kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 24.9.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Espanjan La Ligassa, Italian Serie A:ssa ja Englannin Liigacupissa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 5:seen saa käyttää vapaasti.

Arsenal – Nottingham

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Arsenal saa vastaansa Nottinghamin. Isännät voittivat hetki sitten Valioliigassa Aston Villan maalein 3-2 ja Eurooppa-liigassa Frankfurtin numeroin 0-3. Tykkimiesten alkukausi Valioliigassa on mennyt kolmen voiton, kahden tasapelin ja tappion merkeissä. Viimeksi alakerta oli yllättävänkin epävarma, mutta toisella jaksolla hallinta saatiin muutettua tappion asetelmasta täydeksi pistepotiksi. Toki ei ollut alkukaudella ensimmäinen kerta, kun alakerta on ollut ongelmissa. Eurooppa-liigassa kolme maalia Frankfurtille oli hyvä onnistuminen, mutta koitos oli numeroita tasaisempi. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna sarjassa voitollisesti Barnsleyta vastaan. Noin kuukausi sitten Englannin Liigacupissa jatkopaikka tuli Derbystä. Kasassa on viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluun neljä voittoa. Omassa sarjassa ei ole hävitty alun jälkeen. Varsinkin alakerta on ollut iskussa ja pelaajiston fiilis kunnossa. Perustasoltaan vahvasti edellä olevat lontoolaiset voittavat silti noin 70 pinnalla. Tosin kokoonpanoon tulee varmasti muutoksia. Sen verran ailahtelua ja rasitusta on ollut, että otetaan hieman alipelattu risti mukaan.

Preston – Manchester City

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Preston pelaa Manchester Cityä vastaan. Kotijoukkue nappasi viikonloppuna Mestaruussarjassa vähämaalisen voiton Birminghamia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella voitto saatiin Brentfordia vastaan. North Endin alkukausi on mennyt hieman yläkanttiin, mutta pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Varsinkin alakerta on ollut hyvässä iskussa. Edellisellä kierroksella avausjakson puolivälissä tullut maali riitti voittoon asti. Vierasjoukkue mätti viimeksi Valioliigassa kahdeksan maalia, kun koitos Watfordia vastaan päättyi täydelliseen murskajaiseen. Ottelu oli ohi nopeasti. Alkukaudella on ollut hieman haparointia, mutta on tekemisessä ollut paljon hyvääkin. Noin viikko sitten Mestarien liigassa tuli kolmen maalin voitto Shahtar Donetskista. Viikon sisään pelataan kolmatta kertaa, mutta materiaali ja perustaso ovat pienistä poissaoloista huolimatta taas niin timanttista, että isompaa murhetta ei ole luvassa. Isännille ottelu on toki odotetumpi, mutta kotonakin mahdollisuudet pärjätä ovat kovin pienet. Vieraat voittavat noin 85 prosentilla. Jopa hieman alipelattu kakkonen tulee selväksi varmaksi.

Colchester – Tottenham

Colchester pyrkii yllättämään Tottenhamin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Liigacupissa. Kotijoukkue on voittanut Englannin Kakkosliigassa kahdella edellisellä kierroksella Leyton Orientin ja Swindonin. Viimeksi ottelussa saatiin mainio alku, sillä illassa päästiin ensimmäisen 30 minuutin aikana kaksi maalia edelle. Kasassa on ensimmäiseen kymmeneen kierrokseen neljä voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Valioliigassa niukasti tappiollisesti Leicesteriä vastaan. Tuolloin tauolla oltiin maalin johdossa, mutta vastustaja tuli viimeisen noin 20 minuutin aikana tasoihin ja meni myös ohi. Mestarien liigassa tuli noin viikko sitten viihdyttävä tasapeli Kreikassa. Spurs ei ole ollut millään lailla vakuuttava tai erityisen hyvässä iskussa, mutta on alkukaudella ollut toki useita iloisiakin juttuja. Esimerkiksi Crystal Palace kaadettiin hieman aiemmin numeroin 4-0. Sarjassa kuuteen kierrokseen kasassa on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Hieman poissaolojakin on ollut ja on yhä. Tasoeroa on Spursille kuitenkin niin hurjasti, että kakkoselle tulee antaa noin 80 prosenttia. Käytännössä oikein pelattu kakkonen ei varmistusta kaipaa, vaikka tällainen ottelu ei ole tässä kohdassa sytyttävimmästä päästä.

Sheffield Wednesday – Everton

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Sheffield Wednesday kohtaa Evertonin. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Fulhamin kanssa ja napannut voiton Huddersfieldiä vastaan. Pöllöjen alkukausi on mennyt vähintään kelvollisesti, sillä sarjassa kasassa on neljä voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Englannin Liigacupissa tuli viimeksi menestystä Rotherhamia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut viimeisten päivien aikana tappiollisesti Bournemouthia vastaan ja pettymyksen merkeissä Sheffield Unitedia vastaan. Molemmista otteluista olisi ollut enemmän saatavilla, mutta varsinkin alakerran kanssa kaivataan lisää varmuutta ja tasaisuutta. Viimeksi vastustaja pääsi tauolle edellä oman maalin vuoksi. Englannin Liigacupissa tuli viimeksi jatkopaikka Lincolnia vastaan. Toffees lukeutuu sarjassa jälleen yhdeksi kärjen potentiaaliseksi haastajaksi, mutta kuten jo todettu, peliesitykset kaipaavat ilman muuta tasaisuutta ja varmuutta. Vieraat saavat olla noin 55 prosentin voittajasuosikkeja. Ottelua on rastittu väärin, sillä isännät ovat saaneet peliä liikaa ja samoin tasapeliä on pelattu liikaa. Alle 40 pinnaa saanut kakkonen tulee tolpaksi.

Luton – Leicester

Jalkapallon Englannin Liigacupissa yhteen iskevät Luton ja Leicester. Isännät nousivat viime kauden jälkeen Mestaruussarjaan ja siellä ensimmäiset viikot ovat menneet vähintään kelvollisesti. Edellisellä kierroksella tuli kuitenkin selvä tappio Hullia vastaan. Lisäksi toiseksi edellisellä kierroksella kärsittiin vieraissa tappio QPR:ää vastaan. Hatters haluaa pelata aktiivisesti ja aloitteellisesti, mutta varsinkin alakerran kanssa kaivataan lisää tasaisuutta ja varmuutta. Vierasjoukkue nappasi Valioliigassa viimeksi hyvän onnistumisen, kun voitto irtosi Tottenhamia vastaan. Tauolla oltiin maalin perässä, mutta toisella jaksolla maalinteossa onnistuttiin kaksi kertaa. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin niukasti tappiollisesti Manchester Unitedia vastaan. Kettujen perustasolla kamppaillaan Valioliigassa sijoituksista jopa ylemmässä keskikastissa. Alkukausi on mennyt Valioliigassa hyvin, sillä kasassa on siellä kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Englannin Liigacupissa jatkopaikka irtosi viimeksi Newcastlea vastaan. Perustasoltaan selvästi paremmat vieraat ovat vähän päälle 60 prosentin ennakkosuosikkeja. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Oranssimustilla on aidosti hyvinkin yllätysvalmis ja pelaava nippu, mutta kakkosesta saadaan ihan maistuvaa tolpan ainesta.

Watford – Swansea

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Watford pelaa Swanseaa vastaan. Kotijoukkue kärsi viikonloppuna kahdeksan maalin tappion Manchester Citylle. Koitos oli ohi nopeasti, sillä vastustaja teki viisi maalia 20 minuutin sisällä. Hornets on pelannut sarjassa ilman voittoja, mutta Englannin Liigacupissa tuli viimeksi jatkopaikka Coventrya vastaan. Lisäksi sarjassa tuli kotona äskettäin hyvä nousu Arsenalia vastaan. Tuolloin Tykkimiesten johto oli tauolla kaksi maalia, mutta toisella jaksolla tultiin kiinni pistejakoon. Nyt on hetken oltu Quique Floresin alaisuudessa. Vierasjoukkue on pelannut Mestaruussarjassa hyvän alkukauden, vaikka alla on kaksi voitotonta ottelua. Viimeksi pelattiin maaliton tasapeli Bristolin kanssa. Iltaa edelsi niukka tappio Nottinghamille. Ensimmäisestä kahdeksasta ottelusta kasassa on vain yksi tappio, mutta kolmeen viimeiseen koitokseen itse on tehty vain yksi osuma. Joutsenten perustaso ei ole yksi Mestaruussarjan parhaista. Alakerta on ollut silti hyvässä iskussa. Paremmat keltamustat ovat kotonaan noin 60 prosentin voittajasuosikkeja. Ykköstä on pelattu noin 20 prosenttia liian vähän, tasapeliä ja kakkosta liikaa. Isännät ovat viikonlopun jälkeen kotonaan varmasti nälkäisiä ja näyttöhaluisia. Otetaan alipelattu ykkönen tolpaksi.

Portsmouth – Southampton

Jalkapallon Englannin Liigacupissa vastakkain asettuvat naapurit Portsmouth ja Southampton. Kotijoukkueen alkukausi on ollut Englannin Ykkösliigassa vaikea. Ensimmäiseen seitsemään otteluunsa isännät ovat keränneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella tuli vähämaalinen tappio Wycombea vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin viihdyttävä pistejako Burton Albionin kanssa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Valioliigassa tappiollisesti Bournemouthia vastaan. Tuolloin omissa verkot soivat kolme kertaa. Tosin maaleista viimeinen oli aivan liian halpa. Toiseksi edellisellä kierroksella pelattiin täyden pistepotin arvoisesti, kun voitto irtosi Sheffield Unitedia vastaan. Perustasoltaan Saints on kaikilla mittareilla edellä ja laadukkaampi, mutta vaikean viime kauden jälkeen monen asian tulee kehittyä. Alkukaudella on kuitenkin ehditty pelata vähämaalinen tasapeli Manchester Unitedin kanssa ja pelata vain maalin tappioon päättynyt ottelu Liverpoolia vastaan. Tuolloin pistejako ei olisi ollut suinkaan väärin. Punavalkoiset saavat olla vieraissakin noin 57 prosentin ennakkosuosikkeja. Prosentit ovat kohdallaan. Sinisillä on tällaisessa ottelussa sen verran realistinen paikka venyä, että ihan tolpaksi kakkosta ei oteta.

Crawley – Stoke

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Crawley saa vastaansa Stoken. Kotijoukkue on pelannut Englannin Kakkosliigassa kymmeneen ensimmäiseen otteluunsa neljä kertaa voitollisesti, neljästi pistejakoja ja hävinnyt kahdesti. Edellisellä kahdella kierroksella on tullut viihdyttävä pistejako sekä Plymouthia että Northamptonia vastaan. Molemmissa otteluissa itse tehtiin kaksi osumaa. Viiteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun alla ei ole voittoa enempää, mutta esimerkiksi viimeksi tultiin viimeisen 30 minuutin aikana kahden maalin tappion asetelmasta kiinni pistejakoon. Vierasjoukkue on pelaamassa jälleen isosti alle oman tasonsa. Potters on perustasoltaan Mestaruussarjan ylempää keskikastia, mutta taas vaikeuksia on riittänyt. Viimeksi sarjassa pelattiin maaliton pistejako Brentfordin kanssa. Ottelua edelsi tappio Bristolille. Sarjassa on menty ilman yhtäkään voittoa. Osaamista ja kykyjä olisi ihan muihin tuloksiin, mutta jo itseluottamuksen kannalta yhden voiton olisi tultava äkkiä. Englannin Liigacupissakin voitto toisi fiilistä parempaan suuntaan. Sentään tässä kilpailussa sellainen tuli aiemmin jatkojen kautta Leedsiä vastaan. Taustalla on yhä pari merkittävää poissaoloa. Kaikista ongelmista huolimatta vieraat ovat noin 50 pinnan ennakkosuosikkeja. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, mutta ristikakkosesta tulee kelvollista peli-idean ainesta.

Barcelona – Villarreal

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Barcelona isännöi Villarrealia. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Gironaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu voitollisesti Valenciaa vastaan. Katalonialaisten alkukaudessa on ollut toki paljon hyvää, mutta tekeminen ollut yllättävän tahmeaa ja hankalaa. Siitä hyvä esimerkki tuli viimeksi Gironaa vastaan. Mestarien liigassa pelattiin noin viikko sitten maaliton tasapeli Dortmundin kanssa. Blaugranan perustaso ja osaaminen ovat kaudesta toiseen totutun huippua, mutta esimerkiksi juuri edellisen kierroksen jälkeen taustalla on entistä isompia syitä huoleen. Aiemmin oltiin muun muassa jääty tasapeliin Osasunan kanssa. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Leganesia ja Valladolidia vastaan. Kaksi edellistä vastustajaa kaadettiin yhteensä numeroin 5-0. Keltapaitojen alkukausi on ollut kokonaisuutena onnistunut, mutta ailahtelua tulee välttää ja pyrkiä lisää tasaisuuteen. Aiemmin kotona pelattiin pistejako Real Madridin kanssa. Jättiläinen saa olla silti kotonaan vähän yli 70 prosentin ennakkosuosikki. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Vähän tekisi mieli ottaa risti kylkeen, mutta eiköhän luoteta siihen, että Camp Noun illassa ison paineen FCB saa palata voittojen pariin.

Brescia – Juventus

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Brescia pyrkii yllättämään Juventuksen. Kotijoukkue on pelannut neljällä ensimmäisellä kierroksella kahdesti voitollisesti ja kahdesti tappioiden muodossa. Täydet pistepotit ovat tulleet Cagliarin ja Udinesen kustannuksella. Viimeksi tullut voitto Udinesestä oli pieni yllätys, mutta noin tunnin kohdalla tullut maali riitti voittoon saakka. Kotona on ehditty pelata vasta kerran, ja tuolloin vauhdikas ja paljon maaleja sisältänyt ottelu päättyi tappioon Bolognalle. Sinipaitojen ainoa realistinen tavoite on säilyttää oma sarjapaikka. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Veronaa vastaan. Vaikka torinolaisten alkukaudessa on ollut paljon hyvää, tekemisessä on ollut yllättävää haparointia ja muutenkin ei niin vakuuttavaa pelaamista. Esimerkiksi viimeksi isosti heikompi vastustaja oli loppuun asti vain maalin perässä. Mestarien liigassa pelattiin noin viikko sitten viihdyttävä pistejako Atletico Madridin kanssa. Ilta päättyi huonosti, sillä koitoksessa oltiin kaksi maalia edellä. Taustalla on yhä muutamia poissaoloja. Perustasoltaan vieraat ovat toki hurjasti edellä, joten kakkoselle tulee noin 65 prosenttia. Kannatusta on päälle kymmenen pinnaa liikaa, joten napataan vain vähän pelattu risti kylkeen.

Monaco – Nice

Monaco isännöi Niceä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkue on pelannut kuudella ensimmäisellä kierroksella kolmesti pistejakoja ja hävinnyt kolme kertaa. Isännillä ensimmäinen voitto on vielä tulematta, mutta ennen edellistä ottelua kolmella edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse seitsemän kertaa. Viimeksi tien päällä pelattiin maaliton tasapeli Reimsin kanssa. Vierasjoukkue on pelannut hyvän alkukauden, sillä kasassa on kuuteen kierrokseen neljä voittoa ja kaksi tappiota. Viimeksi tuli täysi pistepotti Dijonia vastaan. Koitosta edelsi pisteittä jääminen Montpellieriä vastaan. Kaikki ottelut ovat menneet suuntaan tai toiseen aina vain maalin erolla. Kummallakin ryhmällä on pari tärkeää poissaoloa. Perustasoltaan niput ovat hyvinkin lähellä toisiaan. Miehistöt pitävät majaansa lähellä toisiaan, joten kotiedun merkitys on pienempi. On kuitenkin selvää, että punavalkoiset ovat kotonaan erittäin halukkaita voittamaan ja saamaan ensimmäisen hyvän onnistumisen. Vaikeuksista huolimatta Les Monégasques saa olla noin 45 pinnan ennakkosuosikki. Ottelua on rastittu väärin, sillä vieraat ovat keränneet yli 40 pinnaa. Suoraa ykköstä ei uskalla kuitenkaan ottaa, joten mennään otteluun ykkösristillä.

Pisa – Empoli

Jalkapallon Italian Serie B:ssä Pisa pelaa Empolia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Cremonesea vastaan ja viihdyttävän pistejaon Chievo Veronaa vastaan. Kasassa on neljään ensimmäiseen koitokseen kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä, joten ensimmäinen tappio on vielä tulematta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen maalinteossa on onnistuttu komeat kahdeksan kertaa, mutta viimeksi ottelun loppu oli Chievo Veronaa vastaan heikko. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina maalittoman Crotonen kanssa ja voitollisesti Cittadellaa vastaan. Heilläkin kasassa on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Alakerta on ollut hyvässä iskussa. Viimeksi jo alussa tullut maali riitti voittoon asti. Perustasoltaan vieraat lukeutuvat yhdeksi sarjan parhaaksi porukaksi. Tavoite on palata pian takaisin Serie A:han. Nerazzurri on sarjanousija ja nyt alempaa keskikastia. Ottelu on lähes tasabuukki. Kakkosta on pelattu noin seitsemän pinnaa liian vähän. Isännät ovat olleet sen verran hyviä ja taustalla on muitakin heidän mahdollisuuksiaan puoltavia tekijöitä, että mennään kylläkin vieraiden kelkassa, mutta risti tulee kaveriksi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu