kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 24.5.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Veikkausliigassa ja Ranskan Ligue 1:sessa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 9:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

KuPS – Ilves

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves matkustaa KuPSin vieraaksi. Kotijoukkueella on alla niukka tappio FC Interiä vastaan, kun taas erinomaisesti esiintyneet tamperelaiset pelasivat viimeksi maalittoman tasapelin IFK Mariehamnia vastaan. Voittoon olisi ollut hyvä sauma, mutta peliesitys jätti ehdottomasti hampaankoloon. Vierasjoukkue on ollut alkukauden paras miehistö yhdessä FC Interin kanssa. Varsinkin heidän alakertansa on ollut mainiolla tasolla. Maalinteko on ollut itselle kyllä haastavaa, mutta tasokas alakerta antaa mahdollisuuden menestyä illasta toiseen. Äskettäin Suomen Cupissa mentiin finaaliin. Valmennus on saanut ja suurella todennäköisyydellä tulee saamaan hyvinkin rajallisesta materiaalista paljon irti. Miehistöllä on selvästi hyvä fiilis ja onnistumiset ruokkivat uusia onnistumisia. Kuopiolaiset ovat onnistuneet maalinteossa jo komeat 14 kertaa, mutta heidän alakertansa on ollut kaksikosta selvästi heikompi. Kyseessä on kuitenkin tulivoimaisempi nippu, joka on myös varmasti ärsytetty ja näyttöhaluinen päästä takaisin voittojen makuun. Loukkaantumisia on ollut ja on yhä rasitteena. Vierailijoilla terveystilanteen pitäisi olla hyvä. Nyt kuitenkin jopa vahvaa rotaatiota on luvassa. Vakiossa prosentit ovat varsin hyvin kohdallaan. Kyseessä on ansaitusti yksi kierroksen tasaisimmista ja tiukimmista koitoksista. Keltamustat ovat kotonaan vain pikkuinen ennakkosuosikki.

FC Kiffen – Sudet

FC Kiffen isännöi Susia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon miesten Kakkosessa. Kotijoukkueella ensimmäinen voitto on vielä nappaamatta. Alla on kolmeen ensimmäiseen koitokseen yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria haasteita. Omiin on mennyt kahdeksan osumaa. Lisäksi ratkaisuvoimaa on ollut vielä olemattomasti. Maalinteossa ei ole onnistuttu kertaakaan. Vierasjoukkue on pelannut niin ikään ilman voittoja, mutta ryhmä on onnistunut tekemään kuitenkin maalin. Ei heilläkään pelaajiston fiilis ole varmasti kummoinen, mutta maaliton tasapeli toiseksi edellisellä kierroksella MiPKiä vastaan oli onnistuminen. Viimeksi kotona koettiin jopa melko odotettu tappio FC Viikinkejä vastaan. Ensimmäisellä kierroksella tuli selvä tappio tasokasta PEPOa vastaan. Pelitilanteiden valossa onnistumisia olisi voinut tulla enemmän. Varsinkin toisilla puoliajoilla tekemisessä on ollut paljon hyvääkin. Materiaaliltaan kouvolalaisia on vaikea pitää ainakaan heikompana porukkana. Koitokseen päästään myös päivän paremmalla lepoajalla. Vakiossa heidän kannatuksensa on jäänyt liian pieneksi. Tasainen, tiukka ja molempien nippujen kannalta aidosti iso ilta. Parhaat pelivalinnat löytyvät kuitenkin vierailijoiden kautta.

SalPa – KaaPo

Jalkapallon miesten Kakkosessa yhteen iskevät SalPa ja KaaPo. Kyseessä on ennakkoon yksi kierroksen kiinnostavimmista otteluista. Molemmat miehistöt lukeutuvat materiaaliltaan lohkon kärkikahinoihin. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäisestä kolmesta kamppailustaan kaksi voittoa ja tasapelin. Vierasjoukkueella on alla yksi voitto ja muutama tasapeli. Salolaiset voittivat edellisellä kierroksella EPS:n, kun taas kaarinalaisilla on alla pieni pettymys maalittoman tasapelin muodossa. Tuolloin vastustajana oli FC Espoo. Puolustuspelaaminen on toiminut nipulla hyvin, mutta esimerkiksi viimeksi ratkaisuvoimaa olisi saanut olla enemmän. Toisaalta toiseksi edellisellä kierroksella täysi pistepotti irtosi tasokkaasta Gnistanista. Se oli itseluottamuksen kannalta hyvä onnistuminen. Vakiossa isäntien kannatus on mennyt liian korkeaksi. Miehistö on tehnyt edelliseen kahteen otteluunsa kuusi osumaa, mutta kyseessä on kuitenkin vain pieni ennakkosuosikki. Asetelmat ovat aidosti hyvinkin tiukat. On myös hyvä muistaa, että Joutsenet olivat viimeksi EPS:ää vastaan turhan passiivisia, kun koitoksessa oltiin maalin edellä. Varsinkin vastustajan suoraviivaisuuden kanssa oltiin ajoittain vaikeuksissa. Lisäksi nyt nippu tulee kohtaamaan varsinkin alakerran osalta entistä tasapainoisemman vastustajan. Pelivalintoja on hyvä hakea kotivoiton ohittamisella.

FC Jazz – KäPa

Jalkapallon miesten Kakkosta, KäPa matkustaa FC Jazzin vieraaksi. Kotijoukkueen kausi lähti käyntiin vaikeasti, mutta viimeksi tullut voitto GrIFKistä teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Tuolloin maalinteossa onnistuttiin peräti neljästi. Porilaisilla puolustuspelaamisen kanssa on ollut merkittäviä ongelmia, mutta toisaalta fiilis on nyt aiempaa parempi. Kotona hävittiin ensimmäisellä kerralla selvästi Gnistanille. Sitä seurasi pettymys Ilves 2:sta vastaan. Viimeksi tullut voitto oli varsinkin ensimmäisen puoliajan osalta vahvaa tekemistä. Vierasjoukkueella on alla viihdyttävä tasapeli Ilves 2:sta vastaan. Sitä edelsi selvä tappio SalPaa vastaan. Miehistöllä ensimmäinen voitto on vielä nappaamatta. Laadukkaasta juniorityöstään tunnettu nippu sai kuitenkin viimeksi pistejaon ennakkoon vahvempaa ryhmää vastaan. Käpyläläisten perustaso kestää hyvin vertailua. Isännillä puolustuspelaaminen on ollut kuitenkin niin epävarmaa, että yhdestä voitosta huolimatta tekemisessä on paljon kehitettävää. Koitoksessa on aineksia jopa yhteen kierroksen viihdyttävimpään otteluun. Vakiossa punapaitojen kannatus on mennyt liian suureksi. Parhaat pelivalinnat löytyvät kotivoiton ohittamisen avulla. Vierailijoilla on ollut niin ikään alakerrassaan haavoittuvaisuutta, mutta esimerkiksi SalPa-koitokseen nähden vastustajan taso kyllä tippuu.

Gnistan – Tampere United

Jalkapallon miesten Kakkosessa Tampere United matkustaa Gnistanin vieraaksi. Kotijoukkue on napannut ensimmäisestä kolmesta kamppailustaan kaksi voittoa ja tappion. Vierasjoukkueella on alla voitto ja kaksi tappiota. Helsinkiläiset voittivat edellisellä kierroksella Honka Akatemian, tamperelaiset hävisivät P-Iiroille. Pelitilanteiden valossa koitos oli kuitenkin tasainen. Isännät ovat materiaaliltaan yksi lohkon parhaista nipuista. Kokoonpanossa pelaavat esimerkiksi Pekka Sihvola ja Pauli Kuusijärvi. Kokemusta ja laatua riittää muutenkin hienosti. Ensimmäiseen kolmeen otteluun maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Kotona kärsittiin ensimmäisessä koitoksessa niukka tappio GrIFKille, mutta täysi pistepottikin olisi ollut ennakkoon hyvin saatavilla. Cherif Ndiaye on vielä sivussa pelikiellon takia. Tamperelaiset säilyttivät viime kaudella paikkansa Kakkosessa, mutta nytkin samassa työssä tulee olemaan kova homma. Gnisu nousee kotonaan suureksi voittajasuosikiksi ja ottaa varmasti pelitapahtumat hallintaansa. Vierailijoiden olisi onnistuttava aidosti loistavasti. Tasoero on kieltämättä hyvin merkittävä. Kyseessä on kierroksen todennäköisin voittaja.

OLS – JS Hercules

Jalkapallon miesten Kakkosta, paremmuudestaan taistelevat oululaiset OLS ja JS Hercules. Isännät ovat napanneet ensimmäisestä kolmesta ottelustaan tasapelin ja kaksi tappiota. Vierasjoukkueella on alla yksi koitos enemmän, mutta menestystäkin on tullut jo mukavasti. Kasassa on voitto, kaksi tasapeliä ja tappio. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin VIFK:n kanssa. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Alakerta on ollut alkukaudesta vähintään kelvollisella tasolla, mutta ratkaisuvoimaa on löytynyt olemattomasti. Viime kaudellakin maalinteon kanssa oli vaikeuksia. Toisaalta kuten jo todettu, alakerta antaa kyllä mahdollisuuden menestyä. Vierailijat pelasivat viimeksi viihdyttävän tasapelin RoPS 2:sta vastaan. Sitä edelsi täysi pistepotti VPS 2:sesta. Edellisellä kahdella kierroksella maalinteossa on onnistuttu viidesti. VPS 2:sta vastaan ottelu ratkesi omaksi eduksi jo melkeinpä ensimmäisen jakson aikana. Matkalle on mahtunut myös esimerkiksi vähämaalinen tasapeli tasokkaan GBK:n kanssa. Voittokaan ei ollut kuin hetken päässä. Avauksessa koettiin selvä tappio SJK Akatemialle. Materiaaliltaan miehistö on pykälän edellä. Ailahtelua on kuitenkin huolena. Vakiossa nippua on pelattu turhan paljon. Oulun paikallisessa kotietua ei ole. Punamustat ovat hyvin pieniä ennakkosuosikkeja, mutta koitos on ennakkoon hyvin tasainen.

Sundsvall – AIK

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa toisensa kohtaavat Sundsvall ja AIK. Kotijoukkue on saalistanut ensimmäisestä kymmenestä kamppailustaan muutaman voiton. Matkalle on mahtunut myös muutama tasapeli. Edellisellä kierroksella isännät kokivat kahden maalin tappion Norrköpingiä vastaan. Sitä edelsi pettymys Siriusta vastaan. Miehistö on pelannut viimeiset neljä kierrosta tappioiden merkeissä. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt vähän. Vierasjoukkue on pelannut vahvan alkukauden ja on materiaaliltaan yksi sarjan todennäköisimmistä menestyjistä. Aineksia löytyy taisteluun sarjan mestaruudesta. Kyseessä onkin Malmön suurimpia kilpakumppaneita. Hallitseva mestari on voittanut viimeiset neljä otteluaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on saatu hyvin onnistumisia. Giffarnalla on ainakin muutamia tärkeitä poissaoloja. Pelaajiston itseluottamus ei ole muutenkaan varmasti erikoinen. Julkisuuteen on tullut myös esille ongelmat talouden kanssa, joten nekään eivät paranna fiilistä. Vakiossa tukholmalaisten kannatus on mennyt liian suureksi, mutta koitoksessa on ansaitusti yksi voittajasuosikki.

Caen – Bordeaux

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Caen kohtaa Bordeauxin. Kotijoukkue tarvitsee koitoksesta menestystä, sillä alimman viivan heikommalla puolella oleva nippu omaa vielä mahdollisuuden päästä sieltä pois. Tällä hetkellä matka on viemässä kohti karsintoja. Tähtäimessä on ennen kaikkea Amiens, joka on kaksi pistettä edellä. Vierasjoukkueella ei ole enää pelattavaa. Heillä pelivireen kanssa on ollut vaikeuksia. Edellisellä kierroksella tappio koettiin Reimsiä vastaan. Sitä edelsi tappio Lilleä vastaan. Matkalle on mahtunut lähiaikojen osalta myös muita pettymyksiä. Helmikuun 17. päivän jälkeen voittoihin on venytty kerran. Miehistö on jäänyt maaleitta edellisellä kolmella kierroksella. Panokseton vierailu tuskin on kovin sytyttävä tapahtuma. Isännät ovat menestyneet lähiaikoina hyvin ja omaavat kaksikosta paremman itseluottamuksen. Nyt on myös vahva halu voittaa. Alla on viimeiseen viiteen otteluun kolme voittoa. Viimeksi tuli kyllä ruma tappio Lyonille, mutta pelivireessä on ollut muuten paljon hyvää. Kotona on voitettu viimeiset kaksi koitosta. Vakiossa kotivoitolle on vähän liikaa kannatusta, mutta lähes kaikki tekijät puoltavat SMC:n onnistumista.

Dijon – Toulouse

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sta, Dijon saa vastaansa Toulousen. Kotijoukkue on tällä hetkellä putoajan paikalla yhdessä Guingampin kanssa, mutta isännillä on mahdollisuus päästä karsijan paikalle. Se vaatii kuitenkin voittoa ja samalla Caenilta apuja. Heillä piste-eroa on parin pisteen verran. Suoraan kuiville ei ole asiaa, sillä aika loppuu kesken. Vierasjoukkueella kausi tulee päättymään alemmassa keskikastissa. Suuremmin pelattavaa ei enää ole. Edellisellä kierroksella koettiin ruma tappio Marseillea vastaan. Pelivire on ollut muutenkin kaikkea muuta kuin kohdallaan. Voitoitta on pelattu viimeiset kuusi koitosta. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Toisaalta alakertakin on ollut varsinkin osassa koitoksissa hyvinkin virheherkkä. Reissussa on voitettu tänä vuonna kerran. Vieraissa on jääty koko alkuvuosi aina enintään maaliin. Paras motivoituminen lienee vaikeaa. The Mustards on voittanut kotonaan viimeiset kaksi peliään ja omaavat myös varmasti paremman itseluottamuksen. Toisaalta viimeksi tien päällä tuli ruma tappio PSG:tä vastaan. Kotietu ei ole ollut isossa kuvassa kummoinen, mutta nyt takana on vahva motivoituminen ja tahtotila menestyä. Vahvoilla kyllä ollaan. Miehistöä on pelattu vakiossa jopa liian vähän.

Nice – Monaco

Nice ja Monaco pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkue tulee sijoittumaan kymmenen joukkoon. Miehistöllä ei ole juurikaan pelattavaa. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat toisenlaiset, sillä sarjapaikan kanssa on vielä tehtävää. Tilanne on kuitenkin hyvin vahva. Alimman viivan pahemmalle puolelle hyvää on kolme pistettä. Materiaaliltaan ryhmä on tietysti parempi mitä sarjataulukko kertoo. Kausi on ollut kuitenkin vaikea. Heiltä on löytynyt kaksikosta enemmän ratkaisuvoimaa, mutta tekeminen on ollut liian ailahtelevaa ja varsinkin alakerta on ollut epävarma. Reissussa on voitettu sarjassa joulukuun jälkeen kerran. Viimeksi koettiin niukka tappio Nimesille. Kotona voitettiin sen jälkeen Amiens. Täysi pistepotti tuli enemmän kuin tarpeeseen. Nizzalaiset ovat voittaneet viimeisestä kuudesta kamppailustaan yhden. Alakerta on heidän suuri vahvuutensa. Alakerran murtaminen on ollut vaikeaa myös monille tasokkaille ryhmille. Itselle hyökkäyspelaaminen on ollut kuitenkin monesti tukkoista. Viimeksi tien päällä tuli selvä tappio St-Etienneä vastaan. Kotona alla on vähämaalinen tasapeli Nantesin kanssa. Kotietu ei ole normaalia luokkaa. Vierailijoille tasapelikin olisi ennakkoon varsin sopiva idea. Vakiossa motivoitunutta Les Monégasquesia on pelattu alakanttiin, mutta Nizzasta kaikki pisteet on viety lokakuun jälkeen kerran. Eiköhän kotona haluta pelata kannattajia ajatellen vielä viimeinen hyvä ottelu.

Amiens – Guingamp

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa toisensa kohtaavat Amiens ja Guingamp. Kotijoukkueella on vielä runsaasti pelattavaa, sillä miehistön sarjapaikka ei ole saanut sinettiään. Vierasjoukkueella ei ole enää pelattavaa, sillä pelit tulevat jatkumaan ensi kaudella sarjaporrasta alempana. Miehistön hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan heikointa laatua, mutta myöskään alakerta ei ole toiminut. Tien päällä menestystä ei ole tullut kuin hetkittäin. Kotietu on ollut myös heikko. Les Licornes on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden, mutta tasapelejä on napattu peräti seitsemästi. Edellisellä kierroksella koettiin kahden maalin tappio Monacolle. Vierailijoilla on alla pistejako Nimesin kanssa. Miehistö on pelannut viimeiset kolme kierrosta ilman tappioita, mutta helmikuun jälkeen voittoihin on venytty vain kerran. Tien päällä sarjassa on voitettu viimeksi joulukuussa. Paras motivoituminen on vaikeaa. Terveystilannekaan ei ole toivottu. Vakiossa isäntiä on pelattu turhan paljon, mutta kyseessä on koitoksen ansaittu vahva voittajasuosikki. Motivoituminen on kunnossa, kotietu löytyy ja isossa kuvassa varsinkin parempi alakerta. Kotona on jääty viimeksi pisteittä vuoden alussa. Näillä tiedoilla sellaista ei ole edessä.

Rennes – Lille

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Rennes saa vastaansa Lillen. Molemmat miehistöt pääsevät koitokseen vapautuneesti, sillä kotijoukkue tulee sijoittumaan suunnilleen sijan kymmenen tuntumaan ja vierasjoukkue on puolestaan varmuudella kakkonen. Heidän kautensa on mennyt mainiosti, mutta mestaruuteen mennyt PSG ratkaisi sen taiston jo aiemmin. Miehistö on saalistanut viimeisestä kymmenestä kamppailustaan pisteitä toiseksi eniten St-Etiennen jälkeen. Isännät ovat olleet selvästi heikommassa pelivireessä, sillä viimeiseen kymmeneen koitokseen alla ei ole voittoa enempää. Toisaalta tasapelejä on tullut peräti kuudesti. Esimerkiksi kotona pelattiin viimeksi vähämaalinen tasapeli Guingampin kanssa ja se olisi ollut ennakkoon syytä voittaa. Tien päällä alla on voitto Strasbourgin kustannuksella. Sarjakakkonen on voittanut kahdella edellisellä kierroksella sekä Bordeauxin että Angersin. Nipulla puolustuspelaaminen on toiminut hienosti, mutta yhtä lailla ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin. Alakerta on toiminut parhaiten. Reissussa on pelattu kuitenkin viimeiset kolme kierrosta ilman voittoja. Muuten myös tien päällä menestystä on tullut hienosti. Molemmille ryhmille parhaan motivoitumisen löytäminen voi olla haastavaa. Muutamia poissaoloja on myös taustalla. Kamppailu on ennakolta hyvinkin tasainen. Vakiossa Les Dogues on saanut liikaa kannatusta. Kyseessä on vain hyvin pieni ennakkosuosikki.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu