kasinosankarit

Kohteita 32861

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 3.12.

Tiistaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannin Valioliigassa, Ranskan Ligue 1:sessa ja Ranskan Ligue 2:sessa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 5:seen on mahdollista käyttää itselle hyvällä tyylillä.

Crystal Palace – Bournemouth

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Crystal Palace pelaa Bournemouthia vastaan. Kotijoukkue pääsi edellisellä kierroksella voittojen makuun, kun täysi pistepotti irtosi kahdella maalilla Burnleyta vastaan. Kotkat on ollut loppuvuodesta muuten heikossa pelivireessä, mutta edellisellä kierroksella tullut voitto teki itseluottamukselle hyvää. Kotona on alla niukka tappio Liverpoolia vastaan. Edellisellä kierroksella ilahduttavaa oli myös se, että maalinteossa onnistuttiin itse kahdesti. Lontoolaisten peliesitykset eivät ole olleet viimeisten viikkojen osalta äsköistä ottelua lukuun ottamatta kummoisia, mutta vastustajien taso on ollut myös kovaa luokkaa. Vierasjoukkue pelasi viimeksi niukasti tappiollisesti Tottenhamia vastaan. Cherriers on voittanut kahdeksaan edelliseen kierrokseen kerran, mutta on matkalle mahtunut myös onnistumisia. Vähän aikaa sitten ehdittiin pelata seitsemän kierrosta siten, että tappioita ei tullut yhtä kertaa enempää. Vaikka tien päällä on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista, esimerkiksi viimeksi Tottenhamin vieraana peliesityksessä oli monia hyviä ominaisuuksia. Vierailla on yhä poissaoloja, mutta ei Eagles ole kotonaan noin 45 prosenttia isompi ennakkosuosikki. Selvästi ylipelattu ykkönen laitetaan sivuun.

Burnley – Manchester City

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City matkustaa Burnleyn vieraaksi. Kotijoukkue on napannut kolmeen viimeiseen kamppailuunsa kaksi voittoa, mutta Clarets kärsi viimeksi kahden maalin tappion Crystal Palacelle. Isäntien peliesitys oli viimeksi tappiosta huolimatta aivan hyvä. Vähän aiemmin vielä virheherkkää alakertaa on ehditty saada paremmaksi. Marraskuun saldoksi tuli neljästä ottelusta kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Vierasjoukkue jäi viimeksi dramaattisesti pistejakoon Newcastlen kanssa. Taivaansinisten viidestä edellisestä kilpailullisesta ottelusta on tullut yksi voitto. Viimeksi koko pistepotti oli hetken päässä, mutta niin tiukkaa ottelua oli vaikea odottaa. Kautta on toki paljon jäljellä, mutta Liverpool on ehtinyt jo 11 pisteen karkumatkalle. Tällaisesta ottelusta ei ole muuta mahdollisuutta kuin napata voitto, jos mestaruuden taistelu halutaan säilyttää elossa. Citizens tulee olemaan erittäin ärsytetty nippu. Huonoista tuloksista huolimatta kyseessä on yhä hurjan tulivoimainen ja monipuolinen ryhmä, jonka on pakko saada nopeasti itsensä takaisin voittojen pariin. Kummallakin ryhmällä on yhä muutamia jo jonkin aikaa sivussa olleita pelaajia. Kakkonen tulee pikkuisen yli 75 prosentilla. Oikein pelattu kakkonen on hyvä ottaa varmaksi.

Lyon – Lille

Lyon isännöi Lilleä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Nicea ja Strasbourgia vastaan. Siinä välissä ehdittiin pelata kahden maalin tappioon päättynyt ottelu Mestarien liigassa Zenitiä vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina voitollisesti Dijonia vastaan ja kahden maalin tappiollisesti PSG:lle. Mestarien liigassa tuli siinä välissä kahden maalin tappio Ajaxia vastaan. Ranskassa miehistöjen kausi on ollut keskenään hyvin identtistä tasoa. Niput ovat pelanneet voitollisesti, pistejakoja ja tappiollisesti samalla kaavalla. Viimeisten viikkojen osalta isännät ovat esiintyneet silti paremmin, sillä heillä on alla viideltä edelliseltä kierrokselta neljä voittoa. Vieraat pelasivat äsken kolme kilpailullista ottelua tekemättä yhtään osumaa, mutta viimeksi tullut voitto Dijonista toi ryhmälle parempaa fiilistä. Voitto ei ollut vääryys tai yllätys, mutta koitos oli silti jopa yllättävän tukkoinen. Ainokainen tuli avausjakson lisäajalla. Ainakin Les Gonesilla on pari poissaoloa, mutta kummallakaan ryhmällä ei ole sillä saralla isompia murheita. Ykkönen tulee vähän yli 45 prosentilla. Hyvästä iskusta huolimatta ykkönen lienee pakko ohittaa, sillä kannatusta on kymmenisen prosenttia liikaa.

Lens – Chambly

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Lens ja Chambly. Isännät ovat pelanneet mainion kauden, vaikka edellisellä kierroksella kotijoukkue kärsi kahden maalin tappioon päättyneen pettymyksen Valenciennesiä vastaan. Miehistö on saanut kymmeneen viimeiseen kierrokseen seitsemän voittoa, kaksi pistejakoa ja yhden tappion. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ilman muuta yllätys, mutta toinen jakso jouduttiin pelaamaan vajaalla. Ensimmäisellä jaksolla ongelmia alkoi kertyä Aleksandar Radonanovicin saatua suoran punaisen kortin. Sen jälkeen vastustaja sai kylläkin epäonnistuneesti menneen rankkarin, mutta nippu meni heti perään johtoon. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella selvästi voitollisesti Troyesia vastaan ja kahden maalin tappiollisesti AC Ajacciota vastaan. Toiseksi edellisessä ottelussa itse tehtiin neljä osumaa, mutta viimeksi ottelulle saatiin huono alku, sillä vastustaja teki hyvin nopeasti jo yhden osumansa. Ratkaisuvoiman kanssa on huolta riittänyt, sillä maalinteossa ei ole onnistuttu 11 kertaa enempää. Sang et Or voittaa yli kerran kahdesta. Pinnat ovat järjettömät, sillä ykköstä on pelattu lähes 85 pinnaa. Suoraa ohitusta ei tekisi mieli tehdä, mutta tällaisilla prosentilla sitä on hankala sivuuttaa.

Orleans – Lorient

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Orleans pyrkii yllättämään Lorientin. Kotijoukkue on pelannut lähiaikoina niukasti tappiollisesti Valenciennesiä vastaan ja viihdyttävän pistejaon Auxerren kanssa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Grenoblea ja Chateaurouxia vastaan. Miehistön pelivire on oikein hyvä, sillä alla on neljä kilpailullista voittoa. Kolme niistä on saatu sarjan otteluista. Kausi on sujunut nipulta myös muuten hyvin. Sarjassa ollaan kärjessä, eikä esimerkiksi tien päällä ole jääty pisteittä kuin yhdessä ottelussa. Ratkaisuvoimaa on löytynyt laadukkaasti, mutta sitä ole tehty alakerran kustannuksella. Omiin on mennyt vain 12 maalia. Isäntien kausi on ollut kaikilla mittareilla selvästi haastavampi, sillä kasassa on yhä vain yksi voitto. Nykyisellä menolla sarjassa pysyminen tulee olemaan vaikeaa. Menestystä on ollut vaikea saada myöskään omien kannattajien edessä. Siellä on napattu kahdeksasta ottelusta vain muutamia pistejakoja, mutta ei vielä ensimmäistä voittoa. Sentään pistejakoja on ehditty pelata muuten seitsemän kertaa. Sarjan kärki saa olla aika tasan 50 prosentin ennakkosuosikki. Kakkosta on pelattu toistakymmentä pinnaa liikaa, mutta otetaan se pitkin hampain ilman ristin varmistusta.

Niort – AC Ajaccio

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Niort pelaa AC Ajacciota vastaan. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella niukasti voitollisesti Rodezia vastaan ja maalin tappioon päättyneessä ottelussa Clermontia vastaan. Vierasjoukkue on ehtinyt pelata kahdella edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Clermontin kanssa ja voitollisesti Chamblya vastaan. Kotijoukkue nappasi siis toiseksi edellisellä kierroksella pitkästä aikaa voiton, mutta muuten hankaluuksia on riittänyt. Voittoja tulee kovin harvakseltaan. Kotona pisteitä on tullut kahdeksasta ottelusta kahden voiton ja kolmen tasapelin merkeissä. Maalinteko on aivan liikaa yhden pelaajan varassa ja tärkein hyökkääjä sai viimeksi lopussa punaisen kortin. Kyseessä on kahdeksan kertaa maalinteossa onnistunut Ibrahim Sissoko. L’oursin kausi on sujunut kokonaisuutena selvästi paremmin. Varsinkin laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Omiin on mennyt vain 11 osumaa. Vieraat ovat keränneet tien päältä viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappion. Punavalkoisten voiton todennäköisyys pyörii vähän alle 40 pinnassa. Viitisen pinnaa ylipelattu kakkonen on hyvä varmistaa ristillä.

Troyes – Rodez

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa yhteen iskevät Troyes ja Rodez. Kotijoukkue pelasi toiseksi edellisellä kierroksella kotonaan huonon ottelun Chamblya vastaan, mutta isännät pääsivät viimeksi takaisin voittojen pariin Sochauxia vastaan. Viimeksi lähes heti toisen jakson alussa tullut maali riitti voittoon saakka. Osa toisesta jaksosta saatiin pelata ylivoimalla. Vieraissa on ehditty menestyä viisi pistettä paremmin kuin kotona, jossa on tullut neljä voittoa ja neljä tappiota. Alakerta on ollut kotona äskettäin tullutta selvää tappiota lukuun ottamatta hyvä. Ratkaisuvoimaa ei ole toki nytkään laajasti. Vierasjoukkue pelasi äskettäin niukasti tappiollisesti Le Havrelle. Toiseksi edellisessä ottelussa tuli niin ikään niukka tappio Niortia vastaan. Viimeksi ottelulle saatiin vahva alku, mutta ennakkoon parempi vastustaja teki toisella jaksolla lyhyessä ajassa kaksi osumaa. Tien päällä on ehditty saada yksi voitto, kaksi tasapeliä ja muuten tappioita. Perustasoltaan sinipaidat ovat sen verran edellä, että ykkönen tulee noin 55 pinnalla. Kannatusta on kuitenkin noin 20 pinnaa liikaa. Suoraa ohitusta ei tekisi mieli tehdä, mutta toista ideaa on vaikea nähdä.

Chateauroux – Sochaux

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Chateauroux ja Sochaux. Kotijoukkue on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Le Mansia vastaan ja kahden maalin tappiollisesti Lorientia vastaan. Alla on neljään viimeiseen kierrokseen kolme voittoa. Edellisellä kierroksella tauolla oltiin maalin tappiolla, mutta toisella jaksolla tehtiin lyhyessä ajassa kaksi osumaa. Kotona tappio Lorientia vastaan ei ollut yllätys tai vääryys, mutta ensimmäinen jakso meni vielä hyvin. Tulivoimaa on kovin vähän. Vierasjoukkueen edelliset ottelut ovat menneet pettymysten merkeissä Troyesia ja Lensiä vastaan. Miehistö on pelannut neljällä edellisellä kierroksella voitollisesti myös pari kertaa. Varsinkin Lensiä vastaan pelattu ottelu oli kuitenkin vaikea. Lisäksi etenkin lähiaikoina ratkaisuvoiman kanssa on ollut ongelmia. Tosin toiseksi edellistä kierrosta lukuun ottamatta laadukas alakerta on antanut hyvät puitteet menestyä. Taidoiltaan paremmin pelannut Les Lionceaux on sen verran edellä, että vieraista tulee marginaalisia ennakkosuosikkeja. Kakkosta on rastittu silti sen verran liikaa, että valintoja aletaan etsiä ykkösrististä.

Grenoble – Clermont

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa Grenoble pyrkii menestymään Clermontia vastaan. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella maalin tappioon päättyneen ottelun Lorientia vastaan. Isännät ovat pelanneet kuudella edellisellä kierroksella voitollisesti vain Auxerrea vastaan. Edellisellä kierroksella jouduttiin ensimmäisen 25 minuutin kohdalla kaksi maalia tappiolle. Voittamisen vaikeudesta huolimatta kymmeneen viimeiseen kierrokseen tappioita ei ole tullut yhtä enempää. Monessa ottelussa ratkaisuvoiman kanssa on ollut vain vaikeaa. Kotona on tehty kolmella edellisellä kierroksella yhteensä maali. Siellä tappioita ei ole tullut kuitenkaan sitten elokuun alun. Ainoa voitto on saatu siellä Caenia vastaan. Vierasjoukkue esiintyi edellisellä kierroksella voitollisesti Niortia vastaan. Puolen tunnin kohdalla tullut maali riitti koko pistepottiin. Osa toisesta jaksosta oltiin ylivoimalla. Ottelussa oltiin selviä ennakkosuosikkeja. Toiseksi edellisellä kierroksella oltiin pelattu vähämaalinen pistejako Auxerren kanssa. Perustasoltaan vieraat ovat sen verran edellä, että heistä saadaan lieviä ennakkosuosikkeja. Kakkosta on pelattu yli viisi pinnaa liian vähän. Sinivalkoisten vieraana on siis voitettu vain kerran, mutta kakkosesta saadaan ihan laadukas tolppa.

Auxerre – Valenciennes

Auxerre pelaa Valenciennesiä vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella viihdyttävän pistejaon Orleansin kanssa ja toiseksi edellisellä kierroksella kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Paris FC:tä vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella on pelattu pettymysten merkeissä, sillä varsinkin ottelu Orleansia vastaan olisi ollut ehdottomasti voitettavissa. Toiseksi edellisessä ottelussa oltiin myös ennakkosuosikkeja. Vierasjoukkue on pelannut lähiaikoina voitollisesti Orleansia ja Lensiä vastaan. Miehistö on voittanut kolme edellistä kilpailullista taistoaan ja niistäkin kiitos kuuluu varsinkin vahvalle alakerralle. Nipun alakerta on yksi sarjan parhaista. Omiin ei ole mennyt kymmentä maalia enempää. Ratkaisuvoiman kanssa on vain haastavaa, sillä tulivoimaa löytyy kovin vähän. Kyseessä on silti vaikeasti voitettava hyvin kurinalainen porukka. Tien päällä viiteen viimeiseen kierrokseen neljästi on jääty itse nollille. Heitä vastaan maalinteko on sarjan vaikeimmasta päästä, mutta taidoiltaan sinipaidat ovat sen verran hyviä, että ykkönen tulee vähän yli 50 prosentilla. Ykköstä on pelattu vain pikkuisen yli 40 pinnaa. Tekisi mieli ottaa risti rinnalle, mutta se on ylipelattu. Napataan ykkösestä tolppa.

Le Havre – Le Mans

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa toisensa kohtaavat Le Havre ja Le Mans. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Guingampia ja Rodezia vastaan. Kotijoukkueen kausi on sujunut kokonaisuutena aivan kelvollisesti, mutta vielä äskettäin nipulla oli menossa ajanjakso, kun voittaminen oli heille hyvinkin haastavaa. Nyt alla on kuitenkin siis kaksi täyttä pistepottia ja niissä kuusi tehtyä osumaa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella niukasti tappiollisesti Chateaurouxia vastaan ja runsasmaalisen pistejaon Caenin kanssa. Edellisellä kierroksella tullut tappio oli ensimmäinen sitten lokakuun 18. päivän. Kausi on ollut kokonaisuutena haastava, mutta on matkalle mahtunut myös onnistumisia. Tosin tappioita on tullut jo toistakymmentä kertaa. Lisäksi tien päällä on saatu seitsemästä ottelusta vain voitto ja tasapeli. Perustasoltaan Le club doyen on sen verran edellä, että ykkönen tulee vajaalla 60 prosentilla. Kannatusta on sen verran liikaa, että pikkuiselle pelille jäänyt risti otetaan kylkeen.

Paris FC – Guingamp

Jalkapallon Ranskan Ligue 2:sessa yhteen iskevät Paris FC ja Guingamp. Kotijoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Auxerrea vastaan ja kahden maalin tappioon päättyneen ottelun Nancya vastaan. Vierasjoukkue on esiintynyt lähiaikoina selvästi tappiollisesti Le Havrea vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Caenin kanssa. Isännät ovat onnistuneet maalinteossa hädin tuskin kymmentä kertaa, joten tulivoiman kanssa ongelmat ovat jatkuneet. Kotona on tullut seitsemästä ottelusta kaksi voittoa, yksi pistejako ja muuten tappioita. Edellisellä kierroksella vieraissa tullut tappio ei ollut väärin tai mikään yllätys. Koitos oli silti ensimmäinen neljään edelliseen kierrokseen, kun omiin menee edes yksi osuma. Les Guingampaisilta on löytynyt selvästi enemmän ratkaisuvoimaa, mutta miehistöjen alakerrat ovat olleet tuloksellisesti hyvin samoilla viivoilla. Vierailla viimeksi osa toisesta jaksosta oltiin miehen vajaalla. Perustasoissa ei ole mitään isompia eroja, mutta punapaidat voivat olla minitason ennakkosuosikkeja. Erittäin tasainen ilta on hyvin lähellä tasabuukkia. Ykkönen on sen verran ylipelattu, että se laitetaan sivuun.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu