kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 2

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 22.3.

Perjantaina jalkapalloa pelataan EM-karsinnoissa ja kansainvälisissä ystävyysotteluissa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 8:seen voi hyödyntää vapaalla tavalla.

Englanti – Tshekki

Jalkapallon EM-karsinnoissa Tshekki matkustaa Englannin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä ja niistä viimeisin tuli Kansojen Liigassa lohkon lopussa Kroatiasta. Isännät tekivät päättyneen vuoden kolmessa viimeiseksi jääneessä pelissään kahdeksan osumaa, ja vaikka sukupolvenvaihdosta on tehty jo jonkin aikaa, materiaali ja perustaso ovat edelleen erittäin tasokasta. Miehistön terveystilanne ei ole tokikaan ihanteellinen. Vierasjoukkue jätti loppuvuodesta Puolan ja Slovakian osumitta, mutta erityisesti hyökkäyspelaaminen on ollut kapealla pohjalla. Kansojen Liigan lohkon päätöspelissä voitettiin mainittu Slovakia, mutta hyökkäyspelaaminen oli jälleen tukkoista. Punasinisillä on kokoonpanossaan Patrik Schickin ja Tomas Soucekin tyyppisiä vaarallisia ja laadukkaita pelaajia, mutta tietynlainen tasapaksuus on ongelma. Muutama tärkeä poissaolo löytyy. Montaa hyvää maalipaikkaa ei ole tulossa. Vahvaa Three Lionsin komentoa luvassa. Tasoero on selvä ja kotietu nostaa suursuosikin osakkeita.

Moldova – Ranska

Jalkapallon EM-karsinnoissa yhteen iskevät Moldova ja Ranska. Isännät sijoittuivat Kansojen Liigan lohkossaan kolmanneksi ja omiin meni vain viisi maalia, mutta erityisesti hyökkäyspelaaminen oli läpi lohkon vaikeaa. Kuudessa ottelussa syntyi neljä osumaa. Esimerkiksi San Marinon vieraana pelattiin lähes 80 minuuttia ilman osumaa. Kansojen Liiga oli pettymys. Helmikuussa miehistö hävisi harjoitusottelun Kazakstanille. Sinikeltaiset ovat tehneet kotonaan viiteen edelliseen kertaan enemmän kuin maalin vain San Marinolle. Ainakin keskikentällä on muutamia poissaoloja. Vierasjoukkueen viimeisin ottelu Kansojen Liigassa päättyi tappiollisesti Hollantia vastaan. Miehistö teki ennakkoon kovatasoisessa Kansojen Liigan lohkossaan keskimäärin maalin ottelua kohden. Loppuvuodesta alakerrassa oli pikkuisen haavoittuvaisuutta. Nyt tiedossa on puolustussumpun murtamista ja pelivälineen dominointia. Näyttöhaluja pitäisi kyllä riittää. Supertähtien tulivoima, loistava ja leveä materiaali ja valtava yksilötaito ovat kaikki Les Bleusin hyväksi.

Portugali – Ukraina

Portugali isännöi jalkapallon EM-karsinnoissa Ukrainaa. Kotijoukkue on pelannut MM-kisojen jälkeen kuudesti häviämättä niistä yhtäkään, ja nyt ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen Cristiano Ronaldo on isäntien käytettävissä. Ronaldon paluun myötä osakkeet nousevat kokonaisvaltaisesti. Supertähden paluun myötä näyttöhalut kotona ovat jo sellaisenaan korkeat. Kyseessä on muutenkin yksi Euroopan laadukkaimmista nipuista. Vaikka kahdessa edellisessä ottelussa jäätiin yhteensä maaliin, toinen niistä pelattiin osan ajasta vajaalla ja alakerta on toiminut hyvin. Sinikeltaisten viimeisin ottelu Kansojen Liigassa päättyi tappiollisesti Slovakialle, mutta muuten vierasjoukkue on ollut hyvässä pelivireessä. Se oli ensimmäinen tappio sitten vuoden 2017 puolella päättyneiden MM-karsintojen. Kyseessä on laadukkaasti puolustava ryhmä, jolla on kuitenkin useasti ongelmia maalinteon kanssa. Tasoero punapaitojen hyväksi on selvä, mutta vierailijoiden tiiviyttä ja kompaktiutta ei ole helppo murtaa. Lähtökohtana on niukka kotivoitto.

Albania – Turkki

Jalkapallon EM-karsinnoissa Albania ja Turkki taistelevat paremmuudestaan. Kotijoukkue voitti viimeksi Walesin, kun taas vierasjoukkueella on alla maaliton Ukrainan kanssa. Isännät voittivat Kansojen Liigan lohkossaan kerran ja kärsien maalinteon vaikeuksista. Neljään peliin tehtiin yksi osuma. Viimeiseksi jääneessä ottelussa hävittiin rumasti Skotlannille, mutta noin 70 minuuttia oltiin vajaalla. Walesin kaataminen teki itseluottamukselle hyvää. The Crescent-Stars on kärsinyt niin ikään maalinteon vaikeuksista. Edelliseen neljään kamppailuun yhtään maalia ei ole tehtynä. Puolustuspelaaminen on toiminut pitkään pääasiassa hyvin, mutta ratkaisuvoimaa on vähän. Kansojen Liigan viimeisessä taistossa hävittiin niukasti Ruotsille, mutta tasapeli ei olisi ollut iso vääryys. Kansojen Liigassa ainoa voitto napattiin dramaattisesti juuri Ruotsista. Materiaaliltaan miehistö on edellä, joskin terveystilanne ei ole ihanteellinen. Punamustilla muutamia loukkaantumisia on myös huolena. Vähämaalinen ja erittäin tiukka ilta on edessä.

Andorra – Islanti

Jalkapallon EM-karsinnoissa Andorra pyrkii haastamaan Islannin. Kotijoukkue on hävinnyt vuoden 2017 jälkeen vain muutaman kerran, joten yksi Euroopan heikoimmista ryhmistä on alkanut saamaan myös onnistumisia. Toki edelleen erityisesti hyökkäyspelaaminen on vaikeaa. Materiaaliltaan nippu on kaikilla tavoilla huono, mutta esimerkiksi toiseksi edellisessä pelissä pidettiin Georgia voitotta. Viimeksi päästiin pelaamaan tuloksettomasti pitkään ylivoimalla. Pelaajien henkilökohtainen osaaminen ja taitotaso ovat kapealla pohjalla. Kansojen Liigassa jäätiin lohkon viimeiseksi, mutta pisteautomaatista ei ollut kysymys. Vierasjoukkue on pelannut viimeisen reilun vuoden voitoitta ja MM-kisojen jälkeen etenkin alakerta on ollut ongelmissa. Loppuvuodesta saatiin hyvä onnistuminen Ranskassa. Parhaimmillaan kyseessä on yhä edelleen erittäin kyvykäs ja sitkeä ryhmä. Materiaaliltaan ja yksilötaidoltaan Strákarnir okkar on tietysti kaikilla osa-alueilla edellä. Sinipaidat pelasivat alkuvuodesta jo muutaman harjoitusottelun. Pitkästä aikaa voittaminen on tultava kysymykseen, sillä kääpiövaltiota vastaan virhealtis alakertakin pääsee selvästi helpommalla.

Luxemburg – Liettua

Jalkapallon EM-karsinnoissa yhteen iskevät Luxemburg ja Liettua. Kotijoukkue saalisti Kansojen Liigassa neljään viimeiseen kierrokseen yhden voiton, mutta miehistön hyökkäyspelaaminen oli kuitenkin lohkon parasta antia. Vaikka isäntien materiaali on yksi Euroopan heikoimmista, maassa jalkapallo on pienessä nousussa. Miehistö on venynyt edellisinä vuosina muutamiin erinomaisiin suorituksiin. Edellisissä MM-karsinnoissa Ranskan vieraana pelattiin itseluottamukselle valtavan hyvää tehnyt tasapeli. Lisäksi Eurooppa-liigassa F91 Dudelange menestyi hienosti. Vierasjoukkue hävisi Kansojen Liigassa kaikki ottelunsa ja jatkaa muutenkin heikossa hapessa. Tekeminen on näyttänyt monella tavalla tukkoiselta ja vaikealta. Erityisesti puolustuspelaaminen on virhealtista ja epävarmaa. Se heijastuu myös muuhun tekemiseen. Maalintekokin on usein tuskaa. Heille tehtiin Kansojen Liigassa kolmeen edelliseen kierrokseen toistakymmentä maalia. Terveystilannekaan ei ole ihanteellinen. Red Lions omaa paremman itseluottamuksen ja on esiintynyt kotonaan jopa hyvin. Hieman heikommasta perustasosta huolimatta nippu on ansaitusti niskan päällä.

Argentiina – Venezuela

Jalkapallon kansainvälisessä harjoitusottelussa Lionel Messin kokoonpanoonsa saava Argentiina kohtaa Venezuelan. La Albiceleste päätti loppuvuoden hyvin, sillä neljään viimeiseen peliinsä miehistö nappasi kolme voittoa. Erityisesti alakerta on toiminut hyvin, mutta Messin paluun myötä myös hyökkäyspelaaminen saa aivan uutta potkua. MM-kisojen jälkeen ainoa tappio on tullut huipputaistossa Brasilialle. Supertähdellä on pieniä lihasvaivoja, mutta valmennus on ilmoittanut miehen aloittavan kentällä. La Vinotinto päätti viime vuoden kahteen tasapeliin, joissa vastustajina olivat Iran ja Japani. Edellisissä MM-karsinnoissa nippu saalisti vain muutaman voiton. Varsinkin maalinteko on kapealla pohjalla. Nyt myös puolustuspelaaminen joutuu valtavan haasteen eteen. Loppuvuonna tulleet alakerran onnistumiset tekivät kuitenkin itseluottamukselle hyvää. Hyvät maalintekopaikat jäävät itselle vähiin. Suursuosikin vahvassa komennossa iltaa edetään. Kotietua ei illalla ole, mutta Messin paluuillassa aineksia on jopa selvänumeroiseen voittoon.

Peru – Paraguay

Jalkapallon kansainvälisessä harjoitusottelussa Peru kohtaa Paraguayn. La Blanquirroja on voittanut MM-kisojen jälkeen yhden ottelun, mutta se tuli laadukkaammasta Chilestä ja toisella jaksolla hyökkäyspelaamisen osalta vahvalla suorituksella. Punavalkoisten huolena on ailahtelevaisuus, sillä suoritustasot vaihtelevat turhan paljon. MM-kisojen jälkeen hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu enemmän onnistumisia, mutta alakerta on haavoittuvainen. Viimeisin taisto päättyi hieman pelitilanteiden vastaiseen tappioon Costa Ricalle. Kokoonpanotilanne ei ole ihanteellinen, maalintekovoimaa on sivussa. Los Guaraníes pelasi viime vuonna kaikkiaan vain kolme ottelua, joista viimeisin päättyi vähämaaliseen tasapeliin Etelä-Afrikan kanssa. Nykyisen iskukyvyn ennakoiminen vaikeutuu. Valmennustakin muutettiin alkuvuodesta. MM-karsinnoissa nousukarsinnat jäivät parin pisteen päähän. Muutama poissaolo on taustalla. Miehistöille on vaikeaa nähdä isompaa tasoeroa. Myöskään kotietua ei ole. Hyvin tasainen ja tiukka ilta on odotettavissa.

Guatemala – Costa Rica

Guatemala ja Costa Rica iskevät yhteen jalkapallon kansainvälisessä harjoitusottelussa. Kotijoukkue on hävinnyt kuudesta edellisestä ottelustaan viimeiset neljä. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut isoja haasteita. Lisäksi maalinteon kanssa olisi käyttöä uudelle ratkaisuvoimalle, sillä nykyisellään maalinteko on vaikeaa. Kahteen edelliseen kamppailuun omissa verkot ovat soineet kymmenen kertaa. Los Chapinesin materiaali ja perustaso ovat auttamatta heikkoja. Montaa edes kohtalaisen laadukasta pelaajaa ei meinaa löytyä. Toisaalta pelaajat tuntevat hyvin toisensa. Vierasjoukkue hävisi helmikuussa melko kokeilupitoisella ryhmällä Yhdysvalloille, mutta sitä edelsi voitot Chilestä ja Perusta. Materiaaliltaan Los Ticos on selvästi edellä ja omaa varmasti paremman itseluottamuksen. Heiltä löytyy useille pelipaikoille laatua. Maalintekovoimaa löytyy ihan toisella tavalla. Kyseessä on myös tasapainoisempi nippu. Puolustuspelaamisessa on ollut haavoittuvaisuutta, mutta sinivalkoisten hyökkäysuhka on hyvin maltillinen.

Meksiko – Chile

Jalkapallon kansainvälisessä harjoitusottelussa valmennustaan muuttanut Meksiko ja Chile pelaavat vastakkain. The Tricolorilla on alla kaksi tappiota Argentiinalle ja kerran Chilelle. Tuolloin kamppailu oli loppuun saakka tiukka, joka ratkesi lopulta ihan viime metreillä. MM-kisojen jälkeen hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Lisäksi alakerta on ollut muutamassa kamppailussa ongelmissa. Edelliseen kolmeen peliin maalinteossa ei ole itse onnistuttu. Kyseessä on paperilla nähtyä tulivoimaisempi nippu. MM-kisoissa matka katkesi neljännesvälieriin, mutta matkalla voitettiin Saksa ja Etelä-Korea. Viihdyttävä La Roja voitti viime vuoden lopulla Meksikon ohella Hondurasin. Alakerrassa oli silti selvää haavoittuvaisuutta. Neljä osumaa Hondurasille oli itseluottamukselle hyvä asia, mutta se oli myös vastustajan huonoutta. MM-kisoista ulos jääminen oli selvä pettymys, joten näyttöhalut ovat korkealla. Hieman poissaoloja on. Miehistöillä juurikaan tasoeroa tai kotietuakaan ei löydy. Periaatteessa aineksia löytyisi myös viihdyttävään koitokseen, mutta varsinkin El Trin osalta ilmassa on selvää epävarmuutta. Erittäin tasaista ja tiukkaa ottelua odotellaan.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu