kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 25.11.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Bournemouth – Arsenal | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal matkustaa Bournemouthin vieraaksi. Kotijoukkueella on alla kaksi niukkaa tappiota Newcastlelle ja Manchester Unitedille, mutta molemmista kamppailuista The Cherries olisi voinut hyvin saada pisteitä. Kuudesta kotiottelustaan miehistö on hävinnyt vain yhden, mutta toisaalta otteluohjelma kotona ei ole ollut vaikea lukuun ottamatta Manchester Unitedin vierailua. Kyseessä on viihdyttävä ryhmä, jonka peleissä tulee useasti kolmea tai neljää maalia. Tykkimiehet pelasivat ennen maajoukkuetaukoa vähämaalisen tasapelin Wolverhamptonin kanssa, mutta suuresta pallonhallinnasta huolimatta hyökkäyspelaaminen jätti itsestään vaisun kuvan. Lontoolaiset eivät ole olleet muutenkaan samanlaisessa pelivireessä kuin hieman aiemmin, jolloin voittoja tuli voittojen perään monen viikon ajan. Kaikki kilpailut mukaan lukien neljään edelliseen taistoon vain kerran punavalkoiset ovat tehneet enemmän kuin yhden maalin. Ennen niitä hyökkäyspelaaminen oli mainiota. Terveystilanne ei ole edelleenkään parhaassa kunnossa. Maajoukkuetauko ei tullut heille huonoon saumaan, sillä lyhyessä ajassa pelattiin sarjan ohella Eurooppa-liigaa ja Englannin Liigacupia. Tasoero miehistöjen välillä on merkittävä, mutta Gunnersin iskukyky on kieltämättä pieni arvoitus. Ryhmien aiempi kohtaaminen päättyi isäntien juhliin, mutta kyllä vieraissakin Lontoon jättiläinen lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Viihdyttävää iltapäivää on lupa odotella.

Bologna – Fiorentina | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät Bologna ja Fiorentina. Kotijoukkue ei ole saalistanut yhtään voittoa moneen viikkoon, mutta toisaalta matkalle on mahtunut monia tasapelejä. Edellisellä kierroksella miehistö pelasi tasapelin Chievon kanssa. Miehistön ongelmat ovat löytyneet puolustuspelaamisesta, josta hyvänä osoituksena neljään viimeiseen kamppailuun omissa verkot ovat soineet yhteensä kahdeksan kertaa. Hyökkäyspelaaminen on mennyt toisaalta kohti parempaa. Vierasjoukkue on ollut yhtä lailla pitkään ilman voittoja, mutta syyskuun 30. päivän jälkeen alla ei ole yhtä tappiota enempää. Viimeksi jäätiin vähämaaliseen pistejakoon Frosinonen kanssa, mutta pelitapahtumien valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Edellinen kotiottelu niin ikään tasapelin merkeissä AS Romaa vastaan oli pelillisesti aivan kelvollinen esitys. Tasapeliherkkiä nippuja on siis kysymyksessä. Perustasoltaan firenzeläiset ovat kaksikosta laadukkaampi ja tulivoimaisempi kokonaisuus, mutta tuskin heilläkään pelaajiston itseluottamus on kummoinen. Alakerta kyllä toimii, mutta tehottomuutta on liikaa. Osaamista ja laatua kyllä löytyy taisteluun ylemmän keskikastin sijoituksista. Violalla ei ole alla vielä reissusta täyttä pistepottia, mutta nyt siihen pitäisi olla hyvä tilaisuus.

Sevilla – Valladolid | Live Stream

Laadukas Sevilla ja Valladolid taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Isännät ovat pääsemässä takaisin hyvään pelivireeseen, sillä alla on heikomman ajanjakson jälkeen voitot Eurooppa-liigasta ja sarjasta alkukauden yllättäjää Espanyolia vastaan. Andalucialaiset tunnetaan yhtenä sarjan parhaimpana kotijoukkueena. Vierasjoukkue pelasi edellisessä kamppailussaan maalittoman tasapelin Eibaria vastaan, mutta vastustajan täysi pistepotti ei olisi ollut pelitilanteiden valossa vääryys. Sarjanousijalla suurin ongelma löytyy hyökkäyspelaamisesta, sillä maalinteossa ollaan onnistuttu vasta yhdeksän kertaa. Materiaali on muutenkin heikko, sillä heidän perustasollaan sarjapaikan säilyttäminen tulee olemaan suuri työ. Terveystilanne ei ole myöskään parhaassa kunnossa. Alakerta tosin toimii kyllä. Neljästä edellisestä kilpailullisesta matkaottelusta saldona on komeasti kolme voittoa, mutta esimerkiksi Real Betisiä vastaan vastustaja oli pelillisesti selvästi parempi osapuoli. Tasoero miehistöjen välillä on iso, eikä kotonaan Los Blanquirrojos taida olla nytkään yllätettävissä. Monet tekijät puoltavat heidän menestymistään. Jos suursuosikki onnistuu nopeassa avausmaalissa, loppulukemat voivat olla selvät.

Wolverhampton – Huddersfield | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Huddersfield matkustaa Wolverhamptonin vieraaksi. Sudet pelasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Arsenalia vastaan, ja vaikka pallonhallinta oli suuresti vastustajan eduksi, maalintekoyritysten määrä oli lähes tasoissa. Neljään edelliseen kierrokseen alla ei ole voittoja, mutta toisaalta otteluohjelma on ollut haastava, sillä ennen maajoukkuetaukoa pelattiin myös Tottenhamia vastaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa olisi löydettävä lisää maalintekovoimaa. Kahteen viimeiseen kotipeliin verkot ovat soineet omissa viidesti, mutta isommassa kuvassa alakerta ei ole ollut heikkous. Keskimäärin heille on tehty noin yksi maali ottelua kohden. Maajoukkuetauolla tuli vähän terveyshuolia. Vierasjoukkue pelasi ennen maajoukkuetaukoa vähämaalisen tasapelin West Hamin kanssa, ja sitä edelsi täysi pistepotti Fulhamin kustannuksella. The Terriers on alkanut saamaan muutamia onnistumisia, mutta materiaali on siitä huolimatta yksi sarjan heikoimmista. Vieraissa omiin on mennyt jo 14 maalia, eikä siellä ole vielä voittoihin pystytty. Muutamia poissaolojakin löytyy. Tasoeroa miehistöjen välillä löytyy, mutta tuskin oranssimustienkaan itseluottamus on erikoinen Lontoossa pisteeseen venymisestä huolimatta. Kotivoitosta lähdetään liikenteeseen, sillä etenkin reissussa vierailijat ovat olleet onnettomia.

Nice – Lille | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Nice isännöi Lilleä. Isännät ovat voittaneet neljä edellistä kilpailullista otteluaan, kun taas vierasjoukkue on pelannut kolme viimeisintä kilpailullista taistoaan ilman onnistumisia. Nizzalaisten vahvuutena on ollut puolustuspelaaminen, sillä alakerta on ollut erittäin tiivis. Toisaalta hyökkäyspelaamisensa kanssa kotijoukkue kaipaa lisää maalintekovoimaa. Loukkaantumishuolet ovat riesana, sillä pahimmillaan useampia tärkeitä pelaajia on sivussa tositoimista. Les Dogues kärsi ennen maajoukkuetaukoa yhtä lailla maalintekovaikeuksista, mutta toisaalta vain maalin tappion PSG:tä vastaan oli pisteittä jäämisenkin kanssa luottamusta herättävää. Viimeksi maaliton tasapeli Strasbourgia vastaan olisi pelitilanteiden valossa pitänyt olla lilleläisten heiniä, sillä he loivat selvästi parempia maalintekotilanteita. Heilläkin on omat terveysmurheensa, mutta niitä ei pitäisi olla montaa. Luvassa on erittäin tasaiselta vaikuttava kohtaaminen, jossa ratkaisua tuskin tulee maalia suuremmalla erolla. Alkukaudella Les Aiglonsin hyökkäyspelaaminen ei ole ollut isossa kuvassa sarjakolmosen tasoa, mutta reissussa keltapaidat ovat olleet selvästi kotikamppailuitaan vaisumpi. Vaikea näillä tiedoilla on löytää iltaan edes lievää ennakkosuosikkia.

Lazio – AC Milan | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa AC Milan pyrkii yllättämään Lazion. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelustaan kolme voittoa, mutta viimeksi taivaansiniset jäivät hieman yllättäen vähämaaliseen tasapeliin Sassuolon vieraana. Kotietu on ollut jälleen erittäin vahva. Siellä on tullut pelkkiä voittoja yhtä kertaa lukuun ottamatta. Milanolaiset hävisivät ennen maajoukkuetaukoa kahdella maalilla maan ykköstä Juventusta vastaan, eikä tuolloin pelitilanteiden valossa paremmuudesta jäänyt epäselvyyttä. Toisaalta punamustat missasivat yhden rankkarin ja joutuivat pelaamaan viimeiset kymmenen minuuttia vajaalla miehistöllä. Se oli ensimmäinen tappio missä tahansa kilpailussa lokakuun 25. päivän jälkeen, mutta nyt valmistautumista haittaavat loukkaantumisongelmat. Pahimmillaan monta tärkeää pelaajaa on sivussa tositoimista. Tilannetta ei auta se, että Gonzalo Higuain on pelikiellossa. Vierailijoiden terveyshuolet ja roomalaisten kotietu kääntävät vaa’an kyllä isäntien eduksi. Vaikka materiaaliltaan Milanon ylpeys on tasokas, heidän on annettava todennäköisesti liikaa tasoitusta poissaolojen takia. Toki muutama terveyshuoli on myös kotiyleisön suosikeilla, mutta heiltä voi odottaa näillä tiedoilla taiston hallintaa ja menestymistä.

Espanyol – Girona | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät katalonialaiset Espanyol ja Girona. Kotijoukkueen alkukausi on ollut mainio, vaikka ennen maajoukkuetaukoa pelivire oli menossa hieman laskusuuntaan. Edellisessä taistossaan sinipaidat hävisivät Sevillan vieraana, mutta kotona alla on täysi pistepotti Athletic Bilbaosta. Isännät ovat olleet kotonaan erinomaisessa pelivireessä, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien kuudesta edellisestä kotiottelusta alla on yhtä monta voittoa. Siellä puolustuspelaaminen on ollut timanttisen hyvää. Vierasjoukkue pelasi viimeksi maalittoman tasapelin Leganesia vastaan, mutta sitä edelsi mainio voitto Valencian vieraana, joskin lähes täysin pelitapahtumien vastaisesti. Puolustuspelaaminen on ollut pääasiassa hyvällä tasolla, mutta hyökkäystehoja kaivataan lisää. Muutamia terveyshuolia on todennäköisesti rasitteena. Vieraissa ei ole vielä yhtään tappiota, ja yksi alkukauden suurimmista onnistumisista oli pistejako Barcelonaa vastaan. Sielläkin onnea oli mukana kyllä melkoisesti. Materiaalissa miehistöillä ei ole suurempaa etua, mutta kotonaan Periquitos ottanee pelitapahtumien hallinnan itselleen. Heidän tekemisensä kotonaan on ollut niin vahvaa, että viime kaudesta heikentyneestä materiaalista huolimatta niukka voitto on lähellä.

Genoa – Sampdoria | Live Stream

Genoa ja Sampdoria pelaavat vastakkain jalkapallon Italian Serie A:n kuumassa paikalliskamppailussa. Luvassa on yksi illan mielenkiintoisimmista taistoista. Isännät hävisivät edellisessä ottelussaan Napolia vastaan, eikä syyskuun jälkeen alla ole yhtään voittoa. Puolustuspelaamisen kanssa on vaikeuksia. Terveystilanne ei ole parhaasta päästä, sillä ainakin muutama tärkeä pelaaja on kokoonpanosta sivussa. Miehistön itseluottamus ei ole varmasti kunnossa, joskin edellisten kierrosten vastustajat ovat olleet melkeinpä pahinta mahdollista luokkaa. Kolmeen edelliseen kotiotteluun omissa verkot ovat soineet seitsemän kertaa. Sinivalkoiset ovat myös vaatimattomassa pelivireessä, eikä varsinkaan puolustuspelaaminen tunnu toimivan. Viimeksi miehistö koki ruman tappion AS Romaa vastaan. Muutamia poissaoloja löytyy myös heiltä. Roomalaisia vastaan loppulukemat olivat kieltämättä melko rajut, mutta toki paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Ryhmien kolme aiempaa paikallisvääntöä on mennyt erittäin tasaisissa merkeissä, eikä suurta muutosta ole odotettavissa. Varmasti puolustuspelaamista on painotettu molempien seurojen kohdalla. Tällainen odotettu taisto on yksi parhaimpia mahdollisuuksia saada omaa tekemistä raiteilleen. Kun kotietua ei ole ja materiaalissa ei ole juuri eroa, lähtökohdat ovat erittäin tasaiset.

Villarreal – Real Betis | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisensa kohtaavat Villarreal ja Real Betis. Isäntien pelivire oli ennen maajoukkuetaukoa vaisu, sillä voittoja ei ole tullut missään kilpailussa edelliseen kuukauteen. Matkalle on mahtunut useita tasapelejä, mutta alkukausi on mennyt kokonaiskuvassa pettymysten keskellä. 12 otteluun alla on ainoastaan kaksi voittoa, joten pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kummoinen. Edellisessä kamppailussaan Keltainen sukellusvene joutui tyytymään pistejakoon Rayo Vallecanoa vastaan, mutta pelitilanteiden valossa vastustajalle täysikin pistepotti olisi ollut otettavissa. Eurooppa-liigassa huomattavasti heikompaa Rapid Wiennaakaan ei saatu kaadettua. Poissaoloja löytyy ainakin puolustuspelaamisesta. Vierasjoukkue voitti ennen maajoukkuetaukoa hurjassa jännitysnäytelmässä Barcelonan, eikä andalucialaisten pelivire ole ollut muutenkaan huono. Lähes edelliseen kuukauteen alla ei ole tappioita, mutta ainakin AC Milania vastaan pelattu Eurooppa-liigan kamppailu päättyi pieneen pettymykseen. Neljään edelliseen kilpailulliseen reissupeliin saaliina on kolme voittoa, ja varsinkin Camp Noulta pisteiden hakeminen oli pelaajiston itseluottamukselle yksi parhaimmista asioista. Keltapaidat tunnetaan normaalisti hyvänä kotijoukkueena, mutta tällä kaudella kotietukaan ei ole ollut oikein mistään kotoisin. Juurikaan materiaalieroa ei ole, joten näillä tiedoilla vihreävalkoisilla on hyvä mahdollisuus napata täysi pistepotti.

Amiens – Marseille | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen ottelussa Amiens testaa Marseillen päivän iskukyvyn. Kotijoukkue nappasi ennen maajoukkuetaukoa voiton Toulousen kustannuksella, mutta pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla aivan toisenlaiset. Isäntien ongelmana ei ole ollut puolustuspelaaminen, sillä se on toiminut muutamaa kertaa lukuun ottamatta laadukkaasti, mutta hyökkäyspelaamisensa kanssa miehistö kaipaa ratkaisuvoimaa. Kolmeen edelliseen kotiotteluun alla on kaksi voittoa, mutta nyt vastustajan taso kovenee huomattavasti. Edellinen kotikamppailu päättyi niukkaan tappioon, mutta hieman vastoin pelitapahtumia. Muutamia poissaoloja alakerrasta löytyy. Myöskään hyökkäyspää ei säästy terveyshuolilta. Vierasjoukkue voitti maajoukkuetauon alla Dijonin kahdella maalilla, mutta pelivire on ollut muuten heikko. Turkoosipaidat ovat materiaaliltaan kaudesta toiseen yksi Ranskan suurimmista nipuista, mutta maajoukkuetauko tuli varmasti hyvään saumaan, sillä pettymyksiä alkoi tulemaan toinen toisensa perään. Alakerran kanssa on ollut tuskaa. Dijonia vastaan paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä, mutta lopullinen ratkaisu syntyi vasta 85. peliminuutilla. Edellisen kierroksen voitto sai omaa tekemistä takaisin raiteilleen, ja kun tasoero miehistöjen välillä on vaikeuksista huolimatta selvä, vieraissakin Les Phocéens on vahvoilla.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu