kasinosankarit

Kohteita 32855

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 21.8.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigan karsinnoissa ja Englannin Mestaruuussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 5:seen voi hyödyntää vapaasti.

Fulham – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Fulham pelaa Millwallia vastaan. Kotijoukkue on napannut kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja tappion. Mökkiläiset pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Huddersfieldiä vastaan. Kotona napattiin täysi pistepotti Blackburnia vastaan. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin itse 51. minuutilla ja reilut kymppi ennen koitoksen päätöstä. Pelitilanteiden valossa voitto oli ansaittu. Vierasjoukkue on napannut kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja tasapelin. Viimeksi Leijonien ottelu Sheffield Wednesdayta vastaan päättyi vähämaaliseen voittoon. Tuolloin illan ainokainen syntyi hieman ennen taukoa. Toinen jakso jouduttiin olemaan miehen vajaalla, sillä Jed Wallace sai punaisen kortin. Perustasoltaan varsinkin kotonaan vahvat valkopaidat ovat yksi sarjan parhaista porukoista. Paluu Valioliigaan on ainoa tavoite. Sinivalkoiset kuuluvat taidoiltaan alempaan keskikastiin. Ykkönen tulee noin 60 prosentilla. Kannatusta on hieman liikaa, mutta ykkösen voi napata tolpaksi saakka.

Cardiff – Huddersfield

Cardiff kohtaa Huddersfieldin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät ovat saalistaneet kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta voiton ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kerran pistejaon merkeissä ja kahdesti tappioiden muodossa. Kotijoukkue pelasi viimeksi selvään tappioon päättyneen koitoksen Readingia vastaan, ja vaikka voitto meni oikealle nipulle, loppulukemat olivat turhan kovat. Vastustaja pääsi tauolle kaksi maalia edellä. Walesilaiset olivat ennakkosuosikkeja. The Terriers pelasi viimeksi tappiollisesti Fulhamia vastaan, ja yksi sarjan parhaista porukoista oli parempi osapuoli. Maalinteossa onnistuttiin itse vain noin tunnin kohdalla. Lisäksi paria päivää aikaisemmin oltiin hävitty Englannin Liigacupissa Lincolnille. Tien päällä ensimmäinen ottelu meni pistejaon merkeissä QPR:n kanssa. Valmennusta on heti alettu vaihtaa. Perustasoltaan kotijoukkue on parista poissaolosta huolimatta sen verran edellä, että ykkönen tulee hieman alle 50 prosentilla. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. The Bluebirdsin viimeisin peliesitys ei ollut hyvä, mutta ykkönen ilman ristin varmistusta on ihan sopivaa peli-idean ainesta.

Charlton – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Charlton isännöi Nottinghamia. Kotijoukkueen alkukausi on ollut mainio, sillä isännät ovat saalistaneet kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta kaksi voittoa ja tasapelin. Sarjanousija pelasi edellisellä kierroksella pistejaon merkeissä Barnsleyta vastaan. Tappio ei ollut kuitenkaan kaukana, mutta juuri ennen varsinaisen peliajan loppua tullut rankkari mahdollisti venymisen pisteeseen. Kotona ensimmäinen koitos meni voitollisesti Stokea vastaan. Tuolloin itse tehtiin kolme osumaa. Englannin Liigacupissa koettiin yllättävä putoaminen Forest Greeniä vastaan. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kerran voitollisesti, kerran pistejaon merkeissä ja yhden tappioon päättyneen kierroksen. Viimeksi peliesitys ja kolme maalia Birminghamin verkkoon oli hyvä juttu. Perustasoltaan Forest on ehdottomasti parempi porukka. Miehistö on itse asiassa yksi kärjen potentiaalisista haastajista. Leedsin kanssa pelattiin äskettäin vähämaalinen pistejako. The Reds saa olla vieraissakin minimaalinen ennakkosuosikki. Kakkonen on selvästi alipelattu, joten heikompien isäntien hyvästä alkukaudesta huolimatta tarjolla on rohkea ja maistuva tolppa.

QPR – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät QPR ja Swansea. Lontoolaiset ovat pelanneet kolmella ensimmäisellä kierroksella kerran voitollisesti, kerran pistejaon merkeissä ja kerran tappioon päättyneen koitoksen. Viimeksi isännät pelasivat kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Bristolia vastaan, kun taas kotona alla on vähämaalinen tasapeli Huddersfieldin kanssa. Tuolloin tappiokaan ei ollut kaukana. Välissä ehdittiin pelata Englannin Liigacupissa voitollisesti mainittua Bristolia vastaan. Sarjassa Bristolia vastaan enemmän olisi ollut hyvin saatavilla. Vierasjoukkue on esiintynyt kahdesti voittojen merkeissä ja kerran pistejaon merkeissä. Voitot ovat irronneet Hullia ja Prestonia vastaan, tasapeli Derbyn kanssa. Viimeksi koitos Prestonia vastaan oli hyvinkin viihdyttävä, sillä maaleja nähtiin viidesti ja niistä kolme merkattiin Joutsenten hyväksi. Englannin Liigacupissa jatkopaikka napattiin Northamptonia vastaan. Kesän harjoituspeleissä saatiin myös hyvin onnistumisia. Perustasoltaan walesilaiset ovat ehdottomasti edellä. Kotiedun myötä ottelua lähestytään melkein tasabuukista. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Suoraa kakkosta ei uskalla merkata, joten ristin varmistuksella on syytä puhua kelvollisesta peli-idean aineksesta.

Leeds – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Leeds ja Brentford. Kotijoukkue on ollut heti ensimmäisten kierrosten aikana vahvassa pelivireessä. Edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi Wigania vastaan. Vastustaja joutui pelaamaan pitkän aikaa miehen vajaalla. Maalinteossa onnistuttiin itse hieman ennen taukoa ja vähän tunnin jälkeen. Molemmat osumat merkattiin Patrick Bamfordin nimiin. Pelitilanteiden valossa voitto meni odotetusti oikealle nipulle. Lisäksi Englannin Liigacupissa jatkopaikka irtosi Salfordia vastaan. Viime kaudella pääsy Valioliigaan jäi tulematta, mutta nytkin kyseessä on yksi sarjan parhaista porukoista. Vierasjoukkue pelasi viimeksi vähämaalisen pistejaon Hullin kanssa. Koitos oli lontoolaisille kieltämättä pettymys. Ollie Watkins teki The Beesin ainokaisen. Tien päällä ensimmäinen ottelu meni voittoisasti Middlesbroughia vastaan. Punavalkoiset kuuluvat osaksi ylempää keskikastia. Kyseessä on yksi kärjen potentiaalisista haastajista. Tasokkaammat isännät voittavat noin 60 prosentilla. Kannatusta on kymmenisen pinnaa liikaa. Suoraa ohitusta ei tehdä, mutta alipelattu risti on sopiva kaveri.

Preston – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Preston ja Stoke. Kotijoukkue on saalistanut kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta voiton ja kaksi tappiota, kun taas vierasjoukkueella on kasassa tasapeli ja kaksi tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella viihdyttävän koitoksen Swanseaa vastaan, mutta ottelu päättyi kuitenkin tappioon numeroin 3-2. Iltaan saatiin hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin itse jo heti ensimmäisen kympin jälkeen, mutta Joutsenet tekivät lyhyessä ajassa kolme osumaa. North Endin toinen maali syntyi rankkarista, kun ottelua oli pelattu 67 minuuttia. Pelitilanteiden valossa tasapeli ei olisi ollut merkittävä vääryys. Punavalkoiset pelasivat viimeksi viihdyttävän pistejaon Derbyn kanssa. Kumpikin nippu onnistui maalinteossa kahdesti. Maalinteossa onnistuttiin itse puolen tunnin kohdalla ja hieman ennen tunnin täyttymistä. Täyteen pistepottiin olisi ollut hyvä mahdollisuus. Perustasoltaan The Potters ei ole ainakaan heikompi osapuoli. Viime kauteen nähden selvää parannusta on syytä odottaa. Otteluun lähdetään lähes tasabuukista, mutta ykköstä on pelattu noin 60 prosenttia. Ykkösen ohitus on selvä juttu.

West Bromwich – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa West Bromwich pyrkii kaatamaan Readingin. Isännät ovat olleet ensimmäisillä kierroksilla vahvassa pelivireessä. Kotijoukkue on ehtinyt kaataa Nottinghamin ja Lutonin sekä pelata pistejaon Millwallin kanssa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Lutonia vastaan. Vastustaja pääsi tauolle maalin edellä, mutta Grady Dianganan kaksi osumaa kääsi koitoksen Albionin eduksi. Ainakaan vääryytenä voittoa ei voinut pitää. Englannin Liigacupissa koettiin yllättävä putoaminen Millwallia vastaan, mutta alkukausi on mennyt siis muuten vahvasti. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kerran voitollisesti ja kahdesti tappioiden muodossa. Viimeksi napattiin jopa kolmen maalin voitto Cardiffia vastaan. Voitto tasokkaasta vastustajasta oli monella tavalla hyvä juttu. Loppulukemat olivat melko kovat, mutta esimerkiksi George Puscas pelasi mainiosti. Perustasoltaan kotijoukkue kuuluu yhdeksi kärjen suurimmaksi haastajaksi, kun taas vierailijat ovat alempaa keskikastia. Ykkönen tulee noin 60 prosentilla, mutta kannatusta on päälle 75 prosenttia. The Baggiesin tappiota on vaikea nähdä, mutta selvästi alipelattu risti lähtee ykkösen rinnalle.

Young Boys – Crvena Zvezda

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa Young Boys saa vastaansa Crvena Zvezdan. Kotijoukkue on ollut kotimaansa sarjassa heti vahvassa pelivireessä, sillä alla on neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kolme voittoa ja yksi pistejako. Viimeksi täysi pistepotti irtosi St. Gallenista. Illan sankari oli kaksi maalia tehnyt Jean Pierre Nsame. Kotona ensimmäiset koitokset menivät pistejaon merkeissä Servetten kanssa ja voitollisesti FC Luganosta. Sveitsin Cupissa jatkopaikka tuli alasarjojen Etoile-Carougesta. Mestarien liigan karsinnoissa ei ole ehditty pelata vielä yhtään kierrosta. Vierasjoukkue on pelannut Mestarien liigan karsinnoissa useita kierroksia. Vastustajina ovat olleet Suduva, HJK ja viimeksi FC Kööpenhamina. Viimeksi tanskalaiset kaatuivat toisen koitoksen jälkeen dramaattisten rankkareiden päätteeksi. Serbian liiga on käynnistynyt hyvinkin vahvasti. Sveitsiläiset voittivat viime kaudella Mestarien liigassa nimenomaan kotonaan Juventuksen. Isännillä on muutamia poissaoloja, mutta voittoon päädytään silti pikkuisen päälle 50 prosentilla. Prosentit on oikein, mutta ristin poimiminen kaveriksi on hyvinkin varteenotettava ajatus.

Dinamo Zagreb – Rosenborg

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa Dinamo Zagreb kohtaa Rosenborgin. Kotijoukkue on ehtinyt pelata Mestarien liigan karsinnoissa Saburtalo Tbilisia ja Ferencvarosia vastaan, kun taas vierasjoukkue on esiintynyt Linfieldiä, BATE Borisovia ja Mariboria vastaan. Isäntien viimeisin taistelu Ferencvarosia vastaan päättyi kotona vähämaaliseen tasapeliin, kun taas vieraissa jatkopaikka varmistettiin peräti neljän maalin voitolla. Koitos oli ratkennut käytännössä hieman ennen tuntia. Tuolloin johdossa oltiin jo kolmella maalilla. Kaikki osumat merkattiin eri pelaajien nimiin. Kroatian liigassa ensimmäiset viikot ovat sujuneet vahvasti. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Zapresicista. Kotietu on odotetusti vahva. Norjalaiset voittivat Mestarien liigan karsintojen edellisellä kierroksella Mariborin yhteensä maalein 6-2. Kummatkin ottelut menivät voittoisasti numeroin 3-1. Viimeksi kotona tauolle mentiin slovenialaisten maalin johdossa, mutta toisella jaksolla itse tehtiin kaikki kolme osumaa. Norjassa pelattiin äskettäin vähämaalinen tasapeli Odd Grenlandin kanssa. Kroatialaiset ovat perustasoltaan sen verran edellä, että ykköselle on annettavissa noin 60 prosenttia. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Troillongan on kuitenkin sen verran vahva nippu, että alipelattu risti on hyvä kaveri.

Olympiakos – Krasnodar

Olympiakos isännöi Krasnodaria, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa. Kotijoukkue on ehtinyt pelata Mestarien liigan karsinnoissa useita kierroksia, ja viimeksi jatkopaikka napattiin Basaksehirista yhteensä maalein 3-0. Tien päällä tuli voitto numeroin 0-1 ja kotona maalein 2-0. Paikka karsintojen seuraavalle kierrokselle oli odotettua. Kahteen koitokseen omiin ei mennyt yhtään osumaa. Sama tilanne oli myös toiseksi edellisellä kierroksella Viktoria Plzeniä vastaan. Kreikassa liiga ei ole vielä alkanut, joten pelituntumaa on saatu harjoitusotteluiden jälkeen Mestarien liigan karsinnoissa. Vierasjoukkue nappasi Mestarien liigan karsinnoissa mainion onnistumisen, kun jatkopaikka irtosi FC Portoa vastaan. Kotona tuli niukka tappio, mutta Portugalissa itse tehtiin jopa kolme osumaa. Venäjällä voitettiin äsken Tambov. Perustasoltaan kyseessä on niin hyvä nippu, että heitä on vaikea nähdä jatkopaikan kannalta juuri altavastaajana. Isännät ovat silti kotonaan noin 45 prosentin ennakkosuosikkeja. Pinnat ovat kohdallaan. Lähdetään liikkeelle ykkösristillä. Punavalkoisilla on pari poissaoloa, mutta erinomaisen kotiedun, paremman levon ja hyvän suoritusvarmuuden avulla The Red-Whites on kotonaan kuskin paikalla.

New York – Columbus

Jalkapallon USA:n MLS-liigassa toisensa kohtaavat New York ja Columbus. Isännät pitävät majaansa Itäisen konferenssin kolmannella sijalla. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Cincinnatia vastaan ja tappiollisesti Atlantaa vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt viimeisten kierrosten aikana pistejaon merkeissä sekä Torontoa että Cincinnatia vastaan. Kummatkin koitokset päättyivät siten, että molemmat niput tekivät kaksi osumaa. Itäisen konferenssin toiseksi viimeinen sijoitus kuvastaa hyvinkin varsinkin maalinteon vaikeuksia. Maalinteossa on onnistuttu alle 30 kertaa. Suunta on kuitenkin kohti parempaa. Viimeksi kotona itse tehtiin 82. minuutilla osuma, jolla voitto olisi ollut hyvin lähellä, mutta vastustaja tuli lisäajan kynnyksellä tasoihin. Edellisestä tappiosta on kuitenkin aikaa. Tien päällä 12 kierroksella on saatu kaksi voittoa ja kaksi pistejakoa. Taustalla on ainakin muutamia poissaoloja. Vauhdikas ottelu on luvassa. Perustasoltaan The Pigeons on sen verran hyvä porukka, että ykkönen tulee päälle 60 prosentilla. Kannatusta on noin 75 prosenttia, joten selvästi ylipelatusta merkistä on kyse. Crew on alkanut saada tulivoimaa ja tosiaan tappioita ei ole sitten heinäkuun 14. päivän, joten jopa ykkösen ohitus on syytä laittaa harkintaan.

D.C. United – New York RB

Jalkapallon USA:n MLS-liigaa, D.C. United pelaa New York RB:tä vastaan. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Los Angeles Galaxya vastaan ja niukasti tappiollisesti Vancouveria vastaan. Viimeksi koitos Vancouveria vastaan olisi voinut päättyä myös toisella tavalla. Illan ainokainen syntyi jo ensimmäisellä 20 minuutilla. Täysi pistepotti Los Angeles Galaxya vastaan oli hyvä onnistuminen, mutta se oli myös hieman onnekas. Tuolloin ratkaiseva maali tehtiin noin 20 minuuttia ennen loppua. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina pistejaon merkeissä New Englandia vastaan ja tappiollisesti Los Angeles FC:tä vastaan. Varsinkaan tappiota Los Angeles FC:lle ei voitu pitää yllätyksenä. Tosin tauolle mentiin vielä 2-2 lukemissa. Viimeksi kohtaaminen New Englandia vastaan olisi ollut hyvinkin voitettavissa. Maalinteossa onnistuttiin itse vain 18. minuutilla. Vastustaja tuli tasoihin hieman tunnin jälkeen. Ratkaisuvoimaa on ollut kaksikosta paremmin. Perustasoltaan The Metros on sen verran parempi porukka, että kyse on vieraissakin noin 40 prosentin ennakkosuosikista. Prosentit ovat kohdallaan. Sen verran ailahtelua ja varsinkin alakerrassa on ollut epävarmuutta, että suoraa kakkosta ei merkata. Ykköskakkosen yhdistelmä on hyvää peli-idean ainesta.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu