kasinosankarit

Kohteita 32689

Avoimet kohteet 19

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 23.10.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Sheffield United – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Sheffield United saa vieraakseen Stoken. Kotijoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan niukasti Derbyä vastaan, mutta isäntien pelivire on ollut muuten erinomainen. Viiteen edelliseen taistoonsa The Blades on saalistanut neljä voittoa. Tekemiseen on mahtunut ylisuorittamista, mutta onnistumiset ovat ruokkineet lisää onnistumisia. Materiaalista saadaan irti kiitettävästi. Kotietu on ollut vahva. Vierasjoukkue on yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä, sillä ennen sarjan käynnistymistä heitä pidettiin varteenotettava ryhmänä tekemään nopea paluu maan pääsarjaan. Kautta on paljon pelaamatta, mutta moni asia saa muuttua, mikäli noususta lähdetään tosissaan taistelemaan. Materiaalista ollaan saatu irti paljon vähemmän mitä olisi potentiaalia ja osaamista. Viimeksi hävittiin kotona niukasti Birminghamia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa olisi ollut enemmänkin otettavissa. Lähiaikoina sentään puolustuspelaamisen vaikeudet eivät ole olleet niin vahvasti esillä kuin aiemmilla kierroksilla. Vieraissa alla on kuitenkin yhä vain yksi voitto. Terveystilannekaan ei ole parhaasta päästä. Näillä tiedoilla Pottersia on pidettävä ansaitusti altavastaajan asemassa.

Swansea – Blackburn

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Swansea ja Blackburn. Tiedossa on yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Kotijoukkue on pelannut kaksikosta vaisumman alkukauden, sillä varsinkin hyökkäyspelaamisensa kanssa Joutsenet ovat saaneet taistella jatkuvasti. Puolustuspelaaminen on ollut isännillä voittavalla tasolla, mutta pientenkin maalimäärien löytäminen tuottaa tuskaa. Pelaajiston itseluottamuskaan tuskin on kunnossa, sillä viiteen edelliseen otteluunsa valkopaidat ovat saalistaneet yhden voiton. Kotonakin onnistumiset ovat olleet harvassa. Viimeksi tien päällä jäätiin nollille Aston Villaa vastaan, mutta pelitilanteiden valossa enemmänkin olisi ollut otettavissa. Vierasjoukkue on voittanut kaksi viimeisintä kamppailuaan, mutta heillä terveyshuolet ovat edelleen läsnä. Edellisessä taistossaan Rovers nappasi erinomaisen voiton Leedsin kustannuksella, mikä nosti varmasti pelaajiston itseluottamusta. Uusimpana nimenä Harrison Reed lienee sivussa. Sarjanousija on voittanut kaksi edellistä matkaotteluaan, mutta reissussa ajoittain alakerran kanssa on ollut suuriakin vaikeuksia. Näillä tiedoilla lievänkin voittajasuosikin löytäminen on vaikeaa.

Middlesbrough – Rotherham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham matkustaa Middlesbroughin vieraaksi. Kamppailun ennakkosuosikista ei ole mitään epäselvyyttä. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton Sheffield Wednesdaysta, mutta viimeisin kotiottelu päättyi yllättäen tappioon Nottinghamia vastaan. Punapaidat ovat omanneet erittäin vahvan kotiedun, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien ainoa tappio tuli juuri viimeksi. Heidän puolustuspelaamisensa on ollut sarjan ehdotonta parhaimmistoa, mutta hyökkäyspelaamiseen kaivataan vielä lisää säännöllistä ratkaisuvoimaa. Ainoa tavoite on tehdä paluu maan pääsarjaan heti ensi keväänä. Vierasjoukkue ei ole voittanut moneen viikkoon otteluakaan, heidän itseluottamuksensa on selvästi heikko, tasoero isäntien eduksi on suuri, eikä varsinkaan Unitedin vieraissa pelaaminen pysty tuottamaan oikein hetkellisiäkään hyökkäystehoja. Neljään edelliseen vierailuunsa miehistö on kolmesti jäänyt maaleitta. Olisi yksi kierroksen suurimmista yllätyksistä, mikäli The Millers venyisi pisteille.

QPR – Sheffield Wednesday

QPR ja Sheffield Wednesday taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Ärrät ovat saalistaneet kolmesta edellisestä kamppailustaan kaksi voittoa, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on edelleen vaikeaa. Lontoolaiset ovat onnistuneet maalinteossa vasta 11 kertaa, mikä on yksi sarjan heikoimmista lukemista. Suunta on kuitenkin selvästi menossa kohti parempaa, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien viimeisin tappio on tullut lähes kuukausi sitten Swanseaa vastaan. Kotona omiin on mennyt viimeksi vähintään kaksi maalia elokuussa. Vierasjoukkue hävisi edellisessä ottelussaan Middlesbroughia vastaan, mutta viiteen viimeiseen kierrokseen alla on muutama voittokin. Olwsin otteluohjelma on ollut haastava, sillä lähiaikoina vastustajina ovat olleet Middlesbroughin ohella muun muassa Leeds ja West Bromwich. Alkukautta ovat varjostaneet myös terveyshuolet. Otteluohjelmasta ja terveystilanteesta huolimatta neljään edelliseen vieraspeliin alla on kolme voittoa. Perustasoltaan miehistöjen välille on vaikeaa saada suurempaa tasoeroa suuntaan tai toiseen. Vaikeasti ennustettavaan otteluun isännät lähtevät korkeintaan pienenä voittajasuosikkina.

Norwich – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Norwich ja Aston Villa. Kanarialintujen hyvä alkukausi sai jatkoa viime kierroksella, kun täysi pistepotti napattiin Nottinghamia vastaan. Kotijoukkueen suurimpana tähtenä on loistanut Teemu Pukki, mutta hän on ollut hetken poissa kokoonpanosta terveysongelmien vuoksi. Poissaoloja on muutenkin. Isäntien hyökkäyspelaaminen ei ole verrattavissa sarjataulukon kärkijoukkueisiin, mutta toisaalta puolustuspelaaminen on ollut pääasiassa niin hyvää, että voittoja on irronnut monesti pienillä maalimäärillä. Kotona kolmeen edelliseen otteluun vastustajat ovat tehneet yhden maalin. Vierasjoukkueesta ei voi sanoa samaa, sillä heidän materiaalillaan ja osaamisellaan alkukausi on ollut suuri pettymys. Potentiaalia olisi niin paljon parempaan, mutta matkalle on mahtunut runsaasti epäonnistumisia. Edellisellä kierroksella napattiin vähämaalinen voitto Swanseaa vastaan, mutta moneen viikkoon muita voittoja ei ole saatu. Pelaajiston itseluottamus on kaukana hyvästä. Edelleen välillä puolustuspelaamisen kanssa on tuskaa. Tiedossa lienee yksi kierroksen tasaisimmista otteluista, sillä perustasoltaan etu on kyllä vierailijoilla, mutta varsinkin tien päällä tekeminen kaipaa suuresti parannusta. Reissussa edellinen voitto on tullut elokuussa. Vihreäkeltaisilla alla on monia onnistumisia, mutta myös poissaoloja ja etenkin hyökkäyspelaamisesta ratkaisuvoimaa sivussa.

Birmingham – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Birmingham saa vieraakseen Readingin. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella erinomaisen voiton Stoken kustannuksella. Kotona alla on puolestaan odotettu voitto onnettomasta Rotherhamista. Miehistö on esiintynyt pitkään mainiosti, sillä edellisen kerran tappio on koettu elokuussa. Vaikka hyökkäyspelaamisessaan sinipaidat ovat kaukana hohdokkaasta, puolustuspelaaminen toimii vahvasti. Sen sai huomata viimeksi tasokas Stoke. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Vierasjoukkue voitti edellisessä ottelussaan Millwallin, mutta Royals on muuten yksi sarjan epätasaisimmista suorittajista. Ajoittain puolustuspelaamisen kanssa on suuria vaikeuksia. Viimeisin matkaottelu päättyi rumaan tappioon West Bromwichille. Etenkin tien päällä alakerran ongelmat ovat vahvasti esillä. Terveyshuolet eivät tee lähtökohdista yhtään sen paremmat, sillä useamman tärkeän pelaajan pelaaminen on epävarmaa. Kyseessä on jo yksi realistinen putoajasuosikki. Parhaimmillaan miehistö pelaa aktiivista, rohkeaa ja tehokasta jalkapalloa, mutta suuri ailahtelevaisuus on iso ongelma. Näillä tiedoilla ennakkosuosikin asemasta tuskin on epäselvyyttä.

Manchester United – Juventus

Jalkapallon Mestarien liigaa, huippumielenkiintoisessa taistossa Manchester United isännöi Juventusta. Punapaitojen viikonloppu tuotti tasapelin Chelseaa vastaan, ja kaikki kilpailut mukaan lukien kolmesta edellisestä ottelustaan manchesterilaiset eivät ole kokeneet tappioita. Vaikka suunta on hetkellisesti kohti parempaa, miehistön tekemisessä on edelleen suuria kysymysmerkkejä. Jose Mourinho on saanut itselleen hieman lisää aikaa, mutta mikäli alamäki alkaa taas, loputtomiin tilanne ei voi jatkua näin. Vierasjoukkueen supertähti Cristiano Ronaldo tekee paluun vanhan seuransa kotiareenalle, joten luvassa on jo siksi poikkeuksellinen ilta. Näyttöhalut ovat varmasti valtavat. Vanha Rouva on ollut kaikki kilpailut mukaan lukien mainiossa pelivireessä, sillä kymmeneen edelliseen otteluun alla on yhdeksän voittoa. Viikonloppuna jäätiin yllättäen vähämaaliseen tasapeliin Genoan kanssa. Puolustuspelaaminen on edelleen täyttä timanttia, ja Ronaldon saapumisen myötä kyseessä on kokonaisvaltaisesti vielä entistäkin vaikeammin kaadettava nippu. Mestarien liigassa torinolaisten paineet eivät ole samanlaiset kuin isännillä, sillä vierailijat ovat lohkon kärjessä kuudella pisteellään. Molemmilla seuroilla on omat huolensa terveystilanteen suhteen, mutta selvästi tasapainoisempi italialaisjätti on vieraissakin ansaitusti pieni voittajasuosikki.

Real Madrid – Viktoria Plzen

Jalkapallon Mestarien liigassa kohtaavat vaatimattomassa pelivireessä oleva Real Madrid ja Viktoria Plzen. Kotijoukkueen lähtökohdat ovat kaukana hohdokkaasta, sillä moneen viikkoon miehistö ei ole venynyt yhteenkään voittoon. Viikonloppuna madridilaiset kokivat shokkitappion Levantea vastaan. Uuden valmennuksen alaisuudessa pelivireen on palauduttava välittömästi paremmaksi, sillä muussa tapauksessa isoja muutoksia on odotettavissa. Materiaaliltaan ja osaamiseltaan valkopaidat ovat edelleen yksi Euroopan todellisista suurseuroista, mutta Cristiano Ronaldon lähdön myötä hyökkäyspelaamisesta lähti valtava määrä tehoja pois. Häntä ei ole saatu korvattua edes osittain. Mestarien liigassa alla on niukka tappio TsSKA Moskovaa vastaan. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Mestarien liigassa murskalukemin AS Romaa vastaan, mutta kaikki kilpailut mukaan lukien se on ainoa tappio noin kuukauteen. Pieniä terveyshuolia on olemassa. Tshekkiläisillä on nyt vain voitettavaa, sillä kaikki paineet ovat espanjalaisten puolella. Suurta jättiläisen hallintaa on luvassa, mutta mitä pidemmälle lohkon heikoin nippu saa pidettyä ottelun maalittomana, sen tuskallisemmaksi ilta isännille muuttuu. Heille jääminen ilman voittoa olisi silti jättiyllätys.

Shakhtar Donetsk – Manchester City

Jalkapallon Mestarien liigassa Manchester City matkustaa Shakhtar Donetskin vieraaksi. Kamppailussa on odotetusti yksi suuri voittajasuosikki. Kotijoukkue on saalistanut kahdesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi tasapeliä, joten ensimmäisen voiton nappaamiseksi alkavat olla entistä suuremmat paineet. Terveystilanne ei ole parhaassa kunnossa. Ainakin Taisonin puuttuminen on huono juttu. Miehistö ei ole hävinnyt missään kilpailussa muutamaan kuukauteen, joten pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Nyt vastustajan taso on suoraan Euroopan terävimmästä kärjestä, vaikka vierailijoillakin on omat huolensa terveystilanteen suhteen. Heille terveyshuolet eivät ole kuitenkaan mikään iso ongelma. Ukrainalaiset pelaavat hyvin aktiivista ja rohkeaa jalkapalloa, mutta manchesterilaisia vastaan on entistä enemmän keskityttävä huolehtimaan omasta puolustuspelaamisesta. Luvassa lienee viihdyttävä ja todennäköisesti useita maaleja sisältävä ottelu, mutta rajusti laadukkaamman perustasonsa vuoksi Sky Blues on lähellä täyttä pistepottia. On kuitenkin huomioitava, että kotimaan kenttien hallitsemisesta huolimatta kansainväliset ottelut eivät ole olleet lainkaan samanlaista dominointia. Etenkin shokkitappio Lyonille on tehnyt selväksi sen, että kilpailu pelipaikoista on valtavaa.

Ajax – Benfica

Ajax ja Benfica taistelevat paremmuudestaan jalkapallon Mestarien liigassa. Molemmat miehistöt pääsevät otteluun hyvän pelivireen saattelemana, sillä kumpikin nippu on saalistanut viidestä edellisestä kamppailustaan neljä voittoa. Mukaan on mahtunut useamman kilpailun taistoja. Hollantilaiset ovat viimeistelleet kahteen edelliseen kamppailuunsa lähes toistakymmentä osumaa, mutta nyt vastustajan taso on aivan toista luokkaa. Mestarien liigassa alla on erinomainen vähämaalinen tasapeli Bayern Münchenia vastaan. Pelitilanteiden valossa pisteille pääseminen ei ollut edes mikään vääryys. Se oli pelaajiston itseluottamukselle valtava onnistuminen. Amsterdamilaisten kotietu on edelleen äärimmäisen vahva. Siellä omiin ei ole mennyt maaliakaan kahteen kuukauteen. Portugalilaiset ovat olleet hyökkäyspelaamisessaan yhtä lailla vahvoja, mutta voittoja on tullut enemmän pienillä lukemilla. Kuluvan kuukauden suurin onnistuminen oli kotimaassa voitto FC Portosta. Tien päällä tappioita ei ole tullut pitkään aikaan. Isännillä on terveystilanteen kanssa hankaluuksia, mutta lissabonilaisten poissaolot kannattaa myös tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Ruben Dias kamppailee pelikielto-ongelmien kanssa. Potentiaalisesti viihdyttävää ja vauhdikasta ottelua on lupa odottaa, mutta kotonaan hollantilaisjätti on kuskin paikalla.

AS Roma – TsSKA Moskova

Jalkapallon Mestarien liigassa vastakkain asettuvat AS Roma ja TsSKA Moskova. Italialaiset kokivat viikonloppuna shokkitappion, kun SPALia vastaan ei saatu hallinnasta huolimatta pistettäkään. Muuten roomalaisten pelivire on kunnossa, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien viiteen edelliseen otteluun alla on neljä voittoa. Mestarien liigassa murskattiin viimeksi Viktoria Plzen viiden maalin erolla. Moskovalaiset voittivat Real Madridin lokakuun alussa, mikä oli pelaajiston itseluottamukselle yksi kauden suurimmista yksittäisistä onnistumista. Venäläiset palasivat maajoukkuetauolta voittamalla maansa sarjassa Anzhin, mutta nyt vastustajan taso on aivan toisesta ääripäästä. Terveystilanne ja pelikielto-ongelmat ovat vaikeuttamassa lähtökohtia. Heidän vahvuutenaan on toiminut puolustuspelaaminen, mutta Italiassa se tulee joutumaan suureen testiin. Ottelua edetään vahvasti kotijoukkueen komennossa, joka on nykyään jo lohkon tulivoimaisin nippu. Jättiläinen jäi viimeksi pitkästä aikaa alle kahden maalin. Odotettavissa on, että vierailijat haluavat vetäytyä. Tasoero miehistöjen välillä on iso, mutta suuremmat paineetkin ovat isännillä.

Hoffenheim – Lyon

Jalkapallon Mestarien liigassa yhteen iskevät Hoffenheim ja Lyon. Kotijoukkue on kerännyt kahdesta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden pisteen, joten nyt on alettava tulemaan tulosta. Vierasjoukkue johtaa lohkoa neljällä pisteellään. Saksalaiset nappasivat viimeksi Bundesliigassa voiton FC Nürnbergista, mutta muuten edelliset viikot ovat menneet useiden pettymysten merkeissä. Puolustuspelaaminen on edelleen haaste, sillä omiin menee liikaa osumia. Kotona edellinen voitto on tullut lähes kaksi kuukautta sitten. Sentään viikonloppuna saatiin itseluottamusta nostattava voitto. Vierasjoukkue pääsi niin ikään viimeksi voittojen makuun, kun ranskalaiset kaatoivat kotimaassaan Nimesin. Sitä oli edeltänyt murskatappio PSG:lle. Molemmilla seuroilla terveystilanteen kanssa on haasteita. Ainakin vierailijoilta Nabil Fekirin puuttuminen on huono juttu, kun taas puolustuspäästäkin tärkeän Rafaelin pelaaminen on epävarmaa. Suuremmat paineet ovat ehdottomasti isäntien suunnalla, mutta heiltä ottelun hallintaa on lupa odottaa. Miehistö ei oikein tasapelillä tee mitään, ja on odotettavissa, että patonkimaan suurseura vetäytyy. Vauhdikasta ja jopa runsasmaalista iltaa on syytä odotella, mutta samalla vaikeasti ennustettavaa. Kotiyleisön suosikit ovat lähempänä voittoa.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu