kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 3

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 25.10.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

AC Milan – Real Betis

Jalkapallon Eurooppa-liigassa Real Betis matkustaa AC Milanin vieraaksi. Kotijoukkue pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista, vaikka viikonloppuna hävittiin niukasti Interiä vastaan. Eurooppa-liigassa milanolaiset ovat voittaneet molemmat kamppailunsa. Lähiaikoina hyökkäyspelaamisesta tehoja on saatu irti hienosti, mutta Milanon paikallisottelussa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Kotietu on ollut hyvä, sillä siellä on tullut lähes pelkkiä onnistumisia. Viimeksi Eurooppa-liigassa Olympiakosta vastaan oltiin selvästi parempi miehistö. Muutamia poissaolijoita lienee yhä. Vierasjoukkue on kerännyt lohkovaiheessa yhden voiton ja tasapelin, joten heilläkin lähtökohdat ovat sen puolesta kunnossa. Espanjassa alla on kuitenkin kaksi kamppailua ilman tehtyjä osumia, vaikka viimeksi päästiin pelaamaan rajusti heikompaa Valladolidia vastaan. Tuolloin parikymmentä maalintekoyritystä ei tuottanut maaliakaan. Vieraissa maalintekovoiman löytäminen on ollut vaikeaa, sillä andalucialaiset ovat esiintyneet reissussa kaikkiaan viisi kertaa ja jääden maaleitta neljästi. Esimerkiksi Atletico Madridia vastaan hyökkäyspelaaminen oli kovin vaisua. Puolustuspelaaminen on ollut pääasiassa laadukasta, mutta terveystilanne ei ole parhaassa kunnossa. Ainakin Joaquin, Andres Guardado ja Javi Garcia taistelevat loukkaantumisten kanssa. Ennusmerkkien valossa isäntien niukasta voitosta on syytä lähteä liikenteeseen.

Sporting – Arsenal

Jalkapallon Eurooppa-liigassa yhteen iskevät Sporting ja Arsenal. Molemmat miehistöt ovat keränneet kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta odotetusti kuusi pistettä. Materiaaliltaan ryhmät ovat selvästi lohkon parhaimmat porukat, joten nyt pelataan lähinnä lohkon voittamisesta. Isäntien kotietu on ollut jälleen erittäin vahva, mutta Tykkimiehetkin ovat voittaneet neljä viimeisintä kilpailullista matkaotteluaan. Punavalkoiset ovat muutenkin hurjassa pelivireessä, sillä alla on kaikkiaan kymmenen voittoa putkeen. Pelaajiston itseluottamus on odotetusti korkealla. Lissabonilaisten tärkeimmät poissaolijat ovat todennäköisesti Bas Dost, Jeremy Mathieu, Raphinha ja Romain Salin. Lontoolaisilta sivussa lienevät ainakin Laurent Koscielny, Nacho Monreal ja Sokratis. Vaikka vihreäpaidat ovat pelanneet kotonaan kuukausikaupalla ilman tappioita, perustasoltaan miehistö ei ole vierasjoukkueen tasoa. Englantilaisilta löytyy kokoonpanostaan enemmän ratkaisuvoimaa, ja vaikka heillä edellinen ottelu pelattiin maanantaina, näillä tiedoilla suurempaa lepoetua ei Lionsille voine antaa. Pitkästä aikaa näyttää siltä, että materiaalia ja aitoa osaamista pystytään alkaa hyödyntämään toivotulla tavalla. Vierailijat olivat voineet mättää viimeksi enemmänkin kuin kolme osumaa, ja sen pidemmittä puheitta Gunners on ansaitusti jälleen voittajasuosikki.

RB Leipzig – Celtic

Jalkapallon Eurooppa-liigaa, RB Leipzig ja Celtic taistelevat paremmuudestaan. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet lohkovaiheen kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta kolme pistettä, mutta sillä eroavaisuudella, että kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut kaksikosta huomattavasti vahvempaa. Viikonloppuna jäätiin maalittomaan tasapeliin Augsburgia vastaan, mutta maalintekoyrityksiä luotiin aivan tarpeeksi. Saksalaiset ovat voittaneet viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelustaan neljä, mutta skotlantilaisten pelivire ei ole ollut yhtään heikompi. Kumpikin nippu omaa varmasti hyvän itseluottamuksen. The Bullsilta Diego Demme loukkaantui viikonloppuna, eikä esimerkiksi Emil Forsbergkaan liene pelikunnossa. Vierailijoilta James Forrestilla on pelikielto-ongelmia, kun taas terveyshuolia on ainakin Kristoffer Ajerilla, Scott Brownilla ja muutamalla pitkäaikaispotilaalla. Perustasoltaan isännät ovat vihreäpaitoja huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus ja kotonaan ansaitusti lähellä täyttä pistepottia. Glasgowlaiset ovat tehneet kahteen edelliseen otteluunsa kymmenen maalia, mutta nyt vastustajan taso on aivan toista luokkaa, ja Saksan illassa pelitapahtumien hallinta ei ole heillä. Ottelusta on luvassa todennäköisesti yksi kierroksen vauhdikkaimmista välienselvittelyistä, mutta tölkkiseuran jääminen ilman voittoa olisi selvä yllätys.

FC Kööpenhamina – Slavia Praha

FC Kööpenhamina kohtaa Slavia Prahan jalkapallon Eurooppa-liigan kamppailussa. Lohkon tilanne on erittäin mielenkiintoinen, sillä kolme miehistöä on vain yhden pisteen sisällä. Tanskalaiset voittivat viikonloppuna Veljen maalein 1-3, kun taas tshekkiläiset kaatoivat vähämaalisesti Liberecin. Nyt kumpikin nippu joutuu aivan eri tason haasteen eteen. Kööpenhaminalaiset nauttivat perinteisesti erittäin kovaa kotietua. Hyvänä osoituksena heinäkuun jälkeen vain kerran heille on siellä tehty enemmän kuin yksi maali. Miehistö on pelannut tässä kuussa yhteensä kolme ottelua tehden lähes toistakymmentä osumaa. Jose Zeca sai lohkovaiheen toisella kierroksella punaisen kortin. Lisäksi Michael Luftnerin terveyshuolet jatkuvat edelleen. Prahalaiset ovat tehneet lohkovaiheessa vasta yhden maalin, mutta kyseessä on erittäin vahvasti puolustussuuntaan operoiva miehistö. Todennäköisesti valkopaidat tulevat hallitsemaan pelitapahtumia, jota korostanee vierailijoiden pidempään jatkuneet loukkaantumiset. Jakub Jugas, Jan Sykora, Jakub Hromada ja Mick van Buren ovat olleet pidempään sivussa. Muris Mesanovic on jätetty muuten sivuun. Perustasoltaan miehistöjen välille on vaikeaa löytää juurikaan varsinaista tasoeroa, mutta kotietunsa turvin isännät ovat pienen voittajasuosikin asemassa. Juuttien niukka voitto on lähellä.

Anderlecht – Fenerbahce

Jalkapallon Eurooppa-liigan ottelussa toisistaan mittaa ottavat Anderlecht ja Fenerbahce. Kotijoukkue ei ole saalistanut lohkovaiheessa vielä pistettäkään, joten paineet menestymiselle alkavat olla suuret. Vierasjoukkue voitti lohkovaiheen toisella kierroksella Spartak Trnavan, mutta sitä edelsi ruma tappio Dinamo Zagrebia vastaan. Belgialaiset ovat pääsemässä pikku hiljaa omalle tasolleen, sillä alla on voitot Waregemistä ja Cercle Bruggesta. Isännät pelasivat ennen kahta edellistä kamppailuaan hetkellisesti selvästi alakanttiin, mutta nyt pelaajiston itseluottamuskin alkaa palautua. Lohkovaiheen edellisellä kierroksella miehistö joutui pelaamaan noin 45 minuuttia miehen alivoimalla, mikä tappoi todellisen loppukirin Dinamo Zagrebia vastaan. Viikonloppuna peräti kolmesti maalinteossa onnistunut Nany Landry Dimata on todennäköisesti sivussa. Vierailijoiden viime aikojen vahvuutena on toiminut puolustuspelaaminen, sillä heitä vastaan yhdenkin maalin tekeminen on ollut vaikeaa. Turkkilaiset ovat pelanneet noin kuukauden antamatta vastustajilleen maaliakaan. Ongelmat löytyvät vieraissa pelaamisesta. Siellä materiaalista irti repiminen ei ole lainkaan yhtä vahvaa kuin kotikentällä. Myös omaan hyökkäyspelaamiseen olisi löydettävä lisää ratkaisuvoimaa. Mehmet Ekici loukkaantui viikonloppuna, eikä keskikentän tärkeä Mehmet Topal liene myöskään pelikunnossa. Roberto Soldadonkin pelikunto on arvoitus. Vaikka ottelun lähtökohdat ovat erittäin tasaiset, belgialaisjättiä on pidettävä kotonaan pienenä ennakkosuosikkina. Heidän kannalta nyt olisi päästävä voittojen pariin, kun taas vierailijat enemmän vetäytyvät ja iskevät vastaan.

FC Zürich – Leverkusen

Jalkapallon Eurooppa-liigan taistossa vastakkain asettuvat FC Zürich ja Leverkusen. Molemmat miehistöt ovat napanneet lohkovaiheen kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta kuusi pistettä, mutta vierasjoukkue on ollut hyökkäyspelaamisessaan huomattavasti sveitsiläisiä edellä. Isäntien vahvuutena on toiminut puolustuspelaaminen, sillä heille ei ole tehty vielä maaliakaan. Toisaalta omassa hyökkäyspelaamisessaan alppimaan ylpeys kaipaa lisää ratkaisuvoimaa. Viikonloppuna nippu pelasi kotimaassaan runsasmaalisen tasapelin Young Boysin kanssa. Huhtikuun jälkeen kotona kilpailullisia tappioita ei ole koettu. Materiaaliltaan saksalaiset ovat odotetusti tasokkaampi ryhmä, mutta vierailijat ovat pelanneet Bundesliigassa kolme edellistä kierrosta ilman voittoja. Pelaajiston itseluottamus tuskin on kauhean korkealla, vaikka lohkovaiheessa alla onkin kaksi voittoa ja paljon hyökkäyspelaamisen onnistumisia. Viimeksi Hannoveria vastaan kaikki avaimet voittoon olivat kyllä olemassa. Lohkovaiheen edellisellä kierroksella tehtiin neljä maalia AEK Laernacaa vastaan ja luotiin paljon maalintekoyrityksiä, mutta puolustuspelaaminen jätti itsestään kysymysmerkkejä. Kumpikaan nippu ei ole välttynyt loukkaantumishuolilta. Ainakin Victor Palssonin terveystilanne on valkosinisille selvä heikennys. Vierailijoilta Joel Pohjanpalo on yhä sivussa yhdessä Aranguizin, Jonathan Tahin ja Julian Baumgartlingerin kanssa. Myös muutama nuorukainen kärsii vammoista. Ennusmerkkien valossa Die Werkself ottanee terveyshuolista huolimatta hallinnan itselleen ja on vieraissakin selvähkö voittajasuosikki. Tiedossa on kuitenkin aidosti iso haaste, sillä Sveitsin suurseurakin voi pelata vapautuneesti ilman suuria paineita.

Besiktas – Genk

Jalkapallon Eurooppa-liigan ottelutarjontaa, Besiktas saa vastaansa Genkin. Molemmat ryhmät ovat saalistaneet lohkovaiheen kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta kolme pistettä. Lohkon tilanne on muutenkin erittäin tasainen. Kotijoukkue on ollut pitkään vaatimattomassa pelivireessä, sillä miehistö on napannut viidestä edellisestä kilpailullisesta kamppailustaan vain yhden voiton. Heikommalle Göztepelle hävittiin viikonloppuna kahdella maalilla, eikä sitä edeltänyt kamppailu niin ikään huonompaa vastustajaa vastaan mennyt paljoa paremmin. Toisaalta turkkilaisjätti sai tuolloin avausjaksolla punaisen kortin. Lohkovaiheen edellisellä kierroksella ei onnistuttu Malmön vieraana maalinteossa, mutta pelitilanteiden valossa tappion välttäminen olisi ollut hyvin tehtävissä. Kotietu on kaikesta huolimatta hyvin vahva. Vierasjoukkue on ollut mainiossa pelivireessä, sillä lähiviikkoina on tullut runsaasti onnistumisia. Sarjassa kahteen edelliseen peliin alla on peräti seitsemän osumaa. Hyökkäyspelaaminen on ollut muutenkin jo pitkään mainiossa kunnossa, mutta lohkovaiheen toisella kierroksella puolustuspelaaminen jätti itsestään kysymysmerkkejä. Molemmilla nipuilla on edelleen terveyshuolia. Ainakin Adriano, Ryan Babel, Adem Ljajic ja Pepe lienevät sivussa Black Eaglesin vahvuudesta. Sinipaidoilta Leandro Trossard teki viikonloppuna kaksi maalia, mutta hän on todennäköisesti loukkaantuneena. Muutamia muitakin poissaolijoita löytyy. Tiedossa on yksi kierroksen vaikeimmin ennustettavista otteluista, mutta istanbulilaisia on syytä pitää kotonaan pienenä ennakkosuosikkina. Heidän vieraanaan on todella inhottavaa pelata.

Villarreal – Rapid Wien

Jalkapallon Eurooppa-liigassa pisteistä taistelevat Villarreal ja Rapid Wien. Espanjalaiset ovat viimeistelleet lohkovaiheen kahdella ensimmäisellä kierroksella viisi maalia, mutta siitä huolimatta kasassa ei ole vielä voittoja. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on viidestä edellisestä kamppailusta ainoastaan yksi voitto. Viikonloppuna pelattiin kuitenkin vähämaalinen tasapeli Atletico Madridia vastaan, mikä oli varmasti pelaajiston itseluottamukselle tärkeä onnistuminen. Sitä edelsi kuitenkin tappio selvästi paremmin pelannutta Espanyolia vastaan. Keltapaidat eivät ole voittaneet kotonaan pitkään aikaan, sillä viimeisin voitto siellä on tullut toukokuussa. Kolmeen viimeiseen kotikamppailuun miehistö ei ole tehnyt maaliakaan. Loukkaantumiset eivät tee lähtökohdista yhtään helpompia, sillä ainakin Carlos Bacca, Manuel Iturra ja Victor Ruiz ovat taistelleet terveyshuolien kanssa. Vierasjoukkue koki viikonloppuna ruman tappion Hartbergiä vastaan, ja itävaltalaisille tien päällä pelaaminen on tuottanut pitkään tuskaa. Reissussa heinäkuun jälkeen voittoja on irronnut vain kertaalleen. Heilläkin on omat terveyshuolensa, sillä ainakin Maximilian Hofmann, Philipp Schobesberger ja Stephan Auer kärsivät vammoista. Vaikka espanjalaisten lohkovaihe käynnistyi vaatimattomasti, nyt ensimmäinen voitto on odotettavissa. Tasoero ryhmien välillä on kaikesta huolimatta suuri, ja olisi yksi kierroksen isoimmista yllätyksistä, mikäli wieniläiset eivät kaatuisi.

Rangers – Spartak Moskova

Jalkapallon Eurooppa-liigaa, Rangers isännöi Spartak Moskovaa. Kotijoukkue on saalistanut lohkovaiheen kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta neljä pistettä, eikä skotlantilaisnipun pelivire ole muutenkaan yhtään sen heikompi. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on kuuteen edelliseen otteluun viisi voittoa. Viime viikkoina vahvuutena on ollut hyökkäyspelaaminen, sillä miehistö on mättänyt kuluvan kuukauden aikana lähes toistakymmentä maalia. Heidän kotietunsa on ollut äärimmäisen vahva, sillä elokuun toisen päivän jälkeen alla on ainoastaan voittoja. Lohkovaiheen edellisellä kierroksella tylsytettiin Rapid Wienin hyökkäyspelaaminen lähes täydellisesti. Isännillä pieniä terveyshuolia on edelleen, sillä pitkään sivussa ollut Jamie Murphy ei ole terveenä, eikä Scott Arfieldkaan liene pelikunnossa. Vierasjoukkue on ollut viime viikkoina runsasmaalinen, josta hyvä esimerkki saatiin viikonloppuna tappiollisessa ottelussa Arsenal Tulaa vastaan. Hyökkäyspelaamisen onnistumisia himmentävät alakerran vaikeudet, sillä kolmeen edelliseen kilpailulliseen peliin omiin on mennyt kahdeksan osumaa. Villarrealia vastaan voitossa oltiin kiinni lisäajan aivan loppuhetkille saakka, mutta taisto päättyi lopulta tasapeliin. Se oli moskovalaisille valtava pettymys. Nyt kasassa on siis vain piste. Valmennukseen on jo tehty muutoksia. Luiz Adriano on kärsinyt pelikielto-ongelmista, eikä Samuel Gigotin vammat ole vieläkään parantuneet. Todennäköisesti viihdyttävään otteluun skotlantilaiset lähtevät kotietunsa turvin voittajasuosikkina.

Sarpsborg – Malmö

Sarpsborg ja Malmö kohtaavat toisensa, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigassa. Lohkon tilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen ja tasainen, sillä jokainen miehistö on kolmessa pisteessä. Norjalaiset ovat voittaneet viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelustaan vain yhden. Isommassakin kuvassa heillä on mennyt pitkään vaatimattomasti, sillä elokuun jälkeen voittoja on irronnut vain mainitusta yhdestä taistosta. Kotietukin on ollut lähiaikoina vaatimaton, mutta puolustuspelaamisen ongelmat ovat menneet sentään vähän parempaan kuntoon. Alakerta on silti edelleen virheherkkä. Lohkovaiheen toisella kierroksella napattiin valtavan arvokas voitto Genkistä, eikä viimeksi Norjan liigassa pelattu tasapeli Moldeakaan vastaan ollut mikään pettymys. Toisaalta kummassakin kamppailussa vastustajille tarjottiin avaimet mennä voittoon saakka, ja varsinkin Moldea vastaan toinen osapuoli oli huomattavasti tasokkaampi. Ruotsalaiset voittivat viimeksi Hammarbyn maalein 2-1, ja syyskuun 20. päivän jälkeen vierailijat ovat hävinneet missä tahansa kilpailussa vain kertaalleen. Puolustuspelaaminen on ollut vahvuus, joskin vieraissa alakerran toimivuus ei ole ollut samalla tasolla kotipeleihin nähden. Terveystilanne on Guillermo Federico Molins Palmeiroa lukuun ottamatta hyvässä kunnossa. Paluun tuttuihin maisemiin tehneen hyökkääjän vammat eivät salli vieläkään pelaamista. The Sky Blues on Pohjoismaiden ylpeyksien kohtaamisessa ansaittu ennakkosuosikki.

Marseille – Lazio

Jalkapallon Eurooppa-liigan kamppailussa vastakkain asettuvat Marseille ja Lazio. Tiedossa on yksi kierroksen mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä. Ranskalaiset ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan, mutta kilpailun lohkovaiheessa kasassa on vasta yksi piste. Paineet tuloksen tekemiselle alkavat olla suuret. Vaikka Nizzaa vastaan venyttiin niukkaan voittoon, pelitapahtumien valossa loppulukemat olisivat voineet olla toisenlaiset. Pitkin syksyä puolustuspelaamisen kanssa on ollut ajoittain yllättävän suuria ongelmia. Vierasjoukkueen asetelmat ovat isäntiä paremmat, sillä heillä on saavutettuna lohkovaiheessa yksi voitto. Italialaisetkin ovat voittaneet kaksi edellistä kamppailuaan. Viimeksi voittoisa peliesitys Parmaa vastaan ei jättänyt sijaa selittelyille. Tien päällä alakerta on ollut kovin virheherkkä. Molemmilla nipuilla on muutamia poissaolijoita, ja varsinkin patonkimaan ylpeydeltä huipputärkeän Florian Thauvinin pelikunto kannattaa tarkistaa ennen pelipäätöstä. Roomalaisilta viikonloppuna maalinteossa onnistunut Joaquin Correa sai lohkovaiheen edellisellä kierroksella punaisen kortin. Potentiaalisesti viihdyttävä ja vauhdikas ottelu on odotettavissa, eikä näillä tiedoilla lievänkään ennakkosuosikin löytäminen on helppoa. Turkoosipaitoja voitaneen pitää kotonaan hieman lähempänä voittoa. Heillä on suuri tarve avata voittotilinsä.

Sevilla – Akhisar

Jalkapallon Eurooppa-liigan ottelussa yhteen iskevät Sevilla ja Akhisar. Kotijoukkue lähtee kamppailuun odotetusti suurena voittajasuosikkina. Miehistöjen välinen tasoero on valtava, ja andalucialaiset ovat mättäneet lohkovaiheen kahdella ensimmäisellä kierroksella peräti kuusi osumaa. Viikonloppuna espanjalaiset hävisivät Barcelonaa vastaan, mikä ei ollut yllätys, mutta onneton puolustuspelaaminen jätti kysymysmerkkejä. Toisaalta hieman paremmalla viimeistelyllä pisteille pääseminen olisi ollut täysin mahdollista. Kyseessä on perinteisesti erittäin kovan kotiedun omaava nippu, ja syyskuun 26. päivänä Real Madrid joutui toteamaan isännät paremmakseen. Simon Kjaer loukkaantui Barcelonaa vastaan. Terveystilanne ei ole muutenkaan parhaassa kunnossa. Vierasjoukkue ei ole voittanut otteluakaan yli kuukauteen, miehistön itseluottamus ei ole varmasti kummoinen, loukkaantumiset ovat vaikeuttamassa lähtökohtia, ja kun turkkilaisilla on kasassa pyöreät nolla pistettä, paineet tuloksen tekemiselle alkavat olla entistä isommat. Isoa vastuuta nauttiva Mustafa Yumlu on pelikiellossa. Ryhmältä ei ennen lohkovaiheen käynnistymistä odotettu juuri mitään, joten hankalat asetelmat eivät tulleet yllätyksenä. Mikäli viime viikkojen suuret puolustuspelaamisen ongelmat jatkuvat, heille realistisia menestymistoiveita ei voi tarjota.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu