kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 2.4.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa ja Espanjassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Wolverhampton – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Wolverhampton isännöi Manchester Unitedia. Kotijoukkueen kausi on sujunut hienosti, sillä yksi vuosikymmenen parhaista sarjanousijoista on edelleen tukevasti kymmenen joukossa. Kyseessä on hyvin organisoitu ja tasapainoinen miehistö, joka on pärjänyt hyvin kärkipään nippuja vastaan. Sarjassa hävittiin Burnleylle, mutta sitä edelsi pistejako Chelseasta. FA Cupissa voitettiin juuri Manchester United. Varsinkin kotonaan Sudet ovat olleet hyvässä pelivireessä. Kotona on hävitty alkuvuodesta vain tammikuun alussa. Siellä seitsemään edelliseen kilpailulliseen kamppailuun alla on kuusi voittoa. Vierasjoukkueen peliesitykset ovat olleet pääasiassa hyviä, eikä norjalaiskäskijän uusi sopimus ole ainakaan heikentänyt ilmapiiriä. Toisaalta viimeksi peliesitys ei ollut lainkaan parhaasta päästä. Voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Terveystilanne on oranssimustia heikompi. Tarve pisteille on merkittävä. Laadukkaammat punapaidat ovat toki niskan päällä, mutta aineksia löytyy aidosti hyvinkin tiukkaan peliin.

Watford – Fulham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Watford ja Fulham. Isännät hävisivät viimeksi niukasti Manchester Unitedille, mutta pistejako ei olisi ollut mikään vääryys. Keltamustat ovat voittaneet kotonaan edelliset kolme kilpailullista peliään. Kotona voitettiin viimeksi FA Cupin merkeissä Crystal Palace. Viikonloppuna tiedossa on tärkeä FA Cupin semifinaali. Itseluottamukselle Manchester Unitedia vastaan käyty ottelu teki todennäköisesti hyvää, vaikka pisteiden muodossa ilta päättyi pettymykseen. Vierasjoukkueen tilanne on edelleen synkkä, sillä tappioita on tullut tappioiden perään. Viimeksi kotona hävittiin odotetusti Manchester Citylle. Valmennustakin on muutettu pariin otteeseen, mutta tilanne jatkuu kurjana. Varsinkin vieraissa on tuskaa. Alakerta on aivan liian epävarma, maalintekokin kapealla pohjalla. Itseluottamus on sellainen, että usko omaan tekemiseen ei ole häävi. Ensi kaudeksi matka on viemässä Mestaruussarjaan. Hornets on kaksikosta monella tavalla vahvempi ja tänään jopa selvä ennakkosuosikki.

Villarreal – Barcelona

Villarreal kohtaa Barcelonan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Keltapaidat kärsivät viimeksi viihdyttävästi tulleen niukan tappion Celta Vigolle, mutta kasassa on kuitenkin viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluun neljä voittoa. Celta Vigoa vastaan käyty ottelu oli lopulta selvä pettymys, sillä ennen toista puoliaikaa johdettiin itse kahdella maalilla. Varsinkin hyökkäyspelaamisen onnistumiset ovat tulleet kuitenkin tarpeeseen. Tänään vastustaja on kovinta mahdollista luokkaa, ja vierasjoukkue on ollut jälleen hyvässä pelivireessä. Viimeksi katalonialaiset voittivat kotonaan Espanyolin. Miehistö on tehnyt kolmeen edelliseen kilpailulliseen peliinsä 11 osumaa. Alkuvuodesta tien päällä on voitettu muun muassa Real Madrid sekä sarjassa että Copa del Reyssä. Sarjassa edelliset parikymmentä ottelua ovat sisältäneet tappion vain kerran. Kyseessä on myös sarjan paras matkapeleissä menestyjä. Kotijoukkueella on edelleen muutamia loukkaantumisia. Sama tilanne on vierailijoilla, mutta materiaali ja perustaso pysyvät äärimmäisen hyvänä. Isäntien suunta on varsin vahvasti ylöspäin, mutta Blaugrana on suuressa kuvassa vahva voittajasuosikki.

Cagliari – Juventus

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Juventus matkustaa Cagliarin vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut neljään edelliseen otteluunsa kolme voittoa, joten varsinkin hyökkäyspelaamisen onnistumiset ovat tulleet tärkeään saumaan. Maalinteko on ollut läpi kauden vaikeaa. Edellisellä kierroksella miehistö nappasi tien päällä selvän voiton Chievo Veronasta. Loppulukemat olivat tosin vähän turhan suuret. Kotona alla on puolestaan voitto Fiorentinasta. Se oli ehdottomasti yksi alkuvuoden parhaista onnistumisista. Torinolaiset hävisivät viimeksi tien päällä Genoalle, mutta voittojen pariin palattiin äkkiä Empolia vastaan. Muutamassa pelissä on pelattu ilman terveyshuolista kärsinyttä Cristiano Ronaldoa. Muutenkin esimerkiksi Empoli kaadettiin melko varamiehisesti. Kyseessä on silti kaikilla tavoilla sarjan paras ja kokonaisvaltaisin nippu, joka on ollut myös reissussa erittäin menestyksekäs. Pelivire halutaan pitää kunnossa ennen Mestarien liigaa. Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut jälleen erinomaista. Sardinialaisilla on nyt kotonaan realistinen mahdollisuus antaa sarjakärjelle tiukkakin vastus, mutta myös ilman parasta terävyyttään nippu on vahva voittajaehdokas.

Middlesbrough – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough isännöi Bristolia. Punapaitojen pelivire on ollut jo jonkin aikaa vaatimaton, sillä miehistö on pelannut edelliset viisi kierrosta ilman voittoja. Viimeksi isännät hävisivät kotonaan Norwichille. Kyseessä on normaalisti erinomaisen puolustuspelaamisen omaava porukka, mutta lähiaikoina alakerrassa on ollut yllättävän vaikeaa. Toisaalta yhtä lailla maalinteon kanssa on ollut tukkoista. Vierasjoukkueen pelivire ei ole ollut myöskään hyvä, vaikka viimeksi päästiin voittojen pariin Sheffield Unitedia vastaan. Voitto tasokkaasta vastustajasta teki itseluottamukselle hyvää, mutta se oli ensimmäinen laatuaan sitten helmikuun 12. päivän. Kotona jäätiin viimeksi turhaan tasapeliin Ipswichin kanssa. Vielä aiemmin kyseessä oli yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista. Maalinteon kanssa on ollut myös vaikeuksia. Puolustuspelaaminen ei ole yleensä ongelma. Molemmat niput kamppailevat viimeisistä nousukarsintapaikoista, joten tarve pisteille on merkittävä. Varsinaista tasoeroa on vaikeaa löytää. Erittäin tasainen ja tiukka isojen panosten koitos on edessä. Kamppailussa ei ole juuri pientäkään ennakkosuosikkia.

Swansea – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Swansea ja Brentford. Joutsenet kärsivät edellisellä kierroksella niukan tappion Nottinghamille, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla. Miehistö johti ottelua vielä reilut kymmenen minuuttia ennen loppua. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut epävarmuutta, mutta kotona on hävitty tapaninpäivän jälkeen kaikki kilpailut mukaan lukien vain Manchester Citylle. Vierasjoukkue on pelannut kolme edellistä kierrosta ilman voittoja. Niitä edelsi kaksi voittoa, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia. Kyseessä on normaalisti tulivoimainen nippu. Lähiaikoina puolustuspelaaminen on toiminut aivan kelvollisesti, mutta hieman yllättäen ratkaisuvoimaa on jäänyt puuttumaan. Toisaalta hieman paremmalla onnella edelliset kierrokset olisivat voineet olla myös tuloksekkaampia. Kummankin ryhmän kausi lienee päättymässä keskikastin sijoitukseen, mutta lontoolaisilla on vielä pieni sauma taistella nousukarsintojen sijoituksista. Voittoja kuitenkin tarvitaan. Myös reissussa halutaan olla aktiivisia ja rohkeita. Ainakin walesilaisilla on pikkuisen loukkaantumisia. Melko ympäripyöreä ilta on edessä, mutta Beesillä on näillä tiedoilla hyvä mahdollisuus palata voittojen pariin.

FC Augsburg – RB Leipzig

Jalkapallon Saksan DFB Pokalia, FC Augsburg saa vastaansa RB Leipzigin. Miehistöt kohtasivat joitain viikkoja sitten, jolloin ottelu päättyi tölkkiseuran hallinnasta huolimatta maalittomaan. Kotijoukkue hävisi viimeksi selvästi FC Nürnbergille. Loppulukemat muodostuivat lopulta turhan koviksi. Isännät taistelevat sarjassa putoamisviivalla, joten cupin ohella sarjassa on paljon pelattavaa. Miehistö on voittanut kotonaan neljään edelliseen peliinsä kolmesti. Maaliskuun alussa täysi pistepotti napattiin Dortmundista. Se oli itseluottamukselle tärkeä juttu. Toisaalta kuten jo todettu, haasteita on riittänyt. Vierasjoukkue mätti viimeksi viisi maalia Hertha Berlinille. Ryhmä on ollut muutenkin hyvässä pelivireessä. Sarjassa kymmeneen viimeiseen otteluun pisteittä on jääty kerran. Perustasoltaan Die Bullen on selvästi edellä. Lisäksi vieraissa menestystä on tullut hyvin, sillä alla on viisi reissupelien voittoa. Niissä vastustajille annettiin yksi osuma. Puolustuspelaaminen on toiminut vahvasti. Lisäksi viimeksi lukuisat hyökkäyspelaamisen onnistumiset kasvattivat lisää itseluottamusta. Kyseessä on myös tien päällä ansaitusti merkittävä voittajaehdokas.

FC Groningen – De Graafschap

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä FC Groningen kohtaa De Graafschapin. Molemmat ryhmät ovat saalistaneet viiteen edelliseen kierrokseen kaksi voittoa. Kotijoukkue kärsi viimeksi niukan tappion vahvalle AZ Alkmaarille, kun taas vierasjoukkue hävisi kotonaan Heraclesille. Isäntien vahvuutena on tiivis ja laadukas puolustuspelaaminen, mutta ratkaisuvoimaa on jäänyt useassa pelissä puuttumaan. Kotietu on kuitenkin hyvä. Siellä alla on kahdeksaan edelliseen peliin seitsemän voittoa. Lisäksi hyvä alakerta tarjoaa mahdollisuuden taistella voitosta kaikkina iltoina. Superboerenin selvänä ongelmana on puolustuspelaaminen. Omissa verkot ovat soineet jo lähes 60 kertaa. Toisaalta puolustuspelaamista on saatu pikkuisen vietyä parempaan suuntaan. Peliesitykset ailahtelevat silti turhan paljon. Hyvän ja huonon peliesityksen väli voi olla liian suuri. Tien päällä tehtiin viimeksi kolme maalia Heerenveenille. Materiaaliltaan vihreävalkoiset ovat jopa selvästikin edellä ja ennen kaikkea ovat tasaisempi suorittaja. Muutama tärkeä poissaolo löytyy, mutta sama tilanne on vierailijoilla. Illassa on yksi vahva voittajasuosikki.

Lyon – Rennes

Lyon isännöi Rennesiä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Coupe de Francessa. Isännät voittivat viikonloppuna juuri tämän päivän vastustajansa. Kamppailun ainokaista saatiin odotella toisen jakson loppuhetkille saakka. Tasapeli ei olisi ollut mikään suuri vääryys. Kotona alla on puolestaan viihdyttävästi tullut voitto Montpellieristä. Mestarien liigasta tiputtiin ulos, joten keskittyminen on sarjassa ja Coupe de Francessa. Miehistö on ollut kotonaan vahva. Muutenkin itseluottamus pitäisi olla kunnossa. Toisaalta alakerrassa on esiintynyt edelleen haavoittuvaisuutta. Vierasjoukkue on tehnyt kolmeen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa yhden maalin, mutta alkuvuoden pelivire on ollut muuten varsin hyvä. Eurooppa-liigasta pudottiin vasta äskettäin. Sarjassakin on edelleen hyvä mahdollisuus taistella laadukkaista sijoituksista. Ratkaisuvoimaa on kuitenkin vähemmän, mutta toisaalta näyttöhalut lienevät viime pettymyksen takia korkealla. Hieman loukkaantumisia on ollut rasitteena. Viikonloppuna oli myös pelikielto-ongelmia. Todennäköisesti viihdyttävässä illassa laadukkaampi ja tulivoimaisempi Les Gones on kyllä niskan päällä ja ennakkosuosikki.

Hellas Verona – Brescia

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Hellas Verona ja Brescia. Kotijoukkue on saalistanut kymmeneen edelliseen kierrokseen vähintään pistejaon yhdeksän kertaa. Ainoa tappio pitkään aikaan on tullut tasokkaalle Leccelle. Miehistöllä on hyvä mahdollisuus taistella suorasta noususta. Varsinkin tiivis puolustuspelaaminen on vahvuus. Vierasjoukkue on voittanut kahdella edellisellä kierroksella Foggian ja Cosenzan, joten pelivire on palautumassa takaisin hyväksi. Nipun kausi on sujunut niin ikään hienosti. Reissussa matkalle on mahtunut silti jonkin verran pettymyksiä. Kyseessä on toki yksi sarjan parhaista vierailijoista, mutta esimerkiksi Padovaa vastaan olisi ollut hyvä mahdollisuus myös voittaa. Veronalaiset ovat pelanneet kotonaan monta kuukautta ilman tappioita. Siellä vastustajat on jätetty lähes jatkuvasti enintään maaliin. Toisaalta turhan usein maalinteko on ollut itselle hankalaa. Esimerkiksi Ascolin ja Venezian kanssa jäätiin kummassakin maaliin. Le Rondinelle on isossa kuvassa tulivoimaisempi. Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset ja tiukat. Isoista pisteistä on kysymys. Miehistöt ovat monella tavalla hyvin tasaväkisiä. Perustasotkin ovat lähellä toisiaan. Iltaan on vaikeaa saada oikein pientäkään ennakkosuosikkia.

Bury – Cambridge

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa vastakkain asettuvat Bury ja Cambridge. Isännät kamppailevat edelleen suorasta noususta, joten miehistön kausi on sujunut hyvin. Edellisellä kierroksella ryhmä hävisi kuitenkin hieman yllättäen Swindonille. Puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa hyvin, mutta ajoittain ratkaisuvoimaa olisi syytä olla enemmän. Tien päällä on alla pettymys Grimsbyä vastaan. Isossa kuvassa puhutaan tulivoimaisesta nipusta. Kotietukin on ollut sarjan parhaimmistoa. Vierasjoukkueen kausi on ollut vaikea, sillä nytkin alla on kahdeksaan edelliseen otteluun vain yksi voitto. Kotona hävittiin viimeksi Colchesterille. Maalinteko on ollut läpi kauden vaikeaa. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Matkalle on mahtunut alkuvuodesta useita tasapelejä, mutta tiukkojen pelien voittaminen on usein vaikeaa. Kyseessä on myös vaatimaton vierailija, sillä tien päällä on menestytty huonosti. Varsinkin juuri reissussa maalinteko on kapealla pohjalla. Laadukkaampi Shakers on ansaitusti vahva voittajasuosikki.

Oldham – Tranmere

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa toisistaan mittaa ottavat Oldham ja Tranmere. Kotijoukkue voitti edellisellä kierroksella Grimsbyn, mutta muuten pelivire on ollut vaatimaton. Grimsbyn voittaminen oli ensimmäinen laatuaan sitten helmikuun 12. päivän. Hyökkäyspelaamisessa on ollut lähiaikoina hankaluuksia. Ratkaisuvoimaa on löytynyt melko niukasti. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut seitsemään edelliseen peliin kerran. Isossa kuvassa tulivoimaa on löytynyt varsin hyvin. Vierasjoukkue on yksi sarjan kovakuntoisimmista nipuista. Alla on seitsemään viimeiseen otteluun yhtä monta voittoa. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Maalintekovoimaa on löytynyt hyvin. Yhtä lailla alakerta on toiminut. Miehistö on tehnyt kolmeen edelliseen kierrokseen lähes toistakymmentä maalia. Tien päällä on voitettu myös kolme viimeistä peliä. Kolmas sijoitus on vain neljän pisteen päässä. Rovers näyttää tällä hetkellä selvästi vahvemmalta. The Whitesilla on mainion James Norwoodin johdolla hyvä tilaisuus jatkaa voittojaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu