kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 2.10.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan Mestarien liigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 7:seen saa käyttää vapaasti.

Barcelona – Inter

Jalkapallon Mestarien liigassa Barcelona pelaa Interiä vastaan. Isännät ovat voittaneet Espanjan La Ligassa kahdella edellisellä kierroksella Getafen ja Villarrealin. Blaugranan alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin hohdokas tai mainio, mutta alla on kuitenkin muutama onnistuminen ja pelaajiston itseluottamusta on saatu paremmaksi. Alkukauden aikana on ehditty pelata muun muassa tasapeli Osasunan kanssa ja hävitä kahdella maalilla Granadalle. Mestarien liiga käynnistyi maalittomalla tasapelillä Dortmundia vastaan. Vastustaja sai vähän ennen tuntia rankkarin, mutta espanjalaiset selvisivät siitä ilman osumia. Ottelu oli ennakolta erittäin tasainen, joten pistejako ei tullut yllätyksenä. Taustalla on poissaoloja, sillä esimerkiksi Lionel Messi taitaa olla sivussa. Vierasjoukkue pelasi Mestarien liigan ensimmäisessä ottelussaan vähämaalisen pistejaon Slavia Prahaa vastaan. Numerot olivat pettymys, mutta tappiokaan ei ollut kuin hetken päässä. Kotimaan sarjassa on menty mainiolla tavalla, sillä siellä on kasassa pelkkiä voittoja. Viimeksi tuli voitto Sampdoriasta. Ykkönen tulee noin 60 pinnalla. Se on rastittu oikein. Katalonialaiset ovat toki ehdottomasti edellä, mutta hyvän pelivireen ja itseluottamuksen vierailla on täysi tilaisuus antaa aidosti hyvä haaste. Risti tulee kylkeen.

Liverpool – RB Salzburg

Jalkapallon Mestarien liigassa yhteen iskevät Liverpool ja RB Salzburg. Kotijoukkue pelasi viikonloppuna Valioliigassa voitollisesti Sheffield Unitedia vastaan. Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella tuli pikkuisen yllättävä tappio Napolia vastaan, mutta englantilaisten alkukausi on ollut hyvä. Valioliigassa on ehditty kerätä seitsemästä ottelusta yhtä monta voittoa. Napolia vastaan pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Vastustajan maalit syntyivät viimeisellä kympillä. Viimeisen parin viikon aikana on pelattu Mestarien liigan ja Valioliigan ohella myös Englannin Liigacupia, mutta perustaso ja materiaali ovat yhä niin hyviä, että juuri miinusta rasituksesta ei voi antaa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Itävallan Bundesliigassa selvästi voitollisesti Austria Wieniä vastaan. Tuolloin itse tehtiin neljä maalia. Mestarien liiga aloitettiin vahvasti, kun voitto irtosi Genkistä jopa maalein 6-2. Itävaltalaisillakin on ollut lähiaikoina monta rautaa tulessa. Kotimaassa alkukausi on ollut hyvä. Nyt mahdollisuudet eivät ole hyvät, mutta ratkaisuvoimaa on ollut hienosti ja yllätysvalmiutta on paljon. Taustalla lienee tosin pari poissaoloa. Ykkönen tulee karvan yli 70 prosentilla. Ykkönen on vähän ylipelattu, mutta vauhdikkaaseen otteluun Redsin voinee rastittaa varmaksi.

Lille – Chelsea

Lille saa vastaansa Chelsean, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Mestarien liigassa. Kotijoukkue avasi urakkansa Mestarien liigassa maalein 3-0 tulleella tappiolla Ajaxia vastaan. Ensimmäisellä kierroksella ranskalaiset joutuivat tunnin kohdalla kolmen maalin takaa-ajon tilanteeseen. Tauolle mentiin vastustajan maalin johdossa. Ranskan liigassa alkukausi on mennyt kuitenkin vähintään kelvollisen hyvin. Siellä on kasassa neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Edellisellä kierroksella tuli vähämaalinen pistejako Nicen kanssa. Kyseessä on aidosti hyvän kotiedun omaava nippu. Sama tahti on jatkunut tällä kaudella. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Valioliigassa voitollisesti Brightonia vastaan. Lontoolaiset avasivat urakkansa Mestarien liigassa pikkuisen yllättävällä tappiolla Valenciaa vastaan. Tuolloin vastustajan yksi osuma riitti voittoon saakka. Lähiaikoina on pelattu Valioliigan ja Mestarien liigan ohella myös Englannin Liigacupia. Valioliigassa tappiot ovat tulleet Manchester Unitedille ja Liverpoolille. Vierailla on todennäköisesti useampia poissaoloja. Tasokkaampi Blues on tien päällä noin 45 pinnan ennakkosuosikki. Isäntien kannatus on jäänyt alle 20 prosentin. Ristiä on pelattu liikaa, joten tehdään niin, että lähdetään iltaan ykköskakkosella.

Valencia – Ajax

Jalkapallon Mestarien liigassa toisensa kohtaavat Valencia ja Ajax. Isännät nappasivat Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella lievästi yllättävän voiton Chelseaa vastaan. Tuolloin yksi osuma riitti voittoon saakka. Voitto ei ollut varsinaisesti vääryys, mutta onnea oli matkassa. Lepakoiden perustasolla kamppaillaan Espanjan La Ligassa kaudesta toiseen sijoituksista heti parhaiden nippujen alla. Tilanne on myös tällä kaudella vastaava. Kotimaan sarjassa tuli viimeksi täysi pistepotti Athletic Bilbaota vastaan. Kotona on alla hyvinkin vauhdikas tasapeli Getafen kanssa. Vierasjoukkue oli viime kaudella jopa Mestarien liigan semifinaalissa. Monet olisivat halunneet saada amsterdamilaiset aina finaaliin saakka. Sittemmin kokoonpano on kokenut heikennystä. On vaikea nähdä, että tällä kaudella jotain samanlaista voisi olla luvassa. Monet parhaat pelaajat siirtyivät muualle. Kokoonpano on toki edelleen hyvä ja erittäin vaarallinen, mutta suunta on varmasti laskussa. Mestarien liigassa tuli avauksessa kolmen maalin voitto Lillestä, mutta numerot olivat yläkanttiin. Ottelu ei ollut niin yksipuolinen. Kummallakin ryhmällä lienee pari poissaoloa. Ykkönen tulee noin 40 pinnalla. Kannatusta on vain vajaat 30 pinnaa, joten otetaan ykkönen jopa tolpaksi.

Zenit – Benfica

Jalkapallon Mestarien liigassa yhteen iskevät Zenit ja Benfica. Kotijoukkue pelasi Mestarien liigan avauksessa vähämaalisen pistejaon Lyonin kanssa. Ensimmäisessä ottelussa päästiin tauolle maalin edellä, mutta toisen jakson alussa vastustaja sai rankkarista mahdollisuuden tulla tasoihin. Pistejako Ranskasta oli onnistuminen, sillä koitoksessa oltiin ehdottomia altavastaajia. Venäjän Valioliigassa pelattiin edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Lokomotiv Moskovaa vastaan. Tuolloin vastustajan yksi osuma riitti voittoon saakka. Venäjän Valioliiga on alkanut seitsemällä voitolla, kahdella tasapelillä ja kahdella tappiolla. Vierasjoukkue pelasi Mestarien liigassa alussa niukasti tappiollisesti RB Leipzigiä vastaan. Ottelu oli tauolla vielä maalittomassa, mutta toisella jaksolla tehtiin kolme osumaa. Portugalissa tuli viimeksi vähämaalinen voitto Setubalia vastaan. Ottelua edelsi täysi pistepotti Moreirensea vastaan. Välissä mentiin myös kotimaan cupia. Pietarilaiset ovat pelanneet lähiaikoina niin ikään myös Venäjän cupia. Ryhmillä lienee poissaoloja. Venäläiset ovat pikkuisia ennakkosuosikkeja. Tasabuukista ei ole kyse, mutta vaikea ykköselle on antaa juuri päälle 40 pinnaa. Kakkonen on vajaat 10 pinnaa ylipelattu. Otetaan melko ympäripyöreään iltaan ykkösristi.

RB Leipzig – Lyon

Jalkapallon Mestarien liigassa RB Leipzig saa vastaansa Lyonin. Kotijoukkue pelasi Mestarien liigan ensimmäisessä ottelussaan niukasti voitollisesti Benficaa vastaan. Portugalissa käyty koitos sisälsi kolme osumaa ja niistä kaikki tehtiin toisella jaksolla viimeisen noin 20 minuutin aikana. Saksalaisten molemmat osumat merkattiin Timo Wernerin nimiin. Ensimmäisellä kierroksella oltiin pikkuisia ennakkosuosikkeja, joten täysi pistepotti ei ollut yllätys. Bundesliigassa pelattiin edellisellä kierroksella tappiollisesti Schalkea vastaan. Tuolloin omiin meni kolme maalia. Bundesliiga on alkanut kuitenkin hyvin, sillä siellä on kasassa neljä voittoa, tasapeli ja tappio. Vierasjoukkue avasi urakkansa Mestarien liigassa vähämaalisen pistejaon merkeissä. Tuolloin vastassa oli Zenit. Tauolle mentiin maalin tappiolla, mutta toisen jakson alussa Memphis Depay onnistui rankkarista. Voitotta jääminen oli ennakkoon pettymys. Kotimaassa tuli viikonloppuna yllättävä niukka tappio Nantesille. Se sisälsi huonoa onnea. Ranskassa alkukausi on ollut kieltämättä haparoiva. Isännät ovat päälle 55 prosentin ennakkosuosikkeja. Kannatusta on päälle 70 prosenttia, joten ristikakkosta on pelattu vähän. Les Gones on sen verran hyvä nippu, että laitetaan ykkönen ohituskaistalle.

Charlton – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Charlton ja Swansea. Kotijoukkue palasi edellisellä kierroksella takaisin voittojen makuun, kun täysi pistepotti irtosi yllättäen Leedsin kustannuksella. Sarjanousija on ollut ehdottomasti alkukauden suurin yllättäjä. Lontoolaisten perustaso on isosti alempana, mutta itseluottamus on kunnossa ja onnistumisia on tullut selvästi yli odotusten. On toki melko selvää, että ennemmin tai myöhemmin lähdetään putoamaan kohti itselle oikeita sijoituksia. Viimeksi voitto yhdestä sarjan parhaasta porukasta teki fiilikselle lisää hyvää, mutta se oli myös onnekas. Muutenkin onnea on ollut sen verran reippaasti, että tähdet ovat olleet kohdallaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Readingin kanssa. Täysi pistepotti ei ollut kuin hetken päässä. Iltaa edelsi maaliton tasapeli Bristolin kanssa. Joutsenten alkukausi on mennyt oikein hyvin, vaikka viimeiset kierrokset eivät ole tarjonneet täysiä pistepotteja. Perustaso on myös sen verran edellä, että kakkoselle tulee vähän yli 40 pinnaa. Kakkosta ei uskalla ottaa varmaksi, mutta vähän alipelatun ristin kera siitä tulee sopivaa peli-idean ainesta.

Brentford – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Brentford ja Bristol. Lontoolaiset pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Barnsleyta vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Toiseksi edellisessä ottelussa oltiin pelattu maaliton tasapeli Stoken kanssa. Yhdeksään otteluun kasassa on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Ratkaisuvoimaa on löytynyt yllättävän vaisusti, mutta alakerrassa ei ole ollut juuri merkittäviä haasteita. Omiin on mennyt keskimäärin alle maali ottelua kohden. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Swansean kanssa ja vauhdikkaan pistejaon Prestonia vastaan. Tuolloin maaleja tuli kaikkiaan jopa kuusi kappaletta. Cityllä ratkaisuvoimaa on ollut tuplasti paremmin, mutta heillä alakerran toimintaan liittyy isompia huolia. Siitä esimerkki saatiin edellisessä pelissä. Tien päällä on menty kuitenkin ilman tappioita. Miehistöjen perustasoissa ei ole merkittäviä eroja. Nähtyä ehdottomasti tulivoimaisempi Bees on kotonaan karvan yli 50 prosentin ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu vain noin 30 prosenttia, joten otetaan se rohkeasti tolpaksi.

Luton – Millwall

Luton isännöi Millwallia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella täyden pistepotin Blackburnia vastaan. Hattersin alkukausi on mennyt kolmen voiton, yhden tasapelin ja viiden tappion merkeissä. Edellisellä kierroksella tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää, mutta pistejako ei olisi ollut koitoksesta väärin, eikä alakerran haasteita ole saatu korjattua. Puolustuspelaaminen on edelleen virheherkkää ja epävarmaa. Neljään viimeiseen kilpailulliseen otteluun kolmesti omissa verkot ovat soineet ainakin kolme kertaa. Tosin yksi otteluista pelattiin Englannin Liigacupissa Leicesteriä vastaan. Oranssipaidat haluavat olla aloitteellisia ja aktiivisia, mutta perustaso ei ole kummoinen. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Huddersfieldin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella mentiin niukasti tappiollisesti QPR:lle. Hyvien ensimmäisten kierrosten jälkeen on ollut vaikeampaa. Edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Leijonien perustaso ei ole silti perässä. Isännät ovat vain marginaalisia ennakkosuosikkeja, mutta kannatusta on päälle 70 pinnaa. Ykkönen menee ohitukseen.

Cardiff – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Cardiff ja QPR. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Hullin kanssa ja voiton arvoisesti, kun täysi pistepotti irtosi Middlesbroughia vastaan. Walesilaiset ovat keränneet yhdeksästä ottelustaan kolme voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella kahden maalin tappioon päättyneen ottelun West Bromwichia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli täysi pistepotti Millwallia vastaan. Ärrien alkukausi on mennyt yli odotusten, sillä vieraiden perustasolla kuuluisi olla alemmassa keskikastissa. Ratkaisuvoimaa on ollut yllättävänkin hyvin, mutta alakerrassa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Alla on kuitenkin neljään viimeiseen koitokseen kolme voittoa, joten itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Toki onneakin on ollut. Viimeksi tauolla oltiin vielä maalittomassa tilanteessa. Yoann Barbet sai viimeksi 82. minuutilla punaisen kortin, joten se aika lailla esti lopulliset kirin mahdollisuudet. Ykköseen päädytään noin 45 prosentilla, mutta kannatusta on päälle 60 prosenttia. Eiköhän laiteta liikaa rastittu ykkönen ohitukseen.

Barnsley – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley saa vastaansa Derbyn. Kotijoukkue on kerännyt ensimmäisestä yhdeksästä ottelustaan yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kuusi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Nottinghamia ja Brentfordia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella pistejaon Leedsin kanssa ja voiton arvoisesti Birminghamia vastaan. Pässeilläkin on kasassa kuitenkin vain muutama voitto. Vierailla ratkaisuvoimaa on ollut paremmin, mutta alakerran kanssa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Viimeksi ottelulle saatiin hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin itse jo toisella minuutilla. Viimeksi tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää, vaikka toisen jakson alussa oli vaikea ajanjakso. Taustalla on edelleen muutamia poissaoloja. Perustasoltaan Rams kuuluu osaksi ylempää keskikastia, kun taas Tykes tulee taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Valkomustat eivät ole kuitenkaan kuin marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu isosti liikaa, sillä kannatusta on noin 75 prosenttia. Ykkösristiä on hankala olla ottamatta, sillä se on selvästi alipelattu.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu