kasinosankarit

Kohteita 32840

Avoimet kohteet 2

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 21.4.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Englannin Valioliigassa ja Espanjan La Ligassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Everton – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton isännöi Manchester Unitedia. Sinipaidat ovat saalistaneet viimeiseen neljään kierrokseen kolme voittoa, ja vaikka viimeksi Fulhamia vastaan jäätiin pettymykseen, tekemisessä on ollut muuten paljon hyvää. Ennen kaikkea peliesitykset ovat saaneet lisää varmuutta ja tasaisuutta. Isossa kuvassa tekeminen on ollut hyvinkin aaltoilevaa. Edelliseen viiteen kamppailuun on muun muassa voitettu Chelsea ja Arsenal siten, että omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Kotona on pelattu kolme viimeistä taistoa antamatta vastustajille yhtään osumaa. Kolmas niistä oli vieläpä Liverpool. Vierasjoukkue hävisi Mestarien liigassa Barcelonalle sekä kotona että vieraissa, joten miehistö keskittyy nyt vain sarjan tapahtumiin. Kauheasti ei jäänyt sijaa selittelylle. Sarjassa voitettiin viimeksi nippa nappa West Ham. Toiseksi edellisellä kierroksella jäätiin pisteittä Wolverhamptonia vastaan. Tekemiseen on tullut kieltämättä lisää ailahtelua. Kotijoukkueella on ainakin vähän poissaoloja, mutta sama tilanne on myös manchesterilaisilla. Alexis Sanchez pelasi Camp Noulla vähän aikaa. Nipulle Barcelona-taiston jälkeen ei ole välttämättä helppo saada parasta motivoitumista, vaikka toki pisteiden tarve on tärkeä. Alakerta ei ole lähiaikoina todellakaan vakuuttanut. Red Devilsiä on vaikea nähdä kuin pikkuiseksi ennakkosuosikiksi. Ottelua on hankala ennakoida, mutta vierailijoiden voitotta jäämistä ei näe näillä tiedoilla yllätyksenä.

Cardiff – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Liverpool matkustaa Cardiffin vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut viiteen viimeiseen kierrokseen kaksi voittoa, joten walesilaisten taistelu sarjapaikkansa suhteen jatkuu tiiviinä. Edellisellä kierroksella isännät nappasivat täyden pistepotin Brightonilta. Sitä edelsi maaleitta jääminen sekä Burnleyn että Manchester Cityn vieraana. Kotona alla on puolestaan tappio Chelsealle. Vierasjoukkue selvitti tiensä viikolla Mestarien liigan semifinaaleihin, kun FC Porto kaadettiin myös reissussa. Punapaidat ovat muutenkin vahvassa pelivireessä. Miehistö on kokenut tappion viimeksi missä tahansa kilpailussa tammikuun alussa. Sarjakakkonen on materiaaliltaan, tulivoimaltaan ja muiltakin ominaisuuksiltaan rajusti sinipaitoja edellä. Toki kyseessä on sarjanousijalle yksi kauden sytyttävimmistä koitoksista ja pisteiden tarve on merkittävä, mutta yhtä lailla vierailijat pelaavat suurista asioista. Lepoaika ei jää juurikaan pienemmäksi. Ainakin Bluebirdsillä on poissaoloja. Suuresta vahvan itseluottamuksen omaavan Redsin hallinnasta on kyse. Erilainen lopputulos kuin vierasvoitto on hyvinkin epäuskottavaa.

Arsenal – Crystal Palace

Lontoon paikallisessa Arsenal saa vastaansa Crystal Palacen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Tykkimiehet selvittivät tiensä Eurooppa-liigan semifinaaleihin, kun Napoli kaadettiin sekä kotona että vieraissa. Torstaina punavalkoiset jättivät turkoosipaidat kokonaan osumitta. Sarjassa Gunners on voittanut neljään viimeiseen kierrokseen kolmesti. Kotkat ovat voittaneet viimeiseen viiteen otteluunsa kahdesti, mutta viimeksi Manchester Cityä vastaan todellisia menestyksen mahdollisuuksia ei ollut. Reissussa pisteitä on kerätty hienosti seitsemänneksi parhaiten. Toiseksi edellisellä kierroksella vieraissa kaatui Newcastle. Vierasjoukkueella tarve pisteille ei ole enää merkittävä, mutta kotijoukkueella riittää sen sijaan paljon pelattavaa. Ailahtelua on ollut huolena ja nyt myös otteluruuhka, mutta kotietu on toisaalta erinomainen. Siellä alla on kymmeneen viimeiseen kilpailulliseen taistoon yhdeksän voittoa. Kotona seitsemään viimeiseen kilpailulliseen peliin kuudesti omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Molemmat miehistöt ovat liikenteessä poissaolojen kanssa. Vierailijoilla poissaolot keskittyvät alakertaan. Miehistö saa pelata vapautuneesti, mutta selvästi tasokkaammat ja paremmat isännät ovat rasittuneinakin paljon edellä.

Getafe – Sevilla

Getafe ja Sevilla taistelevat paremmuudestaan, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Kotijoukkue on saalistanut viiteen viimeiseen kierrokseen yhden voiton, mutta esimerkiksi viimeksi Valladolidia vastaan noustiin kiinni pistejakoon aivan viimeisillä sekunneilla. Toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin Athletic Bilbaolta. Laadukas puolustuspelaaminen ja hyvä organisointi on kantanut miehistön pitkälle. Taistelua käydään jopa Mestarien liigan sijoituksista. Omiin on mennyt alle 30 osumaa. Toisaalta ratkaisuvoimaa on useissa otteluissa turhan rajallisesti. Kotietu on ollut hyvä. Kotona on voitettu viimeiseen kymmeneen kilpailulliseen peliin kahdeksan kertaa. Siellä vastustajat jätetään lähes jatkuvasti enintään maaliin. Andalusialaiset ovat voittaneet viiteen viimeiseen kierrokseen neljästi, joten Eurooppa-liigan pettymyksen jälkeen tilanne on mennyt parempaan suuntaan. Valmennuksen vaihtaminen on tuonut selvästi piristystä ja onnistumisia. Miehistö on tehnyt kolmeen viimeiseen peliinsä seitsemän osumaa. Toisaalta reissussa on ollut välillä turhaa ailahtelua ja ongelmia selvästi heikompia nippuja vastaan. Kummallakin ryhmällä on ainakin muutamia poissaoloja. Aineksia löytyy yhteen kierroksen tasaisimpaan koitokseen. Panokset ovat suuret. Perustasoltaan Los Hispalenses on toki edellä, mutta madridilaisten tasaisuus, hyvä itseluottamus ja alakerta muutamista poissaoloista huolimatta on vaikeasti murrettavissa.

Real Madrid – Athletic Bilbao

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Athletic Bilbao matkustaa Real Madridin vieraaksi. Kotijoukkue jäi viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Leganesin kanssa, mutta kasassa on kuitenkin kuuteen viimeiseen kamppailuun neljä voittoa. Madridilaisten menestys sekä sarjassa että Mestarien liigassa jää pettymykseksi, mutta sarjassa voidaan taistella vielä toisesta sijasta yhdessä Atletico Madridin kanssa. Leganesin ohella esimerkiksi Huesca kaadettiin vain niukasti, eikä Eibarin kanssa ollut mitään ruusuilla tanssimista. Vierasjoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kierrokseen neljä voittoa, joten punavalkoiset ovat vahvassa pelivireessä. Viimeksi raitapaidat nappasivat voiton Rayo Vallecanosta. Loppulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Toiseksi edellisellä kierroksella jäätiin moneen viikkoon ainoan kerran korkeintaan maaliin. Itseluottamus on kunnossa. Materiaaliltaan baskimaalaiset ovat tietysti perässä, mutta motivaatio on kunnossa ja pisteiden tarve on merkittävä. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. Madridilaiset ovat oikeutetusti voittajasuosikkeja, mutta tällä hetkellä heitä on vaikea arvostaa vahvaksi sellaiseksi. Peliesitykset ovat olleet materiaaliin nähden yhä yllättävän hapuilevia. Vierailijoilla on realistinen mahdollisuus taistella pistejaosta.

Villarreal – Leganes

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Villarreal saa vastaansa Leganesin. Keltapaidat putosivat jatkosta Eurooppa-liigan pudotuspeleissä, kun Valencialle hävittiin sekä kotona että vieraissa. Kotijoukkue pääsee keskittymään nyt vain sarjan tapahtumiin, jossa pisteiden tarve on putoamistaistelun vuoksi merkittävä. Edellisellä kierroksella voitettiin vieraissa Girona. Kotona alla on puolestaan viihdyttävä tasapeli Barcelonan kanssa, mutta täysi pistepotti oli todella lähellä. Alakerta on edelleen virheherkkä. Vierasjoukkue nappasi viimeksi vähämaalisen tasapelin Real Madridilta. Alla on neljä edellistä kamppailua ilman tappioita. Varsinkin puolustuspelaaminen on toiminut tasaisen varmasti. Heille on tehty kymmeneen viimeiseen kierrokseen kahdeksan kertaa korkeintaan yksi osuma. Miehistö on seitsemännestä sijasta viiden pisteen päässä. El Submarinoon nähden lepoaika jää paremmaksi. Perustaso on heikompi, mutta nykyisellään merkittävästä asiasta ei voi puhua. Toki vieraissa voitot ovat olleet vähissä. Isäntien kotietu on ollut kaukana toivotusta. Madridilaisten asema altavastaajana on perusteltu, mutta monet tekijät puoltavat hyvinkin tiukkaa koitosta. Lähiaikoina hyvin esiintynyt Los Pepineros voi olla erittäin inhottavasti kaadettavissa.

Real Betis – Valencia

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Valencia matkustaa Real Betisin vieraaksi. Kotijoukkue hävisi viimeksi Andalusian paikallisväännössä Sevillalle, kun taas toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti napattiin Villarrealista. Se on ainoa voitto viiteen viimeiseen taistoon. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain merkittäviäkin haasteita. Kotona ehdittiin pelata ennen Villarreal-taistoa edelliset viisi kilpailullista peliä voitoitta. Euroopan kenttien sijoitukset ovat edelleen saatavilla. Vierasjoukkue jatkaa vahvassa pelivireessä, sillä Eurooppa-liigassa selvitettiin tie kohti semifinaaleja ja sarjassa on voitettu neljään viimeiseen kierrokseen kolmesti. Sarjassa on hävitty tammikuun alun jälkeen vain kerran. Lepoaikaa ei jää paljoa, mutta itseluottamukselle Eurooppa-liiga teki hyvää. Lepakot kamppailevat niin ikään Euroopan kenttien sijoituksista. Puolustuspelaaminen lukeutuu sarjan parhaimmistoon. Omiin on mennyt vähemmän osumia kuin esimerkiksi Barcelonalla. Tulivoimaa on kuitenkin välillä turhankin rajallisesti. Pari poissaoloa saattaa löytyä. Perustasoissa isoja eroja ei ole. Kyseessä on erittäin tasainen isojen panosten koitos. Vierailijoilla on hieman kierrättämisen kanssakin sen verran rasitusta, että miehistöä on hankala arvostaa voittajasuosikiksi.

SC Freiburg – Dortmund

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa vastakkain asettuvat SC Freiburg ja Dortmund. Isännät ovat pelanneet viimeiset neljä kierrosta ilman voittoja, kun taas keltamustat ovat voittaneet edelliseen viiteen kamppailuunsa neljästi. Kotijoukkueella on alla niukka tappio Werder Bremenille, vierailijoilla odotettu voitto Mainzista. Sitä ennen kärsittiin ruma viiden maalin tappio Bayern Münchenille. Yksi punamustien parhaista onnistumisista tuli viimeksi kotona, kun Bayern Münchenin kanssa tasattiin pisteet. Sen jälkeen koettiin murskatappio Mainzille. Pisteiden tarvetta ei oikein ole, sillä putoamistaistelussa tai Euroopan kenttien taistelussa ei olla. Die Borussenilla pisteiden tarve on suuri, sillä mestaruustaistelu Bayern Münchenin kanssa käy kuumana. Vierasjoukkueella ei ole varaa yhteenkään turhaan pistemenetykseen. Reissussa alla on viiteen viimeiseen taistoon yksi voitto, mutta hieman paremmalla onnella selvästi enemmän olisi ollut saatavilla. Muutama poissaolo on taustalla, mutta isännätkään eivät ole poissaoloitta. Tasoero on merkittävä. Tulivoimainen ja motivoitunut vierasjoukkue on ehdottomasti vahva voittajasuosikki.

Hertha Berlin – Hannover

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Hertha Berlin ja Hannover. Molemmat miehistöt eivät ole saalistaneet viimeiseen viiteen kierrokseen muita kuin tappioita. Suuressa kuvassa kotijoukkueen kausi on ollut parempi, mutta sekin on sujunut hyvinkin ailahdellen. Vierasjoukkue on edelleen viimeisenä ja omaten selvästi heikomman hyökkäys- ja puolustuspelaamisen. Reissussa voittoihin ei ole venytty kertaakaan. Omiin tien päällä on mennyt jo varsin rajut 40 osumaa. Vierailijoille on tehty reissussa viiteen viimeiseen kierrokseen lähes 20 maalia. Matka on viemässä kohti toiseksi korkeinta sarjatasoa. Varsinkin reissussa tekeminen on todella heikkoa. Berliiniläiset ovat voittaneet sarjassa kotonaan viimeiseen seitsemään kierrokseen kerran, mutta hieman paremmalla onnella pisteitä olisi voinut tulla enemmän. Viimeksi kotona hävittiin Düsseldorfille, vaikka täysi pistepotti olisi pitänyt olla hyvin saatavilla. Molemmat miehistöt kärsivät edelleen poissaoloista. Kummankaan ryhmän tekeminen ei ole nähnytkään vakuuttavaa ja tasaisuutta, mutta tasokkaampi ja enemmän ratkaisuvoimaa omaava Die Alte Dame on ehdottomasti edellä.

Toulouse – Lille

Toulouse ja Lille pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkue pelasi äskettäin pitkän pätkän ilman voittoja, mutta viiteen viimeiseen kamppailuun kasassa on kuitenkin muutama hyvä onnistuminen. Edellisellä kierroksella hävittiin niukasti Montpellierille, mutta sitä edelsi täysi pistepotti Nantesista. Suuressa kuvassa kausi on ollut haastava. Sarjataulukossa ollaan seitsemän pistettä putoamisviivan yläpuolella. Vierasjoukkue on pelannut erinomaisen kauden ja taistelee suorasta Mestarien liigan paikasta yhdessä Lyonin kanssa. Edellisellä kierroksella miehistö murskasi kotonaan PSG:n. Vaikka pariisilaiset ovat kärsineet poissaoloista, taisto oli ryhmältä erinomainen. Sarjassa on jääty pisteittä joulukuun jälkeen vain kerran. Sekin olisi ollut hyvin vältettävissä. Itseluottamus on kunnossa. Varsinkin puolustuspelaaminen lukeutuu sarjan parhaimmistoon. Omiin on mennyt vähiten maaleja heti PSG:n jälkeen. Tulivoimassakin Les Dogues on selvästi Le Téfécéa edellä. Reissussa on mennyt hienosti. Terveystilanne ei ole ihan paras mahdollinen, mutta kyseessä on pelin jopa vahvakin voittajasuosikki.

Reims – St-Etienne

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen pelissä toisensa kohtaavat Reims ja St-Etienne. Kotijoukkue on saalistanut kymmeneen viimeiseen kamppailuunsa vähintään pistejaon yhdeksän kertaa. Edellisellä kierroksella isännät pelasivat maalittoman Monacon kanssa. Miehistön puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa laadukkaasti, mutta ratkaisuvoimaa on hyvinkin rajallisesti. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Kotona on pelattu joulukuun alun jälkeen ilman tappioita. Suuressa kuvassa kotona on sarjassa hävitty vain pari kertaa. Vierasjoukkue on voittanut viimeiseen neljään otteluunsa kolmesti. Edellisellä kierroksella Bordeauxin kaadossa toinen puoliaika oli vahva. Miehistö on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia. Koko kautta ajatellen kyseessä on selvästi tulivoimaisempi nippu. Kummallakin ryhmällä pisteiden tarve on merkittävä. Poissaoloitta ei olla liikenteessä. Varsinkaan punavalkoisilla ei ole varaa nyt hävitä. Tasapelejä on pelattu jo 15 kappaletta. Perustasoissa on kyllä eroa, mutta varsinkaan tällaisenaan suuresta asiasta ei ole kyse. Hyvin tasainen ja tiukka koitos isojen panosten koitos on luvassa. Otteluun on vaikeaa nähdä edes lievää ennakkosuosikkia.

PSG – Monaco

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Monaco matkustaa PSG:n vieraaksi. Pariisilaiset ovat pelanneet viimeiset kolme kilpailullista kamppailuaan ilman voittoja. Isännät hävisivät arkena Nantesia vastaan, mutta kokoonpanossa oli ja on yhä poissaoloja. Kotijoukkueen kausi sarjassa on ollut ylitse muiden, mutta mestaruuden varmistaminen on hieman yhä kesken. Käytännössä se on toki jo sitä. Kotona alla on viihdyttävä tasapeli Strasbourgin kanssa, joten kyllä kotonakin on varmasti tahtona päästä takaisin voittojen pariin. Tulivoimaltaan kyseessä on aivan omaa luokkaansa oleva nippu. Vierasjoukkueen kausi on ollut paha pettymys, eikä nytkään alla ole kuuteen edelliseen kierrokseen kuin yksi voitto. Puolustuspelaaminen on toiminut lähiaikoina pääasiassa aivan kelvollisesti, mutta ratkaisuvoimaa on taas vähän. Miehistö on tehnyt viimeksi enemmän kuin maalin maaliskuun alussa. Viimeksi kotona jäätiin maalittomaan Reimsin kanssa. Reissussa on pelattu sarjassa kuuteen viimeiseen peliin viidesti vähintään pistejaon arvoisesti, mutta monet kerrat olisi pitänyt pystyä voittaa. Sarjapaikka on yhä uhattuna. Les Parisiensin kotietu on ollut loistava. Poissaoloja on siis yhä ja rasitustakin viikolta, mutta monet tekijät puoltavat ehdottomasti täyttä pistepottia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu