kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jääkiekkoon 3.1.

Perjantaina jääkiekkoa pelataan muun muassa Liigassa, Mestiksessä ja NHL:ssä. Tässä ovat vakiovihjeet perjantaille, ja nämä vihjeet vakio 8:selle saa käyttää itselle sopivalla tavalla.

Ilves – TPS

Jääkiekon Liigassa yhteen iskevät Ilves ja TPS. Kotijoukkueella oli menossa päättyneen vuoden lopulla pieni heikompi ajanjakso, mutta sen jälkeen on ehditty palata takaisin voittojen pariin. Kahdella edellisellä kierroksella on saatu jatkoilla tulleet voitot Ässiä ja KooKoota vastaan. Esimerkiksi KooKoota vastaan tasoihin tultiin aivan viimeisten hetkien aikana. Toinen osuma tehtiin jatkoilla. Tamperelaisten kausi on mennyt kokonaisuutena hienosti ja alla on kymmeneen viimeiseen otteluun kahdeksan voittoa. Kymmenen ottelun kuntopuntarissa ollaan kärjessä. Eetu Mäkiniemi on saanut kantaa maalilla vastuuta, sillä Lukas Dostal on ollut nuorten MM-kiekossa. Ville Kolppanen on ollut vaisuhko. Mäkiniemi on ollut aidosti hyvä. Lassi Thompson ja Matias Maccelli ovat Dostalin tavoin sivussa. Vierasjoukkue ehti pelata loppuvuodesta Spengler Cupissa, jossa matka vei komeasti neljän joukkoon. Siellä homma päättyi selvään tappioon Kanadalle. Liigassa on pelattu viimeksi tappiollisesti HIFK:ta vastaan. Turkulaisten kausi on ollut vaikea, mutta Sveitsissä varsinkin Joel Janatuinen ja Lauri Pajuniemi esiintyivät edukseen. Spengler Cupissa ehdittiin napata mainio voitto Davosista. Se toi itseluottamusta. Topi Nättinen palannee jäälle. Tupsukorvien voitto tulee päälle 55 prosentilla. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että kaveriksi otetaan vähän pelattu risti.

Sport – SaiPa

Sport saa vastaansa SaiPan, kun ottelut jatkuvat jääkiekon Liigassa. Vaasalaiset lähtivät kohti alkanutta vuotta kolmen ottelun tappioputkessa. Tappiolliset ottelut koettiin Ässiä, HIFK:ta ja Lukkoa vastaan. Viimeksi venyttiin sentään jatkoille, mutta kympin sakkiin pääseminen on vaikeaa. Edellisessä ottelussa kolmas erä oli itseltä parasta tekemistä. Kolmannessa erässä jopa koko pistepottiin olisi ollut hyvät puitteet. Punapaidat ovat saaneet pisteitä kotonaan toiseksi heikoiten yhdessä Pelicansin kanssa. Kotona on tullut neljällä edellisellä kerralla kolme tappiota. Risto Dufvan alaisuudessa on pelattu silti paremmin ja kurinalaisemmin. Lappeenrantalaisten viimeinen ottelu päättyneenä vuonna meni rajusti tappiollisesti Tapparaa vastaan. Viimeksi omiin meni peräti seitsemän osumaa. Toisen erän puolessa välissä ehdittiin olla jo neljä maalia takana. Otteista paistoi varsinkin huolimattomuus ja turhat jäähyt. Keltamustilla päättynyt vuosi loppui myös muuten heikolla tavalla. Varsinkin alakerrasta löytyy selviä kehityksen kohteita. Nuoret maalivahdit eivät ole onnistuneet, mutta esimerkiksi edellisessä ottelussa ongelmia oli paljon laajemmin. Alakerrassa on useampia poissaoloja. Pelicansista tullut Ossi Ikonen on ehditty saada tilalle. Isojen pisteiden illassa kotijoukkue on vajaan 45 prosentin voittajasuosikki. Oikein pelatusta ykkösestä tulee rohkeasti tolppa.

Lukko – Jukurit

Jääkiekon Liigassa toisensa kohtaavat Lukko ja Jukurit. Raumalaiset ovat saaneet neljällä edellisellä kierroksella yhden voiton ja se tuli jatkoilla Sportia vastaan. Edellisellä kierroksella pelattu ottelu olisi voinut mennä vastustajan vahvan kolmannen erän merkeissä myös vaasalaisten eduksi. Loppuvuoden kahdessa muussa ottelussa koettiin jatkoilla tullut tappio Tapparaa vastaan ja varsinaisen peliajan tappio maalilla Ässiä vastaan. Isännillä varsinkin ylivoiman osalta on ollut tökkimistä, sillä viimeiseen 15 ylivoiman mahdollisuuteen maalinteossa ei ole onnistuttu. Ville Heinola, Ville Petman, Vili Sopanen ja Tapio Laakso ovat yhä sivussa, mutta Justin Danforth palaa kokoonpanoon. Vierasjoukkue ehti saada joulukuussa kasaan vain kolme pistettä. Mikkeliläisten edelliset ottelut ovat menneet tappiollisesti KalPalle, JYPille ja KooKoolle. Maalinteko on ollut vaikeaa. Peliesitykset ovat olleet kokonaisuutena vaisuja, mutta matkalle on mahtunut pari hieman parempaa ottelua. Omiin menee liikaa maaleja. Paikka kympin sakkiin on erittäin vaikean työn takana. Kristian Tanus, Mikko Kokkonen ja Jakub Galvas puuttuvat vieraiden vahvuudesta. Ykkönen tulee vähän alle 60 prosentilla. Ykkönen on joitain pinnoja ylipelattu, mutta otetaan se pitkin hampain tolpaksi.

Pelicans – Ässät

Jääkiekon Liigassa Pelicans pelaa Ässiä vastaan. Lahtelaiset nappasivat päättyneen vuoden lopulla kaksi jatkoilla tullutta voittoa HIFK:sta. Turkoosipaitojen tilanne taistelussa sijoituksista kympin sakkiin jatkuu vaikeana, mutta suunta on kohti parempaa. Marraskuun 22. päivän jälkeen on tosin ehditty saada yhä vain yksi varsinaisen peliajan voitto. Neljällä edellisellä kierroksella on pelattu HIFK:n ohella myös Kärppiä ja Tapparaa vastaan, joten vastustajien taso on ollut sarjan kärkeä. Esimerkiksi Kärppiä vastaan pelattiin odotuksiin nähden hyvä taisto, vaikka Oulusta tultiin kotiin pisteittä. Alex Lintuniemi sai viimeksi tällin päähänsä. Elias Ulander pelaa ensimmäisen ottelunsa. Vierasjoukkue päätti viime vuotensa jatkoilla kärsittyyn tappioon Ilvekselle. Lähiaikoina on ehditty pelata myös voitollisesti Lukkoa ja Sportia vastaan. Viimeksi ottelulle saatiin kurja alku. Voitto olisi voinut mennä silti hyvin myös patapaidoille. Nippu on ollut pelillisesti lähiaikoina yllättävänkin vahva. Porilaiset ovat juuri isäntien tähtäimessä, sillä vieraat löytyvät kympin paremmalta puolelta. Kuuden pisteen taistossa panokset ovat suuret. Iltaan mennään lähes tasabuukista. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liikaa, joten ristikakkosesta napataan hyvä peli-idea.

Jokerit – SKA Pietari

Jääkiekon KHL:ssä SKA Pietari matkustaa Jokereiden vieraaksi. Helsinkiläiset päättivät edellisen vuotensa voittamalla Vitjazin numeroin 4-1. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin kärsitty tien päällä jatkojen tappio Sotshia vastaan. Edellisessä ottelussa ensimmäisen erän jälkeen oltiin maalin tappiolla, mutta toisessa erässä maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa. Suomalaiset ovat läntisessä konferenssissa neljäntenä ja parhaillaan kymmenen ottelun pisteputkessa. Kotona napattiin joulukuussa neljästä ottelusta kolme voittoa. Kymmenen viimeisen ottelun kuntopuntarissa miehistö on KHL:n ykkösenä. Vierasjoukkueen kolmen ottelun voittoputki päättyi edellisellä kierroksella, kun pietarilaiset kärsivät tappion jatkoilla Severstalia vastaan. Jättiläinen on esiintynyt muuten hyvin ja löytyy läntisen konferenssin toiselta sijalta. Tien päällä menestystä on tullut parhaiten heti TsSKA Moskovan jälkeen. Vieraiden voitot ovat pohjautuneet tasokkaaseen alakertaan, sillä omissa on soinut vain 84 kertaa. Se on KHL:ssä kolmanneksi pienin lukema. Maalivahtien osastolla on nähty kauden mittaan suurta turbulenssia. Alkukauden heikkojen otteiden jälkeen suunta on mennyt kokonaisuutena siis selvästi kohti parempaa. Venäläiset saavat olla myös vieraissa pikkuisen alle 45 prosentin voittajasuosikkeja. Viitisen pinnaa ylipelattu kakkonen on hyvä varmistaa ristillä.

IPK – SaPKo

Jääkiekon Mestiksessä vastakkain asettuvat IPK ja SaPKo. Kotijoukkue pelasi päättyneen vuoden lopulla kahdella kierroksella ensin voitollisesti Hokkia vastaan ja perään tappiollisesti samaa vastustajaa vastaan. Kotona tullut tappio kajaanilaisia vastaan oli merkittävä yllätys. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin myös ennakkosuosikkeja. Kymmenen edellisen ottelun kuntopuntarissa ollaan kuitenkin kärjessä kahdeksan voiton merkeissä. Niistä viisi saatiin varsinaisella peliajalla. Kotona menestystä on tullut kolmanneksi parhaiten. Julius Rantaeskola tekee paluun jäälle. Vierasjoukkue päätti viime vuotensa kahteen tappioon Ketterää vastaan. Kahdessa ottelussa maalinteossa ei onnistuttu itse kertaakaan. Alakerta saatiin pysymään laadukkaana, mutta ratkaisuvoima jäi olemattomiin. Toisaalta vastassa oli sarjan paras porukka. Viimeksi Imatralla ottelun ainokainen tehtiin ensimmäisen erän lopussa. Tien päällä menestystä on tullut neljänneksi parhaiten. Alla on kuitenkin reissusta kolmen ottelun tappioiden jakso. Miehistöjen aiemmat kohtaamiset ovat menneet savonlinnalaisten eduksi. Molemmat taistot olivat lokakuussa. Ykkönen tulee vähän alle 45 prosentilla. Kakkosta on pelattu vain pikkuisen yli 20 prosenttia, joten kakkosesta merkataan rohkea tolppa.

TUTO – Jokipojat

Jääkiekon Mestiksessä toisensa kohtaavat TUTO ja Jokipojat. Turkulaiset esiintyivät viime vuoden lopussa kahdella kierroksella voitollisesti KeuPaa vastaan ja tappiollisesti samaa vastustajaa vastaan. Kotona voitto irtosi maalein 4-2, kun taas vieraissa tappio kärsittiin numeroin 5-2. Kahdella edellisellä tien päällä pelatulla kierroksella omiin on mennyt 11 maalia, mutta isännät ovat voittaneet Turussa kuudella edellisellä kerralla viidesti. Viimeksi kotona ensimmäiselle tauolle päästiin kaksi maalia edellä. Keuruulla ensimmäisellä tauolla oltiin niin ikään johdossa, mutta sen jälkeen alkoivat vaikeudet. Vierasjoukkue pelasi päättyneen vuoden kahdella viimeisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Peliittoja vastaan ja perään voitollisesti samaa nippua vastaan. Tappio kotona heinolalaisille oli ilman muuta yllätys, mutta tien päällä palattiin voittojen pariin. Lassi Raitanen, Niko Hämäläinen ja Sami Mutanen ovat vierailta sivussa, mutta Nico Joki tekee paluun. Ärjypaidat voittivat joulukuussa Turussa numeroin 6-2. Miehistöillä on eroa vain voiton verran. Kotijoukkue on noin 45 pinnan voittajasuosikki. Vajaat kymmenisen pinnaa ylipelattu ykkönen ohitetaan.

K-Vantaa – Ketterä

Jääkiekon Mestiksessä yhteen iskevät K-Vantaa ja Ketterä. Kotijoukkue pelasi päättyneen vuoden kahdella viimeisellä kierroksella selvästi voitollisesti Kooveeta vastaan ja kolmella maalilla tappiollisesti niin ikään samaa vastustajaa vastaan. Ottelu oli tosin lähellä päätöstä vielä vain 2-1:ssa. Hienosti esiintynyt vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti SaPKoa vastaan. Molemmat voitot tulivat samasta vastustajasta. Imatralaisten kausi on sujunut kokonaisuutena mainiosti. Sarjataulukossa pidetään edelleen kärjen sijoitusta. Menestystä on tullut hyvin sekä kotona että vieraissa. Viimeiset lähes kahdeksan erää on pidetty oma maali koskemattomana. Tosin joulukuussa vieraissa alakerrassa oli myös jopa yllättävän suurta haavoittuvaisuutta. Vantaalaiset taistelevat tiukasti pääsystä kahdeksan joukkoon. Peliesitykset tarvitsevat tasaisuutta ja varmuutta, mutta kahdeksan joukkoon pääseminen on hyvinkin tehtävissä. Waltteri Ignatjew ja Aleksi Halme tekevät paluun lohipaitaan. Lisäksi Keni Karalahti hyppää takaisin jäälle yhdessä Erkka Seppälän tavoin. Vieraat ovat noin 40 pinnan voittajasuosikkeja. Kakkosta on pelattu selvästi liikaa, mutta kokonaan ohitusta ei uskalla tehdä. Mukaan tulee vain vähän pelattu ykkönen.

Hokki – RoKi

Jääkiekon Mestiksessä Hokki pelaa RoKia vastaan. Kotijoukkue päätti edellisen vuotensa voittoon IPK:ta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin ehditty pelata tappiollisesti samaa vastustajaa vastaan. Kajaanilaiset ovat voittaneet kuudella edellisellä kierroksella viisi kertaa, mutta suurin osa voitoista on tullut jatkojen kautta. Alkaneeseen vuoteen saatiin lähteä silti hyvällä mielellä, vaikka kausi on ollut muuten vaikea. Sarjataulukossa ollaan edelleen kahdeksan heikommalla puolella. Voitto IPK:sta oli itseluottamukselle mainio juttu, sillä vastustaja oli koitoksessa vahva ennakkosuosikki. Ottelulle saatiin hyvä alku, sillä maalinteossa onnistuttiin jo ensimmäisellä kympillä. Risto Mattila, Jarkko Harjula ja Antti Palojärvi tekevät paluun jäälle. Vierasjoukkue pelasi päättyneen vuoden lopulla kaksi ottelua Hermestä vastaan. Kotona irtosi voitto maalein 4-3, kun taas tien päällä kärsittiin tappio numeroin 2-0. Ennen edellistä ottelua ehdittiin saada neljään viimeiseen kamppailuun kolme voittoa. Kokkolassa vastustaja teki ottelun puolessa välissä lopulta voittoon vieneen osuman. Toinen tuli lopussa tyhjiin. Kausi on ollut niin ikään vaikea, mutta suunta on sentään kohti parempaa. Sarjataulukossa ollaan silti viimeisenä. Jaossa on erittäin isot pisteet. Ykkönen tulee pikkuisen yli 45 prosentilla. Noin 15 prosenttia ylipelattu ykkönen menee sivuun.

KeuPa – Peliitat

KeuPa saa vastaansa Peliitat, kun ottelut jatkuvat jääkiekon Mestiksessä. Isännät päättivät edellisen vuotensa selvään voittoon TUTOsta. Päivää aiemmin oltiin ehditty tosin kärsiä tappio samalle vastustajalle. Ennen edellistä kierrosta kotijoukkue pelasi viisi kierrosta putkeen ilman voittoja, joten täysi pistepotti tuli enemmän kuin tarpeeseen. Se oli samalla kotona marraskuun 23. päivän jälkeen ensimmäinen napattu voitto. Kotona oli mennyt kolmella edellisellä kierroksella kahdesti omiin kuusi osumaa. Edellisessä ottelussa ratkaisuvoimaa saatiin laajalla rintamalla, vaikka ensimmäisen erän jälkeen oltiin maalin tappiolla. Vierasjoukkue pelasi päättyneen vuoden viimeisellä kierroksella tappiollisesti Jokipoikia vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa oli tullut koko pistepotti samaa nippua vastaan ja silloin maalinteossa onnistuttiin itse viidesti. Kausi on ollut muuten vaikea. Omiin on mennyt liikaa maaleja, mutta ratkaisuvoimaakaan ei ole ollut tarpeeksi kuin hetkittäin. Peliesitykset ovat kovin ailahtelevaisia. Tasaisuutta ja varmuutta pitäisi olla lisää. Viimeksi tappio ei ollut ennakkoon yllätys. Tien päällä menestystä on tullut vaisusti. Ykkönen tulee aika tasan 60 prosentilla. Ykkönen on sen verran paljon ylipelattu, että rinnalle on hyvä saada vähän pelattu risti.

Carolina – Washington

Jääkiekon NHL:ssä Carolina pelaa Washingtonia vastaan. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Montrealia ja juuri Capitalsia vastaan. Miehistöjen edellinen kohtaaminen päättyi sunnuntaina Hurricanesin eduksi maalein 6-4. Punapaidat voittivat viimeksi Canadiensin odotetusti numeroin 3-1 ja edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse jo toisella minuutilla. Kotona on voitettu viidellä edellisellä kerralla neljä ottelua. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti New York Islandersia vastaan. Tappio sinipunaisille oli vähintään lievä yllätys, mutta lähiaikoina on ollut myös muuten vaikeaa. Neljään viimeiseen taistoon on saatu yksi voitto ja se tuli jatkoilla Columbusta vastaan. Vierailta kausi on sujunut muuten vahvasti. Menestystä on tullut hyvin myös tien päällä. Tosin siellä kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt 13 maalia. Luvassa on edellisen kohtaamisen tavoin vauhdikas ja luultavasti monia maaleja sisältävä koitos. Ottelu ei ole kaukana tasabuukista, mutta isännille tulee pikkuinen ennakkosuosikin asema. Pinnat ovat hyvin kohdallaan. Lähdetään taistoon ykköskakkosella.

Dallas – Detroit

Jääkiekon NHL:ssä Dallas saa vieraakseen Detroitin. Stars on pelannut kolmella edellisellä kierroksella kolme kertaa voittojen merkeissä. Voitot on ehditty napata Coloradoa, Arizonaa ja Nashvillea vastaan. Ottelussa Nashvillea vastaan pelattiin Talviklassikon merkeissä ja siellä vastustaja pääsi nopeasti kaksi maalia edelle. Vihreäpaidat ottivat heti alussa jäähyjä, jotka kostautuivat kahdessa osumassa. Toisen erän lopussa itse onnistuttiin tekemään illan ensimmäinen maali ja se oli ottelulle suuri muutos. Kolmannessa erässä maalinteossa onnistuttiin kolme kertaa. Kahdessa edellisessä ottelussa maalinteossa on onnistuttu kahdeksan kertaa. Vierasjoukkue nappasi edellisellä kierroksella kahden maalin voiton San Josea vastaan. Täysi pistepotti ennakkoon parempaa vastustajaa vastaan oli hyvä onnistuminen, mutta Red Wings on ollut muuten isoissa ongelmissa. Itäisessä konferenssissa ollaan yhä viimeisenä. Varsinkin vieraissa on tuskaa. Peliesitykset tarvitsevat kokonaisuutena monella osa-alueella kehitystä. Aluksi alakertaa olisi syytä laittaa parempaan kuntoon. Ykkönen tulee noin 65 prosentilla. Ykkönen on ylipelattu, mutta se tulee silti tolpaksi.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu