kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 2

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 16.12.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Brighton – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Brighton saa vieraakseen Chelsean. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan Burnleylle, kun taas vierasjoukkue nappasi viimeksi erinomaisen voiton Manchester Citystä. Miehistö pelasi viikolla Eurooppa-liigassa heille panoksettoman ottelun MOL Vidiä vastaan. Lontoolaiset pääsivät taistoon ilman tarvetta voittamiseen, sillä lohkon ykköspaikka oli jo varmistunut. Albion on saalistanut neljästä edellisestä kotiottelustaan kolme voittoa, mutta nyt vastustajan taso kovenee toiselle tasolle. Aiemmat voitot ovat tulleet Crystal Palacesta, Wolverhamptonista ja West Hamista. Lokkien puolustuspelaaminen on ollut kotikentällä vahvaa, mutta hyökkäystehojen kanssa olisi paljon parannettavaa. Miehistö on onnistunut maalinteossa keskimäärin hieman yli kerran ottelua kohden. Muutama poissaolo on myös rasitteena. Vaikka tasoero vierailijoiden hyväksi on suuri, heidän tekemisensä ei ole ollut säännöllisesti mitenkään loisteliasta. Yllättäviä pistemenetyksiäkin on tullut, sillä esimerkiksi aiemmin tässä kuussa Wolverhamptonin vieraana jäätiin pisteittä. Todennäköisesti vähämaalinen vierasvoitto on kuitenkin lähellä, sillä isäntien hyvästä kotipelaamisesta huolimatta monella osa-alueella Lontoon jättiläinen on selvästi edellä.

Southampton – Arsenal | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Southampton ja Arsenal. Isännät hävisivät edellisessä taistossaan Cardiffille, joten kotijoukkueen heikko pelivire ei meinaa loppua millään. Cardiffin vieraana pisteeseen venyminen ei olisi ollut vääryys. Miehistö on ehtinyt vaihtamaan päävalmentajaansa, mutta siitä huolimatta menestyminen on jäänyt olemattomaksi. Materiaaliltaan Saints ei ole niin heikko mitä sarjataulukko osoittaa, mutta tälläkään kaudella materiaalista ei saada irti oikein mitään. Loukkaantumiset eivät tee tilanteesta helpompaa, sillä edelleen poissaoloja löytyy. Kotona ei ole tullut vielä yhtään voittoa, mutta siellä on tullut sentään yksittäisiä onnistumisia tasapelien merkeissä. Vierasjoukkueella lähtökohdat ovat päinvastaiset, sillä alla on jälleen lähes pelkkiä voittoja. Viimeksi Tykkimiehet voittivat Eurooppa-liigassa Qarabaghin ja sarjassa Huddersfieldin. Kummassakaan kamppailussa hyökkäyspelaaminen ei ollut odotetun vahvaa, mutta muuten lontoolaiset ovat saaneet hyökkäyspelaamisensa kanssa kiitettävästi onnistumisia. Eurooppa-liigan ottelussa peliaikaa pystyttiin antamaan vähemmän sitä saaneille, kun panosta ei enää ollut. Gunners on jäänyt kaikki kilpailut mukaan lukien vieraissa vain kerran korkeintaan yhteen osumaan. Muutamista poissaoloista huolimatta lähtökohdat viittaavat vahvasti ennakkosuosikin voittoon.

Fiorentina – Empoli | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisensa kohtaavat hFiorentina ja Empoli. Kotijoukkue ei ole saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan yhtään voittoa, kun taas vierasjoukkue on samassa ajassa pystynyt voittoon kolmesti. Viimeksi miehistö nappasi täyden pistepotin Bolognan kustannuksella, mutta hieman pelitapahtumien vastaisesti. Sinipaidoilla hyökkäyspelaaminen on tuottanut hyvin onnistumisia, mutta puolustuspelaamisensa kanssa vierailijat ovat olleet enemmän hankaluuksissa. Lokakuun 6. päivästä alkaen jokaisella kerralla omiin on mennyt vähintään kaksi maalia, mutta monesti kolmea tai neljääkin osumaa. Violan alkukausi on ollut ehdottomasti pettymys, mutta on kuitenkin huomioitava, että viimeksi kotona tullut tappio Juventusta vastaan oli ensimmäinen laatuaan. Vieraissa ryhmä on ollut selvästi vaisumpi, sillä siellä alla ei ole voittoakaan. Tasapelejä on tullut paljon, mutta monesti heikompia nippuja vastaan on yllättäviä ongelmia. Lilapaidoilla on lisäksi ongelmia pelikieltojen kanssa, mutta perustasoltaan kotiyleisön suosikit ovat kaksikosta laadukkaampi osapuoli. Kahteen edelliseen kierrokseen omissa verkot ovat soineet kuudesti, mutta nyt olisi aidosti mainio mahdollisuus päästä takaisin voittojen pariin. Heikompi The Blues on ollut etenkin vieraissa vaatimaton.

Sampdoria – Parma | Live Stream

Sampdoria isännöi sarjanousija Parmaa, kun taistot jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Isännät pelasivat viimeksi runsasmaalisen tasapelin Lazion vieraana, mutta pelitapahtumien valossa tappion kokeminen olisi ollut oikeutettua. Sinipaidat ovat pelanneet kuitenkin neljä edellistä kilpailullista otteluaan ilman tappioita, mutta varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ajoittain merkittäviäkin vaikeuksia. Nyt puolustuspäästä on tärkeä pelaaja sivussa. Edellisten viikkojen otteluohjelma on ollut melko suotuisa lukuun ottamatta peliä Laziota vastaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin heikon Chievon kanssa, mutta viiteen edelliseen otteluun ainoa tappio on tullut niukasti AC Milanin vieraana. Materiaaliltaan miehistö on kaksikosta selvästi heikompi osapuoli, eikä jatkoa ajatellen tasokkaamman hyökkäysvoiman löytäminen olisi pahitteeksi. Kasassa on keskimäärin yksi maali ottelua kohden. Keltapaitojen ainoana realistisena tavoitteena on sarjapaikkansa säilyttäminen, kun taas kotijoukkue kykenee kamppailemaan sijoituksista kymmenen parhaan tuntumassa. Genovalaisten hallinnassa ottelua edettäneen, mutta sarjanousija on pystynyt pitämään selvästi laadukkaampia vastustajiaan yllättävänkin tiukoilla. Lievässäkin kotivoitossa on tarpeeksi tekemistä.

Nimes – Lille | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen ottelussa Nimes saa vastaansa Lillen. Punavalkoiset ovat olleet hyvässä pelivireessä, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien neljä voittoa putkeen. Kahteen edelliseen kamppailuunsa miehistö on onnistunut maalinteossa viiteen otteeseen. Viimeksi täysi pistepotti napattiin ansaitusti Caenin kustannuksella. Myös sitä edeltänyt voitto Amiensia vastaan oli pelitilanteiden valossa ansaittu. Kotona vastustajat on jätetty pitkään järjestäen korkeintaan yhteen maaliin. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tasapeli Reimsia vastaan, eikä seitsemään edelliseen kilpailulliseen otteluun alla ole yhtä tappiota enempää. Punamustien pelivire on kuitenkin menossa laskusuuntaan, sillä hyvään alkukauteen peilattuna yllättäviä pistemenetyksiä on tullut. Siitä hyvä esimerkki nähtiin juuri Caenia vastaan. Montpellierin vieraana pystyttiin vähämaaliseen voittoon, mutta tuolloin vastustajan menestyminen ei olisi ollut vääryys. Les Crocodilesin edellisestä ottelusta on aikaa noin puolitoista viikkoa, joten heidän pelituntumansa ei ole varmasti parhaimmillaan, mutta toisaalta valmistautumisaikaa on vierailijoita enemmän. Muutamia loukkaantumisia löytyy kummaltakin nipulta. Luvassa on tasainen ja pienten marginaalien kohtaaminen, eikä näillä perusteluilla lievänkään ennakkosuosikin löytäminen ole helppoa. Kotiyleisön suosikit ovat toki iskussa, mutta voitot ovat tulleet sarjataulukon häntäpään vastustajista.

RB Leipzig – Mainz | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, RB Leipzig saa vieraakseen Mainzin. Kotijoukkue pelasi torstaina Eurooppa-liigassa vähämaalisen tasapelin heikkoa Rosenborgia vastaan, joten isäntien urakka kilpailussa tuli jo nyt päätökseensä. Sarjassa alla on puolestaan tappio Freiburgille, mutta pelitapahtumien valossa loppulukemat olivat kovat. Kotonaan tölkkiseura on ollut mainiossa pelivireessä, eikä siellä yksikään vastustaja ole onnistunut maalinteossa kahdeksaan edelliseen kilpailulliseen otteluun kuin kertaalleen. Reissussa on ollut selvästi tukkoisempaa. Muutama loukkaantuminen on rasitteena. Vierasjoukkue pelasi edellisessä kamppailussaan vastoin pelitapahtumia vähämaalisen tasapelin Hannoveria vastaan, mutta sitä edeltänyt matkapeli tuotti täyden pistepotin Düsseldorfista. Hannoverin isäntänä pystyttiin luomaan paljon maalintekotilanteita, mutta onnistuen maalinteossa vain kertaalleen. Heillä on lukuisia ongelmia loukkaantumisten kanssa, sillä pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on sivussa tositoimista. Terveystilanne kannattaa vielä tarkistaa uudelleen. Materiaaliltaan Die Nullfünfer on kaksikosta selvästi heikompi osapuoli, mutta heillä on puolellaan enemmän valmistautumisaikaa. Maalinteko on kuitenkin vaikeaa, sillä siinä ollaan onnistuttu ainoastaan 13 kertaa eli keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Valkopunaiset ovat olleet kotonaan pitkään niin hyviä, että mainion puolustuspelaamisen omaavat kotiyleisön suosikit ovat vahvoilla.

Espanyol – Real Betis | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Espanyol ja Real Betis. Katalonialaisilla on alla murskatappio paikallispelistä Barcelonalle, eikä alkukauden yllättäjän pelivire ole ollut muutenkaan enää kohdillaan. Lukuun ottamatta yhtä Copa del Reyn voittoa tilanne on menossa hyvän alkukauden jälkeen päinvastaiseen suuntaan. Vierasjoukkueella on alla puolestaan lukuun ottamatta torstain Eurooppa-liigan tasapeliä paljon menestymistä. Sinipaidoilla on ollut varsinkin puolustuspelaamisensa kanssa selviä vaikeuksia. Kolmeen viimeiseen kierrokseen omissa verkot ovat soineet yhteensä kymmenen kertaa. Muutama poissaolokin löytyy. Barcelonaa vastaan tappio oli toki ansaittu, mutta pelitapahtumien valossa loppulukemat olivat rajut. Andalucialaiset pelasivat siis torstaina vielä Dudelangea vastaan onnistumatta maalinteossa, mutta se oli viides kilpailullinen ottelu putkeen, jolloin omiin ei mene maaliakaan. Vierailijat ovat toki päässeet pelaamaan edellisten viikkojen aikana suotuisassa otteluohjelmassa, mutta varmasti pelaajiston itseluottamus on hyvä. Eurooppa-liigassa lohkon kärkipaikkakin saatiin pidettyä loppuun saakka. Jatkoa ajatellen selvän ykköshyökkääjän löytäminen pitäisi tulla kysymykseen, mutta monella muulla osa-alueella vihreävalkoisilla on hyvä mahdollisuus päästä taas voittojen makuun. Blanquiazulesin tekeminen on niin pahasti rakoillut, että heitä on hankalaa lähteä arvostamaan kotonaan edes lieväksi ennakkosuosikiksi.

Liverpool – Manchester United | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Liverpool ja Manchester United. Kotijoukkue on voittanut neljä edellistä kilpailullista otteluaan, ja viikolla Mestarien liigassa tullut täysi pistepotti Napolista vei miehistön pudotuspeleihin. Vierasjoukkueen alisuorittaminen jatkui viikon taistossa Valenciaa vastaan, mutta manchesterilaisten ei tosin tarvinnut saada kamppailusta menestymistä. Sarjassa tilanne on täysin toinen, vaikka viimeksi Fulham kaadettiinkin. Southamptonin vieraana jäätiin runsasmaaliseen tasapeliin, eikä Crystal Palacen isäntänäkään venytty voittoon. Fulhamia vastaan maalinteossa onnistuttiin neljästi, mutta yhden hyvän peliesityksen perusteella ei voi tehdä suuria johtopäätöksiä. Alakerran kanssa on ollut selviä vaikeuksia. Jose Mourinhon asema jatkuu tukalana, mutta Mestarien liigassa pudotuspeleihin pääseminen hieman helpottaa tilannetta. Vaikka paperilla vierailijat ovat tasokas porukka, nykyisellään kotiyleisön suosikit ovat monella osa-alueella edellä. Kummallakin nipulla on yhä loukkaantumisia, ja varsinkin Unitedin terveystilanne kannattaa katsoa uudelleen. Isännille on tehty kuuteen edelliseen kilpailulliseen kotiotteluun yksi osuma, ja vaikka huipputärkeän voittoisan Napoli-ottelun jälkeen keskittyminen heti uuteen taistoon ei ole helppoa, Andfieldin jättiläiset ovat selviä voittajaehdokkaita.

Frankfurt – Leverkusen | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelussa vastakkain asettuvat Frankfurt ja Leverkusen. Isännät nappasivat viimeksi Eurooppa-liigassa täyden pistepotin Laziosta, kun taas sarjassa alla on vastoin pelitapahtumia tullut tappio Hertha Berlinille. Kotijoukkueen voitto Laziosta oli ansaittu, mutta sillä ei ollut jatkopaikan kannalta merkitystä, sillä se oltiin jo aiemmin varmistettu. Kotkat ovat onnistuneet maalinteossa jo 30 kertaa, ja varsinkin omien kannattajiensa edessä mustapaidat ovat olleet mainioita. Siellä seitsemään edelliseen kilpailulliseen kamppailuun alla on pelkkiä voittoja lukuun ottamatta peliä Wolfsburgia vastaan. Tuolloinkin pelitilanteiden valossa pisteille pääseminen ei olisi ollut vääryys. Edelleen poissaoloja on rasitteena. Vierasjoukkue pelasi myös viikolla Eurooppa-liigassa voittaen AEK Laernakan helposti lukemin 1-5, mutta ei heilläkään ollut enää suurta tarvetta voittamiselle. Seitsemään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuunsa Die Werkself ei ole hävinnyt kuin RB Leipzigille, mutta suuressa kuvassa niin hyökkäyspelaamisessaan kuin alakertansa kanssa miehistö on ollut Die Adleria heikompi. Heiltä on puuttunut myös samanlainen ykkösmaalintekijä tai maalintekijät, joita kotiyleisön suosikeilla on kahden pelaajan edestä. Vierailijoillakin on yhä loukkaantumisia. Materiaaleissa ei ole juurikaan eroa, joten näillä tiedoilla luvassa on hyvin ympäripyöreiden lähtökohtien ottelu. Todennäköisesti hyvän kotiedun frankfurtilaiset ovat kuitenkin hieman niskan päällä, sillä varsinkin kotonaan ryhmä on ollut erittäin tehokas ja samalla tasainen suorittaja.

Cagliari – Napoli | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:n kamppailussa paremmuudestaan taistelevat Cagliari ja tasokas Napoli. Kotijoukkue pelasi viimeksi runsasmaalisen tasapelin AS Romaa vastaan nousten lähes mahdottomasta paikasta kiinni pistejakoon. Se oli kaikki kilpailut mukaan lukien viides taisto putkeen ilman tappioita. Kotona ei ole tullut vielä tappioita lainkaan, mutta toisaalta voittoihinkin on pystytty vasta muutaman kerran. Hyökkäyspelaamisensa kanssa sardinialaiset kaipaavat lisää onnistumisia, sillä maalintekoon on pystytty vasta 15 kertaa. Poissaolot ovat edelleen vaikeuttamassa lähtökohtia, sillä terveyshuolia ja pelikieltoja on rasitteena. Juventuksen päähaastajana oleva vierasjoukkue hävisi viikolla Mestarien liigassa Liverpoolia vastaan, joten turkoosipaitojen urakka kilpailussa tuli päätökseensä. Se oli varmasti suuri pettymys, mutta toisaalta miehistö on ollut jälleen muuten hyvässä pelivireessä. Sarjassa alla on voitto murskaavasti Frosinonen kustannuksella. Perustasoltaan vierailijat ovat monta luokkaa isäntiä edellä, mutta myös suursuosikilla lienee pari poissaoloa. Välttämättä keskittyminen Liverpool-ottelun jälkeen ei ole heti helppoa, mutta toisaalta pettymyksen voi kääntää nyt myös voimavaraksi. Tasoero Gli Azzurrin eduksi on sen verran julma, että vieraissakin sarjakakkonen lähtee iltaan isona voittajaehdokkaana. I Rossoblu ei ole kotonaan kohdannut AS Romaa lukuun ottamatta aikoihin lähellekään tämän tasoista huippuvastustajaa.

Huesca – Villarreal | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa toisensa kohtaavat Huesca ja Villarreal. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan Real Madridia vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla Eurooppa-liigasta täysi pistepotti Spartak Moskovan kustannuksella. Sarjanousija on onnistunut voittamaan vasta kertaalleen, mutta toisaalta materiaalikin on auttamatta yksi liigan heikoimmista. Ainoa voitto on tullut ensimmäisellä kierroksella Eibaria vastaan, eikä tuolloinkaan peliesitys ollut oikeasti voiton arvoinen. Neljään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuunsa miehistö ei ole tehnyt yhtään maalia. Kotietu on ollut myös heikko, sillä seitsemään kotitaistoon matkaan on tarttunut vain muutamia tasapelejä. Mikäli etenkin hyökkäyspelaamista ei saada parannettua, sarjapaikkaa tuskin saadaan säilytettyä. Lukuisat loukkaantumiset vaikeuttavat lähtökohtia vielä lisää. Vierasjoukkueen asetelmat eivät ole toki paljoa kummoisemmat, mutta materiaaliltaan keltapaidat ovat kaksikosta selvästi laadukkaampi miehistö. Heillä alakerta on ollut pääasiassa aivan kelvollisella tasolla, mutta maalinteko sakkaa. Sentään yhdessä Copa del Reyn ottelussa onnistuttiin maalinteossa peräti kahdeksasti, mutta vastassa oli vain heikko Almeria. Itseluottamukselle murskavoitto teki kuitenkin hyvää. Sarjassa alla on tappio Celta Vigolle, mutta hieman pelitilanteiden vastaisesti. Heikosta alkukaudesta huolimatta valencialaisia pidetään ehdottomana ennakkosuosikkina.

AS Roma – Genoa | Live Stream

Paluuta omalle tasolleen pyrkivä AS Roma saa vastaansa Genoan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Isäntien heikko pelivire on jatkunut entisestään, sillä edelliseen viiteen kilpailulliseen kamppailuun alla ei ole yhtään voittoa. Viikolla roomalaiset hävisivät Mestarien liigassa Viktoria Plzenille. Toisaalta jatkopaikan kannalta sillä ei ollut merkitystä. Kotijoukkue on kaudesta toiseen materiaaliltaan yksi maansa suurimmista nipuista, mutta nykyisellään materiaalista saadaan irti selvästi vähemmän mitä pitäisi. Puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan yllättävän suuria ongelmia. Toisaalta ei pelaajiston itseluottamuskaan kummoinen ole. Nyt paluuta voittojen pariin olisi syytä tehdä, sillä vieraaksi saapuvat selvästi heikommat genovalaiset ovat olleet yhtä lailla huonossa pelivireessä. Miehistöä ei pidetä myöskään laadukkaana vierailija. Tälläkin kaudella seitsemään matkaotteluunsa ryhmä on saalistanut vain yhden voiton. Viimeksi kotona jäätiin vähämaaliseen tasapeliin SPALin kanssa. Giallorossilla on edelleen ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta myös punasinisilläkin on poissaolijoita. Vierailijat ovat alempaa keskikastia, joten selvää tasoeroa kyllä löytyy. Mikäli pääkaupungin ylpeys ei nyt voita, kriisistä alkanee olla kysymys.

Levante – Barcelona | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa vastakkain asettuvat Levante ja Barcelona. Kotijoukkue pelasi edellisessä kamppailussaan yhden alkukauden runsasmaalisimman taiston, kun Eibaria vastaan pisteet tasattiin maalein 4-4. Kotona alla on kaksi voittoa putkeen, eikä syyskuun jälkeen tilillä ole muutenkaan kuin yksi tappio. Se tuli kotona Real Sociedadia vastaan. Valencialaiset ovat menestyneet kotonaan pääasiassa hyvin, mutta nyt vastustajan taso on pahinta mahdollista luokkaa. Vierasjoukkue on kärsinyt loukkaantumisista, mutta Blaugrana on ollut siitä huolimatta erinomaisessa pelivireessä. Viikolla Mestarien liigan ottelu Tottenhamin isäntänä päättyi vähämaaliseen tasapeliin, mutta katalonialaiset eivät tarvinneet taistosta suurempaa menestymistä. Lohkon ykköspaikka oltiin varmistettu aiemmin. Vierailijat ovat olleet pienessä otteluruuhkassa, sillä joulukuussa on pelattu myös Copa del Reyn merkeissä. Terveystilanne on menossa kuitenkin parempaan suuntaan. Vaikka sarjan jättiläinen on kärkipaikalla, piste-erot kolmeen muuhun nippuun ovat pienet, joten helppoihin pistemenetyksiin ei ole varaa. Isännillä on lepoetu puolellaan, mutta tasoero on valtava, eikä kotietukaan pystyne mahdollistamaan The Frogsille realistisia menestymistoiveita.

Marseille – Bordeaux | Live Stream

Peruttu

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu