kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 21.1.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa napata itselle hyvällä tyylillä.

Sheffield United – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Sheffield United pyrkii yllättämään Manchester Cityn. Kotijoukkue on saanut kahdella edellisellä kierroksella voiton West Hamia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Arsenalia vastaan. Blades on pelannut kokonaisuutena mainion kauden ja esimerkiksi ottelussa Arsenalia vastaan pelattiin niin ikään vahvalla otteella. Edellisessä kamppailussa vastustaja pääsi juuri ennen puoliaikaa johtoon, mutta maalinteossa onnistuttiin itse kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Sarjanousijalla varsinkin tasokas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Miehistö on ehtinyt hävitä syyskuun jälkeen kotonaan kerran. Vierasjoukkue jäi edellisellä kierroksella oudosti pistejakoon Crystal Palacen kanssa. Matkalla oli selvästi huonoa onnea, mutta voitottomuus oli silti kierroksen merkittävin yllätys. Vastustaja tuli Citizensin oman maalin takia lopussa tasoihin. Taivaansinisten pelivire on ollut muuten hyvässä kunnossa, mutta Valioliigan mestaruuden kannalta sillä ei ole merkitystä. Matkaa on Liverpooliin nähden aivan liikaa. Voittoja ja menestystä on muuten tullut vahvasti. Tien päällä tehtiin viimeksi kuusi maalia Aston Villalle. Jättiläinen on vähän alle 70 prosentin voittajasuosikki. Otetaan ylipelatun kakkosen rinnalle palkitseva risti.

Chelsea – Arsenal

Chelsea pelaa Arsenalia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella yllättävän tappion Newcastlea vastaan, mutta Blues nappasi hieman aiemmin voitot Burnleysta ja FA Cupissa Nottinghamista. Edellisellä kierroksella vastustajan ainokainen tehtiin viimeisten hetkien aikana. Ottelussa Burnleyta vastaan homma ratkaistiin toisen puoliajan alussa. Kotijoukkue on tässä vaiheessa Lontoon ykkönen ja kiinni Mestarien liigan paikassa. Miehistön kausi on mennyt odotuksiin nähden jopa hyvin, sillä ennen kauden alkua edessä oli muutamia selviä kysymyksiä. Toki otteet ovat ajoittain nuorelle ryhmälle turhankin ailahtelevaisia. Ottelu Newcastlea vastaan ehti tuoda vähän myös terveyden kannalta jobin postia. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Sheffield Unitedin kanssa. Pistejako ei ollut mitenkään vääryys. Tien päällä oli tullut toiseksi edellisellä kierroksella pistejako Crystal Palacen kanssa. Mikel Artetan johdolla sarjassa ei ole voitettu kertaa enempää. Otteet ovat menneet hieman parempaan suuntaan, mutta onnistumiset ovat olleet vielä vähäisiä. Alakerta on ehkä pikkuisen aiempaa parempi. Paineet ovat varmasti suuret. Tärkeä Pierre-Emerick Aubameyang on edelleen sivussa. Ykkönen tulee noin 55 prosentilla. Pinnat ovat lähes kohdallaan. Otetaan iltaan ykkösristi.

Everton – Newcastle

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Newcastle matkustaa Evertonin vieraaksi. Sinipaidat ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella niukan voiton merkeissä Brightonia vastaan ja vähämaalisena pistejakona West Hamin kanssa. Ottelussa West Hamia vastaan oltiin ennakkosuosikkeja, mutta ratkaisuvoiman kanssa on edelleen haasteita. Viimeiseen seitsemään kilpailulliseen otteluun maalinteossa on onnistuttu yhdessä taistossa enemmän kuin kerran. Kotona voitto Brightonista ei ollut vääryys, mutta pistejako olisi kuvannut illan tapahtumia jopa paremmin. Sarjassa kotona neljällä edellisellä kerralla omiin on mennyt yhteensä maali. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella mainion onnistumisen Chelseasta. Illan ainokainen tuli viimeisten hetkien aikana. Voitto teki itseluottamukselle enemmän kuin hyvää. Toki se oli myös onnekas. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut vähämaalinen tasapeli Wolverhamptonin kanssa. FA Cupin uusinnassa tuli selvästi jatkopaikka Rochdalesta. Harakat on ollut yksi eniten hyvää onnea saaneista nipuista. Ilahduttavaa on ollut silti kehitys varsinkin alakerran osalta. Taustalla on terveysmurheita. Toffeesilla on myös jokunen poissaolo, mutta ykkönen tulee lähes 65 pinnalla. Oikein pelattuna se on tolppa.

Crystal Palace – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Crystal Palace ja Southampton. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Arsenalin kanssa ja vauhdikkaan pistejaon Manchester Cityn kanssa. Kotkat on hävinnyt sarjassa marraskuun 23. päivän jälkeen vain yhdellä kierroksella, mutta varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on edelleen kovin vaikeaa. Manchester Cityä vastaan maalinteossa onnistuttiin enemmän kuin kerran, mutta toinen maali oli hyvin onnekas osuma. Pistejako kamppailusta oli toki itseluottamukselle erinomainen juttu. Taisto Arsenalia vastaan sisälsi osan toisesta puoliajasta miehen ylivoimaa. Vierasjoukkue on ollut jo hyvän aikaa mainiossa pelivireessä. Saints on pelannut käytännössä koko kauden hyvin, mutta vasta vähän aikaa sitten myös tulokset ovat alkaneet olla sen mukaisia. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto Leicesteriä vastaan. Viimeksi oltiin kaksi maalia edellä ottelussa Wolverhamptonia vastaan, mutta ilta päättyi lopulta pettymykseen. Tammikuussa on myös ehditty esimerkiksi napata voitto Tottenhamista. Kokoonpanon tilanne pitäisi olla kaksikosta parempi. Pyhimykset saa olla vieraissa vähän alle 40 prosentin voittajasuosikki. Kohde on rastittu heikosti, sillä kakkosta on kannatettu alle 30 prosenttia. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, mutta ristikakkonen on laadukas peli-idea.

Bournemouth – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisistaan mittaa ottavat Bournemouth ja Brighton. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Norwichia vastaan ja vastaavan pettymyksen merkeissä Watfordia vastaan. Cherriesin tilanne jatkuu kokonaisuutena vaikeana. Menestystä on tullut heikolla tavalla, pelaajiston itseluottamus on kaikkea muuta kuin kunnossa ja varsinkin alakerran kanssa on merkittäviä haasteita. Toisaalta ratkaisuvoimaa ei ole ollut myöskään kuin hetkittäin. Terveystilanteen kanssa on yhä aivan tarpeeksi huolia. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Evertonia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Aston Villan kanssa. Toiseksi edellisessä kamppailussa pistejako ei olisi ollut isompi vääryys. Ottelusta Aston Villaa vastaan olisi ennakkoon pitänyt napata koko pistepotti. Viimeksi päästiin johtoon hieman ennen puoliaikaa, mutta vastustaja tuli noin vartti ennen illan päätöstä kiinni pistejakoon. Maalinteon kanssa on yhä vaikeaa. Laadukas alakerta antaa puitteet saada menestystä, mutta tulivoimaa olisi saatava pian lisää. Tien päällä on voitettu alun jälkeen kerran. Vierailla on myös muutamia poissaoloja. Seagulls saa olla karvan alle 40 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu päälle viisi pinnaa liian vähän, mutta Kirsikoita ei tee mieli ottaa varsinkaan yksinään. Mennään kamppailuun ykköskakkosella.

Aston Villa – Watford

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Aston Villa pelaa Watfordia vastaan. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella rankasti tappiollisesti Manchester Cityä vastaan ja vähämaalisen pistejaon Brightonin kanssa. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi hieman ennen puoliaikaa maalin edelle, mutta noin vartti ennen koitoksen päätöstä tultiin kiinni pistejakoon. Toiseksi edellisellä kierroksella ottelu lähti nopeasti väärään suuntaan, mutta pistejako Brightonia vastaan oli hyvä onnistuminen. Ottelussa oltiin kuitenkin jopa selviä altavastaajia. Sarjassa on ehditty saada viidellä edellisellä kierroksella kaksi voittoa, jotka ovat tulleet Norwichia ja Burnleyta vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina maalittoman Tottenhamin kanssa ja voittanut kolmella maalilla Bournemouthin. Keltamustat ovat olleet viimeisten viikkojen aikana vahvassa iskussa. Onnistumisia on tullut hyvällä tahdilla. Tien päällä ehdittiin pelata äsken neljä kierrosta ilman voittoja, joten oli myös siinä mielessä hyvä juttu, että Bournemouthia vastaan saatiin kolme maalia ja koko pistepotti. Tottenhamia vastaan jopa voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus, sillä 70. minuutilla maalintekoa saatiin kokeilla rankkarista. Molemmissa leireissä on edelleen jokunen poissaolo. Hornets voittaa tien päällä aika tarkkaan 40 prosentilla. Kakkosta on pelattu vähän turhan paljon, mutta siitä tulee ihan hyvä peli-idea.

Middlesbrough – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham matkustaa Middlesbroughin vieraaksi. Kotijoukkueen kausi on ollut kokonaisuutena pettymys, mutta punapaitojen suunta on ollut kohti parempaa. Toisaalta alla on neljä edellistä kilpailullista ottelua ilman voittoja. Sarjassa on tullut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Edellisellä kierroksella taisto Fulhamia vastaan meni niukasti vastustajan eduksi, kun Mökkiläiset sai ainokaisensa jo ensimmäisellä kympillä. Kotona on pelattu viimeksi vauhdikas pistejako Derbyn kanssa. Itseluottamus on varmasti aiempaa parempi. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Cardiffin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut voitto Lutonia vastaan. Brum löytyy sarjataulukosta vain pisteen isäntien takaa. Reissussa on ehditty saada pisteitä neljässä voitossa ja kolmessa pistejaossa. Viimeksi ottelussa Cardiffia vastaan oltiin ennakkosuosikkeja ja ilta käynnistyi myös vahvasti. Ajoittain hyvinkin epävarmaa alakertaa on saatu paremmaksi. Lepoaika on päivän pienempi. Molemmissa leireissä on 2-3 poissaoloa. Esimerkiksi vieraiden Harlee Dean sai Lutonia vastaan punaisen ja on ollut hetken pelikiellossa. Smoggies voittaa noin 40 prosentilla. Paljon ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Barnsley – Preston

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Barnsley pelaa Prestonia vastaan. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella niukan tappion Bristolia vastaan, mutta isännät ovat saaneet kolmeen viimeiseen kilpailulliseen taistoonsa kaksi voittoa ja ovat pelanneet myös kokonaisuutena sijoitustaan paremmin. Tykesin kausi on ollut tuloksellisesti vaikea, mutta otteet ovat olleet aivan kelvollisia. Edellisellä kierroksella vastustajan ainokainen tehtiin viimeisten hetkien aikana. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut koko pistepotti Huddersfieldiä vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Blackburnin kanssa ja voitollisesti Charltonia vastaan. North End on ollut muuten vaisussa pelivireessä, mutta viimeksi tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää. Varsinkin tien päällä maalinteon kanssa on ollut merkittäviä ongelmia. Vieraissa on voitettu viimeksi marraskuun alussa. Edellisellä kierroksella vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle, mutta ensimmäisellä jaksolla 30 minuutin kohdalla ja toisen puoliajan alussa itse tehtiin kaksi maalia. Ottelu on ennakolta erittäin tasainen ja tiukka. Iltaan on vaikea saada edes minitason voittajasuosikkia. Ykköstä on kannatettu päälle viisi prosenttia liian vähän, joten otetaan ykkösestä rohkea ja palkitseva tolppa.

Peterborough – Wycombe

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Peterborough isännöi Wycombea. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden pistejaon ja hävinnyt neljä kertaa. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Wimbledonia vastaan ja pelannut maalittoman Gillinghamin kanssa. Miehistölle maalinteko on ollut tukkoisaa, sillä viidellä edellisellä kierroksella maalinteossa on onnistuttu vain kerran. Laadukas alakerta on antanut puitteet saada menestystä, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan pikaisesti lisää. Tosin muutamassa ottelussa viime vuoden lopulla ja tammikuun alussa oli myös alakerran osalta murheita. Viimeiset seitsemän kilpailullista peliä on menty ilman voittoja. Lisäksi ilman voittoa mennyt ottelu Gillinghamia vastaan oli ainakin pieni pettymys. Vierasjoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Alla on kahdesta edellisestä koitoksesta neljän maalin tappio Sunderlandia vastaan ja maalin voitto Rochdalea vastaan. Edellisessä kamppailussa maalinteossa onnistuttiin itse toisen kerran lisäajan lopussa. Kausi on mennyt kokonaisuutena hyvin, vaikka edelliset viikot ovat olleet kaikkea muuta kuin vahvoja. Tien päällä on pelattu neljällä edellisellä kerralla ilman yhtään osumaa. Posh on noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Napataan oikein pelattu ykkönen ihan hyväksi tolpaksi.

Colchester – Bradford

Colchester kohtaa Bradfordin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Kakkosliigassa. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kerran ja pistejakoja neljästi. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kahdesti, pistejakoja kahdesti ja hävinnyt kerran. Isännät ovat esiintyneet lähiaikoina vähämaalisen pistejaon merkeissä Morecamben kanssa ja niukasti voitollisesti Macclesfieldia vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kahdesti jo aikaisessa vaiheessa. Voitto oli osittain onnekas, sillä toinen maali syntyi vastustajan omasta pelaajasta. City pelasi edellisellä kierroksella vauhdikkaan pistejaon Scunthorpen kanssa. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut niukka tappio Crawleyta vastaan. Alla on kolme taistoa ilman voittoja. Tien päällä pisteitä on saatu kolmesta voitosta ja kuudesta tasapelistä. United on menestynyt kotonaan seitsemän voiton, neljän tasapelin ja kahden tappion merkeissä. Miehistöjen kausissa on ollut keskenään paljon samaa. Sarjataulukossa ollaan myös aivan toisten vieressä. Sinipaidat saavat lähteä iltaan päälle 40 prosentin ennakkosuosikkeina. Ykköstä ja kakkosta on pelattu vähän liian pienesti, kun taas risti on ylipelattu. Mennään koitokseen ykköskakkosella.

Leyton Orient – Northampton

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa toisensa kohtaavat Leyton Orient ja Northampton. Isännät ovat esiintyneet viidellä edellisellä kierroksella kaksi kertaa pistejakojen merkeissä ja hävinneet kolme kertaa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Port Valea vastaan ja vähämaalisen tasapelin Grimsbyn kanssa. Edellisellä kierroksella vastustajan ainokainen tehtiin noin 20 minuuttia ennen illan päätöstä. Ottelussa oltiin pieniä altavastaajia. Toiseksi edellisellä kierroksella tappiokaan ei ollut kuin pienen hetken päässä, mutta lisäajalla rankkarista tullut maali mahdollisti venymisen pistejakoon. Miehistö on voittanut viimeksi hieman ennen joulua. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa, pistejakoja kerran ja hävinnyt kerran. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitto Salfordia ja Morecambea vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin neljä kertaa. Ratkaisuvoiman kanssa on ehditty saada myös muuten hyvin onnistumisia. Tien päällä pisteille on päästy neljän voiton ja neljän tasapelin merkeissä. Kausi on mennyt kaksikosta paremmin, mutta loppuvuodesta pelattiin viidellä kierroksella voitollisesti vain kerran. Cobblers saa olla marginaalinen voittajasuosikki. Kakkosta on pelattu lähes 60 pinnaa, joten kakkonen on pakko laittaa sivuun. Mennään iltaan ykkösristillä.

Macclesfield – Crewe

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa yhteen iskevät Macclesfield ja Crewe. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Colchesteriä vastaan ja vähämaalisen tasapelin Oldhamin kanssa. Miehistö on ehtinyt voittaa viimeksi tammikuun alussa Cambridgea vastaan. Edellisellä kierroksella tappio ei ollut ennakkoon yllätys tai vääryys, mutta taistossa oli myös huonoa onnea. Vastustajan toinen maali tehtiin omasta pelaajasta. Ensimmäisen noin 15 minuutin kohdalla oltiin kaksi maalia perässä. Kausi on ollut kokonaisuutena haastava. Vierasjoukkue on pelannut hyvän kauden ja löytyy yhä sarjataulukosta kärjen tuntumasta. Nippu on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa ja kaksi tappiota. Edellisellä kierroksella tuli kotona voitto Cheltenhamista. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu tappiollisesti Swindonia vastaan. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta paljon enemmän. Tien päällä on oltu myös hyviä. Siellä pisteitä on tullut kuudessa voitossa ja muutamassa pistejaossa. Silkmen ei ole hävinnyt kotonaan kuin kerran, mutta voittaminen on nipulle vaikeaa. Tasokkaammat, vahvemmat ja hyvin esiintyneet punapaidat ovat vajaan 55 pinnan voittajasuosikkeja. Kakkosta on pelattu liikaa, mutta se tulee pitkin hampain tolpaksi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu