kasinosankarit

Kohteita 32850

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 27.12.

Torstaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Italiassa ja Belgiassa. Tässä ovat vakiovihjeet torstaille, ja nämä vihjeet vakio 7:seen voi käyttää haluamallaan tyylillä.

Southampton – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigan illan ainoassa pelissä Southampton kohtaa West Hamin. Isännät ovat voittaneet kaksi edellistä kamppailuaan onnistuen maalinteossa kuudesti. Loppuvuonna valmennustaan vaihtanut miehistö on alkanut saamaan onnistumisia, eikä materiaaliltaan Saintsin pitäisi kamppailla suinkaan putoamista vastaan. Kotonaan punavalkoiset nappasivat täyden pistepotin Arsenalista, kun taas vieraissa alla on voitto Huddersfieldista. Vähän aiemmin Manchester Unitedia vastaan venyttiin pisteeseen. Vieraaksi saapuvat lontoolaiset ovat saalistaneet viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa, mutta viimeksi jäätiin nollille Watfordia vastaan. Hammers on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa muuten hyvin onnistumisia. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa, vaikka viimeksi menestymistä ei tullut. Keltamustat olisivat pelitilanteiden valossa voineet jäädä voitottakin. Tien päällä alla on kahteen viimeiseen peliin viisi maalia, mutta vastustajina olivat Fulham ja Newcastle. Vierasjoukkue kärsii edelleen loukkaantumisista, sillä pahimmillaan useita tärkeitä pelaajia on sivussa. Poissaoloitta kotijoukkuekaan ei ole liikenteessä. Potentiaalisesti vauhdikas ilta on luvassa, sillä nyt kun kotiyleisön suosikitkin ovat alkaneet saamaan tulosta, maalintekokin toimii aiempaa paremmin. Raitapaidat ovat kotietunsa turvin pieniä ennakkosuosikeita.

Pescara – Venezia

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Pescara ja Venezia. Kotijoukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton, mutta sarjataulukossa kolmantena oleva Lecce on edelleen vain kolmen pisteen päässä. Isännät voittivat kotonaan viimeksi Carpin, eikä kotona tappioita ole tullut kuin vasta Cittadellaa vastaan. Kotietu on ollut yksi sarjan merkittävimmistä, mutta vieraissa on ollut selvästi hankalampaa. Mancuso on onnistunut maalinteossa jo yhdeksän kertaa, mutta hänen takanaan maalintekovoimaa kaivataan leveämmälle rintamalle. Vierasjoukkue hävisi viimeksi ensimmäisen kerran moneen viikkoon, kun Cosenzaa vastaan jäätiin nollille. Maalinteon vaikeudet ovat jatkuneet edelleen. Puolustuspelaaminen on toiminut pääasiassa aivan kelvollisesti, mutta kentän toisessa päässä on vaikeaa löytää ratkaisuihin pystyviä pelaajia. Miehistö on tehnyt keskimäärin maalin ottelua kohden. Kahdeksasta matkaottelustaan venezialaiset ovat voittaneet vain yhden. Tien päälläkään alakerta ei ole ollut kuin hetkittäin ongelmana, mutta kaksi edellistä vastustajaa on löytynyt sarjataulukon häntäpäästä. The Dolphins on edellisten viikkojen ailahteluistaan huolimatta ehdoton ennakkosuosikki. Heidän komennossaan edetään.

Palermo – Ascoli

Laadukas Palermo isännöi Ascolia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Italian Serie B:ssä. Sarjataulukon kärjessä olevat sisilialaiset jäivät viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Spezian kanssa, mutta edellisen kerran miehistö on kokenut tappion syyskuussa Bresciaa vastaan. Isännät ovat materiaaliltaan vahvoja ehdokkaita pelaamaan ensi kaudella maan pääsarjassa. Se on tietysti ainoana tavoitteena. Tekeminen on ollut säännöllisesti tasaisen laadukasta, mutta vielä voisi hyökkäyspelaamiseen löytyy uutta vaihdetta. Viiteen edelliseen kierrokseen maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti vain kerran. Toisaalta puolustuspelaaminen toimii kiitettävän hyvin. Lisäksi miehistö harvoin jää kokonaan maaleitta. Kotietu on ollut odotetun vahva, eikä siellä mikään nippu ole pystynyt nappaamaan voittoa. Vieraaksi saapuva miehistö nappasi joulun alla vähämaalisen tasapelin Bresciaa vastaan, eikä viiteen edelliseen kierrokseen tappioita ole tullut yhtä peliä lukuun ottamatta. Tien päällä on kuitenkin vaikeaa, sillä ainoa voitto on tullut Beneventoa vastaan. Materiaaliltaan Picchio kuuluu keskikastiin, joten tasoeroa kyllä löytyy. Alakerta toimii pääasiassa hyvin, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Enemmän kuin yhden maalin tekeminen on ollut jälleen vaikeaa. Vähämaalinen ilta lienee luvassa, mutta parista poissaolosta huolimatta Rosanero on vahvoilla.

Padova – Benevento

Jalkapallon Italian Serie B:n taistossa toisensa kohtaavat Padova ja Benevento. Isännät hävisivät edellisellä kierroksella laadukkaalle Leccelle, ja neljään viimeiseen kamppailuun alla on muutenkin pelkkiä tappioita. Kahteen edelliseen kierrokseen omiin on mennyt kuusi maalia, mutta toki vastustajat ovat olleet sarjataulukon kärkipäätä. Kotona voittoihin ei ole pystytty moneen kuukauteen, ja näillä tiedoilla sarjapaikan säilyttämisen kanssa tulee olemaan isoja vaikeuksia. Kotona maalinteossa on onnistuttu vain viidesti. Vieraaksi saapuva nippu nappasi edellisellä kierroksella selvän voiton Crotonen kustannuksella, ja marraskuun 18. päivän jälkeen tilillä on kaikista kilpailuista vain yksi tappio. Stregoni on kaksikosta laadukkaampi nippu ja omaa varmasti kotijoukkuetta paremman itseluottamuksen. Viiteen edelliseen kilpailulliseen taistoon omiin on mennyt kaikkiaan yksi maali. Tien päällä edellisestä voitosta on aikaa monia viikkoja, mutta Palermo saatiin pidettyä marraskuun lopulla maaleitta. Biancoscudatin tekeminen on ollut sen verran isoissa ongelmissa, että kotiedusta huolimatta tappion kokemisesta lähdetään liikenteeseen.

Cosenza – Salernitana

Jalkapallon Italian Serie B:ssä Cosenza saa vastaansa Salernitanan. Kotijoukkue on saalistanut viiteen edelliseen kamppailuunsa kolme voittoa, kun taas vierasjoukkue on samassa ajassa pystynyt voittoihin kahteen otteeseen. Isäntien puolustuspelaaminen on toiminut hyvin lukuun ottamatta tappiota Spezialle, mutta hyökkäystehoissa olisi selvästi parantamisen varaa. Maalinteossa on onnistuttu 14 kertaa, mikä on vaatimaton lukema. Kahteen edelliseen kierrokseen vastustajat on pidetty ilman osumia, mutta joulukuun alun jälkeen itsekin maalintekoon on pystytty kerran. The Garnets on pelannut kaksikosta runsasmaalisempia otteluita, ja edellisten viikkojen aikana varsinkin puolustuspelaamisen kanssa on ollut hankaluuksia. Neljään viimeiseen peliin vain kerran omiin on mennyt vähemmän kuin kolme osumaa. Lisäksi vieraissa pelaaminen tuottaa edelleen vaikeuksia, sillä tien päällä voittoihin ei ole pystytty kertaakaan ja onnistuen maalinteossa alle kerran ottelua kohden. Isommassa kuvassa alakerta ei ole kuitenkaan heikkous. Äskettäin valmennusta vaihdettiin. Rossoblù on hävinnyt kotonaan syyskuun alun jälkeen vain Leccelle, ja näillä perusteluilla luvassa on yksi tappioton ottelu lisää. Erittäin tasaista taistoa odotellaan.

Perugia – Foggia

Jalkapallon Italian Serie B:ssä toisensa kohtaavat Perugia ja Foggia. Isännät ovat saalistaneet viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton, mutta sarjataulukossa kolmas sijoitus on silti täysin tavoitettavissa. Edellisellä kierroksella punavalkoiset pelasivat runsasmaalisen tasapelin neljäntenä olevaa Cittadellaa vastaan. Grifonin kotietu on ollut pääasiassa vahva. Vierasjoukkueella on alla vähämaalinen tappio Salernitanalle, mutta kotona viimeksi täysi pistepotti irtosi Cremonensea vastaan. Viimeksi tappio oli normaalia raskaampi, sillä vastustajan ainokainen syntyi lisäajalla. Satanellin vieraspelien vaikeudet jatkuvat entisestään, sillä kahdeksasta matkaottelustaan miehistö on saalistanut yhden voiton. Tien päällä hyökkäysuhan löytäminen on tuskaa. Toisaalta neljään viimeiseen reissupeliin vain kerran omiin on mennyt enemmän kuin maali. Asetelmat ovat kuitenkin siksikin vaikeat, kun liiton päätöksellä kahdeksan pisteen vähentäminen on tarkoittanut sitä, että sarjapaikan säilyttämisen kanssa tulee tätä menoa tiukkaa. Äskettäin myös valmennustakin on ehditty vaihtamaan, sillä etenkin tien päällä tulokset ovat olleet niin vaatimattomia. Hyvän kotiedun omaavien isäntien kontrollissa edetään ja heidän niukasta voitosta lähdetään liikenteeseen.

Hellas Verona – Cittadella

Jalkapallon Italian Serie B:ssä yhteen iskevät Hellas Verona ja Cittadella. Kotijoukkue jäi edellisellä kierroksella maalittomaan tasapeliin Livornon kanssa, mutta kotona alla on hieman onnekkaasti tullut täysi pistepotti Pescarasta. Vierasjoukkue pelasi viimeksi hieman pelitapahtumien vastaisesti runsasmaalisen tasapelin Perugiaa vastaan. Lokakuun jälkeen veronalaiset ovat vain kahdesti tehneet enemmän kuin yhden maalin, mutta puolustuspelaaminen on vahvuus. Omiin menee harvoin maalia enempää. Livornoa vastaan hyökkäyspelaaminen oli pääasiassa liian mielikuvituksetonta. Hyökkäyspelaamisessa ongelmana on ollut selvän ykköshyökkääjän löytyminen, sillä heidän paras maalintekijänsä on tehnyt neljä maalia ja viimeisimmän niistä puolitoista kuukautta sitten. Pari poissaoloakin on rasitteena. Vierailijoiden hyökkäyspelaamisen vaikeudet ovat jatkuneet vieraissa, sillä siellä maalinteossa ei ole pystytty lokakuun jälkeen kuin kertaalleen. Reissussa alakerta on toiminut kuitenkin hyvin. Tasapelejä on tullut toki monia, mutta voittojen määrä on selvä pettymys. Sinipaidat ovat kahdeksasta kotiottelustaan hävinneet vain tasokkaalle Leccelle, ja esimerkiksi aiemmin loppuvuonna Gialloblu venyi pistejakoon tasokasta Palermoa vastaan. Tasaiseen ja pienten marginaalien iltaan ratkaisua tuskin tulee maalia isommalla erolla.

Crotone – Spezia

Jalkapallon Italian Serie B:n ottelutarjontaa, paremmuudestaan taistelevat Crotone ja Spezia. Kotijoukkue on voittanut edellisen kerran missä tahansa kilpailussa lokakuun 20. päivä Padovaa vastaan, joten viimeisimmästä voitosta on aikaa jo melkoisen paljon. Viimeksi isännät kokivat selvän tappion Beneventoa vastaan. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa olisi paljon parantamisen varaa, mutta varsinkaan Beneventoa vastaan myöskään puolustuspelaaminen ei ollut voittavalla tasolla. Isommassa kuvassa maalinteko on kuitenkin suurempi haaste, sillä siinä on onnistuttu vasta 15 kertaa. Vieraaksi saapuva miehistö on ollut heitä paremmassa pelivireessä, sillä esimerkiksi viimeksi nippu saalisti vähämaalisen tasapelin tasokasta Palermoa vastaan. Kuuteen edelliseen kierrokseen ainoa tappio on tullut Ascolille. Vierailijoilla alakerta on ollut vahvuus, mutta heillä reissussa maalinteko on hankalaa. Siinä on onnistuttu enemmän kuin kertaalleen vain Livornon kaadossa. Tien päällä voittoihin on pystytty vain juuri Livornoa vastaan. Aquilotti omaa kaksikosta varmasti paremman itseluottamuksen, mutta vahvaa kotipelaamista ei ole saatu siirrettyä kuin hieman vieraskamppailuiden puolelle. Punasiniset eivät ole antaneet kotonaan vastustajilleen maalia enempää kuukausiin, ja näillä tiedoilla luvassa on jälleen erittäin tasainen taisto.

Lokeren – Club Brügge

Lokeren saa vastaansa Club Brüggen, kun pelit jatkuvat jalkapallon Belgian Jupiler liigassa. Isännät voittivat toiseksi edellisellä kierroksella St. Truidenin, mutta muuten kotijoukkueen lähtökohdat ovat kovin heikot. Tällä menolla miehistö on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella alemmalla sarjatasolla. Hyökkäyspelaaminen on ollut pääasiassa vaisua, mutta toisaalta alakerran kanssa ei ole mennyt sen paremmin, sillä puolustuspelaaminen on ollut liian epävarmaa ja virhealtista. Kotonakin ollaan tehty keskimäärin yksi maali ottelua kohden. Viimeksi pisteittä jäätiin Waasland-Bevereniä vastaan. Vieraaksi saapuva miehistö löytyy sarjataulukon kakkospaikalta, mutta kärkisijalle on matkaa jo 10 pistettä. Blauw-Zwartin hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan parhaimmistoa, sillä maalinteossa on onnistuttu vajaa 50 kertaa. Lisäksi alakerta on ollut myös ehdottomasti vahvuus. Edellisellä kierroksella brüggelaiset latoivat viisi maalia Antwerpin verkkoon, mutta ilta oli lopputulosta tasaisempi. Edellisestä matkaottelun voitosta on aikaa useita viikkoja, mutta nyt siihen avautuu hyvä mahdollisuus. Tasoero on merkittävä. Muutama loukkaantuminen on toki rasitteena, mutta kotiyleisön suosikitkaan eivät ole liikenteessä poissaoloitta.

Anderlecht – Waasland-Beveren

Jalkapallon Belgian Jupiler liigassa kohtaavat Anderlecht ja Waasland-Beveren. Kotijoukkueen lähtökohdat ovat kaukana siitä mitä niiden pitäisi olla, sillä miehistön kuuluisi taistella kaudesta toiseen sarjataulukon kärkipäässä, mutta varsinkin edelliset viikot ovat menneet penkin alle. Muutenkin yllättäviä pistemenetyksiä on tullut liikaa. Edellinen voitto missä tahansa kilpailussa on tullut marraskuun 11. päivänä. Ennen joulua isännät hävisivät melko ansaitusti Mouscronia vastaan. Lokakuun jälkeen nippu on tehnyt kotiotteluissaan kerran vähintään kaksi maalia. Vieraaksi saapuva ryhmä on voittanut kolme edellistä otteluaan, mutta sitä aiemmat taistot menivät pitkään pettymysten merkeissä. Perustasoltaan keltapaidat ovat toki heikompi osapuoli, mutta itseluottamus on kohentumassa. Maalinteossa on onnistuttu vain vähän yli kerran ottelua kohden, mutta varsinkin puolustuspelaaminen on ollut laadukasta. Sen sai huomata äskettäin myös Club Brügge. Terveystilanne ei ole parhaimmillaan, sillä useampia tärkeitä poissaolijoita löytynee. Tiedossa on yllättävänkin vaikeasti ennustettava ilta, sillä brysseliläiset pelaavat alle oman tasonsa, mutta kotonaan heidän alakertansa kyllä toimii. Kentän toisessa päässä ratkaisuihin pystyviä pelaajia on ollut taas vähän. Isännistä on hankalaa saada suurta ennakkosuosikkia, vaikka materiaaleissa siihen olisi aihetta. Valmennukseenkin haettiin muutosta, sillä edellisen päävalmentajan pesti päättyi vähän ennen joulua.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu