kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 21.10.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Ruotsin Allsvenskanissa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen saa käyttää vapaasti.

IFK Göteborg – Djurgården

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa toisensa kohtaavat IFK Göteborg ja Djurgården. Isännät pelasivat ennen maajoukkueiden otteluita niukasti tappiollisesti Malmöä vastaan ja maalittoman pistejaon BK Häckenin kanssa. Viiteen viimeiseen otteluun on tullut yksi voitto, joten tauko maajoukkueiden merkeissä tuli varmasti hyvään saumaan. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa on ollut haasteita. Kolmeen viimeiseen koitokseen itse ei ole tehty yhtään osumaa, mutta lähiaikoina on pelattu AIK:ta ja mainittua Malmöä vastaan. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella voitollisesti Östersundia vastaan ja niukasti tappiollisesti Hammarbyta vastaan. Edellisellä kierroksella toisen jakson alku oli vaikeaa aikaa, sillä vastustaja sai pienessä hetkessä kaksi osumaa. Vastassa oli kuitenkin sarjataulukon kärki, joten ottelu oli jo ennakkoon todella haastava. Kasassa on kuitenkin viiteen edelliseen peliin neljä voittoa, joten maajoukkueiden tauolle päästiin lähtemään hyvällä fiiliksellä. Tulivoimaisempi ja kokonaisuutena parempi Järnkaminerna on vieraissa yli 50 pinnan ennakkosuosikki. Kannatusta on viitisen pinnaa liian vähän, joten kakkosesta otetaan sopiva tolppa.

Örebro – Elfsborg

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa yhteen iskevät Örebro ja Elfsborg. Kotijoukkue pelasi ennen maajoukkueiden otteluita tappiollisesti Hammarbyta ja AIK:ta vastaan. Kahteen viimeiseen otteluun omissa verkot ovat soineet seitsemän kertaa, mutta kotona on tullut kesäkuun jälkeen pisteittä jääminen vain kerran. Kotona kolmeen viimeiseen taistoon omiin on mennyt yhteensä yksi osuma. Edellisellä kierroksella tappio AIK:ta vastaan ei ollut mikään vääryys tai yllätys, mutta ottelu oli vielä tauolla maalittomassa. Hammarbyta vastaan tappio ei ollut myöskään mikään uutinen, mutta vastustaja teki lähes kaikki osumansa toisen jakson aikana. Tuolloin itse saatiin koitokselle vahva alku, kun maalinteossa onnistuttiin jo lähes pelin alussa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon AIK:n kanssa ja voitollisesti Falkenbergia vastaan. Keltamustat pääsivät maajoukkueiden tauolle hyvän itseluottamuksen kera. Elokuun 11. päivän jälkeen ainoa tappio on tullut Malmöä vastaan. Molemmat niput ovat voittaneet saman verran pelejä ja onnistuneet maalinteossa samalla tahdilla. Ottelu on myös ennakolta todella tasainen, sillä koitos on hyvin lähellä tasabuukkia. Risti on sen verran ylipelattu, että mennään iltaan ykköskakkosella.

Sheffield United – Arsenal

Sheffield United isännöi Arsenalia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin Watfordin kanssa ja niukasti tappiollisesti Liverpoolia vastaan. Isännät ovat jääneet neljällä edellisellä kierroksella kolmesti ilman osumia, mutta sarjanousijan peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena oikein kelvollisia. Syksyn aikana on ehditty muun muassa voittaa Everton, pelata hyvin Liverpoolia vastaan ja nollata siis viimeksi Watford. Bladesin vahvuus on löytynyt vahvasta alakerrasta, mutta ratkaisuvoimaa toki kaivataan pian lisää. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia vähämaalisen pistejaon Manchester Unitedin kanssa ja niukasti voitollisesti Bournemouthia vastaan. Tykkimiesten pelivire oli ennen maajoukkueiden otteluita kunnossa, mutta tien päällä voittoihin ei ole venytty kertaa enempää. Bournemouthia vastaan jo ottelun alussa tullut maali riitti koko pistepottiin. Illassa vastakkain asettuvat kaksi hyvin erilaista nippua. Gunners on noin 50 prosentin ennakkosuosikki. Kannatusta on tullut yli 20 pinnaa liian paljon, joten laitetaan kakkonen rohkeasti sivuun.

Brescia – Fiorentina

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät Brescia ja Fiorentina. Kotijoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia tappiollisesti Juventusta ja Napolia vastaan. Lisäksi yksi sarjassa suunniteltu ottelu jouduttiin siirtämään toiselle päivälle, joten edellinen ottelu on pelattu syyskuussa. Kasassa on viiteen viimeiseen taistoon neljä tappiota, mutta vastustajien taso on ollut myös korkeaa luokkaa. Juventusta ja Napolia vastaan taisteltiin sen verran hyvin, että kummassakin ottelussa tappiot tulivat maalin erolla. Kotona on ehditty pelata vain kahdesti, mutta siellä ensimmäiset pisteet on vielä tulematta. Pelituntumaa pidettiin yllä pelaamalla aiemmin tässä kuussa peräti 11 maalin voittoon päättynyt ystävyyspeli Bagnolesea vastaan. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden otteluita voitollisesti AC Milania ja Udineseä vastaan. Maajoukkueiden tauolle lähdettiin kolmen ottelun voiton myötä, joten itseluottamus on ollut kunnossa. Edellisellä kierroksella noin 20 minuuttia ennen loppua tullut maali riitti voittoon asti. Perustasoltaan La Viola on toki edellä, mutta vieraista on vaikea saada yli 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Ykköstä on pelattu vain noin 15 prosentin edestä, mutta risti on kaveriksi ylipelattu, joten lähdetään otteluun ykköskakkosella.

FC Midtjylland – Randers

Jalkapallon Tanskan Superliigassa FC Midtjylland pelaa Randersia vastaan. Kotijoukkue on pelannut mainion alkukauden, sillä isännät ovat keränneet otteluistaan pelkkiä voittoja lukuun ottamatta kahta tasapeliä ja yhtä tappiota. Miehistö on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti OB:tä vastaan ja voitollisesti Silkeborgia vastaan. Ainoa tappio on tullut mainittua OB:tä vastaan, mutta pelitilanteiden valossa menestystä olisi ollut hyvinkin saatavilla. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti oli odotettu juttu, mutta koitoksessa oli myös onnea, sillä toinen maali syntyi vastustajan omasta pelaajasta. Kyse on kuitenkin jälleen vahvasta ehdokkaasta menestymään hyvin. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia voitollisesti Århusia vastaan ja myös menestyksen parissa AaB:ta vastaan. Kahteen edelliseen taistoon itse on tehty viisi maalia. Maajoukkueiden tauolle lähdettiin hyvällä itseluottamuksella. Alkukausi on mennyt muutenkin hyvin, sillä voittoja on tullut kuudesti. Ratkaisuvoimaa on ollut yllättävän hyvin. Perustasoltaan Ulvene on silti sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 65 pinnalla. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa, joten otetaan alipelattu ja palkitseva risti rinnalle.

Bodö/Glimt – Mjöndalen

Jalkapallon Norjan Eliteserieniä, toisensa kohtaavat Bodö/Glimt ja Mjöndalen. Kotijoukkue on pelannut mainion kauden, sillä isännät löytyvät edelleen sarjataulukon kärjen tuntumasta heti Molden alta. Kasassa on kuitenkin viiteen edelliseen otteluun vain yksi voitto, joten maajoukkueiden tauko tuli varmasti hyvään saumaan. Edellisellä kierroksella tuli maaliton tasapeli Lilleströmin kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin voitollisesti Tromsöä vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse neljästi. Nippu on ollut varsinkin omien kannattajiensa edessä erittäin vakuuttava, sillä siellä on tullut vain voittoja lukuun ottamatta kahta tasapeliä ja yhtä tappiota. Vierasjoukkue on pelannut viimeksi selvästi tappiollisesti Vikingille ja vähämaalisen pistejaon Strömsgodsetin kanssa. Viimeksi koitoksen molemmat maalit tehtiin toisella jaksolla ensimmäisen noin 20 minuutin aikana. Kausi on mennyt viininpunaisilta kokonaisuutena vaisusti. Sarjataulukossa ollaan edelleen viimeisten joukossa. Tien päällä on tullut 12 ottelusta vain yksi voitto. Perustasoltaan keltapaidat ovat sen verran vahvasti edellä, että ykkönen tulee melkein 70 prosentilla. Ykköstä on pelattu kuitenkin yli 10 pinnaa liikaa, joten otetaan rohkea ja palkitseva alipelattu risti rinnalle.

Frosinone – Livorno

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Frosinone ja Livorno. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Cosenzaa ja Salernitanaa vastaan. Isännät ovat voittaneet edellisen ja samalla ainoan kerran syyskuun alussa, mutta tappioitakaan ei ole tullut neljään edelliseen kertaan kuin Perugiaa vastaan. Ratkaisuvoimaa tarvitaan kuitenkin lisää, sillä alakerta on ollut lähes jatkuvasti voittavalla tasolla, mutta maalintekoon pystyviä pelaajia on liian vähän. Elokuun jälkeen vain yhdessä ottelussa maalinteossa on onnistuttu enemmän kuin kerran. Vierasjoukkue on pelannut kahdessa edellisessä ottelussaan tappiollisesti Salernitanaa vastaan ja pettymyksen merkeissä Chievo Veronaa vastaan. Kahteen viimeiseen taistoon omissa verkot ovat soineet seitsemän kertaa. Heilläkin on kasassa vasta yksi voitto. Varsinkin alakerran kanssa tarvitaan pikaista parannusta. Edellisellä kierroksella tauolla oltiin johdossa numeroin 3-1, mutta vastustaja teki toisella jaksolla kolme maalia. Kummatkin niput saivat lopussa myös punaiset kortit. Varsinkin vieraissa on ja tulee olemaan vaikeaa. Materiaaliltaan Canarini on sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 55 pinnalla. Merkataan melkein oikein rastittu ykkönen kelvolliseksi tolpaksi.

Bielefeld – HSV

Jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa vastakkain asettuvat Bielefeld ja HSV. Molemmat miehistöt ovat pelanneet hienon alkukauden. Kotijoukkue on ehtinyt kerätä viisi voittoa, kolme tasapeliä ja yhden tappion, kun taas vierasjoukkueella on kasassa kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Isännät pelasivat ennen maajoukkueiden koitoksia voitollisesti Osnabrückia vastaan ja niukasti tappiollisesti Stuttgartia vastaan. Kasassa on neljään edelliseen koitokseen kolme voittoa. Edellisellä kierroksella noin tunnin kohdalla tullut maali riitti voittoon saakka. Stuttgartia vastaan ottelu oli lähes loppuun saakka maalittomassa, mutta vastustaja sai voittoon vieneen osumansa ajassa 90+1. Itse oltiin toinen jakso isoksi osaksi miehen vajaalla. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia voitollisesti Greuther Fürthia vastaan. Ottelua edelsi viihdyttävä tasapeli Regensburgin kanssa. Kolmeen edelliseen koitokseen maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Alakerta on ollut sarjan paras, joten tulivoimaa ei ole saatu alakerran kustannuksella. Perustasoltaan Die Rothosen on kaksikosta parempi nippu, mutta vieraissa on vaikea puhua kuin marginaalisesta ennakkosuosikista. Risti on sen verran ylipelattu, että mennään kohteeseen ykköskakkosella.

Lens – Auxerre

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Lens pelaa Auxerrea vastaan. Kotijoukkueen syksy on mennyt hienosti, sillä isännät ovat keränneet kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Kasassa on neljään viimeiseen koitokseen yhtä monta voittoa. Syksy on ollut kuitenkin ylisuorittamista, sillä perustasoltaan nippu ei ole näin vahva. Kahdessa edellisessä ottelussa täysi pistepotti on napattu Paris FC:tä ja Orleansia vastaan. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse neljä kertaa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Le Havrea vastaan ja viihdyttävän pistejaon Niortin kanssa. Viiteen edelliseen otteluun alla on kolme voittoa, joten sinivalkoisilla on myös itseluottamus kunnossa. Ratkaisuvoimaakin on löytynyt. Tien päällä viidestä ottelusta on tullut yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Perustasoltaan vieraat kestävät hyvin vertailua, vaikka sarjataulukossa ei olla Sang et Orin tuntumassa. Ykkönen tulee käytännössä kerran kahdesta, mutta kannatusta on rastittu melkein 70 prosenttia. Ykkönen on oikein hyvä ohittaa. Punakeltaiset ovat saaneet taitoihinsa nähden ihan liikaa peliä.

NAC Breda – De Graafschap

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä NAC Breda isännöi De Graafschapia. Kotijoukkue on pelannut vahvan syksyn, sillä isännät ovat keränneet otteluistaan seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Vierasjoukkue on pelannut yhtä lailla hienon alkukauden, sillä heillä on kasassa viisi voittoa ja viisi tasapeliä. Ensimmäinen tappio on vielä tulematta. Keltamustat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon FC Eindhovenin kanssa ja voitollisesti N.E.C:iä vastaan. Miehistö on napannut viiteen viimeiseen kamppailuunsa neljä voittoa, joten maajoukkueiden tauolle päästiin hyvällä itseluottamuksella. Varsinkin alakerta on ollut sarjataulukon kakkosen vahvuus, sillä omiin on mennyt pitkään yhtä ottelua lukuun ottamatta enintään yhtä osumaa. Kotona on tullut vain voittoja lukuun ottamatta yhtä pistejakoa. Superboeren pelasi ennen maajoukkueiden otteluita pistejakoja Almeren ja Jong Utrechtin kanssa. Hyvästä syksystä huolimatta monien erittäin tasaisten otteluiden voittaminen on ollut haastavaa. Fiilis lienee silti kunnossa. Viiteen viimeiseen peliin ainoa voitto on tullut FC Eindhovenista. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan, joten ykköselle annetaan vähän yli 40 pinnaa. Liikaa ylipelattu ykkönen on syytä laittaa ohitukseen.

Jong AZ – N.E.C.

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä toisensa kohtaavat Jong AZ ja N.E.C. Isännät ovat ehtineet voittaa vasta muutaman kerran, mutta niistä jälkimmäinen tuli edellisellä kierroksella Jong Ajaxin kustannuksella. Edellisellä kierroksella itse maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Täysi pistepotti teki itseluottamukselle hyvää, sillä vastustaja oli ottelussa ehdoton ennakkosuosikki. Ensimmäinen voitto oli tullut kolmannella kierroksella, joten ennen edellistä kierrosta ehdittiin pelata monia kierroksia ilman menestystä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Jong PSV:tä vastaan ja niukasti tappiollisesti NAC Bredaa vastaan. Edellisellä kierroksella vähän tunnin jälkeen tullut yksi osuma riitti voittoon saakka. Ennen edellistä kierrosta ehdittiin pelata niin ikään useita kierroksia ilman voittoja. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että kakkonen tulee karvan alle 45 prosentilla. Kakkosta on pelattu vain noin 30 prosenttia, joten kannatus on jäänyt lähes 15 prosenttia liian pieneksi. Otetaan kakkosesta maistuva tolppa. Tien päällä ei ole tullut voittoa enempää, mutta nyt siihen tulee hyvä tilaisuus.

Jong Ajax – Jong Utrecht

Jalkapallon Hollannin Eerste Divisiessä yhteen iskevät Jong Ajax ja Jong Utrecht. Kotijoukkue on kerännyt ensimmäiseltä 10 kierrokselta viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti FC Eindhovenia vastaan ja niukasti tappiollisesti Jong AZ:ta vastaan. Kolmeen viimeiseen koitokseen maalinteossa on onnistuttu toistakymmentä kertaa, mutta peliesitykset kaipaavat ehdottomasti tasaisuutta ja lisää varmuutta. Edellisellä kierroksella tullut tappio Jong AZ:ta vastaan oli pettymys, mutta toisaalta omien kannattajien edessä on tullut kaikista otteluista pisteitä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti FC Dordrechtia vastaan ja viihdyttävän pistejaon De Graafschapin kanssa. Heillä syksyssä on ollut tuloksellisesti paljon samaa, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt heikommin. Alakerta on ollut tosin hieman varmempi ja parempi. Edellisellä kierroksella pistejako oli hyvä onnistuminen, sillä vastassa oli sen verran parempi porukka. Tosin voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Tasokkaampi ja parempi Joden on vauhdikkaassa ja viihdyttävässä ottelussa aika tasan 65 prosentin ennakkosuosikki. Viitisen pinnaa liian vähän pelattu ykkönen voi olla ihan sopiva tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu