kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 18.9.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigassa ja Espanjan Segunda Divisionissa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 6:seen saa käyttää vapaasti.

PSG – Real Madrid

Jalkapallon Mestarien liigassa PSG saa vastaansa Real Madridin. Kotijoukkue on ollut Ranskan liigassa odotetun mainio, sillä siellä kasassa on yhden työtapaturman ohella vain voittoja. Viimeksi täysi pistepotti tuli Strasbourgia vastaan. Koitosta edelsi voitto Metziä vastaan. Viiteen ensimmäiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu 11 kertaa. Viiteen viimeiseen peliin neljästi omiin ei ole mennyt maaleja, mutta nyt pelataan täysin erilaista ottelua. Kotimaan sarjassa haaste on kovin rajallinen. Tällä kaudella olisi tultava tulosta myös Euroopassa. Todellinen taso on mahdollista selvittää vain tällaisten otteluiden kautta. Vierasjoukkue nappasi viimeksi Espanjassa voiton Levantea vastaan. Sarjassa kasassa on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Alakerran iskukyky on pieni arvoitus. Siitä tuli viimeksi osoitus. Viimeistelynkin kanssa on parannettavaa. Viime kaudesta on paljon muutettavaa. Kummallakin ryhmällä on tärkeitä poissaoloja. Viihdyttävään ja vauhdikkaaseen peliin pariisilaiset lähtevät noin 40 pinnan voittajaehdokkaina. Ykkönen on pelattu oikein, ristille on vähän liikaa peliä ja kakkoselle hieman liian vähän peliä. Lähdetään kohteeseen ykköskakkosella.

Atletico Madrid – Juventus

Atletico Madrid pelaa Juventusta vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Mestarien liigassa. Isännät ovat aloittaneet kautensa Espanjan La Ligassa hyvin, vaikka edellisellä kierroksella tuli kahden maalin tappio Real Sociedadia vastaan. Espanjalaiset ovat voittaneet kotimaansa sarjassa kolme kertaa. Kotona tuli viimeksi täysi pistepotti Eibaria vastaan. Punavalkoiset pelaavat jälleen vahvasti alakertansa kautta ja organisoidusti. Vierasjoukkue on ollut Italian Serie A:ssa niin ikään hyvässä iskussa, vaikka otteissa on ollut pikkuisen hapuiluakin. Liikkeellä ollaan Maurizio Sarrin alaisuudessa. Alkukaudella on ehditty muun muassa kaataa Napoli. Viimeksi jäätiin tosin yllättävään tasapeliin Fiorentinan kanssa. Voittoon olisi ollut ennakkoon toki hieno mahdollisuus. Ainakin torinolaisilla on muutamia tärkeitä poissaoloja. Esimerkiksi Giorgio Chiellini on sivussa. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista ja todennäköisesti vähämaalisimmista otteluista. Asetelmat ovat monilla tavoilla erittäin tasaiset. Madridilaiset ovat kotonaan noin 40 pinnan voittajasuosikkeja. Ykkönen on alipelattu, mutta ilman ristiä sitä ei uskalla ottaa. Mennään siis ykkösristillä.

Shahtar Donetsk – Manchester City

Jalkapallon Mestarien liigassa Shahtar Donetsk pyrkii haastamaan Manchester Cityn. Kotijoukkue on aloittanut kautensa Ukrainassa hyvin, sillä kasassa on pelkkiä voittoja. Isäntien itseluottamus on kunnossa, mutta perustasoltaan nippu on lohkossa ennakolta vain Dinamo Zagrebin edellä. Suurin kilpailija on mitä ilmeisemmin Atalanta, sillä manchesterilaisten sijoitus tulee olemaan melkein varmuudella lohkon kärjessä. Oranssimustilla ollaan liikkeellä uudella käskijällä. Vierasjoukkue kärsi viikonloppuna erittäin yllättävän tappion Norwichille, mutta alkukausi on mennyt Valioliigassa vähintään melko hyvin. Kasassa on kuitenkin kaksi voitotonta ottelua, joten mistään loistokkuudesta ei ole ollut kyse. Valioliigassa maalinteossa on onnistuttu kuitenkin jo 16 kertaa. Citizens ei menestynyt Mestarien liigassa myöskään viime kaudella hyvin, joten paineet ovat aina vain suuremmat. Nyt olisi jo pakko tulla kunnon tulosta. Vaikka viikonloppuna tuli odottamaton tappio, keskittyminen on ollut pitkään jo tässäkin illassa. Hyvin tulivoimaiset ja perustasoltaan isosti edellä olevat vieraat juhlivat myös näin päin noin 75 pinnalla. Oikein pelattu kakkonen tulee varmaksi.

Bayern München – Crvena Zvezda

Jalkapallon Mestarien liigassa Crvena Zvezda matkustaa Bayern Münchenin vieraaksi. Isännät ovat pelanneet Saksan Bundesliigassa neljällä ensimmäisellä kierroksella kahdesti voitollisesti ja kahdesti pistejakoja. Edellisellä kierroksella pelattiin vähämaalinen tasapeli RB Leipzigin kanssa. Voitot ovat irronneet Mainzia ja Schalkea vastaan. Kieltämättä ensimmäiset viikot ovat sisältäneet hieman hapuilua, mutta kotijoukkue on sekä Saksan Bundesliigassa että Mestarien liigassa vahvoja ehdokkaita menestymään. Ainakin David Alaba on epävarma tapaus. Vierasjoukkue on ennakolta selvästi lohkon heikoin nippu. Varsinkin vieraissa tulee olemaan vaikeaa. Serbialaiset voivat napata kotonaan yksittäisiä onnistumisia, mutta toinen sijoitus kuin lohkon viimeiseksi jääminen olisi yllätys. Tähän vaiheeseen päästiin karsintojen kautta. Karsinnoissa voitettiin muun muassa HJK. Serbian liiga on käynnistynyt vierailta oikein hyvin, sillä siellä on alla pelkkiä voittoja. Taustalla lienee yhdestä kahteen poissaoloa. Punapaidat voittavat kotonaan peräti noin 90 prosentilla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen ei varmistusta tai isompaa selittelyä tarvitse.

Leverkusen – Lokomotiv Moskova

Jalkapallon Mestarien liigassa Leverkusen isännöi Lokomotiv Moskovaa. Kotijoukkueen alkukausi on ollut Saksan Bundesliigassa hyvä, vaikka edellisellä kierroksella tuli pettymys Dortmundia vastaan. Tuolloin vastustaja oli kaikilla tavoilla parempi, mutta kahdella ensimmäisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kuusi kertaa. Saksalaiset arvottiin kieltämättä kovaan lohkoon, joten ensimmäinen kohtaaminen moskovalaisten kanssa nousee jopa keskimääräistä isommaksi illaksi. Vaikka alkukaudella on ollut monia hyviä juttuja, varsinkin alakerran kanssa on kehitettävää. Se on ollut ajoittain liian epävarma. Vierasjoukkue on avannut kautensa Venäjällä viidellä voitolla, kahdella tasapelillä ja kahdella tappiolla. Viimeksi miehistö pelasi niukasti voitollisesti Sotshia vastaan. Venäläiset ovat ennakolta lohkon heikoin nippu. Kunnon menestystä on heille vaikea saada. Varsinkin vieraissa tulee olemaan vaikeaa. Viime kauden jälkeen keskikenttä on kokenut hieman vahvistusta, mutta lohkon viimeinen sija lienee edessä. Terveystilannekaan ei ole parhaasta päästä. Ykkönen tulee noin 70 pinnalla. Ykkönen on vähän ylipelattu, mutta se tulee varmaksi.

Dinamo Zagreb – Atalanta

Jalkapallon Mestarien liigassa Atalanta matkustaa Dinamo Zagrebin vieraaksi. Kroatian hallitseva mestari selvitti tiensä Mestarien liigaan karsintojen kautta. Karsinnoissa viimeisellä kierroksella vastassa ollut Rosenborg kaatui yhteensä maalein 3-1. Kotijoukkue ei ole kokenut kesän aikana heikennystä, mutta miehistö on perustasoltaan lohkon heikoin ja vaikeuksia onkin luvassa. Isännät ovat olleet mukana Mestarien liigassa tällä vuosikymmenellä neljä kertaa, mutta menestys on ollut huonoa. Tällaiset isot ottelut ovat olleet ja ovat yhä omalle taitotasolle kovin vaikeita. Vierasjoukkue pelasi viime kaudella Italiassa komean kauden ja lähtee Mestarien liigassa pelaamaan omaa debyyttiään. Viime kaudella bergamolaiset tekivät maaleja kaikista eniten. Gian Piero Gasperinin suojatit saivat varsin sopivan lohkojen arvan, sillä Manchester Cityn takana toinen jatkopaikka on hyvin saatavilla. Perustasoltaan rohkeat ja vieraissakin aktiiviset ja pelaavat italialaiset ovat sen verran edellä, että kakkonen tulee vähän alle 45 prosentilla. Ottelu on rastittu aika pieleen, sillä ykköselle on merkattu noin 45 prosenttia. Kakkonen otetaan ilolla varmaksi.

Deportivo – Numancia

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa vastakkain asettuvat Deportivo ja Numancia. Kotijoukkue on kerännyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. La Coruna on perustasoltaan yksi Segunda Divisionin ylemmän keskikastin porukoista, mutta ensimmäiset viikot ovat olleet vaikeita. Ainoa voitto on tullut Real Oviedoa vastaan. Silloin voittoon oikeuttanut maali syntyi hieman ennen loppua. Edellisillä kierroksilla on pelattu tappiollisesti Albacetea vastaan ja vähämaalisena pistejakona Sporting Gijonia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut alkukaudella kahdesti voitollisesti, kerran pistejakona ja hävinnyt kahdesti. Edellisellä kierroksella pelattiin voitollisesti Huescaa vastaan. Tuolloin yksi osuma riitti voittoon asti. Kolmeen viimeiseen kierrokseen omiin ei ole mennyt maalia. Alakerta on ollut siis hyvä, mutta ratkaisuvoiman riittävyys voi olla yksi huolenaihe. Perustasoltaan nippu ei ole paljoa perässä. Ykkönen tulee vähän yli kerran kahdesta. Ykkönen on selvästi ylipelattu, joten ristikakkonen on sopivaa peli-idean ainesta.

Fylkir – Vikingur

Jalkapallon Islannin Pepsideildissä toisensa kohtaavat Fylkir ja Vikingur. Kotijoukkue kärsi viimeksi viihdyttävästi tulleen tappion Breidablikia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin seitsemän kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu täyden pistepotin arvoisesti, kun voitto irtosi Kopavogurista. Tosin toisesta jaksosta jouduttiin olemaan reilut puoli tuntia miehen vajaalla. Lähiaikoina alakerrassa on ollut hankaluuksia, mutta ratkaisuvoimaa on ollut mukavasti. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti sekä Kopavoguria että Grindavikia vastaan. Lisäksi cupissa tuli menestystä FH:ta vastaan. Alla on kolme kilpailullista voittoa. Lisäksi kuuteen viimeiseen kilpailulliseen taistoon kasassa on neljä voittoa. Viimeksi sarjassa voitto irtosi numeroin 1-3. Isännillä Geoffrey Castillion on onnistunut maalinteossa komeat yhdeksän kertaa. Heidän kotietunsa on pieni. Perustasoltaan vieraat eivät ole ainakaan perässä. Heistä saadaan illalle pikkuiset ennakkosuosikit. Kakkonen on alipelattu, mutta ilman ristiä sitä ei uskalla ottaa.

Cincinnati – Atlanta

Jalkapallon USA:n MLS-liigaa, Cincinnati saa vastaansa Atlantan. Kotijoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin Montrealia vastaan. Isäntien kausi on ollut vaikea, mutta edellisellä kierroksella tullut voitto teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Hankaluudet ovat olleet kuitenkin sen verran suuria, että omassa konferenssissa toiseksi viimeinen sija on jo 13 pisteen päässä. Miehistöllä ratkaisuvoimaa on ollut liian vähän, mutta alakertaakaan ei ole toiminut. Omiin on mennyt jo yli 70 maalia. Kotietu on ollut lisäksi kovin vaatimaton. Vierasjoukkue on pelaamassa hyvää kautta ja viime viikkoinakin menestystä on tullut. Alla on kylläkin kaksi heikompaa ottelua, mutta lähiaikoina on ehditty myös voittaa useampia otteluita. Viimeksi pettymys koettiin Columbusta vastaan, mutta koitos oli numeroita tasaisempi. Ennakkoon täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Isossa kuvassa varsinkin alakerta on ollut edellä. Kakkonen tulee vähän alle 60 pinnalla. Kakkonen on ylipelattu, mutta suora ohitus ei inspiroi. Alipelattu risti tulee mukaan.

Seattle – FC Dallas

Seattle isännöi FC Dallasia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon USA:n MLS-liigassa. Sounders on ollut viime aikoina vahvassa pelivireessä. Kasassa on neljään viimeiseen koitokseen kolme voittoa. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti tuli New York RB:tä vastaan. Tosin ottelu oli vielä kymmenisen minuuttia ennen loppua tilanteessa 2-2. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin moneen kierrokseen ainoa heikko ottelu, kun tappio tuli Coloradoa vastaan. Tappio oli ansaittu. Yhden heikon ottelun vastapainoksi varsinkin ratkaisuvoimaa on ollut lähiaikoina hyvin. Alakerran kanssa on kuitenkin syytä olla tarkempia. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Cincinnatia vastaan ja selvästi tappiollisesti Chicagoa vastaan. Viimeksi omissa verkot soivat neljä kertaa. Avausjakson jälkeen oltiin jo liikaa perässä. Ailahtelua on kyllä merkittävästi. Tasaisuutta kaivataan lisää. Tien päällä on voitettu huhtikuun jälkeen kerran. Paremmat isännät ovat kotonaan vähän yli 50 pinnan ennakkosuosikkeja. Oikein pelattu ykkönen voi tulla jopa tolpaksi.

Portland – New York RB

Jalkapallon USA:n MLS-liigaa, Portland pelaa New York RB:tä vastaan. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen otteluunsa kaksi voittoa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti DC Unitedia vastaan. Koitosta edelsi täysi pistepotti sekä Real Salt Lakea että Kansas Cityä vastaan. Varsinkin viime aikoina ratkaisuvoiman kanssa on ollut ongelmia. Viiteen viimeiseen otteluun neljästi maalinteossa on onnistuttu korkeintaan kerran. Taustalla on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti Coloradoa ja Seattlea vastaan. Viimeksi omiin meni neljä osumaa. Tosin viimeksi ottelu oli vielä kymmenisen minuuttia ennen loppua tilanteessa 2-2. Reissussa voittoihin on venytty neljä kertaa ja kasassa on sieltä myös pistejakoja kolmesti. Alakerrassa on ollut siellä ajoittain vaikeaa. Perustasoltaan niput ovat melko lähellä toisiaan. Timbers saa olla kotonaan vähän alle 50 pinnan ennakkosuosikki. Ykkönen on ylipelattu, risti pelattu oikein ja kakkosta on rastittu liian vähän. Lähdetään koitokseen ykkösen ohituksella.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu