kasinosankarit

Kohteita 32786

Avoimet kohteet 3

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 29.1.

Tiistaina jalkapalloa pelataan eri puolilla Englantia. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 5:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Newcastle – Manchester City | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Newcastlen vieraaksi. Kotijoukkue voitti viimeksi sarjassa Cardiffin, mutta perään FA Cupissa matka tuli päätökseensä Watfordia vastaan. Vierasjoukkue on ollut edelleen hurjassa pelivireessä, sillä alla on kaikki kilpailut mukaan lukien kahdeksan voittoa putkeen. Viimeksi taivaansiniset murskasivat kotonaan FA Cupissa Burnleyn. Manchesterilaisia vastaan on tehty edellisen kerran maali tammikuun kolmantena päivänä ja tuolloinkin vastassa oli Liverpool. Harakat ovat voittaneet kotonaan marraskuun 10. päivän jälkeen vain kerran. Maalinteko on ollut tuskaa, sillä siinä on onnistuttu kotonakin keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Poissaolot eivät tee tilanteesta helpompaa. Citizens on voittanut joulukuun kahdeksannen päivän jälkeen kaikki vieraissa pelaamansa taistot lukuun ottamatta tappiota Leicesterille. Varsinkaan tällaisista peleistä ei ole varaa menettää pisteitä, jotta mestaruustaistelu säilyy realistisena. Kaikki tekijät kotietua lukuun ottamatta ovat sarjakakkosen puolella.

Manchester United – Burnley

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United saa vastaansa Burnleyn. Isäntien mainio pelivire jatkui perjantaina FA Cupin merkeissä, kun jatkopaikka metsästettiin Arsenalin vieraana. Manchesterilaiset ovat voittaneet kaikki kilpailut mukaan lukien kahdeksan viimeisintä taistoaan. Tammikuun aikana punapaidat ovat ehtineet kaatamaan tien päällä niin Tottenhamin kuin Arsenalin. Vierasjoukkueella alla on FA Cupissa tullut murskatappio Manchester Citylle, mutta lancashirelaisten keskittyminen oli jo hyvissä ajoin tulevissa sarjan peleissä. Miehistö on parantanut omaa pelivirettään, mutta kyseessä on edelleen yksi ehdokkaista pelaamaan loppuun saakka sarjapaikkansa puolesta. Tapaninpäivän jälkeen ainoa tappio on tullut kuitenkin viime viikonloppuna FA Cupin merkeissä. Pelaajiston itseluottamus on yhdestä murskatappiosta huolimatta kohentunut, mutta loistavassa iskussa olevan Red Revilsin vieraana venyminen pisteille ei ole mitenkään uskottavaa. Claretsilla on myös loukkaantumisia. Miehistöjen välillä tasoero on etenkin nykyisellään karmea, ja kun kotijoukkue on kulkenut Old Traffordilla pitkään lähes voitosta voittoon, yhdeksäs peräkkäinen kilpailullinen voitto on luvassa. Jättiläisten pelaamista on tällä hetkellä hienoa seurata.

Arsenal – Cardiff

Arsenal saa vieraakseen järkytyksen keskellä olevan Cardiffin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Valioliigassa. Tykkimiehet hävisivät perjantaina FA Cupissa Manchester Unitedille, mutta sarjassa alla on täysi pistepotti Chelseasta. Vierasjoukkue hävisi edellisessä kamppailussaan Newcastlelle, eikä miehistö ole tehnyt neljään viimeiseen kilpailulliseen kamppailuunsa yhtään osumaa. Lontoolaiset ovat pelanneet ajoittain ailahdellen, mutta esimerkiksi Chelseaa vastaan peliesitys oli vahva. Kotonaan Gunners on ollut yksi sarjan parhaimmista nipuista. Walesilaisilla on enemmän valmistautumisaikaa, mutta monella osa-alueella miehistöllä olisi kokonaisvaltaisesti paljon parannettavaa. Kapean hyökkäyspelaamisen ohella oman tason vastustajiakin vastaan menestyminen on vaatimatonta. Siitä esimerkit saatiin, kun FA Cupissa pudottiin Gillinghamille, eikä kotona Huddersfieldin verkkoon saatu maaliakaan. Tien päällä ainoa voitto on tullut kaikki kilpailut mukaan lukien Leicesteristä. Maalinteossa on siellä onnistuttu vain kerran vähintään kahdesti. Sarjanousija on yksi vahvimmista ehdokkaista putoamaan takaisin Mestaruussarjaan. Loukkaantumiset eivät helpota tilannetta. Punavalkoisillakin on yhä niitä, mutta kyse on silti jättisuosikista.

Wolverhampton – West Ham

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Wolverhampton isännöi West Hamia. Susilla alla on sarjasta vauhdikkaitten vaiheiden jälkeen tullut voitto Leicesteristä, mutta FA Cupissa jouduttiin uusintaan Shrewsburya vastaan. Tuolloin tappionkin kokeminen oli lähellä, vaikka oranssimustat sitä hallitsivat. Sarjanousija on menestynyt hyvin montaa kärkipään nippua vastaan, mutta vastapainona matkalle on mahtunut odottamattomia pistemenetyksiä. Kyseessä on kuitenkin yksi kuluvan vuosikymmenen parhaimmista sarjanousijoista. Juuri ennen vuodenvaihdetta voitettiin vieraissa Tottenham. Kuuteen viimeiseen kilpailulliseen otteluun neljästi maalinteossa on onnistuttu vähintään kahdesti. Hammersilla alla on sarjasta tappio Bournemouthille ja FA Cupista putoaminen Wimbledonille. Tuolloin omiin meni neljä osumaa, mutta sen perusteella isoon huoleen ei ole aihetta. Alkuvuosi on sisältänyt parhaimmillaan voiton Arsenalista. Alla on kuitenkin kolme kilpailullista reissupelien tappiota, ja toki isommassa kuvassa puolustuspelaamisen kanssa on ollut epävarmuutta. Lisäksi Bournemouthia vastaan hyökkäyspelaaminen oli pääasiassa kehnoa. Loukkaantumisia on myös edelleen riesana. Materiaaleissa ei ole merkittävää eroavaisuutta. Yhdessä illan vaikeimmin ennakoitavassa pelissä isännät ovat pieniä ennakkosuosikkeja.

Fulham – Brighton

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Brighton matkustaa Fulhamin vieraaksi. Mökkiläiset hävisivät viimeksi Tottenhamille, kun taas toiseksi edellisellä kierroksella tappio koettiin Burnleylle. Vierasjoukkue pelasi viimeksi sarjassa tappiollisen taiston Manchester Unitedia vastaan. FA Cupissa West Bromwichin kanssa ei saatu selvyyttä paremmuudesta, joten se uusitaan. Pelitilanteiden valossa voitto olisi ollut otettavissa. Lontoolaisille on tehty alkuvuoden aikana jokaisella kerralla vähintään kaksi maalia, eikä marraskuun 24. päivän jälkeen kotona voittoihin ole pystytty kertaa enempää. Lokit ovat voittaneet tien päällä sarjassa vain kahdesti ja nekin tulivat Newcastlesta ja Huddersfieldistä. Miehistö on pelannut alkuvuonna reissussa kolmesti tehden niissä kuitenkin yhteensä kuusi osumaa. Joulua edeltäneen kierroksen jälkeen ainoat tappiot ovat tulleet Liverpoolille ja Manchester Unitedille. Albionilla valmistautumisaika on jäänyt lyhyemmäksi. Kotijoukkue on onnistunut maalinteossa vähintään kahdesti lokakuun jälkeen vain Southamptonia vastaan. Isossa kuvassa vierailijoiden alakerta on toiminut selvästi heitä paremmin. Molemmilla miehistöillä on edelleen hieman poissaoloja. Tasainen ja tiukka koitos on luvassa. Vaikka suuremmat paineet löytynevät Cottagersilta, sinivalkoisilla on hyvä mahdollisuus jatkaa Whitesin vaikeuksia.

Huddersfield – Everton

Jalkapallon Englannin Valioliigan taistossa toisensa kohtaavat valmennukseensa muutoksia tehnyt Huddersfield ja Everton. Kotijoukkue hävisi viimeksi odotetusti Manchester Citylle, kun taas vierasjoukkueella alla on sarjasta niukka tappio Southamptonille ja FA Cupissa Millwallille. Neljään edelliseen kilpailulliseen kamppailuun kolmesti maalinteossa on kuitenkin onnistuttu enemmän kuin kerran. Isännät ovat voittaneet edellisen kerran marraskuussa, eikä nykyisellään mikään puolla sitä, että suunta olisi selvästi kohentumassa. Hyökkäyspelaaminen on ollut kauniisti sanottuna surkeaa, eikä kotonakaan menestymistä ole tullut oikein lainkaan. Viiteen edelliseen kotiotteluun kerran omiin on mennyt vähemmän kuin kaksi osumaa. Pelaajiston usko omaan tekemiseen ei ole hääppöinen. Loukkaantumiset eivät tee tilanteesta sen helpompaa. Toffees on voittanut vieraissa lokakuun kuudennen päivän jälkeen vain kertaalleen, mutta nyt vastustajan heikko taso huomioiden selvää vierailijoiden hallintaa on luvassa. Nipulla on ollut ratkaisuvoimaa ihan toisella tavalla, mutta selvää ailahtelua ja epätasaisuutta on ollut haittana. Todellista osaamista ja potentiaalia olisi paljon parempaan menestymiseen. Liverpoolilaisten materiaali on useita pykäliä Terriersiä edellä, eikä näillä tiedoilla raitapaitojen vaatimaton kotivire ole parantumassa.

Swansea – Birmingham

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa vastakkain asettuvat Swansea ja Birmingham. Joutsenet ovat pääsemässä hyvään pelivireeseen, sillä alla on viiteen edelliseen kilpailulliseen otteluun neljä voittoa. Viimeksi sarjassa täysi pistepotti napattiin Sheffield Unitedista ja perään FA Cupissa Gillinghamista. Walesilaiset ovat saaneet hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia, sillä maalinteossa on onnistuttu alkuvuoden aikana kolmesti vähintään kolme kertaa. Vierasjoukkueen pelivire on päinvastainen, sillä viimeisimmästä voitosta on aikaa monta viikkoa. Viimeksi miehistö hävisi sarjassa Middlesbroughille ja perään Norwichille. Edellisellä kierroksella ensimmäinen puolituntinen oli tuskaa. Marraskuun jälkeen tien päällä ainoa voitto on tullut Wiganista. Bluesilla on kaksikosta enemmän valmistautumisaikaa, mutta juuri muut tekijät eivät puolla heidän paluutaan voittojen pariin. Isännät ovat hävinneet marraskuun jälkeen kotonaan vain Aston Villalle, eikä tuolloinkaan tappion välttäminen olisi ollut väärin. Swansin itseluottamus on kunnossa, onnistumisia on tullut onnistumisien perään, ja edellisten viikkojen aikana myös alakerta on ollut hyvä. Seitsemään viimeiseen kilpailulliseen otteluun kerran omiin on mennyt enemmän kuin maali.

Bolton – Reading

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Reading matkustaa Boltonin vieraaksi. Wanderers hävisi sarjassa viimeksi West Bromwichille ja perään FA Cupissa Bristolille. Royals hävisi viimeksi Derbylle, mutta sitä edelsi voittoisa taisto Nottinghamista. Pelitilanteiden valossa viimeksi pisteeseen venyminen ei olisi ollut vääryys. Isännät ovat voittaneet sarjassa edellisen kerran yli kuukausi sitten ja tuolloinkin Rotherhamin. Hyökkäyspelaaminen on ollut liian kapealla pohjalla, sillä maalinteossa on onnistuttu keskimäärin selvästi alle kerran ottelua kohden. Monesti myös puolustuspelaamisen kanssa on haastavaa. Itseluottamus on huono. FA Cupissa tullut tappio Bristolille oli pelitilanteiden valossa täysin ansaittu. Kotonakin on ollut usein tuskaa. Kyseessä on vahva ehdokas putoamaan keväällä. Vierasjoukkueelta on löytynyt kaksikosta enemmän maalintekovoimaa, mutta tien päällä maalinteko on silti tuskaa. Siinä on onnistuttu viimeksi vähintään kahdesti syyskuussa. Reissussa alakerta on ollut kuitenkin voittavalla tasolla, sillä sarjassa omiin on mennyt lokakuun jälkeen kerran enemmän kuin yksi maali. Heillä on myös enemmän valmistautumisaikaa. Kahdesta huonosta nipusta vierailijat ovat nykyisin vähemmän heikompia ja siten syytä ottaa tarkempaan harkintaan.

Blackpool – Wycombe

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa toisensa kohtaavat Blackpool ja Wycombe. Kotijoukkue nappasi edellisellä kierroksella voiton Coventrystä, kun taas vierasjoukkueella alla on niukka voitto Plymouthista. Miehistöt ovat sarjataulukossa toistensa tuntumassa, mutta sillä eroavaisuudella, että Bluesilta on löytynyt enemmän maalintekovoimaa, mutta myös heikompaa puolustuspelaamista. Oranssivalkoisten alakerta on toiminut paremmin. Kyseessä on yksi sarjan vähämaalisimmista nipuista. Heille on tehty sarjassa edellisen kerran edes yksi maali tammikuun ensimmäisenä päivänä. Kotona varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa tarvitaan kuitenkin uutta potkua, sillä siellä neljä viimeistä kilpailullista taistoa on mennyt osumitta. Nykyisellään tekeminen on liian puolustusvoittoista. Alkuvuoden paras onnistuminen oli ehdottomasti Portsmouthin yllättäminen. Vierailijoiden itseluottamus on varmasti kunnossa, sillä alla on sarjassa kolme voittoa putkeen. Kaksi vastustajista oli kuitenkin sarjataulukon häntäpäästä. Lisäksi joulukuun puolen välin jälkeen maalinteossa on onnistuttu vain yhdessä pelissä vähintään kahdesti. Tien päällä pelaaminen on yhä vaikeaa, vaikka viimeksi Bristol saatiinkin kaadettua. Tiukka ja todennäköisesti vähämaalinen peli on edessä.

Gillingham – Accrington

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa paremmuudestaan kamppailevat Gillingham ja Accrington. Isännät hävisivät viimeksi selvästi FA Cupissa Swansealle, kun taas sarjassa alla on niin ikään vaisut otteet Walsallia vastaan. Kolmeen viimeiseen kilpailulliseen kamppailuun omiin on mennyt lähes toistakymmentä osumaa. Alkuvuoden paras voitto oli Cardiffin yllättäminen. Vierasjoukkue hävisi viimeksi sarjassa Charltonille ja perään FA Cupissa Derbylle. Kausi on ollut maalinteon suhteen hankala. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Kotijoukkue on omannut kaksikosta enemmän tulivoimaa, mutta myös heikompaa puolustuspelaamista. Kotietukaan ei ole ollut kummoinen. Gills on usein kotonakin antanut alakertansa suhteen liikaa siimaa. Siitä hyvä esimerkki nähtiin juuri viimeksi Walsallia vastaan. Ryhmä ei ole jäänyt kotonaan kuitenkaan maaleitta marraskuun 10. päivän jälkeen kuin kerran. Stanley on viiteen edelliseen reissutaistoon neljästi jäänyt maaleitta. Kyseessä on muuten kuitenkin keskikastin vierailijoita. Loppuvuoden aikana puolustuspelaamisen kanssa oli hetkittäin isoja vaikeuksia, mutta sittemmin alakertaa on saatu kuntoon. Etenkin tien päälle uutta ratkaisuvoimaa olisi kuitenkin saatava, sillä nykyisellään maalinteon uhka on liian kapealla pohjalla. Otteluun on vaikeaa löytää juuri pientäkään ennakkosuosikkia.

Luton – Portsmouth

Kärkipään taistossa Luton saa vastaansa Portsmouthin, kun pelit jatkuvat jalkapallon Englannin Ykkösliigassa. Kotijoukkue on voittanut hieman heikomman ajanjakson jälkeen kaksi edellistä kamppailuaan, ja sarjassa peräti parikymmentä viimeisintä taistoa ovat sisältäneet tappioita vain kerran. Äskettäin Peterborough jäi jyrän alle. Miehistö on ollut varsinkin kotonaan lähes mahdoton pysäytettäväksi. Omiin menee järjestäen pieniä maalimääriä, mutta loistavan puolustuspelaamisen ohella maalinteko on ollut sarjan parhaimmistoa. Varsinkin kotonaan sarjakärki jättää vastustajansa jatkuvasti olemattomiin maalimääriin. Peliesitykset ovat erittäin tasapainoisia ja pelaajisto toteuttaa pelitapaa kiitettävästi. Kotona sarjassa yhtään tappiota ei ole tullut. Vierasjoukkue pelasi viikonloppuna FA Cupissa vähämaalisen tasapelin QPR:n kanssa, kun taas sarjassa alla on niukka tappio Oxfordille. Siinä välissä pelattiin vielä toinen cupin taisto voittoisasti Peterboroughista. Pompeyn alakerta on toiminut hyvin, josta osoituksena alkuvuonna heille on tehty kerran enemmän kuin maali. Otteluruuhkaa on kuitenkin ollut, sillä FA Cupin ja sarjan ohella on pelattu siis myös toista cupia. Miehistö on isossa kuvassa sarjan paras vierailija. Vaikka Hatters ei pelannut viimeksi FA Cupissa, heillä ei ole lepoetua. Panokset ovat suuret, sillä viiden kärki on kuuden pisteen sisällä. Todennäköisesti vähämaaliseen iltaan oranssipaidat lähtevät lievänä ennakkosuosikkina.

Bristol – Peterborough

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa vastakkain asettuvat Bristol ja valmennukseensa muutoksia tehnyt Peterborough. Kotijoukkue on pelannut sarjassa kolme edellistä kierrosta voitoitta, mutta viikko sitten cupissa napattiin jatkopaikka Port Valea vastaan. Sarjassa hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut tuskaa, sillä yhdenkin maalin tekeminen on onnistunut viimeksi joulukuun loppupuolella. Vierasjoukkue pelasi sarjassa viimeksi maalittoman tasapelin Charltonin kanssa. Sitä edelsivät tappiot cupissa Portsmouthille ja sarjassa Lutonille. Alkuvuonna maalinteko on ollut heillekin monesti vaikeaa. Lutonia vastaan alakertakin oli heikko. Ryhmien suurin eroavaisuus on löytynyt kuitenkin hyökkäyspelaamisesta, sillä Poshilta on löytynyt enemmän maalintekovoimaa. Heillä on kaksi vähintään kymmenen maalin pelaajaa. Kyseessä on myös yksi sarjan parhaimmista vierailijoista. Tien päällä enemmän pisteitä on kerännyt vain Portsmouth. Roversille on tehty kotona edellisen kerran vähintään kaksi maalia joulukuun alkupuolella, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan hyvän kotiedun omaava nippu. Kotona maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Ennen vuodenvaihdetta Piratesin pelivire oli hyvä, ja edelleen puolustuspelaaminen on toiminut aivan kelvollisesti, mutta tehottomuus on ongelmana. Joulukuun puolen välin jälkeen tilillä ei ole kuitenkaan tappiota enempää. Tasainen ja tiukka ilta on luvassa, mutta useammat tekijät puoltavat Unitedia.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu