kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 26.11.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Mestarien liigassa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 5:seen on mahdollista pelata itselle sopivalla tavalla.

Real Madrid – PSG

Jalkapallon Mestarien liigassa Real Madrid pelaa PSG:tä vastaan. Kotijoukkue on menossa lähes varmuudella pudotuspeleihin, kun taas pariisilaiset ovat ehtineet varmistaa paikkansa pudotuspeleissä jo ennen lohkojen viimeisiä kierroksia. Madridilaisille lohkon ottelut ovat olleet kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista, mutta isännillä on vielä pieni mahdollisuus jopa taistella lohkon voitosta. Vierasjoukkue tarvitsee vain pisteen varmistaakseen lohkon voiton menevän heille. Espanjalaisilta Nacho, Marco Asensio, James Rodriguez ja luultavasti Lucas Vazquez ovat sivussa. Vierailta poissa ovat Layvin Kurzawa ja Choupo-Moting Maxim. Lisäksi pari tapausta on epävarmalla statuksella. Los Blancosilla on muistissa syksyllä kärsitty selvä tappio ranskalaisia vastaan. Valkopaidat ovat voittaneet kuuteen viimeiseen kilpailulliseen otteluunsa viisi kertaa. Nippu voitti viikonloppuna sarjassa Real Sociedadin, kun taas patonkimaan jättiläinen kaatoi Lillen. Heillä on päivän pidempi lepoaika. Ykkönen tulee vauhdikkaassa ja luultavasti useita maaleja sisältävässä illassa 40 pinnalla. Risti on sen verran ylipelattu, että mennään peliin ykköskakkosella.

Juventus – Atletico Madrid

Jalkapallon Mestarien liigassa yhteen iskevät Juventus ja Atletico Madrid. Isännät ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä, mutta lohkossa paikka kärjessä on vielä menetettävissä. Vierasjoukkue on lähellä mennä kohti pudotuspelejä, mutta punavalkoisten tilanne ei ole sen suhteen vielä kuivilla. Voitolla madridilaiset voisivat nousta samoihin pisteisiin torinolaisten kanssa. Kotijoukkue pelasi viikonloppuna sarjassa voitollisesti Atalantaa vastaan. Sitä edelsi kotona voitto AC Milanista. Mustavalkoisten peliesitykset ovat parantuneet, mutta heillä pisteitä on saatu silti liikaa suhteessa otteisiin. Espanjalaiset pelasivat viikonloppuna sarjassa pistejaon Granadan kanssa. Sarjassa pelivire ei ole ollut muutenkaan vahva, vaikka toiseksi edellisellä kierroksella ehdittiin kaataa kotona Espanyol. Tosin tappioita tulee yhä vähän. Miehistöjen avauspelissä tämän illan vieraat olivat niskan päällä, mutta Vanha Rouva teki kaksi osumaa. Ilta meni lopulta pistejaon merkeissä. Giorgio Chiellini, Douglas Costa ja mahdollisesti pari muuta pelaajaa ovat sivussa italialaisilta. Ainakin Sime Vrsaljko ja Diego Costa puuttuvat Los Rojiblancosin paidasta. Taidoiltaan niput ovat lähellä toisiaan. Ykkönen tulee vähän yli 40 prosentilla. Selvästi ylipelattu ykkönen menee sivuun.

Tottenham – Olympiakos

Tottenham isännöi Olympiakosta, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Mestarien liigassa. Spurs voitti Jose Mourinhon ensimmäisessä ottelussa West Hamin viikonloppuna maalein 2-3. Täysi pistepotti viikonlopun taistosta oli ansaittu, vaikka viimeisen noin 20 minuutin aikana kolmen maalin karkumatka kuihtui yhteen osumaan. Uuden päävalmentajan johdolla lontoolaisten pelaamiseen on odotettavissa uutta potkua, itseluottamukselle kehitystä ja onnistumisia aiempaa laajemmalla rintamalla. Lilywhitesin pelaamiseen on odotettavissa myös muuten muutoksia. Lohkosta mennään lähes varmasti pudotuspeleihin, mutta se ei ole vielä täysin selvää. Vierasjoukkue on menettänyt jo aiemmin mahdollisuutensa päästä pudotuspeleihin. Kreikkalaiset ovat saaneet lohkon otteluistaan vain pisteen. Heillä on vielä tilaisuus päästä mukaan Eurooppa-liigaan. Peliesitykset eivät ole olleet heikosta pisteiden määrästä huolimatta huonoja. Hugo Lloris, Michel Vorm ja mahdollisesti Erik Lamela ja Jan Vertonghen ovat poissa isäntien paidasta. Vierailla on myös ainakin pari poissaoloa. Perustasoltaan vahvasti parempi kotijoukkue on vähän alle 75 pinnan voittajasuosikki. Ykkönen on sen verran selvästi ylipelattu, että pienen kannatuksen risti otetaan rinnalle.

Crvena Zvezda – Bayern München

Jalkapallon Mestarien liigassa Bayern München matkustaa Crvena Zvezdan vieraaksi. Kotijoukkueella on vielä pieni mahdollisuus tavoitella lohkon toista sijaa, mutta se vaatisi aluksi koko pistepottia saksalaisista ja Tottenhamin pettymystä Olympiakosta vastaan. Vierasjoukkue on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä ja on ollut muutenkin lohkon paras nippu. Isännät pelasivat Mestarien liigassa viimeksi selvästi tappiollisesti Tottenhamille. Viimeksi kotona omiin meni neljä osumaa. Sen jälkeen on ehditty pelata Serbian liigassa kaksi ottelua, joista toinen meni voitollisesti ja toinen vähämaalisen pistejaon merkeissä. Alla on myös yksi cupin ottelu. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna selvästi voitollisesti Düsseldorfia vastaan. Münchenilaisten pelivire on ollut nyt vahvassa kunnossa. Ratkaisuvoiman kanssa on saatu hienosti onnistumisia. Marraskuun alun huonon Bundesliigassa olleen ottelun jälkeen on oltu hyvässä iskussa, mutta sen jälkeen olikin syytä herätä takaisin omalle tasolle. Ainakin alakerrassa on poissaoloja, mutta ilman niitä isännätkään eivät pelaa. Tasoero on vieraiden hyväksi niin suuri, että kakkonen tulee päälle 75 pinnalla. Kakkosta on pelattu sen verran paljon, että haetaan suurta kalaa ykkösen merkeissä. Punainen Tähti ei tee pistejaolla enää mitään.

Manchester City – Shahtar Donetsk

Jalkapallon Mestarien liigassa Manchester City saa vastaansa Shahtar Donetskin. Taivaansinisten urakka jatkuu varmasti pudotuspeleissä, mutta lohkon voittaminen ei ole vielä selvää. Pistejakokin riittäisi varmistamaan lohkon kärkipaikan. Kotijoukkue pelasi Mestarien liigassa viimeksi vähämaalisen pistejaon Atalantan kanssa. Valioliigassa tuli viikonloppuna koko pistepotti Chelseasta, mutta peliesityksessä oli jopa yllättävän paljon haasteita. Mestarien liigassa pelaaminen on ollut kunnossa. Lisäksi ei Valioliigassakaan tilanne ole heikko, mutta siellä on nähtyä hieman enemmän hankaluuksia. Citizens on toki kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa. Esimerkiksi Sergio Agüero ja Oleksandr Zinchenko ovat sivussa jättiläisten paidasta. Vierasjoukkue pelasi Mestarien liigan edellisellä kierroksella runsasmaalisen pistejaon Dinamo Zagrebia vastaan. Miehistö on kerännyt viisi pistettä, joten ukrainalaisilla on vielä paljon pelattavaa. Toinen jatkopaikka ratkaistaan luultavasti viimeisellä kierroksella Atalantan kanssa. Taustalla lienee muutama merkittävä poissaolo. Yksi niistä on pelikieltoinen Marlos. Luvassa on yksi kierroksen vauhdikkaimmista otteluista. Maaleja on varmasti tiedossa. Vieraat haluavat pelata avoimesti ja rohkeasti jopa tällaisessa illassa. Ykkönen tulee noin 80 pinnalla. Ykkönen on toki ylipelattu, mutta se tulee varmaksi.

Atalanta – Dinamo Zagreb

Jalkapallon Mestarien liigassa toisensa kohtaavat Atalanta ja Dinamo Zagreb. Kotijoukkueen urakka Mestarien liigassa on mennyt kurjasti, sillä isännät ovat ehtineet saalistaa vain yhden pisteen. Italialaiset pelasivat Mestarien liigassa viimeksi kuitenkin vähämaalisen pistejaon Manchester Cityn kanssa. Sarjassa on alla kotona kahden maalin tappio Juventusta vastaan. Huonosta pisteiden saldosta huolimatta kyseessä on huomattavasti parempi ja tulivoimaisempi nippu. Lisäksi on pidettävä mielessä, että jopa pudotuspeleihin voi olla vielä pieni mahdollisuus. Se toki tarkoittaa, että Manchester Cityn tulee voittaa myös aluksi oma ottelunsa. Toisekseen bergamolaiset pelasivat Juventusta vastaan hyvän ottelun, mutta koitoksessa oli lopulta aika lailla huonoa onnea. Vierasjoukkue on saanut lohkossa kasaan viisi pistettä. Kroatialaiset pelasivat edellisellä kierroksella runsasmaalisen pistejaon Shahtar Donetskin kanssa. Tuolloin tehtiin kuusi osumaa. Viimeksi oltiin itse kaksi maalia edellä. Sinimustilta ei liene tärkeitä pelaajia sivussa, mutta vieraiden tilanne on heikompi. Esimerkiksi Nikola Moro ja Marko Leskovic ovat poissa. Ottelua ei pelata Bergamossa, mutta Milanon illassa saapasmaan ylpeys on jopa yli 60 prosentin voittajasuosikki. Kohde on rastittu päin mäntyä, sillä ykköselle on tullut peliä vajaan 40 prosentin edestä. Ykkönen on loistava valinta.

Reading – Leeds

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds matkustaa Readingin vieraaksi. Kotijoukkue kärsi edellisellä kierroksella niukan tappion Brentfordia vastaan, mutta ryhmä on ollut muuten laadukkaassa pelivireessä. Isännät ovat voittaneet viiteen viimeiseen kamppailuunsa kolme kertaa. Ainoa tappio on koettu lokakuun viidennen päivän jälkeen mainittua Brentfordia vastaan. Hyvästä pelivireestä huolimatta sinivalkoisten perustaso ei ole alempaa keskikastia kummoisempi. Vierasjoukkue nappasi viikonloppuna koko pistepotin Lutonia vastaan. Ottelussa oli mukana myös hyvää onnea, sillä lopussa tullut toinen osuma tehtiin vastustajan omasta pelaajasta. Alla on kolmelta edelliseltä kierrokselta kolme voittoa. United on ollut myös yksi sarjan parhaista nipuista ja on perustasoltaan kärjen joukkoon kuuluva porukka. Ajoittain viimeistelyssä voisi olla vielä terävyyttä, mutta miehistö on kaikilla mittareilla siis sarjan parhaasta päästä. Tasokas alakerta on ollut vastustajille myrkkyä, sillä omiin on mennyt hädin tuskin kymmentä osumaa. Whites on vieraissa vajaat 55 prosentin ennakkosuosikki. Tasoeroa on kyllä reippaasti, mutta Royals voi olla juuri kotonaan kärkipäälle yllättävänkin vaikea vastustaja. Kakkosta on rastittu sen verran liikaa, että otetaan risti kylkeen.

Huddersfield – Swansea

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Huddersfield kohtaa Swansean. Kotijoukkueen ensimmäiset viikot menivät pahasti penkin alle, mutta isännät ovat saaneet niiden jälkeen pelaamisestaan selvästi parempaa otetta. Terriers on pelannut kahdella edellisellä kierroksella ilman voittoja, mutta kokonaisuutena suunta on ollut pidemmän aikaa kohti parempaa. Miehistö pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Birminghamin kanssa, mutta voittokaan ei ollut varttia kauempana. Kotona on pelattu syyskuun puolen välin jälkeen ilman tappioita. Kotona varsinkin laadukas alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Millwallia vastaan. Alla on kuitenkin neljään viimeiseen otteluun myös pari voittoa ja yksi pistejako. Viimeksi tappion välttäminen ei olisi ollut väärin, mutta Joutsenten kausi on ollut pikkuisen ylisuorittamista. Varsinkin alakerran osalta on ollut myös hyvää onnea. Tien päällä on pelattu neljä kertaa voitollisesti ja neljä kertaa pistejakojen merkeissä. Ottelu on käytännössä tasabuukki, mutta ykköstä on pelattu alle 30 prosenttia. Merkataan ykkösestä palkitseva tolppa.

Cardiff – Stoke

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Cardiff ja Stoke. Isännät pelasivat viikonloppuna viihdyttävän pistejaon Charltonin kanssa, kun taas vierasjoukkue nappasi viikonloppuna koko pistepotin Wigania vastaan. Kotijoukkue nousi viimeksi kahden maalin takaa kiinni pistejakoon, mutta walesilaiset ovat pelanneet seitsemällä edellisellä kierroksella voitollisesti vain kerran. Kotona kärsittiin toiseksi edellisessä ottelussa niukka tappio Bristolia vastaan. Kotona menestystä on tullut muuten hyvin, sillä siellä on pelattu voitollisesti viisi kertaa, pistejakoja kahdesti ja hävitty vain kerran. Tällä hetkellä pelivire on kuitenkin huolestuttava. Potters on pelannut jälleen selvästi alisuorittaen, sillä punavalkoisten perustasolla pitäisi olla sarjataulukossa jossain ihan muualla. Alla on sentään kahdelta edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa. Viimeksi saatu voitto Wiganista vaati lisäajalla tulleen toisen osuman. Toiseksi edellisessä ottelussa tehtiin neljä osumaa Barnsleyta vastaan. Ennen kahta viimeistä ottelua ratkaisuvoiman kanssa oli taas tarpeeksi huolia. Sinipaidat ovat kotonaan noin 40 pinnan ennakkosuosikkeja. Vahvasti ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Luton – Charlton

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton pelaa Charltonia vastaan. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella ilman yhtään pistettä. Isännät ovat hävinneet kahdella edellisellä kierroksella Leedsiä ja Readingia vastaan. Hatters on voittanut syyskuun jälkeen kerran, mutta esimerkiksi viimeksi ottelu oli hyvin lähellä mennä vähämaalisen pistejaon merkeissä. Vastustaja sai toisen maalinsa lopussa ja se oli oranssipaitojen kannalta epäonnekas osuma. Miehistö haluaa pelata aloitteellisesti ja rohkeasti, mutta sitä on tehty liikaa alakerran kustannuksella. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna viihdyttävän pistejaon Cardiffin kanssa. Sitä edelsi tappiot Millwallille ja Prestonille. Punapaitojen pelivire oli aivan alkukaudesta mainio, mutta sitten on palattu kohti normaalia päiväjärjestystä. Addicks ei ole nytkään sillä sijoituksella, jota heidän perustasollaan voisi realistisesti saavuttaa. Viimeksi menetettiin kahden maalin johto pistejaoksi. Varsinkin alakerran kanssa on alkanut olla entistä isompia ongelmia. Taustalla on yhä useita poissaoloja. Ykkönen tulee vähän alle 45 prosentilla, mutta kannatusta on tullut alle 30 prosenttia. Otetaan ykkösestä palkitseva tolppa.

Fulham – Derby

Fulham isännöi Derbyä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät nappasivat viikonlopun koko pistepotin QPR:ää vastaan. Kotijoukkueen kausi on edennyt odotuksiin nähden jopa pikkuisen alakanttiin, mutta alla on kaksi voittoa ja peliesityksiä on saatu takaisin raiteilleen. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli tien päällä niukka voitto Birminghamia vastaan. Mökkiläisten perustasolla pitäisi olla aivan kärjen tuntumassa. Vielä varsinkin tasaisuuden ja ailahtelun vähentämisen kanssa on kehitettävää. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna voitollisesti Prestonia vastaan. Se oli ehdottomasti hyvä onnistuminen. Edellisellä kierroksella illan ainokainen tehtiin noin kymppi ennen taukoa. Rams on ollut kotonaan vahvassa iskussa, mutta tien päällä on ollut selvästi vaikeampaa. Reissussa on tullut kahdeksalta kierrokselta yksi voitto. Siellä maalinteon kanssa on riittänyt haasteita. Otteluun tullaan päivän pienemmällä lepoajalla. Kummallakin ryhmällä lienee muutama merkittävä poissaolo. Tasokkaampi Cottagers on kotonaan aika tarkkaan 60 prosentin voittajasuosikki. Melkein oikein pelatusta ykkösestä poimitaan aivan sopiva tolppa.

Millwall – Wigan

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Millwall ja Wigan. Kotijoukkue on napannut neljällä edellisellä kierroksella kolme voittoa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Swanseaa vastaan, mutta voitotta jääminen ei olisi ollut väärin. Kotona on alla koko pistepotti Charltonia vastaan. Leijonat on menestynyt kotonaan hyvin, sillä siellä on tullut kahdeksalla kierroksella viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Kotona on tehty kolmella edellisellä kierroksella kuusi osumaa. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna niukasti tappiollisesti Stokelle. Tasapeli oli erittäin lähellä. Latics kärsi maajoukkueiden otteluiden kynnyksellä selvän tappion Brentfordia vastaan. Miehistö on voittanut lokakuun ensimmäisen päivän jälkeen yhdellä kierroksella. Tien päällä ensimmäinen voitto on saamatta. Tosin monet tappiot ovat tulleet maalin erolla. Perustasoltaan vieraat eivät ole silti juuri perässä, eikä Lionsia saa edes kotonaan millään 50 prosenttia suuremmaksi voittajasuosikiksi. Toki heillä pelivireen ohella itseluottamus ja fiilis on kaksikosta parempi. Rajusti ylipelattu ykkönen on silti pakko ohittaa, sillä ykköstä on rastittu yli 75 pinnaa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu