kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 28.6.

Perjantaina jalkapalloa pelataan muun muassa naisten MM-kisoissa, Copa Americassa ja miesten Ykkösessä. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 6:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

TPS – EIF

Jalkapallon miesten Ykkösessä EIF matkustaa TPS:n vieraaksi. Turkulaiset ovat pelanneet edellisellä kahdella kierroksella tappiollisesti MuSaa ja MYPA:ta vastaan. Pelitilanteiden valossa koitoksista olisi ollut enemmän tarjolla, mutta varsinkin ensimmäisten puoliaikojen kanssa on ollut haastavaa. Viimeiseen neljään otteluun alla on kuitenkin myös voitto sekä KTP:stä että FF Jarosta. MuSaa vastaan pelatun ottelun jälkeen kokoonpanoon tuli useita muutoksia. Esimerkiksi Jesper Karlsson pelasi avauksessa ensimmäistä kertaa. Viimeksikin toinen puoliaika oli ensimmäistä jaksoa parempi, mutta kaikki hyvät maalipaikat olivat kovin vähissä. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti AC Oulua ja FF Jaroa vastaan. Tammisaarelaisilla on ollut vaikeuksia saada alakertansa tasapainoiseksi. Se on heijastunut myös muuhun tekemiseen. Kahteen viimeiseen peliin omiin on mennyt kuusi osumaa. Mustavalkoisten muutama alakerran tärkeä pelaaja on tekemässä paluuta. Perustasoltaan isännät ovat selvästi edellä. Ykköseen päädytään vajaalla 70 pinnalla. Kannatus on vähän yli. Ohitus ei nappaa, mutta alipelattu risti tulee mukaan.

Örebro – Helsingborg

Örebro ja Helsingborg pelaavat vastakkain, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ruotsin Allsvenskanissa. Kotijoukkue pelasi kesäkuun alussa voitollisen koitoksen IFK Göteborgia vastaan. Ottelun ainokainen syntyi puolessa välissä. Täysi pistepotti oli ehdottomasti yksi alkukauden parhaista onnistumisista. Kotona alla on kahden maalin tappio Siriusta vastaan. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut vaikea, joten siinä mielessä useamman viikon tauko on tullut hyvään saumaan. Edellisellä kierroksella pelattiin tappiollisesti Malmöä vastaan. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Osaamista ja resursseja olisi ilman muuta nähtyä parempaan. Ensimmäiseen kolmeen kierrokseen napattiin kaksi voittoa, mutta sen jälkeen on menty ilman voittoja. Yksi voitto tekisi fiilikselle enemmän kuin hyvää. Alakerta on antanut mahdollisuuden menestyä lähes illasta toiseen, mutta ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Reissussa on menty viisi kierrosta siten, että vähintään pisteeseen on venytty vain kerran. Ykkösen kannatus on mennyt selvästi yli, joten Di Röen vaikeuksista huolimatta ohituskaista kutsuu. Valkopaidat voivat olla vain marginaalisia ennakkosuosikkeja.

Ranska N – USA N

Jalkapallon naisten MM-kisoissa yhteen iskevät Ranska ja USA. Les Bleues nappasi oman lohkonsa ykköspaikan saalistamalla kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Brasilian kanssa pelattiin aidosti tiukka koitos, jonka ratkaisua jännitettiin jatkoille asti. Lohkossa kolmella kierroksella maalinteossa onnistuttiin seitsemän kertaa, kun taas omissa verkot soivat vain Norjaa vastaan. Alla on kaikkiaan yhdeksän kilpailullista voittoa. The Stars and Stripes lähti MM-kisoihin suurimpana mestarisuosikkina. Kyseessä on kaikilla mittareilla erittäin laadukas nippu, jonka ainoa tavoite on juhlia mestaruutta. Ensimmäisessä pelissä tehtiin vaatimattomasti 13 maalia, joten heti onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Pudotuspelien avauksessa Espanjan ei annettu yllättää, mutta peli oli loppuun asti maalin erolla. Alla on päivän pienempi lepoaika, mutta välissä on ollut tarpeeksi huilia. The Bluesilla on kotietu, mutta se voi kääntyä myös vastaan. Amerikkalaiset voivat lähestyä peliä pikkuisen levollisemmin. Kuuma ilta on edessä. Laadukkaammat ja suuren voittamisen kulttuurin yhdysvaltalaiset voittavat reippaalla 40 pinnalla. Prosentit ovat aika hyvin kohdallaan. Otetaan rohkea suora kakkonen.

Venezuela – Argentiina

Jalkapallon Copa Americassa Venezuela pyrkii yllättämään Argentiinan. La Vinotinto pelasi ensimmäisessä kolmessa ottelussaan tasapelien muodossa Perua ja Brasiliaa vastaan ja voittoisasti Boliviaa vastaan. Punapaidoille tehtiin lohkojen kamppailuissa maali. Varsinkin maaliton tasapeli Brasilian kanssa oli hieno juttu, vaikka onnea oli matkassa. Boliviaa vastaan koitos käynnistyi vahvasti, sillä ensimmäinen maali saatiin ihan alussa. Ottelu lähes ratkesi tunnin kohdalla tulleeseen osumaan. Pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Tekeminen on ollut hyvinkin tasaista. La Albiceleste voitti viimeksi pakon edessä Qatarin, mutta lohkossa oltiin kaikkea muuta kuin hyviä. Vaikeuksia riitti sekä kentällä että osittain sen ulkopuolella. Paineet menestyä ovat isot. Hyökkäyspelaaminen on ollut yllättävän köyhää ja kapealla pohjalla. Paperilla loistavaa laatua ja tulivoimaa riittää. Ennakkoon tasoero on tietenkin suuri. Lionel Messille ja koko maalle nyt häviäminen olisi kova paikka. Kykyä on kuitenkin ratkaista yksittäisiä koitoksia toisella tavalla. Kakkosen kannatus on menossa yli. Ei tule sentään suoraa ohitusta, mutta vähän pelattu risti on hyvä napata mukaan.

Kolumbia – Chile

Jalkapallon Copa Americassa Kolumbia ja Chile pelaavat vastakkain. Los Cafeteros nappasi ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Täydet pistepotit irtosivat Argentiinaa, Qataria ja Paraguayta vastaan. Kolmeen otteluun omissa verkot eivät soineet kertaakaan, joten pelaajiston itseluottamus on varmasti kunnossa. Copa American alla tavoitteet olivat korkealla, vaikka kyseessä ei ole mikään mestarisuosikki. Ennakkoon puhuttiin kuitenkin Brasilian suurimmasta haastajasta yhdessä Argentiinan kanssa. Paraguayta vastaan voitiin antaa monille parhaille pelaajille lepoa. La Roja voitti ensimmäisellä kolmella kierroksella Japanin ja Ecuadorin, mutta viimeksi Uruguayta vastaan jäätiin nollille ja samoin pisteittä. Ensimmäisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin neljästi, joten se antoi Copa Americalle hyvät lähtökohdat. Nyt vastustajan taso on hyvin vastaavaa luokkaa kuin Uruguay-pelissä. Keltapaidat ovat ennakkoon laadukkaampi nippu. Varsinaista tasoeroa on vaikea nähdä, mutta kokonaisuutena etu on heillä. Ykkönen tulee päälle 40 pinnalla. Kannatus on vähän liikaa. Ohitus ei inspiroi, mutta otetaan risti kylkeen.

Marokko – Norsunluurannikko

Jalkapallon Afrikan Mestaruusturnauksessa Marokko kohtaa Norsunluurannikon. Atlas Lions nappasi avauksesta vähämaalisen voiton Namibiaa vastaan. Koitoksen ainokainen syntyi vasta ihan lopussa, mutta pelitilanteiden valossa voitto meni oikealle nipulle. Varsinkin toisella puoliajalla paine kasvoi ajoittain suureksi. Aiemmin tänä vuonna ehdittiin pelata neljä kamppailua, jotka tuottivat kolme tappiota ja yhden tasapelin. Mestaruusturnauksen alla pelattiin tappiollinen koitos Sambiaa vastaan, ja vaikka kyseessä oli ystävyyspeli, alakerran toiminta jätti syytä huoleen. Les Éléphants nappasi avauksessa täyden pistepotin Etelä-Afrikkaa vastaan. Ottelun ainokainen syntyi vähän tunnin jälkeen. Voitto oli varsin ansaittu, mutta pistejako ei olisi ollut iso vääryys. Alla on kuudesta edellisestä koitoksesta viisi voittoa, ja vaikka monet niistä mentiin ystävyyspelien merkeissä, itseluottamus ennen Mestaruusturnausta oli kunnossa. Perustasoltaan niput ovat hyvin lähellä toisiaan. Aavistuksen paremmat punapaidat saavat olla marginaalisia ennakkosuosikkeja. Prosentit ovat hyvin kohdallaan. Ykkösen ja ristin yhdistelmällä voi lähteä liikkeelle.

Etelä-Afrikka – Namibia

Jalkapallon Afrikan Mestaruusturnauksessa Etelä-Afrikka pyrkii kaatamaan Namibian. Bafana Bafana koki ensimmäisellä kierroksella niukan tappion Norsunluurannikkoa vastaan. Pelitilanteiden valossa tappio ei ollut varsinaisesti vääryys, mutta pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Toisaalta monet hyvät maalipaikat olivat vähissä. Mestaruusturnauksen alla ehdittiin pelata maaliton tasapeli Ghanan kanssa. Sitä edelsi COSAFA Cupissa paikka viidentenä. Miehistöllä alakerta on isossa roolissa, kun taas monesti ratkaisuvoimaa kaivataan lisää. Nippu tuntee hyvin toisensa. Brave Warriors pelasi ensimmäisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Marokkoa vastaan. Koitoksen ainokainen syntyi viimeisten hetkien aikana. Pelitilanteiden valossa lopputulos oli silti ansaittu. Aiemmin tässä kuussa pelattiin voitollinen ottelu Ghanaa vastaan. COSAFA Cupissa kolmesta ottelusta voitettiin kaksi, mutta jäätiin lohkossa ilman kärkisijaa. Perustasoltaan sinipaidat ovat perässä, mutta isosta tasoerosta ei voi puhua. Ykkösen kannatus on karannut, sillä se on jopa muutamia kymmeniä prosentteja yli. Vaikea muita peli-ideoita on keksiä kuin tehdä ohitus.

Cork – Derry

Jalkapallon Irlannin Premier Divisionissa yhteen iskevät Cork ja Derry. Kotijoukkue on saalistanut edelliseltä viideltä kierrokselta yhden voiton. Kesäkuussa on ehditty pelata vähämaalinen pistejako Sligon kanssa. Kotona alla on kahden maalin tappio Dundalkille, mutta siitä on aikaa noin puolitoista kuukautta. Alla on kaikkiaan viisi kilpailullista tien päällä käytyä koitosta. Vierasjoukkueella on alla viihdyttävä tasapeli Shamrockin kanssa. Miehistö oli kahden maalin tappiolla. Edelliseen viiteen kierrokseen kasassa ei ole voittoa enempää, mutta menestystä on tullut muuten isäntiä paremmin. Hyökkäyspelaaminen on ollut raikkaampaa. Alakertakin on ollut hieman edellä. Reissussa on ehditty pelata 11 kierrosta, joista vähintään pistejakoon on venytty yhdeksän kertaa. Rebel Army ei ole menestynyt kotonaan häävisti, sillä siellä voittoihin on venytty kahdesti. Maalinteon kanssa on ollut vaikeaa. Kotona kuuteen viimeiseen kierrokseen viidesti itse on tehty enintään maali. Lähtökohdat ovat erittäin tasaiset, mutta The Candystripesille menestykselle löytyy ehkä paremmat perusteet. Tien päällä ei ole voitettu sitten huhtikuun 15. päivän, mutta reissussa monella kerralla itse on tehty kuitenkin vähintään kaksi osumaa. Risti on hyvä napata kaveriksi.

Waterford – Bohemians

Jalkapallon Irlannin Premier Divisionissa Waterford pyrkii kaatamaan Bohemiansin. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet edelliseltä viideltä kierrokselta kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Finn Harpsia vastaan ja voitollisesti UC Dublinia vastaan. Pelitilanteiden valossa Finn Harpsia vastaan menestystä olisi voitu saada. Cupissa mentiin jatkoon Brayta vastaan. Kyseessä on pelaava ja aktiivinen nippu. Vierasjoukkue pelasi viimeksi voitollisesti Shamrockia vastaan. Pelitilanteiden valossa tasapeli ei olisi ollut vääryys. Toisaalta voitto tasokkaasta nipusta teki fiilikselle hyvää. Toukokuun viimeisenä päivänä tehtiin viisi osumaa mainittua Finn Harpsia vastaan. The Blues on pelannut viimeksi toukokuussa, joten paras pelituntuma on poissa. Heillä pelattuna on kolme koitosta vähemmän, mutta maalinteossa on onnistuttu silti kerran enemmän. Alakerta on ajoittain liian virheherkkä. The Gypsies on perustasoltaan kyllä edellä, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia siten, että kakkoselle ei tule noin 45 pinnaa enempää. Kakkosen kannatus on liikaa. Rohkeasti suunnaksi ohituskaista.

Shamrock – Dundalk

Shamrock pelaa Dundalkia vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Irlannin Premier Divisionissa. Molemmat miehistöt ovat pelanneet erinomaiset noin 20 kierrosta, sillä kumpikin nippu löytyy sarjataulukosta kahdelta ensimmäiseltä sijalta. Edelliseen viiteen kierrokseen isännät ovat ehtineet kerätä kolme voittoa, tasapelin ja tappion. Vierasjoukkueella on alla yhtä monta voittoa. Rovers on pelannut kesäkuussa kahdesti, kun taas sarjakärki on esiintynyt kerran. The Lilywhitesin hyökkäyspelaaminen on ollut sarjan parasta antia. Heidän alakertansa on toiminut niin ikään hienosti. Vastustajat ovat tehneet nipulle hädin tuskin kymmentä osumaa. Reissussakin menestystä on riittänyt. Hoops on menestynyt kotonaan hyvin, vaikka viimeksi tullut viihdyttävä tasapeli Derryn kanssa oli pieni pettymys. Sitä seurasi tien päällä yllättävä tappio Bohemiansille, mutta pistejako olisi ollut hyvin saatavilla. Kyseessä on ennakkoon yksi kierroksen tasaisimmista otteluista. Koitokseen lähdetään lähes tasabuukista. Pinnat ovat kohdallaan. Varovaista kakkosta voi harkita, mutta ristin kera. The Town vaikuttaa kokonaisuutena hieman paremmalta.

New York RB – Chicago

Jalkapallon USA:n MLS-liigaa, yhteen iskevät New York RB ja Chicago. Isännät ovat saalistaneet edelliseltä viideltä kierrokselta kolme voittoa, tasapelin ja tappion. Edellisellä kierroksella menetettiin kahden maalin johtoasema Philadelphiaa vastaan käydyssä koitoksessa. Sitä edelsi kuitenkin täysi pistepotti sekä Real Salt Lakesta että Cincinnatista. Vierasjoukkueella on alla kahden maalin tappio Atlantalle ja vähämaalinen tasapeli Real Salt Laken kanssa. Siinä välissä ehdittiin pelata cupissa tappiollisesti Saint Louisia vastaan. Hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Lisäksi alakerta on ollut ajoittain liian haavoittuvainen. Perustasoltaan The Metros ei ole kuitenkaan selvästi edellä. Lisäksi heillä paras pelituntuma on kateissa, kun taas vierailijat pelasivat viimeksi sunnuntaina. Fire on urakoinut tien päällä kahdeksan kierrosta ilman voittoja, mutta peliesitykset ovat sisältäneet useasti monia hyviä asioita. Toki yksi voitto tulisi hyvään saumaan. Kummallakin ryhmällä on pari poissaoloa. Ykkönen toteutuu noin 50 prosentilla. Kannatus on lähtenyt laukalle, sillä se on noin 80 pinnassa. Ohituskaistalle käy tie, sillä toista vaihtoehtoa ei oikein löydy.

Colorado – Los Angeles FC

Jalkapallon USA:n MLS-liigaa, Colorado saa vastaansa Los Angeles FC:n. Rapidsin alkukausi on ollut vaikea, mutta kasassa on kuitenkin edelliseltä viideltä kierrokselta kolme voittoa. Edellisessä koitoksessa tien päällä pelattiin viihdyttävä tasapeli Vancouverin kanssa. Kotona alla on täysi pistepotti Minnesotasta. Siinä välissä mentiin cupissa tappiollisesti New Mexicoa vastaan. Viimeksi täysi pistepotti ei ollut kaukana, ja pelaajiston itseluottamus on menossa kokonaisuutena parempaan päin. Toki on selvää, että vielä etenkin alakerran kanssa on selvästi töitä. Vierasjoukkue on pelannut edellisellä kahdella kierroksella voittoisasti Montrealia ja Portlandia vastaan. Cupissakin on ehditty pelata hyvän menestyksen kera. Alkukausi on mennyt hienosti, sillä läntisessä konferenssissa ollaan edelleen kärjessä. Varsinkin hyökkäyspelaaminen on toiminut mainiosti. Alakerta on ollut niin ikään vahva. Carlos Vela löytyy maalipörssin kärjestä jo peräti 16 maalilla. Kummassakin leirissä lienee pari poissaoloa. Tasoeroa löytyy sen verran, että vierailijat juhlivat päälle 55 pinnalla. Kakkosen kannatus on mennyt liian isoksi, mutta suora ohitus ei inspiroi. Risti poimitaan kylkeen.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu