kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 16.4.

Loppuviikosta jalkapalloa pelataan Valko-Venäjällä ja Nicaraguassa. Tässä ovat vakiovihjeet torstaille, ja nämä vihjeet vakio 3:selle saa pelata itselle sopivalla tavalla.

Real Madriz – Chinandega

Jalkapallon Nicaraguan liigassa yhteen iskevät Real Madriz ja Chinandega. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi tappiollisesti Walter Ferrettiä vastaan ja pettymyksen merkeissä Juventusta vastaan. Isännät ovat voittaneet viidellä edellisellä kierroksella vain kerran, mutta viimeksi kotona pelattiin laadukas kamppailu ilman osumia vahvaa Managuaa vastaan. Maalinteon kanssa on ollut silti vaikeaa. Kolmeen viimeiseen otteluun maalinteossa ei ole onnistuttu. Edellisessä kamppailussa molemmat maalit tehtiin toisella jaksolla lyhyen ajan sisällä. Vierasjoukkue on saanut lähiaikoina tappion kolmella maalilla Diriangenia vastaan ja kamppailun ilman pisteitä Real Esteliä vastaan. Viimeksi ottelu oli jopa odotettua tasaisempi, sillä tasokas ja vahva vastustaja oli pitkään kiinni vain tasapelissä. Tosin kaverin toisen maalin jälkeen homma ratkesi lähes heti perään. Tien päällä menestystä on tullut voitosta ja kahdesta tasapelistä. Molemmilla nipuilla omiin on mennyt kahdella edellisellä kierroksella kuusi osumaa. Laadukkaamman Real Madrizin mahdollisuudet päästä kuuden sakkiin eivät ole enää tarjolla. Chinandegalla on vielä puitteet päästä sinne. Ykköselle on syytä antaa silti noin 55 prosenttia. Selvästi alipelattu ykkönen tulee piikiksi, vaikka kotijoukkueen tilanne sarjataulukossa on siis huono. Ykköstä on pelattu noin 35 prosenttia.

Walter Ferretti – Las Sabanas

Jalkapallon Nicaraguan liigassa toisensa kohtaavat Walter Ferretti ja Las Sabanas. Isännät ovat olleet lähiaikoina hienossa pelivireessä. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella koko pistepotin Ocotalia vastaan. Miehistö pelasi toiseksi edellisellä kierroksella voitollisesti neljällä maalilla Real Madrizia vastaan. Nippu on saanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa. Tilanne sarjataulukossa on hyvä, mutta pelattavaa on vielä sijoituksen merkeissä. Vierasjoukkueen ottelut ovat päättymässä pian, sillä miehistö on ollut kovin heikko. Menestystä on tullut vaatimattomasti. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta maaliton Art Jalapaa vastaan ja niukka tappio Managuaa vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella omiin ei ole mennyt maalia enempää, mutta varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut koko ajan vaikeaa. Maalinteossa on onnistuttu vain 10 kertaa. Tien päällä viimeisin kamppailu on mennyt vähämaalisena pistejakona Ocotalia vastaan. Aiemmin tässä kuussa saatiin yksi voitto Real Madrizia vastaan, mutta sen jälkeen on menty taas ilman voittoja. Häntäpään porukka on myös perustasoltaan sarjan heikosta osastosta. Ykkönen tulee karvan yli 65 prosentilla. Ykkönen on jokusen prosentin ylipelattu, mutta ykkönen otetaan aivan sopivaksi varmaksi.

Juventus  – Ocotal

Juventus isännöi Ocotalia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Nicaraguan liigassa. Kotijoukkue on napannut kahdelta edelliseltä kierrokselta yhden voiton ja tasapelin. Isännät ovat esiintyneet lähiaikoina koko pistepotin merkeissä Real Madrizia vastaan ja maalittomana Real Esteliä vastaan. Hieman aiemmin kotona oli tullut voitto Diriangenia vastaan. Miehistöllä on paljon pelattavaa, sillä sarjataulukossa taistellaan viimeisistä paikoista jatkossa. Kotona menestystä on tullut sen verran hyvin, että alla on vain yksi tappio. Vierasjoukkueen kamppailut ovat pian päättymässä. Miehistön urakka on sujunut heikosti, sillä menestystä on tullut vaatimattomasti. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta tappiot Ocotalia ja Managuaa vastaan. Voittaminen on ollut ryhmälle yhtä tuskaa, sillä kasassa on vain muutama voitto. Noin kuukausi sitten tuli voitto viimeksi, mutta sen jälkeen on menty taas ilman juuri onnistumisia. Maalinteossa on onnistuttu 10 kertaa, joten ratkaisuvoimaa on löytynyt kurjasti. Tien päällä on tullut seitsemästä ottelusta vain yksi pistejako. Juventus on reippaat 65 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu liikaa, mutta ykkönen otetaan tolpaksi. Ocotalin touhu on niin vaisua, että ykkönen otetaan myös turhan paljon pelattuna piikiksi.

Managua – Art Jalapa

Jalkapallon Nicaraguan liigassa Managua pelaa Art Jalapaa vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Ocotalia ja Las Sabanasia vastaan. Isännät ovat saaneet esiintyä lähiaikoina kahta heikosti pelannutta miehistöä vastaan, mutta ryhmän tilanne on myös muuten mainio. Sarjataulukossa ollaan kärjessä ja menestystä on tullut säännöllisesti hyvällä tavalla. Varsinkin alakerta on toiminut hienolla tavalla, mutta myöskään ratkaisuvoimasta ei ole tarvinnut murehtia. Tulivoimaa on löytynyt hyvin, vaikka kyseessä ei ole sillä mittarilla aivan sarjan paras porukka. Edellisellä kierroksella kamppailun ainokainen tehtiin heti ensimmäisellä minuutilla. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja tasapelistä. Kotona ei ole tullut yhtään tappiota. Vierasjoukkue on pelannut kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja. Alla on lähiajoilta maaliton Las Sabanasia ja Diriangenia vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut merkittäviä ongelmia, mutta alakerta on ollut voittavalla tasolla. Viimeiset kolme ottelua on menty niin, että maaleja ei ole itse tehty. Tien päällä menestystä on tullut voitosta ja  kolmesta pistejaosta. Sarjataulukossa pelataan viimeisistä paikoista jatkossa. Tilanne on siinä hyvä. Ykkönen tulee aika tasan 65 prosentilla. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että vähän kannatettu risti pääsee kaveriksi.

Real Esteli – Diriangen

Jalkapallon Nicaraguan liigassa toisensa kohtaavat Real Esteli ja Diriangen. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti kahdella maalilla Chinandegaa vastaan ja maalittomana Juventusta vastaan. Hieman aiemmin oli tullut niukka tappio Walter Ferrettiä vastaan. Edellisessä kamppailussa tauolle päästiin maalin johdossa. Punavalkoisten kausi on mennyt kokonaisuutena laadukkaasti. Miehistöllä on hyvä mahdollisuus olla sarjataulukossa kakkonen. Vierasjoukkue on ollut niin ikään vahvassa iskussa. Alla on maaliton pistejako Art Jalapaa vastaan. Se oli pieni pettymys. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto kolmella maalilla Chinandegaa vastaan. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta vähemmän, mutta alakerta on toiminut hienosti. Maalinteossa on onnistuttu vähän yli kerran ottelua kohden. Tosin yhtä lailla molemmissa leireissä alakerta on ollut laadukkaassa kunnossa. Mustavalkoiset ovat saaneet tien päällä menestystä kolmesta voitosta ja kolmesta tasapelistä. Reissussa on pelattu kaksi edellistä ottelua siten, että maalinteossa ei ole itse onnistuttu. Kamppailussa pisteiden merkitys on suuri, sillä taistelua käydään toisesta paikasta välierissä. Virheitä varmasti halutaan välttää. Real Esteli on syytä asettaa hieman paremmaksi nipuksi. Ykkönen tulee noin kerran kahdesta. Ykkönen on selvästi alipelattu, joten siitä poimitaan aivan sopiva piikki.

Energetik-BGU – Gorodeja

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa yhteen iskevät Energetik-BGU ja Gorodeja. Isännät ovat napanneet neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa ja yhden tappion. Kotijoukkue on saanut voitot BATE Borisovia, Rukh Brestiä ja FC Minskiä vastaan. Edellisessä kamppailussa tuli ensimmäinen pettymys, kun ottelu Torpedoa vastaan meni vastustajalle kahdella maalilla. Vierasjoukkue on saanut neljällä ensimmäisellä kierroksella kaksi voittoa ja yhtä monta tappiota. Voitot ovat irronneet Belshynaa ja Dinamo Minskiä vastaan. Kaksi ensimmäistä kierrosta meni tappioiden merkeissä. Niissä ilman pisteitä pelattiin Vitebskiä ja Shahtjor Soligorskia vastaan. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa, mutta alakerta on jättänyt itsestään hyvän vaikutelman. Lisäksi alla on kaksi onnistumista, joten pelaajiston itseluottamus on ensimmäisten otteluiden jälkeen parempi. Toki viimeksi matkassa oli myös hyvää onnea, sillä pistejako olisi kuvannut kamppailun tapahtumia paremmin. Toisesta puoliajasta osa saatiin olla kuitenkin ylivoimalla. Taistossa oltiin jopa merkittäviä altavastaajia. Perustasoltaan Energetik-BGU on kaksikosta hieman edellä, mutta miehistöille on vaikea löytää varsinaista tasoeroa. Ykkönen tulee aika tasan kerran kahdesta. Lähes oikein pelattu ykkönen on peräti piikki, vaikka hyvin esiintyneet isännät ovat olleet sarjan alussa myös onnekkaita.

Dinamo Minsk – Neman Grodno

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigaa, Dinamo Minsk pelaa Neman Grodnoa vastaan. Kotijoukkueen alku uudelle kaudelle on ollut ehdottomasti pettymys. Isännät nappasivat toiseksi edellisellä kierroksella voiton Torpedoa vastaan, mutta sen jälkeen tuli jälleen yksi pettymys. Kamppailu Gorodejaa vastaan meni maalilla vastustajan eduksi, vaikka ottelussa oltiin vahvoja voittajasuosikkeja. Toisaalta toisella puoliajalla oltiin vähän aikaa miehen alivoimalla. Pistejako olisi kuvannut ottelun tapahtumia paremmin. Minskiläiset ovat saaneet neljällä ensimmäisellä kierroksella kolme tappiota ja vain yhden voiton mainittua Torpedoa vastaan. Miehistöllä on potentiaalia ja osaamista selvästi parempiin tuloksiin. Vierasjoukkue on saanut neljällä ensimmäisellä kierroksella yhden voiton, kaksi tasapeliä ja tappion. Alla on edelliseltä kierrokselta vähämaalinen tasapeli Belshynaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maaliton Shahtjor Soligorskin kanssa. Toistaiseksi voiton makuun on päästy kiinni vain kamppailussa Vitebskiä vastaan. Avauksessa oli tullut niukka tappio Isloch Minskille. Ratkaisuvoimaa on löytynyt vielä vähän, mutta alakerta on ollut suureksi osaksi hyvässä kunnossa. Dinamo Minsk on perustasoltaan sen verran edellä, että ykkönen tulee lähes 60 prosentilla. Lähes oikein pelattu ykkönen napataan piikiksi. Suunnan on pakko alkaa muuttua.

Belshyna – Smolevitshi

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Belshyna saa vastaansa Smolevitshin. Isännät ovat pelanneet neljällä ensimmäisellä kierroksella kerran pistejaon ja hävinneet kolme kertaa. Kotijoukkue esiintyi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla FC Minskiä vastaan, perään ilman pisteitä Torpedoa vastaan, seuraavaksi niin ikään pettymyksen merkeissä Gorodejaa vastaan ja viimeksi vähämaalisen pistejaon Neman Grodnoa vastaan. Ensimmäinen voitto on vielä tulematta, mutta sarjan avauksen jälkeen alakerran toiminta on mennyt kohti parempaa. Ensimmäisellä kierroksella omiin oli mennyt kolme osumaa. Vierasjoukkue on pelannut myös ilman voittoja. Kasassa on neljästä ottelusta kaksi pistejakoa. Ne ovat tulleet Dinamo Brestiä ja Shahtjor Soligorskia vastaan. Voitottomuudesta huolimatta kaksi pistejakoa vahvoja nippuja vastaan on ollut itseluottamukselle tärkeää. Edellisellä kierroksella vastustajan pelaaminen oli tosin yllättävän vaisua. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut niin ikään murheita, mutta alakerta on ollut voittavalla tasolla. Omiin on mennyt neljässä ottelussa kolmesti yksi maali ja kerran nollat. Molemmissa leireissä perustasot eivät ole kummoisia. Varsinaista tasoeroa ryhmille on vaikea löytää. Luvassa on lähes varmasti vähämaalinen ja hyvin tasainen vääntö. Bobruisk on kotonaan noin 40 prosentin voittajasuosikki. Punamustia on pelattu vain päälle 25 prosenttia, joten poimitaan ykkösestä rohkeasti piikki.

Shahtjor Soligorsk – Slutsk

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Slutsk matkustaa Shahtjor Soligorskin vieraaksi. Keltapaidat ovat olleet yksi ensimmäisten kierrosten heikoimmista onnistujista. Kotijoukkue on saanut tähän mennessä yhden voiton, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Isännät ovat onnistuneet maalinteossa vasta muutaman kerran. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Neman Grodnoa vastaan ja vastaavan Smolevichin kanssa. Siinä välissä oli tullut tappio kotimaan cupin ensimmäisessä välierässä Dinamo Brestiä vastaan. Kyseessä on tasokas ja vahva nippu, mutta varsinkin maalinteon kanssa on ollut isoja haasteita. Yksi voitto tekisi pelaajiston itseluottamukselle varmasti hyvää. Muutamassa ottelussa pelaaminen on ollut yllättävän ponnetonta. Lisäksi esimerkiksi edellisessä kamppailussa olisi pitänyt pystyä parempaan. Vierasjoukkue on saanut neljään ensimmäiseen otteluunsa kaksi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Alla on edelliseltä kierrokselta vähämaalinen pistejako Vitebskin kanssa. Ensimmäiset viikot ovat menneet miehistöltä hyvin, mutta esimerkiksi taistosta Isloch Minskiä vastaan olisi voinut tulla hyvin vain pistejako. Shahtjor Soligorsk on perustasoltaan selvästi edellä, joten ykkönen tulee vaikeuksista huolimatta noin 70 prosentilla. Ykköstä on pelattu noin 45 prosenttia, joten siitä napataan maukas tolppa.

Rukh Brest – FC Minsk

Rukh Brest kohtaa FC Minskin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut neljällä ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kerran, myös pistejaon kerran ja hävinnyt kaksi kertaa. Isännät esiintyivät ensimmäisellä kierroksella komeasti voitollisesti Dinamo Minskiä vastaan. Sen jälkeen tuli kahdessa muussa ottelussa maalin tappiot Energetik-BGU:lle ja BATE Borisoville. Edellisellä kierroksella pelattiin maaliton pistejako Slavia Mozyria vastaan. Sarjanousijan ensimmäiset viikot ovat menneet aivan kelvollisesti. Ensimmäinen voitto saatiin heti avauksesta. Lisäksi vähäisestä ratkaisuvoimasta huolimatta varsinkin alakerran kanssa on tullut hyvin onnistumisia. BATE Borisovia vastaan oltiin ottelussa mukana loppuun saakka. Energetik-BGU:lle kärsitty tappio oli pieni pettymys, mutta kamppailussa oltiin vain minitason ennakkosuosikkeja. Vierasjoukkue on saanut neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Miehistö pelasi viimeksi selvästi tappiollisesti BATE Borisovia vastaan. Toiseksi edellisessä kamppailussa oli tullut ilman pisteitä mennyt ottelu Energetik-BGU:ta vastaan. Tosin silloin pistejako ei olisi ollut merkittävä vääryys. Kahdessa ensimmäisessä taistossa oltiin itse tehty kuusi maalia. Sen jälkeen on ollut myös siinä vaikeaa. Ottelu on ennakolta erittäin tasainen, sillä on syytä puhua jopa tasabuukista. Rukh Brest on ehkä marginaalinen voittajasuosikki. Kakkonen on selvästi ylipelattu, joten otetaan illalle ykkösristi.

Isloch Minsk – Slavia Mozyr

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa yhteen iskevät Isloch Minsk ja Slavia Mozyr. Isännät ovat saaneet neljällä ensimmäisellä kierroksella kaksi voittoa ja yhtä monta tappiota. Kotijoukkue pelasi kahdella ensimmäisellä kierroksella voitollisesti Neman Grodnoa ja Smolevichia vastaan, mutta sen jälkeen on tullut tappiot Slutskia ja Dinamo Brestiä vastaan. Viimeksi omiin meni kolme osumaa, mutta puoliajalla ottelussa oltiin vielä hyvin mukana. Vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin noin vartti ennen kamppailun päätöstä. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa vastustajat jätettiin ilman maaleja, mutta sen jälkeen on ollut vähän haastavampaa. Siitä hyvä osoitus tuli viimeksi ottelussa Dinamo Brestiä vastaan. Vierasjoukkue on ollut yksi kauden alun parhaista onnistujista. Miehistö on saanut neljällä kierroksella kaksi voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Viimeksi kamppailu Rukh Brestiä vastaan meni maaleitta, mutta matkalla on ollut jo esimerkiksi mainio voitto BATE Borisovia vastaan. Hyvä onnistuminen nähtiin myös Dinamo Brestiä vastaan. Kotimaan cupissa on tullut yhtä lailla menestystä. Siellä pelattiin viime viikolla ensimmäinen voittoisa koitos juuri BATE Borisovia vastaan. Viimeksi kotona jääminen ilman voittoa oli ainakin osittainen pettymys. Materiaaliltaan parempi ja myös muuten vahvempi Isloch Minsk saa olla noin 45 prosentin voittajasuosikki. Slavia Mozyr on saanut paljon huomiota, sillä vieraita on kannatettu selvästi liikaa. Ykkönen otetaan piikiksi.

Vitebsk – Dinamo Brest

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Vitebsk pelaa Dinamo Brestiä vastaan. Kotijoukkue on saanut neljällä ensimmäisellä kierroksella kaksi voittoa, pistejaon ja tappion. Isännät ovat pelanneet voitollisesti Gorodejaa ja Smolevichia vastaan. Edellisessä ottelussa vähämaalinen pistejako pelattiin Slutskia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella napattu voitto olisi voinut hyvin mennä vähämaalisena pistejakona. Ensimmäiset viikot ovat olleet silti miehistön kannalta hienoja. Toisella kierroksella omiin meni kaksi osumaa, mutta muuten alakerran kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Vierasjoukkue on sarjan hallitseva mestari ja on napannut neljään ensimmäiseen otteluunsa myös kaksi voittoa, tasapelin ja tappion. Alla on edelliseltä kierrokselta voitto kahdella maalilla Isloch Minskiä vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu yllättäen tappiollisesti Slavia Mozyria vastaan. Siinä välissä oli tullut hyvää menestystä kotimaan cupissa Shahtjor Soligorskia vastaan. Neljään edelliseen kilpailulliseen otteluun on tullut siis kolme voittoa. Perustasoltaan Dinamo Brest on vahvasti edellä, joten vierasjoukkueen juhliin päädytään noin 55 prosentilla. Selvästi liian vähän pelattu kakkonen otetaan ilolla piikiksi. Vitebskiä on rastittu noin 30 prosenttia liikaa, joten vieraiden pelaaminen on selvää.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu