kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 2.5.

Lauantaina jalkapalloa pelataan Valko-Venäjällä ja Taiwanissa. Tässä ovat vakiovihjeet launtaille, ja nämä vihjeet vakio 5:selle saa pelata itselle sopivalla tyylillä.

FC Minsk – Torpedo

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa yhteen iskevät FC Minsk ja Torpedo. Kotijoukkue on saanut kuudella ensimmäisellä kierroksella kolme voittoa ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Slavia Mozyria vastaan ja tappiollisesti Rukh Brestille. Miehistö teki edellisellä kierroksella kolme osumaa, mutta numerot olivat yläkanttiin ja kolmesta maalista kiitosta piti antaa vastustajan heikolle alakerran pelaamiselle. FC Minsk pelasi viimeksi kotonaan tappiollisesti kolmella maalilla BATE Borisovia vastaan. Taustalla pitäisi olla edelleen muutamia tärkeitä poissaoloja. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä otteluistaan kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Zhodino on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittomat BATE Borisovin ja Rukh Brestin kanssa. Miehistön edellisellä kierroksella käyty ottelu oli omalta osalta yllättävän vaatimatonta tekemistä, sillä vastustajan voitto ei olisi ollut juuri vääryys. Torpedoa vastaan maalinteko on ollut vaikeaa, sillä vierasjoukkueen verkkoon on tehty vain muutamia osumia. Toisaalta Zhodinolle maalinteko on ollut niin ikään haastavaa. Siitä hyvä esimerkki tuli edellisen kierroksen ottelussa. Perustasoltaan Torpedo on sen verran edellä, että otteluun mennään lähes tasabuukista. Zhodino on saanut liian vähän kannatusta, joten napataan hyvin tasaiseen iltaan ristikakkonen.

Rukh Brest – Gorodeja

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa toisensa kohtaavat Rukh Brest ja Gorodeja. Kotijoukkue on saanut kuudella ensimmäisellä kierroksella kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhtä monta pistejakoa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla FC Minskiä vastaan ja maalittoman Torpedon kanssa. Miehistön edellisellä kierroksella esittämä maaliton oli aivan ansaittu, mutta jopa voittoon olisi ollut aivan hyvä mahdollisuus. Rukh Brest on todistanut olevansa sarjanousijoista paras nippu ja omaa realistiset mahdollisuudet pelata itsensä keskikastin tuntumaan. Toki ratkaisuvoimaa on ollut vielä hyvin vähän, mutta omiin on mennyt niukasti palloja. Vastustajat ovat tehneet heille vain pari maalia. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla BATE Borisovia vastaan. Tappion kokeminen oli odotettu juttu. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto Energetik-BGU:ta vastaan. Miehistö on napannut otteluistaan myös kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Kahdella ensimmäisellä kierroksella jäätiin ilman maaleja ja ilman pisteitä, mutta sen jälkeen menestystä ja onnistumisia on tullut selvästi paremmin. Matkalla on ollut myös lähiaikojen tuloksia ajatellen hyvää onnea. Viimeksi paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Rukh Brest on kotonaan vajaan 50 prosentin voittajasuosikki. Lähdetään luultavasti hyvin vähämaaliseen iltaan ykkösristillä. Suoraa ykköstä ei uskalla ottaa ja pistejako on vähän normaalia todennäköisempi juttu.

Dinamo Minsk – Slutsk

Dinamo Minsk pelaa Slutskia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa. Isännät ovat napanneet kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa ja yhtä monta tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Neman Grodnoa ja Smolevichia vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa ja Neman Grodnoakin vastaan enemmän kuin kerran. Dinamo Minskin ensimmäiset kuusi kierrosta ovat menneet välttävästi, mutta varsinkin alakerran työskentelyssä on kehitettävää. Ainakin pienestä alisuorittamisesta on ollut syytä puhua. Dinamo Minsk on taidoiltaan kaudesta toiseen yksi sarjan kärjen ryhmistä. Edellisellä kaudella jäätiin pitkästä aikaa ilman mitalia, joten nyt on varmasti suuret odotukset ja vaatimukset palata menestyksen pariin. Vierasjoukkue on ollut yksi ensimmäisen kuuden kierroksen parhaista onnistujista. Alla on kahdesta edellisestä ottelusta voitot Belshynaa ja Shakhtar Soligorskia vastaan. Varsinkin voitto Shakhtar Soligorskia vastaan oli mainio onnistuminen. Miehistö on ainoa ryhmä, joka on viimeistellyt 10 maalia tai enemmän. Tosin alakerran kanssa on ollut syytä huoleen. Edellisellä kierroksella voiton saaminen oli jopa yllättävän suuren työn takana. Toki pelaajiston itseluottamus on korkealla. Slutsk ei ole silti taidoiltaan ja kyvyiltään suinkaan sijoituksensa mukainen nippu. Dinamo Minsk voittaa vähintään 55 prosentilla. Selvästi alipelattu ykkönen pääsee piikiksi.

Belshyna – Dinamo Brest

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Belshyna pelaa Dinamo Brestiä vastaan. Kotijoukkue on esiintynyt tähän mennessä ilman yhtäkään voittoa. Isännät ovat keränneet otteluistaan kaksi pistejakoa ja neljä tappiota. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Slutskia vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Smolevichin kanssa. Belshyna on Smolevichin kanssa ainoa miehistö, joka ei ole saanut vielä ensimmäistä voittoa. Ratkaisuvoiman kanssa on ollut vaikeaa, mutta kyseessä on myös perustasoltaan enintään alemman keskikastin porukka. Edellisellä kierroksella pistejako ei ollut kaukana, sillä vastustaja sai kolmannen osumansa viitisen minuuttia ennen koitoksen päätöstä. Toisella jaksolla tultiin vielä hyvin mukaan otteluun. Vierasjoukkue on pelannut kolme edellistä kilpailullista otteluaan tappioiden merkeissä. Niistä viimeisin oli Valko-Venäjän Cupissa Shakhtar Soligorskia vastaan, mutta paikka jatkossa oli kuitenkin edessä. Sarjassa on pelattu kahdella edellisellä kierroksella ilman pisteitä Shakhtar Soligorskia ja Vitebskiä vastaan. Dinamo Brest juhli viime kaudella sarjan mestaruutta, mutta uusi kausi on alkanut yllättävän hapuilevasti. Alakerran kanssa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Taidoiltaan vierasjoukkue on silti yhä yksi sarjan parhaista miehistöistä. Viimeisin voitto on tullut kotona Isloch Minskistä. Dinamo Brest voittaa myös vähemmän levänneenä noin 60 pinnalla. Hippasen alipelattu kakkonen otetaan tolpaksi.

Vitebsk – Slavia Mozyr

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Vitebsk pyrkii voittamaan Slavia Mozyrin. Kotijoukkue on saanut tähän mennessä kolme voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Sinipaidat ovat pelanneet lähiaikoina voitollisesti Dinamo Brestiä vastaan ja tappiollisesti kahdella maalilla Isloch Minskiä vastaan. Varsinkin voitto sarjan hallitsevasta mestarista oli laadukas onnistuminen. Kamppailussa ainokainen tehtiin viimeisten hetkien aikana. Vitebsk on ollut yksi ensimmäisen kuuden kierroksen parhaista onnistujista. Edellisellä kierroksella tuli kuitenkin pieni muistutus siitä, että kyseessä ei ole sentään sijoituksensa mukainen nippu. Viimeksi vastustajan toinen maali lähes heti tauon jälkeen oli kova kolaus. Kotona on ehditty pelata kaksi kertaa ja saada siellä kuusi pistettä. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan tappiollisesti Isloch Minskiä ja FC Minskiä vastaan. Miehistö on saanut myös maistaa voittoa kahteen kertaan ja pelata kerran pistejaon. Matkalle on mahtunut myös kolmas tappio. Viimeisin ottelu on ollut Valko-Venäjän Cupissa tappiollisesti BATE Borisovia vastaan. Ensimmäisen kamppailun jälkeen tilanne oli vielä jatkopaikan suhteen hyvä, mutta toisessa ottelussa vastustaja sai mennä jatkoon. Edellisellä kierroksella varsinkin alakerran epävarma työskentely jätti syytä huoleen. Lepoaikaa jää vähän niukemmin. Vitebsk voittaa noin 40 prosentilla. Ykkönen on melkein kymmenisen prosenttia liikaa pelattu, joten poimitaan illalle ristikakkonen.

BATE Borisov – Neman Grodno

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa Neman Grodno matkustaa BATE Borisovin vieraaksi. Sarjan jättiläinen on saanut kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Gorodejaa vastaan. Sen jälkeen on tullut menestystä Valko-Venäjän Cupissa Slavia Mozyria vastaan. Borisovilaiset ovat kaudesta toiseen maansa ehdotonta parhaimmistoa, joten myös kuluvalla kaudella ainoa tavoite on menestyä hyvin kaikissa kilpailuissa. Miehistöllä on ollut pikkuisen ongelmia käynnistymisen kanssa, mutta ensimmäiset kuusi kierrosta ovat menneet vähintään kelvollisesti. Etenkin lähiaikoina suunta on ollut hyvä ja onnistumisia on tullut tasaisesti. Neljään viimeiseen kilpailulliseen otteluun alla on kolme voittoa. Cupissa ensimmäisen ottelun jälkeen oltiin maalin tappiolla, mutta homma käännettiin kotona menestykseksi. Vierasjoukkue on saanut tähän mennessä kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Dinamo Minskiä vastaan ja selvästi voitollisesti Energetik-BGU:ta vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Ilta oli pitkään maaleitta. Neman Grodno on ehtinyt pelata tien päällä kolme kertaa ja saanut siellä yhden pistejaon ja kaksi tappiota. Perustasoltaan vahva BATE Borisov on selvästi edellä, joten ykköselle annetaan reippaat 65 prosenttia. Lähes oikein pelattu ykkönen tulee varmaksi.

Shakhtar Soligorsk – Isloch Minsk

Jalkapallon Valko-Venäjän Valioliigassa yhteen iskevät Shakhtar Soligorsk ja Isloch Minsk. Miners on kerännyt kuudelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on ollut yksi ensimmäisen kuuden kierroksen alisuorittajista, sillä keltapaidat ovat perustasoltaan myös kuluvalla kaudella kärjen parhaita haastajia. Voitot ovat tulleet Gorodejaa vastaan ja Dinamo Brestin kustannuksella. Lisäksi viimeksi viikolla tuli Valko-Venäjän Cupissa tehtyä neljä maalia Dinamo Brestiä vastaan, mutta se ei riittänyt aivan jatkoon. Neljä maalia oli kuitenkin itseluottamukselle hieno juttu. Maalinteon kanssa on ollut yllättävän suuria haasteita. Kotona sarjassa on pelattu viimeksi niukasti tappiollisesti Slutskia vastaan. Vierasjoukkue on saanut tähän mennessä neljä voittoa ja kaksi tappiota. Miehistö on ollut yksi ensimmäisten viikkojen parhaista onnistujista. Menestystä on tullut odotettua paremmin. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitot Slavia Mozyria ja Vitebskiä vastaan. Voitot napattiin yhden ja kahden maalin erolla. Tien päällä viimeisin kamppailu on mennyt pettymyksen merkeissä Dinamo Brestiä vastaan. Isloch Minskillä itseluottamus on varmasti kunnossa, menestystä on tullut hienosti ja onnistumiset ovat ruokkineet uusia vastaavia, mutta taidoiltaan Shakhtar Soligorsk on jopa vahvasti edellä. Ykkönen tulee lähes 60 prosentilla. Ykköstä on pelattu vain noin 35 pinnaa, joten ykkönen on piikki.

Tatung – NTUS

Jalkapallon Taiwanin liigassa toisensa kohtaavat Tatung ja NTUS. Kotijoukkue on pelannut kolmella ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti, kerran pistejaon ja hävinnyt niin ikään kerran. Miehistö pelasi viimeksi vauhdikkaan pistejaon Taichungia vastaan, vaikka voittoon olisi ollut ennakkoon hyvä mahdollisuus. Kamppailussa oltiin tauolla maalin tappiolla. Toisella kierroksella oltiin napattu koko pistepotti Red Lionsia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Ottelu oli taukoon mennessä aika lailla ratkennut. Vierasjoukkue on saanut kolmella ensimmäisellä kierroksella yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti kahdella maalilla Hang Yuenia vastaan. Tappion kokeminen oli odotettu ja ansaittu juttu. Ensimmäinen piste saatiin tälle kaudelle pistejaossa Ming Chuan Universityn kanssa. Ottelu ei ollut kaukana tasabuukista, mutta illassa oltiin lieviä voittajasuosikkeja. Kolmella ensimmäisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kolme kertaa. Ottelusta on odotettavissa pitkälti yhteen maaliin pelaamista. Vieraille on vaikea luvata onnistumista. Perustasoltaan Tatung on rajusti kaksikosta edellä, joten ykkönen tulee yli 80 pinnalla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen pääsee varmaksi.

Hong Shi – Taipower

Jalkapallon Taiwanin liigassa vastakkain pelaavat Hong Shi ja Taipower. Kotijoukkue on esiintynyt kolmella ensimmäisellä kierroksella yhtä monessa tappiollisessa ottelussa. Isännät pelasivat ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Hang Yuenia vastaan. Ottelussa vastustaja nappasi voiton neljällä maalilla. Toisella kierroksella tuli selvä tappio Taipei Tatungia vastaan. Edellisellä kierroksella pelattiin niin ikään pettymyksen merkeissä Taiwan Steeliä vastaan. Viimeksi omiin meni kolme maalia. Ensimmäisten kierrosten aikana varsinkin alakerrassa on ollut merkittäviä ongelmia. Ensimmäiseen kolmeen taistoon omiin on mennyt 11 palloa. Lisäksi itsellä ratkaisuvoimaa on ollut vähän, vaikka viimeksi maalinteossa onnistuttiin kaksi kertaa. Kahdella ensimmäisellä kierroksella maalinteossa ei onnistuttu kertaakaan. Perustasoltaan Hong Shi on heikosta päästä, joten myös jatkossa pitäisi olla tiedossa vaikeuksia. Vierasjoukkue on pelannut mainiot ensimmäiset kierrokset ja saanut kolmeen otteluunsa yhtä monta voittoa. Viimeksi koko pistepotti otettiin Ming Chuan Universitya vastaan. Ensimmäisellä kierroksella voitto oltiin saatu Taipei Tatungia vastaan ja heti perään Taiwan Steeliä vastaan. Kolmella ensimmäisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kuusi kertaa. Pelaaminen on näyttänyt vieraiden osalta vahvalta ja laadukkaalta. Kahteen edelliseen kamppailuun omiin ei ole mennyt osumia. Hyvin esiintynyt Taipower voittaa yli 80 prosentilla. Tasoeroa on hurjalla tavalla. Kymmenisen prosenttia liian niukasti rastitettu kakkonen on tasokas tolppa.

Taiwan Steel – Taichung

Taiwan Steel pyrkii voittamaan Taichungin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Taiwanin liigassa. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Ming Chuan Universitysta. Miehistö onnistui maalinteossa ensimmäisellä kierroksella neljään otteeseen. Toisella kierroksella pelattiin tappiollisesti niukasti Taipoweria vastaan. Toisen kierroksen kamppailussa nähtiin vain yksi osuma. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti ja tehden kolme osumaa Red Lionsia vastaan. Kolmeen ensimmäiseen kamppailuun maalinteossa on onnistuttu itse seitsemän kertaa. Omiin on mennyt viisi palloa. Vierasjoukkue on saanut kolmeen ensimmäiseen taistoonsa yhden voiton ja muutaman tasapelin. Ensimmäinen tappio on vielä tulematta. Nippu esiintyi edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon merkeissä Taipei Tatungia vastaan. Ensimmäisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti maalilla NTUSia vastaan. Kamppailua oli seurannut pistejako Hang Yuenia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse jo lähes ottelun alussa. Ensimmäiseen kolmeen otteluun maalinteossa on onnistuttu viisi kertaa. Omiin on mennyt neljä maalia. Viimeksi tappion välttäminen oli aivan hyvä onnistuminen, sillä ottelussa oltiin altavastaajan roolissa. Toisaalta edes voitto ei ollut kaukana, sillä vastustaja sai toisen maalinsa noin vartti ennen illan päätöstä. Miehistöt sijoittuivat viime kaudella keskikastiin ja olivat myös pisteissä lähellä toisiaan. Keltamustat saavat olla lähinnä marginaalisia voittajasuosikkeja. Viitisen prosenttia liikaa kannnatettu ykkönen otetaan sivuun.

Hang Yuan – Ming Chuan University

Jalkapallon Taiwanin liigassa yhteen iskevät Hang Yuan ja Ming Chuan University. Isännät ovat pelanneet tähän mennessä voitollisesti kaksi kertaa ja kerran pistejaon. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella voitollisesti neljällä maalilla Red Lionsia vastaan. Miehistö pelasi toisella kierroksella vähämaalisen tasapelin Taichungia vastaan. Tuolloin ottelussa oltiin lieviä ennakkosuosikkeja, mutta pistejako ei ollut ennakkoon merkittävä yllätys. Kamppailussa oltiin tauolla maalin tappiolla. Kolmannella kierroksella päästiin takaisin voittojen pariin, kun koko pistepotti tuli NTUSia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse kaksi kertaa. Osumat tehtiin ensimmäisen jakson puolessa välissä ja toisella jaksolla lähes samoilla hetkillä. Voiton nappaaminen oli odotettu juttu. Ensimmäiset viikot ovat menneet Hang Yuanin osalta laadukkaasti ja itseluottamuksen pitäisi olla kunnossa. Vierasjoukkue on saanut kolmella ensimmäisellä kierroksella yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Ensimmäinen piste tälle kaudelle napattiin NTUSia vastaan. Viimeksi tuli tappio kahdella maalilla Taipoweria vastaan. Kamppailussa oltiin vahvoja altavastaajia. Viimeksi ottelu oli osittain taukoon mennessä ratkennut. Varsinkin alakerran kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Kolmeen ensimmäiseen otteluun omiin on mennyt kahdeksan palloa. Toisaalta kahteen ensimmäiseen otteluun maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Hang Yuan on noin 75 prosentin voittajasuosikki. Tasoeroa löytyy merkittävällä tavalla. Käytännössä oikein pelattu ykkönen on sopiva varma.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu