kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 2

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 19.12.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Skotlannissa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 6:seen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Arsenal – Tottenham

Jalkapallon Englannin Liigacupin lontoolaisten kohtaamisessa Arsenal isännöi Tottenhamia. Tykkimiehet hävisivät edellisessä kamppailussaan yllättäen Southamptonille, mutta seitsemään viimeiseen kilpailulliseen peliinsä punavalkoiset ovat saalistaneet kuitenkin viisi voittoa. Joulukuun alussa Gunners nappasi Spursista voiton onnistuen maalinteossa peräti neljästi. Vierasjoukkue voitti viimeksi heikon Burnleyn, mutta ratkaisua saatiin hakea viimeisille minuuteille saakka. Mestarien liigassa venyttiin vähämaaliseen tasapeliin Barcelonaa vastaan, mikä tiesi paikkaa kilpailun pudotuspeleihin. Se oli pelaajiston itseluottamukselle valtava onnistuminen. Molemmat miehistöt ovat kamppailleet loukkaantumisten kanssa, ja kokoonpanoissa nähtäneenkin varsinkin puolustuspelaamisen suhteen kierrätystä. Paljon tärkeitä taistoja on piakkoin luvassa. Toisaalta tämä voi olla kummallekin nipulle ainoita hyviä mahdollisuuksia päästä nostamaan pokaalia. Isäntien alakerta jätti itsestään Southamptonin vieraana selviä kysymysmerkkejä, mutta vierailijoiden hyökkäyspelaamisen viimeistely oli viimeksi yllättävänkin tukkoista. Heillä on päivä enemmän lepoetua. Kotijoukkueen ainoa tappio kotona on tullut Manchester Citylle. Todennäköisesti viihdyttävä ja vauhdikas ilta on luvassa, ja näillä tiedoilla kyseessä on hyvin ympäripyöreä kohtaaminen. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut tärkeä, joten ehkä sieltä kautta pienen ennakkosuosikin asemaa voi hakea.

Chelsea – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Liigacupissa yhteen iskevät Chelsea ja Bournemouth. Isännät nappasivat viimeksi täyden pistepotin Brightonin kustannuksella, mutta lontoolaisten pelivire ja tekeminen ei ole ollut millään tavalla hohdokasta. Manchester Cityä vastaan venyttiin toki erinomaiseen yllätysvoittoon, mutta Wolverhamptonia vastaan jäätiin pisteittä. MOL Vidiä vastaan jäätiin puolestaan runsasmaaliseen tasapeliin, mutta jatkopaikka oltiin varmistettu jo aiemmin, joten suuresta menestymisen tarpeesta ei ollut kysymys. Neljään edelliseen kilpailulliseen kotiotteluunsa sinipaidat eivät ole antaneet vastustajilleen maaliakaan. Vierasjoukkue voitti joulukuun alussa Huddersfieldin, mutta muuten Cherriers on ollut heikossa pelivireessä. Matkalle on mahtunut paljon varsinkin puolustuspelaamisen vaikeuksia. Edellisessä kamppailussaan Kirsikat hävisivät hieman pelitapahtumien vastaisesti Wolverhamptonille. Selvä epätasaisuus on ongelmana, mutta puolustuksena on sanottava, että edellisten viikkojen otteluohjelma on ollut kaukana helposta. Monta jättiläistä on ollut vastassa. Useampia tärkeitä poissaolijoita löytyy edelleen. Miehistöjen välinen tasoero on tietysti valtava, mutta Lontoon suurseura varmasti kierrättänee materiaaliaan. Myös heillä on muutamia tärkeitä poissaolijoita. Rutiinitason tekemisellä vierailijoiden kaataminen pitäisi tulla silti kysymykseen.

Bayern München – RB Leipzig

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelussa kohtaavat Bayern München ja RB Leipzig. Kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan neljä, ja viimeksi miehistö nappasi murskavoiton vieraissa jumbona olevaa Hannoveria vastaan. Vierasjoukkueella on alla selvä voitto Mainzin kustannuksella, mutta muuten tölkkiseuran pelivire ei ole ollut kummoinen. Eurooppa-liigassa jäätiin vähämaaliseen tasapeliin Rosenborgin kanssa. Münchenilaiset ovat hyvästä pelivireestään huolimatta yhdeksän pisteen päässä sarjataulukon kärkipaikasta, joten alkukaudelle on mahtunut myös selviä pettymyksiä. Edelliseen reiluun kuukauteen punapaidat ovat vain kerran viimeistelleet vähemmän kuin kolme maalia. Hannoveria vastaan loppulukemat olisivat voineet olla vielä hurjemmatkin. Kilpailu pelipaikoista on etenkin nyt valtaisaa. Vierailijoiden ongelmana on edelleen reissussa pelaaminen, ja neljään viimeiseen kilpailulliseen matkataistoonsa nippu on viimeistellyt vain yhden maalin. Heillä on myös huolia poissaolojen suhteen. Enemmän lepoaikaa saanut suurseura tunnetaan timanttisena kotijoukkueena, ja vaikka vastaan asettuukin yksi kärkijoukkueiden päähaastajista, Münchenissa on yksi iso ennakkosuosikki.

Werder Bremen – Hoffenheim

Werder Bremen saa vastaansa Hoffenheimin jalkapallon Saksan Bundesliigan pelissä. Isännät hävisivät edellisessä kamppailussaan ansaitusti Dortmundille, eikä edellisten viikkojen pelivire ole ollut muutenkaan kohdillaan. Heikosta Düsseldorfista saatiin täysi pistepotti, mutta muuten menestyminen on jäänyt vaatimattomaksi. Neljään edelliseen kotiotteluun vain kerran omissa verkot ovat soineet vähemmän kuin kahdesti. Lukuisat loukkaantumiset eivät tee tilanteesta helpompaa, sillä edelleen poissaolijoita löytyy. Vierasjoukkueenkaan lähtökohdat eivät ole kummoiset, sillä edellinen voitto on tullut yli kuukausi sitten. Viimeksi miehistö pelasi maalittoman tasapelin Mönchengladbachia vastaan, mutta vastustaja oli pelitilanteiden valossa selvästi heikompi osapuoli. Etenkin reissussa puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia. Ilman terveyshuolia Die Kraichgauerkaan ei ole liikenteessä. Materiaaliltaan sinipaidat ovat kaksikosta laadukkaampi osapuoli, mutta ei heidänkään itseluottamuksensa varmasti erikoinen ole. Toisaalta esimerkiksi Manchester Cityn vieraana vain maalin tappio ei ollut lainkaan hassumpi suoritus. Vierailijoilta pitäisi löytyä myös enemmän maalintekovoimaa, sillä kokoonpanosta löytyy kaksi kuuden maalin pelaajaa.

Freiburg – Hannover

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelussa toisensa kohtaavat Freiburg ja Hannover. Kotijoukkue nappasi toiseksi edellisellä kierroksella voiton RB Leipzigistä, mutta muuten onnistumiset ovat loistaneet poissaolollaan. Viimeksi miehistö koki kahden maalin tappion Düsseldorfille. Epätasaisuus on ollut selvänä ongelmana, sillä parhaimmillaan isännät ovat pystyneet kuitenkin venymään tasapeliin Bayern Münchenin vieraana. Muutama poissaolo on edelleen rasitteena. Vierasjoukkueella on alla murskatappio Bayern Münchenille, eikä lokakuun kuudennen päivän jälkeen voittoihin ole pystytty yhtä kertaa enempää. Miehistö on tehnyt keskimäärin vain yhden maalin ottelua kohden, mutta ei puolustuspelaaminenkaan ole ollut kuin hetkittäin riittävällä tasolla. Mainzin vieraana venyttiin vähämaaliseen tasapeliin, mutta vastustaja oli selvästi parempi osapuoli. Sarjapaikan säilyttäminen ei tällä menolla onnistu. Die Rotenilla on myös huolia terveystilanteen kanssa, sillä esimerkiksi yksi heidän harvoista kolmen maalin pelaajistaan on ollut sivussa. Hyökkäyspäästä lienee muutenkin maalintekovoimaa poissa. Punamustat ovat menestyneet kotonaan kahdeksanneksi parhaiten, eikä ensimmäisen kierroksen jälkeen mikään nippu ole saanut sieltä täyttä pistepottia Mainzia lukuun ottamatta. Kotiyleisön suosikit lienevät vahvoilla palaamaan voittojen pariin.

Mainz – Frankfurt

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelussa Mainz pyrkii kaatamaan vahvan hyökkäyspelaamisen omaavan Frankfurtin. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella ruman tappion RB Leipzigiä vastaan, kun taas vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Leverkusenin kustannuksella. Kotijoukkueen puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa aivan kelvollisesti, mutta hyökkäyspelaamisensa kanssa miehistö on ollut vaikeuksissa. Maalinteossa ollaan onnistuttu vasta 14 kertaa. Se on tässä vaiheessa kautta onneton suoritus. Kotkat ovat onnistuneet maalinteossa päälle 30 kertaa. Die Nullfünfer on voittanut syyskuun jälkeen kotonaan kerran, ja esimerkiksi edellisessä kotitaistossaan nippu ei onnistunut kaatamaan heikkoa Hannoveria. Tuolloin tosin voitto olisi ollut kyllä ansaittu, mutta pisteet tasattiin. RB Leipzigiä vastaan tappio oli toki ansaittu, mutta loppulukemat eivät kertoneet koko totuutta. Loukkaantumiset ovat edelleen riesana, sillä poissaolijoita löytyy yhä. Vierailijat ovat voittaneet neljä edellisestä viidestä matkaottelustaan, ja reissussakin hyökkäyspelaaminen on toiminut pääasiassa kiitettävän hyvin. Puolitoista viikkoa sitten tuli tappio Hertha Berlinille, mutta sekin pelitilanteiden vastaisesti. The Eaglesilta löytyy kaksi vähintään yhdeksän maalin pelaajaa, ja miehistön itseluottamus on kaksikosta varmasti parempi. Tässä taisteluparissa viimeisimmästä vierasvoitosta alkaa olla aikaa, mutta näillä perusteluilla siitä on syytä lähteä liikenteeseen.

Hibernian – Rangers

Jalkapallon Skotlannin Valioliigan ottelutarjontaa, Rangers matkustaa Hibernianin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut kaksi edellistä kamppailuaan ja toinen niistä tuli vieläpä Celticiä vastaan. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa, vaikka Celtic kaatui pelitilanteiden vastaisesti. Puolustuspelaaminen on alkanut toimimaan hyvin, sillä vielä aikaisemmilla kierroksilla puolustustyöskentely jätti selviä kysymysmerkkejä. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti Hamiltonista, mutta peliesitys oli kaukana hohdokkaasta. Eurooppa-liigan lohkovaihe päättyi vähämaaliseen tappioon Rapid Wienille, eikä matka pudotuspeleihin voinut enää jatkua. Sarjassa kolmeen viimeiseen kierrokseen alla on vain yksi voitto, joten glasgowlaisten pelivire on alkanut rakoilemaan. Alkukausi on mennyt muuten erinomaisesti, sillä miehistö on ollut hyökkäyspelaamisessaan jopa kaupungin toista jättiläistä edellä. Edellisten viikkojen aikana maalinteko on kuitenkin tökkinyt, mutta kaikesta huolimatta selvä tasoero on olemassa. Hyökkäyspäässä on edelleen terveyshuolia, mutta pahemmat loukkaantumiset löytynevät Hibeesin puolelta. Vihreäpaitojen aidot yllätysmahdollisuudet huomattiin jo edellisellä kierroksella, mutta se oli samalla poikkeuksellisen raskas suoritus. Toinen samanlainen olisi ehdottomasti yllätys, sillä monella osa-alueella sinivalkoiset ovat edellä.

Celtic – Motherwell

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa toisistaan mittaa ottavat Celtic ja Motherwell. Isännillä on alla yllättävä kahden maalin tappio Hibernianille, mutta pelitapahtumien vastaisesti. Eurooppa-liigassa kotijoukkue ei saanut pisteitä RB Leipzigiä vastaan, mutta silti paikka pudotuspeleihin aukesi. Kahdesta viimeisestä taistosta huolimatta vihreävalkoiset ovat olleet vahvassa pelivireessä, mutta mistään suuresta dominoinnista ei ole ollut kysymys. Terveystilanne on ollut osittain sitä selittämässä, sillä edelleen poissaolijoita on rasitteena. Kotietu on erittäin vahva, eikä siellä vastustajille edes yhden maalin tekeminen ole luonnistunut kuin yksittäisillä kerroilla. Vierasjoukkueella on alla niukka voitto St.Johnstonen kustannuksella, mutta hyökkäyspelaamisen vaikeudet ovat olleet edelleen läsnä. Enemmän kuin yhden osuman tekeminen on onnistunut lähes viimeiseen kuukauteen vain kerran. Alakerta on toiminut loppuvuoden aikana pääasiassa hyvin, mutta nyt vastustajan taso on kovinta mahdollista. The Steelmen kärsii myös loukkaantumisista, sillä ainakin muutama tärkeä pelaaja on sivussa. Suuressa kuvassa glasgowlaisten hyökkäyspelaaminen on ollut aivan toisella tasolla, mutta viimeksi selvästä hallinnasta huolimatta hyökkäyspelaaminen oli yllättävän tukkoista. Miehistöjen aiempi kohtaaminen päättyi pelitapahtumien vastaisesti vähämaaliseen tasapeliin, mutta nyt on odotettavissa, että jättiläinen palaa voittojen pariin. Suurta isäntien hallintaa on odotettavissa.

Eupen – Oostende

Jalkapallon Belgian Cupissa vastakkain asettuvat Eupen ja Oostende. Kotijoukkue on saalistanut neljästä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan kolme voittoa. Viimeksi isännät nappasivat täyden pistepotin Mouscronia vastaan. Sitä edelsi odotettu tappio tasokkaalle Gentille. Pandasin puolustuspelaaminen on ollut pääasiassa hyvällä tasolla, mutta hyökkäyspelaaminen kaipaa lisää maalintekovoimaa. Kotietu on ollut vahva, sillä viidestä edellisestä kotiottelusta alla on lähes pelkkiä voittoja. Siellä vastustajat on jätetty pitkään St. Truidenia lukuun ottamatta minimaalisiin maalimääriin. Vierasjoukkue pääsi pelaamaan edellisessä cupin ottelussaan toisen puoliajan miehen ylivoimalla, mutta silti ratkaisua jouduttiin hakemaan rangaistuspotkuilta saakka. Selvänä heikkoutena on edelleen vieraissa pelaaminen. Reissussa ei ole tullut alkukauden jälkeen juuri edes yksittäisiä onnistumisia lukuun ottamatta mainittua cupin taistoa. Hyökkäyspelaaminen on myös monesti tökkinyt, mutta esimerkiksi Genkiä vastaan ei ollut todellisia menestystoiveita. Paperilla miehistöillä ei ole merkittävää tasoeroa. Mustapaidoilla on päivän lepoetu ja kotiyleisö puolellaan, joten näillä tiedoilla niukasta kotivoitosta on lähdettävä liikenteeseen. Miehistöjen aiempi kohtaaminen meni vierailijoille, mutta pelitilanteiden valossa voitotta jääminen ei olisi ollut vääryys.

Mechelen – Kortrijk

Jalkapallon Belgian Cupissa toisensa kohtaavat Mechelen ja Kortrijk. Kotijoukkue on ollut maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla erinomaisessa pelivireessä, eikä alla ole mistään kilpailusta yhtään tappiota moneen kuukauteen. Miehistö omaa tätä menoa hyvät mahdollisuudet nousta ensi kaudeksi maan pääsarjaan. Tekeminen on ollut kokonaisvaltaisesti vahvaa, mutta toki nyt vastustajan taso kovenee sarjan taistoista. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin kunnossa. Kahteen edelliseen peliin alla on kuusi tehtyä osumaa, mutta viimeksi vastustaja joutui pelaamaan toisen jakson miehen alivoimalla. Kotietu on ollut merkittävä, eikä siellä mikään nippu ole tehnyt elokuun jälkeen maalia enempää Lommelia lukuun ottamatta. Vierasjoukkue nappasi viimeksi sarjassa maalittoman tasapelin Club Brüggea vastaan, mutta vastustajalla olisi ollut hyvä mahdollisuus täyteen pistepottiin. De Kerels on ollut myös hyvässä pelivireessä, sillä alla on edelliseen kuukauteen kolme voittoa ja muutama tasapeli. Selvänä vahvuutena on ollut puolustuspelaaminen, mutta maalintekovoimaa on ollut kovin rajoitetusti. Club Brüggen ja aiemmin Genkin pitäminen yhteensä yhdessä osumassa oli kuitenkin mainio taidonnäyte. The Yellow Redsillä on hieman pidempi valmistautumisaika ja kotietu puolellaan, mutta syyskuun jälkeen vierailijat ovat hävinneet tien päällä vain kerran. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, joten näillä tiedoilla luvassa on hyvin tasainen taisto.

Union SG – Genk

Union SG isännöi Genkiä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Belgian Cupissa. Isännät pelasivat edellisessä kamppailussaan vähämaalisen tasapelin Beerschot Wilrijkin kanssa, kun taas vierasjoukkueella on alla Oostenden kukistaminen sarjaporrasta korkeammalla. Kotijoukkue operoi maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, jossa kärkipaikalle alkaa olla kuitenkin matkaa jo lähes toistakymmentä pistettä. Siellä omiin on mennyt keskimäärin yksi osuma ottelua kohden, mutta nyt vastustajan taso on aivan toisesta päästä. Alakerta joutuu aivan uudenlaiseen testiin. Miehistöjen välinen tasoero on suuri, jonka ohella Blauw-Wit on ollut mainiossa pelivireessä. Lokakuun jälkeen tappioita on tullut ainoastaan kertaalleen ja sekin selvästi pelitapahtumien vastaisesti. Vieraissakin menestymistä on tullut säännöllisesti. Oostendeä vastaan loppulukemat olisivat voineet olla nähtyä suuremmatkin. Tätä menoa miehistöllä on hyvä mahdollisuus pitää sarjataulukon kärkipaikkansa vielä pitkään. Mbwana Samata on onnistunut maalinteossa jo kiitettävät 12 kertaa, mutta myös hänen ohellaan ratkaisuvoimaa on löytynyt leveällä rintamalla. Tulivoimaa on siis vahvasti. Kotiyleisön suosikit eivät ole hävinneet kotonaan kuukausiin, mutta nyt ensimmäinen kotitappio pitkään aikaan on lähellä. Selvää suursuosikin hallintaa on näillä tiedoilla odotettavissa, sillä Les Unionistes on kokonaisvaltaisesti niin paljon jäljessä. Pienessä otteluruuhkassa kierrätystä kokoonpanoon voi toki tulla.

Roda – Ajax

Jalkapallon Hollannin KNVB Bekerissä yhteen iskevät Roda ja maan suurseura Ajax. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa, mutta isännät pelaavat kokonaan toisella sarjatasolla vierasjoukkueeseen nähden. Keltamustat ovat saaneet hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia, mutta heidän puolustuspelaamisensa joutuu nyt aivan uudenlaiseen paineeseen. Punavalkoiset ovat kaudesta toiseen Hollannin jättiläisiä ja resurssit ovat kotiyleisön suosikkeihin nähden aivan jotain muuta. Toki suurelle altavastaajalle kyseessä on yksi kauden sytyttävimmistä taistoista, mutta oikein mikään ei realistisesti puolla heidän menestymistään. Kotona edellisestä tappiosta alkaa olla aikaa, mutta tämän tasoista vastustajaa he eivät ole kohdanneet aikoihin. Miehistöjen välinen tasoero on valtava, mutta amsterdamilaiset käyttävät varmasti kierrätystä. Kilpailu pelipaikoista on kuitenkin kovaa, joten mistään puolivaloilla pelaamisesta ei ole varmasti kysymys. Alla on kamppailu, jossa maalinteossa onnistuttiin käsittämättömästi kahdeksan kertaa. Pelivire on ollut muutenkin mainiossa iskussa. Mikäli Amsterdamin ylpeys onnistuu nopean avausmaalin tekemisessä, loppulukemat voivat muodostua turhankin yksipuolisiksi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu