kasinosankarit

Kohteita 32721

Avoimet kohteet 4

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 20.11.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Brasilia – Kamerun

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa yhteen iskevät Brasilia ja Kamerun. Kamppailua ei pelata kummankaan miehistön kotikentällä, joten kotietua ei ole. Keltapaidat lähtevät taistoon suurena ennakkosuosikkina. Heillä on edellisten kuukauden ajalta pelkkiä onnistumisia, sillä MM-kisojen jälkeen viidestä ystävyysottelusta matkaan on tarttunut yhtä monta voittoa. Tekeminen on ollut kokonaisvaltaisesti hyvässä kunnossa, sillä puolustuspelaaminen on ollut timanttisen hyvää, eivätkä hyökkäyspelaamisessakaan ratkaisuihin pystyvät pelaajat ole loistaneet poissaolollaan. Les Lions on kärsinyt sen sijaan suurista maalintekovaikeuksista jo pitkään, eikä pelaajiston itseluottamus ole varmasti parhaimmillaan. Edelliseen viiteen otteluun ainoa voitto on tullut Afrikan Nations Cupissa niukasti Malawia vastaan. Ongelmana ei ole ollut alakerran toimivuus, vaan vähäinen maalintekovoima. Miehistöjen välillä tasoero on aivan karmea, ja supertähti Neymarin tähdittämän Pentacampeõesin suurta dominointia lienee mahdotonta estää. Lajin suurella kilpailu pelipaikoista on poikkeuksellisen kovaa, joten tällaisetkin taistot otetaan isoina näytönpaikkoina. Heikosti menneiden MM-kisojen jälkeen ystävyysotteluissakin motivaatio lienee korkealla.

Italia – USA

Italia ja USA kohtaavat toisensa jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa Genkissä. Saapasmaa pelasi edellisessä Kansojen Liigan kamppailussaan maalittoman tasapelin Portugalia vastaan, mutta sitä edelsi kuitenkin täysi pistepotti Puolasta. Italialaisten suunta on ollut kokonaiskuvassa alaspäin, sillä materiaalia ja perustasoa ei ole saatu hyödynnettyä lainkaan toivotulla tavalla. MM-kisoista ulos putoaminen oli vain yksi heikoista suorituksista, sillä matkalle on mahtunut paljon muitakin hankaluuksia. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on paljon parannettavaa, sillä edelliseen vuoteen vain Saudi-Arabiaa vastaan maalinteossa on onnistuttu enemmän kuin kertaalleen. Pelaajiston itseluottamukselle voitto Puolasta teki enemmän kuin hyvää. Puolustuspelaaminen on ollut lähes jatkuvasti hyvässä kunnossa, mutta tehottomuus jatkuu entisellään. Yhdysvaltoja vastaan olisi hyvä mahdollisuus nostaa lisää omaa itseluottamusta, sillä taitotasoltaan vastustajana on huomattavasti heikompi miehistö. Heillä on alla selvä tappio harjoituspelistä Englannille. Muutenkin puolustuspelaamisen kanssa on alkanut olemaan vaikeuksia. Kuluvan vuoden paras onnistuminen oli harjoitusottelussa tullut vähämaalinen tasapeli Ranskan kanssa. Azzurilla on etenkin hyökkäyspäässään poissaoloja, mutta loputtomiin eri syiden taakse meneminen ei onnistu. Tasoero italialaisten eduksi on suuri ja myös alakerran ohella ratkaisuvoimaa olisi löydyttävä. Tässä siihen olisi hyvä tilaisuus.

Serbia – Liettua

Jalkapallon Kansojen Liigassa Serbia saa vastaansa Liettuan. Kamppailussa on vain yksi suuri voittajasuosikki. Kotijoukkue on edelleen lohkon kärkipaikalla, mutta toisena olevalla Romanialla on edelleen pieni mahdollisuus nousta isäntien yläpuolelle. Vierasjoukkueella ei ole ollut panosta enää vähään aikaan. Heille putoaminen alemmalle tasolle on ansaittua, sillä hyökkäyspelaaminen on onnetonta, mutta puolustuspääkään ei ole toiminut. Omissa verkot ovat soineet toistakymmentä kertaa. Orlovi on materiaaliltaan valtavasti vierailijoita tasokkaampi porukka, ja varsinkin punapaitojen keskikenttä kestää vertailua melkeinpä mihin tahansa kokoonpanoon. Keskikentällä on Dusan Tadicin, Ajem Ljajicin ja Nemanja Maticin kaltaisia tekijöitä. Keskikentällä on toki myös pieniä terveyshuolia. Aleksandar Mitrovic on ollut odotetusti selvänä ykköshyökkääjänä, kun taas keltapaidoilla jo melkein 35-vuotias Darvydas Sernas on ollut enää vain hetkittäin valmis kantamaan hyökkäyspelaamisen vastuuta. Fedor Cernych oli viimeksikin suurimman osan ajasta kärjessä, mutta ei hänkään mikään kummoinen hyökkääjä ole. Miehistöjen edellinen kohtaaminen päättyi serbialaisten vain maalin voittoon, mutta pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla huomattavasti isommat. Kotiyleisön suosikit voittivat pari päivää sitten Montenegron, eikä liettualaisista pitäisi olla uhkaa. On hyvinkin mahdollista, että loppulukemat tulevat muodostumaan suuriksi.

Kosovo – Azerbaizhan

Jalkapallon Kansojen Liigassa Kosovo testaa Azerbaizhanin päivän pelivireen. Isännät ovat lohkon kärkipaikalla kahden pisteen erolla ennen toisena olevaa vierasjoukkuetta. Mikäli kotijoukkue ei koe tappiota, lohkossa heidän ykköspaikkansa tulee säilymään loppuun saakka. Sinikeltaisille riittää hyvin vaikkapa maaliton tasapeli, kun taas valkopaitojen on haettava maalia tarvittaessa suurella riskillä. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin, eikä pelitilanteiden valossa pistejako ollut suuri vääryys, mutta Team Milli oli kuitenkin lähempänä täyttä pistepottia. Dardanët on ollut hyökkäyspelaamisensa kanssa vahva, sillä lohkokärki on onnistunut maalinteossa 11 kertaa. Viisi osumista syntyi viimeksi Maltalla. Keskikentällä on pieniä terveysongelmia, mutta muuten isompia poissaoloja ei ole. Edelleen ensimmäinen tappio on kokematta. Lisäksi kotietu on ollut vahva. Vierailijoillakaan ei ole alla vielä tappioita, mutta varsinkin vähämaalinen tasapeli kotona Maltan kanssa oli pettymys. Sitä seurasi viimeksi tullut kahden maalin voitto Färsaarista. Hyökkäyspelaamisessa maansa yksi parhaimmista maalintekijöistä Rauf Aliyev on kärsinyt loukkaantumisista. Myös muita poissaoloja löytyy ainakin keskikentältä ja maalivahdeista. Näillä tiedoilla kotiyleisön suosikit ovat ansaitusti voittajasuosikin asemassa. Lähtökohdat ovat monella osa-alueella tasaiset, mutta parempi hyökkäyskalusto ja kotietu kääntävät vaa’an kosovolaisille.

Montenegro – Romania

Jalkapallon Kansojen Liigan ottelutarjontaa, toisistaan mittaa ottavat Montenegro ja Romania. Kotijoukkueella ei ole enää mahdollisuutta päästä lohkon ykkössijalle, kun taas vierasjoukkueella siihen on edelleen pieni mahdollisuus. Kyseessä on kuitenkin todella olematon sauma, sillä samaan aikaan lohkon kärkipaikalla oleva Serbia pääsee pelaamaan surkeaa Liettuaa vastaan. Serbialaiset eivät saisi menestyä. Isännillä on yhä mahdollisuus taistella lohkon kakkospaikasta, mutta miehistö on kiinni vähintään kolmanneksi sijoittuneiden rankingissa. Ryhmien edellinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta tuolloin pelitilanteiden valossa romanialaisten menestyminen oli lähempänä. Montenegrolaisilla on alla niukka tappio Serbialle, ja tappiosta huolimatta peliesityksessä oli paljon hyvää. Vierailijat voittivat viimeksi Liettuan helposti kolmen maalin erolla, mutta nyt vastustajan taso on aivan toista luokkaa. Mikäli lohkon kärkinippu ei anna liettualaisille mahdollisuuksia, samalla menee myös The Tricoloursin mahdollisuudet lohkon voittamiseen. Juuri sen vuoksi luvassa on yksi illan vaikeimmin ennustettavista otteluista. Keltapaidoilla on alakerrassaan hieman terveyshuolia, sillä ainakin muutama tärkeä pelaaja on sivussa. Kotiyleisön suosikeilla on myös poissaoloja Stevan Joveticin johdolla. Perustasoltaan kyseessä on kaksi hyvin tasavahvaa miehistöä, mutta ehkä pelaajiston itseluottamus on vierailijoilla hieman korkeammalla. Heillä ei ole alla kuitenkaan vielä tappioita. Niukka vierasvoitto on syytä ottaa harkintaan.

Malta – Färsaaret

Jalkapallon Kansojen Liigassa Malta isännöi Färsaaria. Molemmat miehistöt ovat jäämässä lohkon kahdelle viimeiselle sijalle, joten kamppailussa ei ole enää valtavaa panosta. Toisaalta lohkon viimeinen sija halutaan varmasti välttää, mutta paras motivoituminen saattaa olla vaikeaa. Kotijoukkue hävisi edellisessä ottelussaan rumasti viidellä maalilla Kosovoa vastaan, kun taas vierasjoukkue hävisi kahdella maalilla Azerbaizhanille. Matkalle mahtui myös epäonnea, sillä heikon peliesityksen ohella toinen maaleista meni omasta pelaajasta. Materiaaliltaan punavalkoiset ovat kaksikosta heikompi ryhmä ja kotonaankin ansaitusti lievä altavastaaja, mutta sinipaidoille hyökkäyspelaaminen on ollut reissussa tuskaa. Vuoden 2016 jälkeen miehistö on tehnyt tien päällä yhteensä yhden maalin. Jóan Símun Edmundsson on selvästi maansa parhain maalintekijä, mutta ei Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava hyökkääjä ole mikään sateentekijä. Isännät ovat voittaneet kotonaan edellisen kerran useita vuosia sitten. Ryhmien edellinen kohtaaminen päättyi odotetusti färsaarelaisten juhliin, mutta pelitapahtumien valossa maltalaisille pisteeseen venyminen ei olisi ollut vääryys. Luvassa on tiukka ja vähämaalinen taisto, jossa ratkaisua tuskin tulee maalia isommalla erolla.

Portugali – Puola

Jalkapallon Kansojen Liigassa Puola matkustaa Portugalin vieraaksi. Kotijoukkue on voittamassa lohkoa, sillä toisena oleva Italia ei voi nousta hallitsevan Euroopan mestarin yläpuolelle. Vierasjoukkueellakaan ei ole mahdollisuutta parantaa huonoa tilannettaan. Kolmeen otteluunsa miehistö on saalistanut vain yhden pisteen. Portugalilaiset pelasivat edellisessä kamppailussaan maalittoman tasapelin Italiaa vastaan, ja vaikka täyttä pistepottia ei irronnutkaan, sillä varmistettiin lohkon ykköspaikan säilyttäminen. Vierasjoukkue on ollut pitkään onnettomassa pelivireessä, sillä missään kilpailussa voittoa ei ole tullut moneen kuukauteen. Viimeksi punavalkoiset hävisivät kotonaan harjoituspelin Tshekille. Kansojen Liigassa alla on vähämaalinen tappio Italialle. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla huomattavasti suuremmat. Hyökkäyspelaamisen suurimpana tähtenä on nyt sivussa oleva supertähti Robert Lewandowski, mutta ei hänkään ole ollut viime aikoina kummoisessa maalivireessä. Toisaalta ei huippukärki ole saanut apujakaan. Puolalaiset menettivät MM-kisojen jälkeen etenkin kokemusta, eikä nykyisellä kokoonpanolla tekeminen ole ollut missään vaiheessa luottamusta herättävää. Potentiaalia olisi huomattavasti parempaan. Cristiano Ronaldo ei ole ollut hetkeen isäntien käytettävissä, mutta hän palaa tositoimiin varmuudella myöhemmin. Kokoonpanosta on myös muutamia muita tärkeämpiä nimiä sivussa. Faniensa edessä miehistö halunnee panoksettomanakin päättää lohkon kuitenkin tyylikkäästi. Näillä tiedoilla siihen pitäisi olla mainio tilaisuus.

Skotlanti – Israel

Skotlanti ja Israel iskevät yhteen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Kansojen Liigassa. Lohkon tilanne on jännittävä, sillä molemmat miehistöt ovat kärjessä samassa pistemäärässä. Kolmantena olevalla Albanialla ei ole mahdollisuutta nousta kummankaan nipun kannoille. Ryhmien edellinen kohtaaminen pelattiin viime kuussa, jolloin israelilaiset olivat maalin verran parempia, mutta pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla huomattavasti suuremmatkin. Toisaalta skotlantilaiset joutuivat pelaamaan vähän aikaa miehen alivoimalla. Edelliseen reiluun vuoteen isännät ovat voittaneet kotonaan ainoastaan Albanian, mutta edellisessä tappiollisessa kotiottelussaan miehistö olisi voinut venyä Portugalia vastaan pisteeseen. Sinivalkoiset voittivat edellisellä kierroksella Albanian peräti neljän maalin erolla, mutta punamustat joutuivat pelaamaan pitkään miehen alivoimalla. Kotiyleisön suosikkien hyökkäyspelaaminen on ollut lohkon parasta antia. Israelilaisilla on alla harjoitusottelusta tullut murskavoitto Guatemalan kustannuksella. Edellinen Kansojen Liigan taisto pelattiin viime kuussa voittoisasti Albaniaa vastaan. The Blue and Whites on kärsinyt vieraissa monesti suuristakin maalintekovaikeuksista, ja vaikka miehistöjen välillä ei ole suurempaa tasoeroa, tien päällä taivaansiniset ovat enemmän puolustusasetelmissa ja iskevät vastaan. Alla on toisaalta kaikki taistot huomioiden kolme voittoa putkeen, joten pelaajiston itseluottamus pitäisi olla kunnossa. Vaikeasti ennustettavaan otteluun kotijoukkueen menestyminen lienee syytä ottaa tarkempaan harkintaan.

Ruotsi – Venäjä

Jalkapallon Kansojen Liigassa Ruotsi kohtaa Venäjän. Luvassa on odotetusti yksi illan mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä. Vierasjoukkue on lohkon kärkipaikalla seitsemällä pisteellään, mutta kotijoukkueella olisi vielä mahdollisuus päästä samaan pistemäärään ja parhaimmillaan kiinni lohkovoittoon. Venäläisten suurimpana vahvuutena on ollut puolustuspelaaminen, sillä omissa verkot ovat soineet vasta kertaalleen. Ruotsalaiset eivät voi lähteä enää pelaamaan niin puolustusvoittoisella tavalla kuin monesti aiemmin, sillä ainoastaan voitolla on enää merkitystä. Miehistöjen edellinen kohtaaminen meni aika lailla käsikirjoituksen mukaan, sillä odotettavissa oli tiukka ja vähämaalinen välienselvittely. Maaleja ei nähty lopulta lainkaan, eikä pelitilanteiden valossa pistejako ollut vääryys. Keltapaidat voittivat viikonloppuna edellisessä ottelussaan Turkin 71. peliminuutilla vihelletyn rangaistuspotkun turvin. Pelitapahtumien valossa turkkilaisilla olisi ollut kuitenkin hyvä mahdollisuus venyä pisteeseen. Vierailijoilla on alla sen sijaan ystävyysottelun selvä tappio Saksaa vastaan, mutta ensimmäisen heikon jakson jälkeen saksalaisille ei annettu osumia. Molemmilla miehistöillä on edelleen omat terveyshuolensa. Punapaidoille hyökkäyspelaaminen voi tuottaa vaikeuksia, kun entistä suurempi keskittyminen on omassa puolustuspelaamisessa. Pakkovoiton edessä olevat isännät todennäköisesti hallitsevat pelitapahtumia ja heitä voitaneen pitää kotonaan niukkana ennakkosuosikkina.

Ranska – Uruguay

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa vastakkain asettuvat Ranska ja Uruguay. Miehistöjen edellinen kohtaaminen käytiin kesällä MM-kisoissa, jolloin isännät nappasivat kahden maalin voiton. Kotijoukkue hävisi viimeksi Kansojen Liigassa kahdella maalilla Hollantia vastaan, mutta sitä edelsi täysi pistepotti vaisusti esiintyneen Saksan kustannuksella. Patonkimaan itseluottamus on hallitsevana maailmanmestarina varmasti korkealla. Hollantia vastaan tappio oli ansaittu, mutta jollain tavalla isännät eivät toipuneet toivotulla tavalla oranssipaitojen maalista aivan ensimmäisen puoliajan viimeisillä sekunneilla. Vierasjoukkueella on alla sen sijaan harjoitustaistossa tullut vähämaalinen tappio Brasiliaa vastaan. Vaikka keltapaidat onnistuivat maalinteossa vain kertaalleen, pelitilanteiden valossa voitto meni oikeaan osoitteeseen. Eteläamerikkalaisten hyökkäyspelaaminen on paperilla edelleen mainiota, sillä kärjestä löytyvät Edinson Cavani ja Luis Suarez. Peliesityksissä on ollut muuten varsinkin alakerran suhteen vaikeuksia, josta hyvä esimerkki saatiin viime kuussa Japania vastaan. Les Bleusilla on edelleen pieniä terveyshuolia, mutta vierailijoiden loistavasta hyökkäyskalustosta huolimatta materiaaliltaan Gallian Kukot ovat kaksikosta selvästi laadukkaampi ryhmä. Antoine Griezmannin ja Kylian Mbappen tähdittämä miehistö on Pariisin illassa vaikeasti pysäytettävissä, vaikka The Sky Blues kykenee kyllä antamaan hyvän vastuksen.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu