kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 2.6.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Veikkausliigassa ja miesten Ykkösessä. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 1:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

KuPS – SJK

Jalkapallon Veikkausliigassa toisensa kohtaavat KuPS ja SJK. Kotijoukkue nappasi viimeksi hyvän voiton Ilvestä vastaan, kun taas seinäjokelaisilla on alla vähämaalinen tasapeli RoPSin kanssa. Keltamustat ovat saaneet hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia, eikä viimeisten kierrosten aikana myöskään alakerta ole ollut aiemmin nähdyn haavoittuvainen. Kyseessä on tulivoimainen nippu, mutta yhtä lailla on ollut tärkeää, että puolustuspelaaminen on saatu tiiviimmäksi. Vierasjoukkue on pelannut viimeiset neljä otteluaan ilman voittoja, mutta matkalle on mahtunut kieltämättä myös huonoa tuuria. FC Honkaa vastaan pistejako menetettiin viimeisten hetkien aikana. Lisäksi on sanottava, että peliesitykset eivät ole olleet pääasiassa mitään heikkoja. Laatua ja osaamista on hyvin. Miehistö on kärsinyt tosin loukkaantumisista. Kuopiolaisilla saattaa olla pari poissaoloa. Vastakkain ovat kaksi tasokasta nippua, mutta kotonaan Kukkojengi voittaa vajaat kerran kahdesta. Nippu on saanut kuitenkin liikaa kannatusta. Vierailijoilla on aidosti hyvä mahdollisuus venyä pisteille. Parhaita pelivalintoja on syytä miettiä kotivoiton ohittamisella.

FC Honka – KPV

Jalkapallon Veikkausliigassa yhteen iskevät FC Honka ja KPV. Kotijoukkue on voittanut edellisellä kahdella kierroksella. Espoolaisten alkukausi on sujunut muutenkin hyvin. Yhdeksään ensimmäiseen koitokseen pisteille on venytty seitsemän kertaa. Kyseessä on materiaaliltaan yksi sarjan todennäköisistä menestyjistä. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi FC Lahtea vastaan. Vierasjoukkueen asetelmat ovat täysin toisesta päästä, sillä alkukausi on ollut tuskainen. Päävalmentaja sai myös lähteä. Tekeminen on ollut lähes kaikilla tavoilla vaisua. Tosin on vähän ollut myös huonoa onnea. Miehistö ei ole voittanut vielä kertaakaan. Ensimmäisen voiton nappaaminen ottaa aikaa jo liikaa. Pelaajiston itseluottamus on mitä on. Ratkaisuvoimaa tarvitaan pikaisesti lisää, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on ollut yhtä lailla heikkoa. Viimeksi tuli odotettu tappio HJK:lle. Uusi päävalmentaja tuskin tekee pelaamiseen isoja muutoksia. Toki se varmaan tuo vähän piristystä. Isännät voittavat koitoksen jopa lähemmäs 70 prosentin todennäköisyydellä.

IFK Mariehamn – FC Lahti

IFK Mariehamn pelaa FC Lahtea vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Veikkausliigassa. Kotijoukkue on voittanut edellisellä viidellä kierroksella kerran. Viimeksi saarelaiset nappasivat kuitenkin täyden pistepotin VPS:ää vastaan. Sitä edelsi maaliton tasapeli Ilveksen kanssa. Vierasjoukkueella on alla hieno onnistuminen HJK:ta vastaan ja pettymys FC Honkaa vastaan. Lahtelaisten puolustuspelaaminen toimii hyvin, mutta ratkaisuvoimaa saisi olla lisää. Toisaalta HJK:ta vastaan maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Se teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. FC Honkaa vastaan nähtiin kuitenkin taas merkkejä siitä, että ratkaisuvoimaa tulisi olla lisää. Se koskee varsinkin vieraissa pelaamista. Vihreävalkoisten viimeisten kierrosten hyökkäyspelaaminen on ollut kapealla pohjalla, mutta miehistö haluaa olla varsinkin kotonaan aktiivinen ja pelaava. Suomen Cupissa mentiin komeasti finaaliin. Ainakin kärjestä on nyt tulivoimaa poissa. Kotietu on normaalia hieman suurempi. Erikoistilanteet ovat merkittävässä roolissa. Isännät voittavat aika lailla 50 prosentin todennäköisyydellä. Kotivoittoa on pelattu oikein, joten sitä on hyvä harkita varmaksi.

TPS – FF Jaro

Jalkapallon miesten Ykkösessä FF Jaro matkustaa TPS:n vieraaksi. Turkulaisten alkukausi on mennyt hienosti. Alla on ensimmäiseen kuuteen otteluun neljä voittoa, tasapeli ja tappio. Vierasjoukkueella on kasassa kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappio. Kotijoukkue on materiaaliltaan jopa yksi sarjan vahvimmista mestariehdokkaista. Ainoana tavoitteena on päästä takaisin Veikkausliigaan. Miehistön puolustuspelaaminen on tasokas ja laadukas, mutta pikkuisen vielä ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Pietarsaarelaiset ovat perustasoltaan kärkinippujen haastajia, mutta aitoa potentiaalia on saada myös sitäkin parempaa menestystä. Edellisellä kierroksella jäätiin kuitenkin pettymykseen FC Hakaa vastaan. Viimeiset kolme kierrosta on pelattu voitoitta. Edellinen taisto oli toisaalta ainoa tappiollinen. Muutama loukkaantuminen lienee taustalla. Lepoaikaa ei jää paljoa. Mustavalkoisetkaan eivät ole poissaoloitta. Vierailijoiden hyvät maalipaikat ovat vähissä. Turussa vastustajien on kyllä vaikea saada menestystä. Isäntien voitto toteutuu vajaalla 60 prosentilla. Kannatus on pysynyt raiteillaan. Siitä on mielekästä lähteä liikkeelle.

  • TPS voittaa – ?

AC Oulu – MYPA

Jalkapallon miesten Ykkösessä vastakkain asettuvat AC Oulu ja MYPA. Kotijoukkue on pelannut viimeiset kaksi kierrosta ilman voittoja. Isännät jäivät viimeksi pisteittä MuSaa vastaan ja sitä ennen TPS:ää vastaan. Hieman paremmalla onnella enemmän olisi ollut saatavilla. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti MuSasta ja vähämaalinen tasapeli KTP:n kanssa. Punavalkoiset ovat perustasoltaan sarjan heikoin nippu. Alla on muutamia onnistumisia, mutta isossa kuvassa tilanne on hyvinkin haastava. Kaudesta odotettiin vaikeaa ja sellainen siitä on tulossa. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa tulee olemaan kärkipään nippuja vastaan ongelmia. Reissussa toiseksi edellisellä kerralla omiin meni seitsemän osumaa. Oululaisten taidot riittävät taisteluun noususta Veikkausliigaan. Heillä alakerta on ollut tasokas, mutta vielä ratkaisuvoiman kanssa on tekemistä. Muutama loukkaantuminen on taustalla, mutta kyseessä on kuitenkin yksi kierroksen todennäköisimmistä voittajista. Prosentit ovat jääneet jopa liian alhaisiksi. Kotivoitto on siten mainio valinta.

  • AC Oulu voittaa – ?

TPV – AC Kajaani

Jalkapallon miesten Ykköstä, TPV saa vieraakseen AC Kajaanin. Kotijoukkue nappasi viimeksi hyvän onnistumisen EIF:iä vastaan. Vierasjoukkueella on alla niukka tappio KTP:tä vastaan. Tamperelaiset ovat saalistaneet ensimmäisestä viidestä ottelustaan yhden voiton, mutta otteluohjelma on ollut haastava. Siitä huolimatta varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Toisaalta viimeksi itseluottamukselle saatiin tärkeä onnistuminen. Alakerta piti myös nollat. Kajaanilaiset ovat olleet yksi alkukauden pettymyksistä. Viiteen ensimmäiseen koitokseen alla on voitto ja neljä tappiota. Hyökkäyspelaaminen on ollut melko tahmeaa. Toisaalta viimeksi tasapeliin venyminen ei olisi ollut väärin. Miehistö on turhan kotiriippuvainen. Lisäksi heillä on myös ollut poissaoloja. Nytkään terveystilanne ei ole parhaasta päästä. Materiaaliltaan nippu on kuitenkin hieman edellä. Isännät pyrkivät kotonaan pelaavuuteen, vierailijat puolustavat tiiviisti. Pallo-Veikot voittavat vähän alle kerran kahdesta. Kyseessä on jopa yksi kierroksen hankalimmista otteluista. Iltaa on paras lähestyä tasapelin ohituksella. Se on saanut liikaa kannatusta.

  • TPV voittaa – ?

JIPPO – Reipas

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät JIPPO ja Reipas. Joensuulaisten alkukausi on ollut vähintäänkin kiinnostava, sillä miehistö on pelannut pelkästään maalittomia tasapelejä. Edellisellä kierroksella sellainen tapahtui kotona MP:tä vastaan. Isäntien alakerta on ollut mainiossa iskussa, mutta ratkaisuvoiman löytyminen on iso kysymysmerkki. Pallollinen tekeminen on melko väritöntä. Erikoistilanteet ovat isossa roolissa. Vierasjoukkueella on alla viihdyttävä pistejako FC Viikinkejä ja perään tasapeli FC Kiffeniä vastaan. Esimerkiksi FC Viikinkejä vastaan käyty koitos olisi ollut hyvin voitettavissa. Lisäksi edellisellä kierroksella pistejako oli pettymys. Miehistö haluaa pelata kuitenkin rohkeasti ja olla aloitteellinen. Kyseessä on myös suoraviivaisempi nippu. Nousijaryhmä on ollut kaikkiaan yksi alkukauden onnistujista. Ensimmäinen tappio on vielä tulematta. Ainakin punapaidoilla on muutamia loukkaantumisia. Heidän alakertansa murtaminen on myös lahtelaisille vaikeaa, mutta oma aivan liian kapea ja tylsä hyökkäysuhka on mitä on. Isännät ovat vain pieniä ennakkosuosikkeja. Kyseessä on erittäin tiukka koitos.

  • Tasapeli – ?

FC Viikingit – PEPO

Jalkapallon miesten Kakkosta, FC Viikingit saa vastaansa PEPO:n. Kotijoukkue pelasi viimeksi viihdyttävän tasapelin Reippaan kanssa. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti MiPKin kustannuksella. Isännät ovat voittaneet ensimmäisestä neljästä ottelustaan yhden, mutta ennakkoon enemmänkin olisi ollut saatavilla. Alakerran kanssa on ollut haasteita. Lisäksi viimeksi tullut tasapeli oli jopa onnekas. Peliesitykset ovat olleet kauttaaltaan yllättävän hapuilevia. Lappeenrantalaisilla ensimmäisen kierroksen jälkeen mentiin kaksi koitosta voitoitta, mutta sen jälkeen miehistö on ollut hyvässä pelivireessä. Toiseksi edellisellä kierroksella voitto irtosi VJS:ää vastaan. Nippu on materiaaliltaan yksi lohkon parhaista ryhmistä. Heilläkin alakerran suhteen on kuitenkin kehittämistä. Se on ollut turhan virheherkkä. Lepoaikaa jää vähän paremmin. Loukkaantumisia on yhä taustalla. Jopa useita tärkeitä pelaajia on sivussa. Koitos on ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista. Kotiedun myötä iltaan on vaikea nähdä edes pientä ennakkosuosikkia. Vuosaarelaisten kannatus on mennyt vähän yli, joten parhaat peli-ideat löytyvät kotivoiton ohittamisella.

  • Tasapeli – ?

FC Espoo – P-Iirot

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat FC Espoo ja P-Iirot. Kotijoukkueen alkukausi on mennyt hyvin, sillä alla on ensimmäiseen neljään koitokseen kolme voittoa ja tasapeli. Vierasjoukkueella on kasassa myös useampia onnistumisia. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella täyden pistepotin Honka Akatemiaa vastaan. Koitoksen ainoa maali syntyi jo alussa rangaistuspotkun muodossa. Sitä edelsi maaliton tasapeli KaaPon kanssa. Raumalaisten edelliset ottelut ovat menneet voittoisasti Tampere Unitedista ja pistejaon muodossa. Tuolloin vastustajana oli GrIFK. Pistejako koitoksesta oli hyvä onnistuminen. Espoolaisten puolustuspelaaminen on näyttänyt hyvältä, mutta kyseessä on myös ratkaisuvoiman osalta aidosti hyvä nippu. Etenkin vastahyökkäykset ovat ryhmän vahvuutta. Varsinkin kotona halutaan olla myös aloitteellisia ja pelaavia. Kurinalaisuus pidetään kuitenkin mukana. Materiaaliltaan miehistö on ilman muuta edellä. Kotietu siihen päälle nostaa kotivoiton todennäköisyyden yli 60 prosenttiin. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle.

  • FC Espoo voittaa – ?

FC Jazz – KaaPo

Jalkapallon miesten Kakkosta, FC Jazz pelaa KaaPoa vastaan. Porilaisten alkukausi on ollut hyvin ailahtelevainen ja pettymys. Kotijoukkueella on ollut varsinkin alakerrassaan suuria haasteita. Kotona voitettiin toiseksi edellisellä kerralla GrIFK tehden komeasti neljä osumaa. Vastapainoksi on tullut pelkkiä tappioita, joista viimeisin tapahtui äskettäin KäPalle. Vierasjoukkueella on alla täysi pistepotti SalPasta. Sitä edelsi maaliton tasapeli FC Espoon kanssa. Voitto SalPasta oli itseluottamukselle mainio juttu. Miehistön tekeminen on näyttänyt varsinkin alakerran suhteen hyvältä. Ratkaisuvoimaa on ollut vielä hyvinkin maltillisesti, mutta pelaamisessa halutaan olla aktiivisia ja aloitteellisia. Toiseksi edellisellä kierroksella maaleitta jääminen oli pettymys. Perustasoltaan kaarinalaiset ovat kyllä edellä, mutta isännillä olisi osaamista nähtyä parempaan. Heillä haasteena on saada alakerta kuntoon. Porissa kentän kunto tuskin tulee olemaan kummoinen. Kotiedun myötä lähtökohdat ovat erittäin tasaiset. Jos punapaitojen alakerta herättäisi enemmän luottamusta, miehistöstä voisi hakea kotonaan jopa rohkeaa peli-ideaa. Vierailijoiden peliesitykset ovat olleet niin paljon tasaisempia ja kaikkiaan hyviä, että isännillä on myös pistejaon kanssa tarpeeksi työtä.

  • Tasapeli – ?

KäPa – EPS

KäPa kohtaa EPS:n, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Kotijoukkueella on alla onnistuminen FC Jazzia vastaan, kun taas vierasjoukkue pelasi viimeksi voitokkaasti Ilves 2:sta vastaan. Helsinkiläisten ensimmäiset kierrokset menivät penkin alle, mutta viimeksi tullut voitto Porista teki itseluottamukselle hyvää. Viimeksi peliesitys oli ehdottomasti kauden parasta antia. Oli myös tärkeä asia, että omiin ei mennyt yhtään osumaa. Alakerran kanssa on ollut kuitenkin haasteita. Espoolaisilla hyökkäyspelaaminen on ollut paremmassa jamassa, mutta alakerrassa on selvää haavoittuvaisuutta. Ennen edellistä koitosta omiin meni kahdessa ottelussa kuusi osumaa. Viimeksi tullut voitto Ilves 2:sesta oli hyvä onnistuminen, mutta on kuitenkin sanottava, että matkalle on mahtunut onnea. Pelitilanteisiin nähden menestystä on tullut yläkanttiin. Käpyläläiset haluavat olla kotonaan aktiivisempi ja pelaavampi miehistö. Vierailijat panostavat enemmän alakertaansa ja nopeisiin vastaiskuihin. Aineksia on erittäin tasaiseen koitokseen, mutta viimeksi hyvän voiton saaneet ennakkoon laadukkaammat isännät on syytä nostaa illan ennakkosuosikiksi. Heidän kannatuksensa on lähellä totuutta, joten vakioon siitä tulee kiinnostava peli-idea.

  • KäPa voittaa – ?

SalPa – Tampere United

Jalkapallon miesten Kakkosessa Tampere United matkustaa SalPan vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut hienon alkukauden, sillä kasassa on ensimmäiseen viiteen koitokseen kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Salolaiset ovat myös alkaneella kaudella yksi lohkon parhaista ryhmistä. Hyvät ensimmäiset viikot eivät ole tulleet yllätyksenä. Edellisellä kierroksella Joutsenet nappasivat täyden pistepotin Honka Akatemiaa vastaan. Sitä edelsi kotona niukka tappio KaaPoa vastaan. Miehistö tunnetaan kotonaan vahvana ryhmänä. Tamperelaisten alkukausi on ollut vaikea, ja perustasoltaan kyseessä on kaksikosta selvästi heikompi nippu. Vierasjoukkueella on ollut ongelmia varsinkin hyville maalipaikoille pääsemisessä. Edellisellä kierroksella Gnistania vastaan jäätiin odotetusti pisteittä. Pallollinen tekeminen on ollut vaikeaa. Neljästä ottelusta ainoa voitto on irronnut GrIFKiä vastaan. Ainakin muutama loukkaantuminen on taustalla. Isännät ovat kärsineet yhtä lailla parista poissaolosta. Prosenteissa lähes kohdillaan olevasta kotivoitosta lähdetään toki kuitenkin liikkeelle. Merkittävä tasoero, kotietu ja pelivire tekevät kotiyleisön suosikeista vahvan voittajaehdokkaan.

  • SalPa voittaa – ?

RoPS 2 – PK-37

Jalkapallon miesten Kakkosessa RoPS 2 saa vastaansa PK-37:sen. Isännät ovat saalistaneet ensimmäisestä neljästä ottelustaan kaksi voittoa, tasapelin ja tappion. Vierasjoukkueella on alla pelkkiä tappioita. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella erinomaisen voiton, kun GBK:ta vastaan maalinteossa onnistuttiin peräti viidesti. Se teki pelaajiston itseluottamukselle varmasti hyvää. Rovaniemeläiset ovat muutenkin yllättävän tulivoimainen porukka, ja esimerkiksi kotona ensimmäisellä kerralla mätettiin viisi osumaa VIFK:ta vastaan. Toki vastustajan taso oli ihan toinen. Muutama vahvistus saattaa olla luvassa. Materiaali riittää muuten lohkon keskikastiin. Iisalmelaisten perustaso ei ole laadukas, mutta alkukausi on ollut kuitenkin pieni pettymys. Loukkaantumisia on ollut ja on yhä taustalla. Mitä kauemmin ensimmäisen voiton saaminen ottaa aikaa, sen vaikeammaksi se muodostuu. Edellisellä kierroksella omiin meni kuusi osumaa. Neljään otteluun itse on tehty vain yksi osuma. Otteluohjelma on ollut vaikea. Kotivoitolle on tulossa pikkuisen liikaa kannatusta, mutta kyseessä on jopa kierroksen todennäköisimpiä lopputuloksia.

  • RoPS voittaa – ?

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu