kasinosankarit

Kohteita 32688

Avoimet kohteet 19

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 2.12.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Arsenal – Tottenham | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigan huippuottelussa vastakkain asettuvat Arsenal ja Tottenham. Kotijoukkue on pääsemässä pikkuhiljaa takaisin omalle tasolleen, sillä heikon ajanjakson jälkeen alla on voitto Bournemouthista ja viikolla Eurooppa-liigassa Vorsklasta. Missään kilpailussa tappioita ei ole tullut elokuun puolen välin jälkeen, mutta ennen edellistä viikonloppua pelivire oli kaukana hohdokkaasta. Muun muassa Wolverhamptonia ja Sporting Lissabonia ei kaadettu kotikentällä. Tykkimiehillä on ollut hieman loukkaantumisia, mutta terveystilanne on menossa parempaan suuntaan. Vierasjoukkue on ollut sen sijaan hurjassa pelivireessä, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi voittoa putkeen. Viikolla kaadettiin Mestarien liigan pelissä Inter. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla nähtyä suuremmatkin, joskin ratkaisua saatiin odotella 80. peliminuutille saakka. Sarjassa viimeksi voitettiin Chelsea hyvän peliesityksen päätteeksi. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Spursin puolustuspelaaminen on ollut erinomaista, mutta toisaalta punavalkoisten vieraana ei ole tehty kerralla maalia enempää pitkään aikaan. Valkopaidat saavat pientä lepoetua, sillä he pelasivat edellisen kerran keskiviikkona. Myös vierailijoilla on edelleen pieniä poissaolomurheita. Perustasoltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan, ja vaikka kotietu on Gunnersilla, muutamalla muulla osa-alueella etu on Lilywhitesilla. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista, eikä näillä perusteluilla lievänkään voittajaehdokkaan löytäminen ole helppoa.

RB Leipzig – Mönchengladbach | Live Stream

RB Leipzig isännöi Mönchengladbachia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Isännät hävisivät viikolla Eurooppa-liigassa RB Salzburgia vastaan, eikä viimeksi sarjassakaan tullut onnistumista Wolfsburgia vastaan. Tölkkiseura on pelannut isommassa kuvassa hyvän alkukauden, mutta epätasaisuus ja ailahtelevaisuus ovat olleet ongelmana. Kotietu on ollut toisaalta hyvä ja siellä kuuteen edelliseen kilpailulliseen kotipeliin omiin ei ole mennyt maaliakaan. Vieraissa miehistö on ollut kuitenkin heikommassa pelivireessä. Viimeksi Wolfsburgia vastaan pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla toisenlaiset. Vierasjoukkueella lähtökohdat ovat mainiot, sillä alla on kolmelta edelliseltä kierrokselta yhtä monta voittoa. Viimeksi Hannoveria vastaan maalinteossa onnistuttiin peräti neljään otteeseen, eikä pelitilanteiden valossa selvät loppulukemat olleet vääryys. Miehistö on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa kiitettävästi onnistumisia, sillä kolmeen edelliseen kierrokseen vastustajien verkot ovat soineet kymmenen kertaa. Heidän alakertansa ei ole ollut aivan valkopunaisten tasoa, mutta hyökkäyspelaamisessaan mustapaidat ovat olleet sarjan parhaimmistoa yhdessä Bayern Münchenin kanssa. Molemmilla miehistöillä on edelleen terveyshuolia, ja loukkaantumiset vaikeuttavat kaksikosta enemmän Die Bullenin lähtökohtia, sillä vierailijat eivät pelanneet lainkaan viikolla. Heillä parhaimmat maalintekijät ovat terveinä, kun Alassane Pleakin on ollut kuukausi sitten tulleen pienen loukkaantumisen jälkeen kunnossa. Miehistöltä löytyy jo kaksi kahdeksan maalin pelaajaa. Näillä tiedoilla The Foalsilla on aidosti hyvä tilaisuus menestymiseen.

Girona – Atletico Madrid | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Atletico Madrid matkustaa mainion alkukauden pelanneen Gironan vieraaksi. Kotijoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin Espanyolista. Katalonialaisten alkukausi on ollut ehdottomasti positiivinen yllätys. Missään kilpailussa tappioita ei ole tullut moneen viikkoon. Kyseessä ei ole paperilla kuitenkaan alempaa keskikastia kummoisempi nippu. Todennäköisesti näin hyvä pelivire ei kestä pitkään. Espanyolia vastaan vastustajalla olisi ollut pelitilanteiden valossa hyvä mahdollisuus päästä kiinni edes pisteeseen. Isännät ovat olleet vieraissa erinomaisessa pelivireessä, mutta kotikentällä pelivire ei ole ollut yhtä loistelias. Alakerta on toiminut pääasiassa hyvin. Vierasjoukkue lähtee otteluun hyvistä asetelmista, sillä alla on sarjasta vähämaalinen tasapeli Barcelonaa vastaan, kun taas Mestarien liigassa kaadettiin odotetusti Monaco. Barcelonaa vastaan täysi pistepottikaan ei ollut kaukana, mutta vastustaja sai tasoitettua taiston toisen jakson lopulla. Punavalkoisten puolustusmuodon sisään pääseminen oli odotetun vaikeaa. Madridilaiset ovat olleet kotonaan lähes pysäyttämättömän hyvässä iskussa, mutta vieraissa on ollut hieman tukkoisempaa. Edellisessä matkaottelussaan miehistö jäi vähämaaliseen tasapeliin Leganesin kanssa. Se ei ollut pelitapahtumien valossa iso vääryys. Myös madridilaisten puolustuspelaaminen on tunnetusti mainiota. Kummallakin nipulla on edelleen hieman terveysongelmia. Vierailijoiden komennossa kamppailua edetään, ja kun miehistöjen välinen tasoero on tietysti suuri, Los Rojiblancosin odotetaan olevan vahvoilla.

Liverpool – Everton | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool saa vastaansa Evertonin. Luvassa on yksi loppuvuoden mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä. Kotijoukkue hävisi viikolla Mestarien liigassa niukasti PSG:lle, mutta sarjassa alla on Watfordin ja Fulhamin kaataminen. Punapaidat ovat sarjataulukossa edelleen Manchester Cityn kannoilla, mutta pistemenetyksiin ei olisi varaa, sillä muuten taivaansiniset pääsisivät karkumatkalle. Kolmeen edelliseen kilpailulliseen kotiotteluunsa miehistö on onnistunut maalinteossa yhteensä kymmenen kertaa. Jordan Henderson on pelikiellossa. Myös terveysosastolla on pieniä epäselvyyksiä. Vierasjoukkue pelasi edellisessä matkaottelussaan maalittoman tasapelin Chelseaa vastaan, mutta pelitilanteiden valossa tappion välttäminen oli onnekasta. Viimeksi Toffees voitti kotonaan maalilla Cardiffin, mutta selvemmätkään loppulukemat eivät olisi olleet vääryys. Vaikka edellisillä kierroksilla omassa päässä verkot eivät ole heiluneet, isommassa kuvassa sinipaitojen puolustuspelaaminen ei ole ollut The Redsin tasoista. Vierailijat ovat voittaneet lisäksi kuudesta matkapelistään vain yhden, mutta toisaalta vastassa on ollut Chelsean ohella muitakin kärkipään nippuja. The Bluesillakin löytynee pieniä terveyshuolia. Chelsean nollille jättäminen osoittaa, että heillä on aito yllätysmahdollisuus, mutta ennakkokaavailuissa asetelmat ovat kuitenkin odotetut. Hyökkäysvoimaisemmat ja tasokkaammat kotiyleisön suosikit ottavat pelitapahtumien kontrollin itselleen. Kotonaan punapaitojen tasoista miehistöä on erittäin vaikeaa yllättää.

Frankfurt – Wolfsburg | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigan välienselvittelyssä toisistaan mittaa ottavat Frankfurt ja Wolfsburg. Kotijoukkue on ollut jälleen erinomaisessa pelivireessä, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien viisi voittoa putkeen. Isommassa kuvassa kymmeneen viimeiseen taistoon voittoja on kertynyt peräti yhdeksän kappaletta. Varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa isännät ovat saaneet kiitettävästi onnistumisia. Siitä hyvä esimerkki saatiin viikolla Eurooppa-liigassa, kun Marseille murskattiin neljällä maalilla. Sarjassa alla on täysi pistepotti Augsburgin kustannuksella, mutta pelitilanteiden valossa onneakin oli matkassa. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla, sillä onnistumiset ovat ruokkineet luonnollisesti uusia onnistumisia. Vierasjoukkueen tilanteesta samaa ei voi sanoa, vaikka viimeksi voitettiinkin niukasti RB Leipzig. Maalinteko on tuottanut tuskaa, eikä voittoisassa edellisen kierroksen kamppailussakaan hyökkäyspelaaminen ollut kummoista. Vihreäpaidat ovat onnistuneet maalinteossa 13 kertaa Kotkia vähemmän. Edellinen matkaottelu päättyi pettymykseen, kun Hannoveria vastaan ei päästy kiinni pisteisiin. Pelitapahtumien valossa loppulukemat olivat kuitenkin pieni vääryys. Molemmilla miehistöillä on edelleen loukkaantumishuolia, ja varsinkin vierailijoiden terveystilanne kannattaa tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Lepoetua menee The Wolvesille, mutta monella muulla osa-alueella etu on loistavasti kotonaan esiintyneillä mustapaidoilla.

Chievo – Lazio | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:n kamppailussa sarjataulukon viimeisenä oleva Chievo testaa Lazion päivän pelivireen. Veronalaisten lähtökohdat ovat kovin murheelliset, sillä ensimmäinen voitto antaa yhä odotuttaa itseään. Vaikka kautta on paljon pelaamatta, tätä menoa sarjapaikkaa ei tulla säilyttämään. Keltapaidat ovat onnistuneet keräämään vasta neljä tasapeliä, joten pelaajiston itseluottamus on odotetusti pohjilla. Materiaalista ei saada irti oikein mitään, mutta ei se toki laadukas ole muutenkaan. Viimeksi saatiin tosin edes yksi ilonaihe, kun Napolin vieraana venyttiin maalittomaan pistejakoon. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla aivan toisenlaiset. Kolmeen viimeiseen kotiotteluun omissa verkot ovat soineet lähes toistakymmentä kertaa. Roomalaiset eivät ole voittaneet kolmesta edellisestä kilpailullisesta ottelustaan yhtäkään, mutta alkukausi on mennyt kuitenkin vahvasti. Sarjataulukossa ollaan kakkospaikasta aivan iskuetäisyyden päässä. Viikolla Eurooppa-liigassa ei tullut onnistumista Apollonia vastaan, mutta ei toisaalta tarvinnutkaan, sillä paikka pudotuspeleihin oli jo varmistunut aiemmin. Sarjassa alla on vähämaalinen tasapeli AC Milania vastaan, mutta pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut hyvinkin otettavissa. Pieniä terveysmurheita lienee edelleen. Taivaansiniset lähtevät otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta minkäänlaiseen asennevammaan ei ole varaa. Isännät ovat onnettomassa tilanteessa, mutta edellisen kierroksen suoritus todisti sen, että parhaimmillaan venymiskykyä löytyy. Hyökkäyspelaaminen tai alakerta eivät ole kuitenkaan sellaisella tasolla, jotka riittävät maan pääsarjaan.

Barcelona – Villarreal | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Barcelona saa vieraakseen Villarrealin. Katalonialaiset voittivat viikolla Mestarien liigassa PSV:n, mutta pelitapahtumien valossa hollantilaisilla olisi ollut hyvä mahdollisuus venyä yllätykseen. Isännät pelasivat viimeksi sarjassa vähämaalisen tasapelin Atletico Madridia vastaan, vaikka vastustaja oli kiinni voitossa aina viimeisille hetkille saakka. Kotijoukkue kärsii edelleen loukkaantumisista, sillä esimerkiksi Luis Suarez ja Rafinha taistelevat vammojen kanssa. Uruguaylaistähti loukkaantui äskettäin, eikä hänen tilanteestaan ole vielä tarkempaa tietoa. Blaugrana hävisi edellisessä kotiottelussaan hurjien vaiheiden jälkeen Betisille, mutta kotietu on ollut muuten erinomainen. Esimerkiksi toiseksi edellisessä kotitaistossa Real Madrid murskattiin neljän maalin erolla. Vierasjoukkue pelasi myös viikolla Euroopan kentillä, kun Rangersin vieraana tasattiin pisteet ilman osumia. Sarjassa keltapaidat ovat olleet koko alkukauden vaatimattomassa pelivireessä, sillä voittoihin on pystytty vasta kolmesti. Vaikka matkalle on mahtunut useita tasapelejä ja viimeksi tullut voitto Betisistä, alkukausi on mennyt selvästi alle odotusten. Hyvä asia on sentään se, että maalintekovoimaa on alkanut löytymään, eikä paperilla tälläkään kaudella pitäisi olla Euroopan kentille pääseminen epärealistista. Miehistöjen tasoero on kuitenkin suuri, ja syyskuun jälkeen El Submarino Amarillo ei ole voittanut vieraissa. Tulivoima on kotiyleisön suosikeilla niin toista luokkaa, että kyllä Camp Noun illassa mennään vahvasti jättiläisen komennossa. Rasitusta ja terveysmurheita heiltä siis löytyy, mutta vierailijoiden materiaalista ei saada irti lähellekään sitä mitä voisi.

AS Roma – Inter | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:n huippupelissä AS Roma isännöi Interiä. Kotijoukkue hävisi viikolla Mestarien liigassa Real Madridille, eikä sarjassakaan alla ole onnistumista Udineseä vastaan. Roomalaisten alkukausi ei ole ollut hohdokasta nähnytkään, sillä sarjataulukon kärkipaikalla oleva Juventus on karannut kauas. Real Madridia vastaan tappion kokeminen ei ollut kuitenkaan suuri juttu, sillä jatkopaikka oltiin varmistettu jo aiemmin. Pelitilanteiden valossa enemmänkin olisi ollut otettavissa. Kolmeen edelliseen kilpailulliseen kotiotteluunsa miehistö on tehnyt kahdesti vähintään kolme osumaa. Terveystilanne ei ole parhaassa kunnossa, sillä ainakin muutamalla tärkeällä pelaajalla on vammoja. Milanolaisillakin on alla Mestarien liigasta tullut tappio, kun sinimustat eivät onnistuneet yllättämään Tottenhamia. Vierasjoukkue on pelannut kuitenkin kaksikosta paremman alkukauden, sillä sarjataulukon kakkospaikka voisi olla voitolla tavoitettavissa. Tottenhamia vastaan tappio oli ansaittu. Viimeksi sarjassa voitettiin Frosinone helposti kolmella maalilla, eikä tuolloin paremmuudesta jäänyt epäselvyyttä. Miehistön olisi löydettävä vielä lisää tasaisuutta, sillä peliesitykset heittelehtivät ajoittain yllättävänkin suuresti. Siitä hyvä esimerkki nähtiin Atalanta-taistossa, kun omiin meni neljä osumaa. Myös vierailijoilla on omat terveyshuolensa. Luvassa on odotetusti erittäin tasainen kamppailu, eikä näillä tiedoilla lievänkään voittajasuosikin löytäminen ole helppoa. Kotietu on punapaidoilla, mutta heillä on vähemmän lepoaikaa, eikä Mestarien liigaa lukuun ottamatta alkukausi ole ollut lainkaan toivottu. Hyvin vältettävissä olleita pistemenetyksiä on tullut liikaa.

Alaves – Sevilla | Live Stream

Sevilla matkustaa Alavesin vieraaksi, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Isännät hävisivät edellisellä kierroksella Leganesille, mutta alkukausi on mennyt muuten kiitettävällä tavalla. Sarjataulukossa ollaan edelleen aivan kärkisijojen tuntumassa. Baskimaalaisten kotietu on ollut merkittävä, ja yhtenä alkukauden suurimpana onnistumisena lokakuussa kaadettiin Real Madrid. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut kaukana sarjan parhaimmistosta, mutta heille on tehty keskimäärin vain yksi maali ottelua kohden. Leganesia vastaan hyökkäyspelaaminen oli vaisua. Selvän ykköshyökkääjän löytäminen antaa odotuttaa itseään, sillä heidän parhain maalintekijä on onnistunut maalinteossa kolmesti. Materiaali ei ole toki sitä mitä sarjataulukko antaa ymmärtää, joten pudottautuminen enemmän omalle todelliselle tasolle lienee edessä. Vierasjoukkue hävisi torstaina Eurooppa-liigassa niukasti St.Liegelle, mutta andalucialaiset ovat olleet muuten mainiossa pelivireessä. Sarjataulukon kärkipaikka on toki ylisuorittamista, mutta kyseessä on jälleen yksi kärkinippujen päähaastajista. Muutamia poissaoloja saattaa löytyä. Tasoero miehistöjen välillä on merkittävä, mutta valkopaidat eivät ole olleet loppuvuodesta vieraissa yhtä vakuuttavia kuin kotikamppailuissaan. Tässä taisteluparissa kotietu on ollut suuressa roolissa, mutta Babazorrosin lepoedusta huolimatta monella osa-alueella paperilla etu on Sevillistasilla. Heidän materiaalinsa on kaksikosta selvästi laadukkaampi, eikä pelaajiston varmasti korkeaa itseluottamustakaan sovi aliarvioida.

Bordeaux – PSG | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen ottelussa yhteen iskevät Bordeaux ja PSG. Kotijoukkue voitti viikolla Eurooppa-liigassa Slavia Prahan, mutta onnistumiset ovat olleet muuten vähissä. Sarjassa matkalle on mahtunut kyllä lukuisia tasapelejä, mutta edellinen voitto on saatu vajaa kaksi kuukautta sitten. Puolustuspelaaminen on ollut pääasiassa aivan kelvollista, mutta hyökkäystehojen löytäminen tuottaa vaikeuksia. Viimeksi sarjassa jäätiin maalittomaan tasapeliin Dijonin kanssa. Alkukauden paras onnistuminen oli vähämaalinen tasapeli Lyonia vastaan. Pelaajiston itseluottamus ei liene varsinkaan hyökkäyspelaamisen suhteen kunnossa. Hurjassa iskussa olevilla pariisilaisilla on hyvä mahdollisuus jatkaa isäntien vaikeuksia, sillä vierasjoukkue on kulkenut tutusti voitosta voittoon. Ranskassa heitä ei oikein voi pysäyttää mikään. 14 otteluun alla on yhtä monta voittoa, joten se ei jätä kauheasti sijaa selittelyille. Viikolla Mestarien liigassa voitettiin vieläpä Liverpool, ja se vain korosti entisestään pelaajiston valtavaa itseluottamusta. Edellisessä matkaottelussaan Pariisin jättiläinen murskasi Monacon. Muutamia poissaoloja todennäköisesti löytyy, mutta materiaali on niin ylivoimainen ja muutenkin oma tekeminen on niin omalla tasolla, että rutiinitason suorittamisellakin täysi pistepotti on tulossa. Kotiyleisön suosikeille luvassa on yksi kauden sytyttävimmistä kamppailuista, mutta ilonaiheita ei voi luvata. Lähtökohdat ovat turhan yksipuoliset.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu