kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 15.5.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Mestaruussarjan nousukarsinnoissa ja Hollannin Eredivisiessä. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 7:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Leeds – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan nousukarsinnat jatkuvat, kun Leeds pelaa Derbyä vastaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi Unitedin maalin voittoon, joten heillä on merkittävä etulyöntiasema ajatellen otteluparin voittamista. Viimeksi ainoa maali syntyi 55. minuutilla. Voitto oli ehdottomasti ansaittu. Pässeille hyökkäyspelaaminen oli tuolloin vaikeaa. Laukauksia ei saatu maalia kohti. Ennen nousukarsintoja laadukkaan The Whitesin pelivire ei ollut kummoinen, sillä viimeiset neljä kierrosta eivät tuottaneet yhtään voittoa. Toisaalta esimerkiksi Ipswichiä vastaan lopputulos olisi voinut olla hyvin erilainen. Suoraan nousuun oli pitkään hyvä mahdollisuus, mutta ailahtelu siirsi ryhmän nousukarsintoihin. Vierasjoukkueen pelivire ennen nousukarsintoja oli hyvä, mutta niin sen oli pakkokin olla, jotta viimeinen paikka tähän vaiheeseen saatiin napattua. Seitsemään viimeiseen koitokseen alla on kuudesti vähintään tasapeliin venyminen, mutta nyt asetelmat puoltavat vahvasti isäntien menestystä. Lisäksi The Ramsilla on ollut kuitenkin vieraissa vaikea voittaa. Nipulla on myös ainakin muutamia poissaoloja. Kotonaan tasokkaampi ja erinomaisesti valmennettu The Peacocks voidaan kellottaa ehdottomaksi voittajasuosikiksi.

Lazio – Atalanta

Jalkapallon Coppa Italian finaalissa vastakkain asettuvat Lazio ja Atalanta. Kamppailu pelataan Rooman illassa. Sinimustat ovat olleet mainiossa pelivireessä. Viimeksi miehistö nappasi voiton Genoasta ja sitä ennen juuri finaalin toisesta osapuolesta. Bergamolaiset ovat pelanneet kaikki kilpailut mukaan lukien viimeiset 13 kamppailuaan ilman tappioita. Coppa Italiassa viimeksi voitettiin heikosti pitkään esiintynyt Fiorentina. Kauden suurin ilonaihe on pelannut erittäin aktiivisesti ja hyökkäysvoittoisesti. Tulivoimaa on löytynyt hienosti. Itseluottamus on korkealla. Peli-ilo on mainio. Tie lienee viemässä kohti Mestarien liigaa. Toisaalta puolustuspelaaminen on ollut heikompaa kuin monella muulla hyvin pelanneella nipulla. Roomalaiset voittivat viimeksi sarjassa Cagliarin, hävisivät äsken mainitun keskinäisen väännön ja voittivat sitä ennen Sampdorian. Taivaansinisten kausi on ollut ailahtelua, mutta miehistöllä on mahdollisuus päästä Euroopan kentille sekä sarjasta että Coppa Italiasta. Olisi kuitenkin pettymys jäädä sarjassa kuuden ulkopuolelle. Paineet ovat isot. Kamppailusta on lupa odottaa vauhdikasta. Oman mausteensa iltaan tuo poliittinen vastakkainasettelu. Asetelmat ovat erittäin tasaiset ja jopa ympäripyöreät. Otteluun on vaikea nähdä edes pientä ennakkosuosikkia. Biancocelestilla on kotietu, mutta La Dea on ollut mainio. Nerazzurri vaikuttaa ehkä kokonaisuutena hieman vahvemmalta, joten pelivalintoja lienee fiksuinta miettiä sitä kautta.

De Graafschap – Ajax

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä toisensa kohtaavat De Graafschap ja Ajax. Kotijoukkue tulee pelaamaan sarjapaikkansa puolesta pian alkavissa karsinnoissa. Miehistö pystyy välttämään sentään suoran putoamisen, mutta tilanne pysyy kuitenkin tuskaisena. Kausi on ollut kaikilla tavoilla vaikea. Edellisellä kierroksella isännät kokivat murskatappion Vitesseä vastaan. Sitä edelsi kuitenkin täysi pistepotti FC Emmeniä vastaan. Miehistö on voittanut nytkin edelliseen seitsemään otteluunsa kerran. Puolustuspelaaminen on ollut hapuilevaa, mutta myöskään ratkaisuvoimaa ei ole ollut lainkaan toivotulla tavalla. Itseluottamus on mitä on. Pienenä puolustuksena on sanottava, että kotona heille on tehty viimeiseen seitsemään kierrokseen kuudesti korkeintaan maali. Vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella FC Utrechtin ja sitä ennen Vitessen. Hollannin Cupissa mentiin päätyyn saakka. Sarjassa mestaruus on käytännössä ratkennut, sillä toisena oleva PSV voi tulla kyllä samoihin pisteisiin, mutta heidän maalieronsa ei ole hyvä. Amsterdamilaisten tulivoima on ollut paljon muita edellä. Puolustuspelaaminen on ollut myös sarjan parhaimmistoa. Reissussakin on voitettu viimeiset kuusi kilpailullista peliä. Mestarien liigassa pudottiin dramaattisesti pois finaalista, mutta kausi on ollut kuitenkin menestys. Kyseessä on myös päätöskierrokselle jättimäisestä voittajaehdokkaasta.

PSV – HeraclesAlmelo

PSV isännöi HeraclesAlmeloa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Hollannin Eredivisiessä. Kotijoukkueen tilanne on se, että miehistö voi päästä tasapisteisiin Ajaxin kanssa, mutta mestaruuteen mahdollisuudet ovat olemattomat. Syy löytyy heikosta maalierosta suhteessa amsterdamilaisten tilanteeseen. Isännät ovat olleet kuitenkin hyvässä pelivireessä, sillä alla on kymmeneen viimeiseen kamppailuun seitsemän voittoa. Punavalkoiset ovat pelanneet muutenkin hyvän kauden, vaikka pahin kilpakumppani on voittamassa mestaruutta. Hyökkäyspelaaminen on ollut toiseksi parasta heti mainitun kärkinipun jälkeen. Puolustuspelaaminen on ollut sarjan parasta antia. Omiin on mennyt vain 25 osumaa. Vierasjoukkueella ei ole enää juurikaan pelattavaa, sillä miehistö on selvittänyt tiensä kahdeksan parhaan joukkoon. Esimerkiksi omiin on mennyt 40 osumaa enemmän kuin eindhovenilaisilla, mutta yksi tavoite saatiin kuitenkin maaliin. Tulivoimaakin on ollut toki selvästi vähemmän. Boeren on ollut kotonaan läpi kauden mainiossa pelivireessä, sillä kasassa on 16 kotona pelattuun kamppailuun vain voittoja yhtä tasapeliä lukuun ottamatta. Kotona omiin on mennyt ainoastaan kuusi osumaa. Mustavalkoiset voivat lähestyä iltaa vapautuneesti ja melko rennosti. Rood-wittenin vahvassa komennossa taistoa edetään. Kyseessä on kierroksen todennäköisimpiä voittajia. Vaikka tasapisteisiin pääseminen ei riittäisi, kotona halutaan päättää kausi omalta osalta hyvin.

Fortuna Sittard – Feyenoord

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä Fortuna Sittard pelaa Feyenoordia vastaan. Isäntien kausi on päättymässä juuri ja juuri alimman viivan paremmalle puolelle. Miehistön kausi on ollut vaikea, mutta sarjapaikka saadaan kuitenkin säilytettyä. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Omiin on mennyt eniten maaleja heti Excelsiorin jälkeen. Tulivoimaa on ollut kuitenkin enemmän kuin monella muulla häntäpään porukalla. Alla on tappiot sekä FC Groningenille että FC Utrechtille. Kotona voitettiin kuitenkin viimeksi NAC Breda. Kotona pelatuista otteluista on myös hyvä huomata, että siellä heille on tehty useasti enintään yhtä osumaa. Vierasjoukkueen kausi on sujunut pääasiassa hyvin ja sijoitus tuleekin olemaan välittömästi kärkikaksikon alapuolella. Miehistö on pääsemässä mukaan Eurooppa-liigan karsintoihin. Nipun tulivoima ja alakerta ovat olleet odotetusti selvästi edellä. Pelaajiston itseluottamus on myös varmasti hyvä. Tasoeroakin löytyy selvästi. Terveystilanne ei ole ollut parhaasta päästä, mutta nytkin alla on viiteen viimeiseen taistoon neljä voittoa. Reissussa on tehty viimeiseen kahteen kamppailuun seitsemän osumaa. Viimeksi tullut tappio oli ensimmäinen pettymys noin puoleentoista kuukauteen. Fortunezenille tiedossa on myös ilman isoja panoksia sytyttävä koitos, mutta kamppailussa on vain yksi merkittävä ennakkosuosikki.

Excelsior – AZ

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä Excelsior saa vastaansa AZ:n. Isäntien kausi jatkuu päätöskierroksen jälkeen karsintojen merkeissä. Kausi on ollut monella tavalla haastava, ja vaikka edellisellä kierroksella tehtiin peräti viisi maalia voittoisassa kamppailussa HeraclesAlmeloa vastaan, sekään ei auttanut taistelussa pois karsintapaikalta. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria ongelmia. Esimerkiksi edellisellä neljällä kierroksella omiin on mennyt kahdesti vähintään neljä maalia. Viimeksi tullut voitto oli ensimmäinen täysi pistepotti sitten helmikuun 17. päivän. Kotona on pelattu viimeiset neljä kamppailua ilman voittoja. Niissä itse jäätiin aina korkeintaan maaliin. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta neljänneltä sijalta ja on siten varmistanut paikkansa Eurooppa-liigan karsinnoissa. Kausi on sujunut vähintään kelvollisen hyvin. Toki ratkaisuvoimaa on ollut selvästi vähemmän kuin muilla kärkinipuilla, mutta esimerkiksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi PSV:tä vastaan. Se oli yksi kauden parhaista onnistumisista. Sitä edelsi täysi pistepotti HeraclesAlmelosta. Viimeisen 15 ottelun kuntopuntarissa sijoitus on kolmantena. Materiaaliltaan ja resursseiltaan paremman itseluottamuksen omaava Cheeseheads on ehdottomasti edellä. Miehistö saa pelata vapautuneesti ja hyvällä fiiliksellä. Vaikka isoja panoksia ei ole, ryhmä on vahvoilla.

FC Utrecht – SC Heerenveen

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä paremmuudestaan kamppailevat FC Utrecht ja SC Heerenveen. Kotijoukkue on varmistanut paikkansa kahdeksan parhaan joukossa, kun taas vierasjoukkueen kausi on päättymässä pieneen pettymykseen. Heillä ei ole enää mahdollisuutta nousta kahdeksan parhaan joukkoon. Miehistöllä tulivoimaa on ollut riittävästi, mutta puolustuspelaamisen kanssa on ollut ongelmia. Alakerta on ollut kaksikosta selvästi heikompi. Vieraissa pisteitä on kerätty silti viidenneksi parhaiten. Reissussa alla on kuitenkin kolme tappiota. Punavalkoiset olivat vielä äskettäin hyvässä pelivireessä, mutta viiteen viimeiseen koitokseen alla ei ole voittoa enempää. Edellisellä kierroksella miehistö hävisi selvin lukemin Ajaxia vastaan. Kotona alla on täysi pistepotti Sittardia vastaan. De Superfriezen voitti viimeksi NAC Bredan, mutta sitä edelsi viisi voitotonta kamppailua. Maalinteko oli niissä vaikeaa. Vain VVV-Venloa vastaan tehtiin enemmän kuin maali. Voitto NAC Bredasta toi toki pelaajistolle hyvää fiilistä, mutta viimeiseen kamppailuun parhaan motivoitumisen löytäminen lienee vaikeaa. Pettymystä on varmasti. Muutama poissaolo lienee myös taustalla. Isännät ovat hävinneet kotonaan vain kolmesti ja omaten varsinkin edellisillä kerroilla laadukkaan puolustuspelaamisen. Heille lähes koko kaudella vain huippuryhmät ovat tehneet kotona enemmän kuin maalin. Tasokkaampi ja paremmin motivoitunutkin nippu lähtee iltaan ehdottomana ennakkosuosikkina.

VVV-Venlo – Vitesse

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä yhteen iskevät VVV-Venlo ja Vitesse. Isäntien kausi on päättymässä keskikastin sijoitukseen, sillä nipulla ei ole enää mahdollisuutta päästä mukaan kahdeksan parhaan joukkoon. Toisaalta sarjapaikan suhteenkaan ei ole ollut hetkeen huolta. Alla on viiteen edelliseen kamppailuun kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Edellisellä kierroksella miehistö teki voittoisassa kamppailussa neljä maalia Zwollen verkkoon. Sitä edelsi viihdyttävä tasapeli SC Heerenveeniä vastaan. Vierasjoukkue on varmistanut paikkansa kahdeksan parhaan joukossa, ja todennäköisesti sijoitus tulee olemaan viiden ja kuuden välillä. Suuressa kuvassa Vitasilta on löytynyt enemmän ratkaisuvoimaa, mutta myös alakerta on toiminut kaksikosta paremmin. Reissussa ei ole voitettu kuitenkaan kolmea kertaa enempää. Siellä alla on neljä voitotonta taistoa. Niissä omiin meni kolmessa pelissä vähintään kolme osumaa. Viimeksi kotona tehtiin kuitenkin peräti kuusi maalia heikolle FC Graafschapille. Tavoite on nyt tavallaan täytetty, joten paras motivoituminen voi olla haastavaa. Kamppailua voidaan lähestyä kummassakin leirissä varsin vapautuneesti. Viihdyttävä ja jopa runsasmaalinen ilta on edessä. The Good Old saanee itsestään irti paremman motivoitumisen, kun kuitenkin viimeinen peli omien kannattajien edessä on kyseessä. Vierailijat nousevat kyllä pieneksi ennakkosuosikiksi, mutta ehkä peli-ideoita on syytä ajatella kotijoukkueen kautta.

ADO Den Haag – Willem II

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä vastakkain asettuvat ADO Den Haag ja Willem. Isännät ovat saalistaneet edelliseen viiteen kamppailuunsa neljä voittoa. Edellisellä kierroksella kotijoukkue nappasi täyden pistepotin Feyenoordilta. Sitä edelsi niin ikään onnistuminen Excelsioria vastaan. Viiteen viimeiseen taistoon maalinteossa on onnistuttu komeat 14 kertaa. Vierasjoukkue on ensimmäisenä nippuna jäämässä ulos kahdeksan parhaan joukosta, mutta sinne on vielä mahdollisuudet, jos päätöskierros sujuu hyvin sekä heiltä että ajatellen FC Groningenin omaa taistoa. Heillä on alla kuitenkin edelliseen neljään kierrokseen vain yksi tasapeli. Alakerrassa on ollut lähiaikoina vaikeuksia. Kolmeen viimeiseen taistoon omiin on mennyt 10 osumaa. Toisaalta vastassa on ollut tasokkaita nippuja. Varsinkin vieraissa ollaan oltu runsasmaalisia. Itseluottamus ei ole parhaasta päästä. De Residentieclubilla on itsellä mahdollisuus nousta tasapisteisiin FC Groningenin kanssa. Maaliero on vain huono. Vauhdikas ja todennäköisesti runsasmaalinen ilta on edessä. De Ooievaars on tehnyt kotonaan kahteen edelliseen kertaan kahdeksan osumaa. Vaikka maalieron takia kahdeksan parhaan joukkoon ei olisi asiaa, miehistöstä saa kuitenkin harkintaan otettavan peli-idean.

FC Emmen – FC Groningen

FC Emmen saa vastaansa FC Groningenin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Hollannin Eredivisiessä. Kotijoukkue tulee säilyttämään sarjapaikkansa, sillä miehistö on viisi pistettä putoamisviivan paremmalla puolella. Isännät ovat saalistaneet viiteen viimeiseen kamppailuunsa kolme voittoa, tasapelin ja tappion, joten ryhmä on ollut lähiaikoina hyvässä pelivireessä. Edellisellä kierroksella punavalkoiset nappasivat täyden pistepotin Willemia vastaan. Sitä edelsi vähämaalinen tappio FC Graafschapille. Kotietu on ollut turhan heikko. Alla on kuitenkin kotona kaksi onnistumista. Vierasjoukkue omaa vielä paljon pelattavaa, sillä paikka kahdeksan parhaan joukossa ei ole varmaa. Miehistön tulee menestyä, jos samaan aikaan alla oleva Willem saa onnistumisen. Vihreävalkoisilta on löytynyt kaksikosta selvästi parempi puolustuspelaaminen, mutta ratkaisuvoimaa on ollut jopa yllättävän niukasti. Viimeksi kotona tehtiin kuitenkin kolme osumaa Sittardin verkkoon. Reissussa ei ole voitettu kolmea kertaa enempää. Toisaalta heille on tehty tien päällä edelliseen kuuteen kertaan viidesti korkeintaan maali. Viimeisen 15 ottelun kuntopuntarissa sijoitus on neljäntenä. Laadukkaampi ja tasaisemman kauden pelannut Green-White Army lähtee koitokseen ehdottomana ennakkosuosikkina ja on varmasti motivoitunut selvittämään tiensä omaan tavoitteeseen.

NAC Breda – Zwolle

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä toisensa kohtaavat NAC Breda ja Zwolle. Kotijoukkue tulee pelaamaan ensi kaudella maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Miehistön kausi on mennyt vaatimattomasti ja keräten voittoja vain viidesti. Hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan heikointa laatua, mutta myöskään alakerta ei ole toiminut. Puolustuspelaaminen on ollut myös yksi sarjan huonoimmista. Viimeiseen 15 kamppailuun kasassa on yksi voitto. Viimeksi keltamustat kärsivät tappion SC Heerenveenille. Sitä edelsi kotona ruma neljän maalin tappio Feyenoordille. Kotietu on ollut huono. Vierasjoukkue pääsee kamppailuun vapautuneesti, sillä sarjapaikka tullaan säilyttämään. Kausi on päättymässä alemmassa keskikastissa. Heiltä on löytynyt enemmän ratkaisuvoimaa ja laadukkaampaa puolustuspelaamista. Reissussa on voitettu kuitenkin viimeiseen seitsemään koitokseen vain kerran. Siellä maalinteko on ollut lähiaikoina vaikeaa. Lisäksi alakerta on ollut edellisillä kierroksilla virheherkkä. Selvä ailahtelu on ollut myös huolena. Viimeksi omiin meni neljä osumaa. Parhaan keskittymisen löytäminen lienee vaikeaa. Muutama poissaolokin lienee rasitteena. Viihdyttävä ja jopa runsasmaalinen haastava koitos on edessä. Isännät halunnevat pelata kannattajilleen hyvin, mutta laadukkaamman Blauwvingersin voitosta on varovaisesti syytä lähteä liikkeelle.

Akhisar – Galatasaray

Jalkapallon Turkin Cupin finaalissa yhteen iskevät Akhisar ja Galatasaray. Vihreämustat ovat pelanneet sarjassa huonosti ja putoavat ensi kaudeksi toiseen sarjaan. Miehistö on onnistunut voittamaan vain kuudesti ja kärsinyt kauden mittaan maalinteon vaikeuksista. Cupissa miehistö on menestynyt kuitenkin hienosti, josta uusimpana osoituksena semifinaaleissa kaatui Umraniyespor. Tuolloin koitoksen ainokainen syntyi 36. minuutilla. Akigon viimeisin kamppailu päättyi odotettuun tappioon Fenerbahcelle. Nippu on tehnyt edellisessä kolmessa ottelussaan yhden maalin. Punakeltaiset lukeutuvat kaudesta toiseen Turkin tasokkaisiin nippuihin, ja miehistö taistelee edelleen sarjassa mestaruudesta yhdessä Basaksehirin kanssa. Istanbulilaisten hyökkäyspelaaminen on ollut Besiktasin ohella sarjan parasta antia. Mbaye Diagnen ja Henry Onyekurun johdolla tulivoimaa on löytynyt kaksikosta aivan toisella tavalla. Miehistö teki semifinaaleissa peräti viisi maalia Yeni Malatyasporin verkkoon ja on muutenkin mainiossa pelivireessä. Pelaajiston itseluottamus on hyvä. Onnistumiset ovat ruokkineet lisää onnistumisia. Perustasossa ja resursseissa eroja jättiläiselle on olemassa. Cimbom lähtee iltaan ansaitusti vahvana voittajasuosikkina.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu