kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 16.12.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Italiassa ja Tanskassa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa pelata itselle hyvällä tavalla.

FC Kööpenhamina – OB

Jalkapallon Tanskan Superliigassa FC Kööpenhamina pelaa OB:tä vastaan. Kotijoukkueen kausi Tanskassa on sujunut kokonaisuutena laadukkaasti. Isännät ovat voittaneet seitsemällä edellisellä kierroksella kuusi kertaa. Kahdella edellisellä kierroksella täydet pistepotit on ehditty saada Nordsjaellandia ja Bröndbyä vastaan. Tanskan pääkaupungin jättiläinen lukeutuu kaudesta toiseen maansa ehdottomiin huippuihin, eikä tällä kaudella tavoite ole muualla kuin sarjan mestaruudessa. Miehistöllä on mahdollisuus voitolla tulla sarjataulukossa lähelle kärjessä olevaa FC Midtjyllandia. Valkopaidat ovat olleet varsinkin kotonaan mainioita. Neljä päivää sitten kotona tuli Eurooppa-liigassa niukka tappio Malmölle, mutta paikka aukesi pudotuspeleihin. Vierasjoukkue on pelannut jälleen otteluita ilman voittoja. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta maaliton AaB:n kanssa ja niukka tappio Horsensille. Tien päällä on saatu yhdeksästä ottelusta kolme voittoa, tasapeli ja viisi tappiota. Vieraissa on voitettu viimeksi syyskuussa. Lepoaika on kaksikosta parempi. Bashkim Kadrii ja Sander Svendsen ovat vastanneet lähes kahdestaan De Stribeden maalinteosta. Ykkönen tulee noin 60 pinnalla. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että otetaan vähän pelattu risti mukaan.

Crystal Palace – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace kohtaa Brightonin. Kotkat on pelannut kolmella edellisellä kierroksella voitollisesti kaksi kertaa ja kerran maalittoman Watfordin kanssa. Lähiaikoina täydet pistepotit on ehditty napata Bournemouthia ja Burnleyta vastaan. Kotijoukkueelle ei ole tehty kolmella edellisellä kierroksella yhtään osumaa. Eaglesin pelivire oli hieman aiemmin heikossa kunnossa, mutta silloin miehistö pelasi lyhyen ajan sisällä useita kärkipään nippuja vastaan. Edellisellä kierroksella tappion kokeminen ei olisi ollut väärin, mutta laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Tulivoimaa löytyy silti edelleen vähän. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina komeasti voitollisesti Arsenalia vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Wolverhamptonin kanssa. Marraskuussa ollut kolmen ottelun tappioputki on katkaistu itseluottamukselle hienolla tavalla. Tosin voitto Arsenalista oli myös vastustajan omaa huonoutta. Omiin on mennyt viidellä edellisellä kierroksella neljästi vähintään kaksi maalia. Toki yksi syy on löytynyt esimerkiksi otteluista Liverpoolia ja Leicesteriä vastaan. Molemmissa leireissä on ainakin pari poissaoloa. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Ottelu on ennakolta yksi kierroksen tasaisimmista väännöistä. Glaziers saa olla minitason ennakkosuosikki. Risti on ylipelattu ja kakkonen alipelattu. Mennään otteluun ykköskakkosella.

Cagliari – Lazio

Cagliari isännöi Laziota, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Sampdoriaa vastaan ja viihdyttävän pistejaon merkeissä Sassuolon kanssa. Isännät ovat tehneet kahdella edellisellä kierroksella komeat kuusi osumaa. Miehistö on saanut muutenkin tulivoimansa kanssa hienosti onnistumisia. Peliesitykset kaipaavat ehdottomasti tasaisuutta ja varmuutta, mutta sardinialaisten kausi on ollut positiivinen yllätys. Maalinteossa on onnistuttu useammin kuin esimerkiksi Napolin kohdalla. Omiin on mennyt neljässä edellisessä ottelussa aina vähintään kaksi osumaa. Kotona on tullut kahdeksasta ottelusta viisi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Viimeksi tauolla oltiin kaksi maalia perässä, mutta toisella jaksolla noustiin kiinni pistejakoon. Vierasjoukkue on ollut mainiossa iskussa, vaikka viikolla tuli Eurooppa-liigassa kahden maalin tappio Rennesille. Sarjassa edelliset kierrokset ovat tuoneet voittoja Udinesestä ja Juventuksesta. Varsinkin voitto Juventuksesta oli hieno juttu. Tien päällä on voitettu kolmella edellisellä kierroksella. Taivaansinisten poissaolojen osasto on kaksikosta parempi. Vieraiden perustaso on sen verran edellä, että kakkonen tulee noin 50 pinnalla. Kakkosta on pelattu liian vähän, mutta Rossoblu on ollut myös niin laadukas, että otetaan vauhdikkaaseen iltaan ykköskakkonen.

Santa Clara – Sporting

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa toisensa kohtaavat Santa Clara ja Sporting. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Boavistalle ja viihdyttävän pistejaon Maritimon kanssa. Kotijoukkue on pelannut seitsemännen kierroksen jälkeen ilman voittoja, mutta esimerkiksi edellisellä kierroksella voitto oli vain pienen hetken päässä. Vastustaja teki toisen maalinsa lisäajan lopussa. Toiseksi edellisessä ottelussa ensimmäisen jakson 25 minuuttinen oli vaikeaa aikaa, sillä silloin vastustaja ehti tehdä kaksi osumaa. Maalinteossa onnistuttiin itse vain illan lopussa. Usein laadukas alakerta kestää kyllä vertailua. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta kaikilla tavoilla paremman kauden. Vihreävalkoiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Moreirensesta ja yllättäen tappiollisesti Gil Vicenteä vastaan. Joulukuun aikana on ehditty pelata myös Eurooppa-liigassa ja yhdessä Portugalin cupin ottelussa. Eurooppa-liigassa tuli kolmen maalin tappio, mutta sillä ei ollut väliä, sillä jatkopaikka oli tiedossa. Tulivoimaa on kaksikosta selvästi enemmän. Kokonaisuutena selvästi parempi Leões saa olla vieraissakin aika tasan 50 prosentin voittajasuosikki. Kohde on rastittu rankasti liikaa vierailijoiden eduksi, sillä kakkosta on pelattu noin 75 prosenttia. Kokonaan ohitusta ei tehdä, mutta vain hieman pelattu risti otetaan kaveriksi.

FC Porto – Tondela

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa FC Porto pelaa Tondelaa vastaan. Kotijoukkue jäi viimeksi vähämaaliseen pistejakoon Belenensesin kanssa, mutta Portugalin jättiläinen on ollut muuten yhä laadukkaassa pelivireessä. Viidellä edellisellä kierroksella on saatu kolme voittoa ja kaksi pistejakoa. Eurooppa-liigassa napattiin torstaina koko pistepotti Feyenoordia vastaan ja samalla varmistettiin tie kohti pudotuspelejä. Azuis e brancosilla varsinkin mainio alakerta on ollut sarjan ehdotonta parhaimmistoa. Omiin on mennyt vain kuusi maalia. Miehistöllä maalinteko ei ole ollut samalla tasolla kuin Benficalla, mutta vastustajille maalinteko on heitä vastaan tuskaa. Kotona on tullut kuudesta ottelusta vain voittoja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Belenensesille ja maalilla voitollisesti Famalicaoa vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Voitto oli osittain onnekas ja kolmas osuma tuli lisäajalla. Illalle tuli tosin mainio alku. Reissussa on oltu jopa hyviä. Siellä on tullut neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio. Tulivoimaa on kovin vähän. Lepoaikaa on ryhmistä enemmän. Nyt Auriverdesin mahdollisuudet ovat pienet. Ykkönen tulee noin 80 prosentilla. Lähes oikein pelattu ykkönen on hyvä varma.

Boston – Rochdale

Jalkapallon FA Cupissa Boston pyrkii yllätykseen Rochdalea vastaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen meni maalittoman merkeissä, joten niput kohtaavat nyt uudelleen. Ensimmäisessä ottelussa Dale oli vahva ennakkosuosikki, mutta keltamustat onnistuivat viemään ratkaisun toiseen koitokseen. Pilgrims on myös monille paljoa jalkapalloa seuraaville henkilöille vieras miehistö, mutta kyseessä on National League North -sarjassa pelaava ryhmä. Siellä isännät ovat pelanneet vajaat 20 kierrosta ja saalistaneet pisteitä seitsemänneksi parhaiten. Alla on koko pistepotti ottelusta Kidderminsteria vastaan. Raitapaidat ovat menestyneet kotonaan hyvin ja nyt he pääsevät pelaamaan omien kannattajiensa edessä yhden kauden sytyttävimmistä otteluista. Vastassa on sentään Ykkösliigan puolella pelaavat vieraat, joiden moni odotti voittavan viimeksi paljon heikomman vastustajansa. Sinipaidat pelasivat sarjassa viimeksi niukasti voitollisesti Rotherhamista, mutta heilläkin edellisestä ottelusta on aikaa. Kumpikin nippu on saanut levätä kunnolla. Kakkonen tulee noin 45 prosentilla. Kakkonen on viitisen pinnaa alipelattu, mutta lincolnshirelaisten mahdollisuudet menestyä ovat kotonaan sen verran hyvät, että risti merkataan rinnalle.

Darmstadt – Stuttgart

Darmstadt pelaa Stuttgartia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa. Kotijoukkue on ehtinyt pelata joulukuun aikana maalittoman Wehenin kanssa ja kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Bielefeldiä vastaan. Sinipaidat olivat edellisellä kierroksella myös vieraissa lieviä ennakkosuosikkeja, mutta osa toisesta puoliajasta jouduttiin pelaamaan miehen alivoimalla. Kotona ei ole hävitty yhtä kertaa enempää, mutta siellä voitotkin ovat jääneet vain muutamaan taistoon. Kotona on voitettu toisen kierroksen jälkeen vain vajaat pari kuukautta sitten. Vierasjoukkue on esiintynyt joulukuussa voitollisesti Nürnbergista ja tappiollisesti Sandhausenia vastaan. Edellisellä kierroksella jouduttiin nopeasti maalin tappiolle, mutta toisella jaksolla maalinteossa onnistuttiin lyhyen ajan sisällä kolme kertaa. Vieraat ovat olleet varsinkin kotonaan mainiossa iskussa. Tien päällä menestystä ei ole tullut samalla tavalla, mutta taidot ja kyvyt riittävät ilman muuta saamaan nippu takaisin maan pääsarjan puolelle. Otteet kaipaavat vielä tasaisuutta ja varmuutta. Esimerkiksi tappio Sandhausenia vastaan olisi ollut ennakkoon hyvin vältettävissä. Die Lilien on materiaaliltaan sen verran tasokasta Die Rotenia perässä, että punavalkoiset ovat vieraissakin päälle 50 prosentin voittajasuosikkeja. Kakkonen on jopa karvan alipelattu. Merkataan siitä aivan laadukas tolppa.

Guingamp – Troyes

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Guingamp ja Troyes. Isännät tekivät edellisellä kierroksella kolme maalia voittoisassa ottelussa Paris FC:stä. Kotijoukkue ehti pelata aiemmin viiteen edelliseen kierrokseen neljästi ilman voittoja, mutta viimeksi tullut voitto ja kolme osumaa olivat itseluottamukselle hyviä juttuja. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu kotona vähämaalinen pistejako Caenin kanssa. Tuolloin vastustaja tuli tasoihin 80. minuutin kohdalla ja sai pelata lähes heti perään miehen ylivoimalla. Otteet ovat olleet loppuvuoden aikana ajoittain hyvinkin epätasaisia, mutta suunta on myös siinä mielessä kohti parempaa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Sochauxia ja Rodezia vastaan. Miehistön kausi on mennyt kaksikosta monella osa-alueella paremmin. Edellisellä kierroksella tullut voitto sisälsi maalin vain hieman ennen puolta tuntia. Maalinteossa on onnistuttu kahdella edellisellä kierroksella molemmissa taistoissa vain kerran, mutta omiin ei ole mennyt palloja. Ratkaisuvoiman kanssa on kuitenkin syytä huoleen. Neljään edelliseen kierrokseen itse on tehty yhteensä kaksi maalia. Laadukas alakerta toimii silti siis hyvin. Poikkeus oli vähän aiemmin pelattu ottelu Chamblya vastaan. Molemmat miehistöt ovat ehtineet levätä hyvin. Kumpikaan nippu ei ole pelannut muutamaan viikkoon. Les Guingampais on kotonaan aika tarkkaan 40 pinnan voittajasuosikki. Selvästi ylipelattu kakkonen menee sivuun ja merkataan ykkösristi.

Trapani – Pisa

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Trapani ja Pisa. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella ruman viiden maalin tappion Beneventoa vastaan, mutta isännät ovat ehtineet napata kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Miehistön kausi on ollut huono, mutta suunta on hieman kohti parempaa. Kaksi voittoa ovat tehneet varmasti itseluottamukselle hyvää. Kyseessä ei ole niin heikko nippu mitä sarjataulukko osoittaa, mutta nyt erittäin tasaisten otteluiden voittaminen pitäisi tulla paremmin kyseeseen. Edellisellä kierroksella homma alkoi mennä väärään suuntaan jo nopeasti, mutta varsinkin toiseksi edellisellä kierroksella tullut voitto Chievo Veronasta oli hyvä juttu. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Entellaa vastaan ja voitollisesti Pordenonea vastaan. Edellisessä ottelussa saatiin pelata vähän aikaa ylivoimalla, mutta tasoitus jäi tekemättä. Neljään viimeiseen taistoon ei ole tullut muita tappioita. Nerazzurrilla on alla viideltä edelliseltä kierrokselta myös kaksi voittoa, tasapeli ja kaksi tappiota. Tien päällä on yhä vaikeaa. Varsinkin siellä maalinteko on heikkoa. Viininpunaisten voitto tulee pikkuisen yli 40 prosentilla. Ykköstä on pelattu kymmenisen prosenttia liian vähän. Napataan ykkösestä rohkeasti tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu