kasinosankarit

Kohteita 32855

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 24.7.

Keskiviikkona jalkapalloa pelataan Mestarien liigan karsinnoissa ja Skotlannin Cupissa. Tässä ovat vakiovihjeet keskiviikolle, ja nämä vihjeet vakio 5:seen saa käyttää vapaasti.

Crvena Zvezda – HJK

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa yhteen iskevät Crvena Zvezda ja HJK. Kotijoukkue voitti karsintojen edellisellä kierroksella Suduvan yhteensä maalein 2-1, ja Serbian liigan avauksessa odotettu voitto irtosi Javoria vastaan. Helsinkiläiset ovat esiintyneet uuden päävalmentajansa alaisuudessa edukseen, vaikka alla on kaksi voitotonta koitosta. Toinen niistä käytiin Veikkausliigassa pistejakona Ilveksen kanssa, toinen Färsaarilla. Se ei silti estänyt jatkopaikkaa. Klubi teki karsintojen ensimmäisellä kierroksella kaikkiaan viisi osumaa. Nyt vastustajan taso nousee kaikilla mittareilla. Serbia on myös erittäin vaikea paikka pelata. Isännät osaavat kääntää peliä nopeasti ja hyökkäyspelaaminen on monipuolista ja vahvaa. Viimeksi Mestarien liigassa kotona onnistuttiin voittamaan jopa Liverpool. Kyseessä on hyvin tekninen nippu. Sinivalkoiset puolustavat tiiviisti matalalta ja pyrkivät saamaan serbialaisten fanaattisen yleisön omiaan vastaan. Ykköseen päädytään vähän yli 70 prosentilla, joten kannatus on jäänyt jopa liian pieneksi. Otetaan silti risti kaveriksi, sillä vierailla on realistinen kyky ja mahdollisuus tehdä pelistä Punaiselle tähdelle vaikea.

BATE – Rosenborg

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa BATE pelaa Rosenborgia vastaan. Kotijoukkue selvitti tiensä karsintojen toiselle kierrokselle kaatamalla viimeksi Piastin yhteensä maalein 3-2. Jälkimmäinen koitoksista päättyi vieraissa voittoon numeroin 1-2. Tuolloin lopussa noustiin ensin tasoihin ja vielä ohi. Valko-Venäjän liigassa tuli viimeksi odotettu voitto Zhodinosta. Ensimmäiset kaksi maalia tehtiin jo alussa. Valko-Venäjän liigassa ollaan toisena. Toukokuun kuudennen päivän jälkeen alla on yksi tappio kaikki kilpailut mukaan lukien. Norjalaiset mättivät aiemmin karsinnoissa kuusi osumaa Linfieldin verkkoon. Vastustajan taso oli mitä oli, mutta lukuisat onnistumiset tekivät valmiiksi hyvälle itseluottamukselle entistä parempaa fiilistä. Norjan liigassa tuli viimeksi odotettu voitto Vikingistä. Maalinteossa onnistuttiin viidesti. Viimeiseen neljään kilpailulliseen otteluun maalinteossa on onnistuttu yhteensä 14 kertaa. Nyt vastassa on myös alakerran suhteen aiempaa parempi nippu ja vahvan kotiedun omaava ryhmä. Norjan liigassa kärkeen matkaa on vajaat 10 pistettä, mutta kakkospaikka ei ole monen pisteen päässä. Isännät saavat olla kotonaan noin 40 pinnan ennakkosuosikkeja. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Ykkösristin yhdistelmällä peli-ideaa voi harkita.

Ferencvaros – Valletta

Ferencvaros isännöi Vallettaa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa. Kotijoukkue selvitti tiensä karsintojen seuraavaan vaiheeseen pudottamalla jatkosta Ludogoretsin. Maalinteossa onnistuttiin itse kaikkiaan viisi kertaa. Jälkimmäinen otteluista päättyi itselle voittoon maalein 2-3, mutta pelitilanteiden valossa koitos olisi voinut päättyä myös toisella tavalla. Kyseessä oli hyvin tapahtumarikas ilta, sillä siinä nähtiin muun muassa useampi nopeahko maali, oma maali, rankkari ja punainen kortti. Ystävyysottelut mukaan lukien alla on edellisestä 10 koitoksesta yhdeksän voittoa. Vierasjoukkue pääsi karsinnoissa tähän vaiheeseen Dudelangen kustannuksella. Molemmat koitokset menivät tasapelien muodossa, mutta jatkopaikka tuli itselle vierasmaalien perusteella. Kyseessä oli vähintään pieni yllätys. Nyt vastustajan taso on kaikilla mittareilla selvästi kovempi. Varsinkin reissusssa joudutaan puolustamaan pitkiä aikoja syvältä, eikä todennäköisesti useita hyviä maalipaikkoja ole luvassa. Tasoero on suuri. Unkarilaiset voittavat jopa yli 80 prosentilla, ja vaikka kannatus on mennyt karvan yli, kelvollista tolppaa ei varmistella.

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa toisensa kohtaavat CFR Cluj ja Maccabi Tel Aviv. Isännät pelasivat karsintojen ensimmäisellä kierroksella ensin niukasti tappiollisesti FC Astanaa vastaan, mutta kotona voitto irtosi lukemin 3-1 ja samalla jatkopaikka. Pelitilanteiden valossa viimeksi paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Tosin vastustaja sai nopeasti tehtyä yhden osuman. Romanian liigassa viimeksi tehtiin neljä maalia voittoisassa koitoksessa Academica Clincenia vastaan. Ensimmäisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen tasapeli Poli lasin kanssa. Hyökkäyspään Billel Omrani on ollut alkukaudesta hyvä. Vierasjoukkueen karsinnat eivät ole ehtineet vielä käynnistyä, sillä ensimmäisellä kierroksella ei oltu mukana. Israelilaiset ovat vuodesta toiseen maansa suuria ja odotukset ja paineet menestyä myös sen mukaiset. Serbikoutsi Vladimir Ivicin johdolla menestystä viime kaudella myös saatiin. Nyt omaa sarjaa ei ole ehditty avata, mutta Super Cupissa pelattiin Yehudaa vastaan. Varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä, mutta paremman pelituntuman kotijoukkue lähtee iltaan hieman alle 50 prosentin ennakkosuosikkina. Kannatus on jämähtänyt päälle 10 pinnaa liian pieneksi, joten kyseessä on laadukkaan peli-idean merkit.

Dundalk – Qarabagh

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa Dundalk pelaa Qarabaghia vastaan. Kotijoukkue oli karsintojen edellisellä kierroksella yllättävän suurissa ongelmissa FC Riikan kanssa, mutta jatkopaikka irtosi lopulta jälkimmäisen koitoksen päätteeksi annetuilla jatkoilla. Kahteen koitokseen omiin ei mennyt yhtään maalia, mutta hyökkäyspelaaminen oli odotettua vaisumpaa. Irlannin liigassa on pelattu mainio kausi, sillä siellä ollaan edelleen kärjessä. Viimeksi tien päällä käytiin viihdyttävä tasapeli Derryn kanssa. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata karsinnoissa voitollisesti Partizania vastaan. Ensimmäinen otteluista meni maalittomana, mutta jälkimmäisessä pelissä jatkopaikka meni oikealle ja selvästi paremmalle nipulle. Tosin lopullinen niitti tuli lisäajalla. Kahdessa ottelussa oma maali pidettiin puhtaana. Toki nyt vastustajan taso on parempi. Azerbaizhanilaisten kausi ei ole saatu sarjan merkeissä käyntiin, mutta pelituntumaa on saatu karsintojen ohella ystävyysotteluiden merkeissä. Perustasoltaan vierailijat ovat sen verran parempi porukka, että kakkonen tulee karvan yli 40 prosentilla. Kannatus on jäänyt pieneksi, joten kyseessä on laadukas peli-idea.

Celtic – Nömme Kalju

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa vastakkain asettuvat Celtic ja Nömme Kalju. Isännät pelasivat karsintojen edellisellä kierroksella kahdesti voitollisesti Sarajevoa vastaan. Ensin vieraissa voitto irtosi maalein 1-3 ja kotona perään numeroin 2-1. Varsinkin jälkimmäinen koitoksista oli vahvaa skotlantilaisten hallintaa. Virolaiset nappasivat aiemmin karsinnoissa mainion onnistumisen, kun jatkopaikka irtosi Shkendijaa vastaan. Vastustaja oli ennakkoon vahva ennakkosuosikki, mutta jälkimmäisen koitoksen lopussa tullut maali nousi ratkaisevaan asemaan. Kyseessä on vuosiin yksi vierailijoiden parhaista saavutuksista. Toki matkalla oli myös onnea. Äskettäin Viron liigassa ehdittiin pelata vähämaalinen tasapeli Paiden kanssa. Tasoero vihreävalkoisten eduksi on hurja, eikä Pink Panthersille Skotlannissa ole luvassa montaa potentiaalista maalipaikkaa. Kotijoukkue on dominoiva osapuoli, kun taas pinkkipaidat puolustavat syvältä ja tiiviisti. Ykkönen tulee peräti noin 90 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen ei kaipaa toista merkkiä.

NK Maribor – AIK

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa AIK matkustaa NK Mariborin vieraaksi. Slovenialaiset voittivat karsintojen ensimmäisellä kierroksella Valurin yhteensä maalein 5-0. Jatkopaikka oli ratkennut jo ennen jälkimmäisen koitoksen puoliaikaa. Pelitilanteiden valossa esimerkiksi viimeksi Sloveniassa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. The Purples teki ison osan työstä jo vieraissa. Viimeksi Slovenian liigassa jäätiin pistejakoon Rudarin kanssa. Vastustaja tuli tasoihin lisäajalla. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata karsinnoissa menestyksekkäästi Ararat-Armeniaa vastaan. Miehistöjen ensimmäinen koitos päättyi vastustajan yllättävään voittoon, mutta tukholmalaiset tekivät sitten kotonaan lyhyessä ajassa kolme osumaa. Viikonloppuna sarjassa tuli kahden maalin voitto Helsingborgista. Omassa sarjassa maalinteko on ollut jopa yllättävän tukkoista. Tosin suunta lienee parempaan. Miehistöt ovat perustasoltaan lähellä toisiaan, ja ennakkoon kyseessä on yksi kierroksen tasaisimmista väännöistä. Isännät ovat silti karvan yli 40 prosentin ennakkosuosikkeja. Kannatus on noin 15 pinnaa liian pieni. Eiköhän lähdetä liikkeelle rohkealla ykkösellä.

Hearts – Stenhousemuir

Jalkapallon Skotlannin Cupissa toisensa kohtaavat Hearts ja Stenhousemuir. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa Skotlannin Cupissa aiemmin heinäkuussa Dundee Unitedin ja Cowdenbeathin. Viimeksi alasarjoissa pelaava vastustaja kaatui ensimmäisellä jaksolla tulleella kahdella osumalla. Edinburghilaiset pelasivat neljä päivää sitten ystävyysottelun Cambridgea vastaan, jolloin vastustaja nappasi viihdyttävästi tulleen voiton maalein 2-3. Vierasjoukkue on pelannut Skotlannin Cupissa tappiollisesti sekä Dundee Unitedia että East Fifea vastaan. Ensimmäiseen kahteen koitokseen itse maalinteossa on onnistuttu kerran. Viimeksi lopullinen ratkaisu syntyi 86. minuutilla tulleesta rankkarista. Heinäkuussa pelatuissa ystävyysotteluissa ratkaisuvoiman kanssa on ollut niin ikään vaikeaa. Todellisen iskukyvyn määritys on haastavaa, sillä tiedot miehistöstä ovat rajalliset. The Warriorsille realistisia menestyksen mahdollisuuksia on vaikea antaa, sillä isännät nappaavat voiton yli 80 pinnan varmuudella. Kannatus on mennyt hieman yli, mutta ykkönen ei varmistusta tarvitse.

St Johnstone – Brechin

Jalkapallon Skotlannin Cupissa St Johnstone pelaa Brechiniä vastaan. Kotijoukkue on pelannut Skotlannin Cupissa tappiollisesti sekä Ross Countya että Montrosea vastaan. On ehdottomasti yllätys, että ensimmäiseltä kahdelta kierrokselta alla ei ole voittoja. Perustasoltaan isännät ovat kuitenkin yksi lohkon parhaista nipuista. Viimeksi ottelulle saatiin hyvä alku, mutta vastustaja tuli juuri ennen taukoa tasoihin ja ohi. Vierasjoukkue on ehtinyt esiintyä Skotlannin Cupissa tappiollisesti Forfaria ja Ross Countya vastaan. Miehistö on kärsinyt isoista puolustuspelaamisen vaikeuksista. Ensimmäiseen kahteen otteluun omiin on mennyt seitsemän osumaa. Alakerta on ollut kesän aikana muutenkin vaikeuksissa. Esimerkiksi kahdessa edellisessä ystävyysottelussa omiin on mennyt lähes toistakymmentä maalia. Iltaan päästään paremmin valmistautuneina, mutta menestyksen mahdollisuudet eivät ole realistiset. Tasoero on suuri. Varmasti ärsytetty The Saints on kaikilla mittareilla eri tason nippu. Ykkönen tulee päälle 80 pinnalla, mutta kannatus on jäänyt päälle viisi prosenttia liian pieneksi. Odotettavissa on, että suursuosikki saa palata voittojen pariin.

Ross County – Forfar

Jalkapallon Skotlannin Cupissa toisensa kohtaavat Ross County ja Forfar. Isännät ovat saalistaneet Skotlannin Cupissa ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Viimeksi voitto irtosi St Johnstonea vastaan. Kotona alla on voitto Montrosea vastaan. Ensimmäiseen kolmeen koitokseen maalinteossa on onnistuttu komeat 10 kertaa. Kokoonpanosta löytyy kaksi pelaajaa, jotka ovat tehneet mieheen jo neljä osumaa. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata Skotlannin Cupissa kerran vähemmän ja saalistaen kahdelta kierrokselta kaksi voittoa. Viimeksi onnistuminen tapahtui Montrosea vastaan. Viimeksi tuli jopa kolme rankkaria. Sitä edelsi kolmen maalin voitto Brechiniä vastaan. Maalinteossa on onnistuttu peli vähemmän pelattunakin jo seitsemän kertaa. Aiemmin tässä kuussa ehdittiin pelata kaksi voittoisaa ystävyysottelua. Kummankin nipun itseluottamus on kunnossa. Vauhdikasta iltaa on lupa odottaa. Perustasoltaan kotijoukkue on sen verran edellä, että nippu saa olla noin 65 prosentin ennakkosuosikki. Pinnat ovat aika lailla kohdallaan. Vierailijatkin ovat olleet sen verran hyviä, että napataan risti kylkeen.

Airdrieonians – Queens Park

Airdrieonians pelaa Queens Parkia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Skotlannin Cupissa. Isännät kärsivät ensimmäisellä kierroksella niukan tappion Partick Thistleä vastaan, mutta viimeksi voitto irtosi Clydea vastaan. Tuolloin itse maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Vastustaja ei ollut kaukana nousta kolmen maalin takaa tasoihin. Aiemmin tässä kuussa ehdittiin pelata voittoisat ystävyysottelut sekä Cowdenbeathia että Albion Roversia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut Skotlannin Cupissa tappiollisesti Partick Thistleä vastaan ja voittaen rankkareilla Hamiltonin. Voitto Hamiltonista, siis selvästi laadukkaammasta vastustajasta, teki pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Maalinteon kanssa on ollut kuitenkin vaikeuksia. Viimeksi tappio oli odotettu. Kyse on Skotlannin Kakkosliigassa pelaavasta nipusta, joka lähtee myös tämän illan otteluun selvänä altavastaajana. Perustasoissa eroja löytyy. Ykkönen toteutuu päälle 60 pinnalla, mutta kannatus on jäänyt noin 15 prosenttia liian pieneksi. Jopa yllättävän tulivoimaisen ja aktiivisen kotijoukkueen lepoaika on jäänyt pienemmäksi, mutta ykkönen on syytä nostaa tolpaksi saakka.

Partick Thistle – Clyde

Jalkapallon Skotlannin Cupissa yhteen iskevät Partick Thistle ja Clyde. Kotijoukkue on pelannut Skotlannin Cupissa kolme ottelua ja saalistaen niistä kaksi voittoa ja yhden tappion rankkareiden päätteeksi. Tuolloin vastustajana oli Hamilton. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin voitettu Queen’s Park. Viimeiseen kahteen koitokseen itse maalinteossa on onnistuttu neljä kertaa. Vierasjoukkue on ehtinyt esiintyä Skotlannin Cupissa kerran vähemmän, eikä ensimmäiseltä kahdelta kierrokselta alla ole onnistumisia. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut vaikeuksia. Omiin on mennyt jo kuusi osumaa. Viimeksi tappio koettiin Airdrieoniansia vastaan. Itse noustiin kyllä kolmen maalin takaa jopa maalin päähän, mutta aika loppui kesken. Ensimmäisellä kierroksella kotona kärsittiin tappio Hamiltonille ja se oli ihan odotettu. Perustasoltaan The Jags on sen verran edellä, että ykkönen tulee vajaalla 70 pinnalla. Kannatus on mennyt noin 10 prosenttia yli. Suoraa ohitusta ei innosta tehdä, mutta poimitaan 10 pinnaa alipelattu risti kylkeen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu