kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 17.1.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Italiassa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 10:selle saa napata itselle hyvällä tyylillä.

FC Porto – SC Braga

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa SC Braga matkustaa FC Porton vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut yhdessä Benfican kanssa selvästi muita ryhmiä paremman kauden. Kotijoukkue on kerännyt viideltä edelliseltä kierrokselta neljä voittoa ja yhden pistejaon. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella Moreirensea vastaan ja tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Koitoksen jälkeen Portugalin Cupissa tuli jatkopaikka Varzimia vastaan. Alla on kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun yhdeksän voittoa. Sinipaidat ovat varsinkin kotonaan erittäin vaikeasti voitettavissa. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa ja tappiollisesti kahdesti. Alla on edelliseltä kierrokselta koko pistepotti Tondelaa vastaan. Iltaa edelsi peräti seitsemän osumaa taistossa Belenensesiä vastaan. Tien päällä menestystä on saatu kolmen voiton ja yhden tasapelin muodossa. Lepoaikaa on hieman enemmän. Paulinho on ehtinyt tehdä jo kahdeksan maalia. Molemmilla miehistöillä ei ole juurikaan poissaoloja. Punavalkoisten materiaali on hyvä ja taidot heti parhaiden nippujen alla, mutta tasokkaampi Dragões saa olla reippaan 60 prosentin voittajasuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen kaipaa kaveriksi ristin.

Sporting – Benfica

Jalkapallon Portugalin Primeira liigan kuumassa paikallisessa Sporting kohtaa Benfican. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa ja kaksi tappiota. Isännät esiintyivät edellisellä kierroksella voitollisesti Setubalia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut kotona niukka tappio FC Portoa vastaan. Edellisessä kamppailussa tauolla oltiin kaksi maalia edellä. Toisaalta koitoksessa oli myös hyvää onnea, sillä vastustaja teki yhden oman osuman. FC Portoa vastaan ottelu alkoi heikosti, sillä vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle. Ottelussa oltiin toki altavastaajia, mutta illan tapahtumien valossa pistejako ei olisi ollut merkittävä vääryys. Kotona menestystä on tullut neljän voiton merkeissä. Tappioita on ehditty kokea kolmesti. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukon kärjestä ja on ollut myös viidellä edellisellä kierroksella mainiossa iskussa. Lähiaikoina on tullut jälleen paljon menestystä. Sarjassa edelliset ottelut ovat tuottaneet voittoja Guimaraesia ja Avesia vastaan. Niiden ohella tuli yksi voitto Portugalin Cupissa Rio Avesta. Tien päällä on tullut seitsemästä pelistä pelkkiä voittoja. Poissaolojen suhteen tilanne on kaksikosta parempi. As Águias on lähes 50 pinnan voittajasuosikki. Melkein oikein pelattu kakkonen on sopiva tolppa.

Zwolle – FC Utrecht

Zwolle saa vieraakseen FC Utrechtin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Hollannin Eredivisiessä. Kotijoukkue pelasi joulun alla sarjassa selvästi tappiollisesti PSV:tä vastaan. Isäntien kausi on mennyt myös muuten hankalasti. Menestyminen on jäänyt vähäiseksi ja varsinkin alakerran kanssa on ollut liikaa murheita. Kotona on pelattu viimeksi tappiollisesti AZ:ta vastaan, mutta siitä alkaa olla jo aikaa. Sen jälkeen on pelattu tien päällä yhteensä kolme kilpailullista ottelua. Sarjassa on tullut viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa ja kolme tappiota. Nykyisellä menolla sarjapaikan säilyttämisen kanssa on tiedossa merkittäviä haasteita. Kotona menestystä on saatu kolmen voiton ja tasapelin merkeissä. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella niin ikään kahdesti voitollisesti ja hävinnyt kolmesti. Joulukuun viimeisellä kierroksella oli tullut niukka tappio Feyenoordia vastaan. Kausi on mennyt kaksikosta muuten selvästi paremmin. Ratkaisuvoimaa on löytynyt enemmän, mutta myös alakerta on toiminut isäntiä paremmin. Tien päällä menestystä on saatu neljänneksi parhaiten. Paremmat ja vahvemmat punavalkoiset ovat vajaan 50 prosentin voittajasuosikkeja. Kakkosta on pelattu hieman liian paljon, mutta se on silti ihan sopiva tolppa.

Leganes – Getafe

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Leganes pelaa Getafea vastaan. Isäntien kausi on ollut monella mittarilla haastava, mutta kotijoukkue on saanut kolmeen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuunsa kaksi voittoa. Copa del Reyssä ehdittiin hetki sitten saada neljän maalin voitto Murciaa vastaan. Sarjassa viimeisin ottelu meni vauhdikkaan pistejaon merkeissä Valladolidin kanssa. Sarjassa on tullut viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Suunta alkaa olla kohti parempaa. Voitot ovat edelleen harvinaisia, mutta pelaajiston itseluottamukselle muutamat onnistumiset ovat tehneet hyvää. Varsinkin ratkaisuvoimaa kaivataan silti pikaisesti lisää. Kotona menestystä on tullut kolmen voiton ja yhden tasapelin merkeissä. Vierasjoukkue kärsi viimeksi Copa del Reyssä kahden maalin tappion heikkoa Badadolonaa vastaan. Sarjassa on pelattu kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Real Madridia ja Villarrealia vastaan. Heikoista numeroista huolimatta pitää muistaa, että otteluohjelma on ollut vaikea. Lisäksi kausi on mennyt kaksikosta selvästi paremmin. Sarjataulukossa ollaan lähellä Euroopan kenttien sijoituksia. Molemmissa leireissä pitäisi olla yhdestä kahteen poissaoloa. Ottelussa on kyse Madridin alueen paikallisesta. Vieraat ovat minitason ennakkosuosikkeja. Selvästi ylipelattu kakkonen laitetaan sivuun, vaikka Legan tilanne on toki heikompi.

Schalke – Mönchengladbach

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Schalke pyrkii kaatamaan Mönchengladbachin. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella kaksi kertaa voitollisesti, kaksi kertaa pistejakoja ja hävinnyt kerran. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella kolme kertaa voitollisesti, pistejakoja kerran ja hävinnyt kerran. Molemmat miehistöt ovat saaneet levätä rauhassa, sillä Bundesliigaa on pelattu viimeksi hieman ennen joulua. Isäntien kaksi edellistä ottelua juuri ennen joulua menivät pistejakoina Wolfsburgia ja Freiburgia vastaan. Varsinkin voitoton ottelu Freiburgia vastaan oli varmasti pettymys. Toisaalta tappiokaan ei ollut kuin reilun kympin päässä. Tammikuussa on pelattu muutamia harjoituspelejä. Niistä viimeisin oli neljän maalin voitto HSV:tä vastaan. Die Fohlenin edelliset ottelut olivat menneet voitollisesti Paderbornia vastaan ja maalittoman merkeissä Hertha Berlinin kanssa. Niiden jälkeen on ehditty pelata kolme harjoitusottelua. Viimeiset kaksi kertaa mentiin Freiburgia vastaan. Tasokas ja vahva alakerta on yksi sarjan parhaista. Terveystilanteen pitäisi olla kaksikosta parempi. Die Borussenille voinee antaa minitason voittajasuosikin asema. Kakkosta on pelattu yli viisi prosenttia liian vähän. Mennään iltaan ristikakkosella.

Fulham – Middlesbrough

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Fulham ja Middlesbrough. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Hullia ja Aston Villaa vastaan. Otteluista toinen pelattiin FA Cupin merkeissä. Tammikuu ehdittiin aloittaa yllättävällä tappiolla Readingia vastaan, mutta Mökkiläisten pelivire on ollut muuten laadukas. Toisaalta Hullia vastaan voitotta jääminen ei olisi ollut mitenkään väärin. Viimeksi ottelun ainokainen tehtiin noin vartti ennen taukoa. Lontoolaisten materiaalilla taistellaan sijoituksista heti kärjen alla. Kotona menestystä on saatu kahdeksan voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Tärkeä Aleksandar Mitrovic on sivussa. Vierasjoukkue on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä. Punapaitojen materiaali on edelleen nykyistä sijoitusta parempi, mutta menestystä on vain saatu heikolla tavalla. Suunta on toki selvästi kohti parempaa. Tulosta on tullut. Alla on tammikuun osalta vauhdikas pistejako Derbyn kanssa ja kahden maalin voitto Prestonia vastaan. FA Cupissa ehdittiin kokea niukka tappio Tottenhamia vastaan. Miehistöt pelasivat aluksi tasapelin. Itseluottamus on varmasti aiempaa parempi. Terveystilanne lienee kaksikosta heikompi. Cottagers voittaa noin kerran kahdesta. Ylipelattu ykkönen on syytä pelata ristin kera.

Mechelen – Standard

Jalkapallon Belgian Jupiler Liigassa Mechelen saa vastaansa Standardin. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella kaksi kertaa voitollisesti, kerran pistejaon ja hävinnyt kaksi kertaa. Isännät ovat pelanneet tammikuun aikana muutamia harjoituspelejä, joten edellinen sarjassa käyty ottelu löytyy hieman joulun jälkeiseltä ajalta. Silloin koko pistepotti ehdittiin napata Mouscronia vastaan. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti Oostendeä vastaan. Vierasjoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Kahdella edellisellä kierroksella on tullut maalin tappio tasokasta Gentiä ja Waasland-Beverenia vastaan. Tappiossa Gentille pistejakokaan ei ollut monen minuutin päässä. Tammikuussa on pelattu vain muutamia harjoitusotteluita. Kyse on kokonaisuutena paremmasta nipusta ja enemmän ratkaisuvoimaa omaavasta porukasta. Heillä poissaolojen suhteen tilanteen pitäisi olla myös parempi. Molemmat ryhmät ovat saaneet levätä kunnolla. Kummatkin ryhmät ovat ylemmässä keskikastissa. Vieraat saavat lähteä iltaan noin 40 prosentin voittajasuosikkeina. Kamppailu on rastittu varsin heikosti, sillä kakkosta on ehditty pelata merkittävästi liian vähän. Eiköhän merkata kakkosesta rohkeasti arvokas tolppa.

Frosinone – Pordenone

Jalkapallon Italian Serie B:ssä Frosinone pelaa Pordenonea vastaan. Isännät ehtivät pelata hieman ennen tammikuun käynnistymistä maalittoman Pisan kanssa ja niukasti tappiollisesti Crotonea vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella neljällä maalilla tappiollisesti Salernitanaa vastaan ja voitollisesti Cremonesea vastaan. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt osuma tehtiin jo ensimmäisellä kympillä. Miehistön kausi on mennyt kokonaisuutena vahvasti, sillä sarjataulukossa ollaan yhä kärjen sijoituksilla. Canarini on saanut kotonaan kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Vieraat ovat keränneet pisteitä tien päältä kahden voiton ja kahden tasapelin merkeissä. Heillä kotona on tullut vahvaa menestystä. Siinä mielessä hienosta kaudesta huolimatta otteet ovat olleet jopa yllättävän epätasaisia. Siitä hyvä esimerkki saatiin viimeksi tien päällä selvässä tappiossa. Todellisuudessa kyse ei ole sentään näin hyvästä ryhmästä. Molemmat miehistöt ovat saaneet levätä kunnolla. Paremmat sinikeltaiset ovat kotonaan noin 55 prosentin voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu viitisen pinnaa liikaa, joten merkataan risti mukaan.

Fuenlabrada – Malaga

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa Fuenlabrada kohtaa Malagan. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella yhtä monta pistejakoa. Isännät eivät ole hävinneet sarjassa lokakuun jälkeen kuin yhdellä kierroksella, mutta voittaminen on ollut heille myös haastavaa. Siinä on onnistuttu edellisen kerran joulukuun alussa. Alla on tammikuun osalta maaliton Las Palmasin kanssa ja vähämaalinen tasapeli Albaceten kanssa. Edellisellä kierroksella tappiokaan ei ollut kaukana, mutta itse maalinteossa onnistuttiin noin kymppi ennen illan päätöstä. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta selvästi heikomman kauden. Sarjataulukossa ollaan alemmassa keskikastissa. Viiteen viimeiseen kierrokseen on saatu sentään kaksi voittoa ja kolme pistejakoa. Ryhmän suunta alkaa olla kohti parempaa. Tammikuussa on ehditty pelata voitollisesti Ponferradinasta ja vähämaalinen tasapeli Real Oviedon kanssa. Edellisessä kamppailussa maalinteossa onnistuttiin jo ensimmäisten hetkien aikana. Ratkaisuvoimaa on yhä kovin rajallisesti. Maalit ovat varmasti vähissä. Fuenla voittaa hieman päälle 40 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Excelsior – Telstar

Excelsior isännöi Telstaria, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä. Miehistöt ovat sarjataulukossa ylemmässä keskikastissa toisistaan vain kolmen pisteen päässä. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa, hävinnyt kerran ja pelannut pistejakoja kerran. Vierasjoukkue on esiintynyt viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kaksi kertaa, pistejakoina kahdesti ja hävinnyt myös kerran. Isäntien alkanut vuosi saatiin liikkeelle vähämaalisena tasapelinä Dordrechtin kanssa. Ottelussa oltiin ennakkosuosikkeja, mutta pistejako ei ollut tapahtumien perusteella isompi vääryys. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut kotona kahden maalin tappio tasokkaalle Cambuurille. Kotona on tullut seitsemän voittoa ja kolme tappiota. Witte Leeuwen nappasi edellisellä kierroksella kahden maalin voiton Eindhovenia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut myös muutaman maalin voitto Jong AZ:ta vastaan. Nipulta on löytynyt vähemmän ratkaisuvoimaa, mutta heidän alakertansa on ollut tuloksellisesti kaksikosta parempi. Tien päällä ei ole hävitty kahta kertaa enempää. Kralingers on kotonaan noin 45 pinnan voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu lähes 15 pinnaa liikaa, joten ristikakkonen on oikein tasokas pelivalinta.

TOP Oss – Cambuur

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä yhteen iskevät TOP Oss ja Cambuur. Kotijoukkueen kausi on ollut monella mittarilla vaikea. Isännät ovat pelanneet viidellä edellisellä kierroksella kerran voitollisesti ja muuten on tullut vain tappioita. Edellisellä kierroksella ehdittiin kokea kahden maalin tappio Jong AZ:ta vastaan. Kotona on pelattu viimeksi kahdella maalilla tappiollisesti Excelsioria vastaan. Voittoja ei ole ehditty saada neljää kappaletta enempää, joten tällaisella menolla sarjapaikan kanssa on vielä merkittäviä haasteita. Varsinkin maalinteon osalta tarvitaan pikaisesti parannusta, sillä maalinteossa on onnistuttu vain 18 kertaa. Vierasjoukkue on pelannut laadukkaan kauden ja löytyy sarjataulukosta kärjen sijoituksilta. Miehistö on pelannut viidellä edellisellä kierroksella kolme kertaa voitollisesti ja hävinnyt muutaman kerran. Nippu on ehtinyt pelata tammikuussa yllättävään tappioon päättyneen ottelun FC Volendamia vastaan. Ottelussa oltiin ehdottomia ennakkosuosikkeja. Joulukuu oltiin päätetty voittoon Excelsioria vastaan. Ratkaisuvoimaa löytyy hienosti. Alakerta on ollut myös hyvässä kunnossa. Tasoeroa on sen verran paljon, että Yellow-Blues on yli 70 prosentin voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu muutamia prosentteja liikaa, mutta siitä tulee sopiva varma.

Almere – De Graafschap

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä toisensa kohtaavat Almere ja De Graafschap. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa ja kerran pistejakoja ja tappioita. Isännät ovat ehtineet esiintyä tammikuussa vähämaalisen tasapelin merkeissä G.A. Eaglesin kanssa. Joulukuun viimeisellä kierroksella oli tullut kahden maalin voitto Rodaa vastaan. Sarjataulukossa ollaan keskikastissa, mutta esimerkiksi viidenteen sijaan ei ole matkaa kuin kolmen pisteen verran. Kotona menestystä on saatu kahdeksan voiton, yhden tasapelin ja tappion merkeissä. Kotona menestystä on tullut hyvin, mutta tien päällä on ollut vaikeaa. Edellisellä kierroksella pistejakoon venyminen oli hyvä juttu, sillä vastustaja oli jopa ehdoton ennakkosuosikki. Vierasjoukkue on pelannut tammikuussa niukasti voitollisesti Jong Utrechtia vastaan. Ottelussa oltiin tauolla maalin tappiolla, mutta toisella jaksolla homma ehdittiin kääntää. Ottelu meni yllättävän vaikean kaavan kautta. Viiteen viimeiseen taistoon pistejakoja on tullut peräti neljästi. Kyse on hyvän ratkaisuvoiman nipusta, mutta alakerta on ajoittain kovin epävarma. Otteluun mennään lähes tasabuukista, mutta ykköstä on pelattu vain noin 20 prosenttia. Otetaan ykkösestä rohkea ja arvokas tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu