kasinosankarit

Kohteita 32750

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 24.2.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Italiassa, Englannissa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tyylillä.

Manchester United – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United ja Liverpool taistelevat paremmuudestaan. Kotijoukkue on voittanut neljästä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan kolme, ja viimeksi miehistö nappasi FA Cupissa jatkopaikan Chelseaa vastaan. Manchesterilaiset hävisivät Mestarien liigan avausosan PSG:lle, mutta muuten pelivire on ollut hyvä. Sarjassa voitettiin viimeksi selvästi Fulham. Alkukauden alisuorittaminen ei ole haasteena. Kotona on hävitty lokakuun jälkeen kerran. Muutamassa ottelussa on kuitenkin saatu kiittää etenkin erinomaista maalivahtipeliä. Kaikki on omissa käsissä neljännen sijan suhteen. Osa avainpelaajista joutuu ison kuorman alle. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Mestarien liigassa maalittoman tasapelin Bayern Münchenin kanssa, kun taas sarjassa alla on selvä voitto Bournemouthista. Pelivire ei ole ollut parhaimmillaan, sillä edelliset viikot ovat sisältäneet yllättäviä pistemenetyksiä. Hyökkäyspelaamisessa on ollut takkuamista. Alakertaan saadaan takaisin tärkeä avainpelaaja. Mestaruustaistelun kannalta ei olisi varaa turhiin pistemenetyksiin. Lähtökohdat ovat aidosti hyvin tiukat.

Arsenal – Southampton

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal saa vastaansa Southamptonin. Tykkimiehet ovat voittaneet sarjassa viimeiseen neljään kierrokseen kolmesti, ja Eurooppa-liigassa napattiin viikolla jatkopaikka BATE Borisovista. Kotijoukkue voitti viimeksi sarjassa heikon Huddersfieldin, mutta heidän peliesityksensä oli kaukana hohdokkaasta. Lontoolaisten kotietu on ollut mainio. Puolustuspelaamisen kanssa on edelleen haasteita. Vierasjoukkue hävisi edellisellä kierroksella yllättäen Cardiffille, vaikka täyteen pistepottiinkin oli hyvä mahdollisuus. Burnleyta vastaan menetettiin voitto lisäajan rangaistuspotkulla. Nykyisellä valmennuksellaan Saints on paremmin valmennettu ja siten materiaalia hyödynnetään aiempaa paremmin. Alkuvuonna sarjassa vain Cardiff on tehnyt heille enemmän kuin maalin. Hyökkäyspelaamiseen kaivataan edelleen lisää maalintekovoimaa. Tulivoimassa jäädään liikaa toiseksi. Edellisestä ottelusta on aikaa pari viikkoa, joten pelituntuma ei ole parhaimmillaan. Materiaaliltaan Gunners on monta pykälää parempi ja ansaitusti vahvoilla, mutta vierailijat ovat vaikeammin kaadettavissa kuin ennen valmennuksen vaihtamista.

Chelsea – Manchester City

Chelsea ja Manchester City iskevät yhteen, kun jalkapallon Englannin Liigacupissa käydään finaali. Lontoolaiset voittivat viikolla Eurooppa-liigassa Malmön ja selvittivät tiensä helposti pudotuspelien seuraavaan vaiheeseen. Sarjassa miehistö hävisi viimeksi samaiselle manchesterilaisjätille kuudella maalilla. Tuolloin taisto oli ohi ennen taukoa. Siinä välissä ehdittiin häviämään FA Cupissa Manchester Unitedille. Valmennuksen asema ei ole millään tavalla helppo. Taivaansiniset ovat olleet hurjassa pelivireessä, sillä voittoja tulee voittojen perään kilpailusta riippumatta. Nippu on voittanut tapaninpäivän jälkeen kaikki kilpailulliset taistonsa lukuun ottamatta yhtä kertaa. Itseluottamus on odotetusti taivaissa, mutta samalla vaatimustaso on poikkeuksellisen kova. Heidät kaataakseen on oltava timanttisen hyvä. Mestarien liigassa saatiin hyvät asetelmat toiseen osaan, kun Schalken vieraana noustiin ensin tasoihin ja lopulta ohi. Terveystilanne ei ole ihanteellinen, mutta sinipaidoilla on ollut myös vähän loukkaantumisia. Citizensillä on päivä enemmän valmistautumisaikaa. The Blues on tasokas huippujoukkue, jonka osaamista ei käytetä lainkaan parhaalla tavalla. Manchesterin jättiläinen lähtee otteluun ansaitusti selvänä ennakkosuosikkina.

Atletico Madrid – Villarreal

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, Villarreal matkustaa Atletico Madridin vieraaksi. Kotijoukkue voitti viikolla Mestarien liigassa Juventuksen ja sai toiseen osaotteluun mainiot asetelmat. Sarjassa voitettiin hallitusti Vallecano. Sitä aiemmat taistot päättyivät pettymyksiin Real Madridia ja Betisiä vastaan. Madridilaisten on napattava pisteitä suureen tahtiin, mikäli sarjataulukon kärkipaikka on vielä tosissaan metsästyksessä. Piste-eroa sinne on nyt 10 pistettä. Vierasjoukkueen kausi on ollut epäonnistuminen, mutta suunta on menossa kohti parempaa. Eurooppa-liigassa jälkimmäinen taisto Sportingin kanssa päättyi vähämaaliseen tasapeliin, mutta jatkopaikka kuitenkin saatiin. Keltapaidat voittivat viimeksi sarjassa Sevillan tehden kolme maalia. Se tuli itseluottamukselle enemmän kuin hyvään saumaan. Tilanne häntäpäässä on edelleen vaikea, mutta putoamisen välttäminen on tällaisilla resursseilla odotettavissa. Nyt on pelattu viimeiset viisi kilpailullista ottelua tappioitta. Vieraissa on silti yhä tuskaa, sillä sarjassa viimeisin reissuvoitto on syyskuulta. Punavalkoiset nauttivat odotetusti suurta kotietua ja ovat hävinneet siellä sarjassa vain kerran. Vierailijoiden parantuneesta tekemisestä huolimatta Madridin jättiläinen lähtee kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina.

Valladolid – Betis

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Valladolid ja Betis. Isännät ovat voittaneet joulukuun yhdeksännen päivän jälkeen vain kerran, mutta matkalle on mahtunut yksittäisiä valonpilkahduksia. Viimeksi sarjanousija hävisi Barcelonalle vain maalilla. Sitä aiempi taisto päättyi maalittomaan tasapeliin Villarrealin kanssa. Puolustuspelaaminen ei ole ollut ongelmana kuin hetkittäin, mutta maalinteko on tuottanut yhä tuskaa. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Kotona on sarjassa voitettu lokakuun puolen välin jälkeen vain kerran. Pari poissaoloa löytyy. Vierasjoukkueen pelivireen heikkeneminen jatkui viikolla Eurooppa-liigassa, kun jatkopaikka menetettiin Rennesille. Kahteen taistoon omiin meni kaikkiaan kuusi maalia. Miehistöllä on ollut ongelmia saada alakertansa raiteilleen. Sarjassa pelattiin viimeksi vähämaalinen tasapeli Alavesin kanssa, vaikka voittoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Loukkaantumisia on edelleen rasitteena. Tien päällä on pelattu kuusi edellistä kilpailullista ottelua voitoitta. Nyt myös valmistautumisaika on jäänyt rajalliseksi. Nippu on perustasoltaan parempi, mutta näillä tiedoilla heitä on vaikeaa arvostaa ainakaan ennakkosuosikiksi. Luvassa on yksi kierroksen tasaisimpia koitoksia.

Levante – Real Madrid

Jalkapallon Espanjan La Ligassa vastakkain asettuvat Levante ja Real Madrid. Kotijoukkue pääsi viimeksi takaisin voittojen pariin tekemällä neljä maalia voittoisassa taistossa Celta Vigosta. Aiemmin etenkin maalinteon kanssa oli vaikeaa, mutta edellisen kierroksen hyökkäyspään onnistumiset toivat varmasti itseluottamustakin takaisin. Vähän aiemmin hävittiin melko ansaitusti Alavesille. Madridilaiset voittivat Mestarien liigassa Ajaxin, mutta sarjassa hävittiin perään yllättäen Gironalle. Vaikka se tuli selvästi pelitilanteiden vastaisesti, tulos oli monella tavalla odottamaton. Vierasjoukkue on ollut muuten vahvassa pelivireessä, mutta sarjataulukon kärkeen ei välttämättä ole realistista mahdollisuutta. Kuluvan kuun aikana on muun muassa voitettu Atletico Madrid ja pelattu Copa del Reyssä tasapeli Barcelonan kanssa. Hieman poissaoloja on yhä, mutta toisaalta alisuorittamiset ovat lähes täysin takana, pelaajiston itseluottamus on palautunut ja tien päälläkin alla on viiteen edelliseen kilpailulliseen kamppailuun neljä voittoa. Girona-tappio oli työtapaturma. Frogsin yllätysvalmiudesta huolimatta pääkaupungin jättiläinen on tutusti vahvoilla.

Bologna – Juventus

Jalkapallon Italian Serie A:ssa valmennustaan äskettäin vaihtanut Bologna kohtaa Juventuksen. Isännät ovat voittaneet sarjassa kymmeneen viimeiseen kierrokseen vain kerran, mutta se tuli itseluottamukselle hyvää tehneesti laadukkaasta Interistä. Viimeksi kotijoukkue hävisi maalilla AS Romalle, mutta pisteeseen venyminen ei olisi ollut iso vääryys. Vierasjoukkueella on menossa hetkittäinen vähän huonompi vaihe, vaikka sarjassa alla on voitot Sassuolosta ja Frosinonesta. Viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoon on tullut Mestarien liigassa tappio Atletico Madridille, sarjassa pelattu runsasmaalinen pistejako Parman kanssa ja hävitty Coppa Italiassa Atalantalle. Hyökkäyspelaaminen on toiminut pääasiassa edelleen hyvin, mutta alakerrassa on ollut haavoittuvaisuutta. Sarjassa tilanne on kuitenkin mainio, sillä kärkipaikka on tukevasti omalla nipulla. Isossa kuvassa alakerta on ollut jälleen mainio. Rossoblulle maalinteko on ollut lähes läpi kauden vaikeaa. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Punasinisillä on yhä muutamia poissaoloja, mutta torinolaisetkaan eivät ole liikenteessä ilman niitä. Suurella altavastaajalla pisteiden tarve on iso, mutta oikein mikään ei puolla heidän menestymistään. Vanha Rouva on suursuosikki.

Chievo Verona – Genoa

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Genoa matkustaa Chievo Veronan vieraaksi. Kotijoukkueen vaikeudet jatkuivat viimeksi tappiollisesti Udineseä vastaan. Alla on edelleen vasta yksi voitto ja liiton pisteiden vähennyksellä tilanne sarjataulukossa hyvin tukala. Nykyisellään ei ole realistista odottaa putoamistaistelusta selviämistä. Maalinteossa on onnistuttu vain 19 kertaa, mutta yhtä lailla puolustuspelaaminen on ollut varsinkin viime aikoina vaikeuksissa. Vierasjoukkue nappasi viimeksi hyvän voiton Laziosta, eikä tapaninpäivän jälkeen ole jääty kokonaan pisteittä kuin AC Milania vastaan. Se on ollut samalla pitkään aikaan ainoa kerta, kun omiin on mennyt enemmän kuin maali. Viime kuussa voitettiin tauon jälkeen myös vieraissa. Otteluohjelma ei ole ollut edellistä kierrosta lukuun ottamatta vaikeasta päästä, mutta itseluottamus on kohentunut. Veronalaiset kärsivät edelleen poissaoloista, mutta vierailijoillakin on niitä yhä vähän. Etenkin nyt tasoero nippujen välillä on sellainen, että Rossoblù lähtee vieraissakin otteluun jopa selvänä ennakkosuosikkina. Keltasiniset pelaavat välillä yksittäisiä tasapainoisia ja tasaväkisiä otteluita, mutta parannettavaa on paljon jokaisella osa-alueella. Kotietukin on ollut sarjan kehnoin Frosinonen ohella.

Parma – Napoli

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Parma saa vastaansa Napolin. Isännät ovat voittaneet tapaninpäivän jälkeen vain kerran, mutta kuun alussa miehistö venyi Juventuksen vieraana itseluottamukselle hyvää tehneeseen pistejakoon. Kotonaan sarjanousija on pelannut marraskuun jälkeen voitoitta. Miehistö on onnistunut maalinteossa keskimäärin noin kerran ottelua kohden. Vierasjoukkue pelasi viikolla Eurooppa-liigassa voittoisasti toisen osaottelun FC Zürichia vastaan, kun taas sarjassa on alla maaliton tasapeli Torinon kanssa. Torino-taistossa olisi ollut hyvä mahdollisuus voittoon. Sarjassa edelliseen kymmeneen kierrokseen ainoa tappio on tullut niukasti Interille. Alakerrassa on edelleen vähän terveyshuolia. Materiaaliltaan ja osaamiseltaan turkoosipaidat ovat kaikilla osa-alueilla kotijoukkuetta edellä, mutta Crociatilla on enemmän valmistautumisaikaa. Vierailijoille on tehty viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluun yhteensä maali, ja vaikka Italian kentillä on pelattu useampi reissupeli voitoitta, nyt paluu myös vieraissa voittoihin on edessä.

Fiorentina – Inter

Fiorentina ja Inter iskevät yhteen, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue nappasi viimeksi selvän voiton SPALista, eikä pelivire ole muutenkaan heikossa jamassa. Alla on Coppa Italian taistot huomioiden kahdeksan tappiotonta ottelua. Kotona pelattiin viimeksi maaliton tasapeli Napolin kanssa. Miehistö on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa paljon onnistumisia, sillä nippu on tehnyt viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluunsa kolmesti vähintään neljä maalia. Milanolaisetkin ovat hyvässä pelivireessä, sillä ryhmä on voittanut viimeiset neljä kamppailuaan. Kaksi niistä pelattiin Eurooppa-liigassa, jossa vierasjoukkue nappasi jatkopaikan Rapid Wiennasta. Hyökkäyspelaamisesta on yhä taitoa sivussa. Terveystilanne ei ole muutenkaan ihanteellinen. Heidän alakertansa on ollut paras Juventuksen ohella. Molemmat ryhmät omaavat suuren pisteiden tarpeen, sillä varsinkin Viola pyrkii selviytymään Euroopan kentille. Heille on tehty muutamaa taistoa lukuun ottamatta kotona järjestäen korkeintaan yhtä maalia. Nippujen välillä isoa tasoeroa ei ole. Hyvävireisten ryhmien taistoon ei löytyne lievääkään ennakkosuosikkia.

Hannover – Frankfurt

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa toisensa kohtaavat Hannover ja Frankfurt. Kotijoukkue on voittanut edelleen vain kolme kertaa, ja viimeksi miehistö hävisi selvästi Hoffenheimille pelattuaan heikon ottelun. Kotona voitettiin viimeksi sentään Nürnberg, mutta vastassa oli sarjataulukon pohjan alimmainen. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut varsinkin edellisten viikkojen aikana suuria ongelmia. Toisaalta maalinteko on ollut yhtä lailla vaikeaa. Kotietu on ollut sarjan heikoin. Loukkaantumisia on runsaasti rasitteena. Vierasjoukkue voitti viikolla Eurooppa-liigassa Shakhtar Donetskin onnistuen maalinteossa peräti neljästi ja varmistaen jatkopaikkansa. Kotkat eivät ole voittaneet sarjassa edelliseen neljään kierrokseen, mutta suurempaan murheeseen ei ole aihetta. Miehistö on venynyt lähiaikoina esimerkiksi pistejakoon Dortmundin kanssa. Viimeisten viikkojen otteluohjelma on ollut haastava. Terveystilanne ei ole Eaglesillakaan ihanteellinen. Nippu on onnistunut maalinteossa yli 20 kertaa enemmän. Tien päällä viimeisin voitto on joulukuun puolesta välistä, mutta nyt avautuu hyvä mahdollisuus päästä reissussakin takaisin voittojen pariin. Monella osa-alueella tasapainoisemmat ja tasokkaammat vierailijat ovat edellä.

Dortmund – Leverkusen

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, Dortmund isännöi Leverkusenia. Sarjakärjen pelivireen heikkeneminen jatkui edellisellä kierroksella, kun Nürnbergin vieraana jäätiin nollille. Kotijoukkue on voittanut viimeksi missä tahansa kilpailussa noin kuukausi sitten. Miehistön itseluottamus ja sitä kautta tekeminen ei ole ollut samanlaista kuin aiemmin. Kotona johdettiin Hoffenheimia kolmella maalilla, mutta lopulta taisto päättyi pistejakoon. Mestarien liigassa on alla selvä tappio avausosasta Tottenhamille. Vierasjoukkue putosi viikolla yllättäen Eurooppa-liigasta, kun vierasmaalisäännön turvin Krasnodar selvitti tiensä jatkoon. Die Werkself voi keskittyä nyt rauhassa sarjan tapahtumiin. Siellä menestymistä on tullut selvästi aiempaa paremmin. Uusi valmennus ei ole ollut pitkään tehtävässään, mutta jo selvät muutokset ovat olleet nähtävillä. Pelaamista on viety astetta aggressiivisempaan suuntaan. Sarjassa alla on kymmeneen edelliseen kierrokseen seitsemän voittoa. Sarjassa tien päälläkin on tullut hyvin menestymistä. Keltamustilla on edelleen useampia pahoja poissaoloja. Vierailijat saavat muutaman tärkeän pelaajan takaisin kokoonpanoonsa. Isännillä on paremmin valmistautumisaikaa, mutta näillä tiedoilla heitä on vaikeaa nähdä selvänä ennakkosuosikkina.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu