kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 29.8.

Torstaina jalkapalloa pelataan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Tässä ovat vakiovihjeet torstaille, ja nämä vihjeet vakio 8:seen voi hyödyntää vapaasti.

AIK – Celtic

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa AIK pelaa Celticiä vastaan. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi skotlantilaisten voittoon maalein 2-0. Paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Tauolle mentiin kuitenkin maalittomassa tilanteessa, joten kummatkin osumat syntyivät toisella jaksolla. Tukholmalaiset lähtivät taistoon selvinä altavastaajina, mutta realistisesti ei vailla mahdollisuuksia menestyä. Lähes kaikki on vielä avoinna, mutta Skotlannissa yksi osuma olisi tullut mainioon saumaan. Ruotsin liigassa ehdittiin äsken voittaa Östersunds numeroin 1-3. Vihreävalkoisilla kotimaan sarja on käynnistynyt kolmella voitolla. Viimeksi täysi pistepotti tuli Heartsista. Kolmella kierroksella on tehty peräti 15 osumaa. Kummallakin ryhmällä on muutamia poissaoloja. Perustasoltaan vierasjoukkue on sen verran edellä, että reissussakin voittoon päädytään noin 43 prosentilla. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Ruotsalaisten pitää pelata koko kauden paras ottelunsa, ja todennäköisesti osumia on haettava jossain vaiheessa myös riskillä. Suoraa kakkosta ei uskalla merkata, mutta ristikakkosesta tulee ihan laadukasta peli-idean ainesta.

Frankfurt – Strasbourg

Frankfurt pelaa Strasbourgia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa. Ranskalaiset voittivat miehistöjen ensimmäisen kohtaamisen numeroin 1-0. Illan ainokainen tehtiin hieman puolen tunnin jälkeen. Pelitilanteiden valossa esimerkiksi lukemat 1-1 eivät olisi olleet merkittävä vääryys. Isännät ovat keränneet Saksan Bundesliigassa kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta voiton ja tappion. Viimeksi ottelu RB Leipzigiä vastaan päättyi niukkaan tappioon. Vierailijat ovat pelanneet Ranskan liigassa kahdesti pistejakojen merkeissä ja kerran tappion muodossa. Ensimmäinen voitto on vielä tulematta. Viimeksi tappio koettiin Rennesiä vastaan. Tosin siinä oli myös huonoa onnea. Kummallakin ryhmällä lienee pari poissaoloa. Saksalaiset lähtivät taistelupariin alun perin vahvoina ennakkosuosikkeina, ja vaikka ensimmäisestä koitoksesta tuli vähämaalinen tappio, kyseessä on edelleen pikkuinen voittajasuosikki ajatellen taistelua jatkopaikasta. Lisäksi suoralle voitolle on mahdollista antaa vajaat 70 pinnaa. Kannatusta on vähän liikaa, mutta kyseessä on kokonaisuutena niin hyvä nippu, että ykkösen voi napata tolpaksi saakka.

Wolverhampton – Torino

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa yhteen iskevät Wolverhampton ja Torino. Englantilaiset voittivat miehistöjen ensimmäisen kohtaamisen numeroin 2-3. Ottelu oli hyvinkin vauhdikas ja viihdyttävä, sillä ilta piti sisällään maalien joukossa muun muassa oman osuman ja rankkarin. Oranssimustat pääsivät tauolle maalin edellä, kun italialaisten pelaaja teki oman osuman. Koitos oli lähellä päättyä kahden maalin erolla, mutta lopun rankkari mahdollisti sen, että saapasmaan ylpeys pääsee toiseen otteluun vähän paremmista asetelmista. Viimeksi tasapeli ei olisi ollut vääryys. Kotijoukkue on ehtinyt pelata Valioliigassa kolme kierrosta, kun taas torinolaisten kausi Italian liigassa on vasta alkanut. Siellä ensimmäinen kierros meni voitollisesti Sassuolosta. Koitoksessa päästiin edelle jo vartin kohdalla. Isännät pelasivat viimeksi Valioliigassa pistejaon Burnleyn kanssa. Se oli ennakkoon pieni pettymys, mutta tappiokaan ei ollut kuin hetken päässä. Wanderers oli alun perin ennakkosuosikki menemään jatkoon ja kyllä kotona on syytä puhua vähän yli 50 pinnan voittajasuosikista. Kannatus on mennyt karvan yli, joten otetaan alipelattu risti rinnalle.

Rangers – Legia

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Rangers isännöi Legiaa. Ryhmien ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittoman tasapelin merkeissä. Skotlantilaiset olivat myös Puolassa ennakkosuosikin asemassa, joten heille maaliton tasapeli oli pieni pettymys. Sitä ei voitu pitää kuitenkaan selvänä vääryytenä. Kotijoukkueen kausi Skotlannin liigassa on alkanut vahvasti, sillä kasassa on kolmelta kierrokselta yhtä monta voittoa. Maalinteossa on onnistuttu yhdeksän kertaa. Viimeksi voitto tuli St. Mirreniä vastaan. Eurooppa-liigan karsintojen edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin kaikkiaan seitsemän kertaa. Vastassa oli tanskalainen FC Midtjylland. Vierasjoukkue on esiintynyt Puolan liigassa kolme kertaa voitollisesti ja kerran tasapelin ja tappion merkeissä. Viimeksi voitto irtosi LKS Lodzia vastaan. Koitoksessa oltiin tunnin kohdalla vielä maalin tappiolla. Taustalla lienee poissaoloja. Perustasoltaan sinipaidat ovat sen verran selvästi edellä, että ykköseen päädytään noin 65 pinnalla. Kannatusta on pikkuisen liikaa, mutta kyllä vierailijoiden menestyminen on vaikeasti nähtävillä. Ehkä ykkösen voi merkata sellaisenaan tolpaksi saakka.

Zorja – Espanyol

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Espanyol matkustaa Zorjan vieraaksi. Espanjalaiset olivat viikko sitten parempia maalein 3-1. Ukrainalaiset pääsivät puoliajalle maalin edellä, mutta toisella puoliajalla katalonialaiset tekivät kolme maalia. Voitto oli oikeutettu. Loppulukemat olisivat voineet olla jopa isommatkin, mutta esimerkiksi yhdestä rankkarista ei onnistuttu tekemään neljättä osumaa. Perustasoltaan kotijoukkue on tietenkin perässä, mutta vieraat eivät viime kaudella La Ligassa voittaneet tien päällä kolmea kertaa enempää. Miehistö ei ole napannut sarjassa vielä voittoa. Kasassa on tasapeli ja tappio. Viimeksi tasapeli tuli Alavesin kanssa. Isännät ovat aloittaneet kautensa Ukrainassa kolmella voitolla, tasapelillä ja tappiolla. Viimeksi voitto irtosi niukasti Karpatysta. Vaikka sinivalkoiset ovat vahvoja ennakkosuosikkeja menemään jatkoon, osuma vieraissa tarkoittaa sitä, että Muzhyky ei ole vailla mahdollisuuksia. Se vaatii kuitenkin vähintään kahta osumaa. Vierailijat ovat tien päällä vain vähän yli 40 prosentin voittajasuosikkeja. Kannatusta on rajusti liikaa, sillä yli 65 pinnaa on merkki siitä, että ykkösristi on hyvää peli-idean ainesta.

Bnei Yehuda – Malmö

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Bnei Yehuda kohtaa Malmön. Ruotsalaiset juhlivat ensimmäisessä koitoksessa voittoa maalein 3-0. Pelitilanteiden perusteella paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Ensimmäisellä puoliajalla tulleet kaksi osumaa olivat israelilaisille henkisesti kovia kolauksia. Kolmas maali tehtiin heti toisen jakson alussa. Kotijoukkueella on vielä pieni mahdollisuus taistella jatkopaikasta, mutta ensimmäisellä puoliajalla on tehtävä ainakin yksi osuma. Samalla vieraat on pidettävä ilman yhtäkään osumaa. Yksikin maali heille tarkoittaisi sitä, että jatkopaikkaan ei käytännössä olisi enää mahdollisuutta. Israelin liiga ehdittiin käynnistää hyvin voitolla Shmonaa vastaan. Voittoon oikeuttanut maali tuli kuitenkin lisäajan lopussa. Taivaansiniset pelasivat äskettäin Ruotsin liigassa niukasti tappiollisesti Djurgårdenia vastaan. Pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus, mutta esimerkiksi rankkarista maalinteossa ei onnistuttu. Terveystilanne ei ole nytkään parhaasta päästä. Di blåe saa olla vieraissakin noin 45 prosentin ennakkosuosikki. Kannatusta on kuitenkin vajaat 60 prosenttia, joten eiköhän lähdetä kohti ohituskaistaa.

Molde – FK Partizan

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa vastakkain asettuvat Molde ja FK Partizan. Serbialaiset voittivat miehistöjen ensimmäisen kohtaamisen maalein 2-1. Norjalaiset saivat koitoksen ensimmäisen osuman, mutta Seydouba Soumahin ja Zoran Tosicin osumat käänsivät illan. Tasapelikään ei olisi ollut merkittävä vääryys. Voittoon oikeuttanut osuma syntyi 84. minuutilla. Toisaalta vuonomaalaisille osuma vieraissa tarkoittaa sitä, että kotona 1-0 voitto riittäisi jatkopaikkaan. Ennen ensimmäistä koitosta tilanne oli se, että MFK oli jopa pieni ennakkosuosikki menemään jatkoon. Viikko sitten silloiset isännät olivat kuitenkin vajaan 50 prosentin ennakkosuosikkeja. Sinivalkoiset ovat ehtineet pelata ensimmäisen ottelun jälkeen kerran Norjassa viihdyttävän pistejaon merkeissä Odd Grenlandia vastaan. Voittoon olisi ollut hyvä tilaisuus. Vierailijat eivät ole pelanneet tässä välissä Serbian liigassa. Pohjoismaalaiset ovat kotonaan vähän alle 50 pinnan ennakkosuosikkeja. Pinnat ovat oikein. Suoraa ykköstä ei uskalla merkata, joten otetaan risti kylkeen.

Apollon – PSV

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa toisensa kohtaavat Apollon ja PSV. Ryhmät pelasivat vastakkain viikko sitten ja tuolloin hollantilaiset nappasivat voiton maalein 3-0. Osumat tehtiin toistensa lähellä heti toisen jakson alussa. Kaikki maalit merkattiin eri pelaajien nimiin. Vaikka voitto meni oikealle nipulle, koitos oli numeroita tasaisempi. Kyproslaiset lähtivät taistelupariin alun perin vahvoina altavastaajina, joten nyt heiltä vaaditaan todellista ponnistusta ja avausjaksolle ainakin yhtä osumaa, jotta jatkopaikkaan olisi vielä pieni mahdollisuus. Osumia on pakko voida hakea myös riskillä. Hyökkäysvoimaista pelitapaa tarvitaan. Ainakin vierailla on muutamia poissaoloja. Nipulla kausi on alkanut Hollannissa kahdella voitolla ja tasapelillä. Isäntien kausi Kyproksen liigassa ei ole vielä alkanut. Eindhovenilaiset ovat perustasoltaan sen verran hyviä, että vieraissakin on syytä puhua vajaan 45 prosentin voittajaehdokkaista. Kannatusta on lähemmäs 70 prosenttia, joten vahvasti ylipelatusta merkistä on kyse. Ykkösristin yhdistelmälle on käyttöä.

Spartak Moskova – SC Braga

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa yhteen iskevät Spartak Moskova ja SC Braga. Miehistöjen ensimmäinen kohtaaminen päättyi portugalilaisten voittoon maalein 1-0. Koitoksen ainokainen viimeisteltiin noin 20 minuuttia ennen loppua. Maali merkattiin Ricardo Hortalle. Kotijoukkueen kausi on alkanut Venäjän sarjassa hyvin, sillä kasassa on seitsemältä kierrokselta neljä voittoa, muutama tasapeli ja yksi tappio. Viimeksi voitto tuli Samarasta. Tosin ratkaisevaa maalia saatiin odotella lisäajalle. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata Portugalin liigassa kerran voitollisesti ja kerran myös tasapelin ja tappion merkeissä. Viimeksi vähämaalinen tasapeli Gil Vicenten kanssa oli lievä pettymys, vaikka iltaan päästiin nopeasti maalin edellä. Taustalla on muutamia poissaoloja, mutta The Red-Whites ei ole liikkeellä myöskään ilman niitä. Os Arcebispos oli viikko sitten parempi osapuoli ja myös ennen karsintojen viimeistä kierrosta taisteluparin ehdoton ennakkosuosikki. Venäjällä tilanne on se, että kotonaan vahvat moskovalaiset ovat marginaalisia ennakkosuosikkeja. Ykköstä on pelattu kuitenkin lähes 60 prosenttia, joten ohituksen pitäisi olla selvä asia.

Antwerp – AZ

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Antwerp pyrkii kaatamaan AZ:n. Ryhmien ensimmäinen koitos päättyi viikko sitten vähämaaliseen tasapeliin. Belgialaiset onnistuivat maalinteossa hieman ennen puoliaikaa ja hollantilaiset kymmenisen minuuttia ennen loppua. Alkmaarilla olisi ollut hyvä mahdollisuus mennä myös voittoon saakka. Toisella jaksolla Butan ulosajon myötä iltaa saatiinkin jatkaa miehen ylivoimalla. The Great Oldin kausi on alkanut Belgiassa hyvin, sillä kasassa on neljältä kierrokselta kolme voittoa ja yksi tappio. Viimeksi täysi pistepotti irtosi St. Truidenista. Vierailla kausi on alkanut Hollannissa kahdella voitolla ja yhdellä pistejaolla. Viimeksi vastassa oli FC Groningen. Ennen ensimmäistä koitosta Cheeseheads oli lievä ennakkosuosikki menemään jatkoon. Isäntien onnistuttua viimeksi tekemään vieraissa osuman, tilanne on kääntynyt nyt niin, että heistä saadaan minimaalinen ennakkosuosikki taistelussa jatkopaikasta. Belgiassa ottelua lähestytään lähes tasabuukista. Kakkosen kannatus on noin viisi prosenttia liian pieni. Suoraa kakkosta ei merkata, mutta ristikakkosesta löytyy ihan hyvää peli-idean ainesta.

Trabzonspor – A.E.K.

Trabzonspor pelaa A.E.K.:ta vastaan, kun koitokset jatkuvat jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa. Niput pelasivat vastakkain viikko sitten ja tuolloin turkkilaiset nappasivat voiton maalein 1-3. Kreikkalaiset saivat iltaan hyvän alun, sillä maalinteossa onnistuttiin itse jo heti alussa. Ensimmäisen puoliajan loppu oli kuitenkin vaikeaa aikaa, sillä Karadeniz Fırtınası sai kaksi osumaa ja kolmanteen olisi ollut rankkarin muodossa hyvä tilaisuus. Kolmas maali tehtiin 70. minuutilla. Kaikki heidän maalinsa merkattiin Caleb Ekubanin nimiin. Ennen Eurooppa-liigan karsintojen viimeistä kierrosta oli syytä puhua yhdestä tasaisimmasta kaksikosta. Perustasoltaan niput ovat lähellä toisiaan, mutta Black Sea Stormia on pidettävä hieman parempana ryhmänä. Kummankin nipun kausi on Turkin ja Kreikan liigassa saatu käyntiin. Vierailijoiden tulee onnistua maalinteossa ainakin kahdesti. Ensimmäisessä kohtaamisessa ateenalaiset olivat pikkuisia ennakkosuosikkeja, kun taas nyt Turkissa isännät ovat vähän yli 50 prosentin voittajaehdokkaita. Kannatusta on yli 70 prosenttia, joten selvästi ylipelattu merkki menee ohitukseen.

Guimaraes – FCSB

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa Guimaraes pelaa FCSB:tä vastaan. Miehistöjen avaustaisto pelattiin maalittoman tasapelin merkeissä. Koitokseen lähdettiin käytännössä tasabuukista, joten lopputulos ja vähäiset hyvät maalipaikat eivät tulleet yllätyksenä. Isännät ovat ehtineet pelata Portugalin liigassa kaksi pistejakoa. Viimeksi pisteet tasattiin Famalicaon kanssa. Aluksi oltiin jääty vähämaaliseen pistejakoon Boavistan kanssa. Vastustaja tuli tasoihin ihan lopussa. Nippu teki Eurooppa-liigan karsintojen edellisellä kierroksella yhdeksän maalia Ventspilsin verkkoon. Vierailijoiden kausi on alkanut Romaniassa vaikealla tavalla. Kasassa on seitsemältä ensimmäiseltä kierrokselta yksi voitto ja yksi tasapeli. Tappioita on tullut viidesti. Alakertaa tulee saada paremmaksi. Kummallakin ryhmällä on pari poissaoloa. Perustasoltaan portugalilaiset ovat ehdottomasti edellä ja kotonaan noin 60 prosentin ennakkosuosikkeja. Kannatusta on 70 prosenttia, joten ylipelatusta merkistä on kyse. Suoraa ohitusta ei tehdä, mutta alipelattu risti on hyvä kaveri.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu