kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 28.10.

Maanantaina jalkapalloa pelataan muun muassa Ruotsin Allsvenskanissa ja Englannin Mestaruussarjassa. Tässä ovat vakiovihjeet maanantaille, ja nämä vihjeet vakio 4:seen voi pelata vapaasti.

Malmö – AIK

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa Malmö pelaa AIK:ta vastaan. Molemmat miehistöt ovat sarjataulukon kärkipaikalta kolmen pisteen päässä. Ruotsin Allsvenskanissa mestaruus on edelleen neljän ryhmän kauppa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella tappiollisesti Hammarbyta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto IFK Göteborgia vastaan. Eurooppa-liigassa mentiin torstaina voitollisesti Luganoa vastaan. Taivaansinisten pelivire on oikein hyvä, vaikka viimeksi tuli mainittu kahden maalin tappio. Alla on viideltä edelliseltä kierrokselta neljä voittoa. Kotona ollaan oltu niin hyviä, että ainoa tappio on tullut elokuussa Djurgårdenille. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Falkenbergia vastaan. Maalinteossa onnistuttiin komeat viisi kertaa. Toiseksi edellisessä taistossa tuli menestystä Örebroa vastaan. Tukholmalaiset ovat olleet niin ikään hyvässä pelivireessä. Otteluun tullaan hyvin levänneinä. Tulivoima ja alakerta ovat olleet tuloksellisesti hieman Di blåea heikompia. Sky Blue on noin 50 pinnan ennakkosuosikki. Ottelu on rastittu selvästi väärin, sillä vieraista on tehty yli 40 pinnan voittajasuosikkeja. Panokset ovat isot ja Gnaget on ollut siis yhtä lailla hyvä, mutta merkittävästi alipelattua ykköstä on vaikea olla ottamatta tolpaksi.

Djurgården – Örebro

Jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa toisensa kohtaavat Djurgården ja Örebro. Isännät kamppailevat Ruotsin Allsvenskanin mestaruudesta yhdessä kolmen muun miehistön kanssa. Kotijoukkue on juuri nyt jaetusti sarjataulukon kärkipaikalla ja heillä on alla viiteen edelliseen kierrokseen neljä voittoa. Edellisessä ottelussa tuli täysi pistepotti IFK Göteborgia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa jäätiin pitkästä aikaa ilman voittoa, kun ilta Hammarbyta vastaan meni niukasti vastustajan eduksi. Maalipörssin kakkonen Mohamed Buya Turay on ollut taas iskussa. Kotona varsinkin alakerta on ollut mainiossa kunnossa. Omiin ei ole mennyt ennen edellistä kertaa jo pitkään maaliakaan. Vierasjoukkueen kausi tulee päättymään keskikastin sijoitukseen. Heillä ei ole ollut enää hetkeen suuremmin pelattavaa. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta tappio AIK:lle ja viihdyttävä pistejako Elfsborgin kanssa. Varsinkin alakerran kanssa on ollut selviä ongelmia ja edellisestä voitostakin on yli kuukausi. Ottelun kuva on hyvin selkeä, sillä tukholmalaisten on pakko napata koko pistepotti. Perustasoltaan selvästi vahvempi, tulivoimaisempi ja muillakin osa-alueilla parempi Järnkaminerna voittaa noin 80 pinnalla. Pikkuisen ylipelattu ykkönen ei nyt tarvitse varmistusta.

Elfsborg – IFK Göteborg

Elfsborg pelaa IFK Göteborgia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa. Keltamustat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Falkenbergia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Örebron kanssa. Elokuun 11. päivän jälkeen ainoa tappio on tullut kotona Malmöä vastaan, mutta viimeisten kierrosten aikana ei ole ollut enää suuremmin pelattavaa. Kausi on päättymässä sijoitukseen keskikastissa. Neljään edelliseen taistoon kolmesti maalinteossa on onnistuttu ainakin kahdesti, mutta varsinkin alakerran kanssa on ollut ajoittain merkittäviä haasteita. Vierasjoukkue on pelannut neljällä edellisellä kierroksella ilman voittoja. Viimeksi tuli kotona niukka tappio Djurgårdenia vastaan. Koitosta edelsi vastaava taisto Malmöä vastaan. Otteluohjelma on ollut kova. Sinivalkoisten alakerta on toiminut varsinkin syksystä oikein hyvin, mutta ratkaisuvoimaa on ollut vähän. Viimeiseen neljään otteluun itse ei ole tehty yhtään osumaa. Ilta on lähes tasabuukki. Kakkosta on pelattu kymmenisen pinnaa liian vähän. Suoraa kakkosta ei uskalla ottaa, sillä Blåvittin alakerta kyllä siis on tasokas, mutta ratkaisuvoima on selvä haaste. Mennään ristikakkosella.

AGF – FC Kööpenhamina

Jalkapallon Tanskan Superliigaa, AGF pyrkii yllätykseen FC Kööpenhaminaa vastaan. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Randersia ja Silkeborgia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kuusi osumaa. Kotijoukkue on pelannut kuitenkin odotuksiin nähden sen verran kelvollisen syksyn, että sijoitus on keskikastissa. Kotona on tullut kuudesta ottelusta neljä voittoa ja kaksi tappiota. Kotona pelattiin toiseksi edellisellä kerralla voitollisesti Nordsjaellandia vastaan. Silkeborgia vastaan käyty koitos oli pitkään aikaan siellä ensimmäinen taisto, kun voittoa ei tullut. Vierasjoukkue lukeutuu kaudesta toiseen maansa parhaimmistoon ja myös nyt syksy on mennyt heiltä hyvin. Alla on lähiajoilta tappio Bröndbyä vastaan ja täysi pistepotti Esbjergia vastaan. Lisäksi Eurooppa-liigassa mentiin äskettäin vähämaalinen pistejako Dynamo Kiovaa vastaan. Taustalla on todennäköisesti pari tärkeää poissaoloa. Reissussa on tullut neljä voittoa ja kolme tappiota. Perustasoltaan FCK on sen verran edellä, että kakkoselle annetaan noin 40 prosenttia. Kyse on toki kokonaisuutena paremmasta ryhmästä, mutta kannatusta on kymmenisen pinnaa liikaa. Suoraa ohitusta ei uskalla tehdä, mutta risti kuuluu kaveriksi.

Brann – Bodö/Glimt

Jalkapallon Norjan Eliteserienissä yhteen iskevät Brann ja Bodö/Glimt. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella maalittoman pistejaon Molden kanssa ja vähämaalisen tasapelin Sarpsborgin kanssa. Kotijoukkue on ollut erittäin vähämaalinen ja tasaisten otteluiden nippu, sillä alla on viiteen edelliseen otteluun lähes yhtä monta pistejakoa ja kaikissa peleissä maaleja on tehty niukasti. Elokuun jälkeen ainoa tappio on tullut maalila Kristiansundille. Alakerta on todistanut olevansa tasokas, mutta ratkaisuvoiman kanssa tilanne on toinen. Taustalla lienee pari tärkeää poissaoloa. Vierasjoukkue on pelannut hienon kauden, mutta suunta on hieman kohti laskua. Alla on viiteen viimeiseen koitokseen yksi voitto. Se tuli kolmanneksi edellisessä ottelussa Tromsoä vastaan. Edellisessä ottelussa pelattiin maaliton Mjöndalenin kanssa. Vaikka voittoja on tullut aiempaa heikommin, tappioitakaan ei ole tullut heinäkuun alun jälkeen kuin kerran. Piste-eroa kärkeen on seitsemän pistettä, joten jos Molden perässä aiotaan pysyä, voittojen pariin on palattava äkkiä. Peli on vähemmän pelattuna. Punapaidat ovat pieniä vähän alle 40 pinnan ennakkosuosikkeja. Risti on vahvasti ylipelattu, mutta vain yhtä merkkiä ei uskalla ottaa, joten lähdetään otteluun ykköskakkosella.

QPR – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa QPR pelaa Brentfordia vastaan. Kotijoukkue on napannut kolmella edellisellä kierroksella kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Edellisessä ottelussa pelattiin viihdyttävä pistejako Readingin kanssa. Kaksi muuta koitosta menivät voitollisesti Hullia ja Blackburnia vastaan. Isännät ovat tehneet kolmeen viimeiseen kierrokseen yhdeksän osumaa, mutta alakerta pysyy edelleen epävarmana ja virhealttiina. Sinivalkoisten syksy on ollut ylisuorittamista. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Millwallia ja Swanseaa vastaan. Kahteen viimeiseen taistoon maalinteossa on onnistuttu kuudesti. Swanseaa vastaan ottelu ratkaistiin jo ennen viimeistä puolta tuntia, mutta illassa oli myös onnea, sillä yksi osumista tuli vastustajan pelaajasta. Bees on perustasoltaan ja kyvyiltään selvästi nykyistä sijoitustaan parempi porukka. Tulivoimaa on myös nähtyä laajemmin ja monipuolisemmin, Punavalkoiset ovat Lontoon alueen paikallisessa marginaalisia ennakkosuosikkeja. Ykköstä on rastittu lähes 70 prosenttia, joten kyseessä on kierroksen parhaita ohituksia. Nostetaan kakkonen sellaisenaan erittäin hyväksi tolpaksi.

SC Braga – Santa Clara

Jalkapallon Portugalin Primeira Liigassa yhteen iskevät SC Braga ja Santa Clara. Kotijoukkue on kerännyt ensimmäiseltä seitsemältä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät pelasivat edellisellä kierroksella voitollisesti Portimonensea vastaan, mutta edellisestä sarjan ottelusta alkaa olla aikaa. Sen jälkeen on ehditty pelata kuitenkin useita otteluita Portugalin kahdessa cupissa ja Eurooppa-liigassa. Niissä on tullut vahvaa menestystä. Viimeksi Eurooppa-liigassa tuli voitto Besiktasista. Os Açoreanosin alkukausi on ollut odotuksiin nähden aivan kelvollinen. Kasassa on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Viimeksi tuli yhden maalin voitto Gil Vicentestä. Ottelun jälkeen on ehditty pelata Portugalin cupissa niukasti tappiollisesti Chavesille ja voitollisesti toisessa cupissa Oliveirenseä vastaan. Ratkaisuvoimaa on löytynyt hyvin niukasti, mutta alakerta on ollut vahva. Omiin on mennyt neljä osumaa. Iltaan tullaan paremmin levänneinä, mutta taustalla lienee tärkeitä poissaoloja. Perustasoltaan Braguistas on sen verran edellä, että ykkönen tulee vähän yli 65 pinnalla. Ylipelattu ykkönen on parempi varmistaa ristillä.

Sandhausen – Wiesbaden

Sandhausen kohtaa Wiesbadenin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan 2. Bundesliigassa. Isännät ovat pelanneet aiemmin lokakuussa tappiollisesti Regensburgia vastaan ja viihdyttävän pistejaon Auen kanssa. Kotijoukkue on ehtinyt voittaa sentään kolme kertaa, mutta edellisestä voitosta on aikaa pari kuukautta. Varsinkin maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Siinä on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Stuttgartia vastaan ja maalittoman Heidenheimin kanssa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt kaksikosta vähän paremmin, mutta alakerta on ollut kaikkea muuta kuin laadukas. Omiin on mennyt jaetusti eniten maaleja yhdessä Bochumin kanssa. Tien päällä on tullut yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Reissussa on tehty sentään keskimäärin kaksi maalia ottelua kohden. Voitto Stuttgartista oli itseluottamukselle hyvä juttu. Perustasoltaan valkomustat ovat enintään sen verran edellä, että heistä ei tule juuri 50 prosenttia suurempia ennakkosuosikkeja. Ykkönen on pelattu oikein, ristiä on pelattu liikaa ja kakkosta vähän. Lähdetään melko haastavaan iltaan ykköskakkosella.

Valenciennes – Le Havre

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Valenciennes ja Le Havre. Kotijoukkue on pelannut elokuun jälkeen ilman voittoja ja varsinkin maalinteon kanssa on ollut yhä vaikeaa. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu tappiollisesti Grenoblea vastaan ja maaliton tasapeli Caenin kanssa. Isännät saivat aivan kauden alussa useita onnistumisia, mutta sen jälkeen on ollut monella tavalla selvästi vaikeampaa. Ratkaisuvoimaa ei oikein löydy ja alakerran kanssa on myös alkanut olla huolia. Tosin alakerta antaa kyllä mahdollisuuden menestyä. Edellisellä kierroksella vastustajan voitto ei olisi ollut väärin. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina tappiollisesti Auxerrea vastaan ja viihdyttävän pistejaon Lorientin kanssa. Le club doyenin pelivire ei ole myöskään kummoinen, sillä miehistö on voittanut viimeksi elokuun lopulla. Edellisellä kierroksella noustiin sentään kahden maalin tappiolta kiinni pistejakoon, joten se toi itseluottamukselle vähän kohennusta. Lisäksi kokonaisuutena ratkaisuvoimaa on ollut selvästi punapaitoja enemmän. Perustasoltaan vieraat ovat lähiaikojen ongelmista huolimatta sen verran edellä, että kakkonen tulee pikkuisen yli 40 prosentilla. Kannatusta on vain noin 25 pinnaa, joten otetaan kakkosesta palkitseva tolppa.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu