kasinosankarit

Kohteita 32721

Avoimet kohteet 4

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 3.10.

Jalkapallon otteluennakot ovat Unibet Supertotoon.

Rotherham – Bristol

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Rotherham saa vastaansa Bristolin. Kotijoukkue johti viimeksi Stokea vastaan kahdella maalilla, mutta menetti lopulta taiston pistejakoon. Materiaaliltaan miehistö on yksi sarjan heikoimmista porukoista, mutta ryhmä on pystynyt yksittäisissä kamppailuissaan pelaamaan tasaväkisesti myös selvästi tasokkaampia nippuja vastaan. Heillä on Stoke-tasapelin ohella alla voitto Derbystä. Hyökkäyspelaaminen on silti usein vaatimatonta ja tehotonta. Vierasjoukkue ei ole voittanut kolmeen edelliseen kertaan, mutta vastassa ovat olleet lähiaikoina niin Aston Villa kuin West Bromwich. Nyt vastustajan taso on aivan toisesta ääripäästä, ja tien päälläkin selvästi laadukkaampi City hallitsee pelitapahtumia. Erityisesti Andreas Weimannin alkukausi on ollut mainio, sillä hän on tehnyt jo viisi osumaa. Tomas Kalas lienee sivussa. Enemmän lepoaikaa saanut The Robins on lähellä täyttä pistepottia.

Nottingham – Millwall

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa yhteen iskevät Nottingham ja Millwall. Kotijoukkue saalisti edellisellä kierroksella tasapelin Blackburnin kanssa, ja viimeisimmästä tappiosta alkaa olla aikaa jo reilu kuukausi. Pelitilanteiden valossa Roversin vieraanakin olisi voitu napata täysi pistepotti. Pelaajiston itseluottamus on kunnossa. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat selvästi vaisummat, sillä alla on edelleen vain yksi voitto ja runsaasti pettymyksiä. Viimeksi puolustuspelaamisen kanssa oli tuskaa, kun Sheffield United viimeisteli heitä vastaan kolme osumaa. Sinipaidat ovat kärsineet vieraissa suurista tehottomuusongelmista, sillä viiteen matkapeliinsä The Lions on tehnyt yhteensä yhden maalin. Maalintekopaikkoja on luotu monesti tarpeeksi, mutta heikko itseluottamus vaikuttaa viimeistelyynkin. Perustasoltaan Forest on vierailijoita laadukkaampi kokonaisuus, ja näillä tiedoilla punapaidat lähtevät otteluun odotetusti ennakkosuosikkina.

Derby – Norwich

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjaa, Derby isännöi Norwichia. Kotijoukkueen viimeisin kamppailu päättyi pettymykseen, kun Boltonia vastaan ei saatu napattua edes pistettä. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olivat kummalliset. The Rams on myös tällä kaudella nousukarsintamateriaalia, ja parhaimmillaan miehistö on jo ehtinyt kaatamaan Englannin Liigacupissa Manchester Unitedin. Hyökkäyspelaamiseen olisi saatava vielä uutta vaihdetta, sillä monesti maalintekopaikkoja luodaan aivan tarpeeksi, mutta viimeistelyn kanssa on selvästi parannettavaa. Vierasjoukkue on yksi alkukauden onnistujista, mutta isommassa kuvassa näin hyvästä nipusta ei ole kysymys. Pelaajiston itseluottamus on kuitenkin korkealla, ja hyökkäyspäässä erityisesti Teemu Pukki on ollut mainiossa iskussa. Puolustuspelaamisessaankin Kanarianlinnut ovat olleet jo pitkään vahvoja. Yhtään tappiota ei ole koettu elokuun 25. päivän jälkeen, mutta terveyshuolet ovat edelleen läsnä. Tiedossa on vaikeasti ennustettava ottelu, johon isäntiäkään ei saane kuin minimaaliseksi ennakkosuosikiksi.

Sheffield Wednesday – West Bromwich

Sheffield Wednesday kohtaa West Bromwichin, kun kamppailut jatkuvat jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa. Isännät nappasivat edellisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Leedsiä vastaan. Sitä aiemmin tullut täysi pistepotti Aston Villaa vastaan oli niin ikään mainio suoritus. Leedsiä vastaan tappio ei olisi ollut vääryys. Vierasjoukkue on ollut läpi alkukauden erinomaisessa pelivireessä, vaikka Englannin Liigacupissa pudottiin jatkosta Crystal Palacea vastaan. Albion on yksi suurimmista ennakkosuosikeista pelaamaan ensi kaudella taas Valioliigassa. Materiaaliltaan miehistö on selvästi sheffieldiläisiä tasokkaampi porukka. Suurin eroavaisuus ryhmien välillä on löytynyt hyökkäyspelaamisesta, sillä The Owlsin ratkaisuvoima ei ole ollut lähellekään vierailijoiden luokkaa. Vaikka kotijoukkue onkin saanut lähiviikkoina useita onnistumisia, heidän peliesityksensä eivät ole yhtä tasaisia vastustajaan nähden. Muutamat avainpelaajien loukkaantumiset ovat olleet yhtenä syynä. Näillä tiedoilla The Baggies on ansaitusti vahvoilla.

Blackburn – Sheffield United

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa paremmuudestaan kamppailevat Blackburn ja laadukas Sheffield United. Kotijoukkueen alkukaudessa on ollut paljon hyvää, vaikka alla on vasta kolme voittoa. Edellisessä taistossaan Rovers nappasi pisteen Nottinghamia vastaan. Isäntien tärkeimpänä tehtävänä on sarjapaikan säilyttäminen, jotta paluuta sarjaporrasta alemmaksi ei tapahdu heti keväällä. Huolestuttavaa on kuitenkin lisääntyneet vaikeudet puolustuspelaamisen kanssa. Kotietu on ollut pitkään vahva. Vierasjoukkueen alkukausi on ollut onnistunut, josta hyvänä osoituksena kahteen edelliseen taistoonsa punavalkoiset ovat tehneet kuusi osumaa. Materiaaliltaan The Blades on lancashirelaisia tasokkaampi porukka, ja kotiyleisön suosikit kärsivät yhä myös pienistä loukkaantumishuolista. Esimerkiksi Dominic Samuelien paluuta odotellaan. Tulivoimaisemmat vierailijat hallitsevat todennäköisesti reissussakin pelitapahtumia, ja vaikka sinivalkoisten edellisestä kotitappiosta on runsaasti aikaa, niukasta vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen.

PSV – Inter

Jalkapallon Mestarien liigassa PSV saa vieraakseen Interin. Kotijoukkue kärsi turnauksen ensimmäisessä kamppailussaan ruman tappion Barcelonaa vastaan, mutta muuten pelivire on ollut pitkään mainio. Viikonloppuna napattiin täysi pistepotti Bredan vieraana. Hollantilaiset ovat tulivoimainen nippu, mutta kansainvälisillä kentillä heidän on panostettava selvästi enemmän puolustuspelaamiseensa. Italialaiset ovat niin ikään erinomaisessa pelivireessä, ja heillä lähtökohdat Mestarien liigan jatkamiseen ovat isäntiä selvästi paremmat. Alla on dramaattisten vaiheiden jälkeen tullut voitto Tottenhamista, mikä antaa vastustajaan nähden enemmän pelivaraa. Materiaaliltaan milanolaiset ovat eindhoovenilaisia laadukkaampi ryhmä, mutta kotonaan punavalkoiset ottavat pelitapahtumien hallintaa itselleen. Vähintään pisteeseen on venyttävä. Muutaman tärkeän pelaajan pelikunto tulee tarkistaa myöhemmin. Kotietu on odotetusti merkittävä ja siellä maaleja nähdään useasti monia kappaleita. Turnauksen ensimmäiseen kotiotteluun on ladattu valtavasti odotuksia, sillä Camp Noulla ei ollut realistisia menestymismahdollisuuksia. Vierailijoiden puolustuspelaaminen on ollut pitkään kuitenkin erinomaista, eikä näillä tiedoilla tasapelin todennäköisyyttä kannata aliarvioida.

Tottenham – Barcelona

Jalkapallon Mestarien liigaa, Tottenham ja Barcelona taistelevat pisteistä. Englantilaiset ovat päässeet heikomman ajanjakson jälkeen takaisin vahvaan pelivireeseen, sillä alla on kilpailullisista taistoista kolme voittoa putkeen. Mestarien liiga käynnistyi kuitenkin dramaattisella tappiolla Interille, joten nyt olisi saatava ainakin osa pisteistä. Terveyshuolia on edelleen olemassa. Peliesityksissäkin on yhä kehityskohteita. Vierasjoukkueen lähtökohdat sisältävät kysymysmerkkejä, sillä alla on outoja lopputuloksia. Viimeksi päädyttiin vähämaaliseen tasapeliin Athletic Bilbaon kanssa. Sitä edelsi kaksi niin ikään selvää pettymystä. Esimerkiksi Athletic Bilbaota vastaan luotiin parikymmentä maalintekoyritystä, joten hieman paremmalla viimeistelyllä olisi maalinteossa onnistuttu moneen otteeseen. Katalonialaiset ovat materiaaliltaan Spursia tasokkaampi nippu, mutta omat terveyshuolensa ovat myös vierailijoilla. Toisaalta heidän urakkansa käynnistyi Mestarien liigassa murskavoitolla, joten suuremmat paineet ovat kotijoukkueen puolella. Tiedossa on yksi kierroksen vaikeimmin ennustettavista otteluista, sillä ei espanjalaisjättiä saa reissussa näillä tiedoilla kuin minimaaliseksi ennakkosuosikiksi.

Atletico Madrid – Club Brugge

Jalkapallon Mestarien liigassa Club Brugge matkustaa Atletico Madridin vieraaksi. Kotijoukkue avasi kilpailussa urakkansa kaatamalla Monacon, kun taas vierasjoukkue hävisi Dortmundia vastaan. Tasoero madridilaisten eduksi on odotetusti valtava, eikä kamppailun ennakkosuosikista ei ole mitään epäselvyyttä. Punavalkoiset pelasivat viikonloppuna maalittoman tasapelin Real Madridin kanssa, ja vaikka maalinteossa ei onnistuttu kertaakaan, Madridin toisen jättiläisen nollaaminen teki varmasti pelaajiston itseluottamukselle hyvää. Belgialaisilla on alla murskavoitto kaupungin toisesta seurasta, mutta nyt vastustaja on aivan toisesta ääripäästä. Viimeksi naapuriseura ei saanut millään osa-alueella mitään aikaan. Kaveh Rezaei on yhä sivussa. Tico pääsee pelaamaan kaksikosta vapautuneemmin, sillä heidän ensimmäisen kierroksen voittonsa antaa enemmän pelivaraa bruggelaisiin nähden. Vahvaa espanjalaisten hallintaa on luvassa. Olisi koko toisen kierroksen yksi isoimmista yllätyksistä, jos vierailijat venyisivät edes pisteeseen.

Dortmund – Monaco

Jalkapallon Mestarien liigassa kohtaavat Dortmund ja Monaco. Saksalaiset pääsevät otteluun vahvoista lähtökohdista, sillä Mestarien liigassa alla on voitto Club Bruggen kustannuksella, eikä Bundesliigassa ole mennyt yhtään sen heikommin. Viikonloppuna voitto napattiin Leverkusenin vieraana erinomaisen toisen puoliajan turvin. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin hyvät, sillä peliesitykset ovat kaukana heidän materiaalillaan tavoiteltavista suorituksista, eikä varsinkaan hyökkäyspelaamista tunnuta saavan millään toimimaan. Viimeksi jäätiin maaleitta St.Etienneä vastaan. Ruhtinaskunnan tappio avauskierroksella Atletico Madridille tarkoittaa sitä, että heillä on isäntiä suuremmat paineet avata pistetilinsä. Keltamustilla on edelleen huolia terveystilanteen suhteen, mutta punavalkoisilla loukkaantumiset ovat niin ikään riesana. Näillä asetelmilla vierailijoiden terveyshuolet ovat suurempi ongelma. Taistossa on odotetusti yksi suuri voittajasuosikki, sillä Saksan jättiläisellä itseluottamus on korkealla, alla on paljon onnistumisia ja vahva kotietu. Selväkään voitto ei olisi kaukaa haettua.

Napoli – Liverpool

Napoli ja Liverpool iskevät yhteen jalkapallon Mestarien liigan huippuottelussa. Italialaiset jäivät yllättäen ensimmäisellä kierroksella maalittomaan tasapeliin Crvena Zvezdaa vastaan, vaikka pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi kyllä kuulunut turkoosipaidoille. Viikonloppuna Juventusta vastaan koettiin lopulta ansaittu tappio, sillä Vanha Rouva oli alkua lukuun ottamatta parempi osapuoli. Epäonnistunut Serbian reissu tarkoittaa sitä, että paineet kasvavat. Vierasjoukkueella on alla Englannin kentiltä vähämaalinen tasapeli Chelsean kanssa ja Mestarien liigasta voitto PSG:stä. Se nosti entisestään vierailijoiden korkealla olevaa itseluottamusta. Punapaidat ovat olleet jo pitkään yksi Euroopan vaikeimmin kaadettavista seuroista, ja ensimmäisen kierroksen voitolla ryhmässä säilyy myös rentous ja vapautuneisuus. Valmennus saa materiaalista irti kiitettävästi. Vastakkain ovat odotetusti kaksi erittäin tulivoimaista nippua, mutta kokonaisvaltaisesti englantilaiset ovat kaksikosta tasapainoisempi ryhmä. Alakerran pieniä terveyshuolia on saatu kuntoon. Molemmilla seuroilla on yhä pieniä loukkaantumisia, jotka kannattaa tarkistaa ennen pelipäätöstä. Saapasmaan jättiläinen on kotonaankin kyllä pieni altavastaaja.

FC Porto – Galatasaray

Jalkapallon Mestarien liigassa vastakkain asettuvat FC Porto ja Galatasaray. Portugalilaiset avasivat turnauksen vähämaalisella tasapelillä Schalkea vastaan, mutta pelitilanteiden valossa enemmänkin olisi ollut otettavissa. Oman maansa pääsarjassa sinipaidat ovat olleet odotetusti erinomaisessa pelivireessä. Viimeksi Tondela kaatui vain maalilla, mutta hieman paremmalla viimeistelyllä loppulukemat olisivat voineet olla rajut. Kotietu on odotetusti erittäin vahva. Vierasjoukkue voitti kilpailun avauksessaan Lokomotiv Moskovan selvästi kolmen maalin erolla. Maalintekoyrityksiä luotiin 16 kappaletta ja yksi osumista syntyi aivan taiston lopulla rangaistuspotkusta. Turkkilaisilla on ollut ja on edelleen huolia loukkaantumisten suhteen, mutta isänniltäkin muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on hyvä tarkistaa myöhemmin. Vincent Aboubakar loukkaantui edellisen kierroksen voitossa. Vierailijoiden puolustuspelaaminen tien päällä herättää kysymysmerkkejä, sillä kahteen edelliseen matkataistoon verkot ovat soineet omissa seitsemän kertaa. Perustasoltaan Dragons on istanbulilaisia tasokkaampi ryhmä ja kotonaan ansaitusti selvä voittajasuosikki.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu