kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 16.6.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan Veikkausliigassa, miesten Ykkösessä ja Kakkosessa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

KPV – FC Inter

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Inter matkustaa KPV:n vieraaksi. Kotijoukkue nappasi ennen maajoukkuetaukoa ensimmäisen voittonsa, kun FC Honkaa vastaan venyttiin mainioon onnistumiseen. Sarjanousijan alkukausi on ollut vaikea, mutta täysi pistepotti Espoosta teki fiilikselle hyvää. Kotona alla on vähämaalinen tasapeli HIFK:n kanssa. Siinä välissä hävittiin HJK:lle. Kokkolalaiset ovat olleet hetken uuden päävalmentajansa alaisuudessa. Hän ei tosin voi olla tehtävässään kauaa. Turkulaisilla on alla pettymys Ilvestä vastaan, kun tamperelaiset voittivat viihdyttävän illan päätteeksi. Sinimustien alkukausi on sujunut muuten hienosti. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Filip Valencic ja Timo Furuholm ovat tehneet kahdestaan 12 osumaa. Isäntien peliesitykset ovat olleet vaikeuksista huolimatta monesti kelvollisia, mutta tasoero tulivoimaisen vierasjoukkueen hyväksi on merkittävä. Vierasvoitto toteutuu noin 50 prosentilla. Se ei ole saanut liikaa peliä. Kakkosen kaveriksi tasapeliä voi miettiä mukaan.

TPV – KTP

TPV saa vastaansa KTP:n, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Ykkösessä. Tamperelaiset ovat pelanneet edellisellä neljällä kierroksella ilman tappioita, mutta voittoihinkin on venytty kaikkiaan kerran. Edellisellä kierroksella isännät pelasivat vähämaalisen pistejaon MyPan kanssa. Sitä edelsi samanlainen AC Kajaanin kanssa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Lisäksi sisäiset erimielisyydet ovat olleet yhtenä huolena. Monia poissaoloja on taustalla. Ei ole edes varmaa, että kuka toimii nipun päävalmentajana. Vierasjoukkueella on alla kolmen maalin tappio TPS:ää vastaan, mutta sitä edelsi täysi pistepotti MuSan kustannuksella. Ailahtelua olisi hyvä saada kuriin. Peliesitykset ovat turhan aaltoilevia. Varsinkin alakerta kaipaa lisää tasaisuutta. Siitä esimerkki saatiin TPS:ää vastaan. Maalinteko on ollut monissa koitoksissa aivan hyvällä tasolla. Kotkalaisilla lienee myös muutamia poissaoloja. Vihreävalkoiset ovat perustasoltaan sen verran edellä, että tien päälläkin ollaan lievästi ennakkosuosikkeja. Kakkosella on hyvä lähteä liikkeelle.

FF Jaro – AC Kajaani

Jalkapallon miesten Ykkösessä FF Jaro pelaa AC Kajaania vastaan. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kuusi koitostaan ilman voittoja, mutta pelitilanteiden valossa monesta ottelusta enemmän olisi ollut saatavilla. Edellisellä kierroksella tien päällä pelattiin maaliton tasapeli AC Oulun kanssa. Sitä edelsi niukka tappio TPS:ää vastaan. Kahdeksasta pelistä kasassa ei ole kahta voittoa enempää, mutta isoon huoleen ei ole syytä. Tekemisessä on ollut siis paljon hyvää. Vierasjoukkueella on alla onnistuminen, kun FC Hakan kanssa pelattiin maaliton tasapeli. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen pistejako TPV:n kanssa. Kajaanilaiset ovat pelanneet edellisellä viidellä kierroksella ilman voittoja. Perustasoltaan miehistö on selvästi heikompi osapuoli, eikä varsinkaan reissussa hyökkäyspelaamisen kanssa ole nytkään helppoa. Kokonaisuutena paremmat pietarsaarelaiset voittavat kotonaan päälle 60 prosentilla. Se ei ole saanut liikaa kannatusta. Selvä ennakkosuosikki on ollut niin epäonnekas, että muutos myös pisteiden valossa on tiedossa.

EIF – AC Oulu

Jalkapallon miesten Ykkösessä toisensa kohtaavat EIF ja AC Oulu. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella voiton MuSaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella koettiin kahden maalin tappio FC Hakaa vastaan. Tammisaarelaiset ovat olleet selvästi ailahtelevaisia, mutta esimerkiksi viimeksi kolme osumaa voittoisassa koitoksessa Porissa oli hyvä onnistuminen. Toki onneakin oli mukana. Oululaiset ovat pelanneet edellisellä neljällä kierroksella ilman voittoja. Vierasjoukkue on perustasoltaan yksi sarjan parhaista porukoista, mutta lähiaikoina maalinteon kanssa on ollut isoja haasteita. Miehistön puolustuspelaaminen on toiminut hienosti, mutta ratkaisuvoimaa pitäisi olla lisää. Alla on neljä koitosta siten, että maalinteossa ei ole onnistuttu kertaakaan. Tasokas puolustuspelaaminen antaa kuitenkin mahdollisuuden menestyä vaikka illasta toiseen. Pari poissaoloa on taustalla. Vierasvoittoon päädytään aika lailla 40 prosentilla. Kannatus on jäänyt noin 30 prosenttiin. Hankalaa on, mutta napataan vierasvoitto alipelattuna mukaan. Nyt on jo tultava onnistuminen.

FC Viikingit – VJS

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät FC Viikingit ja VJS. Helsinkiläiset ovat olleet vahvassa pelivireessä, sillä alla on edelliseltä viideltä kierrokselta neljä voittoa. Edellisessä koitoksessa täysi pistepotti napattiin NJS:ää vastaan. Sitä edelsi onnistuminen PEPOn kustannuksella. Vuosaarelaisten puolustuspelaaminen on toiminut hienosti. Edellisestä tappiosta alkaa olla aikaa. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kuudella kierroksella ilman voittoja. Sarjanousija tasasi pisteet viimeksi MiPKin kanssa. Sitä edelsi tappio NJS:ää vastaan. Vantaalaisilla puolustuspelaaminen on ollut ehdottomasti kehittämisen kohteena. Viimeksi noustiin kuitenkin kiinni pistejakoon mainittua MiPKiä vastaan, joten se toi nipulle vähän lisää itseluottamusta. Miehistölle haastava alkukausi ei ole tullut yllätyksenä. Voittoja on yhä yksi. Tavoitteena on säilyttää paikka Kakkosessa. Isännät ovat perustasoltaan sen verran edellä, että kotona voitto toteutuu useammin kuin kerran kahdesta. Kannatus on mennyt vähän yli, joten myös ristin saaminen sopii mukaan.

MP – JäPS

Jalkapallon miesten Kakkosta, JäPS matkustaa tasokkaan MP:n vieraaksi. Kotijoukkueen alkukausi on ollut vahva, sillä alla on ensimmäiseltä seitsemältä kierrokselta neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voittoisasti Reipasta vastaan. Mikkeliläiset ovat muutamalla kierroksella jääneet oudosti heikkoon lopputulokseen, kuten siis esimerkiksi Susia vastaan, mutta pelaajien itseluottamus ja fiilis ovat silti kunnossa. Puolustuspelaaminen on ollut hyvinkin laadukasta. Vierasjoukkue ei ole ainakaan vahvistunut sitten viime kauden, eikä alla ole viimeiseen neljään koitokseen täyttä pistepottia. Viimeksi melko heikosti esiintyneen JIPPOn kanssa pelattiin maaliton tasapeli. Sitä edelsi kolme tappiota. Järvenpääläisillä on ollut myös terveyshuolia. Niitä on alkanut olla kuitenkin vähenemään päin. Kyseessä on varsin suoraviivainen nippu. Edelleen etenkin alakerran kanssa on kehitettävää. Kotivoittoon päädytään noin 65 prosentilla. Kannatus on mennyt yli, mutta suursuosikki mitä todennäköisimmin jatkaa vahvoja otteitaan.

JIPPO – PEPO

Jalkapallon miesten Kakkosta, vastakkain asettuvat JIPPO ja PEPO. Joensuulaiset pelasivat edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin JäPSin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella napattiin täysi pistepotti Reipasta vastaan. Sitä ennen voitettiin myös Sudet. Kotijoukkue on pelannut koko alkukauden ilman tappioita. Monissa otteluissa maalinteko on ollut vaikeaa, mutta laadukas alakerta antaa mahdollisuuden menestyä vaikka illasta toiseen. Viimeksi peliesitys oli tosin ehkä alkukauden heikoin. Lappeenrantalaisten alkukausi on ollut pettymys, eikä edellisinä viikkoina menestystä ole tullut myöskään odotetulla tavalla. Vierasjoukkue pelasi viimeksi tappiollisesti FC Kiffeniä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella koettiin pettymys FC Viikinkejä vastaan. Lilapaidat ovat perustasoltaan yksi lohkon parhaista porukoista, mutta nykyisellään tekemiseen tarvitaan lisää puhtia oikeastaan monellekin osa-alueelle. Osaamista ja kykyjä on selvästi nähtyä parempaan. Voi hyvin olla, että yhdellä onnistumisella nippu saa aivan uutta fiilistä ja tasapainoa. Koitos on erittäin tasainen. Iltaa lähestytään aika lailla tasabuukista. Kotivoitto on saanut liikaa peliä, vierasvoitto vain 24 prosentin verran. Mennään varovaisesti vierasvoitolla ja tasapeli siihen kylkeen.

GrIFK – FC Espoo

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat GrIFK ja FC Espoo. Kotijoukkue pelasi viimeksi tappiollisesti EPS:ää vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella koettiin pettymys Gnistania vastaan. Vierasjoukkueella on alla dramaattinen tappio Gnistanille ja epäonnistuminen P-Iiroja vastaan. Muutama tärkeä pelaaja on Gnistan-koitoksen takia sivussa. Punaiset kortit olivat hyvin vältettävissä. Tuolloin itse oltiin tauolla kahden maalin johdossa. Isännät ovat edelliseen kauteen nähden hieman aktiivisempia ja pelaavampia. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut haasteita. Peliesitykset ovat olleet myös kauttaaltaan turhan virheherkkiä. Espoolaiset ovat pelanneet kokonaisuutena paremman alkukauden, vaikka alla on kaksi tappiollista koitosta. Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut tasaisempaa ja varmempaa. Toisaalta lähiaikoina alakerta on ollut aiempaa heikompi. Kaunialaisten perustaso on kunnossa ja nyt pelataan omien kannattajien edessä. Kaverilta on tosiaan tärkeitä ukkoja sivussa. Kotivoiton kannatus on jäänyt alle 30 prosenttiin, joten alipelattuhan ykkönen on. Lähdetään pienestä yllätyksestä liikkeelle ja risti siihen kylkeen.

EPS – KaaPo

Jalkapallon miesten Kakkosessa EPS pyrkii yllättämään KaaPon. Espoolaiset nappasivat edellisellä kierroksella täyden pistepotin GrIFKiä vastaan. Sitä edelsi kaksi koitosta tappioiden muodossa. Vierasjoukkueella on alla neljän maalin voitto KäPasta. Kaarinalaisten alkukausi on mennyt vahvasti, sillä sarjataulukossa ollaan toisena. Neljään edelliseen kamppailuun kolmesti maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Lisäksi puolustuspelaaminen on ollut yhtä lailla lohkon parhaimmistoa. Ainoastaan äskettäin FC Jazzia vastaan ei venytty vähintään pistejakoon. Isäntien tulee panostaa siihen, että puolustuspelaaminen olisi tasaisempaa ja varmempaa. Nykyisellään se on turhan virheherkkä. Suurin osa pisteistä tullaan saamaan omien kannattajien edessä. Vierailijat ovat kolmesta reissustaan keränneet kaksi voittoa ja tappion. Miehistö on perustasoltaan sen verran laadukas, että vierasvoitto toteutuu vajaalla 60 prosentilla. Kannatus on pysynyt raiteillaan, joten otetaan se mukaan. Vahvasta ennakkosuosikista on kyse.

FC Jazz – Tampere United

Jalkapallon miesten Kakkosta, Tampere United matkustaa FC Jazzin vieraaksi. Porilaiset ovat voittaneet edellisellä neljällä kierroksella kolmesti. Viimeksi kotijoukkue nappasi täyden pistepotin KaaPoa vastaan. Sitä edelsi onnistuminen EPS:n kustannuksella. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Ilves 2:sta vastaan. Sitä ennen koettiin neljän maalin tappio SalPalle. Tamperelaisten tilanne on kokonaisuutena hyvin vaikea. Onnistumisia ei oikein tule. Pelaajiston fiilis ei ole kunnossa. Tekemisestä huomaa, että itseluottamus on matalalla. Varsinkin alakerta on ollut ajoittain tuuliajolla. Peliesitykset ovat sekavia ja virheherkkiä. Ratkaisuvoimaakin on löytynyt kovin niukasti. Monissa koitoksissa on voitu huomata, että perustaso ja osaaminen eivät tällaisenaan meinaa riittää. Tässä mennään vasta alkukautta, mutta sarjapaikan säilytys tulee olemaan ison työn takana. Yhtä onnistumista kaivataan äkkiä. Punapaidat voittavat päälle 60 prosentilla. Kannatus on mennyt hieman yli, mutta kotivoitto ei tarvitse nyt ristiä kylkeen.

KäPa – Honka Akatemia

Jalkapallon miesten Kakkosessa KäPa pelaa Honka Akatemiaa vastaan. Isännät pelasivat viimeksi heikon koitoksen KaaPoa vastaan, kun vastustaja pyöritteli heitä neljän maalin erolla. Loppulukemat kuvasivat peliä varsin sopivasti. Ottelua edelsi vähämaalinen voitto EPS:n kustannuksella. Monissa peleissä hyökkäyspelaaminen on ollut kauttaaltaan vaikeaa. Vierasjoukkueella on alla tappiot sekä FC Espoota että SalPaa vastaan. Miehistö on pelannut kaikkiaan edelliset neljä kierrosta tappioiden muodossa. Laatua ja kykyä riittää ehdottomasti nähtyä parempaan. Toki lähiaikoina on pelattu useita tasokkaita nippuja vastaan. Tässä kuussa ei ole ehditty vielä pelata, joten lepoaikaa on jäänyt enemmän. Se on sekä hyvä että huono juttu. Ehkä hieman pidempi tauko tuli nyt tarpeeseen. Kotiedun merkitys hieman pienenee. Espoolaisten pelivire ei ole ollut siis kummoinen, mutta perustasoltaan laadukkaampi nippu on myös tien päällä noin 43 prosentin ennakkosuosikki. Noin 33 prosentin luokan kotivoitto on saanut liikaa kannatusta. Se joutuu ohituskaistalle. Vierasvoitosta lähdetään liikkeelle ja tasapeli kylkeen. Vierasvoittoa on pelattu päälle 10 prosenttia liian vähän.

SJK Akatemia – GBK

SJK Akatemia saa vastaansa GBK:n, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Kotijoukkueen alkukausi on sujunut komeasti, sillä kasassa on ensimmäiseltä kuudelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Isännät voittivat edellisellä kierroksella JBK:n ja sitä ennen KajHan. Hyökkäyspelaaminen on ollut raikasta ja monipuolista, mutta yhtä lailla alakerta on ollut vahvassa kunnossa. Vastustajat ovat tehneet heille vain pari maalia. Nuori nippu omaa korkean itseluottamuksen ja onnistumiset seuraavat toisiaan. Vierasjoukkueella on alla odotettu voitto KajHasta. Sitä edelsi pettymys Kuopiossa. Kokkolalaisten hyökkäyspelaaminen on ollut niin ikään vauhdikasta ja viihdyttävää, mutta peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan ailahtelevaisia. Tekemiseen tarvitaan tasaisuutta. Varsinkin alakerta kaipaa lisää terävyyttä. Tien päällä neljästä koitoksesta on raavittu yksi voitto. Kyseessä on lohkon kärkipeli ja koko kierroksen ehkä mielenkiintoisin taisto. Seinäjokelaiset voittavat kotonaan vajaalla 60 prosentilla. Otetaan kotivoitto pari prosenttia liikaa pelattuna mukaan, mutta tällaiseen koitokseen ristin saaminen kaveriksi on tervetullut idea.

OLS – VPS Akatemia

Jalkapallon miesten Kakkosta, OLS kohtaa VPS Akatemian. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella ensimmäisen voittonsa, kun täysi pistepotti irtosi PK-37:sta vastaan. Oululaisten alkukausi on ollut vaikea, mutta voitto edellisellä kierroksella toi miehistölle vähän parempaa fiilistä. Ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Toiseksi edellisellä kierroksella koettiin tappio FCV:tä vastaan. Vierasjoukkueella on alla viiden maalin tappio RoPS 2:lle. Sitä edelsi pettymys JBK:ta vastaan. Vaasalaiset ovat pelanneet ensimmäisen kierroksen jälkeen ilman onnistumisia. Puolustuspelaamisessa on ollut isoja haasteita. Toisaalta eipä ratkaisuvoimaakaan ole oikein ollut. Pelaajisto ei luota itseensä hyvin, eikä Kakkosen tasolle kyvyt meinaa riittää. Vaikeuksia on myös jatkoon luvassa. Vaikka isännät ovat voittaneet kerran, muutamilla kierroksilla peliesitykset olisivat oikeuttaneet parempaan menestykseen. Nyt kotona täysi pistepotti on hyvin saatavilla, sillä se toteutuu päälle 60 prosentilla. Kotivoitto on kannatukseltaan kohdillaan. Napataan se siis mukaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu