kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 28.1.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Mestaruussarjassa ja Englannin Ykkösliigassa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa napata itselle hyvällä tyylillä.

Leeds – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Leeds isännöi Millwallia. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti QPR:ää ja Sheffield Wednesdayta vastaan. Kotijoukkue on pelannut kuitenkin vahvan kauden ja on yksi sarjan suurimmista ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa. Viiteen edelliseen kierrokseen ei ole saatu yhtä voittoa enempää, mutta esimerkiksi edellisellä kierroksella pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Toisen puoliajan lopussa saatiin tosin punainen kortti. Tammikuussa varsinkin maalinteon kanssa on ollut jopa yllättävän suuria haasteita. Tammikuussa on ehditty saada yksi pistejako ja se tuli taistosta West Bromwichia vastaan. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Readingia vastaan ja FA Cupissa kahdella maalilla tappiollisesti Sheffield Unitedia vastaan. Leijonat pelasi viimeksi FA Cupissa, kun taas United on levännyt paremmin. Sinipaidat ovat fyysisesti pelaava inhottava vastustaja, mutta tien päällä voittoja ei ole tullut kolmea kertaa enempää. Pelivire on ollut muuten hyvä. Alakerta on ollut vahva. Tasoeroa on Whitesille silti sen verran paljon, että ykkönen tulee lähes 65 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen on sopiva tolppa, vaikka vieraat ovat pelanneet vahvasti. On silti syytä olettaa, että yksi sarjan parhaista miehistöistä tulee pääsemään pian takaisin omalle tasolleen.

Brentford – Nottingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Brentford ja Nottingham. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Huddersfieldiä vastaan. Bees on ehtinyt esiintyä sen jälkeen FA Cupissa niukasti tappiollisesti Leicesteriä vastaan. Isännät ovat edellisen 10 ottelun kuntopuntarin kärjessä, mutta voitottomuus Huddersfieldiä vastaan oli varmasti pettymys. Lontoolaiset ovat kuitenkin tulivoimaisia, aktiivisia ja rohkeita. Samalla heidän kotietunsa on yksi sarjan parhaista. Kotona menestystä on tullut hienolla tavalla. Kotona on pelattu viimeksi sarjassa voitollisesti QPR:ää vastaan. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta pisteen edeltä. Miehistö on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Forest on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Lutonia vastaan ja vähämaalisena tasapelinä Readingia vastaan. Vieraiden hyvästä sijoituksesta huolimatta peliesitykset eivät ole olleet kokonaisuutena niin hyviä. Sijoitus voisi olla hieman alempana. Tien päällä on voitettu marraskuun lopun jälkeen kerran. Reissussa pisteitä on ehditty saada kuudesta voitosta ja kuudesta tasapelistä. Lepoaika on vähän parempi. Ykkönen tulee päälle 55 prosentilla, mutta ykköstä on pelattu vain noin 45 pinnaa. Otetaan siitä hyvä tolppa.

Cardiff – West Bromwich

Cardiff kohtaa West Bromwichin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, kolme tasapeliä ja yhden tappion. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella kolmesti pistejakoja ja hävinnyt kahdesti. Miehistö ei ole kuitenkaan ehtinyt voittaa joulukuun puolen välin jälkeen. Sen jälkeen on saatu toki muutamia onnistumisia FA Cupin merkeissä, sillä esimerkiksi siellä tuli viimeksi niukka voitto West Hamia vastaan. Sarjassa on pelattu viimeksi niukasti tappiollisesti Stokea vastaan. Tien päällä on tullut sarjassa viimeksi vauhdikas pistejako Charltonin kanssa. Isännät ovat pelanneet lähiaikoina vähämaalisen tasapelin Birminghamin kanssa ja FA Cupissa vastaavan Readingin kanssa. Viimeiset kolme kilpailullista ottelua on pelattu vieraissa. Kotona on tullut viimeksi maaliton Swansean kanssa. Walesilaisten kausi on mennyt kokonaisuutena tulivoimaisempaa ja parempaa Baggiesia heikommin, mutta vieraita on vaikea saada nykyisellään 40 prosenttia isommaksi voittajaehdokkaaksi. Sen verran Albion on ollut vaisu, että Bluebirdsillä on kotonaan aidosti hyvä mahdollisuus saada menestystä. Ykkönen on kymmenisen prosenttia alipelattu, mutta risti tulee mukaan.

Blackburn – QPR

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toisensa kohtaavat Blackburn ja QPR. Kotijoukkue ehti tehdä edellisellä kierroksella viisi maalia Sheffield Wednesdayta vastaan, mutta Roversin pelivire on ollut muuten kaikkea muuta kuin laadukas. Kotona on pelattu toiseksi edellisellä kierroksella vähämaalinen tasapeli Prestonin kanssa. Edellisellä kierroksella onnistumisia saatiin laajalla rintamalla, mutta numerot olivat toki myös kovat. Kotona on pelattu kolmella edellisellä kerralla ilman voittoja, mutta siellä tappioita ei ole tullut pitkään aikaan. Kotona viidellä edellisellä kierroksella omiin on mennyt yhteensä vain pari maalia. Prestonia vastaan koitoksen molemmat maalit tehtiin ensimmäisen 20 minuutin aikana. Taustalla on jokunen poissaolo. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kierroksella voitollisesti Leedsiä vastaan. Voitto yhdestä sarjan parhaasta porukasta oli itseluottamukselle hieno juttu. FA Cupissa oli tullut perään tappio Sheffield Wednesdayta vastaan. Sarjassa tien päällä on pelattu viimeksi tappiollisesti Brentfordia vastaan. Reissussa on alakerran kanssa ollut selviä haasteita. Viiteen viimeiseen kierrokseen on saatu sentään pari voittoakin. Kotona tammikuu on ollut hyvä. Lepoaikaa on kaksikosta vähemmän. Ykkönen tulee noin 45 pinnalla. Superhoops ei ole ollut vieraissa hyvä, mutta ykkönen on niin selvästi ylipelattu, että se on pakko ohittaa.

Hull – Huddersfield

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Hull pelaa Huddersfieldiä vastaan. Tiikerit ehti pelata FA Cupissa niukasti tappiollisesti Chelseaa vastaan, kun taas sarjassa on tullut kahdella edellisellä kierroksella maalin tappiot Derbyä ja Fulhamia vastaan. Edellisellä kierroksella vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin puolisen tuntia ennen illan päätöstä. Esimerkiksi kamppailusta Fulhamia vastaan olisi voinut hyvin tulla myös menestystä. FA Cupin ottelussa homma alkoi heikosti, sillä vastustaja pääsi nopeasti maalin edelle. Oranssimustien sijoitus on mennyt hieman kohti laskua, mutta heidän tasolleen kausi on mennyt silti aivan hyvin. Kotona menestystä on saatu kuudesta voitosta ja kahdesta tasapelistä.  Vierasjoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Terriers pelasi edellisessä kamppailussaan maalittoman Brentfordin kanssa. Se oli hyvä onnistuminen, sillä vastustaja oli jopa merkittävä ennakkosuosikki. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut maalin tappio Barnsleyta vastaan. Taistelua käydään lähellä putoamisviivaa. Molemmissa leireissä pitäisi olla yhä pikkuisen terveysmurheita. Vähän parempi Tigers on noin 50 pinnan voittajasuosikki. Yli 20 pinnaa ylipelattu ykkönen on pakko ohittaa.

Luton – Derby

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Luton pyrkii voittamaan Derbyn. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella vain yhden pistejaon. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena kovin vaikea, eikä viimeisten viikkojen osalta tilanne on mennyt parempaan suuntaan. Oranssipaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Birminghamia ja Nottinghamia vastaan. Viimeisin voitto on ehditty saada joulukuun aika alussa Wigania vastaan. Pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kunnossa, mutta peliesitysten valossa muutamasta ottelusta olisi saanut tulla parempaa menestystä. On silti selvää, että varsinkin alakerran ongelmat ovat selviä murheita. Tilanne ei ole toki toivoton, mutta varsinkin kotona on pakko tulla parempaa tulosta. Vierasjoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Miehistö on pelannut lähiaikoina voitollisesti Hullia vastaan ja FA Cupissa tasapelin Northamptonin kanssa. Sarjassa on tien päällä tullut viimeksi vauhdikas pistejako Middlesbroughin kanssa. Tärkeitä poissaoloja ei juuri ole. Vieraissa ei ole voitettu kuin kerran. Lepoaika on vähän pienempi. Rams on noin 40 pinnan voittajasuosikki. Kakkonen on varsin paljon ylipelattu. Vaikea on olla ottamatta ykkösristiä.

Wigan – Sheffield Wednesday

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Wigan pelaa Sheffield Wednesdayta vastaan. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kerran, pistejakoja kerran ja hävinnyt kolme kertaa. Isännät ovat esiintyneet lähiaikoina tappiollisesti Bristolia ja Swanseaa vastaan. Viimeisin voitto on ehditty saada tammikuun alussa Birminghamia vastaan. Kolmeen edelliseen kilpailulliseen otteluun maalinteossa on onnistuttu kerran. Edellisellä kierroksella vastustajan voittoon vienyt maali tehtiin lähellä toisen jakson puoliväliä. Pistejako ei olisi ollut isompi vääryys. Athleticin kausi on ollut vaikea, mutta sarjapaikan säilyttäminen on täysin tehtävissä. Kotona menestystä on saatu neljästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Varsinkin kotona juuri tarvitaan menestystä, sillä vieraissa on voitettu vain kerran. Vierasjoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton ja neljä tappiota. Pöllöt on esiintynyt lähiaikoina selvästi tappiollisesti Blackburnia vastaan ja FA Cupissa voitollisesti QPR:stä. Viimeksi sarjassa omiin meni viisi maalia. Ottelussa oli myös aika lailla huonoa onnea. Pitkän aikaa oltiin myös miehen vajaalla. Tammikuussa FA Cup on tuonut menestystä. Tien päällä on oltu hyviä. Lepoaika on vähän heikompi. Owls on vajaan 40 pinnan ennakkosuosikki. Kakkosta on rastittu niin paljon liikaa, että ykkösristiä on vaikea olla pelaamatta.

Aston Villa – Leicester

Jalkapallon Englannin Liigacupissa Aston Villa kohtaa Leicesterin. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen ehti mennä vähämaalisen tasapelin merkeissä. Kotijoukkue nappasi Valioliigassa edellisellä kierroksella voiton Watfordia vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Brightonin kanssa. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena vaikea, mutta sarjapaikan säilyttäminen on täysin tehtävissä ja kuitenkin Englannin Liigacupissa on pelattu tuloksellisesti hyvin. Kotona kärsittiin hieman aiemmin murskatappio viidellä maalilla Manchester Cityä vastaan. Sen jälkeen on saatu pelaajiston itseluottamusta parannettua. Varsinkin viimeksi tullut voitto oli fiilikselle tärkeä juttu. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina selvästi voitollisesti West Hamia vastaan ja FA Cupissa voitollisesti Brentfordia vastaan. West Hamia vastaan maalinteossa ehdittiin onnistua neljä kertaa. Kettujen kausi on mennyt hienosti. Viimeksi FA Cupin ottelussa ainokainen tehtiin heti alussa. Lepoaikaa on hieman vähemmän, mutta edellisessä taistossa käytettiin myös rotaatiota. Sarjassa oli hetki sitten vähän vaisumpi vaihe, mutta sitäkin on siis parannettu. Tappiot koettiin Burnleyta ja Southamptonia vastaan. Vierailla terveystilanteen pitäisi olla parempi. Selvästi parempi ja laadukkaampi Foxes voittaa päälle 55 prosentilla. Käytännössä oikein pelattu kakkonen on laadukas tolppa.

Fleetwood – Coventry

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Fleetwood ja Coventry. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalittoman Bristolin kanssa. Isännät esiintyivät toiseksi edellisellä kierroksella niin ikään pistejaon merkeissä Shrewsburyn kanssa. Viimeiseen 11 kilpailulliseen otteluun ei ole ehditty saada kuin yksi voitto, mutta tappiotkin ovat olleet vähissä. Sarjassa on tullut viidellä edellisellä kierroksella neljä pistejakoa. Varsinkin ratkaisuvoiman kanssa saisi olla silti parannusta. Viiteen viimeiseen taistoon maalinteossa on onnistuttu vain kolmesti. Vierasjoukkue on pelannut vahvasti, sillä Sky Blues on saanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa ja yhden tasapelin. Miehistö on pelannut lähiaikoina voitollisesti Doncasteria vastaan ja FA Cupissa maalittoman Birminghamin kanssa. Joulukuun puolen välin jälkeen on pelattu kaikki kilpailut mukaan lukien ilman tappioita. Tien päällä menestystä on saatu kolmesta voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Kausi on mennyt kaksikosta paremmin, mutta ratkaisuvoimaa on ollut isossa kuvassa jopa karvan vähemmän. Erittäin tasainen ilta on käytännössä tasabuukki. Fishermen on saanut peliä vain päälle 25 pinnaa. Otetaan siitä rohkeasti palkitseva tolppa, vaikka vieraat eivät ole hävinneet viikkoihin.

Wycombe – Blackpool

Wycombe pelaa Blackpoolia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella yhden kauden heikoimman ottelunsa, kun kamppailu Peterboroughia vastaan meni vastustajalle maalein 4-0. Kotijoukkue on pelannut muuten laadukkaan kauden. Miehistö on saanut viideltä edelliseltä kierrokselta yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Kotona on pelattu viimeksi voitollisesti Rochdalea vastaan. Edellisellä kierroksella homma lähti varsin nopeasti väärään suuntaan. Otteissa on alkanut olla enemmän ailahtelua, mutta sarjataulukossa ollaan yhä hyvissä asetelmissa. Vierasjoukkue on saanut viideltä edelliseltä kierrokselta yhden tasapelin ja muuten vain tappioita. Seasiders on saanut kahdella edellisellä kierroksella tappion Rotherhamia ja Lincolnia vastaan. Niiden välissä on ehditty pelata kaksi ottelua FA Cupissa. Sarjassa on pelattu tammikuun alun jälkeen vain kerran. Edellisellä kierroksella vastustajan ainokainen ja voittoon vienyt maali tehtiin hieman tunnin jälkeen. Tien päällä ei ole voitettu kuin muutaman kerran, mutta pistejakoja on tullut siellä runsaasti. Wanderers on noin 40 prosentin voittajasuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen on pakko laittaa sivuun. Ykköstä on ehditty pelata yli 60 pinnaa.

Wimbledon – Burton Albion

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa yhteen iskevät Wimbledon ja Burton Albion. Kotijoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kahdesti, pistejakoja kerran ja hävinnyt kahdesti. Isännät ovat pelanneet lähiaikoina niukasti tappiollisesti Portsmouthia vastaan ja voitollisesti Peterboroughista. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt ainokainen tehtiin toisella jaksolla hieman ennen tunnin kohtaa. Toiseksi edellisellä kierroksella ottelu oli pitkään pistejakona, mutta vastustaja teki toisen maalinsa reilut kymppi ennen illan päätöstä. Kotona menestystä on saatu viidestä voitosta ja viidestä tasapelistä. Sarjapaikan säilyttäminen luultavasti onnistuu, mutta sijoitus on vain hieman putoamisviivan paremmalla puolella. Vierasjoukkue on saanut viideltä edelliseltä kierrokselta kolme voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Keltapaidat ovat esiintyneet lähiaikoina niukasti voitollisesti MK Donsia vastaan ja vähämaalisena pistejakona Accringtonin kanssa. Viimeisin tappio on ehditty kokea joulukuun lopussa. Sen jälkeen on tullut tosin yksi FA Cupin tappio. Tammikuussa varsinkin alakerta on ollut vahvassa iskussa. Perustasoltaan paremmat vieraat voittavat alle 50 pinnalla. Peli on rastittu oikein, mutta otetaan risti kakkosen kaveriksi.

Rotherham – Ipswich

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Rotherham pelaa Ipswichiä vastaan. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa ja yhden tappion. Vierasjoukkue on esiintynyt viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa ja pistejakona kahdesti. Molemmat miehistöt ovat pelanneet kokonaisuutena mainion kauden. Kummatkin ryhmät ovat vahvoilla taistelemassa noususta Mestaruussarjaan. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Bristolia vastaan ja hieman yllättäen tappiollisesti Peterboroughia vastaan. Edellisellä kierroksella oltiin kuitenkin lieviä ennakkosuosikkeja. Tammikuussa on tullut neljältä kierrokselta muuten vain voittoja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Tranmerea ja Lincolnia vastaan. Varsinkin Townin alakerta on ollut laadukas. Kolmella edellisellä kierroksella omiin ei ole mennyt maalia enempää. Ratkaisuvoiman kanssa voisi olla välillä lisää potkua. Edellisellä kierroksella voittoon vienyt maali tehtiin juuri ennen puoliaikaa. Tien päällä ehti olla vähän aikaa vaikeampaa. Materiaaliltaan miehistöt ovat lähellä toisiaan. Millers on kotonaan noin 45 prosentin voittajasuosikki. Taisto on rastittu hyvin kohdilleen. Lähdetään kamppailuun ykkösristillä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu