kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 20.12.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Espanjassa, Italiassa ja Englannissa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 8:selle saa pelata itselle hyvällä tavalla.

Fiorentina – AS Roma

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisensa kohtaavat Fiorentina ja AS Roma. Isäntien kausi on ollut kaikkea muuta kuin vahva, vaikka kotijoukkue sai edellisellä kierroksella pistejaon tasokkaan Interin kanssa. La Viola on voittanut yhdeksällä edellisellä kierroksella kerran. Toiseksi edellisellä kierroksella tien päällä tuli niukka tappio Torinoa vastaan. Kotona pelattiin hieman aiemmin tappiollisesti Lecceä vastaan. Juuri sellaiset ottelut olisivat pitäneet olla paremmin voitettavissa. Interiä vastaan noustiin kiinni pistejakoon aivan taiston lopussa, joten se teki itseluottamukselle varmasti hyvää. Onnistumisia ei ole tullut sillä tahdilla, että lopussa nouseminen pisteille ei olisi fiilikselle tärkeä juttu. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta selvästi paremman kauden. Miehistö on ehtinyt pelata joulukuussa voitollisesti Veronaa ja SPALia vastaan. Matkalle on mahtunut myös maaliton Interin kanssa ja Eurooppa-liigassa viihdyttävä pistejako Wolfsbergerin kanssa. Tien päällä menestystä on saatu viidenneksi parhaiten. Sarjassa on tehty neljällä edellisellä kierroksella kolmesti vähintään kolme osumaa. Terveystilanteessa on yhä hieman haasteita. Purplesilla on kykyjä ja osaamista nähtyä ilman muuta parempaan, mutta kokonaisuutena aika lailla parempi Giallorossi on vähän alle 45 prosentin voittajasuosikki. Kymmenisen prosenttia ylipelattu kakkonen on syytä varmistaa ristillä.

Eibar – Granada

Eibar isännöi Granadaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella laadukkaan onnistumisen, kun taisto Athletic Bilbaon kanssa meni maalittoman merkeissä. Sen jälkeen ehdittiin pelata yksi selvästi voitollinen Copa del Reyn ottelu. Baskimaalaiset ovat pelanneet sarjassa marraskuun alun jälkeen ilman voittoja, joten siinä mielessä taustalla on voitottomutta. Viimeksi pistejako parempaa vastustajaa vastaan oli toki itseluottamukselle hyvä juttu. Maalinteon kanssa on silti edelleen kovin vaikeaa. Viidellä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kerran. Kotona on alla maalin tappio Getafea vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi voitollisesti Alavesia vastaan ja ilman pisteitä Levantea vastaan. Copa del Reyssä ehdittiin napata jatkopaikka pitkän kaavan kautta L’Hospitaletia vastaan. Viimeksi sarjassa tappion välttäminen olisi ollut hyvin tehtävissä. Lisäksi vastustajan toinen maali syntyi viimeisten hetkien aikana. Tien päällä on ollut ensimmäisten kierrosten jälkeen selvästi vaikeampaa. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Los Armeros saa olla pikkuisen alle 50 prosentin voittajasuosikki. Kymmenisen prosenttia ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Hoffenheim – Dortmund

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Dortmund matkustaa Hoffenheimin vieraaksi. Kotijoukkue ehti pelata hetki sitten neljä kierrosta putkeen ilman voittoja, mutta edellisellä kierroksella päästiin takaisin voittojen pariin kaatamalla Union Berlin vieraissa numeroin 0-2. Toiseksi edellisessä ottelussa oli kotona tullut tappio Augsburgille ja siinä omiin oli mennyt neljä osumaa. Muutenkin lähiaikoina alakerran kanssa on ollut merkittäviä haasteita. Otteet ovat olleet myös kovin ailahtelevaisia, mutta viimeksi tullut voitto toi itseluottamukselle uutta potkua. Lisäksi ottelu Augsburgia vastaan olisi voinut päättyä hyvin toisella tavalla. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Mainzista ja kuuden maalin pistejaon RB Leipzigin kanssa. Edellisessä ottelussa ehdittiin olla kaksi maalia edellä, mutta toisella jaksolla vastustaja tuli kiinni pistejakoon. Sarjassa kolmeen viimeiseen otteluun maalinteossa on onnistuttu 12 kertaa, mutta alakerrassa on syytä olla tarkkana. Tulivoimaa, laatua ja monipuolisuutta keltamustilla kyllä riittää. Ainakin vierailla on yhä muutamia poissaoloja. Tasoeroa on Die Borussenille sen verran paljon, että kakkonen tulee yli 50 pinnalla. Kakkosta on rastittu selvästi liikaa, joten nostetaan rinnalle yllättävä ykkönen.

Middlesbrough – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Middlesbrough pelaa Stokea vastaan. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat edellisellä kierroksella tappiollisessa ottelussa Swanseaa vastaan. Isännät ovat saaneet pelaamistaan pikkuisen parempaan suuntaan, mutta kausi on ollut kokonaisuutena vaatimaton. Sijoituksen pitäisi olla jossain aivan muualla kuin juuri ja juuri putoamisviivan paremmalla puolella. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen pistejako Nottinghamin kanssa. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti Charltonia vastaan. Edellisessä ottelussa toisella jaksolla saatiin peräti kaksi punaista korttia. Vierasjoukkue on pelannut yhtä lailla onnettoman kauden. Pottersin perustaso on myös selvästi nykyistä sijoitustaan parempi, mutta onnistumiset ovat olleet kovin vähissä. Tuskaa on riittänyt. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta selvä voitto Lutonista ja maaliton Readingin kanssa. Tien päällä on pelattu viimeksi niukasti tappiollisesti Hullia vastaan. Reissussa on saatu kymmenestä ottelusta pari voittoa ja yksi pistejako. Kokoonpanon tilanne on kaksikosta paremmassa kunnossa. Sen verran Potters on parempi porukka, että nipusta tulee vajaan 40 pinnan voittajasuosikki. Vain 20 pinnaa pelattu kakkonen otetaan peräti tolpaksi.

Waalwijk – FC Twente

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä pisteistä taistelevat Waalwijk ja FC Twente. Isäntien vaikea kausi on jatkunut kahdella edellisellä kierroksella, kun tappioita on koettu Sittardia ja Heerenveeniä vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa vasta muutaman kerran. Joulukuun alussa napattiin hyvä onnistuminen FC Utrechtiä vastaan, mutta muuten vaikeuksia on riittänyt. Tosin muutamasta ottelusta pisteitä olisi kuulunut tulla enemmän. Varsinkin alakerran kanssa on silti tehtävä pikaista parannusta. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kuusi osumaa. Alakerta on ollut myös isossa kuvassa kovin virheherkkä. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina maalittoman Den Haagin kanssa ja selvästi tappiollisesti Vitesseä vastaan. Niiden jälkeen on ehditty pelata yksi Hollannin Cupin ottelu, jossa tuli tappio ja viisi maalia omiin G.A. Eaglesia vastaan. Lokakuun jälkeen ainoa voitto on tullut maalilla Zwollea vastaan. Tukkersilla on ollut alakertansa kanssa niin ikään vaikeaa. Ottelussa on aineksia jopa yhteen kierroksen viihdyttävimpään otteluun. Varsinkin keltamustille voitto tekisi enemmän kuin hyvää. Ykkönen tulee vähän alle 40 prosentilla, mutta ykköstä on pelattu vajaat kymmenisen prosenttia liian vähän. Merkataan ykkösestä rohkeasti tolppa.

Hibernian – Rangers

Jalkapallon Skotlannin Valioliigassa Rangers matkustaa Hibernianin vieraaksi. Kotijoukkue on ehtinyt pelata joulukuussa yhden voitollisen ottelun ja kaksi tappiollista kamppailua. Isännät kokivat edellisellä kierroksella kahden maalin tappion Celticiä vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli ehditty saada koko pistepotti Aberdeeniä vastaan. Edellisellä kierroksella menestyksen mahdollisuudet olivat toki heikot, mutta jos omiin ei olisi mennyt juuri ennen taukoa yhtä osumaa, toinen jakso olisi voinut olla vielä erilainen. Kotona on saatu yhdeksästä ottelusta kolme voittoa, viisi tasapeliä ja yksi tappio. Vierasjoukkue on pelannut joulukuussa voitollisesti Heartsia ja Motherwelliä vastaan. Lisäksi on ehditty pelata viihdyttävä pistejako Aberdeenin kanssa, Skotlannin cupissa tappiollisesti Celticiä vastaan ja Eurooppa-liigassa vähämaalinen tasapeli Young Boysin kanssa. Tässä kuussa on pelattu yhteensä viisi kertaa, mutta koitokseen tullaan edellisestä ottelusta yhtä suurella lepoajalla. Light Bluesin tulivoima on ollut kaksikosta selvästi edellä, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Vierailijoita vastaan maalinteossa on onnistuttu vain kymmenisen kertaa. Vieraissa on tullut kahta tasapeliä lukuun ottamatta vain voittoja. Selvästi vahvempi Teddy Bears on vieraissakin vähän alle 70 prosentin voittajasuosikki. Käytännössä oikein pelattu kakkonen on sopiva tolppa.

Mechelen – Oostende

Jalkapallon Belgian Jupiler Leaguessa Mechelen kohtaa Oostenden. Kotijoukkue on ehtinyt pelata joulukuussa selvästi tappiollisesti Club Brüggea vastaan ja vähämaalisen pistejaon Kortrijkia vastaan. Isännät ovat pelanneet neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Tappiossa Club Brüggea vastaan ei ollut mitään yllättävää, mutta kotona toiseksi edellisellä kierroksella tullut tasapeli olisi ollut ennakkoon hyvin käännettävissä voitoksi. Seitsemään viimeiseen kamppailuun ainoa voitto on tullut St. Liegeä vastaan. Kotona on voitettu viimeksi noin kaksi kuukautta sitten. Vierasjoukkue on pelannut joulukuussa tappiollisesti Eupeniä vastaan ja voitollisesti Anderlechtiä ja Gentiä vastaan. Varsinkin voitto heti kärjen alla olevasta Gentistä oli hieno voitto. Joulukuussa on ehditty pelata myös kerran Belgian Cupissa. Edellisellä kierroksella tullut voitto olisi voinut hyvin jäädä tulematta ja taistossa jouduttiin myös nopeasti maalin tappiolle. Tien päällä on saatu yhdeksästä ottelusta voitto, tasapeli ja seitsemän tappiota. Kummassakin leirissä pitäisi olla pari poissaoloa. Materiaaliltaan miehistöt ovat melko lähellä toisiaan. Hieman heikommassa iskussa oleva De Kakkers on noin 55 pinnan ennakkosuosikki. Ylipelattuna se menee sivuun.

Zaglebie Lubin – Legia

Jalkapallon Puolan Ekstraklasassa Zaglebie Lubin kohtaa Legian. Kotijoukkue on saalistanut viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Jagielloniaa vastaan ja maalilla tappiollisesti Arkaa vastaan. Kotona on pelattu viimeksi marraskuun lopussa ja silloin tuli koko pistepotti Gornikia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut tasokkaana nippuna vahvan kauden ja on ollut myös joulukuussa hyvässä iskussa. Joulukuussa on ehditty pelata voitollisesti Slaskia ja Plockia vastaan ja yhdessä Puolan Cupin ottelussa. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on neljä voitollista ottelua. Kahdella edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu kuusi kertaa. Kyseessä on tulivoimainen ja kokonaisuutena erittäin hyvä nippu, joka menestyy vahvasti myös tien päällä. Maalinteossa on onnistuttu melkein 40 kertaa, mutta sitä ei ole tehty alakerran kustannuksella. Tasokas alakerta on ollut niin ikään hyvä. Molemmissa leireissä on kahdesta kolmeen poissaoloa. Perustasoltaan Wojskowi on sen verran edellä, että kakkonen tulee noin 55 prosentilla. Kakkonen on ylipelattu, mutta otetaan se pitkin hampain varmaksi. Monet tekijät puoltavat jälleen yhtä uutta voittoa.

Spezia – Cremonese

Ottelu on siirretty

Deportivo – Tenerife

Deportivo pelaa Tenerifeä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa. Kotijoukkueen kausi on ollut monilla mittareilla vaikea ja haastava. Isännät ovat ehtineet voittaa vasta kerran, mutta Copa del Reyssä tuli sentään yksi onnistuminen CF Illuecaa vastaan. Miehistö pitää sijoitustaan sarjataulukon viimeisenä ja kasassa on siis edelleen vain yksi voitto. Itseluottamukselle sarjassa toinen voitto tekisi enemmän kuin hyvää, mutta esimerkiksi ratkaisuvoimaa on kovin vähän. Alakerta on myös liian epävarma. Vierasjoukkue on pelannut kaksikosta paremman kauden, mutta myös heillä on haasteita riittänyt. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta kahden maalin tappio Malagaa vastaan ja maaliton pistejako Alcorconin kanssa. Copa del Reyssä ehdittiin saada kolmella maalilla tullut voitto Mensajeroa vastaan. Sarjassa on voitettu syyskuun jälkeen vain yhdellä kierroksella. Ratkaisuvoimaa ei myöskään Chicharrerosilla kummoisesti ole, josta uusimpana osoituksena kahdella edellisellä kierroksella on jääty maaleitta. Tällaisessa häntäpään taistossa riittää panoksia. Branquiazuis on kotonaan aika tarkkaan 40 prosentin voittajasuosikki. Ykkönen on kymmenisen pinnaa ylipelattu, joten ykkönen on hyvä laittaa sivuun.

Valenciennes – Lorient

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa yhteen iskevät Valenciennes ja Lorient. Isäntien vahvat peliesitykset jatkuivat edellisellä kierroksella voitollisesti Paris FC:tä vastaan. Punapaidat ovat voittaneet neljällä edellisellä kierroksella kolme kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen pistejako Auxerren kanssa. Edellisessä ottelussa viimeisten hetkien aikana tullut osuma mahdollisti täyden pistepotin. Kotijoukkue on ehtinyt tehdä vain 12 maalia, mutta pelaaminen on ollut vahvasti alakerran johdolla. Omiin on mennyt vähän maaleja. Tasokas alakerta on ollut yksi sarjan parhaista. Vierasjoukkueen kausi on ollut mainio ja sijoitus on ansaitusti kärjessä. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitto Orleansia ja Auxerrea vastaan. Viiteen viimeiseen taistoon on tullut yhtä monta voittoa. Siinä välissä ehdittiin saada myös yksi cupin voitto. Onnistumisia tulee kovalla prosentilla ja pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Edellisessä ottelussa Auxerre pysyi mukana vähän yli 60 minuuttia, mutta sen jälkeen Les Merlus alkoi ratkaista ottelua. Tien päällä menestystä on tullut niin ikään vahvasti. Oranssimustat ovat myös vieraissa aika tasan 50 prosentin voittajasuosikkeja. Kakkonen on sen verran ylipelattu, että pienen kannatuksen risti tulee rinnalle.

Auxerre – Nancy

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Auxerre pelaa Nancya vastaan. Kotijoukkue on ehtinyt pelata joulukuussa vähämaalisen pistejaon Valenciennesin kanssa ja niukasti tappiollisesti Lorientia vastaan. Siinä välissä pelattiin yksi maalin tappioon päättynyt cupin ottelu Hombourg-Hautia vastaan. Isännät ovat voittaneet sarjassa edellisen kerran lokakuun alussa, joten sen jälkeen on ehditty pelata kahdeksan kierrosta ilman voittoja. Varsinkin maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Kotona on pelattu neljällä edellisellä kerralla ilman voittoja, mutta siellä tappiotkin ovat olleet vähäisiä. Vierasjoukkue on pelannut joulukuussa niukasti tappiollisesti Caenia vastaan ja koko pistepotin arvoisesti Chateaurouxia vastaan. Miehistö on pelannut kymmeneen viimeiseen kierrokseen tappiollisesti vain kerran. Pistejakoja on kasassa jo 11 kappaletta. Suurin vahvuus on löytynyt hyvästä alakerrasta. Se on ollut jopa yksi sarjan parhaista. Tien päällä ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Erittäin tasaisessa ja vähämaalisessa ottelussa sinivalkoiset ovat marginaalisia ennakkosuosikkeja. Ykköstä on pelattu viitisen prosenttia liikaa, joten ykkösen ohitus on laadukas valinta.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu