kasinosankarit

Kohteita 32843

Avoimet kohteet 1

Ajankohtaista

Kaupallinen sisältö | 18 + | Säännöt & ehdot voimassa

Vetovihjeet ja otteluennakot jalkapalloon 3.3.

Sunnuntaina jalkapalloa pelataan muun muassa Englannissa, Espanjassa ja Saksassa. Tässä ovat vakiovihjeet sunnuntaille, ja nämä vihjeet vakio 3:seen saa käyttää haluamallaan tavalla.

Fulham – Chelsea

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Fulham kohtaa Chelsean. Mökkiläiset ovat hävinneet edelliset neljä kamppailuaan, ja muutamia päiviä sitten ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa potkut päävalmentajalle. Jotain muutosta oli haettava. Sinipaidat voittivat viimeksi Tottenhamin, kun taas edellisenä viikonloppuna hävittiin niukasti Englannin Liigacupin finaali Manchester Citylle. Vierasjoukkue on hyödyntänyt materiaaliaan selvästi alle odotusten, mutta ainakin voitto Tottenhamista teki itseluottamukselle hyvää. Kotijoukkueen tilanne putoamisviivan alapuolella on vaikea, ja varsinkin hyökkäyspelaamiseen olisi saatava nopeasti lisää ratkaisuvoimaa. Maalinteko on tuskaa, mutta ei puolustuspelaaminenkaan ole millään riittävää. Kolmeen edelliseen peliin omissa verkot ovat soineet kahdeksan kertaa. Kotietukin on ollut yksi sarjan heikoimmista. Tekeminen on kokonaisuudessaan virheherkkää ja epävarmaa. Vierailijat ovat voittaneet alkuvuonna tien päällä kerran, mutta nyt kyseessä on kierroksen selkeimpiä ennakkosuosikeita.

Everton – Liverpool

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton saa vastaansa Liverpoolin. Sinipaidat voittivat viimeksi häntäpään Cardiffin, mutta muuten pelivire on ollut jälleen melko vaatimaton. Neljään edelliseen kamppailuun alla on kolme tappiota. Tekeminen on kuitenkin pikkuisen menossa kohti parempaa. Cardiffia vastaan peliesitys oli melko tasapainoinen. Punapaidat ovat pelanneet viimeiset kahdeksan kilpailullista otteluaan tappioitta, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut pientä tökkimistä. Toisaalta edellisellä kierroksella päästiin takaisin mainioon iskuun murskaamalla Watford. Alakerran toiminta on edelleen sarjan timanttisinta. Terveystilanne ei ole ihan parhaimmillaan. Tasoero vierailijoiden hyväksi on selvä, eikä mestaruustaistelun kannalta yhtään ylimääräisiin pistemenetyksiin ole varaa. Paikallisvääntö tulee heille varsin hyvään saumaan. Toffeesilla ei ole suurempaa pisteiden tarvetta, sillä Eurooppaan ei ole asiaa, mutta ei myöskään putoamisviivalle. Kotiedun merkitys ei ole normaali. Vaikka panokset punaisten kannalta ovat suuret, aineksia on jopa viihdyttävyyteen. Tempoa kontrolloiva sarjakakkonen on vahva voittajasuosikki.

Betis – Getafe

Betis ja Getafe taistelevat paremmuudestaan, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Espanjan La Ligassa. Isännät pelasivat torstaina tappiollisesti Copa del Reyssä Valencian kanssa, kun taas sarjassa alla on parin maalin voitto Valladolidista. Otteluruuhka on ollut melkoinen, sillä edellisten viikkojen aikana on pelattu sarjan ja Copa del Reyn ohella Eurooppa-liigassa. Helmikuun aikana puolustuspelaamisen kanssa oli virhealttiutta. Muuten alakerta on toiminut pääasiassa aivan kelvollisesti. Sarjassa kotona on hävitty lokakuun jälkeen vain Real Madridille. Vierasjoukkue nappasi viimeksi voiton Vallecanosta ja se oli toinen voitto kolmeen edelliseen taistoon. Sarjassa on pelattu seitsemään viimeiseen kierrokseen kuudesti vähintään pisteen arvoisesti. Tien päällä on voitettu lokakuun jälkeen kerran. Kyseessä on silti kuudenneksi paras vierailija. Tappioita ei ole tullut siellä kuin kahdesti. Heilläkin puolustuspelaaminen lukeutuu vahvuuksiin. Muutama tärkeä poissaolo on rasitteena. Nipulla on enemmän lepoaikaa. Kumpikin ryhmä omaa pisteiden tarpeen. Tiukka koitos on luvassa. Näillä tiedoilla otteluun on vaikeaa löytää juuri pientäkään ennakkosuosikkia.

Real Sociedad – Atletico Madrid

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Real Sociedad ja Atletico Madrid. Kotijoukkue on pelannut edelliset kymmenen kilpailullista otteluaan tappioitta, ja varsinkin miehistön puolustuspelaaminen on toiminut vahvasti. Nipulle on tehty edellisen kerran enemmän kuin maali tammikuun 20. päivänä. Vierasjoukkue nappasi kolmannen kilpailullisen voittonsa putkeen, kun Villarreal saatiin kaadettua. Mestarien liigassa on hyvä mahdollisuus edetä jatkoon Juventusta vastaan. Sarjassa mestaruustaistelun kannalta on vielä pientä toivoa. Alakerta on toiminut taas hyvin. Tien päällä on syyskuun jälkeen tehty tosin vain kahdesti enemmän kuin maali. Materiaaliltaan punavalkoiset ovat selvästi tasokkaampi kokonaisuus, mutta baskimaalaisten itseluottamus on hyvä ja kotona on hävitty viimeksi joulukuussa. Heillä on muutamia loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät ole poissaoloitta. Isäntien tasapainoinen tekeminen ja erityisesti laadukas alakerta ovat madridilaisille haastava yhdistelmä, eikä näillä tiedoilla Los Rojiblancosia saa millään isoksi ennakkosuosikiksi. Sinivalkoisilla on aidosti hyvä mahdollisuus laittaa Madridin jättiläinen tiukoille.

Valencia – Athletic Bilbao

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Athletic Bilbao matkustaa Valencian vieraaksi. Isännät nappasivat torstaina Copa del Reyssä voiton Betisistä, kun taas sarjassa alla on vähämaalinen tasapeli Leganesin kanssa. Miehistö on hävinnyt edellisen kerran tammikuun 22. päivänä ja silloinkin Copa del Reyn merkeissä. Sarjassa on pelattu lähes koko alkuvuosi tappioitta. Baskimaalaiset ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan, eikä kymmeneen edelliseen taistoon sarjassa ole alla tappiota enempää. Molemmat miehistöt ovat puolustaneet laadukkaasti, mutta hyökkäyspelaamiseen uuden ratkaisuvoiman löytäminen ei olisi pahitteeksi. Varsinkin isännille erittäin tiukkojen pelien kääntäminen omaksi eduksi on tuskaa. Kotona on voitettu vain kolmesti, mutta ei siellä tappioitakaan ole tullut aikoihin. Vierailijat ovat hävinneet joulukuun alun jälkeen reissussa vain kerran. Molemmilla nipuilla lienee pikkuisen terveyshuolia. Ryhmät tarvitsevat pisteitä taistelussa Euroopan kentille pääsemisestä. Vähämaaliseen peliin Lepakot lähtevät vain pienenä ennakkosuosikkina.

Napoli – Juventus

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisistaan mittaa ottavat Napoli ja Juventus. Kotijoukkue murskasi viimeksi vieraissa Parman, kun taas kotona on alla sarjassa maaliton tasapeli Torinon kanssa ja Eurooppa-liigassa voitto FC Zürichista. Isäntien hyökkäyspelaaminen toimii jälleen mainiosti, vaikka Torinon kanssa jäätiin nollille. Kotona on voitettu yhdeksästä edellisestä kilpailullisesta kamppailusta kahdeksan. Kotona vastustajat on jätetty lähes jatkuvasti olemattomiin maalimääriin. Vierasjoukkue voitti viimeksi Bolognan, mutta kaukana hohdokkaasta peliesityksestä. Vastustajalla olisi ollut hyvä mahdollisuus venyä pistejakoon. Sarjassa on voitettu edelliset kolme ottelua, mutta Mestarien liigassa Atletico Madridia vastaan tarvitaan iso onnistuminen. Vähän aiemmin jäätiin runsasmaaliseen pistejakoon Parman kanssa. Tekemisen taso ei ole ollut ihan normaalia luokkaa. Turkoosipaidoilla on edelleen hieman terveyshuolia, mutta sarjakärkikään ei ole liikenteessä poissaoloitta. Tiukka kärkikamppailu on luvassa, mutta näillä tiedoilla Partenopei nousee ansaitusti pieneksi ennakkosuosikiksi. Voitaneen sanoa, että nippu on kokonaisuutena nyt hieman edellä.

Atalanta – Fiorentina

Jalkapallon Italian Serie A:ssa vastakkain asettuvat Atalanta ja Fiorentina. Isännät ovat pelanneet edelliset kolme kilpailullista otteluaan voitoitta, mutta miehistö on mukana taistossa Euroopan kentille pääsemisestä. Viihdyttävän nipun hyökkäyspelaaminen on yksi sarjan vaarallisimmista. Maalinteossa on onnistuttu toiseksi eniten. Varsinkin kotona hyökätään monipuolisesti ja vahvasti. Viimeksi pelattiin Coppa Italiassa runsasmaalinen tasapeli juuri Fiorentinan kanssa. Alakerran kanssa on ajoittain epävarmuutta. Vierasjoukkue on pelannut pitkään tappioitta, vaikka viimeksi Interiä vastaan pisteeseen venyttiin lisäajan loppusekunneilla. Tien päällä on jääty viimeksi pisteittä lokakuun alkupuolella. Viola on tehnyt viimeiseen kolmeen kilpailulliseen otteluunsa kymmenen maalia. Heilläkin Euroopan kenttien sijoitukset ovat yhä tähtäimessä. Ei vierailijoidenkaan alakerta ole ollut vapaa virhealttiudesta. Siitä esimerkki saatiin Interiä vastaan. Pikkuisen terveyshuolia on taustalla. Perustasoissa ei ole merkittäviä eroja. Vauhdikas ilta on edessä ja potentiaalisesti runsasmaalinen. Kotonaan bergamolaiset ovat kokonaisuudessaan vähän niskan päällä.

Udinese – Bologna

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Udinese isännöi Bolognaa. Kotijoukkue voitti viimeksi Chievo Veronan, mutta muuten pelivire ei ole ollut kummoinen. Viiteen edelliseen taistoon alla ei ole muita onnistumisia, joskin Fiorentinan kanssa venyttiin kotona sentään pistejakoon. Vierasjoukkue hävisi viimeksi Juventukselle, mutta pelitilanteiden valossa pisteeseen venyminen ei olisi ollut väärin. Kuukausi sitten voitettiin vieraissa Inter, mutta muuten onnistumiset ovat loistaneet poissaolollaan. Varsinkin hyökkäyspelaamisen kanssa on ollut vaikeaa. Uudelle ratkaisuvoimalle olisi kyllä tarvetta. Tien päällä ei ole voitettu kuin mainittu Inter. Alakerta on toiminut kuitenkin pääasiassa aivan kelvollisesti. Mustavalkoisilla on useampia poissaoloja, mutta yhtä lailla vierailijoilla on niitä. Molemmat niput tarvitsevat pisteitä ajatellen putoamistaistelua. Bianconeri on tehnyt kotonaan vain 11 maalia eli keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Heillä pelituntuma ei ole varmasti parhaimmillaan. Materiaaleissa ei ole isoja eroja. Tiukka ja todennäköisesti vähämaalinen ilta on tiedossa.

Genoa – Frosinone

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Genoa saa vastaansa Frosinonen. Kotijoukkue pelasi jälleen yhden tappiottoman kamppailun, kun melko ansaitusti pisteet tasattiin Chievo Veronan kanssa. Kotona napattiin viimeksi hyvä voitto Laziosta. Miehistö on hävinnyt tapaninpäivän jälkeen vain AC Milanille. Alakertaa on saatu tiivistettyä. Vierasjoukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan AS Romalle ja Juventukselle. Niissä ryhmälle tehtiin kaikkiaan kuusi maalia. Viiteen edelliseen otteluun alla on kuitenkin myös pari voittoa. Tilanne putoamisviivan tuntumassa on silti vaikea. Varsinkin puolustuspelaamisen kanssa olisi paljon parannettavaa. Se on edelleen liian epävarma. Maalinteossakin on onnistuttu keskimäärin alle kerran ottelua kohden. Tällaisella menolla putoamisen välttäminen ei ole todennäköistä. Isännillä on muutamia loukkaantumisia, mutta vierailijatkaan eivät ole poissaoloitta. Materiaaliltaan Rossoblu on selvästi parempi kokonaisuus, ja vaikka alla ei ole neljästä kotipelistä voittoa enempää, kyseessä on kotiriippuvainen porukka.

SPAL – Sampdoria

SPAL ja Sampdoria iskevät yhteen, kun pelit jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue on pelannut edelliset neljä kierrosta voitoitta, mutta matkalle on mahtunut muutamia pistejakoja. Viimeksi miehistö pelasi vähämaalisen tasapelin Sassuolon kanssa. Maalintekoon olisi löydettävä lisää ratkaisuvoimaa. Alakerta toimii pääasiassa kelvollisesti. Enemmän kuin maalin tekeminen on onnistunut joulukuun alun jälkeen vain kerran. Vierasjoukkue nappasi viimeksi vähämaalisen voiton Cagliarista, mutta muuten pelivire ei ole kummoinen. Neljään viimeiseen taistoon alla on kolme tappiota. Euroopan kentille olisi edelleen mahdollisuus. Ryhmältä on löytynyt isossa kuvassa enemmän ratkaisuvoimaa. Yhdeksään matkaotteluun alla on vain yksi voitto. Nippu on tasokkaampi, mutta terveystilanne ei ole ihanteellinen. Biancazzurri on voittanut kotonaan vain kahdesti, mutta toisaalta tappioitakaan ei ole lokakuun jälkeen kuin kerran. Heilläkin pisteiden tarvetta kyllä löytyy. Lähtökohdat viittaavat yhteen kierroksen tasaisimpaan koitokseen.

Stuttgart – Hannover

Jalkapallon Saksan Bundesliigan kamppailussa kohtaavat Stuttgart ja Hannover. Isäntien kausi on ollut paha epäonnistuminen, sillä sarjataulukossa ollaan edelleen putoamisviivan tuntumassa. Kotijoukkue on voittanut viimeksi joulukuun puolessa välissä. Viimeksi miehistö nappasi kuitenkin vähämaalisen tasapelin Werder Bremeniltä. Kokonaisuutena niin hyökkäyspelaamiseen kuin alakertaan olisi saatava lisää varmuutta. Nykyisellään varsinkin alakerta vuotaa liikaa. Pelaajiston itseluottamus on huono. Materiaalia hyödynnetään heikosti. Osaamista olisi niin paljon parempaan. Vierasjoukkue ei ole voittanut tien päällä vielä kertaakaan. Heidän tilanteensa on kaksikosta jopa vieläkin heikompi. Kahteen edelliseen taistoon omiin on mennyt kuusi maalia. Maalinteko on lähes jatkuvasti tuskaa. Heidän putoamisensa on odotettavissa. Lukuisat loukkaantumiset eivät helpota tilannetta, mutta punavalkoisetkaan eivät ole poissaoloitta. Pisteiden tarve on molemmilla nipuilla, mutta laadukkaampi Die Roten on kotonaan vähemmän heikompi ja niskan päällä.

Wolfsburg – Werder Bremen

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, Wolfsburg pyrkii kaatamaan Werder Bremenin. Kotijoukkue on voittanut sarjassa neljään edelliseen kierrokseen kolmesti, ja viimeksi miehistö mätti kolme osumaa Mönchengladbachin verkkoon. Sitä edelsi kolme maalia kotona Mainzin verkkoon. Ryhmä on saanut hyökkäyspelaamisensa kanssa hyvin onnistumisia. Suuressa kuvassa tien päällä pisteitä on kerätty kotitaistoja enemmän. Euroopan kentille on edelleen hyvä mahdollisuus. Vierasjoukkue jäi viimeksi vähämaaliseen tasapeliin Stuttgartin kanssa, vaikka pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Sitä edelsi niin ikään pistejako Hertha Berlinin kanssa. Muutamassa taistossa ratkaisuvoimaa on jäänyt puuttumaan. Toisaalta alla on lähes toistakymmentä peliä ilman tappioita. Sarjassa viisi edellistä kierrosta on kuitenkin tuottanut vain voiton. Tien päällä on sarjassa voitettu lokakuun jälkeen vain kerran. Die Wölfellä on muutamia loukkaantumisia, sillä hyökkäyspäästä lienee pari pelaajaa sivussa. Tilanne on samanlainen myös bremeniläisillä. Viihdyttävään iltaan The Wolves on kotonaan hieman niskan päällä.

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi. Kirjaudu