kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 20.6.

Torstaina jalkapalloa pelataan muun muassa miesten Ykkösessä, Kakkosessa ja naisten MM-kisoissa. Tässä ovat vakiovihjeet torstaille, ja nämä vihjeet vakio 5:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Hollanti N – Kanada N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa Hollanti pelaa Kanadaa vastaan. Oranssipaidat ovat napanneet molemmista koitoksistaan täydet pistepotit, kun sekä Uusi-Seelanti että Kamerun ovat kaatuneet. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Aiemmin tänä vuonna hyökkäyspelaamisen kanssa saatiin paljon onnistumisia. Nippu haluaa pelata aktiivisesti ja aloitteellisesti. Punapaidat pelasivat ensin voitollisesti Kamerunia vastaan ja viimeksi myös täyden pistepotin saattelemana. Vastassa oli viimeksi Uusi-Seelanti. Kanadalaiset tunnetaan vahvasti puolustavana nippuna. Heitä vastaan maalinteko on vaikeaa. Toisaalta monissa koitoksissa hyökkäyspelaaminen on itselle turhan haastavaa. Heilläkin tahtona on pelata kuitenkin aktiivisesti, mutta alakerta vahvasti keskiössä. Ryhmä on tasapainoisempi porukka. Kummatkin niput ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, joten nyt taistellaan lohkon ykkössijasta. Ilta on ennakolta hyvin tasainen ja tiukka, mutta The Reds on pikkuinen ennakkosuosikki. Vakiossa ykkösen kannatus on karannut. Pikkusuosikki on saanut vain 24 prosenttia. Ykkönen menee ohitukseen. Kakkosen oheen risti on hyvä idea.

Kamerun N – Uusi-Seelanti N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa yhteen iskevät Kamerun ja Uusi-Seelanti. Vihreäpunaiset ovat pelanneet ensimmäisellä kahdella kierroksella tappiollisesti Hollantia ja Kanadaa vastaan. Edellisellä kierroksella koitos oli kuitenkin melkein loppuun asti maalin otteluna. Ensimmäisellä kierroksella peli Kanadaa vastaan oli myös loppuun asti maalin erolla. Football Ferns on ollut kieltämättä pieni pettymys. Ensimmäisellä kierroksella pelattiin tappiollisesti Hollantia vastaan ja viimeksi Kanadaa vastaan. Maalinteossa ei ole vielä onnistuttu. Ennen MM-kisoja odotukset olivat hieman korkeammalla, ja kesäkuun alussa napattiin voitto Englantia vastaan. Hyökkäyspelaaminen on jättänyt itsestään vähän vaisun kuvan. Varsinkin viimeksi peliesitys oli hyökkäyspelaamisen suhteen vaikea. Kumpikin nippu omaa vielä mahdollisuuden taistella pääsystä jatkoon. Ottelu on ennakolta erittäin tasainen ja tiukka, joskin nyt vain voittoa haetaan. Molemmat ryhmät omaavat silti tasaisen hyvän alakerran. Perustasoltaan valkopaidat ovat edellä. Heidän voittonsa toteutuu vähän yli 40 prosentilla. Kannatus on pysynyt kohdillaan. Mennään sillä ja risti poimitaan kylkeen.

Ruotsi N – USA N

Ruotsi ja USA pelaavat vastakkain, kun koitokset jatkuvat jalkapallon naisten MM-kisoissa. Sinikeltaiset ovat voittaneet ensimmäisellä kahdella kierroksella Chilen ja Thaimaan, joten mitään erikoista niissä ei päässyt tapahtumaan. Maalinteossa onnistuttiin kaikkiaan seitsemän kertaa. Chileä vastaan vaikeuksia oli toki yllättävän pitkään, mutta Thaimaata vastaan koitos saatiin ratkaistua nopeassa tahdissa. Yhdysvaltalaiset ovat perustasoltaan turnauksen suurin mestarisuosikki yhdessä Ranskan kanssa, eikä ensimmäisten kierrosten valossa muuta odotella kuin parasta onnistumista. Ensimmäisellä kierroksella Thaimaata vastaan tehtiin 13 osumaa. Sen jälkeen maalinteossa onnistuttiin Chileä vastaan kolmesti. Molemmat niput ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, joten nyt pelataan lohkon ykkössijasta. Ruotsalaisten alakertaa testataan nyt ensimmäistä kertaa. Perustasoltaan selvästi parempi ja tulivoimaisempi The Stars and Stripes voittaa koitoksen aika lailla 70 prosentilla. Kannatus on jäänyt liian pieneksi, joten rastitus aloitetaan siitä.

Thaimaa N – Chile N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa toisensa kohtaavat Thaimaa ja Chile. Aasialaiset ovat pelanneet kahdella kierroksella siten, että omissa verkot ovat soineet vajaat 20 kertaa. Itse maalinteossa on onnistuttu kerran. Nippu on perustasoltaan onneton ja matkalla kolmannen kierroksen jälkeen kotiin. Ensimmäisessä koitoksessa koettiin vaatimattomasti maalein 13-0 tullut tappio USA:ta vastaan. Sitten tuli selkäsauna Ruotsia vastaan. Itseluottamuksesta lienee turha puhua. Perustaso ei riitä, tekeminen on virhealtista ja onnistumisia ei juuri tule. Esimerkiksi viimeksi loppulukemat olisivat voineet olla isommatkin. Tosin vähän on jo kaikkeen reagoitu liikaa. La Roja Femenina on paljon perässä sekä USA:ta että Ruotsia, mutta tasoero itselle viimeisessä ottelussa on valtava. Alla on kolmen maalin tappio USA:lle ja kahden maalin tappio Ruotsille. Maalinteossa ei ole itse onnistuttu, mutta tekeminen on ollut kaikilla tavoilla parempaa. Pelaajat ovat taitavampia ja valmiimpia pelaamaan tällaisia otteluita. Vielä kilpailua käydään pääsystä kolmanneksi sijoittuneiden rankingissa neljän joukkoon. Jättisuosikin kannatus on pysynyt kohdillaan. Siitä siis liikkeelle.

AC Oulu – KTP

Jalkapallon miesten Ykköstä, yhteen iskevät AC Oulu ja KTP. Isännät saivat viimeksi itseluottamukselle tärkeän voiton, kun koko pistepotti napattiin EIFistä. Oululaisilla on ollut maalinteon kanssa isoja haasteita, mutta viimeksi tullut voitto on tuonut tekemiseen uutta potkua ja uskoa. Kotijoukkueen alakerta on toiminut tasokkaasti, mutta monissa koitoksissa ratkaisuvoimaa on ollut vähän. Valmennukseen tehtiin äsken pieniä muutoksia, joten ainakin ensimmäisen pelin perusteella muutokset tulivat hyvään saumaan. Kotkalaiset pelasivat viimeksi vähämaalisen tappioon päättyneen koitoksen TPV:tä vastaan. Sitä edelsi kolmen maalin tappio TPS:lle. Vaikka alla on useampi pettymys, alkukaudessa on ollut paljon hyvääkin. Äskettäin putkeen pelattiin viisi tappiotonta ottelua. Perustasoltaan vihreävalkoiset ovat jäljessä, mutta kyllä vierailijatkin voivat taistella hyvin sijoituksista kärjen tuntumassa. Sinivalkoiset voittavat kotonaan alle 60 prosentilla. Kannatus on mennyt päälle 70 prosenttiin. Suora ohitus ei inspiroi, mutta otetaan alipelattu tasapeli kylkeen.

NJS – JIPPO

Jalkapallon miesten Kakkosessa vastakkain asettuvat NJS ja JIPPO. Nurmijärveläiset voittivat viimeksi FC Kiffenin. Sitä edelsi tappiot FC Viikinkejä ja MiPKiä vastaan. Kummallakin kerralla itse jäätiin ilman osumia. Voitto FC Kiffenistä teki itseluottamukselle hyvää, mutta pelitilanteiden valossa pistejako ei olisi ollut väärin. Kotijoukkue kaipaa maalintekoon lisää potkua. Viimeksi kaksi osumaa oli toinen kerta, kun maalinteossa onnistuttiin enemmän kuin kerran. Kotona kolmeen koitokseen on tehty kaksi osumaa. Joensuulaisilla on alla täysi pistepotti PEPOsta. Vierasjoukkue on pelannut alkukauden ilman tappioita. Miehistön alakerta on toiminut tasokkaasti. Omiin on mennyt kaksi osumaa. Edellisellä neljällä kierroksella itse on tehty kolmesti vähintään kaksi osumaa. Miehistöä vastaan varsinkin koko pistepotin nappaaminen on aidosti vaikeaa. Viimeksi onnistuminen tuli yhdestä lohkon parhaasta porukasta. Vieraissa voitto irtoaa reippaalla 50 prosentilla. Kannatus on mennyt vähän yli. Otetaan kakkonen pitkin hampain mukaan, mutta risti kylkeen.

MiPK – FC Viikingit

Jalkapallon miesten Kakkosessa MiPK pelaa FC Viikinkejä vastaan. Kotijoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin Klubi 04:sen kanssa, kun taas helsinkiläisillä on alla neljän maalin voitto VJS:stä. Vierasjoukkue on ollut jo jonkin aikaa yksi Kakkosen kovakuntoisimmista nipuista. Alla on edelliseltä kuudelta kierrokselta viisi voittoa. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Onnistumiset ovat ruokkineet uusia onnistumisia. Miehistön puolustuspelaaminen on ollut tasokasta, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaakin on löytynyt. Siitä hyvä esimerkki saatiin edellisessä koitoksessa. Reissussa neljästä pelistä on voitettu kolme. Mikkeliläiset ovat pelanneet edellisellä viidellä kierroksella neljästi vähintään pistejakojen muodossa. Kotona alla on täysi pistepotti NJS:stä. Vuosaarelaisten vahvasta iskusta huolimatta isännät ovat kotonaan pikkuisia ennakkosuosikkeja. Kakkosen kannatus on mennyt vakiossa vähän yli, mutta ei montaa prosenttia. Kotiedusta huolimatta vierailijoilla on hyvä paikka saada jälleen menestystä. Risti tulee mukaan.

Honka Akatemia – EPS

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät Honka Akatemia ja EPS. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton KäPaa vastaan. Sitä edelsi putkeen neljä koitosta ilman voittoja. Käpylässä ratkaiseva maali syntyi lopussa. Kotona alla on tappio SalPaa vastaan. Isännillä maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin sentään enemmän kuin kerran. Vierasjoukkueella on alla parin maalin tappio KaaPoa vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti GrIFKiä vastaan. Sarjanousija on perustasoltaan heikompi osapuoli, mutta ainakaan ratkaisuvoimassa miehistö ei ole jäänyt kakkoseksi. Ensimmäisten kierrosten jälkeen alakertaakin on voitu kehittää. Perustasoissa ei ole myöskään isoja eroja. Kotiedun merkitys on pienempi. Keltamustat voittavat kotonaan päälle kerran kahdesta. Kannatus on mennyt liian suureksi. Miehistöllä on ollut sen verran hankalaa, että ohituskaista kutsuu. Toki viimeksi tuli hyvää fiilistä. Heillä on ollut useilla kierroksilla yllättävän suuria käynnistymisen vaikeuksia. Tasapeli ja kakkonen otetaan mukaan.

Tampere United – KäPa

Jalkapallon miesten Kakkosessa toisensa kohtaavat Tampere United ja KäPa. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella selvän tappion FC Jazzia vastaan. Lähiaikoina on pelattu myös tappiollisesti SalPaa ja Ilves 2:sta vastaan. Tamperelaisten tilanne on kauttaaltaan vaikea. Onnistumisia ei ole tullut. Itseluottamus ei ole kunnossa. Ratkaisuvoimaa ei oikein ole, mutta myöskään puolustuspelaaminen ei ole kunnossa. Siitä uusin esimerkki nähtiin Porissa. Yksi onnistuminen tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Potentiaalia on parempaan. Vierasjoukkueella on alla niukka tappio Honka Akatemiaa vastaan. Sitä ennen KaaPoa vastaan ei jäänyt paremmuudesta epäselvyyttä. Viiteen viimeiseen peliin on kuitenkin voitettu FC Jazz ja EPS. Monissa koitoksissa ratkaisuvoimaa pitäisi olla lisää. KaaPo-ottelun kaltaista alakertaa ei ole ollut useasti huolena. Käpyläläiset ovat vieraissakin noin 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Kannatus on pysynyt kohdillaan. Siitä voi lähteä liikkeelle. Jos pelitili antaa myöten, myös vain päälle 20 prosentin kotivoitto napataan harkintaan.

SJK Akatemia – VIFK

SJK Akatemia saa vastaansa VIFK:n, kun koitokset jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Kotijoukkueen mainio pelivire jatkui edellisellä kierroksella GBK:ta vastaan. Vierasjoukkueella on alla tappiollinen ottelu JBK:ta vastaan. Omissa verkot soivat neljä kertaa. Vaasalaisten alkukausi on ollut muutenkin haastava. Maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Lisäksi puolustuspelaaminen on ollut osassa koitoksissa isoissa vaikeuksissa. Siitä esimerkki saatiin ottelusta JBK:ta vastaan. Edelliseen viiteen otteluun neljästi on jääty itse osumitta. Miehistön perustaso on kaukana seinäjokelaisten laadukkaasta materiaalista, jolla tavoitteena on juhlia lohkon mestaruutta. Vaikka vasta alkukausi on kyseessä, tekeminen on näyttänyt todella hyvältä ja kokonaisuutena valmiilta. Onnistumiset ovat ruokkineet lisää onnistumisia. Pelaajat nauttivat selvästi pelaamisesta. Ratkaisuvoimaa löytyy hyvin, mutta alakertakin on mainio. Peli-ilo on korkealla. Kotona voitto toteutuu noin 80 prosentilla. Sitä on rastittu pikkuisen liikaa, mutta eipä siihen nyt muuta merkkiä kaivata.

Tanska U21 – Itävalta U21

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kisoja, Tanska kohtaa Itävallan. De rød-hvide pelasi ensimmäisellä kierroksella tappiollisesti Saksaa vastaan. Pelitilanteiden valossa tappio ei ollut vääryys, ja puolustuspelaamisen toiminta antoi kyllä syytä huoleen. Ottelu ratkesi toisen puoliajan ensimmäisellä 20 minuutilla. EM-kisojen alla oltiin hävitty Kroatialle ja Romanialle siten, että itse maalinteossa ei onnistuttu. Alkuvuodesta alakerta on ollut pääasiassa tasaisen hyvä, ja varsinkin aiemmin tullut voitto Ranskasta teki fiilikselle hyvää. Marcus Ingvartsen on ryhmän paras maalintekijä. Das Team nappasi avauksesta kahden maalin voiton Serbiaa vastaan. Koitos oli ennakkoon erittäin tasainen. Vastustaja joutui pelaamaan jonkin aikaa miehen vajaalla. EM-kisojen alla tehtiin voittoisassa ottelussa Ranskaa vastaan kolme osumaa. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Iltaa lähestytään lähes tasabuukista. Juuttien kannalta pistetili olisi avattava. Ykkönen on ylipelattu. Peli-ideoita on hyvä ajatella tasapelillä ja alle 30 prosentin kakkosella.

Saksa U21 – Serbia U21

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kisoja, Saksa saa vastaansa Serbian. Nationalelf voitti avauksessa Itävallan, eikä pelitilanteiden valossa täysi pistepotti mennyt väärin. Koitos ratkesi toisella jaksolla noin 20 minuutin kohdalla. EM-kisojen alla ehdittiin pelata voittoisasti Englantia vastaan ja viihdyttävän tasapelin muodossa Ranskan kanssa. Saksalaiset ovat yksi turnauksen suurimmista voittajasuosikeista. Hyvä ensimmäinen kierros ei tullut uutisena. Valkopaitojen materiaali on kaikilla mittareilla tasokas. Heidän suurin haastajansa on Ranska. Punapaidat pelasivat avauksessa tappiollisesti Itävaltaa vastaan. Itse jouduttiin olemaan osa toisesta jaksosta vajaalla, joten se tappoi mahdollista kiriä. Karsinnoissa kymmenestä ottelusta saatiin kahdeksan voittoa ja kaksi tasapeliä. Varsinkin alakerta oli hyvässä kunnossa. Miehistöltä löytyy esimerkiksi Real Madridiin kuuluva Luka Jovic. Ranskassa pelaava kapteeni Vukašin Jovanović sai viimeksi punaisen. Tasoero selvälle ennakkosuosikille on merkittävä. Ykkönen tulee noin 65 prosentilla. Kannatus on mennyt yli. Ohitus ei silti inspiroi. Ykkösen kaveriksi alle 10 pinnan tasapeli on arvokas lisäys.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu