kasinosankarit

Kohteita 32689

Avoimet kohteet 19

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 19.10.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Troyes – Sochaux

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa paremmuudestaan taistelevat Troyes ja Sochaux. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle hyvän pelivireen saattelemana. Isännät nappasivat edellisestä ottelustaan voiton Chateaurouxia vastaan, kun maalinteossa onnistuttiin peräti kolmesti. Elokuun jälkeen miehistö on hävinnyt vain kertaalleen, ja varsinkin omien kannattajiensa edessä ryhmä on esiintynyt viime aikoina mainiosti. Pelaajiston itseluottamus oli ennen pientä huilia varmasti kunnossa. Materiaali ei ole kuitenkaan sellainen, että paluuta maan pääsarjaan taitaisi tulla vielä tällä kaudella. Vierasjoukkue ei ole voittanut pitkään aikaan kertaakaan, eikä hyökkäyspelaamisen vaikeuksista ole edelleenkään päästy mihinkään. Yhdenkin maalin tekeminen tuottaa tuskaa. Viimeksi kotona hävittiin Metziä vastaan, mikä ei toisaalta ollut mikään yllätys. Sitä edelsi maaliton tasapeli Nancya vastaan, ja silloin olisi ollut kyllä ainekset täyteenkin pistepottiin, mutta tehottomuuteen ei meinata löytää millään lääkkeitä. Miehistöjen välillä ei ole suurta tasoeroa, joten sinipaidat ovat kotonaan lievän ennakkosuosikin asemassa. Keltapaidat eivät ole tehneet kolmeen edelliseen matkaotteluunsa maaliakaan, joten selviä korjausliikkeitä tarvitaan, jotta varsinkin vieraissa ratkaisuvoimaa alkaisi löytymään.

Metz – Niort

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa vastakkain asettuvat pikaista paluuta maan pääsarjaan tavoitteleva Metz ja Niort. Isäntien alkukausi on ollut erinomainen, mutta se ei ole ollut yllätys, sillä materiaaliltaan miehistö on yksi sarjan suurimmista mestariehdokkaista. Ennen maajoukkuetaukoa napattiin täysi pistepotti Sochauxia vastaan. Varsinkin kotietu on ollut erittäin merkittävä, vaikka edellisessä kotipelissään sarjakärki hävisi yllättäen Le Havrea vastaan. Vierasjoukkue lähti maajoukkuetauolle niin ikään voiton saattelemana, kun kotona kaadettiin niukasti Paris FC. Sinipaitojen suurin heikkous suhteessa The Maroonsiin löytyy hyökkäyspelaamisesta, sillä kotiyleisön suosikit ovat onnistuneet maalinteossa jo yli parikymmentä kertaa. Myöskään perustasoltaan vierailijat eivät ole samalla viivalla. Punapaidat hallitsevat varmasti pelitapahtumia ja vierailijat vetäytyvät. Tasoero ryhmien välillä on selvä, mutta sinipaitojen alkukaudessa on ollut myös monia onnistumisia. Ennen maajoukkuetaukoa voitettiin kuitenkin vain kerran neljään edelliseen kierrokseen, ja varsinkin vieraissa pelaamiseen olisi löydettävä nopeasti lisää ratkaisuvoimaa.

Nancy – Grenoble

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Nancy saa vieraakseen Grenoblen. Kotijoukkueen alkukausi on ollut synkkä, sillä alla on vasta yksi voitto. Ennen maajoukkuetaukoa hävittiin rumin lukemin Lorientia vastaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut valtavia ongelmia, sillä maalinteossa on onnistuttu vasta kahteen otteeseen. Edes ajoittaisen maalintekovoiman löytäminen tuottaa suurta tuskaa. Vaikka kautta on paljon pelaamatta, sarjapaikan uusimisen kannalta ei hyvältä näytä. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta selvästi paremman alkukauden, heillä maalintekovoimaa on löytynyt ihan toisella tavalla, pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa, eikä heidän alakertansakaan ole ollut lainkaan yhtä heikko kuin sarjajumbolla. GF38 voitti ennen maajoukkuetaukoa neljään edelliseen kierrokseen kolmesti, mutta vielä selvä kehityskohde löytyy varsinkin vieraissa pelaamisesta. Siellä kilpailullisissa merkeissä on irronnut vasta yksi voitto. Nyt toisen matkaottelun voittaminen on hyvin varteenotettava vaihtoehto, sillä vastustajan tekeminen on monella osa-alueella kovin heikkoa. Edes heidän kotietunsa ei ole ollut juuri mistään kotoisin, sillä miehistö ei ole tehnyt kotonaan vielä maaliakaan.

Orleans – Valenciennes

Orleans ja Valenciennes iskevät yhteen jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa. Kotijoukkueelle maajoukkuetauko ei tullut hyvään saumaan, sillä miehistö oli ennen huilia erinomaisessa pelivireessä. Samanlaisen pelivireen säilyttäminen myös maajoukkuetauon jälkeen voi olla kysymysmerkki. Alla on neljä voittoa putkeen. Suurena vahvuutena on toiminut puolustuspelaaminen, sillä omiin ei ole mennyt maaliakaan moneen viikkoon. Myös kotona on mennyt lähiaikoina mainiosti. Vierasjoukkue on kärsinyt koko alkukauden jopa rajuista epätasaisuuksista ja ailahtelevaisuuksista. Puolustuspelaaminen ei ole ollut voittavalla tasolla, sillä ryhmälle on tehty lähes jatkuvasti liian suuria maalimääriä. Ennen maajoukkuetaukoa Brest haki täyden pistepotin tekemällä kolme osumaa. Neljään matkaotteluun alla on vain yksi voitto ja jo kymmenen päästettyä maalia. Alakerran vaikeudet heijastuvat selvästi muun ryhmän tekemiseen. Materiaaliltaan keltapaidat eivät ole kaksikosta laadukkaampi nippu, mutta näillä näytöillä heitä on pidettävä ansaitusti voittajasuosikkina.

Auxerre – Beziers

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Auxerre kohtaa Beziersin. Kotijoukkueen vaikea alkukausi jatkui myös maajoukkuetaukoa edeltäneissä otteluissa, sillä Lensiä ja Troyesia vastaan ei napattu pistettäkään. Sinivalkoiset ovat onnistuneet maalinteossa viiteen edelliseen kierrokseen ainoastaan kerran. Kotonakin hyökkäyspelaaminen on ollut vaatimatonta, sillä kolmeen viimeisimpään kotiotteluun maalinteossa on onnistuttu kerran. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta hieman paremman alkukauden, mutta heilläkin päästiin takaisin voittojen makuun vasta edellisellä kierroksella. Sitä ennen pelattiin monta viikkoa putkeen ilman voittoja. Enemmän kuin yhden maalin tekeminen tuottaa heillekin isoja ongelmia. Perustasoltaan miehistöjen välillä ei ole ainakaan tällä hetkellä etua isäntien eduksi. Lisäksi sarjanousijan puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa aivan kelvollisesti. Vierailijat voittivat kaksi ensimmäistä matkaotteluaan, mutta sen jälkeen tien päällä on ollut huomattavasti hiljaisempaa. Heille kotietu on sarjanousijana poikkeuksellisen tärkeä. Vähämaalinen ja erittäin tasainen ilta on luvassa, eikä näillä tiedoilla AJA:stakaan saa kuin pienen ennakkosuosikin.

Club Brügge – Waasland-Beveren

Jalkapallon Belgian Jupiler Leaguessa vastakkain asettuvat Club Brügge ja Waasland-Beveren. Isännät lähtivät maajoukkuetauolle vaisun pelivireen saattelemana, sillä neljä edelliseen kilpailulliseen otteluun voittoja napattiin vain kertaalleen. Alkukausi on mennyt muuten hyvin, sillä sarjataulukossa ollaan aivan kärjen tuntumassa. Pieniä loukkaantumishuolia lienee edelleen. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut yksi sarjan parhaimmista, sillä maalinteossa on onnistuttu jo lähes 30 kertaa. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin hyvät, sillä tasoero kotijoukkueen eduksi on valtava, terveysongelmia löytyy, eikä varsinkaan maalinteon suhteen ole löytynyt tehoja lainkaan toivotulla tavalla. Ainoa voitto on tullut syyskuun lopulla vieraista Mouscronia vastaan, eikä tuolloin loppulukemat kertoneet koko totuutta taiston kulusta. Pienenä puolustuksena voidaan sanoa, että vaikeuksista huolimatta matkalle on tarttunut monta tasapeliä. Varsinkin Aleksandar Boljevicin pelikuntoon pääsemistä odotellaan, sillä hän on kantanut kahdella edellisellä kaudella suurta vastuuta. Sinimustat ottavat varmasti pelitapahtumien hallinnan itselleen, ja kun heillä on alla kotiotteluistaan pelkkiä voittoja, näillä tiedoilla isoa muutosta tuskin on luvassa.

Frankfurt – Düsseldorf

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, Frankfurt ja Düsseldorf kohtaavat toisensa. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle voitettuaan kolme edellistä kilpailullista otteluaan. Maajoukkuetauolla ladottiin vaatimattomasti 13 maalia yhden ystävyyspelin merkeissä. Edellisten kamppailuiden osalta hyökkäyspelaaminen on ollut mainiossa iskussa. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin hyvät, sillä alla on edelleen vain yksi voitto. Hyökkäyspelaamisen kanssa on edelleen tuskaa. Sarjanousija on neljään edelliseen peliinsä kolmesti jäänyt maaleitta, joten maalintekovoimaa tarvitaan kiireellisesti lisää. Loukkaantumiset eivät tee lähtökohtia yhtään paremmaksi, sillä pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on sivussa tositoimista. Maajoukkuetauolla tehtiin yhdessä ystävyysottelussa viisi maalia, mikä oli surkeasta vastustajasta huolimatta hyvä asia jo ihan pelaajiston itseluottamuksen kannalta. Materiaaliltaan Flingeraner on yksi sarjan suurimmista putoajasuosikeista, joten isännät ovat perustasoltaan heitä odotetusti edellä. Toki kotiyleisön suosikeillakin on omat huolensa terveystilanteen suhteen. Mustapaidat ottavat varmasti pelitapahtumien hallintaa itselleen, ja näillä tiedoilla monet asiat puoltavat heidän menestymistään. The Eaglesille maajoukkuetauko saattoi tulla Eurooppa-liigan takia hyväänkin saumaan, vaikka mainion pelivireen säilyttäminen saattaa olla pieni kysymysmerkki. Nyt jääminen ilman voittoa olisi selvä pettymys.

Lyon – Nimes

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Lyon saa vastaansa Nimesin. Isäntien alkukausi on ollut hyvin kaksijakoinen ja ailahtelevainen. Matkalle on mahtunut selviä pettymyksiä ja alisuorittamista, mutta toisaalta Mestarien liigassa napattiin täysi pistepotti Manchester Cityn vieraana. Ennen maajoukkuetaukoa koettiin murskatappio PSG:tä vastaan. Vaikka loppulukemat olivat rajut, pelitilanteiden valossa ilta ei ollut vain yhteen maaliin pelaamista. Loukkaantumiset ovat edelleen valkopaitojen ongelmana. Esimerkiksi Nabil Fekirin pelaaminen on epävarmaa. Vierasjoukkue ei ole voittanut yli kahteen kuukauteen otteluakaan, ja edellisten viikkojen aikana tehottomuuden kanssa on saatu tapella tarpeeksi. Yhdenkin maalin tekeminen tuottaa tuskaa. Viimeksi pelattiin kotona maaliton tasapeli Reimsin kanssa, ja vaikka maalintekopaikkoja saatiin aivan tarpeeksi, jälleen ratkaisuihin pystyvät pelaajat loistivat poissaolollaan. Edellisessä matkaottelussa Montpellieriä vastaan ei ollut paremmuudesta mitään epäselvyyttä. Tasoero ryhmien välillä on suuri, ja varsinkin kotonaan Les Gones on kaksikosta aktiivisempi ja selvästi pelitapahtumien hallitsijana. Heillä on osaamista nähtyä parempaan suorittamiseen, mutta kuten todettu, alkukausi on pitänyt sisällään isojakin epäonnistumisia. Nyt sellaista tuskin on luvassa, sillä maan suurseura on erittäin tulivoimainen nippu.

Sheffield Wednesday – Middlesbrough

Sheffield Wednesday isännöi Middlesbroughia jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue nappasi ennen maajoukkuetaukoa täyden pistepotin Bristolin kustannuksella, eikä moneen viikkoon alla ole kuin yksi tappio. Isännät ovat lähiviikkoina saaneet vähintään pisteen muun muassa Aston Villaa, Leedsiä ja West Bromwichia vastaan. Otteluohjelma on ollut haastava, joten siihen nähden menestymistä on tullut hyvin. Vierasjoukkue taistelee jälleen noususta Valioliigaan, sillä heidän materiaalillaan tavoitteet eivät voi olla nytkään missään muualla. Punapaidat ovat omanneet erinomaisen puolustuspelaamisen, sillä vastustajat ovat onnistuneet maalinteossa vain kuuteen otteeseen. Tekemistä ohjaa siis puolustuksen tiiviys ja vahva organisointi. Hyökkäyspelaamisensa kanssa vierailijat kaipaavat kuitenkin lisää ratkaisuvoimaa. Viimeksi jäätiin nollille Nottinghamia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa pisteille pääsemistä tarjottiin. Suurin eroavaisuus miehistöjen välillä löytyy alakerrasta, sillä sheffieldiläisiä vastaan on tehty lähes parikymmentä osumaa. Loukkaantumishuoletkin ovat varjostaneet alkukauden monia onnistumisia. Tiedossa on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista, sillä The Owls on pystynyt laittamaan monta sarjan parhaimmistoon lukeutuvaa seuraa ahtaalle. Heidän perustasonsa ei ole kuitenkaan samanlainen kuin Smoggiesilla, ja vieraissakin yksi sarjan jättiläisistä on ansaitusti lievän ennakkosuosikin asemassa.

Elche – Malaga

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa toisistaan mittaa ottavat Elche ja vahvasti esiintynyt Malaga. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan rumasti Deportivoa vastaan, eikä hetkeä myöhemmin käyty cupin taisto mennyt yhtään sen paremmin. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria vaikeuksia. Yhdeksään otteluunsa valencialaiset ovat saalistaneet ainoastaan yhden voiton. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat täysin päinvastaiset, sillä alkukausi on ollut erinomainen, varsinkin puolustuspelaaminen on toiminut kiitettävästi, heidän materiaalillaan ainoana tavoitteena on paluu maan pääsarjaan, eikä pelaajiston hyvää itseluottamustakaan sovi vähätellä. Andalucialaiset ovat yhdessä Deportivon ja Granadan kanssa sarjan suurimmat mestarisuosikit. Vierailijoiden kotietu on ollut mainio, mutta matkapelien puolella alkukausi ei ole ollut yhtä vakuuttava. Sinivalkoiset ovat tehneet edelliseen kuukauteen vain kerran vähintään kaksi maalia, mutta kun puolustuspelaaminen toimii nähdyllä tavalla, menestymistä saadaan myös pienillä maalimäärillä. Näillä tiedoilla ottelussa on odotetusti yksi voittajasuosikki, jota myöskin alleviivaa sarjataulukon kärkinipun lepoetu. Heillä ei ollut viikolla lainkaan cupin kiireitä. Vähämaalinen Malaguistasin voitto on lähellä.

Celta Vigo – Alaves

Jalkapallon Espanjan La Ligassa vastakkain asettuvat Celta Vigo ja Alaves. Isännät lähtivät maajoukkuetauolle kokemalla niukan tappion Sevillaa vastaan. Kotijoukkue ei ole voittanut moneen viikkoon peliäkään, sillä viimeisin voitto on tullut syyskuun alussa Atletico Madridia vastaan. Pienenä puolustuksena on sanottava, että kolmeen edelliseen kierrokseen kahdesti vastustajina ovat olleet ylemmän keskikastin miehistöt. Sevillaa vastaan pisteille pääseminen olisi ollut hyvin tehtävissä, sillä maalintekopaikkoja luotiin aivan tarpeeksi. Lisäksi niin Andalucian jättiläistä kuin Valenciaa vastaan puolustuspelaaminen oli pääasiassa hyvää. Kotona edellinen tappio on koettu vajaa vuosi sitten. Vierasjoukkue voitti maajoukkuetauon alla komeasti Real Madridin, eikä elokuun 18. päivän jälkeen tilillä ole kuin yksi tappio. Madridilaisten isäntänä ratkaisu syntyi aivan lisäajan viimeisillä hetkillä, mutta pelitilanteiden valossa myös vastustajan täysi pistepotti oli lähellä. Baskimaalaisten vahvuutena on ollut puolustuspelaaminen, sillä omissa verkot ovat soineet keskimäärin kerran ottelua kohden. Hyökkäyspelaaminen kaipaa vielä selvästi lisää terävyyttä. Materiaaliltaan vierailijat eivät ole galicialaisten tasoinen nippu, mutta kummallakin seuralla on omat huolensa poissaolojen suhteen. Ne kannattaa tarkistaa vielä ennen pelipäätöstä. Loistavasta edellisen kierroksen voitostaan huolimatta sinivalkoiset ovat vieraissa altavastaajan asemassa.

Spezia – Pescara

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Spezia ja Pescara. Kotijoukkue saalisti edellisestä kamppailustaan täyden pistepotin, kun Livorno kaatui vahvan reissupelien päätteeksi. Neljään viimeiseen taistoonsa miehistö on napannut kolme voittoa, joten pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Vierasjoukkue on pelannut erinomaisen alkukauden, sillä edelleen ensimmäinen tappio antaa odotuttaa itseään. Viimeksi voitto napattiin kotona laadukasta Beneventoa vastaan. Hyökkäyspäässä suurin onnistuja on ollut Mancuso, joka on onnistunut maalinteossa jo viiteen otteeseen. Isännillä selvän ykköshyökkääjän löytyminen on vielä vaiheessa. Sarjakärjellä vieraissa alla on kolme tasapeliä, joten tien päällä voittoihin ei ole vielä pystytty. Materiaaliltaan The Dolphinsia voidaan pitää kaksikosta hieman tasokkaampana nippuna, mutta valkomustien kotietu tekee lähtökohdat erittäin tasaisiksi. Isännät ovat voittaneet kaikki kolme kotiotteluaan, mutta esimerkiksi viimeksi Carpia vastaan vastustajan taso ei ollut sinivalkoisten veroinen. Näillä tiedoilla lievänkin ennakkosuosikin löytäminen on vaikeaa, sillä marginaalit vaikuttavat olevan hyvin pienet.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu