kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 17.4.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan esimerkiksi Mestarien liigassa ja Ligue 1:sessa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Manchester City – Tottenham

Jalkapallon Mestarien liigassa Tottenham matkustaa Manchester Cityn vieraaksi. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi Spursin maalin voittoon. Taivaansiniset ovat voittaneet tammikuun jälkeen kaikki kilpailulliset ottelunsa lukuun ottamatta viime viikon koitosta. Valioliigassa manchesterilaiset taistelevat mestaruudesta yhdessä Liverpoolin kanssa, mutta nyt keskittyminen on pelkästään tässä illassa. Kotonaan Citizens on ollut murhaavan vakuuttava. Kotona on voitettu viimeiseen pariin kuukauteen muun muassa Schalke maalein 7-0 ja Chelsea lukemin 6-0. Kotona heille on tehty kymmeneen edelliseen kilpailulliseen taistoon yhteensä kaksi osumaa. Vierasjoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Harry Kanea, joka on loukkaantuneena. Lisäksi muutama muukin poissaolo on rasitteena. Lontoolaisilla on ollut lähiaikoina tien päällä vaikeaa. Kuuteen viimeiseen matkaotteluun heille on tehty viidesti vähintään kaksi osumaa. Lisäksi siellä maalinteossa on onnistuttu viimeksi enemmän kuin kerran tammikuussa. Päivän lyhyemmästä lepoajasta huolimatta erittäin näyttöhaluisen ja monilla tavoilla paremman Sky Bluesin vahvassa hallinnassa iltaa edetään. Kyseessä on ehdottomasti merkittävä ennakkosuosikki ja myös vahvoilla jatkopaikan suhteen.

FC Porto – Liverpool

Jalkapallon Mestarien liigassa yhteen iskevät FC Porto ja Liverpool. Englantilaiset voittivat ensimmäisen kohtaamisen 2-0 lukemin, joten portugalilaisten mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat pienet. Kotijoukkue on kaudesta toiseen oman maansa parhaimmistoa ja myös tällä hetkellä sarjassaan jaetulla kärkipaikalla. Viimeksi kotimaassa voitettiin odotetusti Portimonense. Mestarien liigassa sinipaidat esiintyivät varsinkin alkulohkossaan mainiosti, mutta isossa kuvassa kyseessä ei ole mikään Euroopan todellisiin huippujoukkueisiin kuuluva nippu. Avauskoitoksessa ensimmäinen puoli tuntia oli Dragonsille tuskaa, sillä punapaidat tekivät tuolloin kaksi osumaa. Nyt olisi hyökättävä rohkeasti ja tarvittaessa otettava suuria riskejä. Se sopii Redsille hienosti. Tasoero heidän eduksi on luonnollisesti suuri, vaikka ryhmällä on päivän pienempi lepoaika. Toisaalta Chelsea kaatui Valioliigan edellisellä kierroksella, joten mestaruustaistelu säilyy erittäin tasaisena. Miehistön puolustuspelaaminen on ollut yksi Euroopan parhaista. Valioliigassa omiin on mennyt vain 20 osumaa. Tien päälläkin omiin on mennyt tammikuun alun jälkeen jatkuvasti enintään maalia. Reissussakin monella tavalla parempi ja tulivoimaisempi vierasjoukkue on ehdoton ennakkosuosikki.

Lazio – Udinese

Lazio isännöi Udineseä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet viiteen edelliseen kierrokseen kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Edellisessä kamppailussaan taivaansiniset hävisivät niukasti AC Milanille, kun taas vierasjoukkueella on alla niin ikään maalin tappio AS Romalle. Isännät ovat pelanneet viimeiset kolme kierrosta ilman voittoja, mutta hieman paremmalla onnella enemmän olisi ollut saatavilla. Esimerkiksi Sassuoloa vastaan pistejako oli pettymys, vaikka edes siihen oli lopulta vaikea päästä. Mustavalkoisille vieraissa pelaaminen on tuottanut koko kauden vaikeuksia. Kyseessä on yksi sarjan heikoimmista vierailijoista. Tien päällä varsinkin maalinteko on tuskaa. Ainoa voitto reissusta on syksyltä heikosta Chievo Veronasta. Materiaaliltaan, yksilötaidoltaan ja tulivoimaltaan roomalaiset ovat selvästi edellä. Heillä on myös kotietu puolellaan. Kotona on sarjassa hävitty kymmeneen viimeiseen peliin kerran. Kumpikaan ryhmä ei ole tänään poissaoloitta. Molemmilla nipuilla pisteiden tarve on tärkeä. Selvästi tasokkaamman Biancocelestin vahvassa komennossa kamppailua edetään.

Nantes – PSG

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa PSG matkustaa Nantesin vieraaksi. Kotijoukkue voitti edellisellä kierroksella itseluottamukselle hyvää tehneessä taistossa Lyonin. Vierasjoukkueen viimeisin kamppailu päättyi pahaan pettymykseen Lillen vieraana. Pariisilaisilla olisi ollut viimeksi mahdollisuus ratkaista sarjan mestaruus, mutta toki se on sitä käytännössä jo muutenkin. Sarjakärki on kaikilla tavoilla sarjan paras nippu ja myös tien päällä erittäin menestyksekäs. Useita poissaoloja on kuitenkin rasitteena, joten kokoonpanon osalta tilanne ei ole lähellekään parhaasta päästä. Toki materiaali on siitä huolimatta erittäin monipuolinen ja kokonaisvaltainen. Les Canarisilla ei ole juurikaan terveysmurheita tai muita poissaoloja. Kyseessä on heille yksi kauden sytyttävimmistä koitoksista. Pisteiden tarvetta on vielä olemassa, vaikka putoamisen mahdollisuus on enää pieni. Keltapaidoilla on aidosti normaalia parempi mahdollisuus horjuttaa sarjan ylivoimaista hallitsijaa. Toisenlainen lopputulos kuin vierasvoitto olisi tietysti odottamatonta, mutta helposta tai yksipuolisesta illasta ei ole kyse. Siitä huolimatta Les Parisiens on myös osittain varamiehisenä Lille-ottelun vuoksi ärsytetty ja halukas palaamaan takaisin voittoihin. Kilpailu pelipaikoista on valtavan kovaa.

AaB – Vendsyssel

Jalkapallon Tanskan Superliigan karsintalohkossa toisensa kohtaavat AaB ja Vendsyssel. Miehistöt pelasivat vastakkain neljä päivää sitten, jolloin kohtaaminen päättyi vierasjoukkueen voittoon maalin erolla. Kamppailussa olisi ollut kuitenkin aineksia myös pistejakoon. Isännät ovat pelanneet neljä edellistä kilpailullista kamppailuaan ilman voittoja, ja varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut selviä vaikeuksia. Miehistö sai vielä maaliskuussa hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia, mutta sittemmin on ollut vaikeampaa. Toisaalta alakerta on toiminut lähiaikoina tasaisen hyvin. Sinivalkoisten ratkaisuvoima on ollut isossa kuvassa hieman heikompi. Kuuteen edelliseen kilpailulliseen otteluun viidesti on saatu vähintään tasapeli, mutta monien erittäin tasaisten pelien kääntäminen omaksi eduksi on vaikeaa. Toisaalta reissussa alla on pistejako Randersin kanssa ja se teki varmasti hyvää itseluottamukselle. Varsinkin vieraissa uudelle ratkaisuvoimalle olisi silti käyttöä. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä. Materiaaliltaan aalborgilaiset ovat hieman edellä, mutta varsinaista tasoeroa ryhmille on vaikeaa saada. Punavalkoiset nousevat kotonaan pieneksi ennakkosuosikiksi, mutta hyvinkin tasainen ja tiukka kohtaaminen on edessä.

Vancouver – Los Angeles

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa vastakkain asettuvat Vancouver ja hyvin esiintynyt Los Angeles. Kotijoukkue on saalistanut tähän mennessä muutaman tasapelin, mutta ensimmäinen voitto on vielä saavuttamatta. Vierasjoukkueen tilanne on täysin päinvastainen, sillä menestystä on tullut heti hienosti. Seitsemään ensimmäiseen kierrokseen alla on kuusi voittoa. Materiaaliltaan ja yksilötaidoltaan miehistö on tasokas ja tulivoimainen. Carlos Vela ja Diego Rossi ovat tehneet kahdestaan yhteensä 14 osumaa. Ensimmäiseen kolmeen reissupeliin kasassa on kiitettävät 11 osumaa. Peliesitykset ovat olleet muutenkin monella osa-alueella laadukkaita. Isännät saivat edellisellä kierroksella pistejaon Chicagossa, mutta pelitilanteiden valossa tappioon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Kotona on alla kahden maalin tappio Los Angelesin toiselle ryhmälle. Whitecaps on tehnyt kolmeen viimeiseen kierrokseen yhteensä yhden osuman. Muutamia loukkaantumisia on myös taustalla. Kokonaisuudessaan selvästi paremmalta näyttävällä The Black and Goldilla on hyvä mahdollisuus jatkaa mainiota alkukauttaan. Kyseessä on jopa merkittävä ennakkosuosikki.

Independiente del Valle – Union Santa Fe

Independiente del Valle ja Union Santa Fe pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Copa Sudamericanassa. Miehistöjen avaustaisto päättyi argentiinalaisten kahden maalin voittoon. Tuolloin ensimmäinen maali syntyi reilun vartin jälkeen ja toinen ihan lopussa. Ecuadorilaiset ovat olleet sarjassaan vahvoja, sillä yhdeksään ensimmäiseen peliin on voitettu seitsemän kertaa. Miehistö on ollut kotimaassaan paras nippu, vaikka viimeksi Catolican kanssa oli hankalaa. Reilut kymmenen minuuttia ennen loppua tulleet kaksi osumaa käänsivät illan. Itseluottamus on kunnossa, mutta kahden maalin takaa-ajo tarkoittaa sitä, että nyt olisi haettava osumia myös riskillä. Vierasjoukkue pelasi äskettäin Argentiinan cupissa San Martin Tucumanin kanssa vähämaalisen tasapelin. Sarjassa alla on maaliton Estudiantesin kanssa. Vastustaja pelasi pitkään alivoimalla. Puolustuspelaaminen on Tatenguesin vahvuus, mutta ratkaisuvoima on monesti melko kapealla pohjalla. Terveystilanne ei liene ihan parhaasta päästä. Sinimustien kotietu on vahva. Normaalisti vähämaalinen ja varovainen koitos ei yllättäisi, mutta nyt Los Negriazulesin on oltava aktiivinen. Heiltä hallintaa odotetaan. Haastava ottelu on edessä, mutta kyllä sangolquílaiset ovat kotonaan kuskin paikalla.

Oriente Petrolero – Aguilas

Jalkapallon Copa Sudamericanassa Oriente Petrolero kohtaa Aguilasin. Ryhmien ensimmäinen koitos päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Tuolloin kolumbialaiset olivat selvän ennakkosuosikin asemassa, mutta lopulta tasapeliinkin tarvittiin vastustajan oma osuma. Bolivialaiset ovat voittaneet sarjassaan neljään edelliseen kierrokseen kolmesti, mutta viimeksi miehistö jäi pahasti jyrän alle The Strongestille. Kotonaan miehistö on menestynyt hyvin, sillä kahdeksaan otteluun alla on vähintään pisteille pääseminen seitsemästi. Kotona vastustajat jätetään lähes jatkuvasti enintään maaliin. Vierasjoukkueelle reissussa pelaaminen on vaikeaa, sillä tien päällä on voitettu edellisen kerran missä tahansa kilpailussa lokakuussa. Reissussa hyökkäyspelaamisen kanssa on tukkoista. Miehistö on ollut muutenkin heikossa pelivireessä, sillä alla on kaikkiaan toistakymmentä kamppailua ilman voittoja. Neljään edelliseen otteluun on jääty itse maaleitta. Varsinkin hyökkäyspelaaminen murentaa itseluottamusta. Lähtökohdat ovat kaiken kaikkiaan hyvin tiukat. Isännät ovat viihdyttävämpiä, mutta laadukkaamman Las Águilas Doradasin alakertaa ei ole helppo murtaa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu