kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 2.9.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa naisten EM-karsinnoissa ja miesten Ykkösessä. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen voi hyödyntää vapaasti.

Albania N – Suomi N

Jalkapallon naisten EM-karsinnoissa toisensa kohtaavat Albania ja Suomi. Punamustat ovat pelanneet edellisellä kerralla kesällä muutaman harjoitusottelun merkeissä, kun voitto irtosi kahdesti Pohjois-Makedoniaa vastaan. Kotijoukkue on ollut myös Helmareille vaikeasti tietoa saatavilla oleva porukka, mutta nippu on pystynyt pelaamaan koviakin ryhmiä vastaan tasaisia otteluita. Puolustamista tullaan tekemään todennäköisesti syvältä. Vastahyökkäykset ovat heidän vahvuuttaan. Rankingissa ollaan kuitenkin yli 50 sijaa matalammalla. Albaniaan on luvattu kuumaa keliä, mutta suomalaiset ovat valmistautuneet siihen leireilemällä viikon Italiassa. Vierasjoukkueen tavoite on ehdottomasti vuoden 2021 EM-kisoissa. Kesän aikana hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut kuitenkin hankaluuksia. Viimeksi jäätiin nollille kahdesti Islantia vastaan. Tällaiset ottelut on kuitenkin voitettava. Perustasoltaan sinivalkoiset ovat niin selvästi edellä, että kakkoselle annetaan noin 75 pinnaa. Jopa vähän alipelattu kakkonen on hyvää tolpan ainesta.

KTP – EIF

Jalkapallon miesten Ykkösessä yhteen iskevät KTP ja EIF. Kotijoukkue on napannut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Viimeksi koitos FC Hakaa vastaan meni täysin penkin alle, mutta sitä edelsi täysi pistepotti sekä AC Oulua että TPV:tä vastaan. Kotona TPV:tä vastaan maalinteossa onnistuttiin peräti kuusi kertaa. FC Hakaa vastaan alakerran kanssa oli isoja vaikeuksia, mutta hyökkäyspelaaminen ei myöskään ollut voittavalla tasolla. Ottelu ratkesi toisen jakson alussa. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina tappiollisesti FF Jaroa vastaan ja maalittoman tasapelin merkeissä TPS:n kanssa. Pistejako TPS:ää vastaan oli hyvä onnistuminen, vaikka mukana oli toki myös onnea. Peliesitykset kaipaavat kauttaaltaan ehdottomasti tasaisuutta. Varsinkin vieraissa alakerta on ollut liian monesti vaikeuksissa. Tien päällä viidellä edellisellä kerralla omiin on mennyt kolmesti vähintään neljä maalia. Ratkaisuvoimassa ei olla jääty kuitenkaan kakkoseksi. Perustasoltaan hieman paremmat isännät voivat olla noin 56 prosentin ennakkosuosikkeja. Ykköstä on pelattu oikein, mutta kakkosta on pelattu vain noin 15 pinnaa. Mennään iltaan ykköskakkosella.

Stuttgart – Bochum

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigaa, Bochum matkustaa Stuttgartin vieraaksi. Kotijoukkue on kerännyt neljältä ensimmäiseltä kierrokselta muutaman voiton ja muutaman tasapelin. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin Auen kanssa. Täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus, mutta toisella jaksolla jouduttiin olemaan vähän aikaa miehen vajaalla. Kotona alla on voitto St. Paulia vastaan. Punavalkoiset ovat perustasoltaan yksi sarjan parhaista porukoista. Tavoite on palata pian Bundesliigaan. Vierasjoukkue on ehtinyt saalistaa vain muutaman tasapelin. Ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Edellisellä kierroksella koitos Weheniä vastaan päättyi runsasmaaliseen tasapeliin. Tuolloin kumpikin nippu onnistui maalinteossa kolmesti. Vastustaja oli tauolla jo kolme maalia edellä, mutta toisella jaksolla tullut komea kiri mahdollisti venymisen pisteeseen. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu tappiollisesti HSV:tä vastaan. Perustasoltaan laadukas The Reds on sen verran hyvä porukka, että ykkönen tulee noin 65 prosentilla. Kannatusta on reilut viitisen prosenttia liikaa. Vähän alipelattu risti on ihan kelvollinen kaveri.

Paris FC – Chambly

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa yhteen iskevät Paris FC ja Chambly. Kotijoukkue on pelannut ensimmäisellä viidellä kierroksella neljä kertaa tappioiden merkeissä ja kerran pistejakona Sochauxin kanssa. Viimeksi tappio koettiin AC Ajacciota vastaan. Vierasjoukkue on ehtinyt napata muutaman voiton ja kolme tasapeliä. Ensimmäistä tappiota ei ole vielä tullut. Maalinteossa on onnistuttu vain muutaman kerran, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on ollut erittäin toimivaa. Omiin ei ole mennyt vielä yhtään osumaa. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu maaliton tasapeli sekä Caenia että Chateaurouxia vastaan. Vierailijat eivät pelanneet viime viikolla cupin merkeissä, kun taas isännät nappasivat itse rankkareilla tulleen jatkopaikan Ajacciota vastaan. Luvassa on ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista ja vähämaalisimmista otteluista. Voitotta olevat pariisilaiset saavat olla kotonaan vain pieniä ennakkosuosikkeja. Kannatusta on selvästi liikaa, joten hyvät peli-ideat löytyvät ristikakkosen yhdistelmällä.

Grenoble – Lens

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Grenoble ja Lens. Kotijoukkue on napannut viideltä ensimmäiseltä kierrokselta kolme tasapeliä ja kaksi tappiota, joten ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Vierasjoukkue on ehtinyt hankkia kaksi voittoa, tasapelin ja muutaman tappion. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella kahdella maalilla tulleen tappion Le Havrea vastaan. Koitokseen saatiin heikko alku, sillä vastustaja oli ensimmäisen noin 30 minuutin kohdalla kaksi maalia edellä. Tauolle päästiin kuitenkin maalin perässä. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Troyesin kanssa. Tuolloin vastustaja oli lähellä voittoa, mutta maalinteossa onnistuttiin itse juuri ennen illan päättymistä. Punakeltaiset pelasivat viimeksi tappiollisesti Troyesia vastaan. Sitä edelsi pettymys Le Havrea vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt viisi maalia. Alun jälkeen on ollut vaikeampaa. Coupe de Francessa tuli rankkareilla jatkopaikka Clermontista. Perustasoltaan Sang et Or on sen verran edellä, että kakkonen tulee vajaalla 45 pinnalla. Kannatusta on tullut liikaa, joten ohituskaista on laadukas pelivalinta.

Carl Z. Jena – FC Magdeburg

Jalkapallon Saksan 3. Bundesliigassa toisensa kohtaavat Carl Z. Jena ja FC Magdeburg. Kotijoukkue on pelannut kuudella ensimmäisellä kierroksella vain tappioiden merkeissä. Kasassa ei ole vielä yhtään onnistumista, joten pelaajiston itseluottamukselle venyminen edes pisteeseen tekisi hyvää. Viimeksi tuli kolmen maalin tappio Meppenille. Sitä edelsi pettymys Mannheimia vastaan. Isännät ovat onnistuneet maalinteossa vain pari kertaa, joten ratkaisuvoimaa on ollut vielä vähän. Alakerta on ollut myös virheherkkä. Nyt on takana hyvää lepoaikaa. Vierasjoukkue on ehtinyt kerätä muutaman voiton, kolme tasapeliä ja tappion. Viimeksi koitos München 1860:ta vastaan päättyi voittoon peräti numeroin 5-1. Tauolla oltiin jo kolme osumaa edellä. Tosin avausmaali oli onnekas. Ottelua edelsi maaliton tasapeli Chemnitzeria vastaan. Vieraat ovat perustasoltaan ehdottomasti edellä ja myös tien päällä on syytä puhua noin 57 prosentin voittajaehdokkaista. Kannatusta on peräti 80 prosenttia, joten FCC:n vaikeuksista huolimatta kakkosen ohitusta on vaikea olla ottamatta. Jumbolla on monia ongelmia, mutta FCM:n kannatusta on ihan liikaa.

Cork – Waterford

Jalkapallon Irlannin pääsarjassa Cork saa vastaansa Waterfordin. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Sligoa vastaan, mutta sitä edelsi täysi pistepotti juuri vierasjoukkuetta vastaan. Tuolloin City pääsi melko pian toisen jakson aikana kaksi maalia edelle. Lopussa tuli vielä kavennus, mutta se ei muuttanut enää tilannetta. Pelitilanteiden valossa pistejako ei olisi ollut iso vääryys. The Blues on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Shamrockia vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Derryä vastaan. Viimeksi kumpikin nippu onnistui maalinteossa kerran. Venyminen pisteeseen oli jopa varsin hyvä onnistuminen. Shamrockia vastaan tappio oli oikeutettu, mutta itse jouduttiin olemaan toinen jakso miehen vajaalla. Rebel Army ei ole menestynyt kotonaan kummoisesti, sillä siellä voittoja on tullut vain pari kertaa. Kotona on voitettu edellisen kerran toukokuussa. Tien päällä on tullut parempaa menestystä. Vieraat ovat menestyneet reissussa kolmanneksi heikoiten. Siellä maaleja on tehty keskimäärin kerran ottelua kohden. Tulivoimaa on löytynyt kuitenkin kaksikosta enemmän. Vihreäpaidat saavat olla kotonaan noin 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Kannatus on mennyt päälle 50 prosentin, joten ristikakkosesta saadaan hyvää peli-ideaa.

Sligo – Dundalk

Sligo kohtaa Dundalkin, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Irlannin pääsarjassa. Kotijoukkue on kerännyt viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, muutaman tasapelin ja muutaman tappion. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Corkia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Sitä edelsi jatkopaikka ja kuusi osumaa cupissa Limerickiä vastaan. Viimeksi ottelu oli numeroita tasaisempi, mutta kahteen viimeiseen kilpailulliseen koitokseen 10 osumaa on itseluottamukselle hieno juttu. Vierasjoukkue jatkaa edelleen sarjan kärkipaikalla ja lähiaikoinakin menestystä on riittänyt. Viimeksi täysi pistepotti tuli UC Dublinia vastaan. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin itse viidesti. Sama vastustaja oli kaatunut kolmea päivää aikaisemmin numeroin 3-0. Viimeiseen 10 otteluun kasassa on yhdeksän voittoa ja yksi pistejako. The Lilywhitesin tulivoima on ollut sarjan parasta antia, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella, sillä sekin puoli on toiminut vahvasti. Perustasoltaan selvästi edellä olevat vieraat saavat olla myös tien päällä noin 70 pinnan ennakkosuosikkeja. Rovers ei ole hävinnyt kotonaan sitten huhtikuun, mutta nyt sellainen on mitä ilmeisemmin tiedossa. Hieman alipelattu kakkonen on hyvää rungon ainesta.

Fluminense – Avai

Jalkapallon Brasilian Serie A:ssa Fluminense pelaa Avaita vastaan. Kummankin miehistön alkukausi on ollut vaikea, sillä isännät löytyvät sarjataulukosta kolmanneksi viimeiseltä ja vierasjoukkue viimeiseltä sijalta. Kotijoukkue on onnistunut voittamaan sentään kolme kertaa, mutta Leão da Ilha on pelannut ilman ainuttakaan voittoa. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa kaivataan onnistumisia, sillä maalinteossa on onnistuttu vain kahdeksan kertaa. Edellisellä kierroksella mentiin vähämaalisena pistejakona Corinthiansia vastaan. Molemmat niput saivat toisella puoliajalla yhden punaisen kortin. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty niukka tappio Chapecoensea vastaan. Tricolor on pelannut edellisillä kierroksilla tappiollisesti sekä Atletico MG:tä että CSA:ta vastaan. Niissä maalinteossa onnistuttiin itse kerran. Ratkaisuvoimaa on ollut muuten selvästi paremmin, sillä maalinteossa on onnistuttu vajaat 20 kertaa. Elokuun lopussa tuli lähtö Copa Sudamericanasta niukasti Corinthiansia vastaan. Perustasoltaan Fluzão on sen verran edellä, että ykkönen tulee ongelmista huolimatta noin 60 pinnalla. Lähes oikein pelattu ykkönen on ihan hyvä tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu