kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 15.7.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Venäjän Valioliigassa, naisten Liigassa ja Ruotsin Allsvenskanissa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää vapaasti.

HJK N – FC Honka N

Jalkapallon naisten Liigassa toisensa kohtaavat HJK ja FC Honka. Kumpikin nippu on pelaamassa mainiota kautta, sillä molemmat ryhmät löytyvät sarjataulukosta kahden parhaan joukosta. Helsinkiläiset ovat olleet kuitenkin ylitse muiden, sillä piste-eroa espoolaisiinkin on jo lähes 10 pistettä. Vierailijat pelasivat viimeksi vähämaalisen tasapelin TiPSin kanssa, kun taas kärjellä on alla voittoisa koitos Myrania vastaan. Kotijoukkueen tulivoima ja alakerta ovat olleet sarjan parasta antia, mutta vierasjoukkueellakin erityisesti puolustuspelaaminen on ollut laadukasta. Kummallekaan nipulle ei ole tehty edes 10 maalia. Isännillä Jutta Rantala on onnistunut maalinteossa jo 11 kertaa. Klubi on pelannut kotonaan kuudesti ja voittaen niistä jokaisen. Keltamustat ovat esiintyneet reissussa kuudesti voittaen neljä kertaa ja pelaten kahdesti tasapelin. Heidän ainoa tappionsa on tullut juuri tämän päivän vastustajalle. Perustasoltaan sinivalkoiset ovat edellä ja voittavat kotonaan aika lailla 65 prosentilla. Kannatus on pikkuisen liikaa. Poimitaan risti ykkösen kaveriksi.

Helsingborg – Sirius

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa vastakkain asettuvat Helsingborg ja Sirius. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voittoisasti Örebroa vastaan ja pistejaon merkeissä Elfsborgin kanssa. Viimeksi voitto oli lähellä, mutta vastustaja tuli lopussa tasoihin. Kotona kolmannen kierroksen jälkeen voittoja ei ole napattu. Siellä on pelattu viimeksi kesäkuun alussa tappiollisesti Malmöä vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Norrköpingiä vastaan ja pistejaon merkeissä Östersundsin kanssa. Viimeksi 80. minuutilla tullut rankkari mahdollisti venymisen pisteeseen. Blåsvart on kerännyt tien päällä kuudesta pelistään kolme voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Aivan alkukauden jälkeen alakertaa on ehditty saada paremmaksi. Alakerrassa oli vielä pari kuukautta sitten merkittäviä ongelmia. Viime kaudella oltiin juuri ja juuri karsintasijan yläpuolella. Sarjapaikan säilytys on keskeinen tavoite. Isännilläkin isoin tavoite on estää paluu Superettaniin. Ykkönen tulee vähän alle 50 pinnalla. Kannatus on jäänyt liian pieneksi. Suoraa ykköstä ei uskalla poimia, joten napataan risti kylkeen.

Sundsvall – Hammarby

Sundsvall pelaa Hammarbyta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa. Isännät ovat napanneet ensimmäiseltä 15 kierrokselta vain muutaman voiton. Viimeksi tien päällä koettiin niukka tappio IFK Göteborgia vastaan. Sitä edelsi maaliton tasapeli Eskilstunan kanssa. Vaikka edelliseen viiteen koitokseen on mahtunut myös kolme pistejakoa, varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa tarvitaan lisää potkua. Enemmän kuin maali on tehty toisen kierroksen jälkeen vain kerran. Vierasjoukkue, joka on perustasoltaan selvästi edellä, teki viimeksi peräti kuusi maalia. Tuolloin vastassa oli Falkenberg. Toiseksi edellisellä kierroksella käytiin tappiollinen koitos Häckenia vastaan, mutta silloin jouduttiin olemaan toinen jakso miehen vajaalla. Tukholmalaiset ovat olleet pikkuisen turhan ailahtelevaisia, mutta kyseessä on paljon tulivoimaisempi ja taitotasoltaan parempi porukka. Tien päällä on jääty kuitenkin edellisellä kolmella kerralla ilman osumia. Vastassa oli tasokkaita nippuja. Kakkonen tulee noin 60 prosentilla, joten kannatus on kohdillaan. Vaikka tien päällä on ollut jopa yllättäviä vaikeuksia, rastitetaan kakkonen tolpaksi saakka.

Stabaek – Sarpsborg

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä yhteen iskevät Stabaek ja Sarpsborg. Molemmat miehistöt löytyvät sarjataulukosta kolmen viimeisen joukosta. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Strömsgodsetia vastaan ja tappiollisesti Odd Grenlandia vastaan. Viimeksi koitos Odd Grenlandia vastaan ratkesi reilu vartti ennen loppua tulleeseen rankkariin. Pelitilanteiden valossa tappio oli kuitenkin ansaittu. Kotona alla on maaliton tasapeli Ranheimin kanssa. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata lähiaikoina tappiollisesti Tromson kanssa ja pistejaon merkeissä Strömsgodsetin kanssa. Viimeksi pistejakokaan ei olisi ollut iso vääryys, mutta toisen jakson alussa tullut toinen maali oli henkisesti kova isku. Kolmannen kierroksen jälkeen voittoihin ei ole venytty kertaa enempää, mutta perustaso on sijoitusta parempi. Varsinkin tien päälle tarvitaan kuitenkin lisää ratkaisuvoimaa. Muutama merkittävä poissaolo on taustalla. Vaikka koitos pelataan reissussa, kakkoseen päädytään noin 40 pinnalla. Kannatus on jäänyt hämmästyttävän pieneksi, sillä se on vähän päälle 20 prosenttia. Siitä lähdetään ilman muuta liikkeelle.

Hobro – AGF

Jalkapallon Tanskan Superliigaa, Hobro pelaa AGF:ää vastaan. Kotijoukkue lähtee alkavaan kauteen siitä tilanteesta, että perustaso on yksi sarjan heikoimmista. Miehistö on ennakolta häntäpäähän kuuluva nippu, jota on povattu taistelemaan sarjapaikastaan muun muassa Silkeborgin ja AC Horsensin kanssa. Kesäkuun lopussa ja heinäkuun alkupuolella ehdittiin pelata viimeiseksi jääneissä valmistavissa koitoksissa vähämaalinen tasapeli AC Horsensin kanssa ja maaliton Frederician kanssa. Ratkaisuvoiman kanssa tulee olemaan todennäköisesti vaikeuksia. Vierasjoukkue on perustasoltaan ehdottomasti edellä ja kamppailee ennakolta pääsystä kuuden joukkoon. Kolmessa viimeisessä harjoitusottelussa on ehditty voittaa Aabyhoj ja AC Horsens ja pelata vähämaalinen tasapeli Randersin kanssa. Kahdessa ensimmäiseksi mainitussa taistossa maalinteossa onnistuttiin seitsemästi. Tulivoimaa löytyy paremmin. Ainakin isännillä on yhdestä kahteen tärkeää poissaoloa. Todellisten voimasuhteiden määritys on vielä haastavaa, mutta kakkoseen päädytään noin 47 prosentilla. Kannatusta on tullut karvan verran liikaa, mutta rastitetaan se rohkeasti piikiksi asti.

Vikingur – Fylkir

Jalkapallon Islannin Pepsideildissä toisensa kohtaavat Vikingur ja Fylkir. Kotijoukkue oli vielä äsken kolmen ottelun voittoputkessa, joista yksi tosin tuli cupissa, mutta sitten on ollut jälleen vaikeampaa. Isännät ovat olleet ainakin pieni pettymys, sillä sarjataulukossa ollaan yhä viimeisten joukossa. Voittoihin ei ole venytty kahta kertaa enempää. Edellisellä kierroksella tappio koettiin FH:ta vastaan. Sitä edelsi maaliton tasapeli Akranesin kanssa. Viimeksi FH-koitos oli pitkään ilman osumia, mutta vastustaja sai yhden osuman noin vartti ennen loppua. Viimeiset ottelut ovat menneet kuitenkin alakerran osalta hyvin, ja kesäkuun lopulla pelattujen taistojen jälkeen puolustuspelaamista olikin syytä terävöittää. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voittoisasti Akureyria vastaan ja tappiollisesti Akranesia vastaan. Viimeksi alku illalle oli vaikea, sillä vastustaja sai nopeasti tehtyä maalin. Alakerta on ollut erityisesti viimeiset viikot ongelmissa. Edellisellä neljällä kierroksella omiin on mennyt 12 osumaa. Kotona noustiin viimeksi hienosti takaa voittoon asti. Ottelu on ennakolta tasainen ja melko ympäripyöreä. Vikings on Reykjavikin alueen paikallisessa noin 40 pinnan ennakkosuosikki. Kannatus on liikaa, joten eiköhän parhaat peli-ideat saada ykkösen ohituksella.

Lokomotiv Moskova – Rubin

Jalkapallon Venäjän Valioliigassa vastakkain asettuvat laadukas Lokomotiv Moskova ja Rubin. Kaikki muut miehistöt ovat ehtineet aloittamaan uuden kauden. Kotijoukkue lähtee uuteen kauteen hyvin odotuksin, sillä perustasoltaan nippu on ennakkoon Zenitin suurimpia haastajia. Aiemmin tässä kuussa ehdittiin voittaa Venäjän Super Cupissa juuri mainittu Zenit. Tuolloin itse maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Viime kaudella sarjan mestaruus meni Zenitin eduksi, mutta itse oltiin kuitenkin heti toisena. Vierasjoukkue pelasi viimeiseksi jääneessä valmistavassa koitoksessaan neljän maalin tappioon päättyneen ottelun TsSKA Moskovaa vastaan. Nippu on perustasoltaan sarjan keskikastia. Viime kaudella tien päällä onnistuttiin voittamaan vain kerran, ja myös alkavalla kaudella on todennäköistä, että vieraissa tulee olemaan vaikeaa. Erityisesti tien päällä ratkaisuvoiman löytäminen on kysymysmerkki. Toisaalta avauskierroksilla yllätyksen mahdollisuus on normaalia vähän isompi. Tasoeroa on sen verran, että ykköseen päädytään noin 65 pinnalla. Kannatus on mennyt yli. Suora ohitus ei kiinnosta, mutta alle 10 prosentin tasapeli on hyvin maksava kaveri.

FC Zlin – Slavia Praha

Jalkapallon Tshekin 1. Ligassa FC Zlin pelaa tasokasta Slavia Prahaa vastaan. Molemmat miehistöt ovat viimeisiä nippuja, jotka eivät ole ehtineet vielä avaamaan uutta kautta. Kotijoukkue pelasi viimeiseksi jääneessä valmistavassa koitoksessaan voitollisesti Senicaa vastaan. Prahalaiset tekivät aiemmin tässä kuussa kuusi maalia Zizkovin verkkoon. Vierailijat ovat tunnetusti yksi Tshekin parhaista nipuista ja myös alkavalla kaudella odotukset ovat korkealla. Kyseessä on sarjan suurin mestarisuosikki. Reissussakin miehistö tulee olemaan vaikeasti kaadettavissa. Pelaajien taitotaso on korkealla, ja viime kaudellakin menestystä tuli hienolla tavalla. Isännät eivät ole mitään häntäpäätä, mutta isompaa menestystä on vaikea odottaa. Suunnilleen sijan kymmenen tuntumaan voi olla kuitenkin realistinen mahdollisuus. Miehistöllä on useampia poissaoloja, mutta yhdestä kahteen poissaoloa on myös mestarisuosikilla. Perustasoltaan vierasjoukkue on siis selvästi edellä ja nousee myös tien päällä noin 70 prosentin ennakkosuosikiksi. Kakkosta on pelattu alle 50 prosenttia, joten selvästi alipelatusta merkistä on kyse. Kakkonen tulee tolpaksi.

UC Dublin – Bohemians

Jalkapallon Irlannin Premier Leagueta, UC Dublin kohtaa paikallisessa Bohemiansin. Kotijoukkue on pelannut vaikean kauden, sillä sarjataulukossa ollaan edelleen viimeisten joukossa. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu niukasti voitollinen koitos Finn Harpsia vastaan ja maaliton tasapeli Derryn kanssa. Vaikka vaikeaa on ollut, edelliset kierrokset ovat menneet positiivisten merkkien mukaan. Toki esimerkiksi viimeksi koitos oli onnekas, mutta selvästi paremman vastustajan nollaaminen oli hyvä juttu. Hyökkäyspelaaminen on ollut läpi kauden vaikeaa, mutta myöskään alakerta ei ole toiminut. Vierasjoukkue taistelee sijoituksista kolmen parhaan joukossa, ja perustasoltaan kyseessä on kaikilla tavoilla parempi nippu. Tulivoimaa löytyy toisella tavalla, alakerta on tasaisempi ja itseluottamus on myös kunnossa. Viimeksi käytiin maaliton tasapeli Corkin kanssa. Tien päällä pisteitä on ehditty kerätä kolmanneksi eniten. Äskettäin ehdittiin pelata jopa tasapeli Chelsean kanssa. Vaikka se oli vain ystävyysottelu, tasapeli huippuryhmää vastaan toi varmasti lisää fiilistä. Vierailijat pääsevät iltaan paremmin levänneinä. Kakkonen tulee noin 70 pinnalla. Kannatus on mennyt hieman yli, mutta vaikea on nähdä, että suuri altavastaaja voisi menestyä.

Grindavik – IA

Grindavik pelaa IA:ta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Islannin Pepsideildissä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella maalittomien merkeissä FH:n ja Stjarnanin kanssa. Kotijoukkue on onnistunut maalinteossa vasta seitsemän kertaa, mutta kahden laadukkaan nipun nollaaminen oli itseluottamukselle hyvä juttu. Vierasjoukkueella on alla maaliton Vikingurin kanssa ja kahden maalin voitto Fylkiriä vastaan. Viimeksi koitokselle saatiin hyvä alku, kun maalinteossa onnistuttiin jo avausvartilla. Perustasoltaan vierailijat ovat hieman edellä, mutta Grindvíkingar on saanut varsinkin alakertansa kanssa hyviä onnistumisia. Toki on kuitenkin selvää, että ratkaisuvoimaa tarvitaan lisää. Nykyisellään hyökkäyspelaaminen on kovin mielikuvituksetonta ja jopa köyhää. Laadukas alakerta antaa kuitenkin mahdollisuuden saada parempaa menestystä. Tulivoimaisempi Skagamenn nousee vieraissakin noin 45 prosentin ennakkosuosikin asemaan. Tosin alla on kolmelta edelliseltä kierrokselta kaksi kertaa maaleitta jääminen. Kannatus on mennyt selvästi yli, sillä se huitelee päälle 60 pinnassa. Kakkonen lähtee ohitukseen.

Fluminense – Ceara

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa yhteen iskevät Fluminense ja Ceara. Kotijoukkue on ehtinyt kerätä yhdeksältä ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja muuten tappioita. Vierasjoukkueella on alla samasta määrästä koitoksia kolme voittoa, tasapeli ja muuten tappioita. Isännät pelasivat viimeksi vähämaalisen pistejaon Chapecoensen kanssa. Kotona alla on maaliton Flamengon kanssa. Alla on kaikkiaan kuusi ottelua ilman voittoja. Erityisesti maalintekoon kaivataan uutta potkua. Vähän aiemmin ratkaisuvoimaa löytyi paremmin, mutta viimeiset viikot ovat olleet hankalia. Sentään alakerta on ollut lähiaikoina voittavalla tasolla. Vozão on pelannut viimeiset kolme koitostaan ilman voittoja, eikä heilläkään ratkaisuvoimaa ole ollut lainkaan toivotusti. Edelliset kolme kierrosta on menty siten, että maaleja ei ole tehty. Alakerta on ollut tasaisen hyvä. Viimeksi oltiin lähellä pelata maaliton Vascon kanssa, mutta vastustaja sai 80. minuutilla yhden osuman. Sitä edelsi maaliton Bahian kanssa. Kumpikin nippu on pelannut viimeksi kuukausi sitten. Pelituntuma ei ole parhaasta päästä. Perustasoltaan alisuorittanut Tricolor on edellä ja voittaa kotonaan noin 54 pinnalla. Kannatus on mennyt liian suureksi, joten ykkösen ohitus on kelpo ajatus.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu