kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 19.11.

Tiistaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi EM-karsinnoissa ja FA Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 10:seen on mahdollista pelata itselle sopivalla tavalla.

Wales – Unkari

Jalkapallon EM-karsinnoissa Wales pelaa Unkaria vastaan. Molemmat miehistöt omaavat vielä hyvän mahdollisuuden päästä lohkossa toiselle sijalle, sillä vain Kroatia on varmistanut paikkansa EM-kisoissa. Isännät ovat lohkossa kolmantena, mutta vierailijat ovat vain yhden pisteen heitä edellä. Slovakiakin on yhä taistossa mukana. Lopuksi jää siis paljon pelattavaa. Kotijoukkueella on alla kahdelta edelliseltä kierrokselta voitto Azerbaidzhanista ja vähämaalinen pistejako Kroatian kanssa. Äskettäin tullut voitto oli aivan pakko ottaa. Kasassa on kolme voittoa, pari tasapeliä ja tappiota. Magyars on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Azerbaidzhanista ja selvästi tappiollisesti Kroatialle. Äskettäin ehdittiin pelata yksi ystävyysottelu, jossa tuli niukka tappio Uruguayta vastaan. Tien päällä on saatu yksi voitto ja kaksi tappiota. Mihály Korhut, Willi Orban, Tamás Kádár ja Zsolt Kalmár ovat sivussa. Miehistöjen avauskoitos meni niukasti vierasjoukkueelle. Dragons tarvitsee voiton, vieraat myös mahdollisesti. Isännät ovat sen verran parempia, että ykkönen tulee yli 55 pinnalla. Kannatusta on vähän, joten napataan ykkösestä tolppa.

Slovakia – Azerbaidzhan

Slovakia isännöi Azerbaidzhania, kun ottelut jatkuvat jalkapallon EM-karsinnoissa. Kotijoukkue on lohkossa kahden parhaan ulkopuolella, mutta isännillä on vielä mahdollisuus päästä lohkosta EM-kisoihin. Sokoli on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Kroatiaa vastaan ja vähämaalisen pistejaon muodossa Walesia vastaan. Edellisellä kierroksella tullut tappio ei ollut yllätys tai vääryys, mutta tauolla oltiin vielä maalin edellä. Toisella jaksolla jouduttiin pelaamaan vajaat puolisen tuntia miehen vajaalla. Seitsemästä koitoksesta on ehditty saada kolme voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Vierasjoukkue jää varmasti lohkossa viimeiseksi. Nippu on saanut vain yhden pisteen. Kahteen viimeiseen otteluun on tullut tappio Unkarille ja pettymys Walesia vastaan. Tulivoimaa on löytynyt heikosti, mutta myöskään alakerta ei ole ollut kuin hetkittäin voittavalla tasolla. Tien päällä ei ole tullut yhtään pistettä. Falconsilla on kahdesta kolmeen merkittävää poissaoloa, mutta tasoero ja asetelmat ovat heidän eduksi niin suuria, että ykkönen tulee lähes 75 pinnalla. Ykköstä on rastittu kymmenisen pinnaa liikaa, mutta usein osuva ykkönen poimitaan varmaksi.

Saksa – Pohjois-Irlanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa Pohjois-Irlanti matkustaa Saksan vieraaksi. Kotijoukkue on varmistanut paikkansa EM-kisoissa, kun taas vierasjoukkueen kohtalona on jäädä lohkossa ulos kahden parhaan joukosta. Isännät ovat olleet lohkon paras nippu kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla, jossa vastassa oli Hollanti. Miehistö on onnistunut maalinteossa komeat 24 kertaa, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella, sillä omiin on mennyt vain kuusi osumaa. Vihreäpaitojen viimeisin ottelu meni maalittomana Hollantia vastaan, mutta viimeksi olisi ollut aivan pakko saada parempaa menestystä. Heillä olisi muuten mahdollisuus tulla tulppaanimaan kanssa samoille pisteille, mutta keskinäisten otteluiden vuoksi se ei tulisi riittämään. Vieraiden laadukas alakerta toimi myös edellisellä kierroksella hyvin, mutta tulivoima on ollut ja on yhä selvä haaste. Miehistöjen avaustaisto meni Nationalelfille vieraissa numeroin 0-2. Valkopaitojen viimeiset ottelut ovat menneet selvästi voitollisesti Valko-Venäjästä ja Virosta. Niissä tehtiin seitsemän osumaa. Tasoero on jättiläiselle sitä luokkaa, että ykkönen tulee noin 80 pinnalla. Kannatusta on päälle viisi prosenttia liikaa, mutta kotiyleisö tuskin tulee pettymään. Usein osuva ykkönen on selkeä tolppa.

Puola – Slovenia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Puola pyrkii kaatamaan Slovenian. Punavalkoiset ovat varmistaneet paikkansa EM-kisoissa, kun taas vierasjoukkue on jäämässä ulos EM-kisoista. Heillä tilanne on se, että vaikka nyt tulisi koko pistepotti, sijoitus ei voisi olla kahden joukossa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Israelia ja Pohjois-Makedoniaa vastaan. Niitä edelsi täysi pistepotti heikkoa Latviaa vastaan. Edellisellä kierroksella oltiin Israelissa lieviä ennakkosuosikkeja, joten niukka voitto ei tullut yllätyksenä. Ottelulle saatiin hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin heti alussa. Kotona on tullut neljästä ottelusta vain voittoja lukuun ottamatta yhtä pistejakoa. Sinivalkoiset ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Latviasta ja tappiollisesti Itävallalle. Viimeksi tullut voitto Latviasta oli aivan odotettu, mutta nyt voitollakaan ei ole siis mahdollisuutta olla kakkonen ja vastustajan taso on aivan toista luokkaa. Lisäksi edellisellä kierroksella ainokainen tuli vastustajan pelaajasta. Toki taisto oli muuten vahvassa hallinnassa. Tien päällä ei ole tullut voittoa enempää. Tasokkaampi White and Red voittaa kotonaan yli 55 pinnalla. Ykköstä on rastittu sen verran liikaa, että otetaan pienen kannatuksen risti kylkeen.

Pohjois-Makedonia – Israel

Jalkapallon EM-karsinnoissa Pohjois-Makedonia pelaa Israelia vastaan. Molemmat miehistöt lähtevät viimeiselle kierrokselle ilman merkittäviä pisteiden tarpeita, sillä kumpikaan ryhmä ei omaa mahdollisuutta päästä lohkossa kahden parhaan joukoon. Kotijoukkueella ja vierailijoilla on kasassa sama määrä pisteitä, 11 kappaletta. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Puolaa ja Itävaltaa vastaan. Viimeisin voitto on ehditty saada kotona vähän ennen lokakuun puolta väliä Sloveniaa vastaan. Blue and Whites on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Puolaa vastaan ja voitollisesti heikkoa Latviaa vastaan. Ehkä suurin murhe on löytynyt liian epävarmasta alakerrasta. Viimeksi tullut tappio ei ollut vääryys tai yllätys. Ottelulle saatiin heikko alku, sillä vastustaja pääsi edelle heti alussa. Kasassa on sama määrä voittoja, tasapelejä ja tappioita. Tien päällä on kerätty yksi voitto ja kolme tappiota. Ratkaisuvoimaa on ollut kaksikosta enemmän, mutta alakerta ei ole ollut siis vahva. Taustalla on kahdesta kolmeen tärkeää poissaoloa. Red Lynxes saa olla kotonaan pikkuisen alle 40 prosentin ennakkosuosikki. Kakkosta on kannatettu päälle viisi prosenttia liian vähän, joten lähdetään hyvin ympäripyöreään iltaan ykköskakkosella.

Skotlanti – Kazakstan

Jalkapallon EM-karsinnoissa Skotlanti kohtaa Kazakstanin. Kotijoukkueella ei ole mahdollisuutta päästä lohkossa kahden parhaan joukkoon, mutta myöskään vierasjoukkueella ei ole ollut sellaista mahdollisuutta enää vähään aikaan. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti San Marinoa ja Kyprosta vastaan. San Marinoa vastaan maalinteossa onnistuttiin kuusi kertaa ja Kyprosta vastaan täysi pistepotti otettiin numeroin 1-2. Kotona on kerätty kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Alakerta on ollut ajoittain hyvinkin epävarma ja muutenkin vaikeuksissa, sillä ennen kahta edellistä ottelua omiin meni Belgiaa ja Venäjää vastaan yhteensä kahdeksan osumaa. Hawks on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan tappiollisesti Belgialle ja voitollisesti San Marinoa vastaan. Viiteen viimeiseen koitokseen ainoa voitto on tullut juuri San Marinosta. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa. Edellistä kierrosta lukuun ottamatta tulivoimaa on löytynyt tarpeeksi vain ihan hetkittäin. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä. Skoteilla on ainakin alakerrassa pari poissaoloa. Materiaaliltaan tummansiniset ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee aika tarkkaan 65 prosentilla. Ykköstä on rastittu niin paljon liikaa, että otetaan vähän pelattu risti kaveriksi.

Doncaster – Wimbledon

Jalkapallon FA Cupissa Wimbledon matkustaa Doncasterin vieraaksi. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen meni vähämaalisen tasapelin merkeissä. Ensimmäisessä ottelussa Dons pääsi juuri ennen taukoa maalin edelle, mutta toisella jaksolla Rovers tuli kiinni tasapeliin. Isännät ovat pelanneet syksyllä Ykkösliigassa kuuden voiton, viiden tasapelin ja kolmen tappion merkeissä. Alla on edelliseltä kierrokselta viihdyttävä pistejako Burton Albionin kanssa. Siitä on kuitenkin aikaa jo parisen viikkoa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella kahden maalin tappiollisesti Blackpoolia vastaan. Kyseessä on yksi Ykkösliigan heikoimmista nipuista. Varsinkin vieraissa on ollut ja tulee olemaan monesti vaikeaa. Vaikka kyseessä on FA Cupin ottelu, Ykkösliigan kaudesta on löydettävissä kummastakin leiristä ennakkoon paljon tietoa. Ensimmäisessä koitoksessa Donny oli vieraissakin noin 50 prosentin ennakkosuosikki. Perustasoltaan paremman lepoajan punavalkoiset ovat sen verran edellä, että kotona voiton todennäköisyys nousee päälle 55 prosenttiin. Ykkönen on noin 15 pinnaa ylipelattu, joten pienelle kannatukselle jätetty risti otetaan kaveriksi.

Swindon – Cheltenham

Jalkapallon FA Cupissa Swindon pelaa Cheltenhamia vastaan. Kotijoukkueen syksy on mennyt Kakkosliigassa mainiosti. Isännät nappasivat viikonloppuna Kakkosliigassa jälleen yhden voiton, kun tällä kerralla täysi pistepotti irtosi Salfordia vastaan. Hienossa iskussa oleva Eoin Doyle onnistui maalinteossa kaksi kertaa. Doyle on tehnyt sarjassa jo 16 osumaa. Miehistöltä on löytynyt tulivoimaa muutenkin hienosti. Ryhmien ensimmäinen kohtaaminen meni vähämaalisen tasapelin merkeissä, mutta voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Tosin itsekin maalinteossa onnistuttiin vasta lisäajan alussa. Tämän illan vieraat pääsivät tasoihin hetkeä myöhemmin. Miehistö on pelannut Kakkosliigassa syksyn myös hyvällä otteella. Heidän sijoituksensa on kärjen tuntumasta hyvin iskuetäisyydellä. Ryhmä pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Exeterin kanssa. Laadukas ja tasaisen hyvä alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Tosin lähiaikoina on ollut myös muutamia poikkeuksia. Molemmat miehistöt saavat yhtä paljon lepoaikaa. Ykkönen tulee noin 45 prosentilla, mutta kannatusta on kymmenisen pinnaa liikaa. Ehkä paras valinta on suunnata ohitukselle.

Bradford – Shrewsbury

Jalkapallon FA Cupissa vastakkain asettuvat Bradford ja Shrewsbury. Nippujen ensimmäisessä kohtaamisessa ei saatu vielä paremmuutta, sillä ottelu päättyi vähämaalisen tasapelin merkeissä. Koitoksen molemmat maalit tehtiin ensimmäisen 30 minuutin aikana. Ensimmäisessä ottelussa lähtökohdat olivat hyvin tasaiset. Kotijoukkue on pelannut Kakkosliigassa hyvän syksyn, sillä sarjataulukossa ollaan heti kärjen alla. Varsinkin laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Kahteen edelliseen kierrokseen on saatu voitto Exeteristä ja niukka tappio Port Valea vastaan. Vierasjoukkue löytyy Ykkösliigasta kympin tuntumasta. Ratkaisuvoiman kanssa on yhä isoimmat haasteet, mutta heilläkin alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Tulivoimaa tarvitaan silti pikaisesti lisää. Edellisellä kierroksella pelattiin niukasti voitollisesti Peterboroughista. Se oli ehdottomasti laadukas onnistuminen. Molemmat miehistöt pääsevät iltaan hyvin levänneinä. Kummatkin niput ovat pelanneet viimeksi noin viikko sitten toisessa cupissa. Ottelu on lähes tasabuukki. Ykköselle on tullut peliä yli 50 pinnaa, joten ohitus on kierroksen parhaita peli-ideoita.

Gillingham – Sunderland

Sunderland matkustaa Gillinghamin vieraaksi, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen meni vähämaalisen tasapelin muodossa. Ensimmäisessä koitoksessa punavalkoiset saivat ottelulle hyvän alun, mutta sinimustat pääsivät tasoihin heti tauon jälkeen. Toisella jaksolla muita osumia ei ehditty saada. Gills on pelannut Ykkösliigassa lähiaikoina selvästi tappiollisesti Rotherhamia vastaan ja voitollisesti Lincolnia vastaan. Siinä välissä mentiin myös toisessa cupin kilpailussa voitollisesti Tottenham U21:sesta. Kolme päivää sitten tullut voitto Lincolnista mahdollistettiin ensimmäisellä 25 minuutilla tulleella osumalla. Vieraat eivät pelanneet viikonloppuna, mutta viime viikolla pelattiin kyllä yksi selvästi tappiollinen toisen cupin ottelu Scunthorpelle. Kausi sarjassa on mennyt hieman isäntiä paremmin. Kotona on oltu hyviä. Ensimmäisellä kerralla Black Cats oli ehdoton ennakkosuosikki, ja vaikka toisessa ottelussa asetelmat ovat ennakkoon selvästi tasaisemmat, perustasoltaan vahvemmat vieraat ovat nytkin noin 40 prosentin voittajasuosikkeja. Napataan oikein pelatusta kakkosesta kelvollinen tolppa.

Burton Albion – Salford

Jalkapallon FA Cupissa toisensa kohtaavat Burton Albion ja Salford. Ryhmien ensimmäinen kohtaaminen meni vähämaalisen tasapelin merkeissä, joten ensimmäisellä kerralla miehistöt eivät saaneet toisistaan paremmuutta. Ensimmäisessä ottelussa koitoksen molemmat maalit tehtiin viimeisen vartin aikana. Isännät ovat pelanneet syksyn Ykkösliigassa siten, että sijoitus on erittäin tasaisessa keskikastissa 15. Sarjassa on alla viihdyttävä pistejako Doncasterin kanssa. Otteluun tullaan hyvin levänneinä, sillä edellisestä ottelusta on viikko aikaa. Se oli toisessa cupin ottelussa käyty niukasti tappiollinen taisto Mansfieldiä vastaan. Vieraat ovat pelanneet Kakkosliigassa hyvinkin positiivisen syksyn, sillä sijoitus on komeasti kympin tuntumassa. Alla on vauhdikkaasti käyty niukasti tappiollinen ottelu kärjen Swindonille. Tien päällä on oltu yllättävän hyviä. Viime kaudella oltiin vielä Kansallisliigassa. Ensimmäisellä kerralla keltapaidat olivat vieraissakin yli 50 pinnan ennakkosuosikkeja, eikä toisessa ottelussa selvästi vahvempien isäntien ennakkosuosikin asema laske alle 60 pinnan. Kannatusta on ikävästi yli 70 pinnaa, joten pienelle pelille jäänyt risti otetaan kylkeen.

Exeter – Cambridge

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät Exeter ja Cambridge. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen meni vähämaalisen tasapelin merkeissä. Ensimmäisellä kerralla Grecians oli vain pienen hetken päässä voitosta, mutta United pääsi tasoihin viimeisten sekuntien aikana. Nippujen ensimmäisessä taistossa ei saatu siis ryhmien välille paremmuutta, eikä tuolloin kohtaamiselle tullut juuri pientäkään ennakkosuosikkia. Punavalkoiset saivat olla viimeksi vain marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kotijoukkue on aloittanut kautensa Kakkosliigassa hyvin, sillä sijoitus on viidentenä ja voiton päässä kärjestä. Viimeksi tuli maaliton Cheltenhamin kanssa. Vierasjoukkue on pelannut sarjassa seitsemän pistettä heikommin. Alla on niukka tappio Walsallia vastaan. Alla on neljä edellistä kilpailullista ottelua ilman voittoja. U’s voitti kuitenkin tiistaisen vastustajansa viime kuussa sarjassa neljällä maalilla. Toisessa koitoksessa raitapaidat ovat vähän alle 50 pinnan voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu päälle viisi pinnaa liikaa, joten mennään ohituskaistalle.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu