kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 25.10.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa ja Saksan Bundesliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 9:seen saa käyttää vapaasti.

Southampton – Leicester

Jalkapallon Englannin Valioliigassa toisensa kohtaavat Southampton ja Leicester. Kotijoukkue on pelannut edellisten kierrosten aikana vähämaalisen pistejaon Wolverhamptonin kanssa ja tappiollisesti Chelseaa vastaan. Edellisellä kierroksella tullut pistejako oli itseluottamukselle tärkeä juttu, sillä alla oli varsinkin alakerran osalta merkittäviä haasteita. Saintsin syksy on mennyt kahden voiton, kahden tasapelin ja viiden tappion merkeissä. Sarjassa viimeisin voitto on syyskuun puolesta välistä Sheffield Unitedia vastaan. Vierasjoukkueen syksy on ollut komeaa seurattavaa, eikä esimerkiksi Liverpoolin vieraana pistejako ollut kuin pienen hetken päässä. Ketut pelasi viimeksi hieman onnekkaasti voitollisesti Burnleysta. Sinipaidat ovat olleet syksyn parhaita onnistujia. Kasassa on viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Viiteen edelliseen kilpailulliseen koitokseen on tullut neljä voittoa. Edelliseen kuukauteen on myös muun muassa tehty kotona Newcastlelle viisi maalia. Tosin se oli myös vastustajan huonoutta. Foxes saa olla vieraissa noin 40 prosentin ennakkosuosikki. Kakkonen on kymmenisen pinnaa ylipelattu. Tekisi mieli lähteä suoralle ykkösristin tielle, mutta vahvan itseluottamuksen vieraat ovat olleet niin laadukkaita, että ristikakkonen lienee parempi ajatus.

Villarreal – Alaves

Villarreal isännöi Alavesia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Keltapaidat nappasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen voiton Espanyolin kustannuksella. Kotijoukkueen syksy on mennyt neljän voiton, kahden tasapelin ja kolmen tappion merkeissä. Kuuteen viimeiseen otteluun on napattu neljä voittoa ja kotona on tehty neljään peliin komeat 13 osumaa. Edellisellä kierroksella jo 17. minuutilla tullut osuma riitti koko pistepottiin. Juuri ennen maajoukkueiden koitoksia kärsittiin niukka tappio Osasunaa vastaan, vaikka tauolla oltiin vielä edellä. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan voitollisesti Celta Vigoa vastaan. Ennen maajoukkueiden otteluita pelattiin niukasti tappiollisesti Valenciaa vastaan. Baskimaalaisten alkukausi on ollut kelvollinen, mutta maalintekoon tarvitaan tulivoimaa. Siinä on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Tien päällä on tullut neljästä taistosta yksi pistejako ja kolme tappiota. Taustalla lienee myös pari tärkeää poissaoloa. Parempien ja tasokkaampien isäntien voiton todennäköisyys pyörii karvan alle 65 prosentissa. Ykköstä on kannatettu sen verran liikaa, että poimitaan alipelattu risti rinnalle.

Hellas Verona – Sassuolo

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät Hellas Verona ja Sassuolo. Kotijoukkue on kerännyt kahdeksalta kierrokselta kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella tappiollisesti Napolia vastaan. Koitosta edelsi kotona täysi pistepotti Sampdoriaa vastaan ja kaksi vähämaalista tasapeliä. Veronalaisilla alakerta on ollut aivan voittavalla tasolla, mutta ratkaisuvoiman kanssa kaivataan parannusta. Nykyisin maalinteko on kovin kapealla pohjalla. Sampdoria-ottelua lukuun ottamatta maalinteossa on onnistuttu jatkuvasti enintään kerran. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella erittäin vauhdikkaan koitoksen Interiä vastaan. Ottelu päättyi tappioon maalein 3-4, mutta kolme osumaa tasokasta nippua vastaan oli itsessään hyvä juttu. Toiseksi edellisellä kierroksella oli ollut niin ikään selviä alakerran murheita. Pelaaminen on liian ailahtelevaa ja epätasaista, mutta tulivoimaa vihreämustilta kyllä löytyy. Syksy on ollut odotuksiin nähden pettymys, mutta potentiaalia ja osaamista on ilman muuta parempaan. Alakerrassa on yhä vähän poissaoloja. Gialloblu on vain marginaalinen ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu selvästi liikaa ja tasapelikin on ylipelattu, joten nostetaan kakkonen rohkeasti tolpaksi.

Mainz – FC Köln

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa Mainz pelaa FC Kölniä vastaan. Kotijoukkue on pelannut neljällä edellisellä kierroksella kolmesti tappioiden merkeissä ja kerran voitollisesti Paderbornia vastaan. Juuri ennen maajoukkueiden taukoa tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää, sillä syksyn mittaan vaikeuksia on riittänyt. Voittoja on tullut vain pari kertaa, mutta maalilla tulleita tappioita senkin edestä. Maalinteon kanssa on ollut vaikeaa, sillä siinä on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Kotona on tullut kolmelta kierrokselta yksi voitto ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue pelasi viimeksi selvästi voitollisesti Paderbornia vastaan. Ennen maajoukkueiden koitoksia varsinkin alakerrassa oli merkittäviä ongelmia. Maajoukkueiden tauolle mentiin pistejaon merkeissä Schalkea vastaan. Vierailla syksyssä on ollut paljon isäntien kaltaisuutta. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. Lisäksi taustalla on epävarmoja tapauksia. Ilta on ennakolta hyvin tasainen, sillä Die Nullfünfer on vain miniluokan ennakkosuosikki. Vaikeuksien takia voitto olisi molemmissa leireissä erittäin tärkeä. Liikaa rastittu ykkönen on hyvä ohittaa.

Nantes – Monaco

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Monaco matkustaa Nantesin vieraaksi. Kotijoukkue on ollut yksi syksyn parhaista onnistujista. Isännät ovat pelanneet mainion alkukauden, sillä miehistö on kerännyt pisteitä eniten heti PSG:n jälkeen. Keltapaidat ovat olleet myös onnekkaita ja perustaso ei ole suinkaan tällainen, mutta nipun itseluottamus on korkealla ja onnistumisia on tullut vahvaan tahtiin. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu voitollisesti Nicea vastaan ja niukasti tappiollisesti Metziä vastaan. Alakerta on ollut sarjan parhaimmistoa, mutta ratkaisuvoimaa löytyy erittäin rajallisesti. Vierasjoukkue on pelannut syksyn kolmen voiton, kolmen tasapelin ja neljän tappion merkeissä. Punavalkoiset ovat menneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Montpellierille ja voitollisesti Rennesistä. Edellisellä kierroksella itse tehtiin kolme osumaa. Syksy on ollut haastava, mutta suunta on kohti parempaa. Se koskee varsinkin otteluita kotona. Vieraissa on silti ensimmäinen voitto tulematta. Peliesitykset tarvitsevat kokonaisuutena tasaisuutta ja varmuutta. Kummatkaan ryhmät eivät ole poissaoloitta. La Maison Jaune ei ole mainiosta syksystään huolimatta ennakkosuosikki. Ilta on lähes tasabuukki. Kymmenisen pinnaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

FC Twente – FC Emmen

Jalkapallon Hollannin Eredivisiessä toisistaan mittaa ottavat FC Twente ja FC Emmen. Kotijoukkue on saalistanut kolme voittoa, kolme tasapeliä ja neljä tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Willem 2:sta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tappio koettiin Sparta Rotterdamia vastaan. Kasassa on neljään viimeiseen koitokseen yhtä monta tappiota. Varsinkin alakerran kanssa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Kotona on ehditty pelata viisi kertaa ja siellä ainoa voitto on tullut FC Utrechtiä vastaan. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti Sittardia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli pettymys Heracles Almeloa vastaan. Isoimpia alakerran murheita on saatu parannettua, mutta alakerta on edelleen kovin epävarma. Kasassa on kolme voittoa, yksi tasapeli ja kuusi tappiota. Tien päällä on ehditty pelata neljä kertaa ja siellä on tullut vain tappioita ja itse tehty pari maalia. Kummallakin ryhmällä on yhdestä kahteen poissaoloa. Perustasoltaan Tukkers on sen verran edellä, että ykkönen tulee käytännössä kerran kahdesta. Ykköstä on kannatettu yli 75 pinnaa, joten ohitus on selvä asia.

KAS Eupen – Anderlecht

Jalkapallon Belgian Jupiler Liigassa yhteen iskevät KAS Eupen ja Anderlecht. Isännät ovat keränneet ensimmäisestä 11 ottelustaan kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Kotijoukkue on napannut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa. Viimeisin niistä tuli äskettäin vieraissa Oostendesta. Syksy on ollut haastava, mutta suunta on kohti parempaa. Viimeksi maalinteossakin onnistuttiin kolme kertaa. Kotona tuli edellisellä kerralla kahden maalin tappio Mechelenille, mutta enemmän olisi ollut hyvin saatavilla, sillä vastustaja oli pitkään miehen vajaalla. Alakerrassa on ainakin yksi poissaolo. Vierasjoukkueen syksy on ollut ehdottomasti pettymys. Kasassa on kolme voittoa, kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Sentään edelliset kierrokset ovat menneet hyvin, sillä alla on putkeen kaksi voittoa. Täydet pistepotit tulivat Charleroita ja St. Truidenia vastaan. Viimeksi itse tehtiin neljä osumaa. Terveystilanne ei ole nytkään laadukas. Perustasoltaan Purple & White on toki edellä ja myös nyt päälle 45 pinnan ennakkosuosikki, mutta kannatusta on yli 70 pinnaa. Sen verran vaikeaa on kokonaisuutena ollut, että ykkösristi on hyvä peli-idea.

Lech Poznan – Zaglebie Lubin

Jalkapallon Puolan Ekstraklasassa toisensa kohtaavat Lech Poznan ja Zaglebie Lubin. Kotijoukkue on kerännyt kolmelta edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa ja yhden tappion. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Legia Warsovaa vastaan. Syksy on mennyt viiden voiton, kolmen tasapelin ja neljän tappion merkeissä. Kotona tehtiin viimeksi neljä maalia Wisla Krakovaa vastaan, mutta sitä edelsi kotona kolme kierrosta ilman voittoja. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Szczecinille. Koitoksen ainokainen tehtiin jo heti alussa. Pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli kolme pistettä Lechiaa vastaan. Ennen maajoukkueiden koitoksia oltiin muutenkin vahvassa pelivireessä. Tulivoimaa on alkanut löytyä. Ennen maajoukkueiden otteluita tehtiin viiteen viimeiseen kierrokseen kolmesti ainakin kolme osumaa. Aiemmin kovin epävarma alakerta on mennyt parempaan suuntaan. Perustasoltaan Kolejorz on parempi nippu, mutta ei niin paljoa, että heistä tulisi juuri yli 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Melkein 20 prosenttia ylipelattu ykkönen heitetään sivuun.

Pacos Ferreira – Rio Ave

Jalkapallon Portugalin Primeira Liigassa Pacos Ferreira pyrkii kaatamaan Rio Aven. Kotijoukkueen ensimmäiset seitsemän kierrosta ovat menneet yhden voiton, yhden tasapelin ja viiden tappion merkeissä. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Guimaraesia vastaan ja voitollisesti Avesista. Sarjassa ei ole pelattu kuitenkaan sitten syyskuun lopun, joten taukoa on ollut. Kahdessa cupissa on pelattu sittemmin kyllä kolme kertaa. Niistä tuli kaksi voittoa tai jatkopaikkaa ja yksi vähämaalinen tasapeli. Ratkaisuvoiman kanssa kaivataan parannusta, mutta sarjassa kotona viimeksi tullut voitto teki fiilikselle hyvää. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkueiden koitoksia niukasti tappiollisesti FC Portolle. Cupissa tuli sen jälkeen voitto Condeixasta ja vähämaalinen tasapeli Portimonensen kanssa. Syksy on mennyt kolmen voiton, tasapelin ja kolmen tappion merkeissä. Ratkaisuvoimaa on ollut paremmin, mutta ei heilläkään ole sarjasta pelituntumaa sitten syyskuun lopun. Os Castoresilla on muutamia poissaoloja. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että Vilacondenses on marginaalinen ennakkosuosikki. Kakkosta on pelattu noin 15 pinnaa liikaa. Selvästi alipelattua ykköstä ei uskalla napata yksinään, joten mennään ykkösristillä.

Ascoli – Entella

Jalkapallon Italian Serie B:tä, yhteen iskevät Ascoli ja Entella. Mustavalkoiset ovat keränneet kahdeksasta ottelustaan neljä voittoa ja yhtä monta tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Chievo Veronaa vastaan. Ennen maajoukkueiden koitoksia pelattiin tappiollisesti Cremonesea ja Pescaraa vastaan, joten alla on selvästi heikompi ajanjakso. Kolmella edellisellä kierroksella itse ei ole tehty yhtään osumaa. Syksy lähti käyntiin oikein hyvin, mutta sittemmin on ollut haastavampaa. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Trapanin kanssa. Ennen maajoukkueiden otteluita pelattiin pistejako Beneventon kanssa ja tappiollisesti Crotonea vastaan. Viimeisin voitto on syyskuun puolesta välistä. Viimeksi oltiin tauolla maalin edellä, mutta vastustaja tuli rankkarista tasoihin noin 25 minuuttia ennen illan loppua. Biancocelesti on kerännyt kolme voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Tien päällä on tullut voitto, kaksi tasapeliä ja tappio. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla, mutta kannatusta on vajaalla 60 pinnalla. Ykkönen menee sivuun.

Sochaux – AC Ajaccio

Sochaux pelaa AC Ajacciota vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Chamblyn kanssa. Neljään viimeiseen taistoon on tullut kolme voittoa, eikä syksy ole mennyt muutenkaan heikosti. Kasassa on viisi voittoa, neljä tasapeliä ja kaksi tappiota. Alakerta on ollut tasokas, sillä omiin on mennyt vain viisi osumaa. Edellisellä kierroksella oltiin pikkuisia ennakkosuosikkeja, mutta ei pistejako ollut ennakkoon mikään yllätys. Kotona on tullut kuudelta kierrokselta neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman Nancyn kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli myös maaliton Lorientin kanssa. Se oli hyvä onnistuminen, sillä vastustaja oli kuitenkin ehdoton ennakkosuosikki. Bearilla ratkaisuvoiman kanssa on ollut haasteita, mutta alakerta on ollut isäntien tavoin kunnossa. Kolmeen edelliseen otteluun omiin ei ole mennyt yhtään osumaa. Elokuun jälkeen on pelattu ilman tappioita. Syksy on mennyt kokonaisuutena paljolti sinikeltaisten tyylillä. Ykkönen tulee vähän alle 45 prosentilla, mutta kannatusta on noin 65 pinnalla. Ykköstä on hankala olla ohittamatta.

Nancy – Lens

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Nancy ja Lens. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Niortia vastaan ja maalittoman tasapelin AC Ajaccion kanssa. Isännät eivät ole voittaneet kolmea kertaa enempää, mutta pistejakoja on tullut jo seitsemän kertaa, joten ainoa tappio on ehtinyt tulla elokuussa Sochauxia vastaan. Kotona on voitettu kahdella edellisellä kierroksella ottelut yhteensä maalein 5-1. Erittäin tasaisten otteluiden voittaminen ei ole toki vieläkään helppoa tai hyvällä tasolla, mutta tappioitakin on vältetty kovalla prosentilla. Alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä illasta toiseen. Vierasjoukkue pelasi edellisessä ottelussaan maalittoman Auxerren kanssa. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli selvä voitto Orleansia vastaan. Tuolloin itse tehtiin neljä osumaa. Punakeltaisten syksy on ollut oikein onnistunut, sillä miehistö löytyy kärjen tuntumasta. Viiteen viimeiseen kierrokseen on napattu neljä voittoa, joten ennen maajoukkueiden taistoja itseluottamuskin oli kunnossa. Viimeksi maaleitta ja voitotta jääminen oli lievä pettymys. Ilta ei ole kaukana tasabuukista, mutta Sang et Or saa olla marginaalinen ennakkosuosikki. Kakkonen on kymmenisen pinnaa ylipelattu, joten mennään ykkösristillä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu