kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 21.1.

Maanantaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Italiassa, Ranskassa ja Hollannissa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Juventus – Chievo Verona

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisensa kohtaavat Juventus ja Chievo Verona. Kotijoukkueella on alla Super Cupin finaalissa tullut voitto AC Milanista, Coppa Italian voitto Bolognasta ja sarjassa tullut voitto Sampdoriasta. Torinolaiset ovat olleet otteluruuhkassa, mutta pelivire on ollut silti erinomainen. Mustavalkoiset eivät ole hävinneet kertaakaan, mutta sarjataulukossa toisena oleva Napoli on iskuetäisyyden päässä. Vanha Rouva on ollut varsinkin alakertansa suhteen timanttinen, sillä omiin on mennyt hädin tuskin kaksinumeroinen määrä osumia. Vierasjoukkueella alla on niukka voitto heikosta Frosinonesta, mutta veronalaiset ovat pelanneet muuten sarjan ilman voittoja. Matkalle on mahtunut lukuisia tasapelejä, mutta nykyisellään tilanne on se, että sarjapaikkaa tuskin säilytetään. Varsinkin vieraissa hyökkäyspelaaminen on onnetonta. Siellä on tehty vain kerran enemmän kuin yksi osuma. Keltasiniset eivät ole pelanneet alkuvuonna vielä kertaakaan, kun taas Bianconeri omaa monesta kilpailusta huolimatta paremman pelituntuman. Molemmilla miehistöillä on poissaolijoita, mutta sarjakärjen materiaalilla ne kestetään paremmin. Kamppailussa on yksi suuri voittajaehdokas. Mikään ei puolla altavastaajan menestymistä.

Eibar – Espanyol

Eibar ja Espanyol taistelevat paremmuudestaan, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Isännät ovat pelanneet pitkään ilman ainuttakaan voittoa, ja edellisessä taistossaan kotijoukkue hävisi odotetusti Barcelonan vieraana. Kotona on alla maaliton tasapeli Villarrealin kanssa, mutta tuolloin voittoon pystyminen ei olisi ollut vääryys. Sama tilanne oli myös Betisin vieraana. Vaikka viimeisimmästä voitosta on aikaa, Barcelonalle tullut tappio on laatuaan ainoa lähes kahteen kuukauteen. Lisäksi alakerta on toiminut Camp Noun vierailua lukuun ottamatta aivan kelvollisesti, mutta maalinteko on ollut vaikeaa. Vierasjoukkue voitti viimeksi viikolla Copa del Reyssä Villarrealin, mutta sarjassa on alla vauhdikkaitten vaiheiden jälkeen tullut tappio Real Sociedadille. Reissussa pelaaminen on tuottanut vaikeuksia, sillä tien päällä voittoihin ei ole pystytty vielä kuin kerran. Neljään viimeiseen kilpailulliseen vieraskamppailuun vain kerran omiin on mennyt enintään yksi osuma. Katalonialaiset kärsivät edelleen loukkaantumisista, sillä pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on sivussa. Baskimaalaisilla on myös muutamia poissaoloja. Materiaaliltaan Los Armeros on hieman laadukkaampi ja heillä on puolellaan myös kotietu ja enemmän valmistautumisaikaa. Kotona tappioita ei ole tullut syyskuun jälkeen, ja näillä tiedoilla kyseessä lienee ansaitusti lievä voittajasuosikki.

Bolton – West Bromwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Bolton ja West Bromwich. Wanderers hävisi edellisessä kamppailussaan ansaitusti Bristolille, mutta viimeiseen viiteen kilpailulliseen taistoon matkaan on tarttunut myös kaksi voittoakin. Toinen niistä tuli tosin FA Cupissa heikompaa ryhmää vastaan. Peliesitykset ovat olleet kovin epätasaisia ja varsinkin puolustuspelaamisen suhteen hankalia. Alakerta on alkanut olemaan virheherkkä. Siitä esimerkki saatiin muutama viikko sitten, jolloin omiin meni kuusi maalia. Maalinteko on tuskaa. Materiaaliltaan miehistö on yksi ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin Norwichin kanssa, mutta kaikki mahdollisuudet voittoon olivat olemassa. Albion on yksi ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa, ja ryhmä onkin selvästi kotijoukkuetta tasokkaampi. Norwichia vastaan vastustaja pääsi tasoittamaan kymmenen minuuttia ennen loppua. Marraskuun alun jälkeen ainoa tappio on tullut Blackburnille. Miehistö on yksi sarjan tulivoimaisimmista nipuista, sillä heillä on jo kolme vähintään yhdeksän maalin pelaajaa. Muutama poissaolo on taustalla, mutta kotijoukkueellakin on omat poissaolonsa. The Baggies on vahvoilla.

Spezia – Venezia

Jalkapallon Italian Serie B:ssä vastakkain asettuvat Spezia ja Venezia. Kotijoukkue pelasi edellisessä kamppailussaan vähämaalisen tasapelin Leccen kanssa, kun taas vierasjoukkueella alla on vähämaalinen tasapeli Carpin kanssa. Suuressa kuvassa isänniltä on löytynyt enemmän maalintekovoimaa, ja edelliseen viiteen kierrokseen miehistö on tehnyt kahdesti vähintään kolme maalia. Toisaalta toinen niistä kerroista oli heikkoa Crotonea vastaan. Lagunari on tehnyt edellisen kerran enemmän kuin yhden maalin marraskuussa Bresciaa vastaan. Heidän alakertansa on toiminut hyvin, mutta maalintekoon kaivataan lisää ratkaisuvoimaa. Materiaaliltaan valkopaidat ovat pykälää parempi kokonaisuus, ja miehistö on jäänyt kotonaan kokonaan pisteittä vain Pescaraa vastaan. Heilläkin puolustuspelaaminen on ollut voittavalla tasolla. Vierailijoiden vaikeudet tien päällä ovat jatkuneet entisestään, eikä reissussa alla ole vieläkään yhtä voittoa enempää. Vieraissa maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Molemmat miehistöt ovat pelanneet edellisen kerran viime vuoden puolella, joten pelituntuma ei ole varmasti parhaimmillaan. Vähämaalista iltaa on syytä odotella, mutta monet tekijät puoltavat kuitenkin isäntien menestymistä. Hieman parempi perustaso, kotietu ja isompi ratkaisuvoima nostavat heidät ansaitusti ennakkosuosikiksi.

Granada – Elche

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa kohtaavat Granada ja Elche. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kamppailuunsa kaksi voittoa ja kolme tasapeliä, kun taas vierasjoukkueella alla on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Viimeksi täysi pistepotti napattiin varsin ansaitusti Gimnasticilta. Isäntien viimeisin taisto päättyi maalittomaan tasapeliin Cadizin kanssa, mutta pelitilanteiden valossa voittoon pystyminen ei olisi ollut vääryys. Miehistön vahvuutena on ollut jälleen laadukas puolustuspelaaminen, mutta hyökkäyspäässä ratkaisuvoimaa on turhan usein niukasti. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut viimeksi yli kaksi kuukautta sitten. Tappioita ei ole tullut kuitenkaan niin ikään noin pariin viimeiseen kuukauteen, joten itseluottamus on kunnossa. Materiaaliltaan nippu on yksi ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella maan pääsarjassa. Los Ilicitanos on ollut edelleen vieraissa vaikeuksissa, sillä kasassa on yhä vasta yksi voitto. Se tuli Rayo Majadahondalta, eikä tuolloinkaan voitotta jääminen olisi ollut väärin. Miehistö on kärsinyt niin kotonaan kuin vieraissa hyökkäyspelaamisen vaikeuksista. Muutamia poissaoloja lienee yhä rasitteena. Paperilla ryhmä on heikompi. Punavalkoiset ovat hävinneet kotonaan kerran ja siellä heille on tehty syyskuun jälkeen kerran enemmän kuin maali. Andalucialaiset ovat vahvoilla.

Paris FC – Brest

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sen ottelussa Paris FC saa vastaansa Brestin. Kotijoukkue voitti edellisessä kamppailussaan Nancyn, ja miehistö on ollut muutenkin jo pitkään hyvässä pelivireessä. Neljään viimeiseen kierrokseen alla on kolme voittoa. Varsinkin puolustuspelaaminen on toiminut vahvasti, mutta myös ratkaisuvoimaa on alkanut löytymään. Toiseksi edellisessä kotipelissään nippu teki kolme maalia ylemmän keskikastin Clermontille. Kotonaan pariisilaisten alakerta on ollut erinomainen, sillä siellä heille on tehty syyskuun jälkeen yhteensä yksi maali. Kotona ei ole tullut vielä yhtään tappiota. Toisaalta sielläkin maalinteko on ollut usein vaikeaa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen tasapelin Troyesin kanssa, mutta voittoon saakka olivat täydet mahdollisuudet. Miehistö on ollut myös varsin hyvässä pelivireessä, sillä viiteen edelliseen kierrokseen alla on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Punavalkoiset ovat olleet kotonaan sarjan paras porukka ja vieraissakin aivan kärkipäätä Metzin takana, mutta viiteen edelliseen kilpailulliseen matkaotteluun ainoa voitto on tullut cupissa Vannesista. Heiltä on löytynyt isossa kuvassa tummapaitoja enemmän maalintekovoimaa, mutta vierailijoiden alakerta ei ole ollut ihan yhtä mainiolla pohjalla. Materiaaliltaan kyseessä on kaksi hyvin samantasoista ryhmää. Luvassa on kierroksen tasaisimpia ja tiukimpia kohtaamisia, eikä näillä tiedoilla iltaan ole löydettävissä juuri lievääkään ennakkosuosikkia.

Le Havre – Red Star

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sen kamppailussa vastakkain asettuvat Le Havre ja Red Star. Kotijoukkue voitti edellisessä ottelussaan Valenciennensin hurjan maalijuhlan päätteeksi. Tuolloin osumia viimeisteltiin peräti seitsemän kappaletta. Viiteen viimeiseen kilpailulliseen taistoon alla on myös kaksi muutakin voittoa, mutta ne tulivat cupin puolella. Vierasjoukkue on saalistanut myös viiteen edelliseen kilpailulliseen kamppailuunsa kolme voittoa. Viimeksi miehistö nappasi vähämaalisen voiton Lensistä. Voitto tuli kuitenkin pelitilanteiden vastaisesti, sillä vastustaja oli selvästi parempi osapuoli. Ryhmällä on ollut varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa edelleen vaikeuksia, sillä maalinteossa on onnistuttu 15 kertaa. Nykyisellään pelivire on menossa parempaan suuntaan, mutta mikäli hyökkäyspelaamiseen ei löydetä uutta ratkaisuvoimaa, kyseessä on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Puolustuspelaaminen on kuitenkin toiminut aivan kelvollisesti, sillä heille on tehty enemmän kuin yksi maali viimeksi joulukuun alussa. Siinä on siis tullut kehitystä. Le club doyen on ollut kotonaan vahvassa pelivireessä, sillä ensinnäkin siellä ainoa tappio on tullut Beziersille, ja toisekseen ryhmä on jäänyt kotonaan syyskuun jälkeen vain kerran korkeintaan yhteen maaliin. Monella osa-alueella laadukkammat isännät lähtevät taistoon ehdottomana ennakkosuosikkina.

Jong PSV – Maastricht

Jong PSV isännöi Maastrichtiä, kun taistot jatkuvat jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä. Isännät pelasivat viimeksi sarjassa runsasmaalisen tasapelin Jong Ajaxin kanssa, kun taas kotona alla on voitto Almeresta ja peräti viiden maalin tekeminen. Vierasjoukkue hävisi viimeksi odotetusti Twentelle, mutta pelitilanteiden valossa pisteille pääseminen ei olisi ollut suuri vääryys. Sarjassa viiteen edelliseen otteluun alla on yksi voitto. Miehistö on menestynyt matkaotteluissaan hyvin, sillä siellä pisteitä on kerätty viidenneksi parhaimmalla tahdilla. Kotijoukkue on voittanut edellisestä neljästä kotikamppailustaan kolme ja tehden vain kerran alle kolme maalia. Eindhovenilaiset ovat pelanneet paljon runsasmaalisia otteluita, sillä heidän peleissään on tehty keskimäärin yli neljä osumaa. Vaikka kyseessä on kaksikosta tulivoimaisempi nippu, puolustuspelaamisen suhteen etu on vierailijoilla. Heidän tekemisensä on ollut enemmän alakerran kautta, mutta hyökkäyspelaamiseen olisi saatava lisää maalintekovoimaa. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut liikaa yhden pelaajan varassa. Toisaalta alakerrastakin on todettava, että neljään viimeiseen peliin kolmesti omiin on mennyt vähintään kaksi maalia. Kahden varsin erityyppisen ryhmän taistossa raitapaidat ovat kotonaan pieni ennakkosuosikki.

Maccabi Tel Aviv – Beitar Jerusalem

Jalkapallon Israelin Ligat ha’Alissa yhteen iskevät Maccabi Tel Aviv ja Beitar Jerusalem. Kotijoukkue on ollut jälleen mainiossa pelivireessä, sillä alla on kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun kahdeksan voittoa ja kaksi tasapeliä. Viimeksi miehistö murskasi Akkon. Se pelattiin kuitenkin cupissa, joten valmistautumisaikaa on jäänyt rajoitetusti. Tel Avivin jättiläinen on ollut selvästi sarjan paras porukka, sillä niin hyökkäyspelaamisensa kuin alakertansa suhteen heillä on ollut parasta tekemistä. Vielä ensimmäinen tappio antaa odotuttaa itseään, eikä tarvitse erikseen nostaa esille pelaajiston korkeaa itseluottamusta. Äskettäin Tel Avivin paikallistaisto päättyi vähämaaliseen tasapeliin, mutta tuolloinkin täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Vierasjoukkue on ollut kaikilla osa-alueilla keltasinisiä heikompi, vaikka alla onkin neljä viimeisintä kierrosta ilman tappioita. Puolustuspelaaminen on alkanut toimimaan aivan kelvollisesti, mutta maalinteko on ollut tuskaa. Siinä on onnistuttu joulukuun 10. päivän jälkeen enemmän kuin kerran vain Hapoel Haderalle. Materiaaliltaan The Menorah on useamman pykälän huonompi nippu, mutta toisaalta kolmeen viimeiseen matkapeliin heille ei ole tehty maaliakaan. Sekin kuvastaa hyvin alakerran toimivuutta, mutta tulivoimassa eroavaisuus on valtava. Kotonaan The yellow ones on ollut mahdoton pysäytettäväksi, eikä realistisesti muutosta ole odotettavissa. Selvää sarjakärjen hallintaa on luvassa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu