kasinosankarit

Kohteita 32750

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 17.2.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Italiassa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Genoa – Lazio

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Lazio matkustaa Genoan vieraaksi. Kotijoukkueella on alla kaksi vähämaalista tasapeliä Sassuolon ja Bolognan kanssa, eikä varsinkaan Sassuoloa vastaan tappion kokeminen olisi ollut vääryys. Joulua edeltäneen kierroksen jälkeen ainoa voitto on tullut heikosta Empolista. Taivaansiniset hävisivät viikolla Eurooppa-liigassa Sevillalle, mutta sarjassa roomalaiset ovat voittaneet kaksi edellistä taistoaan. Toisaalta vastassa olivat Frosinone ja mainittu Empoli. Materiaaliltaan vierasjoukkue on selvästi isäntiä tasokkaampi, mutta maalintekovoimaa heillä ei ole ollut juuri enempää. Nipulla on kuitenkin selvä ykköshyökkääjä, sillä hieman terveyshuolista kärsinyt Ciro Immobile on tehnyt 11 osumaa. Lisäksi puolustuspelaaminen on ollut merkittävästi parempaa. Alakerta on ollut myös viime aikoina vahva, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Rossoblu on voittanut kotonaan syyskuun jälkeen vain kerran. Molemmilla miehistöillä on poissaoloja. Rasittuneenakin ison pistetarpeen Biancocelesti on ehdoton ennakkosuosikki.

Empoli – Sassuolo

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisensa kohtaavat Empoli ja Sassuolo. Kotijoukkue on pelannut sarjassa neljä edellistä kierrosta voitoitta, ja varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain selviäkin haasteita. Viimeksi miehistö hävisi ansaitusti Laziolle. Toiseksi edellisellä kierroksella ei kotona voitettu edes Chievo Veronaa. Kahteen viimeiseen kotitaistoon omissa verkot ovat soineet viidesti. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Juventukselle, mutta sitä edelsi kolme taistoa tappioitta. Matkalle mahtui esimerkiksi pistejako Interin kanssa. Suuressa kuvassa vihreämustien kausi on ollut monella tavalla parempi, sillä heiltä löytyy keskikastin sijoituksen ohella enemmän maalintekovoimaa ja laadukkaampaa puolustuspelaamista. Myös itseluottamus on varmasti parempi. Loppuvuonna puolustuspelaamisen kanssa oli vaikeaa, mutta sittemmin alakertaa on saatu kuntoon, vaikka viimeksi omiin menikin kolme osumaa. Ennen viimeisintä taistoa omiin meni kolmessa ottelussa yhteensä maali. Sinipaidat ovat pelanneet viimeksi puolitoista viikkoa sitten, joten pelituntuma ei ole parhaimmillaan. Terveystilannekaan ei ole ihanteellinen. Neroverdi ei ole voittanut vieraissa joulukuun 16. päivän jälkeen, mutta näillä perusteluilla siihen avautuu hyvä mahdollisuus.

Udinese – Chievo Verona

Chievo Verona matkustaa Udinesen vieraaksi, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkueella on alla vähämaalinen tappio Torinolle, kun taas vierailijat hävisivät selvästi AS Romalle. Veronalaiset ovat edelleen samassa tilanteessa, joka ei tule heitä kantamaan putoamisviivan paremmalle puolelle. Kasassa on vähennyksien jälkeen yhdeksän pistettä, isoja vaikeuksia varsinkin puolustuspelaamisen suhteen ja moni muu tekijä pielessä. Nippu on saanut yksittäisiä onnistumisia, mutta niitä tulee harvoin ja vastapainoksi useita pettymyksiä ja heikkoja esityksiä. Ensimmäiseksi olisi saatava alakerta takaisin kuntoon, sillä tällaisenaan omiin menee aivan liikaa osumia. Esimerkiksi neljään viimeiseen kierrokseen vastustajat ovat tehneet heille selvästi päälle toistakymmentä maalia. Pienenä puolustuksena vastassa on ollut AS Romaa ja Juventusta. Loppuvuonna alakerta toimi paremmin. Tien päällä avausvoitto odotuttaa yhä itseään. Isäntienkään tilanne ei ole häävi, sillä sarjataulukossa ollaan vain hieman putoamisviivan paremmalla puolella. Maalinteko on ollut vaikeaa. Lisäksi kotietu on ollut yksi sarjan heikoimmista. Terveystilanne ei ole ihanteellinen, mutta poissaoloitta ei ole sarjajumbokaan. Mustavalkoisten tekeminen varsinkin alakerrassa on paremmassa jamassa, ja laadukkaammat raitapaidat ovat kyllä kotonaan ehdottomia ennakkosuosikkeja.

Inter – Sampdoria

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät Inter ja Sampdoria. Vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat viimeksi tappiollisesti heikkoa Frosinonea vastaan. Miehistö on voittanut tapaninpäivän jälkeen vain kerran. Tekeminen on ollut ailahtelevaa ja epätasaista. Matkalle on mahtunut vahvoja peliesityksiä ja hyvin maalintekovoimaa, mutta myös isoja hankaluuksia varsinkin puolustuspelaamisen suhteen. Reissussa viiteen viimeiseen taistoon omiin on mennyt kaikkiaan 12 maalia. Reissussa on tullut muutenkin vain kolme voittoa. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole ollut lähellekään sarjan huippua, mutta alakerta on toiminut kiitettävästi. Omiin on mennyt vain 16 osumaa. Sinimustilla on kaikki avaimet omissa käsissä sarjataulukon kolmannen paikan suhteen. Välillä maalintekovoimaa kaivattaisiin toki lisää. Milanolaisten kotietu on ollut hyvä ja siellä heille on tehty vain viisi maalia. Viikolla pelattiin Eurooppa-liigassa voittoisasti Rapid Wiennaa vastaan, joten vierailijoilla on enemmän lepoaikaa. Mauro Icardi on sivussa. Nerazzurri on pääsemässä raiteilleen heikomman jakson jälkeen, ja kun nipuilta löytyy tasoeroa, kotonaan Milanon jätti on vahvoilla.

Napoli – Torino

Jalkapallon Italian Serie A:ssa vain yhden vieraspelin tällä kaudella hävinnyt Torino matkustaa Napoliin. Turkoosipaidat voittivat viikolla Eurooppa-liigassa tien päällä FC Zürichin, kun taas sarjassa alla on maaliton tasapeli Fiorentinan kanssa. Hieman paremmalla onnella täysi pistepotti olisi ollut napattavissa. Vierasjoukkue voitti viimeksi Udinesen ja jäi sitä aiemmin maalittomaan SPALin kanssa. Miehistön selvänä vahvuutena on tiivis alakerta. Maalintekoon kaivataan kuitenkin lisää ratkaisuvoimaa. Paperilla tasoero isäntien eduksi on selvä, mutta kuten jo todettu, Maroos ei ole hävinnyt vieraissa kuin kerran. Tasapelejä on tullut senkin edestä. Kotonaan Blues ei ole hävinnyt vielä kertaakaan. Myös heidän alakertansa on ollut sarjan parhaimmistoa, mutta sillä eroavaisuudella, että maalinteko on ollut selvästi vahvemmalla pohjalla. Alakerrassa on yhä hieman poissaoloja. Tulivoimaisen kotijoukkueen komennossa tutusti edetään. Ilta saattaa olla hyvinkin vähämaalinen, sillä Bull osaa pitää tien päälläkin tasokkaita vastustajia hyvin kurissa.

Valencia – Espanyol

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Valencia ja Espanyol. Lepakot voittivat viikolla Eurooppa-liigassa tien päällä Celticin, mutta kotimaan kentillä alla on kolme voitotonta kamppailua. Viimeksi kotijoukkue jäi sarjassa maalittomaan Real Sociedadin kanssa. Hieman aiemmin venyttiin pistejakoon Camp Noulla. Edellisinä viikkoina hyökkäyspelaaminen on toiminut hyvin. Viimeisin tappio on tullut vajaa kuukausi sitten. Katalonialaiset pääsivät viimeksi pitkästä aikaa voittojen pariin kaatamalla heikon Vallecanon. Sarjassa viimeisin voitto ennen sitä oli tammikuun alusta. Pelivire on siis selvästi laskussa. Alakerta on ollut etenkin reissussa ongelma. Isännät ovat voittaneet kotonaan sarjassa vasta kolmesti, mutta ainoa tappio siellä on tullut Gironalle. Kotona maalinteossa on onnistuttu keskimäärin vain vähän yli kerran ottelua kohden. Alakerta on toiminut kotona hyvin. Vierailijat eivät ole voittaneet tien päällä kuin kerran. Kumpikaan nippu ei ole terveyshuolitta. Materiaaliltaan Taronges on selvästi laadukkaampi ja kotonaan vahvoilla, mutta rasitukset ja ajoittaiset alisuorittamiset nostavat ilmoille muutaman kysymysmerkin.

Villarreal – Sevilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Villarreal saa vastaansa Sevillan. Kotijoukkue voitti viikolla Eurooppa-liigassa Sportingin, mutta kotimaan kentillä tilanne on ollut pitkään heikko. Sarjassa alla on maaliton tasapeli Valladolidin kanssa. Sarjassa voittoihin ei ole pystytty marraskuun lopun jälkeen. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut välillä selviä haasteita. Nykyisellään tilanne on se, että aito putoamisen mahdollisuus on olemassa. Osaamista ja kykyä olisi niin paljon parempaan. Maalinteossakin on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Vierasjoukkue pelasi niin ikään viikolla Eurooppa-liigassa voittaen Lazion, mutta kotimaan kentillä alla on kolme voitotonta kamppailua. Miehistö pelasi viimeksi sarjassa runsasmaalisen tasapelin Eibarin kanssa, mutta tappiokaan ei ollut kuin pienen hetken päässä. Valkopunaisilta löytyy enemmän maalintekovoimaa ja parempi itseluottamus, mutta reissussa on ollut taas hankaluuksia. Sarjassa tien päältä viimeisin voitto on syyskuulta. Ailahtelua on haittana. Keltapaitojen itseluottamus on maassa, mutta Eurooppa-liigan onnistuminen toi varmasti vähän mielialaa paremmaksi. Epäonnistumisia on tullut kuitenkin niin paljon, että yhdenkin voiton saaminen on valtavan työn takana. Tiedossa on kierroksen vaikeimmin ennakoitavia kohtaamisia. Useilla osa-alueilla Hispalenses on edellä, mutta kuten todettu, vieraissa olisi paljon parannettavaa. Otteluun on vaikeaa löytää ennakkosuosikkia.

Betis – Alaves

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Betis isännöi Alavesia. Kotijoukkue pelasi viikolla Eurooppa-liigassa runsasmaalisen tasapelin Rennesin kanssa, kun taas sarjassa on alla selvästi tullut tappio Leganesille. Viimeisten viikkojen aikana alakerta on ollut ongelmissa. Yksi tekijä löytyy myös otteluruuhkasta, sillä Copa del Reytäkin on pelattu. Muutama poissaolo on taustalla. Vierasjoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin kaatamalla Levanten. Sitä aikaisempi voitto tuli tammikuun alussa. Heilläkin on ollut lähiaikoina alakerrassa epävarmuutta. Lisäksi viiteen edelliseen kierrokseen neljästi maalinteossa on onnistuttu korkeintaan kertaalleen. Suuressa kuvassa pientä ylisuorittamista on ollut, sillä oikea taso löytyy kyllä alempaa. Koko kautta ajatellen ei puolustuspelaaminen ole ollut heikkous. Pieniä poissaoloja on myös baskimaalaisilla. Vihreävalkoiset ovat hävinneet lokakuun jälkeen kotonaan vain kerran ja senkin Real Madridille hyvän peliesityksen jälkeen. Vähän aiemmin saatiin itseluottamukselle hyvää tehnyt voitto Atletico Madridista. Perustasoltaan andalusialaiset ovat parempia ja nousevat rasittuneimpanakin ehdottomiksi ennakkosuosikeiksi. On silti hyvin mahdollista, että laadukkaat maalintekopaikat eivät näyttele isoa roolia.

Frankfurt – Mönchengladbach

Frankfurt isännöi Mönchengladbachia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkueella on alla Eurooppa-liigasta runsasmaalinen tasapeli Ukrainassa. Vierasjoukkue hävisi viimeksi sarjassa odottamattoman selvästi Hertha Berlinille. Isännät ovat pelanneet neljä edellistä kilpailullista taistoaan voitoitta, mutta tappioitakaan ei ole tullut joulua edeltäneen kierroksen jälkeen. Alkuvuodesta alakerran kanssa on ollut ajoittain epävarmuutta. Toisaalta alkuvuoden kahdessa avauspelissä tehtiin itse viisi osumaa. Sarjassa kahteen viimeiseen kierrokseen alla on itseluottamusta nostattaneet pistejaot Dortmundin ja RB Leipzigin kanssa. Toisaalta RB Leipzigiä vastaan oma hyökkäyspelaaminen oli aisoissa. Vaikka vierailijoiden alakerta oli viimeksi vaikeuksissa, isossa kuvassa se on ollut hyvä. Heille on tehty keskimäärin maali ottelua kohden. Tien päällä menestyminen ei ole ollut lainkaan samanlaista kuin kotona. Silti sarjassa neljään viimeiseen vierailuun kolmesti omiin ei ole mennyt maaliakaan. Kokonaan terveyshuolitta miehistöt eivät ole liikenteessä. Eagles ei ole halunnut paljoa kokoonpanoaan kierrättää, joten Ukrainan vierailu huomioiden tiedossa on monilla tavoilla vaikea ilta. Luvassa on erittäin tasainen koitos.

Leverkusen – Düsseldorf

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Leverkusen ja Düsseldorf. Isännät pelasivat viikolla Eurooppa-liigassa maalittoman tasapelin Krasnodarin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Sarjassa kotijoukkue on voittanut kolme edellistä kamppailuaan ja viimeksi mättäen viisi osumaa Mainzille. Kyseessä on yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista. Vähän aikaa olleen uuden valmennuksen johdolla tekemistä on viety astetta aggressiivisemmaksi. Vierasjoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin kaatamalla Stuttgartin, mutta loppulukemat muodostuivat melko rajuiksi. Lisäksi on sanottava, että osatekijä löytyi myös vastustajan omista vaikeuksista. Flingeraner on voittanut sarjassa tien päällä vasta kahdesti. Muutama tärkeä pelaaja on pelikieltojen takia sivussa, mutta vähän terveyshuoliakin löytyy. Alakerrassa on ollut hankaluuksia. Aiemmin alle oman tasonsa pelanneet mustapaidat ovat alkaneet esiintymään tasolla, jota heiltä voitiin odottaa jo aiemmin. Tämän tyyppisistä otteluista on varsinkin kotona napattava täydet pisteet. Lepoaikaa on vähemmän, mutta muut tekijät viittaavat Die Werkselfin juhliin.

Doncaster – Crystal Palace

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Doncaster ja Crystal Palace. Kotijoukkue on hyvässä pelivireessä, sillä alla on viiteen edelliseen kilpailulliseen kamppailuun kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Isännät ovat hävinneet tapaninpäivän jälkeen vain kerran. Kahteen viimeiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu yhteensä kuudesti. Vierasjoukkue on saanut myös useita onnistumisia, sillä alla on neljä viimeistä taistoa tappioitta. Viimeksi lontoolaiset tasasivat pisteet West Hamin kanssa, mutta voittoon yltäminen ei olisi ollut väärin. Puolustuspelaaminen on toiminut hyvin. Lisäksi viiteen viimeiseen reissukamppailuun neljästi Kotkat ovat onnistuneet maalinteossa vähintään kahdesti. Materiaaliltaan Eagles on Roversin hyvästä pelivireestä ja itseluottamuksesta huolimatta paljon tasokkaampi ja pääsee kamppailuun tuoreempana. Donny pelasi viimeksi viikolla, kun taas Glaziers on saanut valmistautua taistoon viikon. Punavalkoiset eivät ole hävinneet kotonaan kuukausiin, mutta nyt vastustajan taso ja osaaminen on aivan toista mitä se on omassa sarjassa.

Swansea – Brentford

Jalkapallon FA Cupissa toisensa kohtaavat Swansea ja Brentford. Vierasjoukkue pääsi nopeasti takaisin voittojen pariin kaatamalla viimeksi Aston Villan lisäajalla tulleella osumalla. Lontoolaiset ovat olleet pitkään yksi Mestaruussarjan kovakuntoisimmista miehistöistä. Joulukuun puolen välin jälkeen ainoa tappio on tullut Nottinghamille ja sekin pelitilanteiden vastaisesti. Kyseessä on tulivoimainen ja vahvasti hyökkäyssuuntaan operoiva nippu, jonka alkukausi oli selvä pettymys. Sittemmin tekeminen ja menestyminen on ollut aivan toista. Bees viimeistelee monesti kolmea tai neljääkin osumaa. Neal Maupau on tehnyt sarjassa 18 maalia. Toisaalta puolustuspelaamisessa on välillä haasteita. Joutsenet hävisivät viimeksi ansaitusti Leedsille, mutta kotona on alla niukka voitto Millwallista. Valkopaitojenkin alakerrassa on ollut haavoittuvaisuutta. Kotona marraskuun jälkeen ainoa tappio on tullut Aston Villalle. Aineksia löytyy viihdyttävään kohtaamiseen. Swansin kotiedusta huolimatta nykyisellään tulivoimaisemmat punavalkoiset ovat usealla osa-alueella edellä. Ympäripyöreään taistoon heidän menestymistään kannattaa pohtia lisää.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu