kasinosankarit

Kohteita 32860

Avoimet kohteet 0

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 3.3.

Tiistaina jalkapalloa pelataan esimerkiksi Englannissa, Saksassa ja Portugalissa. Tässä ovat vakiovihjeet tiistaille, ja nämä vihjeet vakio 4:selle saa hyödyntää itselle hyvällä tavalla.

Chelsea – Liverpool

Jalkapallon FA Cupissa Liverpool matkustaa Chelsean vieraaksi. Kotijoukkue pelasi edellisellä viikolla kaksi kertaa, kun ensin Mestarien liigassa ehti tulla kolmen maalin tappio Bayern Münchenille ja Valioliigassa pistejako Bournemouthia vastaan. Sinipaidoilla on vielä teoriassa mahdollisuus taistella Mestarien liigan jatkopaikasta, mutta käytännössä tilanne siellä on lähes mahdoton. Lisäksi voitottomuus Bournemouthia vastaan oli odottamaton juttu. Viikonloppuna edes tappio ei ollut kaukana, mutta maalinteossa onnistuttiin päälle viisi minuuttia ennen taiston päätöstä. Isäntien kausi on ollut kokonaisuutena aivan onnistunut, mutta otteissa on ollut myös ajoittain huomattavaa ailahtelua. Vierasjoukkue saa juhlia Valioliigan mestaruutta, vaikka edellisellä kierroksella punapaidat kokivat hyvin yllättävän tappion Watfordia vastaan. Keltamustat saivat juhlia voittoa peräti kolmella maalilla. Loistavasti pelannut Reds on ollut muuten mainio, mutta on vieraillakin ollut pelaamisensa kanssa muutamia heikkoja kohtia. Lähiaikoina ratkaisuvoimaa on ollut yllättävän niukasti. Viime viikon alussa pelattiin voitollisesti West Hamista. Tiedossa on pian iso taisto Atletico Madridia vastaan. Keskittyminen on jo paljon siellä, vaikka toki siihen on aikaa viikko. Blues saa olla päälle 40 prosentin voittajasuosikki. Ykköstä on pelattu noin 30 pinnaa. Otetaan ykkösestä rohkeasti tolppa.

West Bromwich – Newcastle

Jalkapallon FA Cupissa yhteen iskevät West Bromwich ja Newcastle. Isäntien kausi on ollut Mestaruussarjassa oikein hyvä, vaikka Albion hävisi edellisellä kierroksella yllättäen maalilla Wigania vastaan. Kotijoukkue ehti saada helmikuun kolmelta viimeiseltä kierrokselta kaksi voittoa, kun koko pistepotit irtosivat Bristolia ja Prestonia vastaan. Miehistöllä on Mestaruussarjassa paljon pelattavaa, sillä ryhmä on yksi vahvimmista ehdokkaista pelaamaan ensi kaudella Valioliigassa, mutta se on kaikkea muuta kuin varmaa. Kyseessä on tulivoimainen nippu, joka on ollut tosin vieraissa parempi kuin otteluissaan kotona. Sarjassa on seitsemällä edellisellä kierroksella kuudesti maalinteossa onnistuttu ainakin kaksi kertaa. Vierasjoukkue on pelannut Valioliigassa kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Burnleyn kanssa ja tappiollisesti maalilla Crystal Palacea vastaan. Harakoilla alakerta on antanut puitteet tavoitella menestystä, mutta ratkaisuvoiman kanssa on ollut taas ongelmia. Maalinteko on Magpiesille tuskaa. Edellisellä kierroksella ottelussa oltiin lähes tasabuukin asemassa. FA Cupissa oltiin edellisellä kierroksella hankaluuksissa Oxfordin kanssa. Sen jälkeen ei ole tehty yhtään maalia. Tärkein juttu on Valioliigan sarjapaikka, vaikka suurta uhkaa ei nyt ole. United on taidoiltaan silti sen verran hyvä, että Baggies ei ole kuin minitason ennakkosuosikki. Kakkonen on selvästi alipelattu, mutta liikkeelle mennään tasapelin kera.

Reading – Sheffield United

Reading pelaa Sheffield Unitedia vastaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon FA Cupissa. Kotijoukkue pelasi viimeksi Mestaruussarjassa voitollisesti kahdella maalilla Barnsleyta vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli ehtinyt tulla tappio kolmella maalilla Wigania vastaan. Edellisessä ottelussa pistejako olisi kuvannut taiston tapahtumia paremmin. Isännät pitävät majaansa Mestaruussarjan alemmassa keskikastissa. Merkittävää putoamisen uhkaa ei ole. Kotona menestystä on tullut seitsemästä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Nippu pelasi edellisellä FA Cupin kierroksella jatkopaikan arvoisesti Cardiffia vastaan. Homma ratkesi uusinnassa rankkareilla. Taustalla on edelleen ainakin muutamia tärkeitä poissaoloja. Vierasjoukkue on pelannut Valioliigassa ja myös muuten kokonaisuutena mainion kauden, vaikka sarjassa jäätiin edellisellä kierroksella vähämaaliseen pistejakoon Brightonin kanssa. Edellisessä ottelussa oltiin noin kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Toiseksi edellisellä kierroksella tuli voitto Bournemouthista. FA Cupissa edellinen kierros meni voittoisasti Millwallista. Blades on vaikeasti voitettava ja hienosti organisoitu nippu, jolla on täysi mahdollisuus päästä Valioliigassa Euroopan kentille. Sarjassa on tien päällä hävitty vain pari kertaa. Reissussa viimeisin taisto on mennyt voitollisesti Crystal Palacesta. Lepoaikaa on kaksikosta paremmin. Vieraat voittavat päälle 50 prosentilla. Kymmenisen pinnaa alipelattu kakkonen on hyvä varma.

Schalke – Bayern München

Jalkapallon Saksan DFB Pokalissa toisensa kohtaavat Schalke ja Bayern München. Kotijoukkue on pelannut Bundesliigassa kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti kolmella maalilla FC Kölniä vastaan ja peräti viidellä maalilla tappiollisesti RB Leipzigiä vastaan. Sinipaitojen kausi on ollut kokonaisuutena aivan onnistunut, mutta varsinkin lähiaikoina pelaamisen kanssa on ollut merkittäviä ongelmia. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt kahdeksan maalia. Muutamia viikkoja sitten pelattiin maaliton tasapeli Mainzin kanssa. Bundesliigassa pelataan pääsystä viimeisille Euroopan kenttien sijoituksille. Kotona menestystä on tullut viidestä voitosta ja viidestä tasapelistä. Saksan Cupin edellisellä kierroksella jatkopaikka ehdittiin saada pitkän kaavan kautta Hertha Berliniä vastaan. Vierasjoukkue pelasi viimeksi Bundesliigassa kuudella maalilla voitollisesti Hoffenheimia vastaan. Koitoksen viimeiset hetket menivät pieleen joidenkin punapaitojen fanien käytöksen vuoksi. Jättiläinen pelasi viime viikolla myös Mestarien liigassa voitollisesti kolmella maalilla Chelseaa vastaan. Vierailijoiden urakka Mestarien liigan pudotuspeleissä alkoi mainiosti. Bundesliigassa piste-eroa toisena olevaan RB Leipzigiin on kolme pistettä. Saksan Cupissa edellinen kierros oli voittoisa niin ikään Hoffenheimista. Hieman on ollut terveysmurheita. Tulivoimaiset ja taidoiltaan toki selvästi paremmat münchenilaiset voittavat noin 70 pinnalla. Lähes oikein pelattu kakkonen on hyvä varma.

Famalicao – Sporting

Jalkapallon Portugalin Primeira liigassa pisteistä taistelevat Famalicao ja Sporting. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella tappiollisesti Pacos Ferreiraa vastaan ja vähämaalisen pistejaon Avesin kanssa. Miehistön kausi on ollut kokonaisuutena hieno, mutta varsinkin lähiaikoina otteissa on ollut ongelmia. Ratkaisuvoimaa on ollut hankala löytää. Edellisellä kierroksella ottelussa oltiin minitason ennakkosuosikkeja. Pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Taistossa ehdittiin olla kaksi maalia perässä, mutta lopussa olisi ollut hyvä tilaisuus päästä pisteille. Toiseksi edellisellä kierroksella ottelussa oltiin selviä ennakkosuosikkeja, mutta edes tappio ei ollut kuin hetken päässä. Vähän aikaa oltiin miehen vajaalla. Kotona menestystä on ehditty saada viidestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue pelasi edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Boavistaa vastaan. Toiseksi edellisellä kierroksella oli tullut vähämaalinen tasapeli Rio Aven kanssa. Viime viikolla ehdittiin pelata Eurooppa-liigassa pettymyksen merkeissä Basaksehiria vastaan, vaikka ensimmäisessä ottelussa oltiin saatu voitto kahdella maalilla. Putoaminen oli iso pettymys. Lepoaikaa ei ole paljoa. Tien päällä on saatu pisteitä viidestä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Molemmissa leireissä on pikkuisen poissaoloja. Lissabonilaiset voittavat noin 40 pinnalla. Paljon ylipelattu miehistö on hyvä ohittaa.

Hibernian – Hearts

Jalkapallon Skotlannin Valioliigan paikallisessa Hibernian pelaa Heartsia vastaan. Isännät ovat pelanneet viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kaksi kertaa, pistejakoja kahdesti ja hävinnyt kerran. Kotijoukkue pelasi edellisellä kierroksella vähämaalisen pistejaon Livingstonin kanssa. Miehistö on ehtinyt pelata sen jälkeen Skotlannin Cupissa selvästi voitollisesti Invernessiä vastaan. Edellisellä kierroksella ottelussa oltiin lieviä ennakkosuosikkeja. Koitoksessa olisi ollut ainekset myös voittaa. Iltaan mahtui missattu rankkari. Helmikuun aikana saatiin voitot Ross Countya ja Kilmarnockia vastaan. Kotona menestystä on tullut viidestä voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Taustalla on edelleen jokunen poissaolo. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella rankasti tappiollisesti Celticiä vastaan ja vauhdikkaan pistejaon Hamiltonin kanssa. Sen jälkeen on tullut komea voitto Skotlannin Cupissa Rangersia vastaan. Se oli itseluottamukselle varmasti hieno juttu. Nipun kausi on ollut vaikea, sillä sarjassa on tullut yhä vain kolme voittoa. Taidoiltaan Jambos on nykyistä asemaansa parempi, mutta voittaminen on viininpunaisille vaikeaa. Sarjassa on voitettu marraskuun puolen välin jälkeen kerran. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin kerran ottelua kohden. Jam Tartsillakin on ainakin muutamia poissaoloja. Vihreävalkoiset saavat olla hippasen alle 45 prosentin voittajasuosikkeja. Ottelu on siinä mielessä haastava, että ykkönen on rajusti ylipelattu, mutta suoraa ohitusta ei ehkä tee mieli rastittaa. Melkein 30 prosentin ylipelattuna ei taida löytyä muuta vaihtoehtoa.

Salernitana – Venezia

Jalkapallon Italian Serie B:ssä toisensa kohtaavat Salernitana ja Venezia. Kotijoukkue on saanut viideltä edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Isännät kärsivät edellisellä kierroksella maalin tappion Frosinonea vastaan, mutta koitosta oli edeltänyt koko pistepotti Livornoa vastaan. Edellisellä kierroksella vastustajan ainokainen tehtiin noin 20 minuuttia ennen taiston päätöstä. Ottelussa oltiin ehdottomia altavastaajia, joten pisteetön ilta ei ollut ennakkoon yllätys. Kotona menestystä on tullut seitsemästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Kotona on oltu sen verran vahvoja, että siellä on tullut vain yksi tappio. Sarjataulukossa ollaan aivan hyvissä asetelmissa ajatellen pelaamista nousukarsinnoissa. Vierasjoukkue on saanut viideltä edelliseltä kierrokselta kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Miehistö on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti maalilla Pisaa vastaan ja vähämaalisen tasapelin merkeissä Cosenzan kanssa. Viimeksi tauolla oltiin vielä maalin johdossa. Illassa oltiin vain pieniä ennakkosuosikkeja. Tapaninpäivän jälkeen ainoa tappio on tullut niukasti Frosinonelle. Tien päällä menestystä on tullut viidestä voitosta ja kuudesta tasapelistä. Nippu on pelannut sarjassa eniten tasapelejä. Maalinteossa on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden, mutta alakerta on usein voittavalla tasolla. Maroons voittaa kotonaan karvan alle 50 prosentilla. Oikein pelattu ykkönen kelpuutetaan piikiksi.

Ipswich – Fleetwood

Jalkapallon Englannin Ykkösliigassa Ipswich pelaa Fleetwoodia vastaan. Kotijoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella yhden voiton, tasapelin ja kolme tappiota. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella maalilla tappiollisesti Oxfordia vastaan ja samalla tavalla Blackpoolia vastaan. Miehistö on ehtinyt voittaa viimeksi helmikuun puolessa välissä Burton Albionin. Sen jälkeen molemmissa tappiollisissa otteluissa piti olla ennakkoon hyvä mahdollisuus venyä pisteille. Kotona menestystä on tullut kuudesta voitosta ja viidestä tasapelistä. Hieman aiemmin oltiin menossa vahvasti mukaan nousukarsintoihin, mutta tilanne on mennyt heikompaan suuntaan. Toki edelleen paikka siellä on täysin mahdollinen. Vierasjoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella neljä voittoa ja yhden pistejaon. Punapaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Portsmouthia vastaan ja vähämaalisen tasapelin Sunderlandin kanssa. Miehistöllä varsinkin laadukas alakerta on toiminut hyvällä tavalla. Edellisellä kierroksella jopa voitto ei ollut kuin hetken päässä, sillä vastustaja tuli tasoihin lisäajan lopussa. Lisäksi varsinkin voitto Portsmouthia vastaan oli hieno onnistuminen. Tien päällä menestystä on tullut viidestä voitosta ja neljästä tasapelistä. Lepoaikaa on kaksikosta enemmän. Pelaajiston itseluottamus on varmasti korkealla, vaikka viimeksi voitto lipesi lopussa. Tractor Boys saa olla noin 40 pinnan voittajasuosikki. Vahvasti ylipelattuna se otetaan sivuun.

Plymouth – Grimsby

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa pisteistä taistelevat Plymouth ja Grimsby. Isännät ovat pelanneet kolmella edellisellä kierroksella ilman voittoja, mutta kotijoukkueen kausi on sujunut kokonaisuutena laadukkaasti. Vihreäpaidat ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella maalittoman Cambridgen kanssa ja tappiollisesti maalilla Bradfordia vastaan. Edellisessä ottelussa lähtökohdat olivat käytännössä tasabuukin asteella. Vastustaja pääsi ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia edelle. Ottelussa saatiin jopa kaksi punaista korttia, jotka tappoivat kirin. Maalinteossa onnistuttiin kuitenkin viimeisten hetkien aikana. Viimeisin voitto on tullut muutama viikko sitten Creweä vastaan. Kotona menestystä on ehditty saada kymmenestä voitosta ja viidestä tasapelistä. Matka vie luultavasti nousukarsintoihin, mutta aineksia on jopa taistella sijoituksista suorassa nousussa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti kahdella maalilla Newportia vastaan ja kovin vaisusti Northamptonia vastaan. Kahdella edellisellä kierroksella omiin on mennyt viisi maalia. Viimeksi ottelu oli ennakkoon erittäin tasainen, mutta vastustaja oli ensimmäisen puolen tunnin kohdalla kaksi maalia karussa. Toiseksi edellisessä ottelussa maalinteossa onnistuttiin itse komeasti neljä kertaa. Varsinkin lähiaikojen ottelut ovat olleet vauhdikkaita ja viihdyttäviä. Sarjataulukossa taistellaan sijoituksista tasaisessa keskikastissa. Tien päällä on voitettu viisi kertaa. Pistejakoihin on venytty kuusi kertaa. Pilgrims voittaa noin 55 pinnalla. Ykkönen on vähän ylipelattu, mutta se on aivan hyvä tolppa.

Exeter – Crewe

Exeter isännöi Creweä, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Englannin Kakkosliigassa. Kotijoukkue on esiintynyt viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kolme kertaa, pistejakona kerran ja hävinnyt yhdellä kierroksella. Isännät ovat pelanneet kahdella edellisellä kierroksella kahdella maalilla tappiollisesti Northamptonia vastaan ja vähämaalisen pistejaon merkeissä Crawleyta vastaan. Lähiaikoina voittoja on ehditty napata Stevenagea, Oldhamia ja Macclesfieldia vastaan. Edellisellä kierroksella ottelussa oltiin ehdottomia ennakkosuosikkeja, mutta jopa tappio ei ollut monen minuutin päässä. Taistossa tultiin noin kymppi ennen päätöstä kiinni pistejakoon. Kotona menestystä on tullut kymmenestä voitosta ja kuudesta tasapelistä. Kotona tappioita on koettu vain kerran. Kausi on mennyt myös muuten hyvin, vaikka alla on siis kaksi voitotonta kamppailua. Vierasjoukkue on saanut viidellä edellisellä kierroksella niin ikään kolme voittoa, yhden tasapelin ja tappion. Alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta voitto Macclesfieldista ja vähämaalinen tasapeli Morecambea vastaan. Toiseksi edellisessä taistossa homma ratkaistiin osittain jo ensimmäisellä puoliajalla. Viimeksi voitottomuus oli varmasti pettymys, sillä taistossa oltiin myös vieraissa noin kerran kahdesta voittavia ennakkosuosikkeja. Railwaymen on pelannut myös laadukkaan kauden ja taistelee samoista sijoituksista kärjen tuntumassa. Reissussa on ehditty voittaa seitsemän kertaa. Grecians voittaa vähän yli 40 prosentilla. Ykköstä on pelattu kymmenisen pinnaa liian vähän. Otetaan siitä laadukas tolppa.

Swindon – Scunthorpe

Jalkapallon Englannin Kakkosliigassa vastakkain asettuvat Swindon ja Scunthorpe. Isännät ovat olleet jälleen laadukkaassa pelivireessä, sillä alla on kahdelta edelliseltä kierrokselta koko pistepotti Northamptonia ja Grimsbyä vastaan. Kotijoukkue on pelannut kokonaisuutena mainion kauden ja on vahva ehdokas pelaamaan ensi kaudella Ykkösliigan puolella. Edellisellä kierroksella maalinteossa onnistuttiin itse kolme kertaa, mutta yksi niistä oli vastustajan omasta pelaajasta. Tauolla oltiin vielä ilman maaleja. Miehistö on ollut varsinkin kotonaan mainiossa iskussa. Kotona menestystä on tullut niin vahvasti, että viimeisin tappio on koettu syyskuussa. Vastustajat ovat tehneet siellä jatkuvasti enintään yhtä osumaa. Ratkaisuvoimaa on ollut Eoin Doylen johdolla komealla tavalla. Tosin Doyle ei ole ollut hetkeen kokoonpanossa. Vierasjoukkue on pelannut kahdella edellisellä kierroksella maalilla voitollisesti Forest Greenistä ja vauhdikkaan pistejaon Port Valen kanssa. Edellisessä kamppailussa tappio ei ollut kuin hetken päässä, mutta maalinteossa onnistuttiin itse lisäajan alussa. Tien päällä menestystä on saatu neljästä voitosta ja neljästä tasapelistä. Materiaaliltaan Iron on sijoitustaan potentiaalisempi, mutta kaudessa on ollut useita hankalia juttuja ja varsinkin selvää ailahtelua. Levänneempi ja kaikilla mittareilla parempi Robins on kotonaan noin 60 prosentin ennakkosuosikki. Ykköstä on pelattu kymmenisen prosenttia liikaa, mutta ykkönen tulee varmaksi.

Halifax – Sutton

Jalkapallon Englannin Kansallisliigassa yhteen iskevät Halifax ja Sutton. Kotijoukkue on napannut viídeltä edelliseltä kierrokselta neljä voittoa ja yhden tappion. Isännät ovat esiintyneet kahdella edellisellä kierroksella voitollisesti Bromleyta vastaan ja tappiollisesti Torquayta vastaan. Edellisessä ottelussa vastustaja sai olla lievä ennakkosuosikki, mutta pistejakoon olisi ollut hyvä mahdollisuus. Ottelun ainokainen tehtiin noin 25 minuuttia ennen taiston päätöstä. Toiseksi edellisellä kierroksella illan kaikki maalit tehtiin ensimmäisellä jaksolla. Toinen puoliaika ja vähän avausjaksosta oltiin miehen ylivoimalla. Ottelussa mentiin käytännössä tasabuukin merkeissä. Kotona menestystä on ehditty saada yhdeksästä voitosta ja kolmesta tasapelistä. Vierasjoukkue on pelannut viidellä edellisellä kierroksella voitollisesti kerran ja pistejakoja neljästi. Miehistö on esiintynyt kahdella edellisellä kierroksella vauhdikkaana pistejakona Barrown kanssa ja voitollisesti maalilla Bromleyta vastaan. Edellisessä ottelussa illan ainokainen tehtiin jo lähes ensimmäisellä vartilla. Maalinteko on ollut vieraille vaikeaa, mutta laadukas alakerta on antanut lähes koko ajan puitteet tavoitella menestystä. Harry Beautyman on tehnyt tosin hienot 15 maalia. Tien päällä pisteitä on saatu kuudesta voitosta ja seitsemästä tasapelistä. Lepoaikaa on kaksikosta vähemmän. Taidoissa ei ole merkittäviä eroja. Shaymen voittaa kotonaan noin 45 prosentilla. Lähes 20 prosenttia ylipelattu ykkönen otetaan sivuun.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu

Jätä vastaus