kasinosankarit

Kohteita 32843

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 17.3.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Espanjassa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää vapaalla tyylillä.

Fulham – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Fulham isännöi Liverpoolia. Mökkiläisten voitottomat ottelut jatkuivat viimeksi Leicesteriä vastaan. Kotijoukkue on voittanut alkuvuonna kerran, joten tilanne putoamisviivan alapuolella on synkkä. Lontoolaiset ovat kärsineet erityisesti taas maalinteon vaikeuksista, mutta myös heikko alakerta on ollut läpi kauden epävarma ja virheherkkä. Vierasjoukkue selvitti viikolla tiensä Mestarien liigan puolivälieriin, kun Bayern Münchenin vieraana venyttiin mainioon onnistumiseen. Punapaidat ovat pelanneet viimeiset 11 kilpailullista ottelua tappioitta, ja vaikka tekemisen taso on ajoittain ailahdellut, erityisesti alakerta on pysynyt erinomaisena. Sarjassa viiteen edelliseen kierrokseen neljästi omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Maalinteon kanssa on ollut alkuvuodesta ajoittain hankaluuksia, mutta nyt siihenkin on saatu jälleen useita onnistumisia. Hieman terveyshuolia on taustalla, mutta pelaajiston itseluottamus on palautunut takaisin kohdilleen ja mestaruustaistelussa yhtään ylimääräistä pistemenetystä ei voi tulla. Pienemmästä lepoajasta huolimatta monta pykälää tasokkaampien vierailijoiden vahvaa hallintaa on edessä.

Everton – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Everton ja Chelsea. Kotijoukkue on voittanut tammikuun jälkeen vain kerran ja viimeksi menetettiin kahden maalin johto Newcastlea vastaan. Toffees pelaa hetkittäin sellaisella tasolla, jota heidän materiaalillaan ja osaamisellaan voi odottaa. Tekeminen on kuitenkin kovin ailahtelevaa ja epätasaista. Suoritustasot vaihtelevat liikaa. Lontoolaiset nappasivat Eurooppa-liigassa odotetun jatkopaikan Dynamo Kiovasta ja on muutenkin hyvässä pelivireessä. Alla on viiteen edelliseen kilpailulliseen peliin neljä voittoa. Eurooppa-liigasta saadut lukuisat hyökkäyspelaamisen onnistumiset ovat tehneet itseluottamukselle hyvää. Hyökkäyspelaaminen kärsii silti yhä ajoittain ailahtelusta. Kotona on alla jopa vähän unelias pistejako Wolverhamptonin kanssa, vaikka enemmän olisi ollut tarjolla. Otteluruuhka on yhä huolena. Se on näkynyt hetkittäin esimerkiksi Eden Hazardista. Hän sai levätä viikolla. Vierasjoukkueella on mahdollisuus nousta yhä neljän joukkoon. Isännät ovat tehneet kotonaan kolmeen edelliseen kierrokseen yhden maalin, mutta paikallisvastustajan nollaaminen oli hyvä onnistuminen. Epätasaisella nipulla on yllätysvalmius, mutta liikenteeseen lähdetään niukasta vierasvoitosta.

Napoli – Udinese

Napoli pyrkii kaatamaan Udinesen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue selvitti viikolla tiensä Eurooppa-liigan pudotuspelien seuraavaan vaiheeseen, vaikka RB Salzburgin vieraana hävittiin kahdella maalilla. Pelivire ei ole ollut parhaimmillaan, sillä sarjassa on alla neljään edelliseen kierrokseen yksi voitto. Viimeksi sarjassa turkoosipaidat jäivät vähämaaliseen tasapeliin Sassuolon kanssa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut pikkuisen takkuamista, mutta toki kyseessä on muuten erittäin tulivoimainen nippu. Vierasjoukkue hävisi viimeksi selvästi Juventukselle, mutta sitä edelsi kaksi onnistumista Bolognaa ja Chievo Veronaa vastaan. Mustavalkoiset ovat mukana putoamistaistelussa, ja vaikka mainitut vastustajat kaadettiin, erityisesti tien päällä on ollut koko kausi vaikeaa. Reissussa on voitettu vain kerran ja siellä ratkaisuvoimaa on löytynyt niukasti. Sama ongelma on ollut muutenkin. Marraskuun 11. päivän jälkeen matkapeleissä on tehty yksi osuma. Taustalla on myös useita poissaoloja. Terveystilanne ei ole isännilläkään ihanteellinen. Partenopei jättää kotonaan vastustajat lähes järjestäen enintään maaliin, ja pienemmästä lepoajasta huolimatta Gli Azzurri lähtee iltaan isona ennakkosuosikkina.

AC Milan – Inter

Jalkapallon Italian Serie A:n paikallispelissä AC Milan ja Inter taistelevat paremmuudestaan. Punamustat ovat voittaneet sarjassa viisi edellistä otteluaan. Niissä omiin meni yhteensä kaksi osumaa. Kaikkineensa alla on kymmenen kilpailullista peliä ilman tappioita. Tekeminen on näyttänyt monella osa-alueella hyvältä, mutta lähiaikoina otteluohjelma ei ole ollut vaikeasta päästä. Vastassa on ollut Chievo Veronaa ja Empolia. Hieman onneakin on ollut, mutta pelaajiston itseluottamus on kuitenkin hyvä. Sinimustat putosivat torstaina Eurooppa-liigasta, kun Frankfurtia vastaan jäätiin myös toisessa taistossa nollille. Miehistö voitti sarjassa viimeksi SPALin, mutta alakerrassa on ollut muuten haavoittuvaisuutta. Siitä osoitus saatiin sarjassa toiseksi edellisessä matkapelissä. Frankfurtissa toinen jakso oltiin ajoittain isossa alakynnessä. Poissaoloja on yhä. Nerazzurrin lepoaikaa jää kovin rajalliseksi. Tässä kuussa on pelattu kahdesti Rossoneria enemmän. Nipuilla pisteiden tarve on merkittävä, joten jo sen puolesta panokset ovat isot. Tällä hetkellä isännät näyttävät kokonaisuudessaan vahvemmilta ja paremmin valmistautuneina ovat ansaitusti pikkuisen niskan päällä.

Betis – Barcelona

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Betis pyrkii yllättämään Barcelonan. Andalusialaiset voittivat viimeksi Celta Vigon vartti ennen loppua tulleella osumalla. Alkuvuodesta otteluruuhka on ollut melkoisen kova, mutta se on nyt helpottamaan päin. Puolustuspelaamista on saatu takaisin parempaan kuntoon. Maalinteko on sen sijaan yhä useissa otteluissa hankalaa. Kuuteen viimeiseen kilpailulliseen peliin kerran maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Katalonialaiset murskasivat viikolla Mestarien liigassa Lyonin ja ovat myös muutenkin mainiossa pelivireessä. Alla on tappiottomia kamppailuita kaikkiaan toistakymmentä. Sarjassa on voitettu neljä edellistä peliä, joista viimeisin oli Rayo Vallecanon kaataminen vastustajan hyvästä alusta huolimatta. Tien päällä on tehty edelliseen kolmeen kilpailulliseen otteluun kahdeksan maalia ja kaksi peleistä oli voittoisia Real Madridia vastaan. Nyt kun Mestarien liigassa matka jatkuu seuraavaan vaiheeseen, sarjassa voidaan pelata vapautuneemmin. Kuormitusta on kuitenkin ollut. Mestaruustaistelu ei ole välttämättä täysin ohi, joten pisteiden tarvetta löytyy. Isännillä on mahdollisuus jopa neljän joukkoon. Aito yllätysvalmius vihreävalkoisilta löytyy, mutta Blaugrana on rasittuneenakin merkittävä ennakkosuosikki.

Espanyol – Sevilla

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Espanyol saa vastaansa Sevillan. Katalonialaiset ovat pelanneet sarjassa viimeiset kuusi kierrosta tappioitta, mutta tiukkojen pelien kääntäminen omaksi eduksi jatkuu vaikeana. Viimeksi pistejako Athletic Bilbaon kanssa oli onnistuminen, mutta hieman onnekas voittokaan ei ollut kaukana. Maalinteko on edelleen useissa otteluissa vaikeaa. Vierasjoukkue mätti viimeksi sarjassa viisi maalia Real Sociedadille, mutta muuten pelivire jatkuu ailahtelevana. Eurooppa-liigasta pudottiin jatkosta lisäajan osumalla. Johtoporras teki omat ratkaisunsa, joten liikenteessä ollaan nyt toisella väliaikaisella käskijällä. Eurooppa-liiga alkoi olla viimeisiä hetkiä muutokselle. Mahdollisuuksia on yhä neljän joukkoon, mutta erityisesti alakerta on ollut moniin kilpailijoiden nähden haavoittuvainen. Nyt lepoaikakin jää kovin rajalliseksi. Kyseessä on toki yhä tulivoimainen nippu ja perustasoltaan kaksikosta edellä, mutta nyt alakertaa on lähdettävä korjaamaan. Tien päällä sarjassa on pelattu kymmenen viimeistä peliä voitoitta. Reissussa maalinteko on ollut etenkin viime aikoina hankalaa. Sinivalkoisilla on ainakin poissaoloja. Melko hankalasti ennakoitava ilta on edessä. Kamppailuun on vaikeaa nähdä juuri pientäkään ennakkosuosikkia.

Valencia – Getafe

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Valencia ja hyvän kauden pelannut Getafe. Kotijoukkue selvitti viikolla tiensä Eurooppa-liigassa pudotuspelien seuraavalle kierrokselle, kun Venäjällä pelattiin dramaattinen loppuhetkien tasapeli. Isännät ovat pelanneet tappioitta edellisellä 14 kerralla ja nyt myös tiukkoja maalin pelejä on onnistuttu voittamaan. Lisäksi puolustuspelaaminen toimii hyvin. Erityisesti kotona alakerta on ollut mainio. Vierasjoukkue on niin ikään hyvässä pelivireessä, sillä alla on viiteen edelliseen otteluun neljä voittoa ja tasapeli. Viimeksi käännettiin tappioasema voitoksi Huescaa vastaan. Sarjassa on hävitty tammikuun kuudennen päivän jälkeen vain kerran. Lähiaikoina hyökkäyspelaaminen on toiminut hyvin, mutta myös alakerran osalta tilanne on vakaa ja tasainen. Miehistö on jäänyt tammikuun jälkeen kerran korkeintaan maaliin. Lepakoilla on yhä hieman terveyshuolia ja nyt myös vähemmän lepoaikaa. Pisteiden tarve on nipuilla merkittävä. Nyt ei saisi hävitä. Tiedossa on erittäin tasainen, tiukka ja todennäköisesti vähämaalinen ilta. Kumpikin ryhmä puolustaa laadukkaasti, ja vaikka vierailijat ovat voittaneet tien päällä sarjassa yhdeksään viimeiseen kierrokseen kahdesti, pisteittä on jääty vain kahdesti.

Villarreal – Rayo Vallecano

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Villarreal kohtaa Rayo Vallecanon. Keltapaidat ovat voittaneet edelliset kolme kilpailullista otteluaan, ja vaikka kotijoukkue on yhä häntäpäässä, suunta on kohti parempaa. Viikolla Eurooppa-liigassa selvitettiin tie pudotuspelien seuraavaan vaiheeseen. Sarjassa alla on dramaattisesti tullut voitto Levantesta. Eurooppa-liigassa tulleet viisi osumaa tekivät varmasti itseluottamukselle hyvää. Todellinen osaaminen isännillä olisi paljon nykyistä sijoitusta korkeammalla. Toki tekemisessä on vielä kauttaaltaan kehitettävää. Pari poissaoloa löytyy. Vierasjoukkue on pelannut tammikuun jälkeen voitoitta, ja vaikka muutamassa ottelussa on ollut myös huonoa tuuria, tilanne on kaikilla tavoilla vaikea. Erityisesti maalinteko sakkaa pahasti. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut viimeksi kahdeksan kierrosta sitten. Lisäksi puolustuspelaaminen on ollut sarjan heikointa yhdessä muutaman muun nipun kanssa. Nykyisellään putoamisen välttäminen muuttuu jatkuvasti vaikeammaksi. Viimeksi Barcelonassa kamppailun alku oli positiivinen, mutta ilonaiheet jäävät taas muuten pieniksi. Luvassa on nipuille iso ottelu. Muutamista epävarmuustekijöistä huolimatta El Submarino Amarillo on nyt monella osa-alueella madridilaisia edellä.

Frankfurt – Nürnberg

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Frankfurt isännöi Nürnbergia. Isännät voittivat viikolla Eurooppa-liigassa Interin ja siten selvittivät tiensä pudotuspeleissä seuraavaan vaiheeseen. Kotijoukkue on ollut muutenkin hyvässä pelivireessä. Sarjassa viimeiseen kolmeen kierrokseen maalinteossa on onnistuttu yhdeksän kertaa. Vaikka hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia, itseluottamukselle tärkeää on ollut myös varsinkin Interin pitäminen kahdessa taistossa osumitta. Vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat viimeksi tappiollisesti Hoffenheimille, ja vaikka tappio koettiin viimeksi maalilla, loppulukemat olisivat voineet olla pahemmatkin. Miehistö on voittanut sarjassa edellisen kerran syyskuussa, ja mikäli ei erityisesti hyökkäyspelaamiseen saada nopeasti muutosta, ensi kaudella pelataan varmuudella sarjaporrasta alempana. Reissussa ei ole voitettu kertaakaan. Terveyshuolet ja pelikiellot eivät helpota tilannetta. D0rtmundin pitäminen vähän aikaa sitten nollissa oli hyvä suoritus, mutta muuten ilonaiheet ovat olleet olemattomissa. Neljän joukkoon tähtäävät Kotkat ovat pienemmästä lepoajasta huolimatta vahvoja voittajaehdokkaita.

Bayern München – Mainz

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Mainz matkustaa Bayern Münchenin vieraaksi. Kotijoukkue putosi viikolla Mestarien liigan pudotuspeleistä, kun Liverpoolin isäntänä koettiin yksi kauden isoimmista pettymyksistä. Sarjassa punapaidat ovat olleet hyvässä pelivireessä. Viimeiseen kahteen kierrokseen on tehty toistakymmentä osumaa. Miehistöllä on hyvä mahdollisuus voittaa sarjan mestaruus, mutta turhia pistemenetyksiä ei kestetä. Vierasjoukkue on voittanut kuuteen viimeiseen kierrokseen kerran, mutta viimeksi Mönchengladbachin kanssa pistejako ei olisi ollut iso vääryys. Hyökkäyspelaaminen on ollut jälleen yhtä peliä lukuun ottamatta pitkään vaikeaa. Etenkin reissussa alakerta on ollut virheherkkä ja epävarma. Münchenilaisille putoaminen Mestarien liigasta oli tietysti valtava kolaus, mutta samalla näyttöhalut ja tahtotila palata takaisin voittojen pariin pitäisivät olla korkealla. Heidän kotietunsa on ollut äärimmäisen hyvä. Nyt esimerkiksi Joshua Kimmich on taas käytettävissä. Materiaaliltaan Die Nullfünfer on tietysti kaikilla tavoilla jäljessä, ja vaikka heillä on paremmin lepoaikaa, realistisesti mikään ei puolla isoa yllätystä.

Bordeaux – Rennes

Bordeaux ja Rennes kohtaavat toisensa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Isännät ovat jääneet voitoitta edellisellä neljällä kierroksella. Viimeksi pistejaossa Monacossa oli jopa pientä onneakin. Montpellieriä vastaan tappion välttäminen ei olisi ollut vääryys, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia. Isossa kuvassa maalinteko on ollut niin ikään kapealla pohjalla. Alakerta on toiminut tasaisesti. Heille on tehty seitsemään edelliseen kilpailulliseen kotiotteluun kerran enemmän kuin maali. Aiemmin tässä kuussa muutettiin valmennusta. Vierasjoukkue tippui Eurooppa-liigan pudotuspeleistä, kun Lontooseen lähdettiin hyvistä asetelmista, mutta lopulta vastustaja oli kokonaisuudessaan maalin verran parempi. Miehistö on ollut muuten hyvässä pelivireessä. Lontoossa koettu tappio oli ensimmäinen kaikki kilpailut huomioiden sitten helmikuun 17. päivän. Sarjassa voitettiin viimeksi Caen, mutta urakkaa helpotti ulosajo. Punamustilla lepoaika jää nyt kovin rajalliseksi. Vielä saumaa on selviytyä neljän joukkoon. Nipuilla ei ole isompaa tasoeroa. Pieniä terveyshuolia löytynee. Odotettavissa on yksi illan tasaisimmista koitoksista.

PSG – Marseille

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa PSG saa vastaansa Marseillen. Kotijoukkueen matka sarjassa on kulkenut lähes voitosta voittoon, mutta Mestarien liigassa koettiin valtava pettymys Manchester Unitedia vastaan. Pariisilaiset ovat sarjassa täysin omaa luokkaansa ja voittaneet nytkin kymmenestä viimeisestä pelistään yhdeksän. Vierasjoukkue on myös hyvässä pelivireessä, sillä alla on viiteen edelliseen kierrokseen neljä voittoa. Viimeksi Nicestä irronnut voitto oli ansaittu. Turkoosipaidat ovat erityisesti puolustaneet laadukkaasti. Heille on tehty edellisen kerran enemmän kuin maali helmikuun alussa. Itseluottamus on kunnossa ja pisteiden tarvetta löytyy, mutta nyt vastassa on kaikilla mittareilla äärimmäisen kova haaste. Isännät ovat olleet sarjassa kotonaan mahdottomia pysäytettäväksi. Hurjan hyökkäyspelaamisen ohella alakerta on ollut timanttinen. Kotonakin omiin on mennyt vain viisi maalia. Muutama merkittävä loukkaantuminen on taustalla, mutta kilpailu pelipaikoista on valtavan kovaa. Suursuosikki palaa kotiinsa Mestarien liigan pettymyksen jälkeen. Tahtotila ja näyttöhalut ovat kunnossa, vaikka pisteiden tarve ei ole suuri. Les Phocéensin olisi onnistuttava äärettömän hyvin, jotta tappion välttäminen voisi olla realistista.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu