kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 18.10.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Espanjan La Ligassa ja Ranskan Ligue 1:sessa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 8:seen saa käyttää vapaasti.

Frankfurt – Leverkusen

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Frankfurt ja Leverkusen. Kotijoukkue pelasi ennen maajoukkueiden otteluita voitollisesti Union Berliniä vastaan ja pistejaon Werder Bremeniä vastaan. Edellisellä kierroksella voitotta jääminen oli pieni pettymys, sillä vastustaja sai tasoituksensa lisäajalla. Toisaalta itse tehtiin toinen maali niin ikään illan viimeisillä hetkillä. Syksy on mennyt kolmen voiton, kahden tasapelin ja kahden tappion merkeissä. Kotona on tullut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Miehistö menetti viime kauden jälkeen ratkaisuvoimaa, mutta sarjassa ei ole jääty vielä kertaakaan ilman osumia. Kotona on tehty kahdella edellisellä kerralla neljä maalia. Taustalla on muutamia tärkeitä poissaoloja. Vierasjoukkue pelasi kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Augsburgia vastaan ja vähämaalisen pistejaon RB Leipzigin kanssa. Die Werkself ei ole hävinnyt Bundesliigassa kertaa enempää, joten siinä mielessä syksyssä on ollut paljon hyvää. Tosin Mestarien liiga on alkanut kahdella tappiolla. Sarjassa viimeksi vähämaalinen pistejako oli ennakkoon hyvinkin varteenotettava ajatus. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran parempi porukka, että kyse on vajaan 40 prosentin ennakkosuosikeista. Ykköstä on pelattu liian vähän, tasapeliä liikaa ja kakkosta karvan liian vähän. Mennään melko haastavaan otteluun ykköskakkosella.

Cardiff – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Cardiff ja Sheffield Wednesday. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti QPR:ää vastaan ja tappiollisesti West Bromwichia vastaan. Edellisellä kierroksella omiin meni neljä maalia. Toisaalta kahteen viimeiseen taistoon maalinteossa on onnistuttu itse viisi kertaa. Kuuteen edelliseen kamppailuun ainoa tappio on tullut West Bromwichia vastaan, mutta walesilaisilla saisi olla ilman muuta lisää tasaisuutta. Se koskee varsinkin alakerran työskentelyä. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia voitollisesti Wigania vastaan ja niukasti tappiollisesti Hullia vastaan. Molemmat miehistöt ovat tehneet maaleja 16 kappaletta, mutta Pöllöjen alakerta on ollut tasokkaampi. Heille on tehty maaleja keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Owlskin kaipaa tosin lisää tasaisuutta, josta esimerkki saatiin edellisillä kierroksilla. Tien päällä on tullut kuudesta ottelusta kolme voittoa ja kolme tappiota. Perustasoltaan vieraat ovat perässä, mutta eivät mitenkään merkittävästi. Bluebirds on kotonaan kuitenkin vähän yli 40 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on pelattu oikein, ristiä on pelattu liikaa ja kakkosta liian vähän. Sen verran ennakkosuosikilla on ollut hapuilua, haasteita ja yhä ei mikään paras terveystilanne, että otetaan liian pienelle pelille jäänyt kakkonen rinnalle.

Granada – Osasuna

Granada saa vastaansa Osasunan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue on ollut yksi syksyn parhaista onnistujista, sillä isännät löytyvät sarjataulukosta peräti neljänneltä sijalta. Syksyn aikana on ehditty muun muassa napata voitto Barcelonaa vastaan ja tehdä neljä maalia vieraissa Villarrealia vastaan. Tokikaan kyse ei ole lainkaan näin hyvästä nipusta, mutta maajoukkueiden tauolle päästiin lähtemään mainiolla fiiliksellä. Tosin juuri ennen maajoukkueiden otteluita tuli tappio Real Madridia vastaan, joten siinä mielessä pientä palautusta takaisin normaaliin elämään ehti tapahtua. Viimeksi omiin meni neljä maalia. Kotona on kerätty kaksi voittoa ja yksi tappio. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Levanten kanssa ja voitollisesti Villarrealia vastaan. Kasassa on vasta yksi tappio, mutta monessa ottelussa ratkaisuvoimaa olisi saanut olla lisää. Omiin ei ole mennyt keskimäärin edes maalia ottelua kohden, mutta tulivoimaa on syytä saada pian lisää. Taidoiltaan nippu kestää tässä illassa hyvin vertailua. Kummallakin ryhmällä on poissaoloja. Ykkönen tulee noin 40 prosentilla, mutta kannatusta on tullut melkein 70 prosentin edestä. Juuri parempaa ohituksen paikkaa on vaikea nähdä.

Nice – PSG

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa toisensa kohtaavat Nice ja PSG. Kotijoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia vähämaalisen tasapelin Lillen kanssa ja niukasti tappiollisesti Nantesia vastaan. Nizzalaiset ovat voittaneet edellisen kerran noin kuukausi sitten Dijonia vastaan. Kasassa on neljä voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota. Monien erittäin tasaisten otteluiden voittaminen on ollut haastavaa. Alakerta on toiminut suureksi osaksi aivan tarpeeksi hyvin, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Esimerkiksi kolmella edellisellä kierroksella on tehty yhteensä pari maalia. Vierasjoukkue jatkaa odotetusti sarjataulukon kärkipaikalla, mutta pariisilaisten tekeminen ei ole ollut mitään dominoivaa tai loisteliasta. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu voitollisesti Bordeauxia ja Angersia vastaan. Siinä välissä mentiin Mestarien liigassa voitollisesti Galatasarayta vastaan. Yhdeksään edelliseen kilpailulliseen otteluun kahdeksan kertaa omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Tien päällä on pelattu kolmesti voitollisesti ja kerran tappiollisesti. Jättiläisellä on taustalla useampia poissaoloja, mutta Les Aiglonsilla on yhtä lailla poissaoloja. Kakkonen tulee vähän yli 65 pinnalla. Kakkonen on sen verran ylipelattu, että otetaan alipelattu risti rinnalle.

Mouscron – Club Brügge

Jalkapallon Belgian Jupiler Liigassa Mouscron pelaa Club Brüggea vastaan. Isännät pelasivat ennen maajoukkueiden koitoksia tappiollisesti Genkiä vastaan ja viihdyttävän pistejaon Waregemia vastaan. Kasassa on neljä voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotona menestystä on tullut hyvin, sillä siellä on napattu viidestä ottelusta kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Viimeksi tullut niukka tappio Genkille oli henkisesti raskas, sillä vastustaja sai toisen osumansa lisäajan lopussa. Heti toisen jakson alun jälkeen oltiin maalin johdossa. Vierasjoukkue on pelannut jälleen vahvan syksyn ja nippu löytyykin kärjestä. Voittoja on tullut voittojen perään lukuun ottamatta muutamaa kierrosta. Maalinteossa on onnistuttu komeat 25 kertaa, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella, sillä alakerta on ollut niin ikään tasokas. Omiin on mennyt vain kolme maalia. Kahdella edellisellä kierroksella on tullut menestystä Mecheleniä vastaan ja Genkin kaadossa. Kahteen viimeiseen kierrokseen itse on tehty lähes 10 osumaa. Lisäksi Mestarien liigassa napattiin pistejako Real Madridia vastaan. Blauw-Zwart on vieraissakin yli 65 prosentin ennakkosuosikki. Kannatusta on tullut kymmenisen pinnaa liikaa, mutta tekeminen on ollut niin vahvaa, että sen voinee ottaa silti tolpaksi.

Wisla Krakova – Piast Gliwice

Jalkapallon Puolan Ekstraklasaa, Wisla Krakova kohtaa Piast Gliwicen. Kotijoukkue on kerännyt ensimmäiseltä 11 kierrokselta kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kuusi tappiota. Vierasjoukkueella on kasassa viisi voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Cracoviaa ja Lech Poznania vastaan. Viimeisin voitto on tullut elokuun lopussa. Varsinkin maalinteon kanssa kaivataan pikaista parannusta. Pelaajiston itseluottamukselle yksi voitto tulisi hyvään kohtaan. Siinä mielessä maajoukkueiden koitokset tulivat varmastikin toivottuun saumaan, kun huonoja otteita alkoi olla liikaa. Viimeksi omiin meni neljä osumaa. Piastunki on pelannut viimeksi maalittoman tasapelin Arkan kanssa ja voitollisesti Legia Warsovaa vastaan. Heillä alakerta on ollut laadukas, sillä esimerkiksi kolmeen viimeiseen koitokseen omiin on mennyt vain maali. Viimeksi molemmat maalit tehtiin toisella jaksolla toisistaan noin 10 minuutin sisällä. Ilta on lähes tasabuukki, mutta vieraat saavat olla miniluokan ennakkosuosikkeja. Ristiä on pelattu viitisen pinnaa liikaa, joten mennään siis ykköskakkosella.

Tranmere – Southend

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Tranmere pelaa Southendia vastaan. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella mainion onnistumisen, kun täysi pistepotti tuli Coventrya vastaan. Kolme pistettä edellisellä kierroksella oli osittain onnekas juttu, mutta ainakin se teki itseluottamukselle hyvää. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut tappio Shrewsburya vastaan. Syksy on ollut kaikkea muuta kuin helppo, mutta Coventryn nollaaminen oli jo itsessään hyvä homma. Ottelun ainokainen tehtiin reilut viisi minuuttia ennen illan päätöstä. Aiemmat kaksi voittoa ehdittiin napata Burton Albionia ja Boltonia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut viimeksi tappiollisesti Gillinghamia ja Wimbledonia vastaan. Kahteen viimeiseen koitokseen omissa verkot ovat soineet seitsemän kertaa. Alakerran kanssa tulee saada pikaista parannusta ja lisää itseluottamusta. Voittoihin on venytty vasta kerran, mutta varsinkin osassa otteluista ratkaisuvoimaa on kyllä ollut. Alakerta on vain ollut huono. Materiaaliltaan Super Whites on vähän edellä, mutta varsinaista tasoeroa nipuilla ei ole. Ykkönen tulee vähän vajaalla 50 pinnalla. Liikaa ylipelattu ykkönen on selvä ohituksen paikka.

Lincoln – Shrewsbury

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Lincoln ja Shrewsbury. Kotijoukkue voitti toiseksi edellisellä kierroksella Sunderlandin maalein 2-0, mutta edellisessä koitoksessa tuli pisteittä jääminen Peterboroughia vastaan. Punapaidoilla ihan ensimmäiset viikot menivät hyvin, mutta sittemmin on ollut vaikeampaa. Varsinkin alakerran kanssa on alkanut olla merkittäviä ongelmia. Vajaa kuukausi sitten kotona omiin meni Oxfordia vastaan kuusi maalia. Voittoja on napattu Sunderland-taistoa lukuun ottamatta viimeksi elokuun puolella. Kotona on kasassa neljä voittoa ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella selvästi tappiollisesti Fleetwoodia vastaan ja voitollisesti Tranmerea vastaan. Lisäksi cupissa tuli menestystä Newcastle U21:sta vastaan. Siinä mielessä edelliset kilpailulliset ottelut ovat tuoneet lisää itseluottamusta. Ratkaisuvoimaa tarvitaan kuitenkin lisää, sillä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Maalintekoon pystyviä pelaajia tarvitaan lisää varsinkin vieraissa, mutta siellä on tullut kyllä kuudelta kierrokselta neljästi ainakin pistejakoja. Imps on noin 40 pinnan ennakkosuosikki. Ottelu on rastittu kohdilleen. Mennään hyvin ympäripyöreään koitokseen ykköskakkosella.

Cittadella – Cosenza

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Cittadella ja Cosenza. Kotijoukkue on kerännyt viideltä edelliseltä kierrokselta neljä voittoa. Kahdella edellisellä kierroksella täysi pistepotti on tullut Juve Stabiaa ja Cremonesea vastaan. Isäntien syksy on mennyt neljän voiton ja kolmen tappion merkeissä. Miehistöllä alakerta on ollut laadukas, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Sentään kolmeen viimeiseen taistoon kahdesti maalinteossa on onnistuttu enemmän kuin kerran. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia putkeen useita vähämaalisia tasapelejä. Niitä tuli peräkkäin kolme kappaletta. Kaksi viimeisintä olivat otteluita Frosinonea ja Veneziaa vastaan. Kasassa on neljä tasapeliä ja kolme tappiota, mutta ensimmäinen voitto on vielä etsinnässä. Maalinteossa on onnistuttu vain neljä kertaa, joten ratkaisuvoimaa tarvitaan pikaisesti lisää. Alakerta on ollut heilläkin aivan voittavalla tasolla. Omiin on mennyt yhtä kierrosta lukuun ottamatta jatkuvasti enintään yhtä osumaa. Perustasoltaan niput ovat melko lähellä toisiaan, mutta ykköstä on pelattu noin 80 prosenttia. Se tulee käytännössä kerran kahdesta. Ohituksen paikka on selvä asia.

Cadiz – Las Palmas

Cadiz isännöi Las Palmasia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa. Kotijoukkue on ollut syksyn aikana mainiossa pelivireessä, sillä isännät ovat voittaneet kaikki ottelunsa lukuun ottamatta yhtä tasapeliä ja yhtä tappiota. Kahdella edellisellä kierroksella on tullut täysi pistepotti Zaragozaa ja Malagaa vastaan. Viimeiseen neljään taistoon alla on yhtä monta voittoa. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa ja onnistumisia on tullut onnistumisten perään. Varsinkin alakerta on ollut tasokkaassa kunnossa. Ratkaisuvoimaakin on ollut tarpeeksi, sillä esimerkiksi neljään viimeiseen peliin kolmesti on tehty kaksi osumaa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Lugoa ja Deportivoa vastaan. Kahteen edelliseen taistoon maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa. Saarelaiset ovat voittaneet niin ikään neljä edellistä otteluaan, joten heilläkin itseluottamus on kunnossa. Kokonaisuutena syksy ei ole ollut silti sarjataulukon kärjen veroinen. El Submarino Amarillo on kotonaan noin 50 pinnan ennakkosuosikki. Oikein pelattu ykkönen voisi olla sellaisenaan tolppa, mutta vieraat ovat olleet myös niin hyviä, että otetaan risti rinnalle.

Caen – Valenciennes

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Caen pelaa Valenciennesia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Grenoblea vastaan ja vähämaalisen pistejaon Chateaurouxia vastaan. Ensimmäiseen 10 otteluun kasassa ei ole voittoa enempää ja varsinkin maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Yhtä kierrosta lukuun ottamatta maalinteossa on onnistuttu jatkuvasti enintään kerran. Kotona on ehditty pelata kahdesti pistejakoja ja hävitä kolmesti. Kotona on tehty vain pari osumaa. Maajoukkueiden tauko tuli hyvään saumaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti AC Ajacciota ja Grenoblea vastaan. Punapaidat eivät ole voittaneet sitten elokuun lopun, mutta heillä alkukaudessa on ollut muuten enemmän hyviä juttuja. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan ja on odotettavissa, että Malherbekin alkaa saada onnistumisia. Siinä mielessä sijoitusta ei pidä tuijottaa liikaa. Ykkönen tulee noin 40 pinnalla. Ykköstä on pelattu selvästi liian vähän, mutta ilman ristin varmistusta sitä ei uskalla ottaa.

AC Ajaccio – Nancy

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat AC Ajaccio ja Nancy. Kotijoukkue saalisti ennen maajoukkueiden koitoksia kolmeen viimeiseen taistoonsa kaksi voittoa. Täysi pistepotti napattiin ensin Le Mansia ja perään Valenciennesia vastaan. Niiden jälkeen tuli maaliton tasapeli Lorientin kanssa. Miehistön alkukausi on ollut kokonaisuutena onnistunut, mutta välillä alakerran kanssa on syytä olla terävämpiä ja varmempia. Se koskee etenkin otteluita vieraissa. Tosin suunta on kohti parempaa. Kotona on tullut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella kolme pistettä Niortia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli pistejako Clermontin kanssa. Edellisestä tappiosta alkaa olla aikaa. Itse asiassa tappioita on tullutkin vain kerran. Maajoukkueiden tauolle päästiin hyvällä fiiliksellä. Les Chardons on perustasoltaan sen verran hyvä porukka, että heitä on vaikea saada kuin marginaaliseksi altavastaajaksi. Ykköstä on pelattu melkein 60 prosenttia, joten kyseessä on kierroksen parhaita ohituksia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu